Legnica i okolice - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 20:43   #1291
maudy
Wtajemniczenie

Dot.: Legnica i okolice

musicie mi wybaczyc ale rano wrocilam z Bratyslawy i 9 godzin snu jak na 4 dni to jest stanowczo za malo musze odpoczac i wtedy zaczne kojarzyc fakty ktore nie sa zwiazane z koncertem
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-26, 21:04   #1292
Anecka
Zakorzenienie

maudy, zdawaj relacje mi juz tu natychmiast! Jak koncert, ktore kawali grali, czy dalej brzmią tak samo i .. fotki!

Beatko, macie u siebie raty 0%? i jakas fajna kamere full hd, coby rata byla do 50zl?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2009-11-26 o 21:05
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-26, 21:21   #1293
maudy
Wtajemniczenie

ja nie wiem ... Wy mnie tylko dzisiaj bic chcecie :P ale relacje napisze , tylko zrobie notatke jutro do szkoly i kapiel sobie relasacyjna wezme jak jeszcze jakies pytania to piszcie

EDIT ( OSTRZEGAM MOZE BYC DLUGIE ;D )

Moja przyoga tego tygodniowa zaczwela sie juz we wtorek o pierszej w nocy kiedy to na locker mieli dawac uzupelnienie nagrod. Oczywiscie stronka podla i dopiero po 3 byla zdolna do uzycia, ale wtedy juz mnie wygonili do lozka I tak pospalam 2 godzinki , podem poszlam na uczelnie , przyszlam zaczelam sie pakowac i znowu chcialam sporobac na locker . Tylko pol godzinki opznienia, wchodze na ipoda i okazuje sie ze dostepny , zamawiam go i po chwili dostaje maila ze niby go dostalam. Ale czy go dostane to nikt tego nie wie bo rozne wersje chodza . Cala zadowolona poszlam na dworzec , wsiadlam w pociag i pojechalam do Wroclawia skad mial wyruszyc nasz wesoly busik . Lacznie jechaly 23 osoby z roznych stron Polski . W miedzy czasie ogladalismy ( byl jeden chlopak z nami ) koncert chlopakow, i Justina Timberlake'a i powiem Wam szczerze ze nawet fajny wystep mial . PO obu koncertach caly czas leciala plytka z piosenkami ktore mialy byc na koncercie ( osobiscie wspolczuje kierowcy ) . Na miejscy bylysmy o 10 rano , jeszcze nikogo nie bylo , ledwo co ciezarowki ze scena zajechaly . Bylam jedyna osoba ktora nie miala krzesla , ale pod plotem stalo przeselko na kolkach bez oparcia wiez je sobie zabralam i mialam najlepsze krzeselko . Chwile potem przyjechaly Wegeirki , ustalilysmy ze wchodzimy wedlug kolejnosci i nie mial nikt nic przeciwko. A o 12 przyjechali Chlopcy w swoich autokarach . Emocje poprostu daly mi tyle energii ze moglam latac . Potem jak sie chlopaki przemieszczaly to mozna bylo im pare fotek cyknac, ale mam slaby aparat i sa one kiepskiej jakosci . A mam Howiego z maluszkiem i dzieciaczka i zone Briana .W miedzy czasie slowacka telewizja przeprowadzila z nami wywiad a przechodni robili nam zdjecia Mialysmy flage Polski ze soba i przywiazalysmy ja do barierek Tak kolo 16 zacza juz sie robic tlok i zasady kto pierwszy ten lepszy przestaly obowiazywac bo Slowaczki przeciez musza wejsc pierwsze :/. I tak od godziny 16 do 18 czulam sie jak sardynka w puszce. Po 18 pan ze wzgledow wlasnego bezpieczenstwa otworzyl bramke gdzie bylo mniej osob, ale my otworzylysmy same ta przy ktorej stalysmy i biegiem do biletow. Zamieszanie oczywiscie bylo bo najpierw musza wejsc ci co wygrali konkurs a potem dopiero my .W chwili kiedy zostanie sprawdzony bilet zaczyna sie walka na smierc i zycie. Ochroniaze stoja przy schodach tylko dla formalnosci i mowia zeby nie biegac ale nikt i tak nigdy ich nie slucha. Z tego co wiem jak sie biegnie pod scene to zadne zasady nie obowiazuja zdobylam 3 rzad pod scena czyli chlopaki byli moze gdzies z 5 metrow odemnie <jupi>. Im blizej koncertu chlopakow tym tlum bardziej napieral i tuz przed rozpoczeciem czulam sie jak mielonka z sardynki I nadeszla ta godzina CND

Edytowane przez maudy
Czas edycji: 2009-11-26 o 22:57
Stary 2009-11-26, 22:50   #1294
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
a ten sklep gdzie dokladnie jest ?? bo ja jakas nieogarnieta jestem
ojj bo Ci Paula nie daruje

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
maudy, zdawaj relacje mi juz tu natychmiast! Jak koncert, ktore kawali grali, czy dalej brzmią tak samo i .. fotki!

Beatko, macie u siebie raty 0%? i jakas fajna kamere full hd, coby rata byla do 50zl?
Tak tak, ja obszerną relację zamawiam i duuuuuuuuuuużo fotek ma być

Paula, mamy kamery Full HD z dyskiem. Niewiem ile byś chciała przeznaczyć ale tak 2000-2500 trzeba mieć. Co do rat 0% to są jeszcze, ale jak to raty - najczęściej takowe tylko z nazwy. Ubezpieczenie dodają z tego co mi wiadomo Ale....nieliczni wiedzą, że takie ubezpieczenie to na drugi dzień śmigasz do banku i z niego rezygnujesz bo masz takie prawo i ta kasa idzie na ratę (bo skoro 0% to ma być 0%). To bardziej taka gra banku niż sklepu, bo jak ty się uprzesz i będą wypisywane na 0% to bank nie da zgody
Ale o tym Ciiiiiiii, ja tego nie mówiłam

Aaaa bo zapomnę. WAŻNE
Chciałaby któraś z Was coś z La Senzy bo z siostrą zamówionko robimy lasenza. co. uk (po kropkach jest spacja, więc trzeba usunąć). Dałybyście znać do jutra ?? Ja sobie zamawiam gatki i stanik z majtasami w komplecie

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-26, 23:23   #1295
maudy
Wtajemniczenie

nio to teraz koncert chlopakow. ( jako support gral jakis Dj, nawet fajnie mu szlo ale wiadomo ze to nie o niego chodzi )
Jak tylko odliczenie sie zaczelo to 4 tysiace osob zaczelo nagle piszczec . Chlopaki maja takie odliczanie i mala prezentacje na koncu ktorej wyskakuja z ekranu Piosenki ktore grali w kolejnosci :
"Everybody (Backstreet's Back)" <- chlopaki wyskakuja z ekranu nowa aranzacja
"We've Got It Goin' On"
PDA <- piosenka z nowej plyty , jak dla mnie niesamowicie seksowna i Nick wykonujacy te ruchy
"Quit Playing Games (With My Heart)" (short version)
"As Long as You Love Me"
Howie's solo video (The Fast and the Furious) <- przerobione sceny z nim z filmu Szybcy i Wsciekli
"This Is Us" <- ladna piosenka, taka spokojna nutka tez z nowej plyty
"Show Me the Meaning of Being Lonely" <- jedna z ich najlpszych piosenek wykonanie na zywo przecudowne
"All I Have to Give"
"She's a Dream"
"I'll Never Break Your Heart" <- tutaj chlopcy rzucali roze, mam kawelek filmiku z wykonania , tez mam kawalek filmiku
A.J.'s solo video (Fight Club) <- Aj w brutalnej roli
"The Call" (short version)
"The One" (short version)
"Bigger" (includes a sample of "True" by Spandau Ballet)
"Shape of My Heart" (short version) <- tutaj chlopaki maja zwyczaj ze fani ukladaja swoje dlonie w serduszka. Cos niesamowitego widziec kikasetek takich serduszke
"I Want It That Way"
Brian's solo video (Enchanted) <- Bri w wykonaniu wersji Zaczarowanej tego ksiecia, trzeba mu przyznac ze ma najlepsze umiejetnosci komediowe
"More Than That"
"Undone"
"Incomplete"
Nick's solo video (The Matrix) <- Nick z pewnoscia mogl by zastapic Keauno ( czy jak mu tam) w tym filmie
"Larger Than Life" <- Chlopaki przebrane za roboty i na ekranie lecialy tak jak by uklady taneczne ale z ludzi zrobionych z tak jak by plazmy ( nie wiem jak to opisac )
"All of Your Life (You Need Love)" <- ta piosenka jest nowa i bardzo pozytywna gdyby nie fakt ze to chbya pod czas niej chlopaki prztylaja sie do swoich tancerek
"Bye Bye Love" <- moja ulubiona piosenka. W sam raz na oakzje kiedy ma sie dosc facetow. Nagrywalam ja cala ale sie nie nagralo . Na tym praktycznie zakonczyli . Mam filmik tylko jak juz machaja
Encore: "Straight Through My Heart" <- ta piosenke wykonywali jako pis, bylo oficjalne pozegnanie i przedstawienie tancerek i Dj'a ( ktory caly czas tworzyl dla nich podklad muzyczny) I z sufitu posypaly sie kolorowe bibulki ( wezielam je i teraz z biletem sa w antyramie )

Ogolnie to piosenki mialy po czesci nowe aranzacje ale i tak super brzmialy . Natomiast czy chlopcy brzmia tak samo to nie wiem, bo to byl moj pierwszy raz. Dla mnie obojetnie gdzie oni brzmieli cudownie a na zywo to juz calkiem. Chociaz ja ten kocnert przezylam w aomku . Z filmokow ktore mam sie dowiedzialam o pewnych rzeczach ktorych na koncercie nie widzialm W kazdym bardz raznie tak jak bylam wypompowana ( ale tak jak kazdy chbya) po tym 10 godzinnym staniu to jak tylko uslyszalam te piski i chlopaki wyskoczyly to naprawde mialam tyle energii ze moglam po scianie latac . Co prawda jak przez 2 godziny trzymalam rece w gorze to miesnie sie trzesly z bolu , ale jakos mnie to nie interesowalo . To jest cos niesamowitego przezyc takie cos ze dostaje sie mase pozytywnej energii od swoich idoli i od kilku tysiecy osob ktore spiewaja albo piszcza razem z toba . Chlopaki maja to do siebie ze lubia sie wyglupiac nie zaleznie od tego czy spiewaja ballade czy szybki utwor albo przestaja spiewac i kaza nam konczyc . Jeszcze synek Briana ma dzis urodizny to Bri wzia go na scene i prosil zebysmy wszyscy mu 100 lat zaspiewali . W czasie piosenek chlopaki rzucili kilka roz w tlum i swoje reczniki ktorymi sie wytarli wczesniej , kolezanka byla w tym rejonie i mowi ze najgorszemu wrogowi takiej bitwy nie zyczy . Show mieli bardzo fajne razem z tancerkami efekty pokazywane na telbimi tez byly ciekawe i potrafily dodac uroku piosence. Przebierali sie 4 razy, raz na elegancko, 2 razy na sportowo a raz byli przebrani za roboty Pod czas jednej piosenki Nick zacza sciagac bluze i akurat ten moment mam nagrany , a pod czas innej robil dosyc jednoznaczne ruchy rekoma i wtedy to stezenie piskow osiagnelo chbya punkt kulimunacyjny .troche sie wkurzylam na moj aparat bo odmawial posluszenstwa i mam tylko 250 swoich fotek ktore i tak musze poprawic Koncert mina w mgnieniu oka byl zdecydowanie za krotki Potem poszlam kupilam w sklepiku plakat i oficjana ksiazke ze zdjeciami. Na koniec znowu wywiad dla slowackiej telewizji i powrot do domu. Dopiero teraz jak ogladam filmiki i zdjecia po raz setny to do mnie dochodzi ze ja tam bylam i ze spelnilo sie jedno z moich najwiekszych marzen . I ze dla takich chwil warto zyci naprawde kazdemu zycze zeby takie cos przezyl CND .... fotki
Stary 2009-11-26, 23:35   #1296
maudy
Wtajemniczenie

nio to teraz ostatnia czesc fotki wybralam te najbardziej wyraznie albo smieszne , albo tam jak mi sie prosto w aparat patrzyli .
Wiem ze calosc jest chaotycznie napisana ,ale musicie mi wybaczyc bo ja jeszcze ten kocnert przezywam Ogolnie to Aj robil nam zdjecie i niedlugo maja one byc na ich oficjalnej stronie To jak macie jeszcze jakies pytania to ja chetnie na nie odpowiem
Stary 2009-11-26, 23:38   #1297
maudy
Wtajemniczenie

i to jzu ostatni moj post zeby nie dublowac ostatnia czesc fotek i dziekuje jesli dotrwalyscie do konca

Beatko ja tak kosmetykow ktorych nie sprawdze raczej nie zamawiam, po za tym i tak ogranicza mnie brak funduszy
Stary 2009-11-26, 23:49   #1298
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
i to jzu ostatni moj post zeby nie dublowac ostatnia czesc fotek i dziekuje jesli dotrwalyscie do konca

Beatko ja tak kosmetykow ktorych nie sprawdze raczej nie zamawiam, po za tym i tak ogranicza mnie brak funduszy
a to jest bielizna moja droga, bielizna zakręcie kochany

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-26, 23:53   #1299
maudy
Wtajemniczenie

ojjj... mozdzek juz mi normalnie nie funkcjonuje tak ze prosze o wybaczenie
Stary 2009-11-27, 08:50   #1300
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj... mozdzek juz mi normalnie nie funkcjonuje tak ze prosze o wybaczenie
wybaczam tylko ze względu na to że jeszcze żyjesz koncertem

kilka zdjęć gatek z tej strony dalam jakies 2-3 strony wcześniej

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-27, 11:29   #1301
maudy
Wtajemniczenie

aa to je pamietam nawet fajne byly tylko mowie ,ze narazie ogranicza mnie brak srodkow i brak pracy. To moze nastepnym razem sie bym na cos skusila
Stary 2009-11-27, 11:43   #1302
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
aa to je pamietam nawet fajne byly tylko mowie ,ze narazie ogranicza mnie brak srodkow i brak pracy. To moze nastepnym razem sie bym na cos skusila
Żaden problem Ja do tej pory zamawiałam grupowo z jednego wątku ale siostra założyła konto w Mbanku to teraz chce sama spróbować no i mój plan nie zajścia poniżej 2 tys na konie poszedł że tak powiem na spacer No ale się nie mogłam powstrzymać

Jak następnym razem będziemy coś zamawiać to dam znać

Chciałam dodać zdjecia ale coś nie mogę
No a ogólnie to mi się mania zamawiania próbek włączyła. Zresztą jak wiesz l o c k e r z itp. Teraz czekam aż listonosz zacznie koperty przynosić a w nich np. różne kolorowe długopisy albo próbki kosmetyków bądź jakieś przeróżne gadżety

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2009-11-27 o 11:48
Stary 2009-11-27, 11:52   #1303
maudy
Wtajemniczenie

ja tez mialam ta manie, pisalam glownie za dlugopisami ale mi nie odpowiadali . Ja czekam tylko czy tego ipoda mi przysla czy nie
Stary 2009-11-27, 12:20   #1304
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez mialam ta manie, pisalam glownie za dlugopisami ale mi nie odpowiadali . Ja czekam tylko czy tego ipoda mi przysla czy nie
jak przyślą to się pochwal nim

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-27, 12:26   #1305
maudy
Wtajemniczenie

po tym kocnercie nic wiecej mi juz do szczescia nie potrzeba tak ze jak nie przysla to sie nic nie stanie
Stary 2009-11-27, 13:41   #1306
beat@
Zakorzenienie

a ja właśnie dostałam maila i telefon że dostanę ipoda z mfestiwalu

Coś się zdjęcia nie chcą dołanczać bo bym pokazała. Moze wieczorkiem się uda

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-27, 16:04   #1307
maudy
Wtajemniczenie

oo popatrz jak super Ci sie udalo
Stary 2009-11-27, 17:18   #1308
beat@
Zakorzenienie

brałam udział w konkursie, ale w 1 pytaniu dodali złe odpowiedzi i się dopiero potem skapowali. Ni i wszyscy którzy brali udział mają dostać. napisali mi maila i dodatkowo zadzwonili jeszcze, a napisali coś takiego

Witamy,

Uprzejmie informujemy, iż w związku z pojawieniem się błędnej odpowiedzi w niedzielnym quizie zostanie do Pani przesłany ipod w ramach rekompensaty. Prosimy o podanie adresu do wysyłki ipoda.

Pozdrawiamy serdecznie,
zespół mFestiwal.pl

Czekam jeszcze na kubek od nich

A tak na fotkach powinien ipod wygladać i ktorych z tych 2 kubeczkow powinni mi wysłac

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-27, 17:34   #1309
maudy
Wtajemniczenie

nio i super ja widze ze ostatnio mamy jakies szczescie poprostu ja mam z locker teoretycznie dostac iPod Touch 8GB teraz czekac 2 miesiace czy przysla bo koszulki do tej pory nie dotalam
Stary 2009-11-27, 17:39   #1310
beat@
Zakorzenienie

ja na l o c k e r z mam wysłanych kilka zaproszeń, ale nie wiem, albo ja je źle wysyłam albo ludzie ich po prostu nie odbieraja i się nie rejestrują (po co w takim razie chcą to zaproszenie). Powiedz mi czy dobrze to robię.

Jak się zaloguję to po lewaj w tym słupku wybieram opcję z tym takim czerwonym ludzikiem i tam potem wklepuję e-mail i wysyłam.
Tak to powinno wyglądać?? Jak źle to mnie oświeć bo do mnie ostatnio dużymi literami trzeba mówić

Swoją drogą mam już całe 51 pkt na l o c k e r z szleję

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-27, 17:47   #1311
maudy
Wtajemniczenie

najwidoczniej poprostu tego nie odbieraja ,albo zle maile podaja.... tez takich duzo przypadkow mialam , jest tez opcja ze sa bledy na stronie nad ktorymi caly czas pracuja
Stary 2009-11-27, 17:50   #1312
beat@
Zakorzenienie

Czyli trzeba ich najzwyczajniej w świecie pogonić Ale najlepsze to było przed chwilą. Moja siostra nawet o tej stronie nie wie, chciałam jej zaproszenie wysłać a mi się tam napis pojawia że ten adres jest już w ich bazie

Ja po prostu zacznę od rodzinki. Jutro ich do lapka pogonie nie odbierają zaproszenia a ja będę punkty kolekcjonować

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-27, 21:19   #1313
Anecka
Zakorzenienie

Jaaaaaaaaaaaa ale Ci zazdroszcze ipoda, a ja nigdy nic nie wygralam

maudy, jaaaakie foto to z Brianem, mina jak nie wiem co Co on wtedy robil? Ty mu autentycznie na wprost zrobilas zdjecie? wyglada to tak jakby mial Cie skarcic
Super, przeczytalam calosc i wiem jak to jest. Ja mialam taka sytuacje na Woodstocku, czekajanc na swoj ulubiony zespol, bylam pod scena i jak nigdy sie tak wybawilam ze chyba z 5 kg schudlam

W niedziele koncrt w Galerii Piastow, zespol IRA to tez pojde, akurat o 18 koncze prace

Ja nic z LA SENZY nie chce, w Warszawie chcialam kupic stanik, ale jak zobaczylam cene to podziekowalam. Myslala mze tak jak w UK bedzie. w UK kupilam sobie staniczek za 6 funtow, ktory w Wawce chyba ze 100zl kosztowal na stronie tez jakos tanio nie ma ?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 21:25   #1314
maudy
Wtajemniczenie

ja w sumie nawet nie wiem jak to zdjecie powstalo bo robilam te zdjecia na oslep a z racje tego ze bylam blisko sceny to calkiem mozliwe ze sie na mnie patrzyl

a teraz uwaga:

jestem w slowackiej gazecie :cojest :
: hahaha:
Stary 2009-11-27, 22:32   #1315
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Api dzis bylo otwarcie we Wrocku Szkolilismy ich na sklepie od poczatku listopada, fajna ekipa (ale nie az tak fajna jak nasza w LCY ).

Ponoc sajgon byl we Wrocu na otwarciu Mam tylko nadzieje ze Nasz sklep nie podupadnie :/

Nie widziałam wogole ogłoszeń o prace do M&S Szkoda, bo z chęcią bym chciała tam pracować ... Eh, cóz będę dalej szukać.

La Senze mam we Wroclawiu w Magnolii, ale ani razu nie mierzylam tam biustonoszy. Oni mają tą prawidłową rozmiarówkę, co nie? Muszę iść zmierzyć 32D

Jutro czeka mnie siedzenie od 9 do 19 na uczelni, a później cisnę na imprezę andrzejkową połączoną z moją urodzinową. Najgorsze jest to, że jestem teraz w Bogatyni i o 6 mam busa, więć będę wieczorem meeeeega zmęczona, a w niedziele mam cw od 9.... Misiek mój jest mega zły i nie wiem co robic.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 23:00   #1316
maudy
Wtajemniczenie

ja nigdzie nie ide na zadna impreze bo znajomi doszli do wniosku ze robia andrzejki w poniedzialek. Dlatego tylko 2 osoby przyjda do mnie na pizze i posiedzimy przy piwku

po za tym rano musze jechac do Lubina bo na krajoznastwo musze namalowac trase 20 kliometrowej wycieczki z zaznaczeniem jakis obiektow przyrody , tym podobnych z zakresleniem widnokregu i nie wiadomo co jeszcze Niedlugo mi sie sesja zaczyna i cos czarno to widze
Stary 2009-11-28, 20:46   #1317
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
ja nigdzie nie ide na zadna impreze bo znajomi doszli do wniosku ze robia andrzejki w poniedzialek. Dlatego tylko 2 osoby przyjda do mnie na pizze i posiedzimy przy piwku

po za tym rano musze jechac do Lubina bo na krajoznastwo musze namalowac trase 20 kliometrowej wycieczki z zaznaczeniem jakis obiektow przyrody , tym podobnych z zakresleniem widnokregu i nie wiadomo co jeszcze Niedlugo mi sie sesja zaczyna i cos czarno to widze
Super masz zadanie! Kurcze wstyd sie przyznac, ale nie pamietam co studiujesz? Turystyke na PWSZ?

No a ta trase to z ksiazki mozesz zerznac, albo z map krajoznawczo-tusystycznych LUB dorwac zapalonego rowerzyste ktory jezdzi szlakami

Matko ale jestem padnieta dzis

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-29, 02:48   #1318
maudy
Wtajemniczenie

jakos sobie dalam rade z oparacowaniem tej mapy naszczescie kuzyn jest geodeta to mi przetlumaczyl z polskiego na nasze
tak studiuje turystyke i rekreacje
ja ostatnio ciagle jestem zmeczona a jak pomysle ze musze zaczac sie uczyc i prace semestralne robic to mnie az oslabia
moze kiedys umowimy sie na jakas wycieczke po Legnicy czy cos
Stary 2009-11-29, 12:24   #1319
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
jakos sobie dalam rade z oparacowaniem tej mapy naszczescie kuzyn jest geodeta to mi przetlumaczyl z polskiego na nasze
tak studiuje turystyke i rekreacje
ja ostatnio ciagle jestem zmeczona a jak pomysle ze musze zaczac sie uczyc i prace semestralne robic to mnie az oslabia
moze kiedys umowimy sie na jakas wycieczke po Legnicy czy cos
jestem za któregoś dnia wreszcie by sie przydało

Patrycja 28.06.2014

Stary 2009-11-29, 20:04   #1320
Anecka
Zakorzenienie

Jestem za!!!! Chce Was w koncu poznac ;] tzn no Beate juz znam od dawna Prawie moja sąsiadka

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości