![]() |
#1291 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brak nadziei... Pomocy
Cytat:
bo skonczył mi sie w niedziele i mozna by powiedziec ze zaczał mi sie w sobote w południe i w niedziele wieczorem skonczył
04.11.2010 - RAZEM ![]() 22.09.2012- ŚLUB ![]() Edytowane przez francesca22 Czas edycji: 2014-03-26 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 2
Nanka oby się udało
![]() Ciekawe co u Kasik... Cicci co u Ciebie? Dziewczyny ja dziś byłam na trzecim USG i pęcherzyki nie urosły, endo 6mm ![]() kicha totalna... Dziś po pracy idę kupić zioła na mieszankę o. sroki ![]() Lea_ny mleczko pszczele kupowałaś w tabletkach? możesz mi napisać jakiej firmy i jak brałaś?
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam mleczko w ampułkach 1500 mg - bo te w tabletkach co widziałam, mają 300 mg i były o wiele droższe ![]() Pije się jedną dziennie (a tych tabletek musisz zjeść kilka). Zamawiałam w DOZ-ie, mają teraz promocję: 20 ampułek za 20 zł ![]() (przed .pl wrzuciłam spację, bo Wizaż kasuje linki z DOZ-u).
![]() Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2014-03-26 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() Co teraz planujesz? Tylko zioła czy może coś mocniejszego? Idziesz jeszcze na USG w tym cyklu? Dziś na USG na prawym jajniku jakieś małe wypierdki a lewy jajnik mi po prostu znikł ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Cici jak to znikł?
Francesca dziwne to trochę. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym test teraz i poszła do gina. 1 dzień to trochę mało na standardowy okres. |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Rozeznanie
|
Figa, mój ginekolog nie może go znaleźć. Prawy jak na dłoni a lewy gdzieś znika. Wyskakuje nagle nie wiadomo skąd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Raczkowanie
|
Juz jestem w miarę nachodzie tzn mogłam tableta wyciągnąć żeby napisać do Was... bo spałam jak mnie przywieźli po 12...
Nie znam wyników po zabiegu... Pielęgniarka powiedziała mi tylko że Pan doktor mnie ładnie oszczędził bo mam 2 dziurki... i wyciął mięśniaka, a co z resztą to nie wiem... Będę do niego dzwonić jakoś później to się doweim... A co do myślenia o dziecku i że nie wychodzi to naprawdę trudna sprawa, wiem z autopsji... NIE DA SIĘ Edytowane przez Kasik1313 Czas edycji: 2014-03-26 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w niedziele wieczorem sie sie skonczyla. Była bardzo skapa. z niedzieli na poniedzialek mialam bardzo mocne klucie w podbrzuszu i nie moglam spac dzis tylko brazowe plamienie-kilka kropel cykle mam co 29-31dni wiec regularne i w terminie testu jeszcze nie robiłam bo nie wiem czy teraz by cos by juz wyszło u gin jeszcze nie bylam Moze to tylko plamienie a ja myslalam ze to okres(nie wiem juz sama) ale rano czesto podobewa mnie brzuch i jestem śpiaca. Dzis po pracy spałam godzinke. Nie wiem co mi jest.
04.11.2010 - RAZEM ![]() 22.09.2012- ŚLUB ![]() Edytowane przez francesca22 Czas edycji: 2014-03-26 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Teraz to zauważyłam ale poprzesuwano nam kilka wątków z ginekologii... ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- malosympatyczna, gdzieś się podziała? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze to byc ciaza, o ktorej nie wiem?
![]() |
#1302 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Rozeznanie
|
kasik najważniejsze, że już jesteś po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poczekam do nastepnej miesiaczki zobacze jaka bedzie i wtedy sie wybiore Tż wybił mi gin z glowy(ze co to da, ze co mi po wizycie, ze bede znow ganiac po badaniach, a tabletek na wyrownanie czy unormowanie ot,tak ni nikt nie da) trudno niech sie dzieje co chce :/
04.11.2010 - RAZEM ![]() 22.09.2012- ŚLUB ![]() Edytowane przez francesca22 Czas edycji: 2014-03-26 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Rozeznanie
|
A ja zostalam jednak w domu jeszcze :p a dziewczynki co tam u was ?
Cicci twoje sprawy juz w normie ? Poradzilas sobie z problemami?
#1307 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Do lekarza umówiłam się 09.04.14, na USG już nie pójdę bo gina powiedziała że ten cykl będzie bezowulacyjny, byłam trzy razy i nic więc nie ma sensu. Postanowiłam że zanim bede stymulowana lekami to w pierwszej kolejnosci wypróbuję zioła o. sroki. Dużo się o nich naczytałam w sieci mam nadzieję że u mnie nie będzie wpływac negatywnie... Wczoraj kupiłam zioła na zrobienie mieszanki o. sroki, jeszce brakuje mi 2 składników... tych ziół jest tyle że starczy dla kilku osób!! Cytat:
![]() Daj znać co piwiedział lekarz, jakie są rokowania?? Cytat:
![]() Nanka ja zaczynam eksperymenty z ziołami ![]()
![]() |
#1309 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No i dobrze warto wszystkiego spróbować ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Cicci przykro mi mam nadzieję ,że będzie wszystko dobrze nie wiem na ile problem jest złożony ale zawsze jest jakieś wyjście Co do nowej koleżanki jestem w szoku, mąż nie chce by iść do lekarza? Przepraszam ale załamuje mnie to
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Nanka dobrze że zostałaś, zawsze to spokojniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
No i nie mam dobrych wieści... Jajowodów nie udało się udrożnić
![]() Mam przyjechać do niego na wizytę po @ i będziemy decydować co dalej... Ale najprawdopodobniej pozostaje w tej sytuacji in vitro... A w pokoju byłam z dziewczyną po in vitro, udało się tylko serduszko się nie pojawiło i wywoływali jej poronienie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam coraz większe przeczucie ,ze tym razem znowu niepowodzenie Tym razem juz nie wytrzymać Najgorsze ze bete mam zrobić w dzień konferencji u mnie w pracy i jak po wyniku mam tam wysiedziec? Jak będzie pozytywny to będzie jupi a jak nie to ryk Zamrozili na razie jedno jajco dalej czekają
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
Kasik przykro mi
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Nanka masz trzy podejscia tak? Jesli teraz sie nie uda (a uda sie, tylko hipotetyzuje) to w nastepnym cyklu znow podchodzisz jesli jajco przezylo? A co jesli nie przezyje? Koniec cyklu in vitro czy znow Cie czeka pobieranie kolejnych jajeczek az do wykorzystania tych trzech podejsc? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie nie wiem czy można w następnym cyklu odrazu poprzednio czekalam 4 miesiące Jajko jedno zamrozili czekają jeszcze na dwa czy cos z nich będzie Jeśli by nie zamrozili to cala procedura z lekami od początku Zastanawiam się co ze mną nie tak skoro zapłodnione są niby wszystko ok ale czemu jest problem Boję się wyniku bety
![]() |
#1315 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Będziecie decydować się na in vitro? No i bardzo dobrze ![]() Tylko dzisiaj zostałaś czy piątek i weekend też będziesz mieć jeszcze wolny? Cytat:
Wiesz, może to nic groźnego, ale na pewno nie zaszkodziłoby jakby gin spojrzał na USG czy wszystko jest ok. A tabletki różne na unormowanie cyklu są, tylko najpierw lekarz musi wiedzieć w czym problem.
![]() |
#1316 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Kasik;-( ale jeszcze masz szanse i tak trzeba na to patrzeć.
Nanka kciuczymy dalej. Mam nadzieję, że nie będziesz potrzebować tego zamrożonego. Francesca rób ten test. |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykre że taki jest wynik ale wiesz na czym stoisz i co dalej robić a to znacznie więcej niż życie w nieswiadomości... Pamietaj to nie jest wyrok, jeszcze nie wykorzystałas wszystkich mozliwosci... ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny mam problem może ktoraś z Was coś mi pomoże... Mam nie doczynność tarczycy ale przez pobyt w Holandii prawie, że wszystko sie unormowało, ale od zawsze mam problemy z @ dostałam pierwszy w wyniku wypadku gdy miałam 10 lat. od jakiś 2 lat miałam regularne lub z lekkim opóźnieniem a teraz prawie dwa miesiące nie mam. Od września staramy się o dziecko, ale niestety nic nie wychodzi. Naprawdę bardzo się martwię, że coś ze mną nie tak.... Gdy byłam u ginekologa w Grudniu powiedział, że w lipcu jak przyjedziemy a nic dalej to proponuje, żeby mój facet zrobił pierw badanie... Nie wiem naprawde co robić bardzo się boję.... Cały czas mam nadzieję, że może akurat teraz tym razem zajdę w ciążę...ale jak zawsze nic... Nie wiem już co mam robić... ;(
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proponuję zacząć obserwować swój cykl - mierzenie temp, obserwacja śluzu. To bardzo pomaga. Miałaś robione jakieś badania, krew, mocz, hormony, choroby zakazne? USG? zrobiłaś cytologie? bierzesz kwas foliowy? Przyczyn może być wiele... u Ciebie to może być problem tarczycą. Nie spinaj sie i nie nakrecaj... wszystko na spokojnie...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.