Powiedz to tutaj, cz. 15 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 22:06   #1291
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Napisane przez zlotko21wroc Pokaż wiadomość
I Waldki..
I Łukasze, Jarki oraz Grześki (a ten ostatni to akurat mój ojciec )
bujdanaresorach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:11   #1292
booombelek
BAN stały

Odp: Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Napisane przez Monichulaa Pokaż wiadomość
No co za emocje ! W końcu to mecz o wszystko !
Cytat:
Jezu Chryste, nie tak to miało być, nie tak to miało wyglądać ! Przecież Ci chłopcy zasłużyli na ten awans ! Przecież to im należało się dzisiejsze zwycięstwo i jutrzejszy ćwierćfinał !
Ryczę razem z Nimi.

Ja też... Emocje nie do opisania, żal jak cholera

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Kocham Cię, mimo wszystko... Dobrze, że jesteś. Tłuczesz mi że jesteś zawsze, że mogę Ci powiedzieć wszystko. Ja wiem kochany wiem, tylko ciężko mi zaakceptować i przyjąć do wiadomości, że ktoś mnie tak pokochał jak Ty. Mam Ciebie - mam wszystko.
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:12   #1293
Monichulaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Napisane przez booombelek Pokaż wiadomość
Ja też... Emocje nie do opisania, żal jak cholera
I łzy w oczach mojego Bartka Jeszcze nie jestem w stanie znosić bez emocji takich wyników. A jeszcze kilka dni temu w Gdańsku nic nie zanosiło się na porażkę, jeszcze wtedy siedząc na trybunach wierzyłam i nawet dziś wierzyłam, że wejdziemy dalej. Głupi błąd.
Żal jak cholera.

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:14   #1294
booombelek
BAN stały

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
I łzy w oczach mojego Bartka Jeszcze nie jestem w stanie znosić bez emocji takich wyników. A jeszcze kilka dni temu w Gdańsku nic nie zanosiło się na porażkę, jeszcze wtedy siedząc na trybunach wierzyłam i nawet dziś wierzyłam, że wejdziemy dalej. Głupi błąd.
Żal jak cholera.
Co do Bartka, nie lubię gościa ale to nie najważniejsze. Żal wyników meczu, szkoda ze tylko dwa pierwsze sety były takie piękne.
Stary 2013-09-24, 22:19   #1295
Monichulaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Co do Bartka, nie lubię gościa ale to nie najważniejsze. Żal wyników meczu, szkoda ze tylko dwa pierwsze sety były takie piękne.
I po raz kolejny sprawdziło się stara siatkarska przepowiednia, że kto przy stanie 2:0, nie wygrywa 3:0, przegrywa 2:3 .
Szkoda tez, że potrafiliśmy odbudować przewagę, a później tak głupio ją traciliśmy.
Ale mimo wszystko mam nadzieję, że Andrea nie poleci ze swojej pozycji, chociaż dzisiejsze słowa Przedpełskiego mogły znaczyć zupełnie coś innego.
I jak to powiedział jeden z komentatorów: "Teraz się okaże kto był prawdziwym kibicem, a kto sezonowcem.
Panowie! W naszych sercach i tak jesteście najlepsi!"

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Stary 2013-09-24, 22:24   #1296
booombelek
BAN stały

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
I po raz kolejny sprawdziło się stara siatkarska przepowiednia, że kto przy stanie 2:0, nie wygrywa 3:0, przegrywa 2:3 .
Szkoda tez, że potrafiliśmy odbudować przewagę, a później tak głupio ją traciliśmy.
Ale mimo wszystko mam nadzieję, że Andrea nie poleci ze swojej pozycji, chociaż dzisiejsze słowa Przedpełskiego mogły znaczyć zupełnie coś innego.
I jak to powiedział jeden z komentatorów: "Teraz się okaże kto był prawdziwym kibicem, a kto sezonowcem.
Panowie! W naszych sercach i tak jesteście najlepsi!"
Zgadzam się z przepowiednia, oglądając mecz też o tym pomyślałam. Myślę że nikt inny nie zastąpi lepiej trenera, szkoda by było. I również bardzo dobre słowa komentatora, w moim są najlepsi
Stary 2013-09-24, 22:24   #1297
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa
jutro idę zanieść L4 i nie mam zamiaru już kiwnąć palcem z niczym, co związane z tamtą firmą.
skoczę też do miejsca, w którym kilka miesięcy temu byli mną bardzo zainteresowani. nie mogę pozwolić sobie teraz na brak pracy...

@ przyszła, kręgosłup boli tak, że nie wstanę. mąż robi masaże i wymienia wodę w termoforze na cieplejszą, a kot ma wyebane na mój stan i szczęśliwie mruczy sobie leżąc na kaloryferze.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 22:27   #1298
Monichulaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Zgadzam się z przepowiednia, oglądając mecz też o tym pomyślałam. Myślę że nikt inny nie zastąpi lepiej trenera, szkoda by było. I również bardzo dobre słowa komentatora, w moim są najlepsi
W obecnym momencie nie widzę nikogo lepszego na miejscu trenera niż właśnie Andrei i kompletnie nie wyobrażam sobie Jego zmiany. Jest naprawdę rewelacyjnym facetem, świetnym trenerem i człowiekiem. Miałam okazję zamienić z nim kilka zdań na jednym z meczy i naprawdę boski facet
To są najlepsi faceci pod słońcem !

Stary 2013-09-24, 22:34   #1299
Buzzerka
Zakorzenienie

to naprawdę już nie ma sensu tylko cały czas czuję jakby to była moja porażka. Ale czemu? Przecież to nie ja zmieniłam się o 180 stopni, to nie nawalam, to nie ja... tylko tak ciężko to skończyć po prawie 6 latach i mieszkaniu razem muszę się wziąć w garść. Tak łatwo napisać, a tak ciężko zrobić przecież cały czas kocham...

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:37   #1300
Ingran
Blessed be the fruit

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 15

Kurde, to przegrali jednak? :// oglądałam tylko początek... Ech, szkoda chłopaków
Stary 2013-09-24, 22:47   #1301
Amambada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
na pierwszym miejscu litanii powinny być Michały

nienawidzę @... zagadka złego nastroju rozwiązana...
Amambada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:54   #1302
Amiszonowa
made in Wonderland

Odp: Powiedz to tutaj, cz. 15

Tak, rzeczywiście happy az do wieczora. Poklocilismy się o g wno, oczywiście moja nadmierna emocjonalnosc i już ryk. Łzy ciekna mi po policzkach. I jak tu jutro wstać o 7? Niech mnie ktoś przytuli...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

jest taka miłość która nie umiera
choć zakochani uciekną od siebie
porzucona jak pies samotna
wierna nawet niewiernym na spacerze w niebie
Amiszonowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 22:58   #1303
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
Jednak Michały to dupki.
Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
i Marciny.
Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość
i Rafały

oj czemu ja mieszkam na zadupiu ....
Cytat:
Napisane przez zlotko21wroc Pokaż wiadomość
I Waldki..
Cytat:
I Maćki... Egoiści i kanciarze

Kisiel- bardzo mi przykro. Niewiarygodne jak teraz traktują pracowników...
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:01   #1304
Amambada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
święta racja...
Amambada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:03   #1305
Lilllu
Zadomowienie

Kolego..znamy się od 3 dni i wiem, ze nastawiasz się na coś więcej z mojej strony, czego Ci nie mogę obiecać. Ale nie odstawiaj mi szopki z randkami/kinami/kręglami itd.
Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:06   #1306
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez Amambada Pokaż wiadomość
na pierwszym miejscu litanii powinny być Michały

nienawidzę @... zagadka złego nastroju rozwiązana...
I są!
Stary 2013-09-24, 23:07   #1307
201606201229
Konto usunięte

i nie wiem czy usnąć nie mogę,bo głowa mi pęka,zatkany nos nie daje oddychać a kaszel budzi rodziców na dole...

..czy myśl o Tobie,zasypiającym przy mnie przez ostatnie 7 dni? przytuliłbyś... tak bardzo chcę,żebyśmy zamieszkali razem
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:08   #1308
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
.
dokładnie ! pozdrawiam z tej strony Maćka, mojego eksa zapatrzonego w siebie gówniarskiego egoiste, kłamce i tchórza chociaż mam nadzieję ze po tych ponad 2,5 latach od naszego rozstania [czyt. porzucenia mnie] zmienił się i wydoroślał...

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:23   #1309
goszzi
Zakorzenienie

Tak bardzo chcę, żeby się udało.
Chociaż przecież nie muszę być idealna. Nie wiem, dlaczego chcę. Mimo że nigdy nie będę. Dlaczego mimo świętego prawa do odpoczynku dzisiejszego dnia, nawet obowiązku leżenia w łóżku przez przeziębienie, mam wyrzuty sumienia?
Zawsze uważam, że zrobiłam za mało. To takie idiotyczne, bo przecież staram się jak mogę.
Może pora zaakceptować siebie?

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:23   #1310
Paszczurek666
Zakorzenienie

Kisielku, trzymaj się

Wyszłam na stalkera. Znowu będę mieszkać obok P.

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
Jednak Michały to dupki.
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;4296403 1]O to to! Kolejna osoba, która potwierdza moją teorię.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
mi się trafił Michał dupek-dwulicowiec
Zawsze zgadzałam się z michałową teorią. Znam dwóch takich gagatków. Ale! P. ma brata Michała. Zadziwia mnie, bo zdaje się być normalny

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:28   #1311
change
Zadomowienie

Cytat:

Kisiel- bardzo mi przykro. Niewiarygodne jak teraz traktują pracowników...
Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
dokładnie ! pozdrawiam z tej strony Maćka, mojego eksa zapatrzonego w siebie gówniarskiego egoiste, kłamce i tchórza chociaż mam nadzieję ze po tych ponad 2,5 latach od naszego rozstania [czyt. porzucenia mnie] zmienił się i wydoroślał...
podpisuje sie pod tym i mam nawet dwa slowa wlasnie do tych egoistow i kanciarzy ;( a zwlaszcza jednego
szczerze to wolalabym, zeby to wszystko toczylo sie inaczej, zebym miala jakis jasny sens i cel w zyciu, gdybym nie czula ze nic nie jest tak jak powinno byc to byloby inaczej.
i ta swiadomosc ze ktos dostaje za darmo cos o czym ktos inny marzyl, jakie to niesprawiedliwe... i nie umiem zyczyc Ci dobrze.
nie chodzi o to, ze nie ma kogos kto bylby lepszy i fajniejszy, po prostu moj sentyment i moja glowa to wszystko tak przerabia jakby bylo za czym tesknic... a nie ma tak na zdrowy rozum, gdybym miala troche szacunku do siebie i wartosci to bylabym szczesliwa, a jestem najbardziej przybita osoba na tej planecie marzac o tym, zeby ktos mnie rozjechal na przejsciu dla pieszych...

coza fatalny dzien... w pracy skraj wyczerpania i praca na najwyzszych obrotach, jutro prawdopodobnie ide sie zamknac na pare dni do szpitala (badania), rano sie dowiem czy na pewno...W perspektywie zmiana mieszkania i tyle chyba z dobrych rzeczy. Znowu wyczerpanie psychiczne i fizyczne... Czuje sie jak najbardziej zalosna osoba na tej planecie, najmniej lubiana itd ... Mam wrazenie, ze juz nigdy nie bedzie po prostu dobrze... Mało tego początek jesieni od 3 lat nie kojarzy mi się dobrze, zawsze był wtedy jakis gruby kwas...

osoba, ktorej do cna niecierpie w najlepsze okazuje wszem i wobec jaka to jest szczesliwa... i szlag mnie trafia!
co gorsza inny ktoś do kogo dawno powinnam sie zdystansować rozwalił mnie już totalnie...
czytam "Mezczyzni, ktorzy nie umieja kochac" i staram sie sobie wytlumaczyc, ze nie dalo sie inaczej, ze z inna tez tak bedzie postepowal... i wiecie co zerknelam dzisiaj na jego bloga i pojawil sie wpis...
Na poczatku mialam tylko podejrzenia, ze jest to wycieczka z kims pisal wpierw w pierwszej osobie (Wycieczkę zacząłem od Rynku), potem po paru momentach natrafiam na

"Jeśli chodzi o zdjęcia, to w zasadzie zbliżamy się do końca. Wiem, że wielu z was przyzwyczaiło się do ich sporej ilości, niestety nie tym razem. Głównym powodem było przede wszystkim to, że pojechałem tam głównie cieszyć się wspólnie spędzonym czasem ze swoją dziewczyną, nie zaś na zaliczaniu kolejnych atrakcji i dokumentowaniu ich. Swoją drogą, wątpię, czy sprawiłoby mi to tyle radości. Nie mniej jednak chciałbym się z wami podzielić kilkoma przemyśleniami dotyczącymi tego miasta. "

.....
i pisze to zatwardzialy zwiazkofob. No nie moge po prostu szczerze mialam nadzieje, ze to bedzie tak jak ze mna, pobawi sie i zostawi.. ale widac, tylko ja mialam takiego pecha. Juz nie chodzi o to, ze nie mialo to sensu i ze wcale nie jest fajny, ale dziwnie sie z tym czuje...Juz prawie nie ma sladu tego wszystkiego w moim zyciu a i tak jest mi trudniej niz na poczatku... Jestem tak na siebie zla, ze tyle to ciagnelam... Hah mialam podpytac o to jego kumpla i mialo mnie nie obejsc.. Moje zycie to jakis kiepski zart czasami...
Jakbym przegrala na kazdym polu...Zwiedzil to i inne miejsce drugi raz, nigdy nie byl dumny ze ze mna, nigdy bez powodu....

lece do wanny i na 7 do pracy i potem (?) badania....(i nikt mnie tam nie odwiedzi)

I) 10 kg
II) 10 kg

Edytowane przez change
Czas edycji: 2013-09-24 o 23:31
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:37   #1312
201604301943
Konto usunięte

Odp: Powiedz to tutaj, cz. 15

Wiem że to głupie, nierealne, nieodpowiedzialne itd... Ale chciałabym z tobą mieszkać Chociażby po to, żeby wrócić do domu, wślizgnąć się do zagrzanego łóżka, przytulić i zasnąć. To są takie prozaiczne drobiazgi, ale właśnie ich tak bardzo brakuje mi w życiu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 23:39   #1313
change
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WampLady Pokaż wiadomość
Chcę się zakochać. Chcę się szczęśliwie zakochać! Chcę się zakochać szczęśliwie. Chcę szczęśliwie się zakochać! Mam dość bycia samej, mam dość chodzenia na imprezy jako singiel, mam dość pytań rodziny o faceta, dość ich głupich uśmiechów i szeptów "pewnie nikt jej nie chce" DOŚĆ!!
i ja...

I) 10 kg
II) 10 kg
change jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 23:49   #1314
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Dot.: Odp: Powiedz to tutaj, cz. 15

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
Wiem że to głupie, nierealne, nieodpowiedzialne itd... Ale chciałabym z tobą mieszkać Chociażby po to, żeby wrócić do domu, wślizgnąć się do zagrzanego łóżka, przytulić i zasnąć. To są takie prozaiczne drobiazgi, ale właśnie ich tak bardzo brakuje mi w życiu
Podpisuję się.. tylko, że ja chciałabym ZNÓW z Tobą zamieszkać... Wszystko wyżej opisane miałam i musiałam oddać, i teraz tak bardzo tęsknię Ale jeszcze kiedyś przyjdzie taki dzień, że odzyskam Ciebie w naszym łóżku, przy stole w kuchni i przy umywalce podczas mycia zębów...
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 00:29   #1315
bujdanaresorach
histoire abracadabrante

Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
podpisuje sie pod tym i mam nawet dwa slowa wlasnie do tych egoistow i kanciarzy ;( a zwlaszcza jednego
szczerze to wolalabym, zeby to wszystko toczylo sie inaczej, zebym miala jakis jasny sens i cel w zyciu, gdybym nie czula ze nic nie jest tak jak powinno byc to byloby inaczej.
i ta swiadomosc ze ktos dostaje za darmo cos o czym ktos inny marzyl, jakie to niesprawiedliwe... i nie umiem zyczyc Ci dobrze.
nie chodzi o to, ze nie ma kogos kto bylby lepszy i fajniejszy, po prostu moj sentyment i moja glowa to wszystko tak przerabia jakby bylo za czym tesknic... a nie ma tak na zdrowy rozum, gdybym miala troche szacunku do siebie i wartosci to bylabym szczesliwa, a jestem najbardziej przybita osoba na tej planecie marzac o tym, zeby ktos mnie rozjechal na przejsciu dla pieszych...

coza fatalny dzien... w pracy skraj wyczerpania i praca na najwyzszych obrotach, jutro prawdopodobnie ide sie zamknac na pare dni do szpitala (badania), rano sie dowiem czy na pewno...W perspektywie zmiana mieszkania i tyle chyba z dobrych rzeczy. Znowu wyczerpanie psychiczne i fizyczne... Czuje sie jak najbardziej zalosna osoba na tej planecie, najmniej lubiana itd ... Mam wrazenie, ze juz nigdy nie bedzie po prostu dobrze... Mało tego początek jesieni od 3 lat nie kojarzy mi się dobrze, zawsze był wtedy jakis gruby kwas...

osoba, ktorej do cna niecierpie w najlepsze okazuje wszem i wobec jaka to jest szczesliwa... i szlag mnie trafia!
co gorsza inny ktoś do kogo dawno powinnam sie zdystansować rozwalił mnie już totalnie...
czytam "Mezczyzni, ktorzy nie umieja kochac" i staram sie sobie wytlumaczyc, ze nie dalo sie inaczej, ze z inna tez tak bedzie postepowal... i wiecie co zerknelam dzisiaj na jego bloga i pojawil sie wpis...
Na poczatku mialam tylko podejrzenia, ze jest to wycieczka z kims pisal wpierw w pierwszej osobie (Wycieczkę zacząłem od Rynku), potem po paru momentach natrafiam na

"Jeśli chodzi o zdjęcia, to w zasadzie zbliżamy się do końca. Wiem, że wielu z was przyzwyczaiło się do ich sporej ilości, niestety nie tym razem. Głównym powodem było przede wszystkim to, że pojechałem tam głównie cieszyć się wspólnie spędzonym czasem ze swoją dziewczyną, nie zaś na zaliczaniu kolejnych atrakcji i dokumentowaniu ich. Swoją drogą, wątpię, czy sprawiłoby mi to tyle radości. Nie mniej jednak chciałbym się z wami podzielić kilkoma przemyśleniami dotyczącymi tego miasta. "

.....
i pisze to zatwardzialy zwiazkofob. No nie moge po prostu szczerze mialam nadzieje, ze to bedzie tak jak ze mna, pobawi sie i zostawi.. ale widac, tylko ja mialam takiego pecha. Juz nie chodzi o to, ze nie mialo to sensu i ze wcale nie jest fajny, ale dziwnie sie z tym czuje...Juz prawie nie ma sladu tego wszystkiego w moim zyciu a i tak jest mi trudniej niz na poczatku... Jestem tak na siebie zla, ze tyle to ciagnelam... Hah mialam podpytac o to jego kumpla i mialo mnie nie obejsc.. Moje zycie to jakis kiepski zart czasami...
Jakbym przegrala na kazdym polu...Zwiedzil to i inne miejsce drugi raz, nigdy nie byl dumny ze ze mna, nigdy bez powodu....

lece do wanny i na 7 do pracy i potem (?) badania....(i nikt mnie tam nie odwiedzi)
Pogrubione - o mnie.

U mnie od kilku lat sezon wakacyjny kończy się życiową klęską, albo co najmniej załamaniem życiowym. Chyba już sama na siebie ściągam gniew boży, w tym roku jest to samo, oczywiście.

Słucham nowej płyty Kings of Leon. Musiałam zrobić sobie od nich dłuuugą przerwę, musiałam od nich odpocząć, ponieważ wtedy, tak często słuchaliśmy ich razem. Śpiewałeś ich piosenki chodząc po mieszkaniu, wręcz katowaliśmy Knocked up i śpiewałeś do mnie:
I don't care what nobody says
I'm going to be her lover
Always mad and usually drunk
But I love her like no other

Później z całego serca znienawidziłam tą piosenkę.

Wiem, że Ty już wiedziałeś, że widzimy się ostatni raz. To dlatego tak bardzo nalegałeś na wspólną kąpiel.
Bo to była ostatnia nasza wspólna kąpiel. Prawie spóźniliśmy się na Twój pociąg, ale nie pozwoliłeś mi wykąpać się samej. Błagałeś, żebyśmy wzięli prysznic razem. Cieszyłam się jak debil, że tak ochoczo chcesz oszczędzać wodę.
A Ty po prostu wiedziałeś, że już nigdy więcej to się nie zdarzy. Tego poranka odmówiłeś też pieszczot. Byłeś nieobecny, zamyślony, lekko poddenerwowany. Wiedziałeś, że tamten poniedziałek był naszym ostatnim. Już miałeś to w głowie, jednak nie wiedziałeś jak doprowadzić naszą znajomość do końca, jak mi powiedzieć, czy w ogóle mi to powiedzieć. Zanim wsiadłeś do pociągu zachowywałeś się dziwnie, jakbyś był trochę zły.
Nie pożegnaliśmy się czule. Miałam wrażenie, że nie miałeś humoru.
A ja, zakochana i w skowronkach poleciałam do domu. Później się zaczęło... chłód w wiadomościach, odkręcanie spotkań, głupie wyjaśnienia, zwalanie winy na stres związany z obroną. Bo wiedziałeś, że tak szybko jak pojawiłeś się w moim życiu, szybko znikniesz. I wszystkie słowa, wszystkie plany, wszystkie obietnice będą g*wno warte.

Cholernie namieszałeś mi w życiu. Dwa miesiące po tym, gdy wyjechałeś, poznałam M. Zakochałam się w nim, choć czasem miałam nadzieję, że gdy odwrócę głowę biegając w pracy, zobaczę Ciebie, zechcesz wszystko wyjaśnić i powiedzieć, że wróciłeś, nie możesz beze mnie żyć, chcesz wszystko odkręcić. Czasem żałuję, że nie odpisałam na te dwie wiadomości, które napisałeś.
Cholernie namieszałeś mi w życiu 2 lata temu, 2 miesiące temu i tydzień temu. Wspomnienie o Tobie wraca jak bumerang. Zdążę Cię wymazać z pamięci, przestaję myśleć, a Ty musisz napisać.

Nie baw się mną. Nie przypominaj sobie o mnie, gdy tylko Cię zaswędzi, albo złapiesz dzień na smutasa. Napisz wreszcie coś szczerze, albo nie pisz wcale.

Widocznie, nie było nam dane stworzyć tego razem.
Choć byłeś pierwszym facetem, którego żoną chciałam zostać.

Edytowane przez bujdanaresorach
Czas edycji: 2013-09-25 o 00:32
Stary 2013-09-25, 01:17   #1316
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, miałam kiedyś takiego Maćka. Kanciarz jakich mało.

Cytat:
(...) Bo wiedziałeś, że tak szybko jak pojawiłeś się w moim życiu, szybko znikniesz. I wszystkie słowa, wszystkie plany, wszystkie obietnice będą g*wno warte.
(...)
Właśnie tak...
to dużo i mało i wszystko.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 02:08   #1317
BluePanda
Rozeznanie

On mnie nie kocha. Koniec.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-25, 05:47   #1318
crystal_tokio
Zadomowienie

Jak możesz być zazdrosny o Pana Darka? przecież to Pan Darek

Makenai

Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura.
Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić.

23.05.2012 - pani licecjatka!
04.07.2014 - pani magister!
crystal_tokio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 06:03   #1319
Phoce
Flawless

Cytat:
.
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-eeeeee-eeeee

Trochę śmiesznie, bo całe życie hejtowałam Maćków, nie znałam ani jednego, który miałby choć jedną fajną cechę, a tu zonk
Ale co do Łukaszów, to się zgadzam

No i dupa. Ciekawe czy uda mi się zarejestrować na zajęcia.
Oby do piątku, jak co tydzień
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-25, 06:41   #1320
paulaa6

Nie mogę uwierzyć, że już wracamy.

💕
paulaa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości