Mazidla dostepne w Niemczech :) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-17, 16:40   #1291
*majka*
Zakorzenienie

Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)

O kurczaki Gosiu,a ile tego cla Ci naliczyli? 19% ?

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2009-03-17 o 17:08
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-17, 21:35   #1292
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
O kurczaki Gosiu,a ile tego cla Ci naliczyli? 19% ?
W sumie zamowilam sobie rzeczy za 50 $ wszystko z przesylka i cla bylo 7 euro
Stary 2009-03-18, 12:01   #1293
*majka*
Zakorzenienie

No to chyba bedzie te 19% ...
Pewnie dlatego tak dlugo czekalas na pedzelki...
Stary 2009-03-18, 22:01   #1294
raspberry69
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba bedzie te 19% ...
Pewnie dlatego tak dlugo czekalas na pedzelki...
Zebys widziala

A wiec, dzis przetestowalam pierwszy podklad mineralny i co? milosc!!!
Toz to 100 razy lepiej sie naklada niz fluid i lepiej kryje
Jutro kolej na kolejny kolorek
Stary 2009-03-19, 10:07   #1295
*majka*
Zakorzenienie

MI mineraly Lumiere warza sie po paru godzinach wiec im podziekowalam,zobaczymy jak sie spisza te z EDM

ja sie ostatnio zastanawiam nad makijazem permanentnym oka,dokladnie kreski przy linii rzes i chyba sie zdecyduje na to...
Stary 2009-03-19, 18:05   #1296
201608040942
Konto usunięte

Pozwolisz sobie dziubac igla przy oku? A wiesz ze to bedzie ciutke bolec? (pewnie znieczula, ale moze i tak troche jeszcze bolec).

A co do mineralow to po wyprobowaniu dwoch marek dostepnych w DE i tych oszukanych Maybelline, a i nie oszukanych Essence, ale tylko sypkie, to mi sie odechcialo probowac mineralow. Zadne sie dla mnie nie nadawaly, a z zagranicy zamawiac nie bede.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 19:00   #1297
desti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Pozwolisz sobie dziubac igla przy oku? A wiesz ze to bedzie ciutke bolec? (pewnie znieczula, ale moze i tak troche jeszcze bolec).
to samo sobie pomyslalam... ja jestem przewrazliwiona jezeli chodzi o oczy i w zyciu nie dalabym sobie przy nich dziubac
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 19:08   #1298
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba Pokaż wiadomość
Pozwole sobie dziubac przy oku,na mnie to nie robi wrazenia,najwazniejsze jest to zeby udac sie do kompetentnej osoby... a bol jakos przezyje...

Moni,ja Ci moge dac na wyprobowanie mineraly Lumiere
Stary 2009-03-20, 10:07   #1299
*majka*
Zakorzenienie

Moni,uzylas juz ten Fruchtpeeling Manhattanu?
Kupilam go sobie,byl przeceniony na 1,75 w dm,uzylam raz i zapomnialam,ze uzylam i na drugi dzien wysmarowalam sie Atredermem-nie musze mowic jak wygladalam dwa dni pozniej wylinka na calego

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2009-03-20 o 10:08
Stary 2009-03-20, 17:56   #1300
201608040942
Konto usunięte

No wyprobowalam tak jak stalo na instrukcji i nie musze chyba pisac co AHA mi na gebie zrobily... kurcze a na taki delikatny ten peeling wygladal. Jak trzymalam na pysku bylo fajnie, a jak zmylam zaczely sie cyrki.
tak sie czaje, zeby nalozyc go na sucha twarz i juz nie masowac. Moze wtedy bedzie delikatniejszy, a jesli nie to daruje sobie kwasy.
Wyobraz sobie ze ostatnio nawet ten moj krem od CCB co to jest jak Effaclar K tylko ze lepiej nawilza bo z gliceryna jest, mnie z lekka zarumienil. Nie wiem moze za stary juz jest? Otworzylam go jakos w czerwcu zeszlego roku, jesienia wsadzilam do lodowki, ale w zimie wyciagnelam i od czasu do czasu uzywalam. jakos dobre 2 m-ce stal w polce i jak teraz uzylam to takie cos... Moze cera byly wrazliwsza po tych peelingu manhattanu? Fakt jest ze szybko tego buraczka i swedzenie opanowalam, ale moze to jednak bylo za szybko. Moze powinnam poczekac tydzien a nie 2-3 dni i dopiero uzyc tego kremu? Sama nie wiem. Do tej pory BHA robily mi dobrze i byly obojetne dla naczynek, a teraz... wiec mam kilka teorii na ten temat:
1. albo to bylo za wczesnie po peelingu manhattanu
2. albo ten krem byl juz przeterminowany
3. albo moja cera stala sie na tyle wrazliwa, ze juz zadnych kwasow tolerowac nie chce, nawet slabych i deliaktnych BHA.

Takie sobie teorie wysnulam, ale ktora jest prawdziwa? Moze powinnam jeszcze raz wyprobowac peeling Manhattanu, ale nja sucha skore, bedzie delikatniejszy. jesli znow jakies sensacje beda tzn, ze kwasy juz nie sa dla mnie, pozostaje tylko i wylacznie przy retinaldehydzie.
Stary 2009-03-21, 07:03   #1301
*majka*
Zakorzenienie

Chyba faktycznie uzyj jeszcze raz tego peelingu,to bedziesz wiedziec co i jak...

Ciekwae czemu wyprzedaja te kosmetyki? Moze nowe opakowania beda...

Moni,a czego Te teraz uzywasz z pielegnacji?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-21, 15:36   #1302
201608040942
Konto usunięte

Teraz to do mycia caly czas emulsje Nivea i tonik, tzn do dzisiaj rana, bo emulsji mam mniej niz polowe, toniku polowe i odlozylam zeby w czerwcu mamie zawiesc na wyprobowanie.
Uwielbiam wode termalna bo mi uspojaka cere, a ze po zostaniu czlonkiem klubu Avene przyslali mi darmowa woda, to nie kupilam LRP tylko mam znow Avene( nic do niej nie mam, jest tak samo dobra jak LRP, tylko ze w poprzedniej mi sie psikadlo popsulo a jeszcze duzo wody bylo w srodku). Przez przypadem zostalam posiadaczka micela Apaisance od Lierac, a ze ja takiej wody nie lubie to uzylam kilka razy jak toniku. Krzywdy nie zrobil, wiec jak odlozylam Nivea dla mamy, to wezme sie za Lierac. Dwa dni temu kupilam mleczko Schellera to z nowej serii. Kusilo jak cholera. Raz juz wyprobowalam i bylo ok, wiec teraz wezme sie za nie i oby krzywdy mi nie zrobilo. Ogolem chcialam sie przestawic na syndet Avene( nie znam go jeszcze). Zlozylam zamowienie w aptece internetowej bo taniej i dzisiaj przyszla paczka, ale poczekam z nim i wezme sie za niego po mleczku Schellera. Wogole chce taka kostke ze soba do Pl zabrac do mycia calego ciala nie tylko twarzy, bedzie lzej w bagazu, ale jak pisalam testowac zwlaszcza na twarzy bede pozniej.
Na dzien oczywiscie filtry , mleczko Avene, kupilam drugi raz. Pod nie testuje krem na naczynka tez Avene o konsystencji Riche( mam probke lekkiej i tresciwej wersji, juz kiedys je mialam, ale nie umialam sobie wyrobic zdania, poza takim oczywistym ze pewnie lekka wersja bedzie lepsza na lato, a tresciwa na zime). Chcce wrocic do wit. C bo juz ponad rok nie uzywam. mam w domu juz Acitve C do cery mieszanej, ale czeka jak wykoncze probki Avene( zreszta posmarowalam sie kilka razy i mi chyba za malo, wersja do suchej byla by lepsza, jeszcze az tak cieplo nie jest). na noc jak zwykle Diroseal, ale nie codziennie. W noce bez Diroseala uzywalam jakis zwykly krem na rumien. Wkoncu zdecydowalam sie na maseczke Avene ( mialam kiedys probke i byla ok, nawet jako krem, a ze bez filtrow wiec tym bardzij na noc sie nadaje, bo te kremy Antirougeus sa z filtrami i wolalabym ich na noc nie uzywac, nie obciazac cery jeszcze filtrami w nocy). Jak widzisz znow zaczelam ciutke kombinowac z pielegnacja, bo krem Florena okazal sie chyba ciutke za ciezki. Niby jest ok bo daje mi komfort, rumien znika, ale te moje wielgasne pory nie daja mi spokoju. Sa takie od moich testow z mineralami sypkimi Maybelline. Czasami sa ciutke mniejsze, czasami nie, ale ogolem zauwazylam ze cera wyglada lepiej jak uzywam kosmetykow Avene, a ze one ladnie mi lagodza cere to postanowilam sprobowac sie w wiekszosci na nie przesiac, bo jak ich kiedys uzywalam to pory byly normalne.Narazie widze mala poprawe w kolorycie cery i pory tez juz nie takie wielgasne , ale tez nie jest tak jak powinno. Mam nadzieje ze, bedzie dobrze i pomalu cera wroci do normalnosci .
Stary 2009-03-23, 09:19   #1303
*majka*
Zakorzenienie

A ten Activ C to co to za cudo? Fajny jest?Ja tez myslalam o witaminie C,zeby sie znowu troche pomizac...
Stary 2009-03-23, 09:40   #1304
Mijalea
Zakorzenienie

Czesc Majkus,

wciagnal mnie watek o mieralkach i wprawiam sie w zamawianiu
Niech tylko dojda pedzle, to zamowie sobie sample kit

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 09:44   #1305
*majka*
Zakorzenienie

Czesc Madziu
Hihi,jak sie troche poczyta mineralne watki,to faktycznie mozna sie wciagnac
Narazie EDM sie nie melduje... wiec czekamy dalej
Stary 2009-03-23, 09:52   #1306
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
A ten Activ C to co to za cudo? Fajny jest?Ja tez myslalam o witaminie C,zeby sie znowu troche pomizac...
Ja używam tego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=790

Chwalę sobie ale ja używam: dla rozjasnienia jakichs przebarwien (u mnie działa bezbłednie), ogólnie to jak wygladam "szaro" i chcę cerę odżywić. I tylko na noc.
Przetestowałam go na dzień i niestety do bani. Albo się swiece albo makijaz mi się "źle kładzie"
Stosuję na noc i to nie codzień, bo przy codziennym stosowaniu wyłażą mi jakies pryszcze (a jako zywo trądziku nie miałam nawet w młodosci )

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 09:58   #1307
*majka*
Zakorzenienie

Skoro zapycha nawet skory nieskazitelne,to musze najpierw zdobyc probke
Ja uzywam praktycznie non-stop Diacneal na noc i mam ochote mu pomoc w rozjasnianiu przebarwien
Stary 2009-03-23, 10:32   #1308
201608040942
Konto usunięte

Ja mialam probke Active C do suchej a w zeszle lato redermic do suchej. Mnie tam krzywdy nie zrobilo, ale zebrac sie nie moglam i kupic. Udalo mi sie kupic taniej Active C dla mieszanej na ebayu ( szkoda ze Redermic do misezanej ma alkohol w skladzie), bo idzie cieplo to sobie pomyslalam ze moze jednak na cieple dni bedzie mi za duzo jak uzywalabym do suchej cery. Moja mieszana cera jest w dobrej kondycji i z lekka sie nos znow tlusci. sama nie wiem czy wole to czy permanentny przesusza, chodz wtedy to sciagniecie skory nie daje wogole komfortu a jakie zmarchy sie robia...
ja oczywiscie wit. C uzywalam i chce uzywac na dzien, zeby wspomoc filtry i na silikonach filtr sie lepiej wchlania.
Boje sie tylko ze jak zaczne znow na dobre wit. C uzywac to znow bede miec cera o 2 tony jasniejsza i znow wszystkie podklady korektory beda za ciemne i bedzie trzeba wiecej czasu posiwecic na poranny makijaz, ale co mi tam. Wit. C robila dobrze mojej cerze i to nawet w 20% , no i jej dzialanie przeciwzmarszczkowe. jak jej uzywalam mialam taka ladna cere i nawet nie byla taka wrazliwa.
Stary 2009-03-23, 11:33   #1309
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro zapycha nawet skory nieskazitelne,to musze najpierw zdobyc probke
Ja uzywam praktycznie non-stop Diacneal na noc i mam ochote mu pomoc w rozjasnianiu przebarwien
Bym chciała Ale niestety mam słabe naczyńka.
a własnie Monika wspomniała o waznej rzeczy: cera jasnieje po wit. C i kurcze, podkłady muszę oddawać Dlatego ja nie używam tego Active C często i intensywnie. A może powinnam? Przeczekać te pryszcze i będzie lepiej? Nigdy nie mam na to cierpliwości. Zwykle jak sie pojawia jeden pryszculec to odstawiam. I podkłady tym samym ratuję, bo mi cera nie jasnieje.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 11:36   #1310
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

I znowu kusicie tymi kremami z kwasami Ciagle sie zastanawiam, czy nie sprobowac... Chyba tez zdobede najpierw probke tego Active C
Co do Diacnealu, Effeclaru i tym podobnych, to w aptece stanowczo mi go odradzono Mila pani aptekarka powiedziala, ze z moja cera wszystko ok, a jak zaczne uzywac tego typu kremow, to sie nabawie problemow I juz sama nie wiem. Niby wielkich problemow z cera nie mam - czasem wyskoczy jakas niespodzianka - ale chetnie pozbylabym sie tych wagrow na nosie, zmniejszyla pory i rozjasnila conieco Czytam i czytam i im wiecej czytam, tym mniej wiem ...

Love to be loved by You...
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 11:45   #1311
*majka*
Zakorzenienie

Jolku,mi sie wydaje,ze te kremy,to nie sa tylko na niespodzianki,ale tez odnawiaja cere,dzialaja przeciwzmarszczkowo...Te mile panie w aptekach czesto nie maja pojecia o tym co mowia,ja bym im nie ufala

Dobrze ,ze piszecie,ze wit c rozjasnia,bede uwazac,bo szukanie kolejnego,dobrze dobranego kolorystycznie podkladu juz teraz mi sie nie podoba...
Stary 2009-03-23, 11:54   #1312
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Cytat:
Jolku,mi sie wydaje,ze te kremy,to nie sa tylko na niespodzianki,ale tez odnawiaja cere,dzialaja przeciwzmarszczkowo...Te mile panie w aptekach czesto nie maja pojecia o tym co mowia,ja bym im nie ufala

Dobrze ,ze piszecie,ze wit c rozjasnia,bede uwazac,bo szukanie kolejnego,dobrze dobranego kolorystycznie podkladu juz teraz mi sie nie podoba...
Majek
No wlasnie tez tak mi sie wydaje... Chyba pojde jeszcze do kilku innych aptek i zobacze, co mi powiedza

To rozjasnianie tez mi sie nie widzi No, ale jakos bym przezyla... chyba Z reszta mam jeszcze sporo podkladu Mary Kay 300, ktory teraz jest za jasny Przynajmniej bym go zuzyla

Love to be loved by You...
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-23, 14:49   #1313
201608040942
Konto usunięte

Ja tam lubie moja porcelanowa cere, a ostatnio byla taka jakas szara. coraz wiecej uzywam produktow od Avene i widze poprawe w kolorycie, a jak doloze wit. C to juz bedzie super. ja i tak mam jasna cere, wiekszosc podkladow jest mi za ciemna, wiec dla mnie to zaden klopot jak mi sie cera jeszcze rozjasni, chodz wtedy zeby ich uzywac bede musiala dokladniej sie przylozyc w klepywaniu, co by nie bylo widac roznicy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-24, 10:47   #1314
*majka*
Zakorzenienie

Wlasnie zamowilam sobie sample kit EDM (Madzia ) i zobaczylam,ze pedzle maja stuatus-wyslane No to czekamy i pamietajcie o modlitwie za Zoll, a dokladniej jego unikniecie

Edit: cos mi sie tu nie zgadza,sample kit tez ma status :shipped

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2009-03-24 o 10:49
Stary 2009-03-24, 10:50   #1315
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie zamowilam sobie sample kit EDM (Madzia ) i zobaczylam,ze pedzle maja stuatus-wyslane No to czekamy i pamietajcie o modlitwie za Zoll, a dokladniej jego unikniecie
Majkus, to czekamy

a bacik, to przeprazsam za co ??? Ja sobie zamowie wieczorkiem, jak sie zastanowie jakie kolorki wybrac

Stary 2009-03-24, 10:52   #1316
*majka*
Zakorzenienie

Obejrzalam filmiki na stronie i zamowilam Ciekawe kto mi o przypomnial o tych filmikach ...
Stary 2009-03-24, 11:52   #1317
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzalam filmiki na stronie i zamowilam Ciekawe kto mi o przypomnial o tych filmikach ...
Kochana, przeciez kobieta musi miec jakies malutkie "zboczenie"
Bez tego byloby nuuuudno

A podeslesz mi na privka kolorki, ktore zamowilas??

Stary 2009-03-24, 12:24   #1318
*majka*
Zakorzenienie

Zamowienie polecialo na PW

Piate video to wizazanka jest...
Stary 2009-03-24, 12:40   #1319
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:

Zamowienie polecialo na PW

Piate video to wizazanka jest...
Taak?? Ja ogladalam wczoraj jakies same skosnookie Ale one maja takie crey, ze wlasciwie po co im te pudry

Eek, nie moge znalesc

Edytowane przez Mijalea
Czas edycji: 2009-03-24 o 12:43
Stary 2009-03-24, 13:27   #1320
*majka*
Zakorzenienie

tez nie wiem po co te azjatki sie maluja ...

Video i watek na wizazu

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości