Marcowe Mamy 2015 cz. 3 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-29, 09:29   #1291
Cos_
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej Piękne
Ja wczoraj miałam usg połówkowe (w 21t+1d) wszystko jest w porządku! Organy prawidłowo się rozwijają, kości też, przepływ w pępowinie dobry. ;D I poznaliśmy płeć najprawdopodobniej będzie parka. Chłopczyk waży 447 g, a dziewczynka 375 g. Także można mnie już kolorować na dwa kolorki

Jestem po śniadanku, więc biorę się za nadrabianie tego co naskrobałyście
Gratulacje!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-10-29, 09:29   #1292
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Tadaaaaam
zakupy udane Szkoda ze ja nie mam takiej mozliwosci, chetnie bym sie wybrala, a jedynie u mamy moge, a to tez rzadko ja odwiedzamy zazdroszcze
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:29   #1293
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
O jak ja tego nie lubię! ! i takiego 'dziamgania' do maleńkiego dziecka tez nie. Przecież to jest człowiek taki sam jak my i zasługuje na to, żeby zwracać się do niego normalnie
rany, ja też tego nie znoszę! Później są zdziwieni, że dzieci mają wadę wymowy Na przykład mój wujek do swojej wnuczki zamiast "MAJA" mówił "AJA" co to ma być
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:31   #1294
niunia_ona
Zakorzenienie

zjedliśmy i teraz spać się chce na śniadanie - banan , 4 kostki czekolady , owsianka z mlekiem miodem i mandarynka

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:32   #1295
luzna25
Zadomowienie

Jeszcze Wam powiem co się dzisiaj dowiedziałam Moja koleżanka miała robioną cesarkę przed terminem, bo odeszły jej wody, a na dodatek jak już wyciągli maluszka to miał owiniętą pępowinę wokół szyi Na szczęście z maluszkiem wszystko w porządku
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:34   #1296
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Piękne
Ja wczoraj miałam usg połówkowe (w 21t+1d) wszystko jest w porządku! Organy prawidłowo się rozwijają, kości też, przepływ w pępowinie dobry. ;D I poznaliśmy płeć najprawdopodobniej będzie parka. Chłopczyk waży 447 g, a dziewczynka 375 g. Także można mnie już kolorować na dwa kolorki

gratulacje i to podwojne klask i:

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Hej

Mnie dzisiaj Tz obudził rano, bo strasznie głośno sie szykowal do pracy. Na szczescie zasnelam na nowo

Super odwazylas sie

Gratuluje parki

Magiusa tak myślałam, ze macie ciagle problemy zdrowotne

Crystal jak sie dzisiaj czujesz?
Czuje sie do ale na szczescie goraczki nie mam, dziekuje ze pytasz
Stary 2014-10-29, 09:36   #1297
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
rany, ja też tego nie znoszę! Później są zdziwieni, że dzieci mają wadę wymowy Na przykład mój wujek do swojej wnuczki zamiast "MAJA" mówił "AJA" co to ma być
Popieram, ja też tego nie toleruje moja mama tak mówiła do mojej córki ale szybko ją naprostowałam i nie miałam problemu bo moja córka płynnie mówiła w wieku 2 lat i teraz jako jedna z nielicznych nie ma zajęć z logopedą, więc takim zdrobnieniom stanowczo mówię nieeeeeeeee
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 09:37   #1298
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze Wam powiem co się dzisiaj dowiedziałam Moja koleżanka miała robioną cesarkę przed terminem, bo odeszły jej wody, a na dodatek jak już wyciągli maluszka to miał owiniętą pępowinę wokół szyi Na szczęście z maluszkiem wszystko w porządku
ojej najgorsze ze nie mamy wplywu na takie rzeczy..... kolezanki siostra cala ciaze miala dobra, porod wszystko perfekcyjnie, a cos tam sie stalo, podczas porodu, nie wnikalam co, bo kazdy byl w ciezkim stanie zeby tak pytac..... i dziecko zmarlo....Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo
Stary 2014-10-29, 09:38   #1299
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ładny zestaw ja też muszę w końcu kupić. A i myślę też o zakupie tej mini suszarki na butelki, któraś kiedyś to wrzucała muszę poszukać

A mnie dziś teściowa wkurzyła na wieczór, zadzwoniła powiedzieć, że była z wnusią na szczepieniu i wiecie jak powiedziała do mnie: byłyśmy dzisiaj "gik", a ja: słucham? A ona powtórzyła: "gik". A ja zgłupiałam i cisza, a ona do mnie, że tak mówi na zastrzyk tej małej, żeby szybciej zrozumiała... Nie lubię takiego języka u dorosłych. Przecież 3latka zrozumie jak się jej powie, że idziemy po zastrzyk do pani doktor, to zresztą nie był jej pierwszy! A nie, że babcia mówi: idziemy "gik". No i już się wkurzyłam, bo ja nie chcę uczyć mojego dziecka takiego języka na skróty. Uważam, ze jak dziecko samo coś nazwie po swojemu to naturalne, bo jest dzieckiem. Ale nie żeby dorosły uczył jakiś dziwacznych form...
Przecież dziecko to też człowiek tylko mniejszy. Zrozumie. A od takiego sepleniania, zdrabniania dziecko nabywa wad wymowy, bo przecież uczy się przez naśladownictwo od nas. Będę to tępić jak ktoś mi tak zacznie do dziecka mówić.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:38   #1300
smv
Zakorzenienie

Rona gratki gratki! Do mnie wlasnie koleżanka zadzwoniła z gratulacjami że jestem w ciąży a przy okazji pochwalila się że sama jest w 3 miesiącu
Normalnie baby boom bo już 3 koleżanki w ciąży są że mną i ponoć moja była przyjaciółka też zaciazona... Ale to jest była przyjaciółka niech będzie w ciąży ona mnie nie interesuje.. ;(

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-10-29 o 09:39
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:38   #1301
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
zjedliśmy i teraz spać się chce na śniadanie - banan , 4 kostki czekolady , owsianka z mlekiem miodem i mandarynka
sniadanie mistrzow ja wrocilam z laboratorium wiec w koncu moglam cos zjesc, a juz taka glodna, bo od 7 rano na nogach..... no to chlebek kukurydziany z dzemem truskawkowym a na to dolozylam truskawek i kakao do picia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 09:40   #1302
smv
Zakorzenienie

Crystal macie dobre truskawki?
Stary 2014-10-29, 09:40   #1303
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po wizycie.
Wyniki krwi I moczu oki,szyjka oki,łożysko oki-dzidzia cudnie kopała -siusiak po raz kolejny potwierdzony Poprosilam o zwolnienie I DOSTAŁAM od jutra !!!!yUUUUUHUUU do szefa swojego z dobrymi wiadomościami,jakos nie był za bardzo przerażony I ze spokojem to przyjął hehehh luuuuuzzz
Pytałam sie lekarza skad ten ból brzucha I krocza-powiedział,ze to normalne I że tak to juz jest.Ale ciesze sie że tą szyjke zbadał bo się bałam że może coś nie tak pod tym względem jest. Jestem takaaaaaa szczęśliwa !!!!!
Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
kochana mnie też dziś kośc ogonowa dała we znaki, ledwo z auta się wygrzebałam:/ ból krotki ale intensywny. Ja dziś po wizycie, dziec rośnie aja z nim, już 7 kg na plusie doktor kazał się ztym nie przejmowac, dorzucił większą dawkę magnezu i kazał cierpliwie czekac na grudzien na echo serca, powiedział, ze to i lepiej żeby mały trochę podrósł.
takze biorę się za czytanie
Gratuluję udanych wizyt!

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny leżę z bólem brzucha... też durna musiałam firanki wieszać i to z za niskiego krzesła zamiast na TZ-ta poczekać
Obie taki mądre jesteśmy, mi już dzisiaj znacznie lepiej czasem jeszcze zaboli ale w porównaniu z wczoraj to pikuś..

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
A ja jestem po wizycie u ginekologa. Wszytko w jak najlepszym porządku, nasza córcia tak się ułożyła, że boku zrywać- nóżki zadarte nad głową, jakby chciała paluszkami u stóp dotknąć czoła gimnastyczka kochana.

Miednicą uciskała mi macicę, więc trzeba było się trochę postarać, żeby jeszcze dla pewności sprawdzić co jest między nóżkami, ale niiiiiiiiiiiiiiic tam nieee wiiiiisii
Pierwsza publiczna sweet focia małej:
Załącznik 5825530
Ale poza
Gratuluję córci

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
wrocilam od lekarza. Mam zapalenie oskrzeli i 3 opakowania antybiotykow plus syrop. a tabletki wielkie az przelknac nie idzie.... z tego wszystkiego zapomnialam spytac o te moje oslabienia, ale to nic w poniedzialek mam ginekologa to porozmawiam.... a czuje sie koszmarnie To nic, moj Tz dostal antybiotyki na dwa tygodnie, okazalo sie ze ma jakas bakterie na jezyku, i ma zakaz calowania sie ze mna

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

odpoczniesz w koncu, koniec ze stresami w pracy

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

za wizyte piekna

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Dzieciom sie nie odmawia

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Znajdzie sie takie samo napewno, nie martw sie Sprobuj wystawic ogloszenie ze poszukujesz takiego lozeczka w twoim miescie

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

To napewno maluszek czytalam ze szklanka mleka tez tak dziala

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Mojemu juz przeszlo po moim weekendzie , cale szczescie bo sie martwilam nie wiedzialam z tym pukaniem sprawdzimy Mojemu maluszkowi bardzo sie podoba jak opuszkami palcow jezdze sobie po brzuchu
Ale żeś sie załatwiła..
Zdrówka życzę

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ładny zestaw ja też muszę w końcu kupić. A i myślę też o zakupie tej mini suszarki na butelki, któraś kiedyś to wrzucała muszę poszukać

A mnie dziś teściowa wkurzyła na wieczór, zadzwoniła powiedzieć, że była z wnusią na szczepieniu i wiecie jak powiedziała do mnie: byłyśmy dzisiaj "gik", a ja: słucham? A ona powtórzyła: "gik". A ja zgłupiałam i cisza, a ona do mnie, że tak mówi na zastrzyk tej małej, żeby szybciej zrozumiała... Nie lubię takiego języka u dorosłych. Przecież 3latka zrozumie jak się jej powie, że idziemy po zastrzyk do pani doktor, to zresztą nie był jej pierwszy! A nie, że babcia mówi: idziemy "gik". No i już się wkurzyłam, bo ja nie chcę uczyć mojego dziecka takiego języka na skróty. Uważam, ze jak dziecko samo coś nazwie po swojemu to naturalne, bo jest dzieckiem. Ale nie żeby dorosły uczył jakiś dziwacznych form...

Hej Wam
Stary 2014-10-29, 09:42   #1304
niunia_ona
Zakorzenienie

Materac Gryka Pianka Kokos jest dobrym materacem?oglądam łóżeczka nowe także widzę że są różne.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 09:44   #1305
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Popieram, ja też tego nie toleruje moja mama tak mówiła do mojej córki ale szybko ją naprostowałam i nie miałam problemu bo moja córka płynnie mówiła w wieku 2 lat i teraz jako jedna z nielicznych nie ma zajęć z logopedą, więc takim zdrobnieniom stanowczo mówię nieeeeeeeee
ohh, ja logopede mialam kilka lat, ale przez brak sluchu do 6 r. zycia. Normalnie tak sie wstydzilam ze nie mowie jak inne dzieci....
Ja do dziecka bede mowic normalnie, a nie w jakims dziwnym jezyku tylko mam nadzieje ze zlapie roznice w dwoch jezykach
Czasami mnie denerwuje jak sie naduzywa zdrobnien do dzieci, na zasadzie wchodzenia im w tylek, ja to tak odbieralam jak widzialam rodzine taty i ich syna. Wiadomo ze powie sie jogurcik, chlebeczek z maselkiem itd. ale bez przesady za kazdym razem tak mowic, to dziecko sie nauczy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 09:44   #1306
lejdi_aga13
Rozeznanie

dziewczny ilez wy piszecie!

rona1906 mega gratulacje

zaraz was nadrobie
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:48   #1307
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Crystal macie dobre truskawki?
mi smakuja smakuja jak truskawki

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Gratuluję udanych wizyt!

Obie taki mądre jesteśmy, mi już dzisiaj znacznie lepiej czasem jeszcze zaboli ale w porównaniu z wczoraj to pikuś..

Ale poza
Gratuluję córci

Ale żeś sie załatwiła..
Zdrówka życzę

Hej Wam
dziekuje
Stary 2014-10-29, 09:48   #1308
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Witajcie

Crystal Jejku, życzę Ci duuużo zdrówka

Meganka Śliczne ubrania, gratuluję zakupów Jak Twoje zdrówko?

Cos Ja, mając najsilniejsze skurcze brałam 6 tabletek dziennie :/ Teraz biorę w razie bólu. A jeśli Tobie nic nie dolega, a do tego dochodzą jakieś perturbacje, to na razie odstaw. Gdyby pojawiły się np. skurcze łydek- wtedy zaczniesz znowu

Lesyeux Powodzenia na zakupach :

Smv Ojej, a musisz wychodzić? Może lepiej darować sobie taką porcję wysiłku? Ja mieszkałam kiedyś na 5. piętrze, więc rozumiem Twój ból

Dziś u nas 20 tc
A wczoraj byliśmy na USG i okazało się, że noszę Syneczka
Rośnie pięknie, wręcz idealnie, a waży 330 g.
Ja niestety dalej muszę leżeć i brać leki, bo skurcze mam nadal

Buziaki i miłego dnia
Gratuluję synka
Cytat:
Tadaaaaam
Śpiworek ekstra!

Cytat:
Hej Piękne

Parka , gratuluję
Stary 2014-10-29, 09:53   #1309
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Materac Gryka Pianka Kokos jest dobrym materacem?oglądam łóżeczka nowe także widzę że są różne.
Ja się wczoraj trochę naczytałam o tym, że śmierdzą, pleśnieją i co najgorsze o robakach w nich. A takie podobno zdrowe... Choć i te opinie się już pozmieniały.
Stary 2014-10-29, 09:56   #1310
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Ja się wczoraj trochę naczytałam o tym, że śmierdzą, pleśnieją i co najgorsze o robakach w nich. A takie podobno zdrowe... Choć i te opinie się już pozmieniały.
a jakie są w końcu dobre?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 09:56   #1311
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Piękne

Ale super ze bedzie parka. Przynajmniej za jednym zamaxhem macie z glowy

Cytat:
Dobrze ze z maluszkie. Wszystko dobrze.

Cytat:
Mi sie wydaje ze tak. My taki mamy

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 09:59   #1312
emily863
Zadomowienie

Cytat:
a jakie są w końcu dobre?
Ja sama dopiero zaczynam zgłębiać temat. Chyba ile osób tyle opinii. Zastanawiam się jaki będzie przy łóżeczku, które dostanę i czy nie kupić jednak nowego.
Stary 2014-10-29, 10:00   #1313
rona1906
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Supeeeeeeeeeeer gratuluję Duże te twoje maluchy, mój synek ważył tylko co twoja córka w tym samym czasie
może i duże, ale ważne, że mieszczą się w normie (wg pni doktor)

Dziękuje Wam za wszystkie gratulacje

smv u mnie też babyboom. Przedwczoraj moja siostra zrobiła test i jak na moje oko to wczesna ciąża. Pojechałyśmy na badania krwi i z nich wynika, że to 5 tydzień.

Na dokładkę moje trzy znajome również w ciąży. i gdzie ten niż demograficzny? Jak ja naokoło same małe dzieci widzę i kobiety w ciąży

Edytowane przez rona1906
Czas edycji: 2014-10-29 o 10:28
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 10:02   #1314
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Ja sama dopiero zaczynam zgłębiać temat. Chyba ile osób tyle opinii. Zastanawiam się jaki będzie przy łóżeczku, które dostanę i czy nie kupić jednak nowego.
no zwykły materac pianka koszt 30 zł ten gryka kokos 70 zł:O
nie wiem co zrobić

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 10:05   #1315
ewka5891
Zakorzenienie

Niunia według mnie jak bedziesz dbała o ten materac to bedzie dobry

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 10:09   #1316
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
może i duże, ale ważne, że w mieszczą się w normie (wg pni doktor)

Dziękuje Wam za wszystkie gratulacje

smv u mnie też babyboom. Przedwczoraj moja siostra zrobiła test i jak na moje oko to wczesna ciąża. Pojechałyśmy na badania krwi i z nich wynika, że to 5 tydzień.

Na dokładkę moje trzy znajome również w ciąży. i gdzie ten niż demograficzny? Jak ja naokoło same małe dzieci widzę i kobiety w ciąży
ja tez widzę dużo kobiet w ciąży w moim mieście

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 10:12   #1317
Cos_
Zakorzenienie

Teraz jest wielkie baby boom kogo nie spotkam to w ciąży albo niedawno urodzone dzieciątko ale mnie dziś głowa boli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 10:13   #1318
emily863
Zadomowienie

Cytat:
no zwykły materac pianka koszt 30 zł ten gryka kokos 70 zł:O
nie wiem co zrobić
Ja jeszcze poczytam o tym, ale w tym momencie jakbym miała kupować to chyba poszukałabym jakiegoś niedrogiego lateksowego. Z kokosowo-gryczanym na pewno trzeba pilnować żeby nie został zasikany i żeby wilgoci nie było. Tyle mojej wygooglanej wiedzy
Stary 2014-10-29, 10:13   #1319
niunia_ona
Zakorzenienie

Materac piankowy 120cm x 60cm x 9cm , zdejmowany pokrowiec do prania, pokrowiec 100% bawełna, pokrowiec kolorowy,
grubość materaca 9 cm pozwalające na długie użytkowanie materaca użytkowanie
+ 45 zł

Materac kokos pianka kokos 120cm x 60cm x 9cm , zdejmowany pokrowiec na zamek do prania, pokrowiec biały pikowany 100% bawełna, zewnętrzne warstwy materaca składają się z warstwy kokosa, część centralna to pianka, grubość materaca 9 cm która pozwala na użytkowanie materaca 4-5 lat bez konieczności wymiany na inny ( nie tworzą się wgłębienia nawet przy większej wadze dziecka )
+ 65 zł

Materac pianka gryka kokos 120cm x 60cm x 8,5cm
- pokrowiec biały pikowany w kwadraty
- grubość materaca 10cm pozwala na 4-5 letnie użytkowanie bez konieczności zmiany materaca ( nie tworzą się wgłębienia nawet przy większej wadze dziecka )
+65 zł

Materac Gryko Koko Plus 120cm x 60cm x 10cm
- cena na allegro 130 zł , u nas tylko 90 zł
- najlepiej sprzedający się materac w naszej ofercie
- posiada system 2 pokrowców : jeden wewnętrzny do którego są przytwierdzone kieszenie z łuską gryki oraz drugi zewnętrzny 100% bawełniany który można w każdej chwili zdjąć do prania
- grubość materaca 10cm pozwala na 4-5 letnie użytkowanie bez konieczności zmiany materaca ( nie tworzą się wgłębienia nawet przy większej wadze dziecka )
+90 zł
i jaki tu wybrać

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-29, 10:16   #1320
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Materac piankowy 120cm x 60cm x 9cm , zdejmowany pokrowiec do prania, pokrowiec 100% bawełna, pokrowiec kolorowy,
grubość materaca 9 cm pozwalające na długie użytkowanie materaca użytkowanie
+ 45 zł

Materac kokos pianka kokos 120cm x 60cm x 9cm , zdejmowany pokrowiec na zamek do prania, pokrowiec biały pikowany 100% bawełna, zewnętrzne warstwy materaca składają się z warstwy kokosa, część centralna to pianka, grubość materaca 9 cm która pozwala na użytkowanie materaca 4-5 lat bez konieczności wymiany na inny ( nie tworzą się wgłębienia nawet przy większej wadze dziecka )
+ 65 zł

Materac pianka gryka kokos 120cm x 60cm x 8,5cm
+65 zł

Materac Gryko Koko Plus 120cm x 60cm x 10cm
- cena na allegro 130 zł , u nas tylko 90 zł
- najlepiej sprzedający się materac w naszej ofercie
- posiada system 2 pokrowców : jeden wewnętrzny do którego są przytwierdzone kieszenie z łuską gryki oraz drugi zewnętrzny 100% bawełniany który można w każdej chwili zdjąć do prania
+90 zł
i jaki tu wybrać
Słyszałam też że piankowe z Ikei nie są złe.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości