|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
|
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Meliska, to badanie polega na wypiciu glukozy, bardzo, bardzo slodkiego plynu. Robi się poziom cukru przed wypiciem, po godzinie i po dwóch. I w tym czasie trzeba siedzieć, nie wolno nigdzie łazic
Pokoik możesz pokazać teraz, a jak nie chcesz to możesz jak już będzie gotowy z łóżeczkiem itp ![]() Również życzę Ci miłego dnia, no i niech mdłości w końcu sobie pójdą, najwyższa pora ![]() Ewuniu, a jak u Ciebie samopoczucie?
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2014-09-18 o 10:37 |
|
|
|
#1293 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
Aneczka absolutnie tego zle nie odebralam kochana
Licze na to ze nie beda go trzymac do 42 tyg jak beda widziec ze jest duzy i przez to bede musiala miec cesarke wole zeby go wyciagneli jak juz bedzie donoszony nawet w tym 38-39 tyg. Annasar dzielna ty nasza kobitko jeszcze godzinka i z glowy plytki z polyskiem sa ladne no ale kazdy zaciek i wszystko widac my w starym domu mielismy i ogarniecie lazienki zajmowalo kolo 2 h wiec mam postawila tym razem na matowe mi sie marzy czarna kuchnia albo biala z dodatkiem pomaranczy ewentualnie Moj juz wrocildo domu i tak mi pisze ze niewie jak wytrzyma bo mu strasznie teskno jest za mna bidulek w sumie to sam jest od tych 3 miesiecy ehhhh moze cos pokombinujemy zeby juz na poczatku grudnia przylecial ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- a zestaw suuuper lezaczek boski http://allegro.pl/fisher-price-chodz...617751273.html
|
#1295 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
nono tak mysle wlasnie
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
Dorotko ojojoj, to oby przeszło to przeziębienie i nie rozwinęło się dalej... mnie też jakiś katar mordował od wczoraj ale w 1 trymestrze to raczej nic nie mogę poza ciepłą cherbatką z cytrynką, ale wczoraj cały dzień grzałam się pod kocykiem i dzisiaj już trochę lepiej
![]() ale fajny ten jeździk, jakby był w jakichś kolorkach albo z motywami dla dziewczynki to już w ogóle super Aneczka ale superowy ten zestaw i za taką cenę ale fajnie wam się udało promocję wychaczyć już się nie mogę doczekać efektów końcowych![]() Mandy dobrze, że z małżem już w porządku, oni też mają swoje foszki może jeszcze się nie rozkręci ?izasalamon malinaOla trzymam kciuki za badania waszych tż, wiesz Iza czasami niby wszystko jest ok, a myśli w głowie i psychika płata nam figle ![]() ANNASAR kochana biedna nasza trzymaj się dzielnie![]() jeżeli chodzi o kuchnię to powiem Ci, że ja mimo wielu przestróg wszystkich dookoła wzięłam na wysoki połysk, a żeby było śmiesznie to śnieżnobiałą ale mimo tych przestróg żadna z nich się nie sprawdziła, czyszczę szafki raz na tydzień przy sobotnich porządkach i wcale nie żałuję także ja bym brała na połysk![]() Meliska ijeee super, że ju końcówka remontu ![]() a to kiepskie samopoczucie mam nadzieję, że zaraz Cię prędziutko opuści violino przykro mi z powodu @ ![]() ![]() india ja przy clo w tym cyklu gdzie brałam po 2 tabletki czułam kłucie w podbrzuszu i jajniki, ale tylko w tych cyklach kiedy rósł pęcherzyk i pękał potem
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-09-18 o 12:12 |
|
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
kasica_89 - mój TŻ już po badaniach. Miał robione w lipcu
![]() Ja i tak wiem, że nic z tego nie będzie teraz. Czuję się dokładnie tak samo jak miesiąc temu. Czyli nic nie czuję Czasami zakłuje mnie mocno lewy jajnik, ale co z tego - owu miałam z prawego... No więc ogólnie lipa...
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie
![]() Cytat:
) mając 3800g, więc nie był jakiś ogromny. Miał 60cm, więc długi jak Twój. Taki urok maluszków, że jedne są mniejsze, inne większe i i tak i tak jest ok Jak urodziłam to ze mną leżała koleżanka, urodzila córeczkę, miała 2kg z czymś, ale króciutka, bo 48cm. Ja bym nie wiedziała jak ją złapac, była taka drobniutka, a mój przy niej był taki dorodny Także spoko loko, maluch zdrowiutki i moim zdaniem absolutnie nie masz czym się martwić A co do pchaczka to mi się wydaje fajny ![]() Kasiu
|
|
#1300 |
|
BAN stały
|
Aneczka niestety nie mam jak zeskanowac
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Szkoda Może poszukam w necie i gdzieś je znajdę
|
|
#1302 |
|
BAN stały
|
Ja tez nie mialam pchaczka, w chodziku maly za bardzo szalal wiec tez nie bardzo.Radzic sobie sam musial.
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Nie macie problemu z ciazowymi witaminami? Ja mam takie wielkie i musze jeszcze 4 dziennie, 2rano i 2 wieczorem.Rano jeszcze jakos wchodza popite cola,ale wieczorem to masakra.Ciezkie ma zoladek chyba, bo wczoraj wyrzygalam, mimo tego, ze lezalam nie dalam rady. Najgorzej,ze kupilam zapas na 3 miesiace, lekarka mi tak zamowila, za 80 euro i maja naprawde dobry sklad. |
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
izasalamon a to wybacz, nie doczytałam
Aneczko dziękuję, dzisiaj lepiej, mdłości tak już nie męczyły mnie rano, jedynie nieziemski głód generalnie czuję się tak jakby było jakieś przesilenie wiosenne, ale lepiej niż wczorajKordelka ja też mam dosyć spore kapsułki, ale łykam wieczorem bo inaczej mnie mdli, ale może dlatego, że pachną czekoladą to nie jest najgorzej
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-09-18 o 12:44 |
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wtedy kupiłam inne i były ok
|
|
#1305 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie miała kubraczka-ochraniacza, na początku masakrycznie ta rana wyglądała, a teraz nic jej nie widać już sierściuch tylko jeszcze odrasta nic się nie martw, jeszcze dzień i będzie brykała malutka moja szalała 2 dni po...Cytat:
Cytat:
![]() nie wolno tak myśleć. Będzie dobrze Cytat:
To dobrze, ze już lepiej oby tak dalej. Miłego dnia
|
|
#1306 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak nowe...też myślałam o Agnieszce. Ale kiedyś pisała, że jej za bardzo nie będzie, więc może odpoczywa po prostu ![]() Cytat:
A z @ niefajnie Cytat:
Cytat:
musi się udać w końcu... a ile się staracie przypomnij mi. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
http://www.bodzio.pl/kuchnia-ola-ukl...1,pr,lang.html Może za rok będziemy robić remont... Teraz rodzice do pokoju wzięli sobie w połysku kolor hebanowy, to łapki znać trochę ale bardzo ładne są Cytat:
musisz się pochwalić efektami ja też już prawie na finiszu, chcę tylko dokupić parę pierdułek na półki ![]() Oby samopoczucie lepsze wróciło ![]() miłego dnia
|
|
#1307 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieszę się z kciuków oby pomogły ![]() a zdjjęcie? ![]() Cytat:
a Ty co tam porabiasz cały dzień?
07.08.2007 ![]() Czekamy na Ciebie 10.03.2016 Edytowane przez malinOla1 Czas edycji: 2014-09-18 o 13:15 |
||
|
|
|
#1308 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- A zawsze coś jest do roboty... pranie, zmywanie, pomagam czasem mamie przy jej pracy (bo w domu pracuje), obiad, książka i takie tam jutro muszę zarządzić jakieś generalne porządki, ale nie chce mi się jak nie wiem...
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Aniutka, też pochwal się koniecznie
Kasiu dobrze że nie jest źle
|
#1310 |
|
Rozeznanie
|
Aneczko pochwalę się
trochę nam zeszło z tym remontem, ale efekty nas zadowalają robiliśmy wszystko od podstaw, podłoga zerwana, boazeria była na ścianach, kasetony na suficie itd. teraz nowości same ![]() Wam też tak mrygają posty?
|
#1312 |
|
Rozeznanie
|
Proszę się tu ze mnie nie wyśmiewać!
![]() nie wiem, przed chwilą jak odświeżyłam stronę, to mi tak mrygały chwilę ![]() moja psina ma nowy punkt obserwacyjny! leży na balkonie, nos między prętami i filuje na wszystko
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakbym miała gorszą pracę to w sumie też by mnie mało było wezmę się dziś za karkóweczkę po pracy i zrobię pranko a zapomniałam dodać termin @ 13-15.10 ....
|
|
#1315 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
Dopiero bo rano trochę mdłości a teraz mam pana do sprzątania i mycia okien z racji tego ze sama w ciąży nie mogę tego zrobić Aneczka to faktycznie u was urządzanie na całego Franka biedny psiulek mam nadzieje ze się zaraz poprawi. Melisko biedna obyś nie była z tych co cierpią całą ciążę ![]() Annasar współczuję trzymaj sie tam dzielnie i trzymam kciuki za dobre wyniki. Agolandia juz dawno nie zaglądała niestety Kasiu współczuję tego początku ale dzielna jesteś U mnie jeszcze siostra ma problemy z małym i biedna lata po lekarzach i przejmuje się A wczoraj i dziś chyba poczułam puknięcie dzidziusiowe |
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniutka - teoretycznie staramy się jakieś 7-8 miesięcy (to był tak bardzo na luzie). Dopiero w kwietniu tego roku okazało się, że nie mam owulacji. W sierpniu był mój pierwszy cykl z clo. Teraz jest drugi. Więc w sumie ja sobie liczę to, że staramy się teraz 2 cykl.
Aaaa przepraszam, że tak z doskoku, ale byłam u ortodonty i mnóstwo czasu straciłam. A teraz muszę pracę nadrobić, bo potem na siłownię chcę iść. |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przeżyłam
![]() Dziękuję za opinie odnośnie kuchni i będzie błyszcząca
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że strona zaraz zacznie działać
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Hej z psem lepiej. Ale tylko z psem
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu to co udało ci sie kupić na allegro cudne aż ci zazdroszczę oczywiście pozytywnie ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Madziu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

bo ze sklepu z tania odzieza
noi dokupilam mu jakies jeansy i pol spiochy 

dzielna ty nasza kobitko jeszcze godzinka i z glowy
ale fajnie wam się udało promocję wychaczyć
także ja bym brała na połysk

) mając 3800g, więc nie był jakiś ogromny. Miał 60cm, więc długi jak Twój. Taki urok maluszków, że jedne są mniejsze, inne większe i i tak i tak jest ok 
i nie miała kubraczka-ochraniacza, na początku masakrycznie ta rana wyglądała, a teraz nic jej nie widać już 

nie wolno tak myśleć. Będzie dobrze
)