|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Mam okazję zgarnąć coś z DM. Chciałabym spytać zatem czy warto brać szampony Balea do codziennego mycia?
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
Mamo...mam ochotę zrobić sobie taką fryzurę
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciotka małej zapodaje Już nie chcesz krótkich? ![]() Włosowo dziś nic, jutro będzie stapiz ostatni raz ii musi być GHD, idę do TŻta, ma się zjechać rodzina zatem będę prześwietlana Pomijając fakt, że chrześnica zafundowała mi drapnięcia centralnie przez środek nosa fajnie by było gdyby chociaż włosy wyglądały ![]() A na blogu Piasek Lovely jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam
Edytowane przez izaa29 Czas edycji: 2013-09-13 o 18:36 |
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Tż robi ciasto. On na prawdę coś przeskrobał
|
|
|
|
#1297 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój wrócił do mnie z podkulonym ogonem, dostałam nawet róże. Ciekawe kiedy znowu je dostanę..
|
|
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
no niby chcę i są fajne, ale z drugiej ostatnio zatęskniłam za długimi, poza tym ciepło na zimę będzie
|
#1299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie, nie komentujcie nawet mojej głupoty
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
Hej
Przychodzę z czymś na przeprosiny, za to, że nie odzywam się. Całymi dniami czytam unię, a od godziny siedzę z Morelą, Isaną Bawełną, olejkiem BDFM i Tołpą na włosach (dzisiaj jak wstałam to dostałam @ i jak poszłam do WC to przesiedziełam pół godziny. Poszłam po tabletkę, bo zwijałam się z bólu, nie minęło kilkanaście minut i ledwo doszłam do toalety i wymiotowałam Współlokatotka zrobiła mi miętę i od tamtej pory jest o wiele lepiej ). Bierzcie ile chcecie tej czekolady, dzisiaj kupiłam w Społem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja niedawno uznawałam, że podcinam żeby się kręciły a od kilku dni zaczęłam "zapuszczanie"
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42791349]Hej
Przychodzę z czymś na przeprosiny, za to, że nie odzywam się. Całymi dniami czytam unię, a od godziny siedzę z Morelą, Isaną Bawełną, olejkiem BDFM i Tołpą na włosach (dzisiaj jak wstałam to dostałam @ i jak poszłam do WC to przesiedziełam pół godziny. Poszłam po tabletkę, bo zwijałam się z bólu, nie minęło kilkanaście minut i ledwo doszłam do toalety i wymiotowałam Współlokatotka zrobiła mi miętę i od tamtej pory jest o wiele lepiej ). Bierzcie ile chcecie tej czekolady, dzisiaj kupiłam w Społem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] moja koleżanka twierdziła że najlepszym i niezawodnym sposobem na bóle menstruacyjne jest seta wódki
|
#1304 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
|
|
|
|
#1305 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie, nie komentujcie nawet mojej głupoty [/QUOTE]Mój chyba zbyt poważnie traktuje słowa 'nie musiałeś', albo robi to specjalnie. Często mu wspominam, jak lubię kwiaty, ale on nic nie kapuje A ja spodziewam się kwiatów na naszą rocznicę, o moich imieninach (które mam w Wigilię) nikt nie pamięta, a o urodzinach tym bardziej |
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze dostaję wszystko, tylko nie kwiaty.. a ja bym czasem po prostu chciała nawet różyczkę dostać.. a wiem, że to niewykonalne bo TŻ ma inne spojrzenie na to.
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Po poniedziałkowym wyrównaniu cięcia z kwietnia sama zapuszczam. Ale nadal mi się wydaje, że przy twarzy są krzywe, albo inaczej się ukladają z każdej strony. Teraz spinam włosy, bo nie nawidzę długości do ramion.
|
|
|
|
#1308 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo taka różyczka to pierdoła, ale ojej, jak cieszy... |
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42791801]Poza Dniem Kobiet kwiatów zwyczajnie się nie spodziewam. Na urodziny zazwyczaj TŻ zaprasza mnie na kolację do restauracji, natomiast kwiaty...od pamiętnego nie lubię nie ma szans
![]() Bo taka różyczka to pierdoła, ale ojej, jak cieszy...[/QUOTE] Gdybym w tym momencie dostała różyczkę, to piszczałabym ze szczęścia. Bo ile można kupować sobie drogie pierdoły bez sensu. Chce, niech coś kupi, sama mu robię prezenty-niespodzianki, ale czemu nie chce ogarnąć, że takie małe rzeczy też potrafią cieszyć
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Zaplątałam po południu włosy w koczka bo przeszkadzały mi w sprzątaniu i oczywiście od niechcenia byle jak włosy przeczesane palcami wyszedł idealny
aa normalnie jakbym chciała żeby wyszedł to nic by nie wyszło pomimo licznych poprawek ![]() Zaraz uciekam z TŻtem, koczek się trzyma zatem nie poprawiam bo zepsuję Miłego wieczoru
|
|
|
|
#1311 |
|
Konto usunięte
|
A może myśli, że im drożej, więcej, tym lepiej?
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42791874]A może myśli, że im drożej, więcej, tym lepiej?[/QUOTE]
Trafiłaś ![]() Nie wiem, kto i kiedy go tego nauczył. Od samego początku tak to traktował i za nic w świecie nie mogę mu tego z głowy wybić. |
|
|
|
#1314 |
|
Konto usunięte
|
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Z moim jest podobnie. Czasem zdarzała się sytuacja, że nie wychodziliśmy gdzieś, bo chciałbym zabrać Cię gdzie indziej, a na razie nie mam możliwości. Takie podejście nie cieszy, bo dla mnie najważniejsza jest chęć i nawet przygotowane w domu, pyszne, głupie nuggetsy z kurczaka, ale z serduchem, zamiast najdroższej kolacji czy najładniejszej kiecki. |
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42791942]Z moim jest podobnie. Czasem zdarzała się sytuacja, że nie wychodziliśmy gdzieś, bo chciałbym zabrać Cię gdzie indziej, a na razie nie mam możliwości. Takie podejście nie cieszy, bo dla mnie najważniejsza jest chęć i nawet przygotowane w domu, pyszne, głupie nuggetsy z kurczaka, ale z serduchem, zamiast najdroższej kolacji czy najładniejszej kiecki.[/QUOTE]
Mnie najbardziej irytuje to, że mój nie potrafi się wcale hamować. Chce marynarkę- kupuje, 5 krawatów na raz-kupuje, chce mnie zabrać tu, czy tam- zabiera. Tak jak kiedyś opisywałam nawet. Zostawiłam otwartą przeglądarkę na stronie z paskudnymi butami, za ponad 5k, a on chciał mi je kupić, bylebym była szczęśliwa Teraz może sobie na to pozwolić, okej, ale nie wie, co będzie kiedyś.. I nie potrafi zrozumieć, że jest w stanie mnie bardziej zadowolić właśnie tą różą, niż cholernie drogimi butami, czy płaszczem. Nie potrzebuję takich prezentów, żeby go kochać i doceniać.. Ale weź to jemu wytłumacz.
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-09-13 o 19:22 |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
True story, chyba uskutecznię dziś ten lek
|
#1317 |
|
Konto usunięte
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42791801]Poza Dniem Kobiet kwiatów zwyczajnie się nie spodziewam. Na urodziny zazwyczaj TŻ zaprasza mnie na kolację do restauracji, natomiast kwiaty...od pamiętnego nie lubię nie ma szans
![]() Bo taka różyczka to pierdoła, ale ojej, jak cieszy...[/QUOTE] Dokładnie.. |
|
|
|
#1318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42792174]Ktoś by powiedział, że mamy się cieszyć, że tak chcą nas obdarowywać i choć bardzo mnie to cieszy, że chce mnie docenić, gdzieś zabrać, coś pokazać, spędzić miło czas, to nie lubię tego od wielkiego halo raz za czas. Naprawdę wystarczają drobnostki i zaraz czuję się w siódmym niebie
[/QUOTE]Uwierz, że ja też
|
|
|
|
#1320 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

Ciotka małej zapodaje
ii musi być GHD, idę do TŻta, ma się zjechać rodzina zatem będę prześwietlana
fajnie by było gdyby chociaż włosy wyglądały

Współlokatotka zrobiła mi miętę i od tamtej pory jest o wiele lepiej