Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-22, 11:40   #1291
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

A poza tym chcialam sie poskarzyc. Niewiele dzis zrobilam. Zapakowalam zmywrke, wypilam kawke z tz i lezakuje w altance z ksiazka a nogi mam tak spuchniete ze szok balony normalnie!!!

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 11:43   #1292
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Niegrzeczna dobrze, że koniec kaszlu uffff

Karolkya za wizytę

Kasiab bez komentarza
Nie przejmuj się takim gadaniem, porażka po prostu

Myska za wizytę, ale powiem Ci szczerze, że ja nie wiem jak na tym etapie może nie być widać płci chyba, że ktoś nie chce zobaczyć
No i fajnie, że jedziecie, my też się wybieramy nad to morze

Madziarek to obyś jak najkrócej była w szpitalu

Ja też dzisiaj jakaś rozleniwiona jestem, też by wypadało coś posprzątać, ale jakoś nie mam do tego weny
Na obiad zjemy resztki ze świąt, dla Hani jest rosół, także nie robię nic uff
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 11:47   #1293
mak polny
Rozeznanie

chansons Przez Ciebie wstawilam pranie

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Witam się poświątecznie..
My nasłuchaliśmy się od mojej siostry (która ma dwulatka), że zobaczymy jak to jest... I takie tam.. Wkurzające to było.. Jakby wszystkie rozumy pozjadała....

Gratuluję dwóch czterdziestek i rozpoczętych nowych tygodni

Ja już dziś po wizycie u gin. Szyjka trzyma, ułożenie główkowe, serduszko bije prawidłowo. Płci dalej nie widać Będzie niespodzianka Wyniki mam świetne, na razie porodu nie widać.. Miałam robiony wymaz na paciorkowca - niestety z dwóch dziurek.. Przez hemoroidy przyjemne to nie było....
Przytyłam od ostatniej wizyty (miesiąc temu) dwa kilo....
Dodatkowo była u mnie położna środowiskowa i mam śliczne KTG. Po pierwszych 10 minutach maluszek poszedł sobie spać, więc pod koniec KTG, żeby nie kończyć go tak na śpiąco, położna wybudziła maluszka Aż mu tętno poza normę wyszło Ale podobno to normalne Skurczów macicy brak, więc..................... UWAGA! UWAGA! Decydujemy się na ten wyjazd do Szczawnicy Położna powiedziała, że oczywiście musimy być przygotowani, ale to ostatni moment, żeby pojechać gdzieś razem I, że jak czekałam na zielone światło to właśnie je dostałam w postaci pięknego KTG Uspokoiła mnie bardzo
Chociaż nie powiem, że stresa trochę mam... No i już słyszę gadanie moich rodziców........
Uciekam coś zjeść, chociaż wcale mi się nie chce po tych świętach.......
super, że wizyta i ktg ok udanego i spokojnego wyjazdu!

madziarek No To Kciuki czekacie aż samo się rozkręci? Bo z tego co widzę, to do terminu jeszcze chwilka
mak polny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 11:48   #1294
kasiab91
Zakorzenienie

Justynka to chyba ja zrobiłam Ci smaka Wybacz
Jak masz spuchnięte to podłóż sobie pod stopy coś żebyś wyżej miała
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 11:49   #1295
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MamaKtosia Pokaż wiadomość
W 33 tc miał 2500 i raczej nie jest to błąd pomiaru bo likarz ma dobry sprzęt i dobre oko - młodą dzień przed porodem wycenił idealnie.
Mój mały w 34tc miał 2650 więc podobnie. Ładnie idą szkraby.
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 11:51   #1296
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Justynka to chyba ja zrobiłam Ci smaka Wybacz
Jak masz spuchnięte to podłóż sobie pod stopy coś żebyś wyżej miała
Wybaczam

Jak podkladam cos pod nogi to mam tak jakby za wysoko i mi brzuch przeszkadza i pobolewa. I juz nie wien jaka pozycje znalezc dla siebie...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 11:55   #1297
MamaKtosia
Zadomowienie

mak polny, nadiak no to ładne słoniki nam rosną

Cytat:
My nasłuchaliśmy się od mojej siostry (która ma dwulatka), że zobaczymy jak to jest... I takie tam.. Wkurzające to było.. Jakby wszystkie rozumy pozjadała....
No pewnie, że zobaczycie. Jak to fajnie mieć dzieciaka.

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
A poza tym chcialam sie poskarzyc. Niewiele dzis zrobilam. Zapakowalam zmywrke, wypilam kawke z tz i lezakuje w altance z ksiazka a nogi mam tak spuchniete ze szok balony normalnie!!!
Odpoczywaj ile wlezie, ja też dziś miałam w planach posprzątać świat, ale na połowie kuchni mi weny brakło i tak sobie siedzie i czekam na natchnienie.
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-22, 11:57   #1298
asia27100
Zakorzenienie

przyłączam się do klubu spuchniętych nóg...jak zdejmuje baleriny, to mam je odbite a powyżej nich takie balony...

strasznie sie dzis mecze. zmywarka mnie tez dobila. musialam tżta poprosić o pomoc w wieszaniu praniaj

ale ładna pogoda u nas. tzn teraz troche chmury strasza, ale jestr baaardzo ciepłe powietrze

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 11:57   #1299
ulrika
Raczkowanie

A ja jakiegoś doła złapałam, popłakałam sobie, dzisiaj jakoś wszystko jest na NIE
Stary 2014-04-22, 12:00   #1300
Myska0
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie

Karolkya - malutka cudna

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Myska za wizytę, ale powiem Ci szczerze, że ja nie wiem jak na tym etapie może nie być widać płci chyba, że ktoś nie chce zobaczyć
No i fajnie, że jedziecie, my też się wybieramy nad to morze
Oj już mi się nie chce nad tym zastanawiać... Jak nie to nie Już wytrzymamy te trzy tygodnie
No termin masz późniejszy to na Twoim miejscu bym się nie wahała z wyjazdem.. Mam nadzieję, że u nas nic się nie wydarzy.... W sumie to tylko trzy dni...

Chyba zacznę prasować ciuszki dla maluszka i ogarniać wyjazd.. Szkoda, że nie mieszczę się w żadne polary i turystyczne rzeczy...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:03   #1301
Pallas Ril
Rozeznanie

Dolaczam do grona umeczonych swietami... Naprawde nie wiem czemu ludzie to sobie robia na wlasne zyczenie :P MamaKtosia, chyba rzeczywiscie Twoj sposob na swieta najlepszy

Co do spuchnietych nog to u mnie to samo niestety... Nie wiele pomaga, ani trzymanie w gorze, ani zadne kremy, zele... Co ciekawe najbardziej mam spuchnete po nocy!
I kolejna ciekawostka, najwygodniej mi sie chodzi w wysokich szpilkach! Ostatnio chodzilam ciagle w balerinach i mam tak strasznie piety odcisniete (chyba przez wzrost wagi i zwiekszony nacisk), a jak chodze w szpilkach to piety odpoczywaja i w ogole mnie nogi nie bola... No ale to moze byc specyficzne u mnie, bo przed ciaza codziennie smigalam do pracy w szpilkach, wiec moze mam jakis zdeformowane stopy czy cos

Dzisiaj wizyta u gina. Mam nadzieje, ze powie, ze sie pomylil i, ze porod nie za miesiac tylko za tydzien

Tez by wypadalo torbe spakowac, ale ja dalej nie wiem co mam brac a co nie... Na stronie szpitala nie ma oficjalnego info, gin nic nie wie... Najwyzej maz bedzie dowozil :P

Aha i jak ktos zna angielski to polecam:
www.youtube.com/watch?v=Zk29yQT7FBI
Ja juz becze od pol godziny...

Edytowane przez Pallas Ril
Czas edycji: 2014-04-22 o 12:07
Pallas Ril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:04   #1302
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Gratuluję dwóch czterdziestek i rozpoczętych nowych tygodni

Ja już dziś po wizycie u gin. Szyjka trzyma, ułożenie główkowe, serduszko bije prawidłowo. Płci dalej nie widać Będzie niespodzianka Wyniki mam świetne, na razie porodu nie widać.. Miałam robiony wymaz na paciorkowca - niestety z dwóch dziurek.. Przez hemoroidy przyjemne to nie było....
Dodatkowo była u mnie położna środowiskowa i mam śliczne KTG. Po pierwszych 10 minutach maluszek poszedł sobie spać, więc pod koniec KTG, żeby nie kończyć go tak na śpiąco, położna wybudziła maluszka Aż mu tętno poza normę wyszło Ale podobno to normalne Skurczów macicy brak, więc..................... UWAGA! UWAGA! Decydujemy się na ten wyjazd do Szczawnicy Położna powiedziała, że oczywiście musimy być przygotowani, ale to ostatni moment, żeby pojechać gdzieś razem I, że jak czekałam na zielone światło to właśnie je dostałam w postaci pięknego KTG Uspokoiła mnie bardzo
Chociaż nie powiem, że stresa trochę mam... No i już słyszę gadanie moich rodziców........
Super brawa za wizyte

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Czuje się dobrze, mam małe rozwarcie, żadnych wyczuwalnych regularnych skurczów, położna powiedziała, że się pomalutku rozkręca, jeszcze czekam na badabie prowadzącego, ale już mnie przyjęli na oddział. Najprawdopodobniej będę czekac na akcję w szpitalu...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

No to dajesz, dajesz

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:09   #1303
nadiak1
Rozeznanie

Cytat:
mak polny, nadiak no to ładne słoniki nam rosną
Lekarz ocenia, że w terminie podoru będzie miał 4 kg Ciężko będzie.
nadiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:18   #1304
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, że zobaczycie. Jak to fajnie mieć dzieciaka.
Weeeee..... Normalnie już mnie to tak wkurzało.. Na każdym kroku ciągle to samo gadanie było..... No, ale przeżyliśmy

Ja też dołączam do klubu spuchniętych nóg.. Co prawda kostki jeszcze widzę, ale jaką skarpetkę bym nie włożyła to mi się wpija gumka... I po jednej stronie i po drugiej takie cielsko.... :/

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:24   #1305
mak polny
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Mój mały w 34tc miał 2650 więc podobnie. Ładnie idą szkraby.
ja w swoich marzeniach to rodze dziecko 3200 ale serio, nie wiem jak takiego babla wyhodowalam

Cytat:
Napisane przez ulrika Pokaż wiadomość
A ja jakiegoś doła złapałam, popłakałam sobie, dzisiaj jakoś wszystko jest na NIE
Oby ci się humor polepszyl
Stary 2014-04-22, 12:30   #1306
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Jej mój w 35 mial 2,7 jakoś to wole nie wiedzieć ile teraz

Ja już sie do niczego nie nadaje, jak niemowlak tylko bym lezala jadla i sikała brak slów :p tp z usg minęły, Rychu siedzi... a tak serio współczuje Olafowi, ja już na ławce na placu nie wytrzymuje bo kręgosłup pada jeszcze wam tak postękam 2 tygodnie

Madziarek to kciuki oby szybko ruszyło, choć nje rozumiem całej idei

Kasiab mi tak brat gada zawsze z tym jedzeniem ale w sumie sie nie przejmowałam bo akurat ostrożnie jadłam u nas była też rozmowa przy świątecznym stole co lepsze lewattwa czy natura podczas akcji

A co do tel mamy to my z Olim nikomu nie mówiliśmy że jedziem na porodówce oboje byliśmy przekonani że szybko pójdzie i stwierdziliśmy że po co :p 2 godz póżniej dostali od razu zdjęcie :p

Lolitko najlepszego

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Mi nogi aż tak nie spuchly ale od ciezaru wyszła druga kostka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:31   #1307
meniaa94
Wtajemniczenie

Właśnie się dowiedziałam,że jak się zgłoszę 29 kwietnia do szpitala na cesarkę to już tego samego dnia powinni mi ją wykonać
Zaczęłam kserować swoje papierki do szpitala ... z wady serca,kręgosłupa,zapaleni a opon mózgowych itp itd ... ile tego jest

Justyna ja na opuchniete nogi zawsze tż wykorzystuje aby mi masował stópki ... chociaż na chwilke jest ulga opuchlizna nie schodzi ale nie bolą tak ...
Stary 2014-04-22, 12:33   #1308
asia321
Rozeznanie

GG do asia321

hej,

ja dziś wyszłam ze szpitala ale nadal w dwupaku ...
Dr powiedział że poczekamy na naturalny rozwój akcji. Miałam ktg, krew, i bolesne badanko, szyjka skrócona i małe rozwarcie, skurczów brak..
Jestem zawiedziona ;( ide spac

kciuki za wszystkie wizyty, tygodnie i szybkie porody !
30.04.2014 3:15

Edytowane przez asia321
Czas edycji: 2014-04-22 o 12:34
asia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:36   #1309
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Dolaczam do grona umeczonych swietami... Naprawde nie wiem czemu ludzie to sobie robia na wlasne zyczenie :P MamaKtosia, chyba rzeczywiscie Twoj sposob na swieta najlepszy

Dzisiaj wizyta u gina. Mam nadzieje, ze powie, ze sie pomylil i, ze porod nie za miesiac tylko za tydzien

No polecam, myśmy stwierdzili, że od teraz święta tak zawsze Co do gina to miałam takie same nadzieje trzymam kciuki aby choć Tobie się udało!
A poryczałaś się ze wzruszenia czy ze strachu co Cię czeka? Nie no żartuje też przy tym ryczałam jak głupek. Nawet to na nasze fb wrzuciłam tak mnie rozczuliło.

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Ja już sie do niczego nie nadaje, jak niemowlak tylko bym lezala jadla i sikała
Hahahah nie mogę z Tobą a ja się tam terminu z USG nie trzymam nigdy, ani mój gin. Chyba, że ktoś ma bardzo nieregularne cykle
Stary 2014-04-22, 12:46   #1310
mak polny
Rozeznanie

madziula Paprykowi musi być u ciebie bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez asia321 Pokaż wiadomość
hej,

Dr powiedział że poczekamy na naturalny rozwój akcji. Miałam ktg, krew, i bolesne badanko, szyjka skrócona i małe rozwarcie, skurczów brak..

Kurcze, to dalej czekamy
Stary 2014-04-22, 12:48   #1311
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Cytat:

Ja już sie do niczego nie nadaje, jak niemowlak tylko bym lezala jadla i sikała brak slów :p tp z usg minęły, Rychu siedzi... a tak serio współczuje Olafowi, ja już na ławce na placu nie wytrzymuje bo kręgosłup pada jeszcze wam tak postękam 2 tygodnie
Dla mnie możesz stękać, Twoje posty zawsze wywołują u mnie coanjmniej uśmiech
Cytat:
No polecam, myśmy stwierdzili, że od teraz święta tak zawsze Co do gina to miałam takie same nadzieje trzymam kciuki aby choć Tobie się udało!
A poryczałaś się ze wzruszenia czy ze strachu co Cię czeka? Nie no żartuje też przy tym ryczałam jak głupek. Nawet to na nasze fb wrzuciłam tak mnie rozczuliło.

Hahahah nie mogę z Tobą a ja się tam terminu z USG nie trzymam nigdy, ani mój gin. Chyba, że ktoś ma bardzo nieregularne cykle
A ja mam sklerozę, jak wyglądały Wasze święta??

Ja jedno pranie powiesiłam, drugie się robi

edit:
Pallas ja też się spłakałam po tym filmie

Lepiej żałować tego co się zrobilo

Edytowane przez justiwi
Czas edycji: 2014-04-22 o 12:54
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 12:54   #1312
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

MamaKtosia tyle że tp z om naprawde mam 2 maja tylko że każdy lekarz lepiej ode mnie wie że nie mam cykli 5 tygodniowych całe życie i ten 26 wyliczaja, ale ciii o tym późniejszym to nawet głośno nie mówie przy Papryku :p

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Przynajmniej Olaf jest rozkoszny wciąż sie tuli i powtarza Totam mama szkoda tylko że jadł lizaka cala sie kleje

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 13:05   #1313
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
a jak to poznać że brzuch opadł? Bo ja słyszałam że wtedy można sobie całą dłoń między brzuch a piersi włożyć... Czy to na tym polega?
Wkładasz palce m-dzy mostek a macicę (2 twarde punkty). Jak wciśniesz tam 2 palce, to brzuch masz wysoko, a jak 4 to już nisko

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Wzielam sie za pranie i sprzatanie. Po tych swietach mam wiekszy balagan niz przed
Ja też już 1 pranie zrobiłam i przyszykowałam drugie. Ale włączy je jutro TŻ, bo chce tam jeszcze dorzucić koszulkę z dzisiaj...

Zostały mi jeszcze 2-3 prania Amelkowe... ale je będę musiała ogarniać po powrocie ze szpitala (nie wiem jak tego dokonam) bo późno je dostałam.

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Matko mnie też
Dlatego pytam ostatnio tż, czy wie, czego ja od niego oczekuję po porodzie, tzn. jak wyjdę ze szpitala? On oczywiście nie wie, to mu tłumaczę:
- że będzie posprzątane,
- że zaopatrzy lodówkę,
- że ugotuje obiad
Obstawiam, że nie zrozumie... zrób mu może listę z uszczegółowieniem, bo dla facetów posprzątać to może oznaczać np wyrzucić swoją puszkę do śmietnika, a nie pozamiatać, poodkurzać, zetrzeć kurze (i tu dodałabym z czego konkretnie) itp... to samo z zaopatrzeniem lodówki i obiadem

Cytat:
Kolor 2013 dla mnie ładniejszy, ten po prawej taki siny jakby

Acha w rossmannie od dziś promocja na kolorówkę:
http://www.rossnet.pl/podklady?utm_s...n=akcja%20-49%
Ja poluję na mascarę... ma być chyba po tej promocji

Cytat:
za wizytę i udanego wyjazdu!

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Czuje się dobrze, mam małe rozwarcie, żadnych wyczuwalnych regularnych skurczów, położna powiedziała, że się pomalutku rozkręca, jeszcze czekam na badabie prowadzącego, ale już mnie przyjęli na oddział. Najprawdopodobniej będę czekac na akcję w szpitalu...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no to

Cytat:
Napisane przez ulrika Pokaż wiadomość

Cytat:

Cytat:
hej,

to

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
MamaKtosia tyle że tp z om naprawde mam 2 maja tylko że każdy lekarz lepiej ode mnie wie że nie mam cykli 5 tygodniowych całe życie i ten 26 wyliczaja, ale ciii o tym późniejszym to nawet głośno nie mówie przy Papryku :p

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Przynajmniej Olaf jest rozkoszny wciąż sie tuli i powtarza Totam mama szkoda tylko że jadł lizaka cala sie kleje
Mój gin też mi nie wierzy w moje 39-dniowe i jeszcze liczyć nie potrafi
Ale On słodziutki... dosłownie

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 13:10   #1314
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
a taka byłam twarda
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Wkładasz palce m-dzy mostek a macicę (2 twarde punkty). Jak wciśniesz tam 2 palce, to brzuch masz wysoko, a jak 4 to już nisko
zrobiłam test: wejdą max 2

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 13:24   #1315
MamaKtosia
Zadomowienie

Cytat:
A ja mam sklerozę, jak wyglądały Wasze święta??
Nijak w zasadzie. Zlaliśmy je. Żadnych posiadówek, obiadków proszonych i niedzielowych ciuchów we trójkę sobie byliśmy, zabraliśmy młodą do fajnych miejsc, byczyliśmy się i robiliśmy co chcemy

Cytat:
No ja zapomniałam, że Ty szybko po karmieniu zaszłaś więc mogłaś mieć nieuregulowane cykle. No nic wylezie w końcu. Cieszę się, że humoru nie tracisz. A lizaka se ide kupić o!
Stary 2014-04-22, 13:25   #1316
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:

Co do spuchnietych nog to u mnie to samo niestety... Nie wiele pomaga, ani trzymanie w gorze, ani zadne kremy, zele... Co ciekawe najbardziej mam spuchnete po nocy!
I kolejna ciekawostka, najwygodniej mi sie chodzi w wysokich szpilkach! Ostatnio chodzilam ciagle w balerinach i mam tak strasznie piety odcisniete (chyba przez wzrost wagi i zwiekszony nacisk), a jak chodze w szpilkach to piety odpoczywaja i w ogole mnie nogi nie bola...
mam tak samo. rano jak idę, to czuje jakbym po poduszkach szła, a to moje stopy.... i wczoraj wyjęłam moje buty na niewielkim koturnie. w kosciele stopy mnie prawie nie bolały, a tak to w balerinach przeskakiwalam ze stopy na stopę, bo czułam jak mnie pięty pieką....
Cytat:
hej,

eee a ja tu z gratulacjami czekam..... a jakiś termin podali? ile jeszcze potrzymasz?
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
miłam własnie o to pytac. wieczorem zrobie test

i tez bym sie wybrala po tusz do rzes do rossmana, ale musze oblukac kiedy bedzie na to ta obniżka

przyszedł mi dziś wibrujący robaczek sassy ale duży, myślalam, ze to malutkie bedzie. a wiecie co jest najlepsze? kupilam go, bo kwietniowki polecaly i hurtowo kupowaly. pomijam, ze ja zaplacilam za niego 4 zł. normalnie kosztował 14,99 zł plus przesyłka. teraz na tej stronie kosztuje 29 zł! o 100% podnieśli cene (przez kwietniówki pewno :P)

Stary 2014-04-22, 13:26   #1317
kasiab91
Zakorzenienie

madziuula - Ty to jakiś ewenement jesteś Ja pierdziu ileż to można w ciąży chodzić Zasiedziało Ci się dzieciątko nie ma co... Współczuję, ja do tp z usg półtora tygodnia i nosi mnie a u Ciebie już minęło...

Do mnie dziś już wleciał bąk i szerszeń. Tak się zastanawiam jaki jeszcze gość wpadnie...

A co do butów to zazdroszczę Ci Pallas i asia. Ja mieszczę się tylko i wyłącznie w baleriny za duże o 2 rozmiary a w domu popierdzielam w takich rozlazłych papuciach zimowych bo żadne inne nie wchodzą w moje słoniowe kopytka. A no i ewentualnie adidasy ale rozsznurowane tak prawie maksymalnie.
MAMA- 03.05.2014

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2014-04-22 o 13:30
Stary 2014-04-22, 13:27   #1318
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

Light, Justyna za 40stkę ciekawe która pierwsza urodzi.... Ja obstwiam Light
Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
dziewczyny a może podwójny poród co by kontynuować tradycję

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Nie wiem co na to LIGHT LIMARA ale ja jestem za
:[COLOR="Silver"]
No mi pasuje
Byle do piątku coś ruszyło, bo do piątku mam l4 i chyba już potem nie dostanę. Może być jutro, bo dziś posprzątałam, więc się zmęczyłam i nie chce mi się już rodzić

Cytat:
hej,

No to dalej czekamy
Stary 2014-04-22, 13:33   #1319
asia27100
Zakorzenienie

kasiab odpukac, ale wszystko jeszcze przede mna. problem z puchnieciem nóg mam może dopiero od tygodnia. tak samo z drętwieniem rąk i spaniem. jeszcze tydzien temu zupełnie inaczej sie czułam.... jest pocieszenie, że jeszcze moze miesiac i to minie

Stary 2014-04-22, 13:39   #1320
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
kasiab odpukac, ale wszystko jeszcze przede mna. problem z puchnieciem nóg mam może dopiero od tygodnia. tak samo z drętwieniem rąk i spaniem. jeszcze tydzien temu zupełnie inaczej sie czułam.... jest pocieszenie, że jeszcze moze miesiac i to minie
No nie życzę Wam takich przygód. Mam jeszcze gdzieś trampki tylko poszukać muszę bo one tez były duże kupione to może wejdą.

Ależ ja mam ochotę na lody... Ale ma wpaść przyjaciółka to może mnie podrzuci i zjemy jakieś ogromne i pyszne...
MAMA- 03.05.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości