|
|
#1291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Legnica i okolice
musicie mi wybaczyc ale rano wrocilam z Bratyslawy i 9 godzin snu jak na 4 dni to jest stanowczo za malo
musze odpoczac i wtedy zaczne kojarzyc fakty ktore nie sa zwiazane z koncertem
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
maudy, zdawaj relacje mi juz tu natychmiast!
Jak koncert, ktore kawali grali, czy dalej brzmią tak samo i .. fotki! ![]() Beatko, macie u siebie raty 0%? i jakas fajna kamere full hd, coby rata byla do 50zl?
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-11-26 o 21:05 |
|
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem ... Wy mnie tylko dzisiaj bic chcecie
:P ale relacje napisze , tylko zrobie notatke jutro do szkoly i kapiel sobie relasacyjna wezme jak jeszcze jakies pytania to piszcie ![]() EDIT ( OSTRZEGAM MOZE BYC DLUGIE ;D )Moja przyoga tego tygodniowa zaczwela sie juz we wtorek o pierszej w nocy kiedy to na locker mieli dawac uzupelnienie nagrod. Oczywiscie stronka podla i dopiero po 3 byla zdolna do uzycia, ale wtedy juz mnie wygonili do lozka I tak pospalam 2 godzinki , podem poszlam na uczelnie , przyszlam zaczelam sie pakowac i znowu chcialam sporobac na locker . Tylko pol godzinki opznienia, wchodze na ipoda i okazuje sie ze dostepny , zamawiam go i po chwili dostaje maila ze niby go dostalam. Ale czy go dostane to nikt tego nie wie bo rozne wersje chodza . Cala zadowolona poszlam na dworzec , wsiadlam w pociag i pojechalam do Wroclawia skad mial wyruszyc nasz wesoly busik . Lacznie jechaly 23 osoby z roznych stron Polski . W miedzy czasie ogladalismy ( byl jeden chlopak z nami ) koncert chlopakow, i Justina Timberlake'a i powiem Wam szczerze ze nawet fajny wystep mial . PO obu koncertach caly czas leciala plytka z piosenkami ktore mialy byc na koncercie ( osobiscie wspolczuje kierowcy ) . Na miejscy bylysmy o 10 rano , jeszcze nikogo nie bylo , ledwo co ciezarowki ze scena zajechaly . Bylam jedyna osoba ktora nie miala krzesla , ale pod plotem stalo przeselko na kolkach bez oparcia wiez je sobie zabralam i mialam najlepsze krzeselko . Chwile potem przyjechaly Wegeirki , ustalilysmy ze wchodzimy wedlug kolejnosci i nie mial nikt nic przeciwko. A o 12 przyjechali Chlopcy w swoich autokarach . Emocje poprostu daly mi tyle energii ze moglam latac . Potem jak sie chlopaki przemieszczaly to mozna bylo im pare fotek cyknac, ale mam slaby aparat i sa one kiepskiej jakosci . A mam Howiego z maluszkiem i dzieciaczka i zone Briana .W miedzy czasie slowacka telewizja przeprowadzila z nami wywiad a przechodni robili nam zdjecia Mialysmy flage Polski ze soba i przywiazalysmy ja do barierek Tak kolo 16 zacza juz sie robic tlok i zasady kto pierwszy ten lepszy przestaly obowiazywac bo Slowaczki przeciez musza wejsc pierwsze :/. I tak od godziny 16 do 18 czulam sie jak sardynka w puszce. Po 18 pan ze wzgledow wlasnego bezpieczenstwa otworzyl bramke gdzie bylo mniej osob, ale my otworzylysmy same ta przy ktorej stalysmy i biegiem do biletow. Zamieszanie oczywiscie bylo bo najpierw musza wejsc ci co wygrali konkurs a potem dopiero my .W chwili kiedy zostanie sprawdzony bilet zaczyna sie walka na smierc i zycie. Ochroniaze stoja przy schodach tylko dla formalnosci i mowia zeby nie biegac ale nikt i tak nigdy ich nie slucha. Z tego co wiem jak sie biegnie pod scene to zadne zasady nie obowiazuja zdobylam 3 rzad pod scena czyli chlopaki byli moze gdzies z 5 metrow odemnie <jupi>. Im blizej koncertu chlopakow tym tlum bardziej napieral i tuz przed rozpoczeciem czulam sie jak mielonka z sardynki I nadeszla ta godzina CND
Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-11-26 o 22:57 |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
ojj bo Ci Paula nie daruje
![]() Cytat:
![]() ![]() Paula, mamy kamery Full HD z dyskiem. Niewiem ile byś chciała przeznaczyć ale tak 2000-2500 trzeba mieć. Co do rat 0% to są jeszcze, ale jak to raty - najczęściej takowe tylko z nazwy. Ubezpieczenie dodają z tego co mi wiadomo Ale.... nieliczni wiedzą, że takie ubezpieczenie to na drugi dzień śmigasz do banku i z niego rezygnujesz bo masz takie prawo i ta kasa idzie na ratę (bo skoro 0% to ma być 0%). To bardziej taka gra banku niż sklepu, bo jak ty się uprzesz i będą wypisywane na 0% to bank nie da zgody![]() Ale o tym Ciiiiiiii, ja tego nie mówiłam ![]() Aaaa bo zapomnę. WAŻNE ![]() Chciałaby któraś z Was coś z La Senzy bo z siostrą zamówionko robimy lasenza. co. uk (po kropkach jest spacja, więc trzeba usunąć). Dałybyście znać do jutra ?? Ja sobie zamawiam gatki i stanik z majtasami w komplecie |
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
nio to teraz koncert chlopakow. ( jako support gral jakis Dj, nawet fajnie mu szlo ale wiadomo ze to nie o niego chodzi
)Jak tylko odliczenie sie zaczelo to 4 tysiace osob zaczelo nagle piszczec . Chlopaki maja takie odliczanie i mala prezentacje na koncu ktorej wyskakuja z ekranu Piosenki ktore grali w kolejnosci : "Everybody (Backstreet's Back)" <- chlopaki wyskakuja z ekranu nowa aranzacja "We've Got It Goin' On" PDA <- piosenka z nowej plyty , jak dla mnie niesamowicie seksowna i Nick wykonujacy te ruchy ![]() "Quit Playing Games (With My Heart)" (short version) "As Long as You Love Me" Howie's solo video (The Fast and the Furious) <- przerobione sceny z nim z filmu Szybcy i Wsciekli "This Is Us" <- ladna piosenka, taka spokojna nutka tez z nowej plyty "Show Me the Meaning of Being Lonely" <- jedna z ich najlpszych piosenek wykonanie na zywo przecudowne "All I Have to Give" "She's a Dream" "I'll Never Break Your Heart" <- tutaj chlopcy rzucali roze, mam kawelek filmiku z wykonania , tez mam kawalek filmiku A.J.'s solo video (Fight Club) <- Aj w brutalnej roli "The Call" (short version) "The One" (short version) "Bigger" (includes a sample of "True" by Spandau Ballet) "Shape of My Heart" (short version) <- tutaj chlopaki maja zwyczaj ze fani ukladaja swoje dlonie w serduszka. Cos niesamowitego widziec kikasetek takich serduszke "I Want It That Way" Brian's solo video (Enchanted) <- Bri w wykonaniu wersji Zaczarowanej tego ksiecia, trzeba mu przyznac ze ma najlepsze umiejetnosci komediowe "More Than That" "Undone" "Incomplete" Nick's solo video (The Matrix) <- Nick z pewnoscia mogl by zastapic Keauno ( czy jak mu tam) w tym filmie "Larger Than Life" <- Chlopaki przebrane za roboty i na ekranie lecialy tak jak by uklady taneczne ale z ludzi zrobionych z tak jak by plazmy ( nie wiem jak to opisac )"All of Your Life (You Need Love)" <- ta piosenka jest nowa i bardzo pozytywna gdyby nie fakt ze to chbya pod czas niej chlopaki prztylaja sie do swoich tancerek ![]() "Bye Bye Love" <- moja ulubiona piosenka. W sam raz na oakzje kiedy ma sie dosc facetow. Nagrywalam ja cala ale sie nie nagralo Encore: "Straight Through My Heart" <- ta piosenke wykonywali jako pis, bylo oficjalne pozegnanie i przedstawienie tancerek i Dj'a ( ktory caly czas tworzyl dla nich podklad muzyczny) I z sufitu posypaly sie kolorowe bibulki ( wezielam je i teraz z biletem sa w antyramie )Ogolnie to piosenki mialy po czesci nowe aranzacje ale i tak super brzmialy . Natomiast czy chlopcy brzmia tak samo to nie wiem, bo to byl moj pierwszy raz. Dla mnie obojetnie gdzie oni brzmieli cudownie a na zywo to juz calkiem. Chociaz ja ten kocnert przezylam w aomku . Z filmokow ktore mam sie dowiedzialam o pewnych rzeczach ktorych na koncercie nie widzialm W kazdym bardz raznie tak jak bylam wypompowana ( ale tak jak kazdy chbya) po tym 10 godzinnym staniu to jak tylko uslyszalam te piski i chlopaki wyskoczyly to naprawde mialam tyle energii ze moglam po scianie latac . Co prawda jak przez 2 godziny trzymalam rece w gorze to miesnie sie trzesly z bolu , ale jakos mnie to nie interesowalo . To jest cos niesamowitego przezyc takie cos ze dostaje sie mase pozytywnej energii od swoich idoli i od kilku tysiecy osob ktore spiewaja albo piszcza razem z toba . Chlopaki maja to do siebie ze lubia sie wyglupiac nie zaleznie od tego czy spiewaja ballade czy szybki utwor albo przestaja spiewac i kaza nam konczyc . Jeszcze synek Briana ma dzis urodizny to Bri wzia go na scene i prosil zebysmy wszyscy mu 100 lat zaspiewali . W czasie piosenek chlopaki rzucili kilka roz w tlum i swoje reczniki ktorymi sie wytarli wczesniej , kolezanka byla w tym rejonie i mowi ze najgorszemu wrogowi takiej bitwy nie zyczy . Show mieli bardzo fajne razem z tancerkami efekty pokazywane na telbimi tez byly ciekawe i potrafily dodac uroku piosence. Przebierali sie 4 razy, raz na elegancko, 2 razy na sportowo a raz byli przebrani za roboty Pod czas jednej piosenki Nick zacza sciagac bluze i akurat ten moment mam nagrany , a pod czas innej robil dosyc jednoznaczne ruchy rekoma i wtedy to stezenie piskow osiagnelo chbya punkt kulimunacyjny .troche sie wkurzylam na moj aparat bo odmawial posluszenstwa i mam tylko 250 swoich fotek ktore i tak musze poprawic Koncert mina w mgnieniu oka byl zdecydowanie za krotki Potem poszlam kupilam w sklepiku plakat i oficjana ksiazke ze zdjeciami. Na koniec znowu wywiad dla slowackiej telewizji i powrot do domu. Dopiero teraz jak ogladam filmiki i zdjecia po raz setny to do mnie dochodzi ze ja tam bylam i ze spelnilo sie jedno z moich najwiekszych marzen . I ze dla takich chwil warto zyci naprawde kazdemu zycze zeby takie cos przezyl CND .... fotki
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
nio to teraz ostatnia czesc fotki
wybralam te najbardziej wyraznie albo smieszne , albo tam jak mi sie prosto w aparat patrzyli .Wiem ze calosc jest chaotycznie napisana ,ale musicie mi wybaczyc bo ja jeszcze ten kocnert przezywam Ogolnie to Aj robil nam zdjecie i niedlugo maja one byc na ich oficjalnej stronie To jak macie jeszcze jakies pytania to ja chetnie na nie odpowiem
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
i to jzu ostatni moj post zeby nie dublowac
ostatnia czesc fotek i dziekuje jesli dotrwalyscie do konca ![]() Beatko ja tak kosmetykow ktorych nie sprawdze raczej nie zamawiam, po za tym i tak ogranicza mnie brak funduszy
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
ojjj...
mozdzek juz mi normalnie nie funkcjonuje tak ze prosze o wybaczenie
|
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kilka zdjęć gatek z tej strony dalam jakies 2-3 strony wcześniej |
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
aa to je pamietam
nawet fajne byly tylko mowie ,ze narazie ogranicza mnie brak srodkow i brak pracy. To moze nastepnym razem sie bym na cos skusila
|
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do tej pory zamawiałam grupowo z jednego wątku ale siostra założyła konto w Mbanku to teraz chce sama spróbować no i mój plan nie zajścia poniżej 2 tys na konie poszedł że tak powiem na spacer No ale się nie mogłam powstrzymać![]() Jak następnym razem będziemy coś zamawiać to dam znać Chciałam dodać zdjecia ale coś nie mogę ![]() No a ogólnie to mi się mania zamawiania próbek włączyła. Zresztą jak wiesz l o c k e r z itp. Teraz czekam aż listonosz zacznie koperty przynosić a w nich np. różne kolorowe długopisy albo próbki kosmetyków bądź jakieś przeróżne gadżety
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-11-27 o 11:48 |
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez mialam ta manie, pisalam glownie za dlugopisami ale mi nie odpowiadali
. Ja czekam tylko czy tego ipoda mi przysla czy nie
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
po tym kocnercie nic wiecej mi juz do szczescia nie potrzeba
tak ze jak nie przysla to sie nic nie stanie
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie dostałam maila i telefon że dostanę ipoda z mfestiwalu
Coś się zdjęcia nie chcą dołanczać bo bym pokazała. Moze wieczorkiem się uda
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
oo popatrz jak super Ci sie udalo
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
brałam udział w konkursie, ale w 1 pytaniu dodali złe odpowiedzi i się dopiero potem skapowali. Ni i wszyscy którzy brali udział mają dostać. napisali mi maila i dodatkowo zadzwonili jeszcze, a napisali coś takiego
Witamy, Uprzejmie informujemy, iż w związku z pojawieniem się błędnej odpowiedzi w niedzielnym quizie zostanie do Pani przesłany ipod w ramach rekompensaty. Prosimy o podanie adresu do wysyłki ipoda. Pozdrawiamy serdecznie, zespół mFestiwal.pl Czekam jeszcze na kubek od nich ![]() A tak na fotkach powinien ipod wygladać i ktorych z tych 2 kubeczkow powinni mi wysłac
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
nio i super
ja widze ze ostatnio mamy jakies szczescie poprostu ja mam z locker teoretycznie dostac iPod Touch 8GB teraz czekac 2 miesiace czy przysla bo koszulki do tej pory nie dotalam
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
ja na l o c k e r z mam wysłanych kilka zaproszeń, ale nie wiem, albo ja je źle wysyłam albo ludzie ich po prostu nie odbieraja i się nie rejestrują (po co w takim razie chcą to zaproszenie). Powiedz mi czy dobrze to robię.
Jak się zaloguję to po lewaj w tym słupku wybieram opcję z tym takim czerwonym ludzikiem i tam potem wklepuję e-mail i wysyłam. Tak to powinno wyglądać?? Jak źle to mnie oświeć bo do mnie ostatnio dużymi literami trzeba mówić Swoją drogą mam już całe 51 pkt na l o c k e r z szleję |
|
|
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
najwidoczniej poprostu tego nie odbieraja ,albo zle maile podaja.... tez takich duzo przypadkow mialam , jest tez opcja ze sa bledy na stronie nad ktorymi caly czas pracuja
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli trzeba ich najzwyczajniej w świecie pogonić
Ale najlepsze to było przed chwilą. Moja siostra nawet o tej stronie nie wie, chciałam jej zaproszenie wysłać a mi się tam napis pojawia że ten adres jest już w ich bazieJa po prostu zacznę od rodzinki. Jutro ich do lapka pogonie nie odbierają zaproszenia a ja będę punkty kolekcjonować
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaaaaaaaaa ale Ci zazdroszcze ipoda, a ja nigdy nic nie wygralam
![]() maudy, jaaaakie foto to z Brianem, mina jak nie wiem co Co on wtedy robil? Ty mu autentycznie na wprost zrobilas zdjecie? wyglada to tak jakby mial Cie skarcic ![]() Super, przeczytalam calosc i wiem jak to jest. Ja mialam taka sytuacje na Woodstocku, czekajanc na swoj ulubiony zespol, bylam pod scena i jak nigdy sie tak wybawilam ze chyba z 5 kg schudlam W niedziele koncrt w Galerii Piastow, zespol IRA to tez pojde, akurat o 18 koncze prace ![]() Ja nic z LA SENZY nie chce, w Warszawie chcialam kupic stanik, ale jak zobaczylam cene to podziekowalam. Myslala mze tak jak w UK bedzie. w UK kupilam sobie staniczek za 6 funtow, ktory w Wawce chyba ze 100zl kosztowal na stronie tez jakos tanio nie ma ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w sumie nawet nie wiem jak to zdjecie powstalo bo robilam te zdjecia na oslep a z racje tego ze bylam blisko sceny to calkiem mozliwe ze sie na mnie patrzyl
a teraz uwaga: jestem w slowackiej gazecie ![]() ![]() :cojest : |
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam wogole ogłoszeń o prace do M&S Szkoda, bo z chęcią bym chciała tam pracować ... Eh, cóz będę dalej szukać.La Senze mam we Wroclawiu w Magnolii, ale ani razu nie mierzylam tam biustonoszy. Oni mają tą prawidłową rozmiarówkę, co nie? Muszę iść zmierzyć 32D ![]() Jutro czeka mnie siedzenie od 9 do 19 na uczelni, a później cisnę na imprezę andrzejkową połączoną z moją urodzinową. Najgorsze jest to, że jestem teraz w Bogatyni i o 6 mam busa, więć będę wieczorem meeeeega zmęczona, a w niedziele mam cw od 9.... Misiek mój jest mega zły i nie wiem co robic.
|
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nigdzie nie ide na zadna impreze bo znajomi doszli do wniosku ze robia andrzejki w poniedzialek
. Dlatego tylko 2 osoby przyjda do mnie na pizze i posiedzimy przy piwku ![]() po za tym rano musze jechac do Lubina bo na krajoznastwo musze namalowac trase 20 kliometrowej wycieczki z zaznaczeniem jakis obiektow przyrody , tym podobnych z zakresleniem widnokregu i nie wiadomo co jeszcze Niedlugo mi sie sesja zaczyna i cos czarno to widze
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a ta trase to z ksiazki mozesz zerznac, albo z map krajoznawczo-tusystycznych LUB dorwac zapalonego rowerzyste ktory jezdzi szlakami ![]() Matko ale jestem padnieta dzis
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
jakos sobie dalam rade z oparacowaniem tej mapy
naszczescie kuzyn jest geodeta to mi przetlumaczyl z polskiego na nasze tak studiuje turystyke i rekreacje ja ostatnio ciagle jestem zmeczona a jak pomysle ze musze zaczac sie uczyc i prace semestralne robic to mnie az oslabia moze kiedys umowimy sie na jakas wycieczke po Legnicy czy cos
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któregoś dnia wreszcie by sie przydało
|
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za!!!!
Chce Was w koncu poznac ;] tzn no Beate juz znam od dawna Prawie moja sąsiadka
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

musze odpoczac i wtedy zaczne kojarzyc fakty ktore nie sa zwiazane z koncertem 

Jak koncert, ktore kawali grali, czy dalej brzmią tak samo i .. fotki!
jak jeszcze jakies pytania to piszcie 

Ale....
Koncert mina w mgnieniu oka byl zdecydowanie za krotki 

na stronie tez jakos tanio nie ma ?
. Dlatego tylko 2 osoby przyjda do mnie na pizze i posiedzimy przy piwku