|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 118
|
Dot.: Czarnow³ose;)
to cale szczê¶cie, dziêki ^^' . Ja te¿ próbowa³am z Castingiem, ale niestety u mnie zmywa siê po tygodniu =[
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 408
|
Cytat:
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 118
|
ja w zesz³± ¶rodê u¿y³am Castingu 415 (mro¼ny kasztan) i dzisiaj nie by³o po nim ¶ladu;/ ale za jaki¶ czas i tak wypróbujê hebanow± czerñ ^^'
|
|
#1294 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 610
|
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-29 o 23:34 |
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
ja za 3 tyg zafarbuje
ostatnio farbowalam w grudniu przed swietami
|
|
|
#1296 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 974
|
Przechodzi³am ju¿ przez wiele fryzur, ale jednak zawsze czarny by³ moim kolorem. Oczywi¶cie mia³am chwile zw±tpienia, rozja¶nia³am, próbowa³am innych kolorów, ale zawsze wraca³am do czerni. Od 5 miesiêcy intensywnie zapuszczam w³osy i od¿ywiam i Kocham czarny i kocham czarnule
.
Edytowane przez oleczka87 Czas edycji: 2008-05-08 o 23:12 |
|
|
|
|
#1297 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 034
|
Cytat:
czarny bardzo Ci pasuje., w ogole bardzo ladna jestes rewelacyjnie Ci sie niebieskie oczy wybijaja przy tym czarnym kolorze wlosow. a jaka masz teraz farbe na wlosach?? bo bardzo naturalnie wygladaja
|
|
|
#1298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Wlasnie to jest ciekawe, bo ja mam normalnie zielone oczy z takimi granatowymi obwodkami, a jak sie na czarno farbuje to te oczy sie takie intensywniejsze sie robia cos jak turkusowe. Znowu przy czerwonych wlosach, to moje oczy wygadaly jak wscieklo zielone .Jako ze odzywiam wlosy to farbuje szamponami bez amoniaku, teraz mam aksamitna czern http://www.goldmax.pl/product_info.php?products_id=5124 o dziwo my³am ju¿ w³osy 5 razy a kolor wygl±da jak ¶wie¿o po farbowaniu . Ale wcze¶niej mia³am ka¿dy kolor na g³owie . Tylko, ¿e musia³am w³osy prostowaæ (jak na 1 zdjêciu) bo mia³am bardzo zniszczone w³osy i naturalnie wygl±da³y jak nieokre¶lona kszta³tem kupa siana. Teraz po waxie, maseczce glorii, seboradinie, szamponach ziolowych, olejku rycynowym, bez prostownicy i suszarce tylko od swieta (a jak juz to taka z jonizacja i dyfuzorem) moge pokazac sie normalnie bez prostownicy w falach .
|
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Czarne w³osy mog± byæ naprawdê piêkne, gdy s± straaasznie zadbane! Natomiast, je¿eli w³osy s± w miarê zdrowe, to wygl±daj± ¶rednio.... Inne kolory nie eksponuj± tak bardzo ogólnej kondycji w³osów jak w³a¶nie czerñ. Sama mam aktualnie czarne, stan hmm, my¶lê, ¿e bardzo dobry, ale kolor ju¿ wyp³owia³y. I ogólnie my¶lê nad zmian±. Chcia³am farbowaæ na czerñ fioletow±, ale raczej rezygnujê i idê albo w br±z albo w mahoñ
Jestem rozbita pomiêdzy tymi dwoma kolorami, a do fryzjera idê ju¿ w nastêpnym tygodniu...
|
|
|
#1300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 233
|
Cytat:
![]() hehe...cofnelam sie pare stron, zeby podejrzec jakie czarne farby polecacie I trafilam na swoja wypowiedz, w ktorej pisalam, ze zle mi bylo w czerni Ehhh, kobiety
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Twoje w³oski s± bardzo ³adne
|
|
|
|
#1303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje . Zmieni³am dzisiaj ostatnie zdjêcie, bo to najnowsze robione dzisiaj i tak w³a¶nie sie w³osy prezentuj± obecnie . Ale odda³abym wszystko za proste, l¶ni±ce kud³y (mo¿na pomarzyæ |
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Rozeznanie
|
Mam kilka fotek z czarnymi w³osami, wiêc za³±czam
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj w tej pomarañczowej sukience jest J. Lopez. Bardzo mi siê podoba³a w czarnych w³osach, jak prawdziwa latynoska. A ostatnie zdjêcie to Nicole. Mój idea³ nie tylko je¿eli chodzi o w³osy, ale o figurê te¿
.
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
ma³o czarnow³osych tu chyba
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 341
|
|
|
|
#1308 |
|
Rozeznanie
|
Ja ju¿ pisa³am
. Nie farby a szamponu. Da³am wcze¶niej linka .
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 487
|
Dorzucam moje prawie-czarne w³osy, ¶wie¿o po farbowaniu... Pierwszy raz mam takie ciemne w³osy
![]() Kolor na 1 fotce trochê przek³amany niestety, wygl±daj± tak jak na 2 i 3. Farbowa³am ciemnym br±zem, Casting Creme Gloss ![]() Zastanawiam siê teraz nad hebanow± czerni± ![]() Na dodatek te¿ bladolica jestem, wiêc komentarze s³ysza³am ró¿ne. Mocno ten kolor z moj± skór± kontrastuje
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 28 697
|
A ja byc moze bede zmuszona zrezygnowac z mojego ulubionego koloru w³osow... Byam ostatnio u dermatologa i babka kaza³a mi przestac farbowac, bo byc moze farby podrazni³y mi skórê g³owy...
Ale ja nie wyobrazam sobie powrotu do swojego naturalnego koloru (ciemny blond) ... Co ja poradze na to, ¿e o wiele lepiej czujê siê jako brunetka...
|
|
|
|
|
#1311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 391
|
Cytat:
zgadzam sie, ze w niewazne jakim kolorze, zniszczone wlosy wygladaja kiepsko i to bardzo ja nie farbuje wlosow od grudnia ale juz wkrotce palnuje zafarbowac na ciemny braz korci mnie czern ale boje sie z eciezko bedzie mi z niej zejsc a pozatym ciemny braz wyglada prawie jak czern |
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 233
|
Oj...Juz zafarbowalam, ale za jakis czas dylemat pojawi sie znowu. Mam na glowie ciemny braz L'oreala Excellence
Wyszedl prawie czarny Potrzebowalam porady, bo jestem cieplym bladolicym typem i ponoc do mojego typu urody najbardziej pasowalaby jakas rudosc...Jednak rudosci nie lubie Wrzuce fotki w wolnej chwili
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 391
|
Cytat:
tez ta farba kiedys farbowalam i tez wyszedl bardzo ciemny praktycznie czarny |
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 487
|
Jak ze zniszczeniem/wysuszeniem?
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Wygl±da tak przez kilka myæ, pó¼niej zawsze (z kazda firma tak mialam) pojawia sie taka ciepla br±zowa po¶wiata. Nienawidzê tego , wiêc wole jednak czarny, bo on jest typowo zimny.
|
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
A powiedzcie mi proszê, jak± szamponetk± mo¿na zrobiæ czerñ, ale tak ¿eby zesz³a max po 2-3 tygodniach? Mo¿e byæ nawet krócej xD byleby sie zmy³a do koñca;p
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
mam granatow± czerñ i doczepi³am 10 pasemek blond
sorki za fotke ale bylam w trakcie sprzatania i gotowania i zapomnialam sie uczesac ![]() pozniej zrobie lepsza w calosci http://photos85.nasza-klasa.pl/dev13...0162394618.jpg
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 167
|
hmmm czermn z blondem...odwa¿nie.
Ja narazie zrezygnowa³am z czerni.znudzi³a mi sie znowu teraz stosujê czekoladowe odcienie br±zów....ale pewnie znów nieudane farbowanie,albo mój narzeczony sprawi,ze wróce do czerni ... na pewno na swój ¶lub ,ale to za jaki¶ czas heheheP.S. WESO£YCH ¦WI¡T WSZYSTKIM U¯YTKOWNICZK¡ I MOKREGO DYNGUSA Oraz CZARNEJ CZERNI NA G£OWIE
|
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 034
|
strippi ¶liczna czern
![]() ale te pasemka niepotrzebne, burz± tylko fryzure.
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

ostatnio farbowalam w grudniu przed swietami

Ale ja nie wyobrazam sobie powrotu do swojego naturalnego koloru (ciemny blond) ... Co ja poradze na to, ¿e o wiele lepiej czujê siê jako brunetka...
Wrzuce fotki w wolnej chwili
, wiêc wole jednak czarny, bo on jest typowo zimny.