Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 18:27   #1291
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Piękny rudzielec Gratuluję dobrego wyboru

A mój TZ co rusz to przynosi mi "świetne" wieści.. Jeden jego kolega starał się z żoną o dziecko prawie rok (obecnie mały ma już 2 lata), drugi kolega - 2 lata (jego żona jest teraz w 3 m-cu ciąży)...
niestety żyjemy w takich "niezdrowych" czasach że o dziecko nie tak łatwo jakby się zdawało

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
Hej !! wczoraj się dowiedziałam o ciąży znajomej, Wyobraźcie sobie, że dowiedziała się o swojej ciąży w 3 miesiącu ciąży bo miała normalny okres ... :/ Ale już ten drugi był taki skąpy i coś się jakby źle czuła więc zrobiła test, Już na wizycie dowiedziała się że to 3 miesiąc i poród na lipiec! Bardzo się cieszą ale też są w lekkim szoku. Zastanawiam się jak to jest możliwe, że ta natura nam takie figle płata....

PS. Nie mogę się doczekać już przyszłego piątku:p bo po 1. kolejny weekend a po 2 będę testować...
o ile @ nie przyjdzie.

Słuchajcie... a co powiecie na małą sondę???
Ładne imiona dla chłopców i dziewczynek??

Mój typ dla dzewczynki to ... Milenka- bardzo mi się ostatnio imię spodobało , dla chłopca hmmm nie wiem zupełnie hihi

Om. 15.01.2013, 25 lat, 2cs.
Mi się podoba Hania a dla chłopca Adaś, na tą hanię to tż by się chyba nie zgodził
podoba mi się też Paulinka

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

podobają mi si,ę wogóle podwójne imiona. w sensie że w dokumentach ma się dwa a używa raczej jedego. Chłopcu dałabym drugie po moim tacie(Grzegorz- za bardzo mi się nie podoba ale tak na pamiątkę- nie mam już taty)

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 19:10   #1292
wadera4
Wtajemniczenie

Ja dla chłopaka wybrałabym Tomasz, Adam, Krzysztof, Marek albo Andrzej wolę jednak bardziej "starodawne" imiona
Dla dziewczynki nic mi nie przychodzi do głowy

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:13   #1293
maomami
Wtajemniczenie

Mnie się strasznie podoba dla dziewczynki Zuzanna lub Oliwia, a dla chłopca hmmm trudniejsza sprawa Piotr, Jakub, Artur, Michał, sama nie wiem

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:34   #1294
Gegee
Rozeznanie

Dziękuję za odpowiedz Madziusia222 musze jak najszybciej przejść się do gin...

Co do imion to dla dziewczynki strasznie mi sie podoba Helena, ale mój TZ nie zgadza się póki co właśnie Hania to jedyne żeńskie imię, które podoba się nam obojgu a dla chlopca to ja uwielbiam wszystkie stare klasyczne: Jas, Stas, Stefan i Kostek. Ale na Kostka nie ma szans, TZ w życiu się nie zgodzi
Stary 2013-02-10, 21:04   #1295
patrycjja
Zadomowienie

dobry wieczór!
przez weekend się nie odzywałam tylko grzecznie czytałam i się kurowałam i ta dam! pokonałam przeziębienie

na początku maomami gratuluję mam nadzieję, że beta będzie pięknie rosła, bo to MUSI być maleństwo (no, bo skoro jest ta krecha chociaż i blada )

dzisiaj miałam testować i testowałam- niestety nic. trudno nie miałam większych nadziei a test robiłam w razie jakby coś, bo jutro mam wizytę u gin to bym wspomniała. najgorsze jest to, że z każdym cyklem @ przychodzi coraz to później ... rok temu bym się cieszyła (tyle spokoju) ale teraz dla mnie cykle powinny trwać 20 dni
no nic- w tym tygodniu chyba pójdę zapisać się na fitness- skoro nie będzie brzucha, to trzeba się "wylaszczyć" na wiosnę tym bardziej, że po poprzedniej ciąży (która trwała niespełna 3 miesiące) trochę zmieniły mi się kształty, chociaż waga jest taka jak i przed

co do imion : chłopiec miał być od zawsze Filip, ale niestety siostra cioteczne będzie pierwsza jednak (w dzieciństwie zawsze nasze lalki albo "mężowie" tak się nazywali, więc kto pierwszy... ) a jak nie filip to Alek, albo Aleksander. Po pradziadku. Bardzo podoba mi się skrót Alek, Aluś dziewczę : Marysia (po mojej ukochanej, najwspanialszej babci ) ew. dalej Zosia, Michalina też wcale imiona nie popularne teraz.
Ale powiem Wam szczerze, że moje koleżanki nazywają swoje dzieci wcale też nie jakoś nowocześnie jest Antoś, Wiktor, Alicja

oj rozpisałam się, ale muszę się nagadać, bo TŻ już mnie chyba nie słucha po weekendzie ma dosyć
Stary 2013-02-10, 21:20   #1296
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
dobry wieczór!
przez weekend się nie odzywałam tylko grzecznie czytałam i się kurowałam i ta dam! pokonałam przeziębienie

na początku maomami gratuluję mam nadzieję, że beta będzie pięknie rosła, bo to MUSI być maleństwo (no, bo skoro jest ta krecha chociaż i blada )

dzisiaj miałam testować i testowałam- niestety nic. trudno nie miałam większych nadziei a test robiłam w razie jakby coś, bo jutro mam wizytę u gin to bym wspomniała. najgorsze jest to, że z każdym cyklem @ przychodzi coraz to później ... rok temu bym się cieszyła (tyle spokoju) ale teraz dla mnie cykle powinny trwać 20 dni
no nic- w tym tygodniu chyba pójdę zapisać się na fitness- skoro nie będzie brzucha, to trzeba się "wylaszczyć" na wiosnę tym bardziej, że po poprzedniej ciąży (która trwała niespełna 3 miesiące) trochę zmieniły mi się kształty, chociaż waga jest taka jak i przed

co do imion : chłopiec miał być od zawsze Filip, ale niestety siostra cioteczne będzie pierwsza jednak (w dzieciństwie zawsze nasze lalki albo "mężowie" tak się nazywali, więc kto pierwszy... ) a jak nie filip to Alek, albo Aleksander. Po pradziadku. Bardzo podoba mi się skrót Alek, Aluś dziewczę : Marysia (po mojej ukochanej, najwspanialszej babci ) ew. dalej Zosia, Michalina też wcale imiona nie popularne teraz.
Ale powiem Wam szczerze, że moje koleżanki nazywają swoje dzieci wcale też nie jakoś nowocześnie jest Antoś, Wiktor, Alicja

oj rozpisałam się, ale muszę się nagadać, bo TŻ już mnie chyba nie słucha po weekendzie ma dosyć
właśnie ALICJA od zawsze mis ię podobało i zapomniałam napisac!

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-10, 22:09   #1297
Ania0783
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny cały tydzień was podczytywałam, nie pisałam bo nie chciałam się nakręcać. Ale chyba się UDAŁO !!!! @ miała przyjść 06.02 do dziś jej nie ma, pierwszy test zrobiony w piątek późnym wieczorem no cóż po 2 minutach nie było nic, już miałam wyrzucić ale patrze po 5 minutach pojawiła się taka jasna bardzo bladziusieńka kreseczka, naprawdę trzeba było się dobrze przypatrzyć, drugi test zrobiony dzisiaj rano i znowu kreseczka już ciemniejsza ale jeszcze nie taka bardzo wyraźna żeby ją zobavzyć z daleka. Jutro wybieram się na bete, i dzwonię do lekarza. Nie mogę uwierzyć że mogłoby nam się udać,, ciągle myślałam kiedy w końcu się uda, a tutaj taka niespodzianka, zwłaszcza że luty ogłosiłam miesiącem napewno nieudanym ponieważ testy owulacyjne z allegro nie pokazały mi owulacji o czym wam pisała.
Życzę miłej niedzieli Mam nadzieję że beta mnie utwierdzi w 100 % bo zaczyna to do mnie pomalutku docierać

Asia 22 l, 5cs- chyba się udało
Wielki gratki klask i:

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez dzoker007 Pokaż wiadomość
Hej !! wczoraj się dowiedziałam o ciąży znajomej, Wyobraźcie sobie, że dowiedziała się o swojej ciąży w 3 miesiącu ciąży bo miała normalny okres ... :/ Ale już ten drugi był taki skąpy i coś się jakby źle czuła więc zrobiła test, Już na wizycie dowiedziała się że to 3 miesiąc i poród na lipiec! Bardzo się cieszą ale też są w lekkim szoku. Zastanawiam się jak to jest możliwe, że ta natura nam takie figle płata....

PS. Nie mogę się doczekać już przyszłego piątku:p bo po 1. kolejny weekend a po 2 będę testować...
o ile @ nie przyjdzie.

Słuchajcie... a co powiecie na małą sondę???
Ładne imiona dla chłopców i dziewczynek??

Mój typ dla dzewczynki to ... Milenka- bardzo mi się ostatnio imię spodobało , dla chłopca hmmm nie wiem zupełnie hihi

Om. 15.01.2013, 25 lat, 2cs.
Ja mam już imiona : Lenka i Igor
Ania0783 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 05:57   #1298
kOmorowska
Rozeznanie

No i znowu ja z rana się witam z Wami
sesja zakończona wielkim sukcesem
TŻ zadowolony z tego faktu że ho ho...
A ja ciocią zostałam wczoraj rano
Mała Iza urodziła się w 7 miesiącu ciąży, 1520 g, 41 cm - maleństwo ale silne
Ach... ja też chce
No śmigam śniadanko zrobić i trza do pracy się ogarnąć...

OM 22.01; CS.2; testuję w dniu 23.02; lat prawie 25
kOmorowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 07:32   #1299
maomami
Wtajemniczenie

Ja tez się witam Jak postanowiłam tak zrobiłam, przed pracą pojechałam na bete, Pani bardzo miła powiedziała że zrobi mi na cito bo rozumie że pewnie chce wiedzieć jak najszybciej i już od 14:30 jakoś mają być wyniki, ale ja w pracy i tak do 17. Strasznie się boję czy beta będzie ok.
Dziękuję wszystkim za gratulacje mam nadzieję że nie na zapas

Stary 2013-02-11, 07:41   #1300
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

kOmorowska gratuluje sesji moja już za mną od 31.01
maomami trzymam kciuki pewnie to stresujące ale próbuj się odprężyć dla dzidzi

My też już mamy imiona wybrane. Tzn ja mam Tż jeszcze się zastanawia. My mamy swój układ, że jak będzie dziewczynka to ja wybieram imię (będzie Antonina - będę wołać Tosia) a jak chłopiec to Tż (Raczej Jakub). A w drugiej ciąży na odwrót przynajmniej nie będziemy się spierać

A mi sie podoba dla chłopca filip Dużo dzieci mi się ostatnio porodziło w rodzinie i już wiele imion mam zajętych, a poszły wszystkie najładniejsze :Weronika, Oliwia, Amelia, Alicja i inne

Aa... i chciałam się pochwalić, że biorę 7 dzień wiesiołek i wczoraj Tż stwierdził,że jest trochę więcej śluzu. Czekam do płodnych, żeby to stwierdzić obiektywnie ale dobre i to

OM. 04.02 lat 24 cs 5c

Edytowane przez koziemleko
Czas edycji: 2013-02-11 o 07:43
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 08:00   #1301
Ania0783
Raczkowanie

Hejka,
ja też sie witam z kawą

za bardzo nie mam o czym pisać bo u mnie cykl spisany na straty (chociaż czasami mi przychodzi taka myśl, że może miałam dwa razy pod rząd z jednego i sie pozmieniały) - ale przytulanki są na luzie heheheh

czekam do piątku na I część badań - progesteron i tsh
Ania0783 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 09:20   #1302
Gegee
Rozeznanie

Ja także witam się, tym razem ze śniadankiem

Cytat:
Napisane przez kOmorowska Pokaż wiadomość
No i znowu ja z rana się witam z Wami
sesja zakończona wielkim sukcesem
TŻ zadowolony z tego faktu że ho ho...
Mała Iza urodziła się w 7 miesiącu ciąży, 1520 g, 41 cm - maleństwo ale silne
Ach... ja też chce

OM 22.01; CS.2; testuję w dniu 23.02; lat prawie 25
za sesję!

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
dobry wieczór!

Szkoda Powodzenia w takim razie na wizycie

Cytat:
Napisane przez Ania0783 Pokaż wiadomość
Hejka,
ja też sie witam z kawą

za bardzo nie mam o czym pisać bo u mnie cykl spisany na straty (chociaż czasami mi przychodzi taka myśl, że może miałam dwa razy pod rząd z jednego i sie pozmieniały) - ale przytulanki są na luzie heheheh

czekam do piątku na I część badań - progesteron i tsh
Ja też mam wrażenie, że ten cykl stracony. Muszę się przejść do dobrego ginekologa i zrobić badania. Obawiam się tylko, że nie będzie chciał na razie nic robić, tylko powie żeby próbować i przyjść za 6ms. Ale ja nie chcę tracić czasu no bo jeżeli coś jest nie tak to po co tyle czekać i się stresować no nic... dzisiaj będę dzwonić i się umawiać... a na razie przytulamy się dla przyjemności

Słyszałyście coś / brałyście castagnus? gdzieś kiedyś czytałam, że obniża prolaktynę, ale daje się to przede wszystkim przy plamieniach międzymiesiączkowych... a ja takich nie mam

Edytowane przez Gegee
Czas edycji: 2013-02-11 o 09:23
Gegee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 10:32   #1303
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
Ja także witam się, tym razem ze śniadankiem

za sesję!

Szkoda Powodzenia w takim razie na wizycie

Ja też mam wrażenie, że ten cykl stracony. Muszę się przejść do dobrego ginekologa i zrobić badania. Obawiam się tylko, że nie będzie chciał na razie nic robić, tylko powie żeby próbować i przyjść za 6ms. Ale ja nie chcę tracić czasu no bo jeżeli coś jest nie tak to po co tyle czekać i się stresować no nic... dzisiaj będę dzwonić i się umawiać... a na razie przytulamy się dla przyjemności

Słyszałyście coś / brałyście castagnus? gdzieś kiedyś czytałam, że obniża prolaktynę, ale daje się to przede wszystkim przy plamieniach międzymiesiączkowych... a ja takich nie mam

ja słyszałam o nim ale nie brałam, choc mam te plamienia. badam się narazie hormony. A Ty możesz na własną rękę zrobic takie badania hormonów, ja poszłam prywatnie do gina ale za wszystkie badania które mi napisała muszę płacic, robię tsh lh, fsh, prolaktynę, progesteron i dodatkowo przy planowaniu ciązy cmv, i tokso.
za wszytsko muszę niestety trochę zapłacic, ale nie sądzę żebyś znalazła lekarza który da Ci na to skierowania.

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-11, 10:40   #1304
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
ja słyszałam o nim ale nie brałam, choc mam te plamienia. badam się narazie hormony. A Ty możesz na własną rękę zrobic takie badania hormonów, ja poszłam prywatnie do gina ale za wszystkie badania które mi napisała muszę płacic, robię tsh lh, fsh, prolaktynę, progesteron i dodatkowo przy planowaniu ciązy cmv, i tokso.
za wszytsko muszę niestety trochę zapłacic, ale nie sądzę żebyś znalazła lekarza który da Ci na to skierowania.
Tak własnie się obawiam, że nie bardzo gin będzie chciał dać skierowanie. Chociaż w zasadzie chcę iść prywatnie, więc co mu zależy? i tak muszę za wszystkie badania zapłacić. Ile Ci wyszło pieniędzy za to wszystko?
Stary 2013-02-11, 10:58   #1305
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

[QUOTE=Gegee;39163338]Tak własnie się obawiam, że nie bardzo gin będzie chciał dać skierowanie. Chociaż w zasadzie chcę iść prywatnie, więc co mu zależy? i tak muszę za wszystkie badania zapłacić. Ile Ci wyszło pieniędzy za to wszystko?[/QUOTE]

Też bym chciała wiedzieć. Jeszcze jakieś 2- 3 nieudane cykle i biorę się za badania, a już wiem ,że od gina się nie doproszę.
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 11:04   #1306
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

już Wam mówię dziewczyny, w jednym labolatorium wyszłoby mnie ze 150zł więcej a w szpitalu taniej, na każdym badaniu taniej.
tsh 19zł
lh 19zł
prolaktyna 19zł
tsh 14zł
progesteron 19zł tylko ja będe robic 3 razy co dwa dni żeby zobaczyc jak wzrasta.
toksoplazmoza 42zł
cmv dokładnie niew wiem ale około 70zł

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-11, 11:49   #1307
maomami
Wtajemniczenie

Dziewczyny właśnie odebrałam swój wynik bo już jest dostępny na necie, i beta 97. Boję się że za niska, chociaż według norm to wypada jakoś na drugi tydzień ciąży, a trzeci zaczyna się od 101 mniej więcej. Z moich jako takich obliczeń to by się zgadzało.
Udało mi się załatwić wizytę u lekarza na jutro, także po pracy mam jutro kierunek lekarz oby było teraz wszystko w porządku

Stary 2013-02-11, 11:51   #1308
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Dziewczyny właśnie odebrałam swój wynik bo już jest dostępny na necie, i beta 97. Boję się że za niska, chociaż według norm to wypada jakoś na drugi tydzień ciąży, a trzeci zaczyna się od 101 mniej więcej. Z moich jako takich obliczeń to by się zgadzało.
Udało mi się załatwić wizytę u lekarza na jutro, także po pracy mam jutro kierunek lekarz oby było teraz wszystko w porządku
moim zdaniem beta piękna GRATULACJE!!!

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-11, 12:00   #1309
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
moim zdaniem beta piękna GRATULACJE!!!
Dziękuję, jeszcze nie ciesze się pełną parą, jutro po wizycie jak dowiem się że jest w porządku to wybuchnę wielką radością.
Kurcze dziewczyny jak czytałam na wątku o każdej nowej fasolce to myślałam że ja się nigdy nie doczekam i że mnie to jakoś nie dotyczy, wydaje mi się że jestem w jakimś pięknym śnie

Stary 2013-02-11, 12:27   #1310
justiii87
Zakorzenienie

Hej kobietki
ostatnio się nie odzywałam, ale cały czas Was podczytuję

Gratuluje Wszystkim zafasolkowanym Dbajcie o siebie i maluszka

Co do imion to mi się podobają: Klara, Kornelia, Jagoda, a dla chłopca: Marcel, Aleks, Wiktor, a co kiedyś wybierzemy to się okaże

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
A nie za szybko idziesz do lekarza? On tak naprawdę niczego nowego Ci nie powie, ale to jest moje zdanie Ja bym w przyszłym tyg zrobiła ponownie betę i ok 4-5 tyg zapisała się do lekarza.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 12:31   #1311
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Dziękuję, jeszcze nie ciesze się pełną parą, jutro po wizycie jak dowiem się że jest w porządku to wybuchnę wielką radością.
Kurcze dziewczyny jak czytałam na wątku o każdej nowej fasolce to myślałam że ja się nigdy nie doczekam i że mnie to jakoś nie dotyczy, wydaje mi się że jestem w jakimś pięknym śnie
ja tak nadal myslę że ja to jestem gdzieś za górami za lasami tych spraw

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
myślę tak jak justii, teraz lekarz jeszcze nic Ci raczej nie powie, dopiero około 6 tygodnia bije serce, i coś już widac

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-11, 12:40   #1312
maomami
Wtajemniczenie

Wiecie co chce iść od razu żeby sprawdził czy pęcherzyk płodowy w odpowiednim miejscu się zagnieździł, myślę że po tej wizycie pójdę zrobić badania krwi, glukozę, moczu bo szczerze przed ciążą nie robiłam wszystkich tych badań i takie inne i wtedy z wynikami już pójdę do niego, mam nadzieję coś zobaczę

Stary 2013-02-11, 13:12   #1313
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
ja tak nadal myslę że ja to jestem gdzieś za górami za lasami tych spraw
Też mam takie wrażenie... staram się o tym wszystkim nie myśleć, ale mam wrażenie, że jestem jakoś strasznie negatywnie nastawiona... takie przeczucia się mnie trzymają, że będzie bardzo ciężko u nas... jak się tego pozbyć?

Cytat:
Gratulacje jeszcze raz będzie ok, zobaczysz

Cytat:
już Wam mówię dziewczyny, w jednym labolatorium wyszłoby mnie ze 150zł więcej a w szpitalu taniej, na każdym badaniu taniej.
tsh 19zł
lh 19zł
prolaktyna 19zł
tsh 14zł
progesteron 19zł tylko ja będe robic 3 razy co dwa dni żeby zobaczyc jak wzrasta.
toksoplazmoza 42zł
cmv dokładnie niew wiem ale około 70zł
Dziękuję Madziusia222 no to będzie trzeba trochę wyłożyć, ale nie jest tak strasznie. Bałam się, że będzie jeszcze gorzej
Stary 2013-02-11, 13:47   #1314
shamanka7
Raczkowanie

Cytat:
GRATULACJE!!! Teraz dbaj o siebie! I przesyłaj fluidy

Dziewczyny rozumiem, że listy jednak nie robimy?
shamanka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 14:04   #1315
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shamanka7 Pokaż wiadomość
GRATULACJE!!! Teraz dbaj o siebie! I przesyłaj fluidy

Dziewczyny rozumiem, że listy jednak nie robimy?
Przesyłam przesyłam dziewczyny musicie uwierzyć im bardziej czegoś chcecie tym trudniej to zdobyć. Dlatego postarajcie się wyluzować, zająć myśli czymś innym, zadbajcie o siebie, a II kreseczki pojawią się szybciej niż myślicie

Stary 2013-02-11, 15:23   #1316
ag9
Zadomowienie

maomami - gratulacje!

Nie tylko Wy macie takie negatywne myśli, ja mam wrażenie że wszędzie dookoła mnóstwo ciąż a u mnie to jakaś abstrakcja.
Jak się już zacznie starania to wydaje mi się że ciężko tak wyluzować i przestać o tym myśleć bo jednak zawsze w podświadomości jest ta iskierka nadziei, że może tym razem się jednak udało...
ag9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 15:24   #1317
Eleo765
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
ja łykam już od jakiegoś czasu, poprzednie dwa cykle miałam dziwnie długie, ostatni był już normalny, więc castagnus zrobił swoje. co prawda należy go przyjmować przez 90 dni, ale ja po owu zakładałam, że mogło sie udać i odstawiłam aż do @.

dziewczynki: Hania (ale dookoła same Hanie, więc chyba zrezygnuję :P), Emilia, Natalia, chłopcy: Aleksander, Kamil, tylko że tak ma na imię mój szwagier . jeszcze nie wiem co na to mój mąż.
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:00   #1318
kOmorowska
Rozeznanie

Gratuluję maomami
Ja już po pracy...
Dla małża obiadek gotuje
kOmorowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:29   #1319
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez komorowska Pokaż wiadomość
no i znowu ja z rana się witam z wami
Sesja zakończona wielkim sukcesem
Tż zadowolony z tego faktu że ho ho...
Mała iza urodziła się w 7 miesiącu ciąży, 1520 g, 41 cm - maleństwo ale silne
Ach... Ja też chce

om 22.01; cs.2; testuję w dniu 23.02; lat prawie 25
gratuluje zostania ciocia tez fajna sprawa )

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

[QUOTE=maomami;39164752]Dziewczyny właśnie odebrałam swój wynik bo już jest dostępny na necie, i beta 97. Boję się że za niska, chociaż według norm to wypada jakoś na drugi tydzień ciąży, a trzeci zaczyna się od 101 mniej więcej. Z moich jako takich obliczeń to by się zgadzało.

Piękna beta nie przejmuj sie napewno bedzie dobrze)

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

A jesli chodzi o imiona to dla dziewczynki EMILIA NATALIA ANTOSIA dla chlopca KAMIL ERYK DARIUSZ takie mi sie podobaja nie wiem jak TZ bo jakos staram sie za duzo nie rozmawiac o ciazy i dzieciach i imionach bo nie chce sie nakrecac a szybko sie wkrecam
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:46   #1320
wadera4
Wtajemniczenie

Dziewczynki mam B-HCG 3942, to chyba ładny wzrost.
Ale progesteron znów 15 czemu tak jakoś mało...

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości