|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Czy tylko mi się ostatnio coraz mniej przyjemnie ten wątek czyta? Barwne opisy macanych produktów i coraz więcej krytyki - czasem bezpodstawnej
![]() Tak mnie natchnęło na ten post po tych wszystkich opiniach o szczotce i tym pilniku. Negatywne opinie wyrażane były w większości przez osoby, które ich nie kupiły i nie używały ![]() Więc po prostu pomagajmy sobie nawzajem opiniami, ale bez zbędnego zniechęcania i obrzydzania ![]()
#1292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Pani Pech
|
http://gojishop.pl/suszone-owoce/29-zurawina-100g-bio.html żurawina bez dodatku cukru i oleju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
Ja zazwyczaj udzielam się tylko wtedy gdy ktoś o coś pyta i mogę pomóc, pod warunkiem, że znam odpowiedż ;ub jestem jakoś w stanie pomóc ![]() Gdybym miała pisać codziennie posty typu ładne coś tam, kupiłam coś tam, ktoś włożył palce gdzieś tam, klienci skaczą mi po wózku elektrycznym itp to już dawno byłaby kolejna część wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jestem tu od niedawna , ale tez jak czytam takie badziewia to ręce opadają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Konto usunięte
|
mnie ciekawość zeżarła jak będą sprawować się te tampony. Więc zrobiłam im test wodny, zawsze robię to tamponom przed użyciem. Wkładam do zaciśniętej dolni, nasaczam wodą i wyciągam.
Wszystkie tampony przechodziły całkiem dobrze ten test. Najlepsze są Tampax Pearl, nie da się ich rozerwać w żaden sposób, są tak zbite i mają taką otoczkę że nawet skubiąc nie można waty wyciągnąć. Ob są dobre, li lets tak samo, facelle też niczego sobie, ale wata czasami się ciupie. a te femina to jakaś porażka. Nie wiem czy będę miała odwagę używać ich podczas okresu. Przy mocnym pociągnięciu sznurka przy nasączonym wodą tamponie wata zaczeła wyłazić. Już widzę, jak wyciągam nasiąknięty 15cm pasek waty. Chyba je wywalę, bo czegoś takiego jeszcze nie widziałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
A ja uważam, że o brzydkich owocach wręcz trzeba pisać. Mam nadzieję, że Kierownicy lub pracownicy B. czytają wątek i wyciągną czasem wioski, że warto zwracać uwagę na ekspozycję towaru, pilnowanie klientów, wystawianie odpowiedniego towaru, dbanie aktualne ceny.
Klienci B. to taka sama klientela jak innych marketów a czasem mam wrażenie, że traktuje się nas jak barachło wystawiając np. banany jak dla świń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4726644 7]mnie ciekawość zeżarła jak będą sprawować się te tampony. Więc zrobiłam im test wodny, zawsze robię to tamponom przed użyciem. Wkładam do zaciśniętej dolni, nasaczam wodą i wyciągam.
Wszystkie tampony przechodziły całkiem dobrze ten test. Najlepsze są Tampax Pearl, nie da się ich rozerwać w żaden sposób, są tak zbite i mają taką otoczkę że nawet skubiąc nie można waty wyciągnąć. Ob są dobre, li lets tak samo, facelle też niczego sobie, ale wata czasami się ciupie. a te femina to jakaś porażka. Nie wiem czy będę miała odwagę używać ich podczas okresu. Przy mocnym pociągnięciu sznurka przy nasączonym wodą tamponie wata zaczeła wyłazić. Już widzę, jak wyciągam nasiąknięty 15cm pasek waty. Chyba je wywalę, bo czegoś takiego jeszcze nie widziałam.[/QUOTE] nie wiem o czym Ty piszesz tu ale chyba pomyliły Ci się tampony ![]() Ob capi octem i podrażnia, przemilczę, że przy obfitych misiaczkach bez podpaski albo wymiany co godzinę ani rusz, te z Rossmanna też porażka, z Carrefoura z 3 wypadły sznurki i właśnie z biedronki i naturella trzymają formę. Z racji ceny kupuje biedronkowe.
#1299 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() u mnie na bank tegio nie czytają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może coś zmienili albo jest teraz inny producent? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Używasz tylko w dni obfitości? czyli są aż tak chłonne? Czyli dla mnie to nie za dobrze, bo szukam typowych mini coś jak u ob Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2014-07-11 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
Dziwna sprawa z tą pizzą, że w niektórych Biedronkach jest a w niektórych nie ma. Tym bardziej, że nie chodzę wyłącznie do jednej ale do kilku i to w dużym mieście...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Rozeznanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4726723 5]
Używasz tylko w dni obfitości? czyli są aż tak chłonne? Czyli dla mnie to nie za dobrze, bo szukam typowych mini coś jak u ob[/QUOTE] kupowałam normal, używam tylko w dni obfite, bo tylko wtedy jest jako tako komfortowe dla mnie używanie tamponów. Grumpy, ponoć porównywalne są facelle z aplikatorem z rosmańca, przetestuję jak będę w górach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4726723 5]To fakt sznurek nie wylezie ale wata się rozwija całkowicie przy mocnym pociągnięciu nasączonego tamponu. boję się, że coś we mnie zostanie.
Używasz tylko w dni obfitości? czyli są aż tak chłonne? Czyli dla mnie to nie za dobrze, bo szukam typowych mini coś jak u ob[/QUOTE] Używam tych tamponow od około 3 lat i jeszcze mi nic we mnie nie zostało ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Na dzikiej dużo tych skarpetek, dorwalam tez ostatnia książkę przepisy na życie. Wiec weekend będzie udany :P
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko Facelle kupuję, te rumiankowe, na bawełnianych majtkach trzymają się idealnie nawet całą noc. na majtkach, które nie są czystą bawełną się odklejają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- U mnie na bawełnianych się nie trzymały. Ten klej jest tak beznadziejny że zaraz jeżdżą, nie wiem może trafiłam na takie opakowanie, ale że to było moje pierwsze to się zraziłam i więcej nie kupię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
BAN stały
|
co sądzicie o mydlach w płynie .. widziałam bodajże trzy kolory. Które najlepsze, tzn nie wysuszy dłoni ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Wyjęłaś mi to z ust
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-07-11 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale myślę, że bardziej chodzi o posty w stylu: jutro lecę po bananki, poleciałam po bananki ale były brzydkie, spróbuję wieczorem. Wieczorem: byłam po bananki i takie były ładne, wzięłam trochę zielonych i trochę żółtych. Są pyszne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zadomowienie
|
mi dzięki Wam udało się kupić rozświetlacz za całe 4 zł
![]() na początku jednak trochę wstrząsnęła mnie sytuacja, szczerze powiem nie wiedziałam co zrobić, no i nic nie zrobiłam. Pracownica wybierała słodkie bułki, chyba chciała odłożyć czy kupić no i wzięła 1 w rękę i szła po woreczek. Po drodze jednak ją upuściła i.. z powrotem wrzuciła na miejsce drożdzówek, na sam koniec ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.