|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Hej, dziewczyny
U mnie dni pod znakiem pisania pracy, muszę bezwzględnie na czwartek oddać pracę promotorce ![]() W końcu mamy słoneczny dzień Tak na szybciutko wpadłam, więc tylko chciałam jeszcze: - Tusi pożyczyć udanego pierwszego dnia w pracy; - Nouvelle powiedzieć, że laska z niej i w niu brylach pięknie wygląda. Życzę miłego dnia, a także poproszę o kciuki za wenę twórczą i motorek w rączkach i mózgu, co by szybciej mi szło myślenie i pisanie
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Fenk ju ![]() Wzięłam się za naukę, bo jest 6 maja, 4 egzaminy, a ja w czarnej dupie. Jeden egzamin chyba przełożę na wrzesień (zdecydowałam się jednak na dokończenie studiów w Białymstoku, więc mogę sobie pozwolić)
|
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewuszki
![]() dziekuję Sun ![]() racja, Nouvelle - cyngle pierwsza klasa ![]() majówka ujdzie, niewyspałam się. ludzie się schlali:P auto się nam zepsuło. tż jest wściekły. ja też! bo to coś z silnikiem się dzieje. a poszły całe oszczędności ![]() w pracy... w pracy mam mieszane uczucia-nie wiem co sądzić. firma malutka, generalnie spadłam z deszczu po rynnę, bo w poprzednim miejscu było kilka osób, dwa firmy i dziesięć marek, a tu jest jedna firma i wiele marek i wszystko w jedym pokoju.... pracuje kilka osób, dokładnie 4 i to ze mną. bardzo rodzinnie... szef przebywa w tym pokoju też. malutka firemka.. nie wiem czy uda mi się "wczuć". szukałam czegoś rozwojowego a tu znów mała firma. nie wiedziałam, że to tak wygląda, sądziłam, że byłam na rozmowie w gabinecie prezesa a nie w pokoju gdzie jest cała firma:| |
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Tuśka mimo wszystko życzę żeby ci się dobrze pracowało
ale faktycznie kiszka że w jednym pokoju ze wszystkimi ale trzymam kciuki
|
|
#1296 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Konto usunięte
|
Padam... jeszcze trochę i wstęp, zakończenie
Wpadła koleżanka, to sobie pogadałyśmy i fajnie, bo trochę odskoczni od wszystkiego ![]() Teraz z Tż obejrzeliśmy jeden z odcinków serii dokumentów o latach '80 na National Geographic, fajne to ![]() Nouvelle, bardzo dobrą podjęłaś decyzję ![]() Tusia, ale pechowo z autem Co do pracy, cóż. Jak dobrze pójdzie, ja będę pracowała w gronie większym o 1 osobę, wszyscy starsi ![]() Nie można wybrzydzać... Nie masz w tym momencie innej opcji, ew. po miesiącu możesz podziękować zawsze Wiesz, czasami życie zaskakuje i może się okazać super tam, gdzie na początku wszystko odbiega od wyobrażeń na ten temat... Aczkolwiek rozumiem zaskoczenie, że gabinet szefa nie jest nim, a duża firma, kilkoma osobami... |
|
|
|
|
#1298 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze o niczym nie wiedzą. Ale mam to gdzieś.
Tusia, a może jednak firma się rozrośnie po twoim przybyciu? U mnie też jest mało ludzi, ale klientów tyle, że tłumy
|
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40675864]no istne tłumy, całe 4 osoby
Mała firma nie oznacza zawsze braku rozwoju Zobaczysz jak będzie na okresie próbnym, może akurat spodoba Ci się A z autem niezłe jaja..a wcześniej nie szwankowało? ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Myślę,że nie będziesz żałować ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Dobrze Ci idzie ![]() Cytat:
![]() teacherka - jak tam zdrówko? ![]() W końcu dotarłam do dentysty. Większość chciała mnie przyjąć dopiero w przyszłym tygodniu :/ Umówiłam się na dziś na 16 ale wieczorem tak mnie zaczęło boleć,że rano w drodze do pracy weszłam do gabinetu niedaleko biura. Co prawda czekałam 30min na lekarza bo się spóźnił :P Młody gość..i mi opowiada,że mu bateria w karce do auta padła i musiał lecieć pieszo do sklepu Ale jak teraz boli ten opatrunek Ale uprzedzał,że tak będzie.. Do pt muszę jakieś papki jeść żeby to nie wypadło
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2013-05-07 o 09:09 |
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
tak mało was?
no to macie korporacje u nas 45 os. ale na szczęście jestem sama
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogóle to dzień dobry..wczoraj nie był taki dobry i stwierdzam, że od dziś będę wredną synową, na jaką zasługuje moja teściowa
|
|
|
|
|
|
#1302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie nie narzekam Na okres studiów praca jest ok Mogę pisać prac w godz pracy ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Ja się cieszę,że jeszcze takowej nie posiadam![]() A co się stało?
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
niedobla teściowa... a później będzie pitolić jak rzadko się widujecie i jaka ty jednak dobra byłaś, bo druga synowa to .. i będzie jechać po niej....
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
ja już leje na nią, bo mam dosyć słuchania tych wszystkich wyrzutów
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Konto usunięte
|
U mnie jest jakieś 20 osób, ale ja rozmawiam tylko z 2-3, bo reszcie nie podlegam. Chociaż niektórym dziewczynom wciąż się wydaje, że mogą mi wydawać polecenia.
Jak pęknie gumka, ale nie było wytrysku (podobno facet poczuł po jakiejś minucie) tylko był dopiero z 10 minut później i to na zewnątrz i stało się to zaraz po okresie to chyba mała szansa na ciążę, nie? Bo mnie koleżanka maltretuje od rana telefonami, że ona się boi, a ja nie wiem, ale chyba to mało prawdopodobne?
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
Też mi się tak wydawało właśnie. Swoją drogą ja się muszę dokształcić w tych sprawach, bo kiedyś jak brałam anty to brałam i nic mnie nie obchodziło, a teraz jak nie biorę, a zdarzy się może jakiś cud i okazja do grzechu
to co ja biedna, też panike będę siała
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty też możesz,ale nie życzę:PSun jak tam płodzenie pracy ci idzie? finish widać?
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
matko dostałam wczoraj @ i leje się ze mnie jak z kranu
|
|
|
|
|
#1312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostanę w same urodziny ![]() Ale nafaszeruję się czym się da bo chcemy zrobić grilla dla znajomych ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
a ja coraz gorzej przechodzę @ ostatnio...dwa dni przed strasznie mnie bolały jajniki, szczególnie lewy i to tak, że zwijałam się z bólu..było mi niedobrze i miałam wrażenie że się przewrócę. dziś zapisałam się do gina, ale wolny termin ma dopiero 4 czerwca. powiem mu o tych objawach i niech sprawdzi czy wszystko jest ok, bo te jajniki coraz częściej i coraz bardziej mi dokuczają
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Konto usunięte
|
I poprawnie
![]() A ja się dziwiłam, że całą firmę u Was zamykają na święta Myślałam, że z dycha ludzi minimum jest ![]() Czyli obędzie się bez kanałówki? Oby![]() Dentysta to zło Cytat:
Też miałam inne wyobrażenie o Twojej pracy. Myślałam, że ze 2 prawników, aplikantów, ze 2 asystentki i sekretarka Co do pozostałego, ![]() Trochę tak Brakuje mi 2 krótkich podrozdziałów i wstępu, zakończenia. Potem spisy poukładać, bo mam w rozsypce, tak roboczo tylko ![]() Właśnie się zabieram za te podrozdziały ![]() Może jednak skuś się na prywatnego? Te bóle są niepokojące, a czerwiec daleko... |
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbartdziej boję sie, że mopże się okazać, że to jakiś torbiel czy coś na razie o tym nie myślę, ale nigdy nie miałam az takich bólów jajników..no i zawsze jest obawa, że później w razie starań o kolejne dziecko wszystko może się przeciągać
Edytowane przez klaudusk_a Czas edycji: 2013-05-07 o 14:13 |
|
|
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny instalowałyście kiedyś pralkę? To tylko jakąś rurę wystarczy zamontować? Bo właściciel kupi nam nową (tzn przeleje mi kasę i mamy to sami zrobić ) i z tego co widziałam na stronce MM, to za opłatą dowożą i wniosą ale jak wiadomo zamontować trzeba samemu Już widzę radosną minę TŻta
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do jajników to zoabczymy co z tego wyjdzie przypomniałam sobie właśnie, że moja najmłodsza siostra dziś pisała maturę z polskiego...ciekawa jestem jak jej poszła, bo widziałam, że tematy nie były ciężkie |
|
|
|
|
|
#1318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie czytałam lektur więc dla mnie wszystkie tematy, to czarna magia Mogę policzyć coś z chemii np.
|
|
|
#1319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sekretarka i księgowa. Ale to tylko na piętrze, bo na dole jest przychodnia, w której moi radcowie są wspólnikami, no i tam są te wszystkie pielęgniarki, recepcjonistki (sekretarka jest tylko do kancelarii), sprzątaczki, lekarze to tylko na konkretne godziny przychodzą...Ale ja tam mało z kim gadam, a jeszcze teraz jak jedna koleżanka się zwolniła to w ogóle tylko z moim aplikantem i z szefem.Pisz, pisz Ja też się dzisiaj uczę. Nie poszłam na zajęcia (w ogóle okazało się, że już do końca roku muszę się pojawić na jednych tylko ), więc ruszyłam ostro z nauką- mam mnóstwo pustych kartek, zakreślaczy, długopisów, ołówków, podręczników, podrukowałam sobie w pracy ustawy, komentarze i orzecznictwo i jazda Przydałoby się tylko poćwiczyć przysiady w przerwie i może jakiś obiad ugotować albo skoczyć do sklepu po coś dobrego...W ogóle nie ma tego mojego współlokatora, bo sobie pojechał do domu i siedzę sama do 18.05, więc chyba zaproszę przyjaciółki na kawę no i mamę w końcu, niech zobaczy jak to wygląda i że to żadne ekscesy się nie dzieją (mówiłam wam, że za każdym razem jak dzwoni to pyta tylko jak nam się mieszka? Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-05-07 o 14:47 |
|
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

ale faktycznie kiszka że w jednym pokoju ze wszystkimi![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale uprzedzał,że tak będzie.. Do pt muszę jakieś papki jeść żeby to nie wypadło