|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
A poza tym chcialam sie poskarzyc. Niewiele dzis zrobilam. Zapakowalam zmywrke, wypilam kawke z tz i lezakuje w altance z ksiazka a nogi mam tak spuchniete ze szok
balony normalnie!!! Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Niegrzeczna dobrze, że koniec kaszlu uffff
Karolkya za wizytęKasiab bez komentarza Nie przejmuj się takim gadaniem, porażka po prostu ![]() Myska za wizytę, ale powiem Ci szczerze, że ja nie wiem jak na tym etapie może nie być widać płci chyba, że ktoś nie chce zobaczyć No i fajnie, że jedziecie, my też się wybieramy nad to morze Madziarek to obyś jak najkrócej była w szpitalu ![]() Ja też dzisiaj jakaś rozleniwiona jestem, też by wypadało coś posprzątać, ale jakoś nie mam do tego weny ![]() Na obiad zjemy resztki ze świąt, dla Hani jest rosół, także nie robię nic uff
|
|
|
|
#1293 | |
|
Rozeznanie
|
chansons Przez Ciebie wstawilam pranie
![]() Cytat:
udanego i spokojnego wyjazdu! madziarek No To Kciuki czekacie aż samo się rozkręci? Bo z tego co widzę, to do terminu jeszcze chwilka
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka to chyba ja zrobiłam Ci smaka
Wybacz![]() Jak masz spuchnięte to podłóż sobie pod stopy coś żebyś wyżej miała
|
#1295 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak podkladam cos pod nogi to mam tak jakby za wysoko i mi brzuch przeszkadza i pobolewa. I juz nie wien jaka pozycje znalezc dla siebie...
|
|
#1297 | ||
|
Zadomowienie
|
mak polny, nadiak no to ładne słoniki nam rosną
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
przyłączam się do klubu spuchniętych nóg...jak zdejmuje baleriny, to mam je odbite a powyżej nich takie balony...
strasznie sie dzis mecze. zmywarka mnie tez dobila. musialam tżta poprosić o pomoc w wieszaniu praniaj ale ładna pogoda u nas. tzn teraz troche chmury strasza, ale jestr baaardzo ciepłe powietrze
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
A ja jakiegoś doła złapałam, popłakałam sobie, dzisiaj jakoś wszystko jest na NIE
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() Karolkya - malutka cudna Cytat:
Już wytrzymamy te trzy tygodnie ![]() No termin masz późniejszy to na Twoim miejscu bym się nie wahała z wyjazdem.. Mam nadzieję, że u nas nic się nie wydarzy.... W sumie to tylko trzy dni... ![]() Chyba zacznę prasować ciuszki dla maluszka i ogarniać wyjazd.. Szkoda, że nie mieszczę się w żadne polary i turystyczne rzeczy...
|
|
|
|
|
#1301 |
|
Rozeznanie
|
Dolaczam do grona umeczonych swietami... Naprawde nie wiem czemu ludzie to sobie robia na wlasne zyczenie :P MamaKtosia, chyba rzeczywiscie Twoj sposob na swieta najlepszy
![]() Co do spuchnietych nog to u mnie to samo niestety... Nie wiele pomaga, ani trzymanie w gorze, ani zadne kremy, zele... Co ciekawe najbardziej mam spuchnete po nocy! I kolejna ciekawostka, najwygodniej mi sie chodzi w wysokich szpilkach! Ostatnio chodzilam ciagle w balerinach i mam tak strasznie piety odcisniete (chyba przez wzrost wagi i zwiekszony nacisk), a jak chodze w szpilkach to piety odpoczywaja i w ogole mnie nogi nie bola... No ale to moze byc specyficzne u mnie, bo przed ciaza codziennie smigalam do pracy w szpilkach, wiec moze mam jakis zdeformowane stopy czy cos ![]() Dzisiaj wizyta u gina. Mam nadzieje, ze powie, ze sie pomylil i, ze porod nie za miesiac tylko za tydzien ![]() Tez by wypadalo torbe spakowac, ale ja dalej nie wiem co mam brac a co nie... Na stronie szpitala nie ma oficjalnego info, gin nic nie wie... Najwyzej maz bedzie dowozil :P Aha i jak ktos zna angielski to polecam: www.youtube.com/watch?v=Zk29yQT7FBI Ja juz becze od pol godziny... Edytowane przez Pallas Ril Czas edycji: 2014-04-22 o 13:07 |
|
|
|
#1302 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to dajesz, dajesz ![]() ![]() ![]()
|
|
#1303 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Weeeee..... Normalnie już mnie to tak wkurzało.. Na każdym kroku ciągle to samo gadanie było..... No, ale przeżyliśmy
![]() Ja też dołączam do klubu spuchniętych nóg.. Co prawda kostki jeszcze widzę, ale jaką skarpetkę bym nie włożyła to mi się wpija gumka... I po jednej stronie i po drugiej takie cielsko.... :/ |
|
|
|
#1305 | |
|
Rozeznanie
|
ja w swoich marzeniach to rodze dziecko 3200
ale serio, nie wiem jak takiego babla wyhodowalam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Jej mój w 35 mial 2,7 jakoś to wole nie wiedzieć ile teraz
![]() Ja już sie do niczego nie nadaje, jak niemowlak tylko bym lezala jadla i sikała brak slów :p tp z usg minęły, Rychu siedzi... a tak serio współczuje Olafowi, ja już na ławce na placu nie wytrzymuje bo kręgosłup pada ![]() Madziarek to kciuki oby szybko ruszyło, choć nje rozumiem całej idei ![]() Kasiab mi tak brat gada zawsze z tym jedzeniem ale w sumie sie nie przejmowałam bo akurat ostrożnie jadłam u nas była też rozmowa przy świątecznym stole co lepsze lewattwa czy natura podczas akcji A co do tel mamy to my z Olim nikomu nie mówiliśmy że jedziem na porodówce oboje byliśmy przekonani że szybko pójdzie i stwierdziliśmy że po co :p 2 godz póżniej dostali od razu zdjęcie :p Lolitko najlepszego ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Mi nogi aż tak nie spuchly ale od ciezaru wyszła druga kostka
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie się dowiedziałam,że jak się zgłoszę 29 kwietnia do szpitala na cesarkę to już tego samego dnia powinni mi ją wykonać
![]() Zaczęłam kserować swoje papierki do szpitala ... z wady serca,kręgosłupa,zapaleni a opon mózgowych itp itd ... ile tego jest ![]() Justyna ja na opuchniete nogi zawsze tż wykorzystuje aby mi masował stópki ... chociaż na chwilke jest ulga opuchlizna nie schodzi ale nie bolą tak ...
|
#1308 |
|
Rozeznanie
|
hej,
ja dziś wyszłam ze szpitala ale nadal w dwupaku ... Dr powiedział że poczekamy na naturalny rozwój akcji. Miałam ktg, krew, i bolesne badanko, szyjka skrócona i małe rozwarcie, skurczów brak.. Jestem zawiedziona ;( ide spac kciuki za wszystkie wizyty, tygodnie i szybkie porody !
30.04.2014 3:15
Edytowane przez asia321 Czas edycji: 2014-04-22 o 13:34 |
|
|
|
#1309 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do gina to miałam takie same nadzieje trzymam kciuki aby choć Tobie się udało!A poryczałaś się ze wzruszenia czy ze strachu co Cię czeka? Nie no żartuje też przy tym ryczałam jak głupek. Nawet to na nasze fb wrzuciłam tak mnie rozczuliło.Cytat:
|
||
|
|
|
#1310 | |
|
Rozeznanie
|
madziula Paprykowi musi być u ciebie bardzo dobrze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1311 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jedno pranie powiesiłam, drugie się robi ![]() edit: Pallas ja też się spłakałam po tym filmie
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-04-22 o 13:54 |
||
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
MamaKtosia tyle że tp z om naprawde mam 2 maja tylko że każdy lekarz lepiej ode mnie wie że nie mam cykli 5 tygodniowych całe życie
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Przynajmniej Olaf jest rozkoszny wciąż sie tuli i powtarza Totam mama
|
#1313 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zostały mi jeszcze 2-3 prania Amelkowe... ale je będę musiała ogarniać po powrocie ze szpitala (nie wiem jak tego dokonam) bo późno je dostałam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wizytę i udanego wyjazdu!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
i jeszcze liczyć nie potrafi Ale On słodziutki... dosłownie
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Nijak w zasadzie. Zlaliśmy je. Żadnych posiadówek, obiadków proszonych i niedzielowych ciuchów
we trójkę sobie byliśmy, zabraliśmy młodą do fajnych miejsc, byczyliśmy się i robiliśmy co chcemy ![]() No ja zapomniałam, że Ty szybko po karmieniu zaszłaś więc mogłaś mieć nieuregulowane cykle. No nic wylezie w końcu. Cieszę się, że humoru nie tracisz. A lizaka se ide kupić o! |
|
|
|
#1316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i tez bym sie wybrala po tusz do rzes do rossmana, ale musze oblukac kiedy bedzie na to ta obniżka przyszedł mi dziś wibrujący robaczek sassy ale duży, myślalam, ze to malutkie bedzie. a wiecie co jest najlepsze? kupilam go, bo kwietniowki polecaly i hurtowo kupowaly. pomijam, ze ja zaplacilam za niego 4 zł. normalnie kosztował 14,99 zł plus przesyłka. teraz na tej stronie kosztuje 29 zł! o 100% podnieśli cene (przez kwietniówki pewno :P)
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
madziuula - Ty to jakiś ewenement jesteś
Ja pierdziu ileż to można w ciąży chodzić Zasiedziało Ci się dzieciątko nie ma co... Współczuję, ja do tp z usg półtora tygodnia i nosi mnie a u Ciebie już minęło... Do mnie dziś już wleciał bąk i szerszeń. Tak się zastanawiam jaki jeszcze gość wpadnie... ![]() A co do butów to zazdroszczę Ci Pallas i asia. Ja mieszczę się tylko i wyłącznie w baleriny za duże o 2 rozmiary a w domu popierdzielam w takich rozlazłych papuciach zimowych bo żadne inne nie wchodzą w moje słoniowe kopytka. A no i ewentualnie adidasy ale rozsznurowane tak prawie maksymalnie.
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2014-04-22 o 14:30 |
|
|
|
#1318 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byle do piątku coś ruszyło, bo do piątku mam l4 i chyba już potem nie dostanę. Może być jutro, bo dziś posprzątałam, więc się zmęczyłam i nie chce mi się już rodzić ![]() Cytat:
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
kasiab odpukac, ale wszystko jeszcze przede mna. problem z puchnieciem nóg mam może dopiero od tygodnia. tak samo z drętwieniem rąk i spaniem. jeszcze tydzien temu zupełnie inaczej sie czułam.... jest pocieszenie, że jeszcze moze miesiac i to minie
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ ja mam ochotę na lody... Ale ma wpaść przyjaciółka to może mnie podrzuci i zjemy jakieś ogromne i pyszne...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

balony normalnie!!! 

za wizytę

chyba, że ktoś nie chce zobaczyć

Wyniki mam świetne, na razie porodu nie widać.. Miałam robiony wymaz na paciorkowca - niestety z dwóch dziurek.. Przez hemoroidy przyjemne to nie było....
Wybacz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

co by kontynuować tradycję
Ale ma wpaść przyjaciółka to może mnie podrzuci i zjemy jakieś ogromne i pyszne...