Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-19, 13:07   #1291
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

dziwną sytuację miałam w przymierzalni, bo jakieś kobiety widziały, jak przymierzam dwie kurtki i im się spodobały, zaczęły mnie wypytywać o wszystko i gapić się na mnie, jakbym tam za modelkę robiła, oczywiście też po te kurtki pobiegły i musiały wiedzieć, czy się na którąś zdecydowałam teraz mnie to bawi, ale ogólnie nie lubię takich sytuacji, bo nie lubię zwracać na siebie uwagi
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 13:12   #1292
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
No stary jest, ale nowy tez. W moim sie zgadza wszystko. No slyszalam w piatek na zajeciach ze macie 2 egzaminy. W sumie lepiej, nie wiem jak my sie ogarniemy z nauka tego wszystkiego do egzaminu...
A ja myślałam że ty już skończyłaś i jesteś teraz na studiach

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 13:17   #1293
natimielec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
dziwną sytuację miałam w przymierzalni, bo jakieś kobiety widziały, jak przymierzam dwie kurtki i im się spodobały, zaczęły mnie wypytywać o wszystko i gapić się na mnie, jakbym tam za modelkę robiła, oczywiście też po te kurtki pobiegły i musiały wiedzieć, czy się na którąś zdecydowałam teraz mnie to bawi, ale ogólnie nie lubię takich sytuacji, bo nie lubię zwracać na siebie uwagi
HEHEHE, też raz miałam taką sytuację,laski stały i glebiły się na mnie jak spodnie mierzyłam
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 13:25   #1294
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
HEHEHE, też raz miałam taką sytuację,laski stały i glebiły się na mnie jak spodnie mierzyłam
wiesz, ja bym nie potrafiła komuś wręcz wejść do przymierzalni, wypytywać o wszystko i oglądać jak zwierzę w zoo
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 13:42   #1295
natimielec
Zadomowienie

ja dokładnie też tak bym nie mogła, ktoś tam wyjdzie z przymierzalni i się ogląda w lustrze to zerknę czy fajne to co mierzy czy nie, ale nigdy bym nie wypytywała,komentowała itp.
Stary 2012-09-19, 14:34   #1296
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
A ja myślałam że ty już skończyłaś i jesteś teraz na studiach
Studia juz skonczylam a tu jestem na drugim roku

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 14:38   #1297
IwonciA_1992
Raczkowanie

Aha, wcześniej pisałaś że nie mieszkasz już w kg to będziesz dojeżdżała?
A powiedz mi nauczyciele przykuwają dużą wagę do obecności?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-19, 14:46   #1298
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Aha, wcześniej pisałaś że nie mieszkasz już w kg to będziesz dojeżdżała?
A powiedz mi nauczyciele przykuwają dużą wagę do obecności?
Tak bede dojezdzala, mieszkam blisko kg wiec nie ma problemu. Co do obecnosci, to zalezy na czym. Pamietam ze na dietetyce i dermatologii zwracaly babki na to uwage. Reszta raczej przymykala oko, no chyba ze ktos nie przychodzil caly czas. Z dermatologii przygotuj sie na egzamin nie nalezacy do najlatwiejszych...

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 16:14   #1299
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość

polecic może nie, bo etraz mam neostrade, ale na pewno nie polecam Playa. Było wolno, ciagle sie rozlaczał, droga przez meke byla z takim netem.

A ja mam Play już 3 lata i nie narzekam. Mają dobrą ofertę, w porównaniu z plusem, t-mobile czy orange. Przez te 3 lata internetu nie miałam 3 razy przez jakieś max 2h. Także ja jestem zadowolona i nie mieszkam w dużym mieście , a miasteczku
Stary 2012-09-19, 16:31   #1300
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
A ja mam Play już 3 lata i nie narzekam. Mają dobrą ofertę, w porównaniu z plusem, t-mobile czy orange. Przez te 3 lata internetu nie miałam 3 razy przez jakieś max 2h. Także ja jestem zadowolona i nie mieszkam w dużym mieście , a miasteczku
u mnie przez rok, keidy miałam z nimi umowe czesciej tego neta nie było niż był. a jak wchodził w ten stan uśpienia, keidy chciałam zaczac korzystac z neta - rozlaczał sie na amen. Najpierw powiedzieli, ze to wina kompa - i tak zmienialismy, wiec pokazalismy im nowy, na nowym tez nie umieli mi go normalnie wlaczyc. po kilkuktornej zmianie tego małego modemu w kształcie pendrive'a nic nie skutkowało, wiec dalismy sobie z tym spokoj.

Uf, zrobiłam turbo, wzielam szybki rpysznic i zaraz bede na szybko sprzatac w pokoju za jakas godzine przyjezdza TŻ i jedziemy do tesco, a pozniej obejrzymy jakiś film u mnie
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 18:53   #1301
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
wydaje mi się ze cos ok 18 zł... ale pewna nie jestem...

dziewczyny- mozecie polecic jakiś bezprzewodowy net ?? bo w moim nowym mieszkaniu nie mam i musze sobie cos ogranac..... błagam o pomoc.....
Ja polecam Play, ja mam i stacjonarny, ale potrzebuję też zabierać laptop, więc mam play właśnie.
Modem kosztuje chyba 119/129 zł, w zestawie jest starter.

Play miał kiedyś jazdy z zasięgiem, lubił działać dobrze tylko w dużych miastach, stąd może Ghanie nie spasował.
Ale od jakiegoś czasu już nie ma problemu z zasięgiem, przeszli na nadajniki orange czy coś takiego.

soph: ja wiklinowych nie używam, ale materiałowe organizatory do szuflad są w ikei, dzięki nim chociaż umiem się w kosmetykach odnaleźć

Jeśli o wiklinowe chodzi- najlepiej zapolować w biedronce, z hipermarketów chyba w auchanie, ale nie jestem pewna.

A kiedy się przeprowadzasz ogólnie?

--
Wczoraj pachniałam jakby mnie do beki miodu wrzucono
Bo umyłam włosy szamponem miód&rumianek z joanny i wysmarowałam się miodem do ciała z farmony- wrażenia pozytywne, tak samo jestem zadowolona z płynu do kąpieli farmowy z mlekiem i wanilią.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-19, 19:42   #1302
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

soph: ja wiklinowych nie używam, ale materiałowe organizatory do szuflad są w ikei, dzięki nim chociaż umiem się w kosmetykach odnaleźć

Jeśli o wiklinowe chodzi- najlepiej zapolować w biedronce, z hipermarketów chyba w auchanie, ale nie jestem pewna.

o Ikeii wiem, byłam tam ostatnio dwa razy, ale na takich szczegółach się jeszcze nie skupiałam mam zamiar wszystko przechowywać w organizatorach, pudełkach, koszyczkach itd, ciekawe, czy mi się uda

już część rzeczy mam w nowym mieszkaniu, trochę przywiozę w tą sobotę, ale
w niedzielę wyjeżdżam z TŻ na tydzień po powrocie już na stałe będę tam.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-19, 20:13   #1303
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja tez nienawidze takich kobiet, w ogole to wole chodzic sama na zakupy, nie lubie jak kogos juz potem nudzi chodzenie ze mna po sklepach, a po lumpku to szczegolnie wole chodzic sama, potrafie sama ocenic czy cos na mnie lezy czy nie, czy mi sie podoba itp... wiec takie babki w sklepach to dopiero mnie denerwuja
Cytat:
Ja polecam Play, ja mam i stacjonarny, ale potrzebuję też zabierać laptop, więc mam play właśnie.
Modem kosztuje chyba 119/129 zł, w zestawie jest starter.

Play miał kiedyś jazdy z zasięgiem, lubił działać dobrze tylko w dużych miastach, stąd może Ghanie nie spasował.
Ale od jakiegoś czasu już nie ma problemu z zasięgiem, przeszli na nadajniki orange czy coś takiego.

--
Bo umyłam włosy szamponem miód&rumianek z joanny i wysmarowałam się miodem do ciała z farmony- wrażenia pozytywne, tak samo jestem zadowolona z płynu do kąpieli farmowy z mlekiem i wanilią.
ja lubie farmone ogolnie, maja fajna oferte ale miodowych i waniliowych rzczy jeszcze od nich nie probowalam

musze powiedziec ze jestem zadowolona z BB Creamu Garniera do tlustej cery. Myslalam ze z kryciem bedzie gorzej, jest calkiem niezle wiadomo, nie kryje w 100% ale cera wyglada o niebo lepiej niz bez makijazu, no a ja go kupilam wlasnie do ekspresowego make upu. Niestety z matowieniem jest juz gorzej, po nalozeniu moze byc, ale jakies 2-3 godz i znowu buzia jak latarnia, ale mozna sie zawsze poratowac pudrem. W kazdym razie jak na szybkie malowanie mi wystarczy

ciekawa jestem tez lancuszkow ktore zamowilam niedawno na all, jeden z pawim piorem, drugi serduszko, oba na dlugich lancuszkach, a dalam za oba z przesylka 10zl tak wiec ciekawe jak sie beda prezentowaly.. Swoja droga jest niezly wybor roznych sowek na szyje za drobne pieniadze na all, ale jako ze nie za bardzo takie sowy mi sie podobaja to wybralam pawia, bardziej oryginalny chyba
Stary 2012-09-19, 20:55   #1304
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Tak bede dojezdzala, mieszkam blisko kg wiec nie ma problemu. Co do obecnosci, to zalezy na czym. Pamietam ze na dietetyce i dermatologii zwracaly babki na to uwage. Reszta raczej przymykala oko, no chyba ze ktos nie przychodzil caly czas. Z dermatologii przygotuj sie na egzamin nie nalezacy do najlatwiejszych...
Wydaje mi sie że nauczyciele muszą troche brać poprawke że skoro zajęcia są zaoczne to wiekszośc ludzi pracuje...
wiesz co właśnie zlukałam że patrzyłam na plan zajęć 2 klasy a mojego na stronie nie widze jakaś ślepa jestem
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:

--
Uwielbiam kosmetyki z farmony

Edytowane przez IwonciA_1992
Czas edycji: 2012-09-19 o 21:38
Stary 2012-09-19, 21:57   #1305
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
G

Hej dziewczyny czoraj miałam pierwsze zajęcia w szkole i mam fajną klase na zajęciach praktycznych najpierw pogadałyśmy sobie o hennie i robiłyśmy ją na sobie w parach kakaem. A pużniej uczyłyśmy sie masażu twarzy. W ogóle to idziem do tego roku nowym pragramem, najgorsze jest cyba to że na wykładach jest tyllllllllllle pisania
dziś idziemy z TZ do zanjomych wiec zrobie szybko obiadek małe spa i mykamy. miłego dzionka
o szybko rozpoczyeliście praktykę;p U mnie dopiero za tydzien będzie praktykamusze fartuch kupić
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Przed premiera przed notatka na bloga i jeszcze shiny box kto się do mnie przeprowadzi i pomoże mi zużywać
Też się cieszę z Miyo bo u mnie nigdzie nie ma
niezle łupy
Cytat:
mnie zależy na zwężeniu porów głównie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Dziewczyny, nie wiem czy wiecie ale w elle i in style jest sporo zniżek na weekend 6-7 października
a ja w końcu nie ogarniam tych zniżek bo kupiłam in style i już się ucieszyłam, że w cubusie -30 procent a tam dzinsy chcę kupić.. A w adresach nie ma Lublina Więc nie wiem.. Czy wszystkie sklepy są brane pod uwagę czy tylko ten wypisane
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
wydaje mi się ze cos ok 18 zł... ale pewna nie jestem...

dziewczyny- mozecie polecic jakiś bezprzewodowy net ?? bo w moim nowym mieszkaniu nie mam i musze sobie cos ogranac..... błagam o pomoc.....
ja polecam playa
Cytat:

Wydaje mi sie że nauczyciele muszą troche brać poprawke że skoro zajęcia są zaoczne to wiekszośc ludzi pracuje...
wiesz co właśnie zlukałam że patrzyłam na plan zajęć 2 klasy a mojego na stronie nie widze jakaś ślepa jestem
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Uwielbiam kosmetyki z farmony
u mnie w niedziele na dermatologii zapytała pani, kto studiuje, pracuje.. I powiedziała że gdyby ktoś miał tak,że pracuję w week to by jej zgłosić by potem probelmu nie było

Zamówiłam sobie pare rzeczy z ori , a jutro idę na zakupy
Stary 2012-09-19, 22:08   #1306
IwonciA_1992
Raczkowanie

Aha to fanie macie z tymi nieobecnościami. My nie mamy fartuchów tylko białe spodnie i białe bluzki, jutro musze wybrać sie do lumpka po białe spodnie

Stary 2012-09-19, 22:25   #1307
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Aha to fanie macie z tymi nieobecnościami. My nie mamy fartuchów tylko białe spodnie i białe bluzki, jutro musze wybrać sie do lumpka po białe spodnie
Wiesz fajnie nie fajnie, ja opuściłam 5 godzin już jednych zajęć bo siedziałam nad licencjatem Ale zamierzam już być cały czas bo nie po to sie zapisywałam by olewać
Stary 2012-09-19, 23:03   #1308
IwonciA_1992
Raczkowanie

No tak wiadomo ale pewnie większoś osób pracuje i nie każy szef jest tak cudowny żeby dawać wolne na zajęcia...
ja mykam spać, jutro znów musze czekać na kuriera a w planach mam jeszcze zakup podkładu pharmaceris, fix &mat essence i chciałabym róż wypiekany a po wypłacie bede zamawiała pędzle z hakuro do pudru i może jeszcze jakiś

Stary 2012-09-19, 23:06   #1309
ghana
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w tesco i kupiła sobie te torbe, ktora ma dziewczyna w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=tAA6D...layer_embedded jest duza, a4 wchodzi luzem, wiec bedzie na uczelneie meirzyłam ejszcze jeden sweterek, ale 36 było takie jakies krotkie,[do bioder] a rekawy ledwo zasłaniały nadgarstki -- nie cierpie tego. Natomiast 40 wyglądała na typowo za duża, odtasaqwała mega w pachach, wiec nie mogla udawac 'over size'. Generalnie duże promocje w tesco i całkiem spoko rzeczy. Widziałam peikne rurki, kremowe w kwiaty, ale stwierdziłam, że na okres jesienno-zimowy to neizbyt trafny wybór

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-19, 23:18   #1310
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
No tak wiadomo ale pewnie większoś osób pracuje i nie każy szef jest tak cudowny żeby dawać wolne na zajęcia...
ja mykam spać, jutro znów musze czekać na kuriera a w planach mam jeszcze zakup podkładu pharmaceris, fix &mat essence i chciałabym róż wypiekany a po wypłacie bede zamawiała pędzle z hakuro do pudru i może jeszcze jakiś
ja wychodzę z tego założenia że jesli, ktoś decyduje się na studia/studium to powinien zrobić wszystko by być jak najczęsciej obecnym U mnie jest wymagana 50% obecność by dopuścić do egzaminów i wiem, że sa osoby pracujące itp Ale są też lenie, którym się nie chce a zapisali dla papierka
Cytat:
Byłam dzisiaj w tesco i kupiła sobie te torbe, ktora ma dziewczyna w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=tAA6D...layer_embedded jest duza, a4 wchodzi luzem, wiec bedzie na uczelneie meirzyłam ejszcze jeden sweterek, ale 36 było takie jakies krotkie,[do bioder] a rekawy ledwo zasłaniały nadgarstki -- nie cierpie tego. Natomiast 40 wyglądała na typowo za duża, odtasaqwała mega w pachach, wiec nie mogla udawac 'over size'. Generalnie duże promocje w tesco i całkiem spoko rzeczy. Widziałam peikne rurki, kremowe w kwiaty, ale stwierdziłam, że na okres jesienno-zimowy to neizbyt trafny wybór
jutro zajrzę tam;d
Stary 2012-09-19, 23:23   #1311
ghana
Zakorzenienie

ParoleParole w instyle tam na koncu przy liscie sklepow jest napisane, ze wypisali tam tylko sklepy z wybranych miast, a reszte trzeba sprawdzić tu : http://szalenstwozakupow.pl/front/discount i wtedy klikasz na rabat, który Cie interesuje i wpisujesz swoje miasto

Stary 2012-09-19, 23:29   #1312
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
ParoleParole w instyle tam na koncu przy liscie sklepow jest napisane, ze wypisali tam tylko sklepy z wybranych miast, a reszte trzeba sprawdzić tu : http://szalenstwozakupow.pl/front/discount i wtedy klikasz na rabat, który Cie interesuje i wpisujesz swoje miasto

Dzięki za infor Czytałam to w busie i nie zauważyłam
Czyli szykują się niezłe zakupy
Stary 2012-09-19, 23:34   #1313
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Dzięki za infor Czytałam to w busie i nie zauważyłam
Czyli szykują się niezłe zakupy
Ja tez wlasnie na samym pcozatku przegladalam sama liste tych sklepow, ale stwierdziłam, że troche to podejrzane, ze ciagle przewijaja się te same miasto - pozniej szybki look na nagł ówek - i wszystko jasne

no właśnie ja widzę, żena house'a jest bodjaze 25% a upatrzyłam tam sobie sweter - co rpawda do 7ego może go nie byc, ale moge sprobować

no chyba, ze jutro dorwę jakiś sweter i spodnie - wtedy 7ego wyskoczę sobie beż spięcia, że koniecznie muszę coś kupić, chociaż jakoś czuję ciuchowy niedosyt pewnie dlatego, że mam etraz zastrzyk kasy, a nie lubie tego stanu, keidy wiem, ze duzo kasy rpzybylo, bo wtedy mam wielka chec to wydac, a moja natura skąpca się z tym nie godzi i pozniej bede lamentowac, że po co zmarnowałam $$$$ XD

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-19, 23:40   #1314
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez wlasnie na samym pcozatku przegladalam sama liste tych sklepow, ale stwierdziłam, że troche to podejrzane, ze ciagle przewijaja się te same miasto - pozniej szybki look na nagł ówek - i wszystko jasne

no właśnie ja widzę, żena house'a jest bodjaze 25% a upatrzyłam tam sobie sweter - co rpawda do 7ego może go nie byc, ale moge sprobować

no chyba, ze jutro dorwę jakiś sweter i spodnie - wtedy 7ego wyskoczę sobie beż spięcia, że koniecznie muszę coś kupić, chociaż jakoś czuję ciuchowy niedosyt pewnie dlatego, że mam etraz zastrzyk kasy, a nie lubie tego stanu, keidy wiem, ze duzo kasy rpzybylo, bo wtedy mam wielka chec to wydac, a moja natura skąpca się z tym nie godzi i pozniej bede lamentowac, że po co zmarnowałam $$$$ XD
ja sobie upatrzyłam sukienkę w reserved;p spodnie w cubusie i portfel w I am.
Tez mam braki ciuchowe
Ale gotówka ograniczona. SPłukałam sie przez ta obronę i rekrutację
Ale może Mama biedne dziecko wspomoże
Stary 2012-09-19, 23:45   #1315
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie upatrzyłam sukienkę w reserved;p spodnie w cubusie i portfel w I am.
Tez mam braki ciuchowe
Ale gotówka ograniczona. SPłukałam sie przez ta obronę i rekrutację
Ale może Mama biedne dziecko wspomoże
ostatnio nie wchodziłam w ogole do reserved, wiec tez pewnie wpadnie mi coś w oko ;P szkoda tylko, że nie ma kuponów do stradiego i bershki no moja mami tez może sypnie jakimś groszem, bo tata nawet o żadnych zakupach nie chce słyszec, bo uważa, że mam za dużo ciuchów xD ale nie rozróżnia, ze czesc ciuchów po lecie znika i raczej w materiałowych szortów grudnia nie przelatam
Stary 2012-09-19, 23:50   #1316
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio nie wchodziłam w ogole do reserved, wiec tez pewnie wpadnie mi coś w oko ;P szkoda tylko, że nie ma kuponów do stradiego i bershki no moja mami tez może sypnie jakimś groszem, bo tata nawet o żadnych zakupach nie chce słyszec, bo uważa, że mam za dużo ciuchów xD ale nie rozróżnia, ze czesc ciuchów po lecie znika i raczej w materiałowych szortów grudnia nie przelatam
Dobrze, że nie mieszkam z rodzicami Bo by się wystraszyli mojej szady
Na szczęscie moja mama rozumie, że trzeba sobie kupić coś by wyglądać jak człowiek
A wie, że na głupoty nie wydam

Lecę spać,jutro rundka po ciuchlandach

Dobrej nocy
Stary 2012-09-19, 23:55   #1317
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że nie mieszkam z rodzicami Bo by się wystraszyli mojej szady
Na szczęscie moja mama rozumie, że trzeba sobie kupić coś by wyglądać jak człowiek
A wie, że na głupoty nie wydam

Lecę spać,jutro rundka po ciuchlandach

Dobrej nocy
a to u mnie jest tak, że mama preferuje taki styl typowo biurowy, w koncu od zawsze tam pracuje;D a tata zaś taka fashionelka, ze sama się dziwię xD i on oczywiście kilkanascie par spodni może miec, ale keidy mnie coś braknie to wielkie zdziwienie i poruszenie

zazdroszczę tripu po sh, ja może pojde dopiero w przyszła srode i piatek

dobranoc
Stary 2012-09-20, 06:31   #1318
natimielec
Zadomowienie

Hej, piszecie o tych ciuchach az mam ochote na zakupy, a tu kase pasuje odkładać.
Stary 2012-09-20, 08:20   #1319
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
o szybko rozpoczyeliście praktykę;p U mnie dopiero za tydzien będzie praktykamusze fartuch kupić

a ja w końcu nie ogarniam tych zniżek bo kupiłam in style i już się ucieszyłam, że w cubusie -30 procent a tam dzinsy chcę kupić.. A w adresach nie ma Lublina Więc nie wiem.. Czy wszystkie sklepy są brane pod uwagę czy tylko ten wypisane
zazdroszczę Wam tych praktyk, może też się kiedyś zdecyduję

ja kupiłam Elle, chyba też poszaleję jak będzie coś ciekawego (oby nie za bardzo)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-20, 10:31   #1320
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
ja wychodzę z tego założenia że jesli, ktoś decyduje się na studia/studium to powinien zrobić wszystko by być jak najczęsciej obecnym U mnie jest wymagana 50% obecność by dopuścić do egzaminów i wiem, że sa osoby pracujące itp Ale są też lenie, którym się nie chce a zapisali dla papierka

jutro zajrzę tam;d
dobrze wiem że niektórzy tylko chcą mieć papierek, ale ja do takich nie należe, wybrałam ten kierunek bo interesuje mnie to.
Chwile temu dostałam telefon z pracy ze do poniedziałku tylko pracuje bo pani którą zastępowałam wraca już na swoje stanowisko pogadam z prezesową to może mnie zostawi a jak nie to znów będzie stres i szukanie pracy.... aż obgryzłam paznockcia z nerwów

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości