|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Eurociacha 2012
Cytat:
![]() Ta... i to by było na tyle jeśli chodzi Wojtka singla. Sandra powróciła. Cóż- pozostaje życzyć szczęścia.
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2012-06-21 o 11:40 |
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
BAN stały
|
![]() Jak lewy ja trzyma...omg. Półóż tak reke na mnie http://www.ciacha.net/ciacha/0,12560...photoId=811015 Laski te foty byly wstawione 25 czerwca!! Anka ma juz nowe włosy, a ma je od niedawna! CZYLI WOJTEK BYŁ Z SANDRA NA IMPREZIE!!!!!!Niby nie sa razem, ale na tych zdjeciach wygladaja na pare ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- http://www.ciacha.net/ciacha/0,12560...photoId=811009 jej wzrok wydaje sie mowic"Patrzcie s*ki kto go ma. wam pozostaja fora internetowe' ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1294 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
![]() Nie no - ja ze względu na sympatię do Wojtka mimo pękającego serca życzę im dobrze ![]() Czas poszukać nowe, wolne eurociacho do którego będzie można bezkarnie wzdychać
|
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
czy tylko dla mnie Sandra ma taki "sukowaty" wyraz twarzy?
|
|
#1297 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie nie ma w ogóle twarzy, brzydka jest. Ale ciało ma ładne
![]() mother of god |
|
|
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
E tam, mam wrażenie że ją zaprosił bo głupio mu był przyjść samemu. Chociaż na którymś zdjęciu trzymał na niej rączkę ![]() no nie wiem. Myślę że niedługo Wojtek wyda stosowne oświadczenie ![]() a tu więcej zdjęć z tej imprezy jakby ktoś chciał się pokatować: http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjec...e,1,iAId,50024 |
|
|
|
|
|
#1299 |
|
BAN stały
|
Nie, nie tylko Tobie. Dlatego nie akceptuje jej u boku Wojtka. Gdyby to była inna laska, życzyłabym szczęścia, a tak to nie. Wydaje mi się, że jest bardzo wyniosła, że jest z Wojtkiem. Cóż, która 16-17 latka jeździ na wakacje z chłopakiem na Malediwy, ktory w dodatku jest gwiazdą w Arsenalu? Która zwykła osiemnastolatka wpada na 20-lecie Playboya? Nie ukrywam, zazdroszczę jej troche tego. Takie wejście na salony bocznym drzwiami-za pomocą chłopaka ;P Lewego też kocham, a jemu i Ance życzę dobrze, bo wydają się być Ok. Anka się wyrobiła, no ale to przecież nic złego. Oprócz tego wydaje się być normalna. Za to Sandra "Och i ach".
|
|
|
|
|
#1300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Zadomowienie
|
Widać, że jest taka zdzirowata i dumna, Anka przy niej to cicha i pokorna i właśnie pasuje do Lewego, a ta... Szczęsny zyskał teraz jeszcze większą sławę to już leci, taki typowy pies ogrodnika
|
|
#1302 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
Niemczyk Karol Mam pytanie do Sandry Dziwiszek: Skoro już nie jesteście razem to czemu ciągle jesteś o niego zazdrosna np; oznaczając go na starych zdjęciach, czy nawet wypisują do jakieś dziewczyny,że jest brzydka i że Wojtek takich nie lubi.... Sory , ale nie ładnie z twojej strony takie teksty wypisywać :c:c:c To tak wygląda jakby ciągle Ci na Nim zależało
![]() 17 czerwca o 17:03 · 1 Sandra Dziwiszek A nie mozna ? 17 czerwca o 17:49 · 2
|
|
#1304 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może się zainspiruję Twoją? ![]() Mi się ona podoba również z twarzy, ma jeszcze takie trochę dziecięce "pućki" Ma raczej taką oryginalną (mi tu pasuje wyrażenie: "arystokratyczną") urodę dlatego może się nie wszystkim podobać.Zresztą nie przesadzajcie, jeździcie po niej że jest dumna że jest w Wojtkiem bo może z nim jeździć na Malediwy i się lansować na imprezach, a która z Was nie robiłaby tego na jej miejscu? ![]() W tych naszych fantazjach też wyjątkowo często występowały drinki z parasolką nie mówiąc już o innych piłkarzach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez dorotek88 Czas edycji: 2012-06-21 o 12:51 |
|||
|
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
Jejju dziewczyny, ale z niektórych z was jad wypływa
Nie znamy tych ludzi, nie wiemy jacy są, niech sobie żyją długo i szczęśliwie, ja im tego jak najbardziej życzę. Myślałam, że wszystkie podchodzimy do nich jako do nierealnych fantazji, ale chyba się pomyliłam No nic, w takim razie wybieram sobie nową miłość, która żadnej innej się nie podoba, więc nie mam konkurencji. Przerzucam moje uczucia na http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5...707bo1_500.png
|
|
#1306 | |
|
BAN stały
|
No i mi właśnie na taką wygląda. Dumną, zazdrosną, z manią wyższości. I nie chodzi tylko o posiadanie Wojtka, ale też o to, że uważa się za miss świata. No i pisanie komuś, że jest brzydki i nie ma szans u Wojtka jest dziecinne.
PS> skąd to masz? Z jej face czy nk? ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
Wzięłam to z fejsa, wydaje mi się, że profil realny skoro Wojtka brat komentuje
![]() co do jadu... nie otrząsnęłam się z szoku po zdjęciach z imprezy Playboya, ale jak dojdę do siebie to za wszystko przeproszę
|
|
#1308 | |
|
Raczkowanie
|
Z twarzy ta Sandra naprawdę jest przeciętna, a bez makijażu wolę nie myśleć jak wygląda. Wydaje się sukowata i bardzo pewna siebie, ale z drugiej strony - ma dopiero 18 lat, wyrwała piłkarza Arsenalu, facet ma full kasy, jeździ wypasioną furą, kupuje na urodziny mamie dom z ogródkiem... dziewczynie mogło się wywrócić w głowie. Poza tym Wojtkowi się chyba podoba. Właściwie ja go sobie nie wyobrażam z jakąś szarą myszką, Wojtek ma taki charakter, że potrzebuje kogoś bardziej przebojowego od siebie - tak mi się wydaje. Z tego względu, że popularni mężczyźni albo tacy u władzy, którym świat kłania się do stóp, w prywatnych związkach lubią być zdominowani. Często tak niestety jest.
Cytat:
W końcu - czy Wojtek albo Lewy chcieliby mieć koło siebie galaretowate tyłki i wałeczki tłuszczu? Nie!A co do tych zdjęć, nie podoba mi się, że chłopaki powoli stają się celebrytami... Wywiadziki w DDTVN, plotki na Pudelkach, pojawianie się na imprezkach Playboya... ja rozumiem, że oni mają może jakiś kontrakt reklamowy z Playboyem, ale obawiam się, że mogą zasmakować w tej żałosnej rozrywce jaką jest brylowanie na bankietach wśród celebrytów pokroju Edzi Górniak i Nataszki Urbańskiej Oby nie, bo stracę do nich trochę szacunek.Najgorsze, że ich dziewczynom bardzo się to chyba podoba Anka to już w ogóle czuje się jak ryba w wodzie, niedługo dadzą jej jakiś program w TVN-ie |
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, nie tylko dla Ciebie mnie się ona nie podoba w ogóle, taka "dziuniowata"no niezbyt fajnie się zaczęło, wchodzę na wątek i patrzę na wspólne zdjęcia Wojtka i Sandry ![]() mam nadzieję, że do niej nie wrócił http://www.kozaczek.pl/plotka_galeri...g=1217#zdjecie na niektórych fotach nie wygląda Wojtek na zakochanego, ale może się mylę ....
|
|
#1310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najważniejsze, żeby wojtek był z nią szczęśliwy i żeby go dziewczyna nie skrzywdziła.
|
|
|
|
|
|
#1311 |
|
BAN stały
|
![]() Spojrzcie jak ją obejmmuje Wiem, że to tylko takie foto wyszło, ale wygląda na strasznie dumną i podjaraną, że wojtek ja obejmuje---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- ![]() To zdjęcie motywuje mnie do ćwiczeń ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- http://www.lansik.pl/29090/lewandows...yboya-zdjecia/ Znowu tu są. Pewnie dziewczyny się cieszą, lans jest -serwisy plotkarskie itp. opanowane! |
|
|
|
|
#1312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1313 |
|
BAN stały
|
Pewnie dlatego, bo nie jesteś zalogowana
![]() Powiem Wam, że troche dziwnie mi się ogląda lans chłopaków. Jeszcze Szczęsny jako celebryta mnie nie dziwi, ale Lewy? Nie pasuje to do niego, zawsze taki opanowany, profesjonalny i nagle lans razem z 'gwiazdkami' pokroju Lesz i jakies inne dziwadła. Oby to nie weszło im w krew. Jakoś Wasyl czy Błaszczyk nie chodzą na takie biby. Może po prostu Szczęsny namówił Lewego. Wyobrażacie sobie Małysza, Kubice, Kowalczyk, Blanika czy innych wielkich sportowców na imprezie Playboya z Górniak u boku? Otylia jest przykładem tego jak lans może negatywnie wpłynąć na sportowca. Zaczęła brylować na salonach, za to sportowo niewiele jej już wychodzi. Kolejny przykry przykład celebreyty sportowca-Majdan. Błagam, niech tylko chłopaki tak nie skończą. |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
|
Zauważyłam, że nie na wszystkich zdjęciach Sandra i Wojtek trzymają się za ręce lub obejmują. Na kilku w ogóle idą obok siebie, nie widać między nimi czułości. Np. Lewy na każdym zdjęciu trzyma Ankę za rękę, nawet jak wydaje się to niewygodne, ona daje mu całusa itd., widać, że naprawdę są blisko. Sandra wygląda bardziej jak przyjaciółka, z którą Wojtek przyszedł na imprezę, bo nie miał z kim.
Takie przemyślenia mi się nasunęły. Cytat:
Edytowane przez Peg Czas edycji: 2012-06-21 o 14:14 |
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a to na pewno nowe zdjęcia? Bo pamiętam, że kiedyś wrzucałyście tu taką foteczkę z rąsi, taką w lustrze, gdzie Wojtek jego dziewczyna są chyba tak samo ubrani jak na tych zdjęciach, a to było jakiś czas temu Zapamiętałam, bo ona była właśnie tak sukowato wylaszczona, a on jakaś taka koszulina w kratę i podarte dżiny, no i ten efekt lustra |
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Raczkowanie
|
spróbuj odswiezyc, tez mi nie weszlo za 1 razem.
![]() btw. sandra zaliczyła modową wtopę. jest w identycznych ciuchach i butach jak tu http://cdn12.se.smcloud.net/t/photos...ek_640x480.jpg hahaha. ![]() i to mając takiego chłopaka... wojtuś powinien zadbać o to, aby dziewczyna z którą pojawia się na takiej imprezie dobrze wyglądała |
|
|
|
|
#1317 |
|
BAN stały
|
W ramach zemsty za to, co WOjciech nam zrobił, wstawiam dwie fotki Wojtka o look'u legionisty
![]()
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34843277]Wirtualnie Ci polewam
![]() Dziewczyny, a to na pewno nowe zdjęcia? Bo pamiętam, że kiedyś wrzucałyście tu taką foteczkę z rąsi, taką w lustrze, gdzie Wojtek jego dziewczyna są chyba tak samo ubrani jak na tych zdjęciach, a to było jakiś czas temu Zapamiętałam, bo ona była właśnie tak sukowato wylaszczona, a on jakaś taka koszulina w kratę i podarte dżiny, no i ten efekt lustrato właśnie to co wrzuciłam Cytat:
Edytowane przez aralka1234 Czas edycji: 2012-06-21 o 14:23 |
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A taka modystka się wydawała :P Dopiero zaczyna się lansować, wybacz jej |
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, spokojnie, jak już się wstanie z podłogi i zmyje rozmazany od łez makijaż
to można dojść do wniosku, że Wojtek wziął ją jako przyjaciółkę W końcu mówił, że rozstali się, ale są przyjaciółmi i codziennie ze sobą rozmawiają. Prędzej czy później dowiemy się jak to jest. Tymczasem ja się cieszę, bo bromance Lewy&Szczęsny kwitnie i muszę przyznać, że Anka wyglądała zabójczo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

widać, że się przyjaźnią 

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

Anka to już w ogóle czuje się jak ryba w wodzie, niedługo dadzą jej jakiś program w TVN-ie