![]() |
#1291 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Ja too na sportowo, dla mnie najwygodniej, nie moze nigdzie cisnac bo zaraz zle sie w tym czuje...
![]() a co do krostow na twarzy to w pierwszym trymestrze bardzo bardzo duzo ich mialam, podklad nie dawal rady ![]() u nas w tym tyg mial zaczac sie remont, ale chyba nici Tż wysylaja caly czas w trasy dzis pojechal do Gdyni chcial mnie zabrac, ale za czesto musialy by byc postoje do wc i nie wiem czy tyle godzin jazdy bym wytrzymała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
hehe moj tez,ale ja sie ciesze, nie przejmuje;p
Cytat:
ide sie malowac;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
kobieto, to czym Ty żyjesz?! Ja sie nie mogę pochamować z żarciem, to jakaś paranoja, chyba zacznę wychodzić na długie spacery do lasu żeby nie jeść:P
Kurcze tak rozmawiacie, że popijanie witamin colą szkodliwe. A tak sobie myślę, że np. kebaby z niewiadomego mięsa, czy parówki (z pazurów i jelit) czy pasztety, czy frytki ze starego oleju (bardzo często sie tak zdarza) to zdrowe są?? A i tak je jecie. (Ja nie jem mięsa dlatego nie pisze "ja"). Wybaczcie ale trochę to hipokryzją zajeżdża. Każdy ma swoje grzeszki. Ja lekarzem oczywiście nie jestem, ale wydaje mi sie mniej szkodliwe i toskyczne dla organizmu witaminy popite colą niż zjadanie wysoceprzetworzonego pesudo jedzenia, ale to moje zdanie ![]() Mała jesli to te same licytujemy z Gosią to są takie same jak Twoje, ciemny jeans. ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Ja się ubieram tak, jak mnie najdzie danego dnia. czasem na sportowo a czasem na ładnie (jak sukienka to już widać). Dziś np. na te warsztaty bezpieczny maluch to na ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Ja sie juz nie bede wypowiadac o lekach bo to bez sensu a zaczelo sie od apapu przeziebienie ..a teraz na witaminy zeszlo.
Uczylam sie o tym pracuje w zawodzie mysle ze moge sie wypowiadac na temat lekow ale juz nie bede niech kazda robi jak uwaza za sluszne.... Co do jedzenia. Kebabow nie jem. Czipsow tez nie. Ale teraz wszystko inne i tak jest sztuczne w jakims stopniu. Zreszta porownanie lekow ktore bardzo czesto wchodza miedzy soba czy miedzy jedzeniem czy pokarmem w interakcje do jedzenia ktore ma teraz mnostwo niekorzystnych skladnikow. Tez nie jest jakims dobrym porownaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak apropo, to dlaczego na moich witaminach jest napisane żeby brać PODCZAS jedzenia? Jest to b. mocno podkreslone. I teraz nie wiem, bo mnie w sumie wsio ryba czy przed jedzeniem, po czy w trakcie. brawo że nie jesz fastfoodów czipsów i innych śmieci, rzadko sie zdarza ![]() Edytowane przez Koperco Czas edycji: 2014-09-24 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Koperco ja tez ciagle glodna jestem:/
ja wole sie ubierac pol elegancko :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a frytki uwielbiam ![]() ![]() ciesze sie ze udalo sie jakies portki upatrzec ![]()
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Jak mysle o frytkach to mi blee. Jem kisiel zeby zoladek sie uspokoil.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiadomo, ze woda najlepsza, ale co ja mam zrobic jak nia haftuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
A woda z cytryna ?z niewielka iloscia pare kropli nie przejdzie.? Ale jak polkniesz dobrze sie czujesz?ta tabl taka niesmaczna jest w momencie lykania czy po polknieciu ci buzuje w brzuchu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
BAN stały
|
Cytat:
Probowalam juz woda zcytryna,sokiem, herbata, oranzadai i nie dalo sie. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Dodam, ze po samych tych napojach tez mi niedobrze, moze nie zawsze rzygam, ale mnie meczy.Moge pic jedynie melise z mieta, roiboss, czarna earl grey, sok jablkowy i nieszczesna cole. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Jak nir masz wyboru to juz niech ta kola zostanie.
Ale tak jak pisalam wczesniej do paracetamolu coli nie uzywac lepiej bo wzmocni jego dzialanie i sie zrobi przez przypadek apap extra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Gosia mialam znajomych w Misnsku i dialke mam kolo Kolbieli
![]() Ja smigam na usg piersi, bo to dzis jednak ![]() ![]() ![]() Dobra sluchajcie nie ma co sie klocic, ale sluchajcie teorii mojej kolezanki na temat coli i innych napoi gazowanych(w tym wody, bo tez zawiera co2): Pijac napoje gazowane dziecku sie zabiera tlen i dziecko sie dusi! Ha to dopiero rewelacja, potwierdzona przez jej gina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Niezawsze kciukaski;*
a ja lece sie powoli zbierac do labo i tesciowej z Kapryskiem, caluski ![]() az strach wychodzic tak zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
poleżałam trochę potem obiadek i przyszłam zajrzeć co u was
![]() co do grzeszków to się zgodzę każda ma jakieś ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
a u mnie dzis pieknie!
![]() udanego wyjscia. aa no i dziewczyny, dzieki- wlasnie usmazylam frytki! ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- NIEZAWSZE- spokojnej i udanej wizyty ![]() a teoria o gazowanych napojach, tlenie i dziecku- brawo- rece i cycki opadaja ![]()
#1308 |
Zakorzenienie
|
co do ciuchów to ja noszę bluzki średnio opięte, brzuszek zarysowany widać
![]()
#1309 |
Zakorzenienie
|
Kordelka-troche Cie rozumiem, bo mi po wodzie czesto jest niedobrze. A nie mozesz witamin jakos rozdrabniac i ich z jedzeniem brac?
![]() Co do coli to ja jestem na nie, obiecalam sobie, ze w ciazy nie wypije ani kropli ![]() ![]()
#1310 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
nie chodzi o to czy to zdrowe czy nie, tylko o wchlanianie sie witamin, jesli na leku jest napisane ze w trakcie posilku to zostaly przeprowadzone badania ze przy takim pH substancja aktywna najlepiej sie wchlania... bo inne jest ph przed w trakcie i po posilku ![]() Cytat:
jak wyzej ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 ![]() ![]() Leon 31.03.2015 g 12:10 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dziś obiad z piekarnika ![]() U mnie też zimno i pizga strasznie, ale u nas nad morzem to zawsze pizga. Cholera nie wiadomo jak sie ubrac taka pogoda...brr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
no to wreszcie czas zajrzeć do was
![]() ![]() ![]() aaa no i co do popijania wodą, ja nie trawiłam czystej wody, woda z cytryną też średnio wchodziła i wymyśliłam sobie wodę z miodem... od razu się przyjmowała, żadnych rewolucji w żołądku. Może spróbuj dodać łyżkę miodu do butelki wody aby był posmak lekki i spróbuj ![]() Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2014-09-24 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
![]()
#1314 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Albo coś ze mną nie tak, albo u nas dziś tak zimno! Jej poszłam w płaszczu już do pracy, a i tak zmarzłam. Poszłam też na szmaty, jakiś zakaz powinnam dostać chodzenia po odzieży używanej ;P znów przytargałam buty ( sandały hehe, w końcu jesień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Mala no co Ty!korzystaj z pogody!
jejku zjadlabym Twoje fryteczki ![]() Magalska ![]() Roswrio o jak dobrze masz ![]() ![]() Pavlinecka ja te marzne:-* ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- wrocilismy od tesciowej i ogladamy zuzel. mam surowke z jablka marchewki jogurtu i cukru waniliowego od tesciowrj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Raczkowanie
|
Też dziś zmarzłam i do tego miałam usg dzisiaj i ono tez zimne, co za okropność, a tak lubię ciepłą jesień
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
niezawsze, czego nie piłaś? kawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Kordelka witaminy z omega maja to do siebie ze moga wzmagac wymioty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.