![]() |
#1291 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Ja kiedy¶ robi³am szpinak mro¿ony do makaronu-i okaza³o siê,¿e trzeci sk³adnik to piach ![]()
![]() |
#1292 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
Bij za ten brak obiadu bij, bo nale¿y mi siê. Do æwiczenia ju¿ wróci³am, za mn± ju¿ pe³na godzina stacjonarnego, teraz jeszcze spacerki ![]() ![]() Co do zdrowych rzeczy to na szczê¶cie lubiê wiêkszo¶æ warzyw i owoców. Nie przepadam za potrawami z fasoli, za cukini± i kabaczkiem i za gotowan± papryk±. No i ten seler naciowy mi nie podchodzi jako¶ ![]() Z moj± pewno¶ci± siebie to nie o urodê chodzi, bardzo dziêkujê za piêkny komplement ![]() ![]() ![]() Agawy spróbujê jak mi stewia nie podejdzie ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
Uwaga, przepis oznaczony klauzul± "je¶æ tylko i wy³±cznie gdy ma siê niedowagê" -Ok. 200 g boczku wêdzonego -4 z±bki czosnku -ok.500g szpinaku -mozna daæ jajko gdy szpinak pu¶ci wodê, bêdzie gêstszy Boczek pokrojony w kostkê przysma¿amy na patelni a¿ bêdzie lekko rumiany, wkladamy szpinak obrany z twardszych ga³±zek i gdy zacznie puszczaæ wodê wciskamy czosnek. Sma¿ymy a¿ ilo¶æ wody bêdzie minimalna, przyprawiamy wedle uznania t³uste jak diabli i przepyszne!
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46751990]Dziêkujê za tak mi³e przyjêcie
![]() Wiêc: wzrost: 168 cm, waga pocz±tkowa: 69 kg , waga aktualna 69 kg, cel 60 kg. Niestety nie posiadam wagi wiêc nie mogê regularnie podawaæ wagi aktualnej ![]() Mo¿e zacznê od tego jak schud³am te 15 kg te 3 lata temu: wa¿y³am 80 kg, zesz³am do 65 kg, z czasem wa¿y³am nawet 60 kg, jad³am 5 posi³ków dziennie, pi³am bardzo du¿o herbaty (pu erh i zielonej), w oko³o 2 miesi±ce zrzuci³am te 15 kg, reszta z czasem zesz³a. Nie jad³am du¿o s³odyczy(oczywi¶cie zdarza³o siê), t³ustego jedzenia, g³ównie ciemne lub chrupkie pieczywo, ry¿, twaro¿ki, surówki, chude miêso. W zesz³ym roku pracowa³am po kilkana¶cie godzin, nie mia³am czasu je¶æ w ci±gu dnia, wiêc wraca³am z pracy, najada³am siê i sz³am spaæ ![]() ![]() Dzisiaj na obiad zjad³am makaron ze szpinakiem ![]() No to wygl±da na to, ¿e mia³a¶ dobry sposób i trzeba do niego powróciæ, tylko mo¿e dodaæ jakie¶ æwiczenia? ![]() Makaron ze szpinakiem jest super ![]() Cytat:
![]() Pomy¶l sobie ile kalorii spali³a¶ przy tym sprz±taniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam jeszcze taki problem - lubiê gotowaæ, ale mi siê☠nie chce ![]() Na ca³e szczê¶cie miêso mo¿na przygotowaæ wcze¶niej i tylko podgrzewaæ, a zrobienie sa³atki to 3min, inaczej bym pewnie umiera³a z g³odu albo z lenistwa zosta³a frutariank± ![]() Cytat:
![]() Podobne mam podej¶cie i szczerze mówi±c nie obchodzi mnie, co kto¶ inny my¶li, ale problem polega na tym, ¿e ja siê sobie nie podobam taka t³usta ![]() ![]() Chocia¿ muszê przyznaæ, ¿e siê zaczynam martwiæ, zaczê³am æwiczyæ, niby wszystko super, ale wydaje mi siê, ¿e nic ze mnie nie schodzi, a przy takiej wadze to powinno ze mnie lecieæ jak woda z kranu :| . Zobaczymy co wyjdzie w pi±tkowym wa¿eniu (podejrzewam, ¿e wyjdzie, ¿e nic nie schud³am) i bêdê kombinowaæ z jedzeniem chyba, bo tak daleko nie zajdê. Ale chcê ju¿ schudn±æ ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-04 o 16:58 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi uroda w pewno¶ci siebie przeszkadza³a przez wiêkszo¶æ ¿ycia. Zazdrosne kole¿anki, którym wierzy³am [bo przecie¿ to kole¿anki!] a poza tym uwielbiam nie¶mia³ych facetów, a tacy zawsze uciekali przede mn± jak przed zaraz± bo jestem wyra¼na jasna i g³o¶na[kometa, cholera jasna...] Hmm, a mo¿e co¶ nie pracuje u Ciebie w porz±dku? Skoro stoisz w miejscu a co¶ robisz i powinno i¶æ w dó³ to mo¿e warto siê zbadaæ? Mo¿e jaka¶ zupe³na bzdura, szczegó³, a psuje ca³y efekt..?
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() Mam kole¿ankê, która jest kometa jak Ty ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-04 o 17:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46751990]Dziêkujê za tak mi³e przyjêcie
![]() Wiêc: wzrost: 168 cm, waga pocz±tkowa: 69 kg , waga aktualna 69 kg, cel 60 kg. Niestety nie posiadam wagi wiêc nie mogê regularnie podawaæ wagi aktualnej ![]() Mo¿e zacznê od tego jak schud³am te 15 kg te 3 lata temu: wa¿y³am 80 kg, zesz³am do 65 kg, z czasem wa¿y³am nawet 60 kg, jad³am 5 posi³ków dziennie, pi³am bardzo du¿o herbaty (pu erh i zielonej), w oko³o 2 miesi±ce zrzuci³am te 15 kg, reszta z czasem zesz³a. Nie jad³am du¿o s³odyczy(oczywi¶cie zdarza³o siê), t³ustego jedzenia, g³ównie ciemne lub chrupkie pieczywo, ry¿, twaro¿ki, surówki, chude miêso. W zesz³ym roku pracowa³am po kilkana¶cie godzin, nie mia³am czasu je¶æ w ci±gu dnia, wiêc wraca³am z pracy, najada³am siê i sz³am spaæ ![]() ![]() Dzisiaj na obiad zjad³am makaron ze szpinakiem ![]() wow w 2 mce 15 kilo??? ![]() ![]() dzi¶ leñ -smierdziel jednak pozosta³ ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-04 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
ja 3 lata temu zrzuci³am 15 kg w dwa miesi±ce. ale jad³am idealnie dietetycznie (ani kawa³eczka czekolady) i æwiczy³am 3 razy dziennie: rano lekkie rozci±gaj±ce, w po³udnie godzina intensywnych æwiczeñ a wieczorem pó³ godziny lekkich æwiczeñ. do tego by³ sierpieñ w po³udniowych niemczech 40 stopni w cieniu
![]() |
#1300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, nie mogê zapamiêtaæ Twojego nicku to ju¿ wiem, jak bêdê do Ciebie mówiæ ![]() Z takimi znajomymi to trzeba uwa¿aæ ... Wiesz, mam trochê zdrowotnych problemów, ale mimo wszystko spodziewa³am siê innych efektów. Zobaczymy jak po wa¿eniu wyjdzie. Poza tym, obawiam siê, ¿e wszystko psuje moja chroniczna bezsenno¶æ i ogromny stres.
![]() |
#1301 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Hejka dziewczyny, nie pisa³am bo okaza³o siê, ¿e w domu internetu nie mam. Dzi¶ skoñczy³o siê na wio¶larzach, nie mam ochoty na jakie¶ konkretne æwiczenia wiedz±c, ¿e i tak nic to nie da. Poplewi³am w ogródku mo¿e to co¶ pomo¿e.
![]() Trzeci dzieñ bez fajki i @ w pe³ni daje mi siê we znaki, nie mo¿na blisko mnie przebywaæ... a ju¿ w ogóle nie powinno siê odzywaæ. Za wszystko co mi siê nie spodoba obrywa m±¿, ju¿ siê nie ¶mieje, ¿e to przez faje, zaczyna go to irytowaæ bo on takich "napadów" nie ma. ![]() Dzi¶ obiadek to kapu¶niaczek, obieca³am sobie, ¿e raz na tydzieñ takiej m³odej kaputki pojem i tak jest. Drugie danie to m³ode ziemniaczki z koperkiem, ryba z piekarnika i sa³ta z szczypiorkiem i rzodkiewk± bez soli. ![]() Herbatka zielona wypita i chyba tyle na dzisiaj. A teraz wpiszê sobie te dane i zobaczê ile mi kcl wysz³o. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | ||||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 752
|
Cytat:
Nie mogê æwiczyæ ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zawsze dodajê masê cebuli, czosnku i bazylii ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pierwsze 5 kg zrzuci³am w nieca³e 2 tygodnie od rozpoczêcia diety ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Robi± mi siê straszne zaleg³o¶ci i obawiam siê, ¿e bêd± jeszcze wiêksze bo - sesja ![]() Przez to wszystko w zesz³ym tygodniu praktycznie nie æwiczy³am i zdarzy³o mi siê kilka grzeszków na poprawê humoru. Od wczoraj staram siê wyj¶æ na prost±. Dzi¶ nawet uda³o mi siê znale¼æ chwilê na æwiczenia. Niestety jestem przemêczona i zestresowana - ledwo dajê z siebie 50% w trakcie æwiczeñ. A to dopiero pocz±tek zaliczeniowej gor±czki ![]() ![]() Tak¿e trzymajcie kciuki i wybaczcie, ¿e bêdê rzadko udzielaæ siê na forum. Pochwalê siê wam jeszcze, ¿e w przysz³e wakacje mam zaszczyt byæ ¶wiadkow± na ¶lubie przyjació³ki. Wypada zrzuciæ te 20 kg do tego czasu, ¿eby jej zdjêæ nie psuæ ![]()
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-04 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
o jej chyba z pó³ godziny czyta³±m i nadrabia³am zaleg³o¶ci
![]() misislipy cze¶æ ![]() ![]() Eglel u mnie te¿ sesja, straszne prze¿ycie wspó³czuje i ¿yczê powodzenia;p bardzo jeste¶cie motywuj±ce ![]() ![]() mo¿ecie poleciæ jaki¶ niedrogi blender? bardzo fajn± opcj± s± koktajle a kurczê nie mam jak zrobiæ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1306 |
Konto usuniête
|
ewela witaj
![]() No niestety nie jest tak ³atwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to co w³a¶nie pijesz to jedna z moich ulubionych opcji na lato ![]() Meldujê, ¿e 3 dzieñ 30 DS zrobiony, normalnie dawno mnie tak æwiczenia nie cieszy³y, oby tak dalej ![]() Ciekawa jestem, gdzie nam BlankaSz zniknê³a ...
![]() |
#1308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46754549]\ Nie mogê æwiczyæ ![]() ![]() Je¶li dobrze siê przyprawi to szpinak jest pyszny ![]() Ja zawsze dodajê masê cebuli, czosnku i bazylii ![]() ![]() Napisa³am wy¿ej w tym po¶cie dlaczego nie mogê æwiczyæ ![]() Jad³am odpowiednie porcje, do tego nie powiem ¿ebym odmawia³a sobie czegokolwiek, po prostu z dramatycznej diety (brak ¶niadañ, obfity obiad) przesz³am na prawid³owy sposób ¿ywienia ![]() Pierwsze 5 kg zrzuci³am w nieca³e 2 tygodnie od rozpoczêcia diety ![]() O chrystusie, jak ja Ci wspó³czujê akademca! mieszka³am dwa lata, w sumie fajnie wspominam, ale moja w±troba i p³uca jeszcze maj± blizny ![]() Tego, ¿e nie mo¿esz æwiczyæ te¿...mo¿e chocia¿ d³ugie spacery?
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46751990]Dziêkujê za tak mi³e przyjêcie ![]() Wiêc: wzrost: 168 cm, waga pocz±tkowa: 69 kg , waga aktualna 69 kg, cel 60 kg. Niestety nie posiadam wagi wiêc nie mogê regularnie podawaæ wagi aktualnej ![]() Mo¿e zacznê od tego jak schud³am te 15 kg te 3 lata temu: wa¿y³am 80 kg, zesz³am do 65 kg, z czasem wa¿y³am nawet 60 kg, jad³am 5 posi³ków dziennie, pi³am bardzo du¿o herbaty (pu erh i zielonej), w oko³o 2 miesi±ce zrzuci³am te 15 kg, reszta z czasem zesz³a. Nie jad³am du¿o s³odyczy(oczywi¶cie zdarza³o siê), t³ustego jedzenia, g³ównie ciemne lub chrupkie pieczywo, ry¿, twaro¿ki, surówki, chude miêso. W zesz³ym roku pracowa³am po kilkana¶cie godzin, nie mia³am czasu je¶æ w ci±gu dnia, wiêc wraca³am z pracy, najada³am siê i sz³am spaæ ![]() ![]() Dzisiaj na obiad zjad³am makaron ze szpinakiem ![]() Witam równie¿ w naszych progach ![]() Sk±d dokladnie z Pomorza jestes? [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46754549]\ Nie mogê æwiczyæ ![]() ![]() [/QUOTE] A jaka¶ aktywno¶æ fizyczna nie obci±¿aj±ca za bardzo stawów? Spacery szybkie, mo¿e rower stacjonarny? Melonade przy³±czam siê do Ciebie z tym ¿e æwiczê, jem wydaje siê odpowiednio a waga pewnie nie poka¿e takich rezultatów jak powinna ![]() ![]() Ja dzi¶ melduje: - 25 min biegu (tylko jedno zatrzymanie na chwile, tak to bieg³am ca³y czas ![]() - Mel B jakie¶ wybrane æwiczenia (posladki, troche nogi i brzuch) - Gacka na rêce Do tego szczotka z rossmanna kupiona, wiêc zaraz siê pomasuje pod prysznicem ![]() A pó¼niej spadam obejrzeæ jaki¶ serial i do wyrka, na szczescie jutro w pracy wolne wiec sie wyspie w koncu! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() A w akademiku nie ma a¿ tak ¼le ![]() ![]() Jak je¿d¿ê to na dworzec idê pieszo jakie¶ 3-4 km ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() Na rowerze chcia³abym je¼dziæ ale obecnie mój nie dzia³a, muszê kupiæ masê czê¶ci, a dopiero po wakacjach bêdê mia³a kasê na to ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Rozeznanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46758588]No niestety
![]() A w akademiku nie ma a¿ tak ¼le ![]() ![]() Jak je¿d¿ê to na dworzec idê pieszo jakie¶ 3-4 km ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Miêdzy Kartuzami a Lêborkiem mieszkam, a obecnie studiujê w Koszalinie ![]() Na rowerze chcia³abym je¼dziæ ale obecnie mój nie dzia³a, muszê kupiæ masê czê¶ci, a dopiero po wakacjach bêdê mia³a kasê na to ![]() No ¼le nie, ale ciê¿ko siê ogarniaæ ![]() ![]()
![]() |
#1312 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
Witam z rana, dzi¶ zapowiada siê ³adny i bardzo ciep³y dzieñ... zobaczymy.
Humor dzi¶ byle jaki, nic mi siê nie chce a na dodatek czujê, ¿e bêdê siê dzi¶ rozp³ywaæ. Jedyny pozytyw jest taki, ¿e to ju¿ 4 dzieñ bez fajki ![]() Ps. ¦niadanie takie samo jak wczoraj! Aaaa i witam nowych i trzymam kciuki za tych którym rozpoczê³a siê sesja - mnie ostatni egzamin w sobotê zosta³. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Rozeznanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46758704]Muszê tylko czê¶ci do niego kupiæ
![]() ![]() Ja mam ten luksus posiadania dziadka bylego inzyniera wojskowego, podobne problemy zalatwia w jeden dzieñ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Witam w piêkny poranek. Zaraz lecêna rower, dzi¶ bêdzie dzieñ szalenie zawalony.
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Teraz najwa¿niejsza dla Ciebie jest sesja egzaminacyjna, a wiêc przede wszystkim jedz zdrowo aby¶ mia³a si³y na zakuwanie. Czekamy na informacjê jak Ci posz³o. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Wczoraj zaczê³am moj± przygodê z ryb± podczas dietki. Rybny zaopatrzy³ mnie w pstr±ga. Zosta³ posolony, popieprzony, troszkê przyprawy do ryb i cytryna, do ¶rodka pietruszka zielona - upieczony w piekarniku. O dziwo nie by³ z³y, a nawet zjadalny nawet mój G. wtr±chn±³ swoj± porcjê. Nie lubi±cym ryb, zachêcam do próby - podczas diety smakuje lepiej. Dziewczyny mam straszny apetyt na ry¿ z truskawkami, ale jaki ry¿ najlepiej wybraæ? zwyk³y bia³y czerwony ja¶minowy dziki br±zowy czy czarny? Który najzdrowszy, a najmniej kaloryczny?
![]() |
#1316 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
ja jem pe³noziarnisty. bia³y i dziki mi nie smakowa³. reszty nie próbowa³am.
dzi¶ Facet pojecha³ do pracy na cztery dni. ja zjad³am ¶niadanie, odczekam chwilê i poæwiczê. potem k±piel i do sklepu ![]()
![]() |
#1318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zaraz zabiearm siê za æwiczenia. ¶niadanko: kajzerka z polêdwic± drobiow± II ¶niadanie:ciastka owsiane popijane zielon± obiad: kasza jaglana z piersi± kurczaka sma¿on± na oliwie podwieczorek: koktajl truskawkowy ![]() kolacja: mix salat z serem feta,truskawki na dopchanie
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-05 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Rozeznanie
|
A ja ju¿ po rowerku. Mnóstwo psów dzisiaj, psy za rowerzystami nie przepadaj± niestety
![]() ![]()
![]() |
#1320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46760929]To odpada ![]() ![]() A mo¿e u¿ywany, czêsto pojawiaj± siê og³oszenia gdzie mo¿n kupiæ przyzwoity rower w rozs±dnej cenie. Malinka_Malinka - pstr±ga nie próbowa³am, ale za to mirunê z piekarnika bardzo polubi³am. Tylko, ¿e ja nie solê, zamieni³am to w wypadku ryby na szczypiorek ![]() bebemwls - w jakich godzinach zjadasz te posi³ki? Eglel - dasz radê, znajd¼ chocia¿ 30 minut na jakie¶ æwiczonko, poprawi Ci to kr±¿enie i rozja¶ni umys³, no i mo¿e dziêki temu wiêcej wiedzy posi±dziesz ![]() Za mn± drugie ¶niadanie w postacji sa³atki pomidorowej z æwiartki pomidora i kromeczki chleba z mas³em (nie mogê wiêcej). No i oczywi¶cie 100 wio¶larzy. ![]() Dzi¶ czwartek wiêc jak co tydzieñ zaczynam mieæ obawy co do wa¿enia :/ Jak znowu bêdê sta³a w miejscu to nie wiem co zrobiê ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-05 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.