Eurociacha 2012 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 11:32   #1291
Ashaai
Zakorzenienie

Dot.: Eurociacha 2012

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
trochę zdjęć obu Panów z partnerkami z jakieś imprezki widać, że się przyjaźnią

http://www.ciacha.net/ciacha/zdjecia,.html
Z imprezy Playboya : http://uroda.onet.pl/fotogalerie/20-...eria-maly.html
Ta... i to by było na tyle jeśli chodzi Wojtka singla. Sandra powróciła. Cóż- pozostaje życzyć szczęścia.

Edytowane przez Ashaai
Czas edycji: 2012-06-21 o 11:40
Ashaai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 12:04   #1292
KinkyGirl
BAN stały

Jak lewy ja trzyma...omg. Półóż tak reke na mnie
http://www.ciacha.net/ciacha/0,12560...photoId=811015
Laski te foty byly wstawione 25 czerwca!! Anka ma juz nowe włosy, a ma je od niedawna! CZYLI WOJTEK BYŁ Z SANDRA NA IMPREZIE!!!!!!Niby nie sa razem, ale na tych zdjeciach wygladaja na pare

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

http://www.ciacha.net/ciacha/0,12560...photoId=811009

jej wzrok wydaje sie mowic"Patrzcie s*ki kto go ma. wam pozostaja fora internetowe'

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Z imprezy Playboya : http://uroda.onet.pl/fotogalerie/20-...eria-maly.html
Ta... i to by było na tyle jeśli chodzi Wojtka singla. Sandra powróciła. Cóż- pozostaje życzyć szczęścia.
I zamknąć ten wątek i wrócić do realnego świata :/
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 12:05   #1293
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Pokaż wiadomość

http://www.ciacha.net/ciacha/0,12560...photoId=811015
Laski te foty byly wstawione 25 czerwca!! Anka ma juz nowe włosy, a ma je od niedawna! CZYLI WOJTEK BYŁ Z SANDRA NA IMPREZIE!!!!!!Niby nie sa razem, ale na tych zdjeciach wygladaja na pare

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

jej wzrok wydaje sie mowic"Patrzcie s*ki kto go ma. wam pozostaja fora internetowe'
No raczej na pewno się zeszli- wyraźnie widać na tych fotach. Nie jestem zwolenniczką 'odgrzewania kotleta'- no ale może im się jednak uda. Życzymy powodzenia w takim razie
Stary 2012-06-21, 12:12   #1294
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
No raczej na pewno się zeszli- wyraźnie widać na tych fotach. Nie jestem zwolenniczką 'odgrzewania kotleta'- no ale może im się jednak uda. Życzymy powodzenia w takim razie
Kto życzy, ten życzy
Stary 2012-06-21, 12:17   #1295
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Kto życzy, ten życzy
hahaha
Nie no - ja ze względu na sympatię do Wojtka mimo pękającego serca życzę im dobrze
Czas poszukać nowe, wolne eurociacho do którego będzie można bezkarnie wzdychać
Stary 2012-06-21, 12:19   #1296
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

czy tylko dla mnie Sandra ma taki "sukowaty" wyraz twarzy?
Stary 2012-06-21, 12:25   #1297
iamcookie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie nie ma w ogóle twarzy, brzydka jest. Ale ciało ma ładne

Cytat:
mother of god

aparatka

31.01.2013 - góra

iamcookie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 12:28   #1298
dorotek88
Raczkowanie

Cytat:

E tam, mam wrażenie że ją zaprosił bo głupio mu był przyjść samemu. Chociaż na którymś zdjęciu trzymał na niej rączkę

no nie wiem. Myślę że niedługo Wojtek wyda stosowne oświadczenie

a tu więcej zdjęć z tej imprezy jakby ktoś chciał się pokatować:

http://www.pomponik.pl/zdjecia/zdjec...e,1,iAId,50024
dorotek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 12:30   #1299
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Nie, nie tylko Tobie. Dlatego nie akceptuje jej u boku Wojtka. Gdyby to była inna laska, życzyłabym szczęścia, a tak to nie. Wydaje mi się, że jest bardzo wyniosła, że jest z Wojtkiem. Cóż, która 16-17 latka jeździ na wakacje z chłopakiem na Malediwy, ktory w dodatku jest gwiazdą w Arsenalu? Która zwykła osiemnastolatka wpada na 20-lecie Playboya? Nie ukrywam, zazdroszczę jej troche tego. Takie wejście na salony bocznym drzwiami-za pomocą chłopaka ;P Lewego też kocham, a jemu i Ance życzę dobrze, bo wydają się być Ok. Anka się wyrobiła, no ale to przecież nic złego. Oprócz tego wydaje się być normalna. Za to Sandra "Och i ach".
Stary 2012-06-21, 12:34   #1300
dorotek88
Raczkowanie

Cytat:
Nie, nie tylko Tobie. Dlatego nie akceptuje jej u boku Wojtka. Gdyby to była inna laska, życzyłabym szczęścia, a tak to nie. Wydaje mi się, że jest bardzo wyniosła, że jest z Wojtkiem. Cóż, która 16-17 latka jeździ na wakacje z chłopakiem na Malediwy, ktory w dodatku jest gwiazdą w Arsenalu? Która zwykła osiemnastolatka wpada na 20-lecie Playboya? Nie ukrywam, zazdroszczę jej troche tego. Takie wejście na salony bocznym drzwiami-za pomocą chłopaka ;P Lewego też kocham, a jemu i Ance życzę dobrze, bo wydają się być Ok. Anka się wyrobiła, no ale to przecież nic złego. Oprócz tego wydaje się być normalna. Za to Sandra "Och i ach".
Oj bez przesady, nie jesteśmy w stanie ocenić jej charakteru i motywacji bycia z Wojtkiem na podstawie zdjęć... Może ma po prostu taką wyniosłą urodę a naprawdę też jest bardzo sympatyczna?
Stary 2012-06-21, 12:35   #1301
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Widać, że jest taka zdzirowata i dumna, Anka przy niej to cicha i pokorna i właśnie pasuje do Lewego, a ta... Szczęsny zyskał teraz jeszcze większą sławę to już leci, taki typowy pies ogrodnika chyba nawet tutaj przeczytałam (a może gdzie indziej ) że napisała jakiejś dziewczynie komentarz, że jest brzydka i nie jest w Wojtka typie także tego... urodę sobie dorobi, ale rozumku nie
Stary 2012-06-21, 12:36   #1302
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez iamcookie Pokaż wiadomość
Jak dla mnie nie ma w ogóle twarzy, brzydka jest. Ale ciało ma ładne

mother of god
Codzienne treningi robią swoje(jest lekkoatletką). Kiedy ćwiczę i wyciskam z siebie poty i nie mam już siły, to przypominam sobie zdjęcie Wojtka i jej na Malediwach. I myślę "Nie możesz wyjśc gorzej na takim zdjęciu z Wojtkiem! Ćwicz!"

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Widać, że jest taka zdzirowata i dumna, Anka przy niej to cicha i pokorna i właśnie pasuje do Lewego, a ta... Szczęsny zyskał teraz jeszcze większą sławę to już leci, taki typowy pies ogrodnika chyba nawet tutaj przeczytałam (a może gdzie indziej ) że napisała jakiejś dziewczynie komentarz, że jest brzydka i nie jest w Wojtka typie także tego... urodę sobie dorobi, ale rozumku nie
Już dobrze go pocieszała po przegrnych mistrzostwach... Wyrachowana siew wydaje. Chociaż to jeszcze dziecko...
Stary 2012-06-21, 12:42   #1303
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Niemczyk Karol Mam pytanie do Sandry Dziwiszek: Skoro już nie jesteście razem to czemu ciągle jesteś o niego zazdrosna np; oznaczając go na starych zdjęciach, czy nawet wypisują do jakieś dziewczyny,że jest brzydka i że Wojtek takich nie lubi.... Sory , ale nie ładnie z twojej strony takie teksty wypisywać :c:c:c To tak wygląda jakby ciągle Ci na Nim zależało
17 czerwca o 17:03 · 1

Sandra Dziwiszek A nie mozna ?
17 czerwca o 17:49 · 2
Stary 2012-06-21, 12:46   #1304
dorotek88
Raczkowanie

Cytat:
Codzienne treningi robią swoje(jest lekkoatletką). Kiedy ćwiczę i wyciskam z siebie poty i nie mam już siły, to przypominam sobie zdjęcie Wojtka i jej na Malediwach. I myślę "Nie możesz wyjśc gorzej na takim zdjęciu z Wojtkiem! Ćwicz!"
O kurcze, szukam właśnie dobrej motywacji do rozpoczęcia biegania,
może się zainspiruję Twoją?
Mi się ona podoba również z twarzy, ma jeszcze takie trochę dziecięce "pućki" Ma raczej taką oryginalną (mi tu pasuje wyrażenie: "arystokratyczną") urodę dlatego może się nie wszystkim podobać.

Zresztą nie przesadzajcie, jeździcie po niej że jest dumna że jest w Wojtkiem bo może z nim jeździć na Malediwy i się lansować na imprezach, a która z Was nie robiłaby tego na jej miejscu?
W tych naszych fantazjach też wyjątkowo często występowały drinki z parasolką nie mówiąc już o innych piłkarzach

Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2
chyba nawet tutaj przeczytałam (a może gdzie indziej ) że napisała jakiejś dziewczynie komentarz, że jest brzydka i nie jest w Wojtka typie także tego... urodę sobie dorobi, ale rozumku nie
Yyy... ale że co? Sandra komuś tak napisała? Ne słyszałam o tym...
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2
Niemczyk Karol Mam pytanie do Sandry Dziwiszek: Skoro już nie jesteście razem to czemu ciągle jesteś o niego zazdrosna np; oznaczając go na starych zdjęciach, czy nawet wypisują do jakieś dziewczyny,że jest brzydka i że Wojtek takich nie lubi.... Sory , ale nie ładnie z twojej strony takie teksty wypisywać :c:c:c To tak wygląda jakby ciągle Ci na Nim zależało
17 czerwca o 17:03 · 1

Sandra Dziwiszek A nie mozna ?
17 czerwca o 17:49 · 2
Ale czy to na pewno ona? To jest z fejsbuka? Bo może ktoś się pod nią po prostu podszywa?

Edytowane przez dorotek88
Czas edycji: 2012-06-21 o 12:51
Stary 2012-06-21, 12:50   #1305
zwyklaniezwyczajna
Raczkowanie

Jejju dziewczyny, ale z niektórych z was jad wypływa Nie znamy tych ludzi, nie wiemy jacy są, niech sobie żyją długo i szczęśliwie, ja im tego jak najbardziej życzę. Myślałam, że wszystkie podchodzimy do nich jako do nierealnych fantazji, ale chyba się pomyliłam
No nic, w takim razie wybieram sobie nową miłość, która żadnej innej się nie podoba, więc nie mam konkurencji. Przerzucam moje uczucia na http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5...707bo1_500.png
zwyklaniezwyczajna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 12:51   #1306
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dorotek88 Pokaż wiadomość

Yyy... ale że co? Sandra komuś tak napisała? Ne słyszałam o tym...
No i mi właśnie na taką wygląda. Dumną, zazdrosną, z manią wyższości. I nie chodzi tylko o posiadanie Wojtka, ale też o to, że uważa się za miss świata. No i pisanie komuś, że jest brzydki i nie ma szans u Wojtka jest dziecinne.

PS> skąd to masz? Z jej face czy nk?

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwyczajna Pokaż wiadomość
Jejju dziewczyny, ale z niektórych z was jad wypływa Nie znamy tych ludzi, nie wiemy jacy są, niech sobie żyją długo i szczęśliwie, ja im tego jak najbardziej życzę. Myślałam, że wszystkie podchodzimy do nich jako do nierealnych fantazji, ale chyba się pomyliłam
No nic, w takim razie wybieram sobie nową miłość, która żadnej innej się nie podoba, więc nie mam konkurencji. Przerzucam moje uczucia na http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5...707bo1_500.png
Daj czas nam ochłonąć
Stary 2012-06-21, 13:08   #1307
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Wzięłam to z fejsa, wydaje mi się, że profil realny skoro Wojtka brat komentuje
co do jadu... nie otrząsnęłam się z szoku po zdjęciach z imprezy Playboya, ale jak dojdę do siebie to za wszystko przeproszę
Stary 2012-06-21, 13:21   #1308
Peg
Raczkowanie

Z twarzy ta Sandra naprawdę jest przeciętna, a bez makijażu wolę nie myśleć jak wygląda. Wydaje się sukowata i bardzo pewna siebie, ale z drugiej strony - ma dopiero 18 lat, wyrwała piłkarza Arsenalu, facet ma full kasy, jeździ wypasioną furą, kupuje na urodziny mamie dom z ogródkiem... dziewczynie mogło się wywrócić w głowie. Poza tym Wojtkowi się chyba podoba. Właściwie ja go sobie nie wyobrażam z jakąś szarą myszką, Wojtek ma taki charakter, że potrzebuje kogoś bardziej przebojowego od siebie - tak mi się wydaje. Z tego względu, że popularni mężczyźni albo tacy u władzy, którym świat kłania się do stóp, w prywatnych związkach lubią być zdominowani. Często tak niestety jest.

Cytat:
niezły sposób, też wypróbuję! W te wakacje muszę ruszyć tyłek, a nie tylko komp i zachwyty nad piłkarzami W końcu - czy Wojtek albo Lewy chcieliby mieć koło siebie galaretowate tyłki i wałeczki tłuszczu? Nie!

A co do tych zdjęć, nie podoba mi się, że chłopaki powoli stają się celebrytami... Wywiadziki w DDTVN, plotki na Pudelkach, pojawianie się na imprezkach Playboya... ja rozumiem, że oni mają może jakiś kontrakt reklamowy z Playboyem, ale obawiam się, że mogą zasmakować w tej żałosnej rozrywce jaką jest brylowanie na bankietach wśród celebrytów pokroju Edzi Górniak i Nataszki Urbańskiej Oby nie, bo stracę do nich trochę szacunek.

Najgorsze, że ich dziewczynom bardzo się to chyba podoba Anka to już w ogóle czuje się jak ryba w wodzie, niedługo dadzą jej jakiś program w TVN-ie
Peg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 13:41   #1309
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:

hehe, nie tylko dla Ciebie mnie się ona nie podoba w ogóle, taka "dziuniowata"

no niezbyt fajnie się zaczęło, wchodzę na wątek i patrzę na wspólne zdjęcia Wojtka i Sandry

mam nadzieję, że do niej nie wrócił
http://www.kozaczek.pl/plotka_galeri...g=1217#zdjecie

na niektórych fotach nie wygląda Wojtek na zakochanego, ale może się mylę ....

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 14:02   #1310
aralka1234
Raczkowanie

Cytat:
ja powiem tak: lepiej żeby byli razem niż mówili że nie są i się i tak ze sobą spotykali. to jest dopiero żalosne. jak ktoś się z kimś rozstaje, to chyba znaczy że nie chce mieć z tą osobą już raczej nic wspólnego.. chyba że ja to inaczej rozumiem juz nie wnikam w to, jaka ta sandra jest z charakteru, bo nie sposób tego określić, a urodę ma jaką ma, nie jej wina najważniejsze, żeby wojtek był z nią szczęśliwy i żeby go dziewczyna nie skrzywdziła.
aralka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 14:02   #1311
KinkyGirl
BAN stały

Spojrzcie jak ją obejmmuje Wiem, że to tylko takie foto wyszło, ale wygląda na strasznie dumną i podjaraną, że wojtek ja obejmuje

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

To zdjęcie motywuje mnie do ćwiczeń

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

http://www.lansik.pl/29090/lewandows...yboya-zdjecia/

Znowu tu są. Pewnie dziewczyny się cieszą, lans jest -serwisy plotkarskie itp. opanowane!
Stary 2012-06-21, 14:03   #1312
KaRaa xD
Rozeznanie

Cytat:

Spojrzcie jak ją obejmmuje Wiem, że to tylko takie foto wyszło, ale wygląda na strasznie dumną i podjaraną, że wojtek ja obejmuje

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

To zdjęcie motywuje mnie do ćwiczeń

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

http://www.lansik.pl/29090/lewandows...yboya-zdjecia/

Znowu tu są. Pewnie dziewczyny się cieszą, lans jest -serwisy plotkarskie itp. opanowane!
Dlaczego nie moge otworzyć tego zdj z nk
KaRaa xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 14:08   #1313
KinkyGirl
BAN stały

Pewnie dlatego, bo nie jesteś zalogowana

Powiem Wam, że troche dziwnie mi się ogląda lans chłopaków. Jeszcze Szczęsny jako celebryta mnie nie dziwi, ale Lewy? Nie pasuje to do niego, zawsze taki opanowany, profesjonalny i nagle lans razem z 'gwiazdkami' pokroju Lesz i jakies inne dziwadła. Oby to nie weszło im w krew. Jakoś Wasyl czy Błaszczyk nie chodzą na takie biby. Może po prostu Szczęsny namówił Lewego. Wyobrażacie sobie Małysza, Kubice, Kowalczyk, Blanika czy innych wielkich sportowców na imprezie Playboya z Górniak u boku? Otylia jest przykładem tego jak lans może negatywnie wpłynąć na sportowca. Zaczęła brylować na salonach, za to sportowo niewiele jej już wychodzi. Kolejny przykry przykład celebreyty sportowca-Majdan. Błagam, niech tylko chłopaki tak nie skończą.
Stary 2012-06-21, 14:10   #1314
Peg
Raczkowanie

Zauważyłam, że nie na wszystkich zdjęciach Sandra i Wojtek trzymają się za ręce lub obejmują. Na kilku w ogóle idą obok siebie, nie widać między nimi czułości. Np. Lewy na każdym zdjęciu trzyma Ankę za rękę, nawet jak wydaje się to niewygodne, ona daje mu całusa itd., widać, że naprawdę są blisko. Sandra wygląda bardziej jak przyjaciółka, z którą Wojtek przyszedł na imprezę, bo nie miał z kim.

Takie przemyślenia mi się nasunęły.

Cytat:
Powiem Wam, że troche dziwnie mi się ogląda lans chłopaków. Jeszcze Szczęsny jako celebryta mnie nie dziwi, ale Lewy? Nie pasuje to do niego, zawsze taki opanowany, profesjonalny i nagle lans razem z 'gwiazdkami' pokroju Lesz i jakies inne dziwadła. Oby to nie weszło im w krew. Jakoś Wasyl czy Błaszczyk nie chodzą na takie biby. Może po prostu Szczęsny namówił Lewego. Wyobrażacie sobie Małysza, Kubice, Kowalczyk, Blanika czy innych wielkich sportowców na imprezie Playboya z Górniak u boku? Otylia jest przykładem tego jak lans może negatywnie wpłynąć na sportowca. Zaczęła brylować na salonach, za to sportowo niewiele jej już wychodzi. Kolejny przykry przykład celebreyty sportowca-Majdan. Błagam, niech tylko chłopaki tak nie skończą.
Dokładnie tego samego się obawiam. Nie powinni wchodzić w to bagno. Są wystarczająco sławni i utalentowani, po co lansują się obok takich beztalenci jak Marina albo inne celebrytki?

Edytowane przez Peg
Czas edycji: 2012-06-21 o 14:14
Peg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 14:12   #1315
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwyczajna Pokaż wiadomość
Wirtualnie Ci polewam

Dziewczyny, a to na pewno nowe zdjęcia? Bo pamiętam, że kiedyś wrzucałyście tu taką foteczkę z rąsi, taką w lustrze, gdzie Wojtek jego dziewczyna są chyba tak samo ubrani jak na tych zdjęciach, a to było jakiś czas temu Zapamiętałam, bo ona była właśnie tak sukowato wylaszczona, a on jakaś taka koszulina w kratę i podarte dżiny, no i ten efekt lustra
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-21, 14:16   #1316
aralka1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaRaa xD Pokaż wiadomość
Dlaczego nie moge otworzyć tego zdj z nk
spróbuj odswiezyc, tez mi nie weszlo za 1 razem.
btw. sandra zaliczyła modową wtopę. jest w identycznych ciuchach i butach jak tu http://cdn12.se.smcloud.net/t/photos...ek_640x480.jpg hahaha.
i to mając takiego chłopaka...
wojtuś powinien zadbać o to, aby dziewczyna z którą pojawia się na takiej imprezie dobrze wyglądała
Stary 2012-06-21, 14:20   #1317
KinkyGirl
BAN stały

W ramach zemsty za to, co WOjciech nam zrobił, wstawiam dwie fotki Wojtka o look'u legionisty

Stary 2012-06-21, 14:20   #1318
aralka1234
Raczkowanie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34843277]Wirtualnie Ci polewam

Dziewczyny, a to na pewno nowe zdjęcia? Bo pamiętam, że kiedyś wrzucałyście tu taką foteczkę z rąsi, taką w lustrze, gdzie Wojtek jego dziewczyna są chyba tak samo ubrani jak na tych zdjęciach, a to było jakiś czas temu Zapamiętałam, bo ona była właśnie tak sukowato wylaszczona, a on jakaś taka koszulina w kratę i podarte dżiny, no i ten efekt lustra[/QUOTE]
to właśnie to co wrzuciłama foty z tego eventu są nowe, bo to 20-lecie playboya. a na tym poprzednim zdjęciu wojtek jest inaczej ubrany za to ona identycznie

Cytat:
Pewnie dlatego, bo nie jesteś zalogowana

wojtek sam sie śmiał z majdana ze to taki showman. miejmy nadzieje ze wojtka bedziemy czesciej widywać na meczach, a nie na jakichś imprezach. chociaz od czasu do czasu nie zaszkodzi. byleby w umiarze

Edytowane przez aralka1234
Czas edycji: 2012-06-21 o 14:23
Stary 2012-06-21, 14:21   #1319
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aralka1234 Pokaż wiadomość
spróbuj odswiezyc, tez mi nie weszlo za 1 razem.
btw. sandra zaliczyła modową wtopę. jest w identycznych ciuchach i butach jak tu http://cdn12.se.smcloud.net/t/photos...ek_640x480.jpg hahaha.
i to mając takiego chłopaka...
wojtuś powinien zadbać o to, aby dziewczyna z którą pojawia się na takiej imprezie dobrze wyglądała

A taka modystka się wydawała :P Dopiero zaczyna się lansować, wybacz jej
Stary 2012-06-21, 14:23   #1320
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Dziewczyny, spokojnie, jak już się wstanie z podłogi i zmyje rozmazany od łez makijaż to można dojść do wniosku, że Wojtek wziął ją jako przyjaciółkę W końcu mówił, że rozstali się, ale są przyjaciółmi i codziennie ze sobą rozmawiają. Prędzej czy później dowiemy się jak to jest.

Tymczasem ja się cieszę, bo bromance Lewy&Szczęsny kwitnie

i muszę przyznać, że Anka wyglądała zabójczo
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości