![]() |
#1291 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja znowu nie moge spać!!!!! ![]() ![]() ![]() Ale za to dzisiaj przyszła przesyłka/dostawa z Ikei hihihi przebierak, komoda, śpiworek do spania i takie tam pierdułki.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a po drugie dziewczyny co myslicie o tych wanienkach anatomicznych...bo się zastanawiam nad taką właśnie ![]()
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-09-22 o 08:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
Justyna- odradzam takie wanienki...położna na SR też odradzała.. Nie wygodne to jest i tak musisz dziecko trzymać i tak, a te wgłębienia tylko potem przeszkadzają, np obrócić maluszka. Mój brat kupił taką i zaraz po pierwszej kąpieli leciał kupić najzwyklejszą wanienke
![]()
#1293 |
Zakorzenienie
|
Zanet na kaszel to cos mi sie kojarzy prenalen dla kobiet w ciazy. Sama nie stosowalam. Najlepiej spytaj w aptece
![]() A mi pokazuje 50 dni do tp ![]()
#1294 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny moje kochane nie wypychajcie mi jeszcze synka na świat
![]() Sweet trzymam kciuki za wyniki i szybki powrót do domku ![]() Widziałam, że dzisiaj dużo wizyt także za wszystkie razem i każdą z osobna trzymam mocno kciuki ![]() Manieczka u mnie pokazuje 38 ![]()
Oskarek 24.10.2014 ![]() Razem możemy więcej... Edytowane przez sloneczko_1201 Czas edycji: 2014-09-22 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
Nadrabialam wczoraj w aucie po drodze i koncze powoli ![]() Frau - mnie do M i do Ciebie pasuje Zofia ![]() Przerazilyscie mnie z tymi pazdziernikowymi mamami... Ja wczoraj zaczelam 35 tc...i jestem w stresie porodowym, dzisiaj mialam sen, ze zaczelam rodzic... ![]() Kiara - z tymi skurczami wspolczuje, mam nadzieje, ze dotrwasz jak najdluzej ![]() Sweet - zdrowka ![]() Polazilam po lasach, przywiozlam troche rydzow ale uszczesliwilam nimi mame zeby zrobila w sloiki ![]() Nawet chyba troche przesadzilam ze spacerami bo mnie wieczorem wczoraj bolala lewa pachwina. Dostalam wczoraj karton ciuchow ale takich wiekszych wiec dzisiaj siadam i segreguje a pozatym pogoda nie zacheca do wychodzenia z domu u nas leje cala noc i nie wyglada zeby mialo przestac.. Ide na owsianke |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tez dzisiaj mialam 2 godziny bezsennosci w nocy ![]() Wcinam owsianke z twarogiem i powidlami- dawno nie jadlam a naszla mnie ochota ![]() Dzisiaj wizyta, stresuje sie ![]() Trzymam kciuki za inne wizytujace mamy ![]() Esti odezwij sie ![]()
#1297 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
![]() pogoda masakryczna, ale zaraz poprawię sobie humor, mam nadzieję ![]() bo idę do fryzjera ![]() powodzenia na wizytach!
#1298 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie! Powodzenia na wizytach
![]() Ela super ![]() ![]() Ja juz gotuje zupke, po obiadku idziemy do kina ![]() ![]()
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
Hej
Podczytywalam wss przez weekend ale nie mialam czasu pisać. Co chwilę coś sie dzialo. W sobote w końcu udalo nam się sprzedać samochod ![]() ![]() Powodzenia dziewczyny na wizytach! Czekoladka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o jaaa cieee ![]() kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny ![]() Co ja dzisiaj będę robić, na zakupach nie byliśmy i nie bardzo jest z czego zrobić obiad... chyba cukinię usmażę i tyle, deszcz póki co pada i pada więc wychodzić się nie chce, a jeszcze do apteki muszę w końcu iśc, no i kolej y poniedziałek jak chciałam mała umowić na bilans na jutro/ pojutrze i znowu pada, tydzień temu byla chora. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
Witam sie i ja w ostatnim dniu 8 miesiaca, jutro zaczynam 9
![]() A mam wrazenie, ze dopiero wczoraj dzwonilam do siostry sie upewnic, ze ta bladziutka kreska na tescie oznacza ciaze ![]() Kiara trzymam kciuki, zeby skorcze sie nie nasilaly. Czekoladka i reszta wizytujacych dziewczyn, trzymam kciuki ![]() Ela ja tez chetnie zobacze nowa fryzure ![]() Kasia trzymam kciuki za Malenstwo ![]() Uciekam do pracy, dzisaj zaczynam szkolenie nowej osoby na moje miejsce ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | ||||
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki, witam się w poniedziałkowy jakże pracujący juz poniedziałek. kciuki za wizyty dzisiejsze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Brazylijczycy byli zdołowani no ale trudno, przeżyją. Polska 40 lat czekała na zostanie Mistrzem Świata ![]() mi sie podobało zachowanie Bruno, po meczu jak podawał rękę to każdemu z osobna gratulował! To jest zachowanie fair play! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1305 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
![]() u nas w końcu jest tak jak mąż chciał (choć ja się zapierałam nogami i rękami heh) i zostawiliśmy poprzedni samochód.....w sumie niech jeździ starym do pracy (a prawie 30 km w jedną stronę ma, więc starego tak nie żal), a nowy będzie na pozapracowe potrzeby ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Gratuluję wszystkich nowych tygodni ![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- A u mnie dziś paskudnie ![]() kiedy ja mam to pranie ciuszków zrobić....chciałam w zeszłym tygodniu, to się pochorowałam i nie chciałam zarazków na nich zostawiać, teraz ta pogoda taka do D.... żeby to chociaż już grzali. Nasze pranie wisi od soboty i jeszcze nie poschło... ![]() A jeszcze nie mam sznurków w łazience (taka malutka heh) tylko stoi mi suszarka w salonie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie nie wiem czy wezmie dzisiaj czy za 3 tyg. , a pytalas go moze czy za to sie placi? bo ja nie zapytalam i teraz nie wiem ![]()
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Zakorzenienie
|
ciekawe ile....
#1310 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przesyłka z Ikei to zamawiana przez firmę zajmującą się zakupami tam? JA przez taką zamawiałam w zeszłym roku meble i parę innych rzeczy i byłam baaaardzo zadowolona, a za transport wyszło tylko 60zł, więc jak najbardziej się opłacało ![]() Co do wanienki, jak dziewczyny pisały, nie jest polecana, bo przynosi więcej "szkody" (jest niewygodna) niż pożytku, choć przyznam, że wcześniej też chciałam taki profilowany "leżaczek" kupić, bo wydawał się fajny, ale jednak nie jest, więc odpadł. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podłączam się pod kciuki za dzisiejsze wizyty i za wszystkie w tym tygodniu ![]() Edytowane przez mgds Czas edycji: 2014-09-22 o 08:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia w pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za wizytujące dziewczyny trzymam kciuki!!! Pracującym MEGA miłego poniedziałku!!!!!tym niepracujacym OCZYWIŚCIE też hihi A ja uciekam na spacer ![]() ![]()
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
to pewnie tez tyle mnie skasuje
![]()
#1315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze wszystkie piszecie że dziadostwo z tą wanienka to chyba sobie odpuszcze...jednak :/ a myslałam że taki fajny pomysł ![]()
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-09-22 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
ja w sobote skoncze 8 mc
![]() jeszcze te urodziny wyprawiam w sobote , ale ide na latwizne , zamowilam sobie tort bezowy , mama upiecze mi kołacz z serem-jakos nie mam ochoty na kremowe ciasta..... standardowo zakąski i salatki zrobie ze 3 , a na kolacje leczo- szybko i łatwo rano przygotuje a potem odgrzeje ![]()
#1317 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie nam tak bylo szkoda sprzedawac nasza renatke ![]() ![]() Cytat:
![]() Z Hanusia w 34tc bylam w szpitalu juz z rozwarciem i wtedy mi zrobili ten wymaz wiec gin mi tego juz nie robil i terax nie wiem jak to jest ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jak wygląda czop śluzowy? Bo rano takie gluty miałam, jak gęsty, ciągnący się katar. Chyba nie mógłby to być ten czop ![]() Kurcze ale paskudna pogoda. Aż nic się nie chce robić. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czop wyglada jak typowa galaretka , moze byc podbarwiony krwia o zerknij ale ostrzegam ze to fujjjj ![]() https://www.google.pl/search?q=czop+...w=1366&bih=677
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.