Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-10, 18:14   #1291
yokox
Przyczajenie

GG do yokox
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

haha
a macie może jakieś sposoby na pozbycie się chęci jedzenia słodyczy? no jak widze czekolade to wymiękam
yokox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 18:19   #1292
Mya_93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yokox Pokaż wiadomość
haha
a macie może jakieś sposoby na pozbycie się chęci jedzenia słodyczy? no jak widze czekolade to wymiękam
Mi się odechciewa jak w lustro patrzę.

A tak serio, to chrom podobno pomaga.
Mya_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 20:22   #1293
avantassia
Raczkowanie

Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty

Olałam ten tydzień całkowicie, zrobiłam chyba tylko jeden trening, żarłam tłusto i piłam piwo. Ooo matko jak to pomogło mojej psychice. Tydzień się kończy, Juwenalia też, więc od jutra startuję z nowymi siłami :-D teraz to już naprawdę pora się spiąć i spalić imprezowe grzeszki
avantassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-10, 22:13   #1294
andere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yokox Pokaż wiadomość
haha
Mam ten sam problem. Uwielbiam słodycze, a TŻ ciągle mi coś przynosi do domu... Próbowałam z chromem, ale nie pomogło

Skoro idą postanowienia, to ja jutro zrobię chociaż jeden CAŁY trening

Maleńka
andere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 11:07   #1295
Rvda88
Zadomowienie

Dziewczyny, Wy na pewno wiecie - ile płyt w sumie wydała Chodakowska? Z Shapem naliczyłam 8, poza tym te wydane samodzielnie, ale się pogubiłam, nie byłam przez pewien czas na bieżąco... :/ A potrzebne mi info do prezentacji

I jeszcze od razu zapytam - nie ćwiczyłam z Ewką sto lat (ciąża, małe dziecko na stanie... ), teraz chciałabym się znów trochę ruszyć, którą płytę byście polecały na początek? Ja chyba tylko 4 pierwsze znam.

Edytowane przez Rvda88
Czas edycji: 2015-05-11 o 11:15
Rvda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 22:35   #1296
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rvda88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy na pewno wiecie - ile płyt w sumie wydała Chodakowska? Z Shapem naliczyłam 8, poza tym te wydane samodzielnie, ale się pogubiłam, nie byłam przez pewien czas na bieżąco... :/ A potrzebne mi info do prezentacji

I jeszcze od razu zapytam - nie ćwiczyłam z Ewką sto lat (ciąża, małe dziecko na stanie... ), teraz chciałabym się znów trochę ruszyć, którą płytę byście polecały na początek? Ja chyba tylko 4 pierwsze znam.

na początek skalpel. Po ciąży przez miesiąc tylko na skalpelu zjechałam 7 kg w dół.

Zabieram się za killer

ZacpanaRapem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-12, 19:43   #1297
yokox
Przyczajenie

GG do yokox

Też sądzę że skalpel na początek. Nie ma sie co katować i zniechęcać. Ćwiczyłam raz z Ewą i takim dość przystojnym jej towarzyszem gdyby nie to że ładnie wyglądał to nie dokończyłabym tego. Według mnie jej filmiki t0 monotonia. zero powera. chociaż efekty są u ludzi to ja z nią nie daje rady nerwowo i tyle z kolei Mel B po Jilian jest już zbyt lekka. Za to te 2 kocham za uśmiech i motywacje. no i kocham też słodycze ;p

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 11:06   #1298
addda
Raczkowanie

Hej dziewczyny, moge dołączyć?
Musze zrzucić ok 20kg. Nienawidzę ćwiczyć a i pracę mam siedzącą :banghead:
Ale postanowiłam coś z tym zrobić bo już nie mogę patrzeć na siebie.
I tak, od tyg ćwiczę codziennie raz Skalpel a raz Jillian (level 1)
Tylko nie wiem czy sobie to dobrze wymyśliłam. Mnie głównie teraz zależy na pozbyciu się tłuszczu.
Co radzicie?
addda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 15:12   #1299
Nyuszi
Przyczajenie

Chodakowska - który trening i która książka?

Cześć,

Od jakiegoś czasu ćwiczę, ale nie z Ewą - choć zmotywowała mnie do ćwiczeń, to nie bardzo lubię jej treningi. Chciałabym jednak kupić w prezencie dla mojej Mamy (45 lat, nadwaga) jakąś książke i trening Ewy - po to, by ją "zerwać z kanapy" i dać gotowe propozycje na zdrowe odżywianie. Wiem, że bardzo chciałaby zrzucić parę kilo, ale nie wie, jak do tego podejść (Internet jest dla niej trochę obcym światem), dlatego też chciałabym jej podsunąć jakąś receptę, żeby przynajmniej spróbowała. Chodakowska ma w sobie tą siłę przyciągania, może zwojuje coś u mojej Mamy też

Pytanie więc do was:
- którą książkę Ewy polecacie - dużo porad i smacznych jadłospisów? Żeby była kolorowa i łatwa w obsłudze
- którą płytę z treningiem na ABSOLUTNY początek? Nie chciałabym zniechęcić Mamy zbyt ciężkim wyzwaniem, ma też kłopoty z kręgosłupem.

Z góry dzięki za wskazówki!!
Nyuszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 16:09   #1300
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez addda Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, moge dołączyć?
Musze zrzucić ok 20kg. Nienawidzę ćwiczyć a i pracę mam siedzącą :banghead:
Ale postanowiłam coś z tym zrobić bo już nie mogę patrzeć na siebie.
I tak, od tyg ćwiczę codziennie raz Skalpel a raz Jillian (level 1)
Tylko nie wiem czy sobie to dobrze wymyśliłam. Mnie głównie teraz zależy na pozbyciu się tłuszczu.
Co radzicie?
moim zdaniem spokojnie dasz radę; pij dużo wody, zieloną, czerwoną herbatę, razowe pieczywo, zero słodyczy + właśnie skalpel i powinno być dobrze. Mi tak przez miesiąc zleciało 7 kg, nawet sama nie wiem kiedy. Teraz od 1 maja męcze killera, turbo spalanie, turbo wyzwanie i już widzę pierwsze efekty

co do Mel B to uwielbiam tą kobitkę.. daje takiego powera, że szok. U Ewki trochę z tym gorzej, ale widzę efekty to szkoda mi z tego zrezygnować.

Edytowane przez ZacpanaRapem
Czas edycji: 2015-05-13 o 16:10
Stary 2015-05-13, 17:03   #1301
andere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
moim zdaniem spokojnie dasz radę; pij dużo wody, zieloną, czerwoną herbatę, razowe pieczywo, zero słodyczy + właśnie skalpel i powinno być dobrze. Mi tak przez miesiąc zleciało 7 kg, nawet sama nie wiem kiedy. Teraz od 1 maja męcze killera, turbo spalanie, turbo wyzwanie i już widzę pierwsze efekty

Ile razy w tygodniu robiłaś skalpel? Coś jeszcze do tego?

Maleńka
andere jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-13, 17:55   #1302
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andere Pokaż wiadomość
Ile razy w tygodniu robiłaś skalpel? Coś jeszcze do tego?

6 razy w tygodniu; jeden dzień odpoczynku.
Tylko i wyłącznie skalpel raz dziennie. No i wiadomo jakiś tam rower czy spacer, ale to sporadycznie.
Efekty było widać po tygodniu już.
Diety też jakoś szczególnej nie miałam - tylko to co napisałam zero słodyczy, woda i czerwona herbata.

Stary 2015-05-13, 21:32   #1303
Asiula_92
Raczkowanie

Przybywam dziewczyny!
W drugiej połowie zeszłego roku miałam wrócić do ćwiczeń (pisałam nawet o tym tutaj), ale moje problemy z kręgosłupem mi na to nie pozwoliły .
Jednak dziś jestem!
Właśnie się przebrałam, Skalpel Wyzwanie już naszykowany i ruszam do boju!
Przez te kilka miesięcy przybyło tu i uwdzie, nie będę się oszukiwała... A pod koniec czerwca jadę na wczasy, więc chociaż trochę się "podreperuję" .
Zrezygnowałam ze słodzonych napoi (teraz tylko woda koniecznie gazowana, ostatecznie raz na jakiś czas smakowa), pieczywo z ziarenkami, lub razowe (choć rzadko kiedy jadam białe), koniec z piwkowaniem po pracy i w czasie wolnym (niestety dziś nie mogłam odmówić jednego piwa, bo znajomi, których dawno nie widziałam wpadli w odwiedziny), ale mam zamiar zdrowiej się odżywiać. Ratuje mnie to, że dziś dużo się ruszałam i jadłam zdrowo.
Życzę wam wszystkim powodzenia, sobie również :P.
Moje postanowienie: ćwicz przynajmniej 30 min 6 razy w tygodniu i do tego codziennie wyzwanie pośladki (przysiady).
Pozdrownionka!

Nie ma ludzi bez uczuć, są tylko tacy których przeraża to, że je mają.

Asiula_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 22:08   #1304
Ankafanka
Raczkowanie

Dot.: Chodakowska - który trening i która książka?

Książka: Przepis na sukces-mnóstwo łatwych i fajnych przepisów, trochę informacji o zdrowym odżywianiu.

Płyta- dla mamy idealny będzie Secret-są to ćwiczenia na macie, bazujące na Pilatesie,na całe ciało-także na kręgosłup!!! Po dwóch tygodniach widać efekty, sama po sobie wiem.
A teraz przez 3 dni jest promocja u Ewki-wszystko -50%.

— Adam Neste

Uzależniona od muzyki z Pachnidła...
Ankafanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 16:44   #1305
skazana_na_bluesa
.

tylko żeby mama sobie nie uszkodziła czegoś, np. kolan...

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 19:07   #1306
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
tylko żeby mama sobie nie uszkodziła czegoś, np. kolan...
Kolano może uszkodzić idąc ulicą
Co w Secrecie może uszkodzić kolano dziewczyno? Widziałaś ten program w ogóle???
Osłabia mnie to.
Jak nie nadgarstki przy Skalpelu tak kolana przy Secrecie.
Śmiać się czy płakać?????????
Stary 2015-05-14, 19:19   #1307
dzasta944
Raczkowanie

Kochane!!
Mam do Was pytanie odnosnie KILERA. Podobno kiler wytwarza tzw. Hormony szczescia. W zwiazku z tym, czy mozna go wykonywac pod wieczor, przed snem ? Chodzi o to, czy on potrafi tak pobudzic, ze mozna miec problemy z zasnieciem??
dzasta944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 19:36   #1308
tamlin111
Zakorzenienie

Endorfiny wydzielane są nie tylko podczas killera To sprawa indywidualna, u jednych każdy wysiłek fizyczny daje kopa i powoduje uczucie szczęścia. Tak samo przy śmiechu, jedzeniu czekolady, podczas orgazmu.
Spróbuj zobaczysz jak będzie.
Ja akurat zawsze ćwiczę wieczorem i problemów ze snem nie mam. Ale znam osoby, które po takim pobudzeniu mają trudności.
Stary 2015-05-14, 19:45   #1309
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta944 Pokaż wiadomość
Kochane!!
Mam do Was pytanie odnosnie KILERA. Podobno kiler wytwarza tzw. Hormony szczescia. W zwiazku z tym, czy mozna go wykonywac pod wieczor, przed snem ? Chodzi o to, czy on potrafi tak pobudzic, ze mozna miec problemy z zasnieciem??

każde ćwiczenia dają kopa. Ja ćwiczę zawsze przed snem i zasypiam bez problemu

dla odmiany zaliczyłam sekret dzisiaj. Fajny program, taki spokojny, ciekawe czy jutro będą zakwasy.

Edytowane przez ZacpanaRapem
Czas edycji: 2015-05-14 o 23:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-19, 09:43   #1310
yokox
Przyczajenie

GG do yokox

A ma moze ktoras z was linka do 6 weeks 6pack lvl2?
Stary 2015-05-20, 08:03   #1311
Żabcia22
Raczkowanie

GG do Żabcia22

Hej Dziewczyny! mogę się przyłączyć???? Z Chodakowską już kiedyś ćwiczyłam i był to skalpel I. Po miesiącu chyba zaczęłam dokładać ciężarki na ręce i nogi, żeby podnieść trudność. Jednak zarzuciłam ćwiczenia w ogóle, teraz chciałabym wrócić do aktywności. Mam taki "problem", mianowicie odkryłam, że najwięcej frajdy sprawia mi taka gimnastyka jak w skalpelu czy np. secret. Pamiętam, że kiedy ćwiczyłam ciało mi się ładnie ukształtowało, wagowo było prawie tak samo, chyba trochę w obwodach spadło mi cm. Czy któraś z Was ma podobnie? tzn. lubi też te spokojniejsze ćwiczenia????i można schudnąć na nich??? ciągle się zastanawiam czy może powinnam się przemóc i ćwiczyć te inne programy. Dodam że chciałabym tak ok 5 kg schudnąć.
Żabcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 16:11   #1312
ZacpanaRapem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Żabcia22 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! mogę się przyłączyć???? Z Chodakowską już kiedyś ćwiczyłam i był to skalpel I. Po miesiącu chyba zaczęłam dokładać ciężarki na ręce i nogi, żeby podnieść trudność. Jednak zarzuciłam ćwiczenia w ogóle, teraz chciałabym wrócić do aktywności. Mam taki "problem", mianowicie odkryłam, że najwięcej frajdy sprawia mi taka gimnastyka jak w skalpelu czy np. secret. Pamiętam, że kiedy ćwiczyłam ciało mi się ładnie ukształtowało, wagowo było prawie tak samo, chyba trochę w obwodach spadło mi cm. Czy któraś z Was ma podobnie? tzn. lubi też te spokojniejsze ćwiczenia????i można schudnąć na nich??? ciągle się zastanawiam czy może powinnam się przemóc i ćwiczyć te inne programy. Dodam że chciałabym tak ok 5 kg schudnąć.
co do tego schudnięcia to zależy ile teraz ważysz kochana. Ja jak ważyłam ponad 60 kg to na samym skalpelu w miesiąc schudłam 7 kg; teraz ważę mniej i skalpel u mnie słabo działał, także przerzuciłam się na killera. Ja wolę intensywniejsze ćwiczenia - uwielbiam cardio , czas mi wtedy szybciej leci

Stary 2015-05-20, 16:16   #1313
Mya_93
Rozeznanie

Ja w ostatnim czasie cisnę Turbo Spalanie, chyba że jestem w pracy, to po biegam, zawsze jakieś 2-5 km, już nie nastawiam się na super figurę na lato, tylko ćwiczę dla siebie, dla zdrowia, dla zakochania się w sporcie i na końcu dla lepszej figury, chociaż nie będę ukrywać, że moje urodziny w listopadzie mnie też trochę motywują. Na razie powoli zmieniam siebie i złe nawyki.
Mya_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 16:57   #1314
Żabcia22
Raczkowanie

GG do Żabcia22

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
co do tego schudnięcia to zależy ile teraz ważysz kochana. Ja jak ważyłam ponad 60 kg to na samym skalpelu w miesiąc schudłam 7 kg; teraz ważę mniej i skalpel u mnie słabo działał, także przerzuciłam się na killera. Ja wolę intensywniejsze ćwiczenia - uwielbiam cardio , czas mi wtedy szybciej leci
Aktualnie ważę 60 kg (no 59,7 waga z dziś, ale wiadomo jak to z wagami bywa...). Próbowałam cardio nie raz, na początku myślałam, że to nie dla mnie i że jak będę bardziej zaawansowana, ale nawet jak już byłam (rok temu, kiedy to ćwiczyłam często), też ciągle mi nie pasowały te cardio. W końcu pomyślałam, że może po prostu ja nie lubię cardio. Dziś jestem po 2 sekrecie, czuję go czuję. Stwierdzam, że jednak jest trudniejszy niż skalpel I. Ciekawa jestem czy po 10 sekrecie zobaczę efekty. Muszę się jeszcze zmierzyć! Kilka miesięcy zaniedbania bardzo się odbiło na moim ciele, na tym, co sobie wcześniej wypracowałam, poza wałeczkami tłuszczu na brzuchu, biodrach i udach ciało zrobiło się jednak mniej jędrne, cellulit ehhh Chyba muszę dołożyć codzienne wsmarowywanie balsamu. Jak tak się sobie przyjrzałam, to oczywiście dopiero wtedy przyszł0 zastanowienie. Dziewczyny zapodajcie mi jakieś dobre słowo motywacyjne plissss
Żabcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-27, 12:14   #1315
Asiula_92
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Jak wasze zmagania? Ja właśnie rozpoczynam trzeci tydzień . Zdrowe odżywianie bez grzeszków trwa, raz tylko wsunęłam dwie małe czekoladki jak goście byli, a tak to kontroluje to co zjadam i ile zjadam, więc jest ok. Zaopatrzyłam się w peeling i specjalny krem na cellulit i redukcje tkanki tłuszczowej, ponoć super działa.
Pozdrawiam .

Stary 2015-05-27, 12:23   #1316
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiula_92 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Jak wasze zmagania? Ja właśnie rozpoczynam trzeci tydzień . Zdrowe odżywianie bez grzeszków trwa, raz tylko wsunęłam dwie małe czekoladki jak goście byli, a tak to kontroluje to co zjadam i ile zjadam, więc jest ok. Zaopatrzyłam się w peeling i specjalny krem na cellulit i redukcje tkanki tłuszczowej, ponoć super działa.
Pozdrawiam .
I jak efekty?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 18:49   #1317
Asiula_92
Raczkowanie

Wydaje mi się, że boczki troszkę się zmniejszyły i uda, ale sama nie wiem . Twarz też chyba nie jest taka pulchna .
Nikt znajomy nic nie mówił, więc nie mam pojęcia. Mój facet też nie komentował, ale dba o mnie - kupuje owoce, warzywa, ciemne pieczywko i jakieś ciacha grahamki z ziarnami .

Stary 2015-05-30, 22:36   #1318
Pjerniczek
Zadomowienie

Jestem właśnie po pierwszym Skalpelu po rocznej przerwie i czuję się bosko. Siedem kilogramów mniej robi duuużą różnicę, zrobiłam cały trening bez wysiłku i nawet nie wiem, kiedy było już po wszystkim
Brakowało mi tego

77 70 55
Pjerniczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-06, 10:46   #1319
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7
Konto usunięte

U mnie wczoraj lekko, tylko model look
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-07, 18:49   #1320
motivation16
Przyczajenie

Arrow ćwiczenia z p.Ewą Chodakowską! ;-)

Cześć wam! Jestem tutaj nowa i dopiero zaczynam się tutaj rozglądać, ale mam do was zasadnicze pytanie. Otóż od 3 dni jestem na diecie i ćwiczeniach z p.Chodakowską i zastanawiam się nad jedną rzeczą. Chciałabym bardzo zrzucić z łydek, ud, pupy i brzucha (chciałabym być po prostu szczupła); bo aktualnie tak nie jest; dążę do tego; jestem trochę masywniejsza. Obszukiwałam na YouTube ćwiczeń z tą trenerką no i znalazłam ich masę ale głównie 3 przykuły moją uwagę, a mianowicie; Skalpel, Turbo Spalanie oraz Killer. Każdy ma odmienne zdanie na temat tych trzech różniących się sobie ćwiczeń dlatego chciałabym się was zapytać o zdanie; Jak sądzicie, które byłoby dla mnie najlepsze żebym mogła poprawić sobie te wszystkie partie ciała, które napisałam powyżej bez wyrabiania sobie mięśni? Bardzo mi zależy na tym aby zejść trochę z wagi, ale absolutnie nie zależy mi na tym żeby wyrobić sobie mięśnie pod tłuszczem. Doradźcie które wybrać? Które ćwiczyć i co ile? + Czy to dobrze ćwiczyć po południu (przed i po obiedzie) np? Ja ćwiczę kiedy mam wolne np. w weekendy; rano i po południu. Ale to też zależy. PS - dodam jeszcze, że jak dla mnie Skalpel odpada. W ogóle mi nie odpowiada; może to i śmieszne, ale mam większy problem z zrobieniem ćwiczeń w Skalpelu niż w Turbo Spalaniu! Killera dopiero chcę zacząć. Jeśli macie jakieś już swoje osiągnięte efekty, jesteście zapoznani z tematem; to śmiało do mnie napiszcie; pochwalcie mi się! Chętnie poczytam wasze ''wypociny''
Aha! I bardzo ważne; jeśli jest jakaś inna kategoria głównie związana z moim tematem, a ja dodałam go do kategorii odmiennej to wybaczcie; jeszcze nie jestem zapoznana z Wizazem! I z góry wielkie dzięks za odpowiedzi i pomoc!

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości