![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Kawa? Zapraszam miłe Panie
![]() U mnie poniedziałki i wtorki to dni pracy-pojechanie po towar,wystawiania na allegro.Syna zapisałam na niemiecki to też schodzi mi ponad 2 godziny.Latam jak Andzia ![]() Dzisiaj regeneruję siły- leżę w pozycji horyzontalnej i sobie klikam ![]() Szukam sobie jakiejś maseczki.Ultra kojącej.Macie jakieś typy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Raróg
|
Hej Wam, dawno mnie nie było
![]() Nowy związek okazał się niewypałem i wróciłam do byłego, o tamtym nie myślę w ogóle ani nie tęsknię. Za bardzo się pospieszyliśmy. Dwa tygodnie było pięknie a potem już miałam go dosyć. Mam teraz straszny problem, bo on nie chce mi oddać moich rzeczy : ( Nie odbiera telefonu, nie odpisuje, nie otwiera drzwi, znajomi rzekomo nic nie wiedzą (w co nie wierzę). Byłam już na policji, ale musze iść jeszcze raz w rejon przydzielony do jego miejsca zamieszkania. Pokłóciliśmy się i jak stałam, tak wyszłam zamiast się głupia spakować, no ale kto by się tego spodziewał : / Nie wiem, jak macie jakieś rady, jak dorwać tego gnojka, to piszcie, bo ja już nie wiem, co robić : ( A z moim na szczęście się dogadaliśmy, ile rzeczy on mi już wybaczył to jest nie do uwierzenia ![]() Dostałam nauczkę, która raz na zawsze wybije mi z głowy innych. Na zdrówko nie narzekam, byłam dziś u lekarza i dostałam nowy, dobry lek, po którym nie mam takich lęków i stanów przedpadaczkowych. Chwilowo posiłkuję się komputerem w bibliotece, może i dobrze, przynajmniej jestem trochę wśród ludzi a nie ciągle sama w domu. W trasie z moim też byłam, ale musiałam z Osielska wracać do Bydgoszczy do domu, bo nie wzięłam dowodu, a jechaliśmy do Niemiec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Stara miłość nie rdzewieje, boisz się pobyć sama? Faceta na rękach powinnaś nosić, ja bym za coś takiego pogoniła, zwłaszcza że nie wierzę, żeby kilkutygodniowy skok w bok został całkowicie zapomniany/wyparty. Wróci, wcześniej czy później.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zakorzenienie
|
Laura, zgodnie z powiedzeniem: łatwo przyszło, łatwo poszło...Spieszyłas się z tamtym związkiem, nim dobrze poznałaś tego pana
![]() To nie jest kwestia nauczki, bo przecież nie jesteś z nikim z musu, ani dlatego, ze on z Tobą wytrzymuje - chcesz być szczęśliwa. albo może chcesz być zakochana, a w stałym związku ten stan nie jest tak ekscytujący, jak pisza w powieściach ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Beti, co nowego z seriali...? ![]() Dzis mam zły dzień, bo popsuła mi się kuchenka. oczywiście teść z męzem zabrali się za naprawę, a jak skończyli i nie naprawili - to już naprawy były zamknięte. zobaczymy jutro ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-02-11 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Konto usunięte
|
Kama, bardzo fajny,acz skończył się w momencie, gdy powinien się zaczynać - Ascension.
Kolejne sezony Bitten (wilkołaki ![]() Są tez nowości,ale zbieram, jeszcze nie widziałam - Fortitude, Forever , Gotham, 12 malp, więc nie wiem jeszcze co to... Z książek - Gniew Miłoszewskiego. Kapitalny kryminał. W amerykanskim stylu, choc to sugeruje wtórność autora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Forever polecam, właśnie ściągnęłam 15 odcinek, ale czekam na napisy
![]() Bitten zaczęłam oglądać, ale główna panienka działała na mnie tak wnerwiająco, ze serial odpuściłam ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-02-11 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Konto usunięte
|
E,nie przeszkadza mi..
I dobrze ją zapamiętałam w V: Goście... Ja tak czasami te drugie serie z rozpędu oglądam, zastanawiając się, po co ja to robię ![]() W łikend ogladalismy z tż dwie fabuły . Polskie. Miasto 44. O,matko, kto mu pozwolił zrobić takie coś?!? Ale młodzi aktorzy zaliczyli też gołe debiuty i odbyli najbardziej żenującą scenę miłosną, jaką ostatnio widziałam... I Służby specjalne. Ech, te polskie produkcje... Robione przez głuchego dźwiękowca, bo trudno było cokolwiek zrozumieć, napisy by się przydały ![]() Wiecie,ze jutro juz tłusty czwartek jest?!? Znowu mi rok jakoś szybko mija... |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
jutro może przetestuje to
![]() https://wizaz.pl/kulinaria/kolekcje-...tm_campaign=NP |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
jakies plany pączkowe...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
jeden konkretny: pączków NIE ŻREĆ..... ewentualnie zadowolić sie jednym przy kawce...
![]()
#1302 |
Zadomowienie
|
Któraś z Was pisała wcześniej o pączkach pieczonych.
Ja polecam te: http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...e/przepis.html Są proste do zrobienia, baaardzo smakowite no i jednak bardziej "dietetyczne" niż smażone. Choć dziś nie zdążę - akurat wczoraj i dziś mam pracę do późna, w której wir zaraz się rzucam ![]() Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() z dzieciem lepiej...jeszcze kaszel jest ale coraz mniej... Plany paczkowe owszem sa...ale nie wiem ile zjem...narazie na sniadanie zjadlam przysmazone pierogi ![]() Dzisiaj kosmetyczka i fryzjer,jutro wraca maz ze szkolenia wiec...bedzie sie dzialo.... ![]() milego dnia dziewczyny i pamietajcie...dzis kalorii nie liczymy ![]()
#1304 | |
Raróg
|
Ja tam na pączki się nie wybieram, mam w domu dwie drożdżówki i trzy pudełka lodów i ktoś to musi zeżreć. Pączka to jem jak mam ochotę, a nie z musu.
Czemu wróciłam do byłego? Z czasem uświadomiłam sobie, że tęsknię za nim i za naszym życiem. Nie wiem, może potrzebowałam jakiejś odskoczni, żeby to zrozumieć. Teraz już wiem, że jakkolwiek by nie było, życie z nim na 100% mi odpowiada i te pięć lat, które już nam minęło, niczego nie zmieniło. Sama nie boję się być. Nieraz byłam sama i zawsze sobie dobrze radziłam. Teraz też jestem jakby "słomianą wdową", bo w końcu on na tych tirach, więc zostają nam tylko weekendy ; )
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Konto usunięte
|
Pół
![]() Bo niedobry ![]() I jakaś szuja wyżarła różę ![]() Za to pogoda we Wro ![]() ![]() ![]() PRAWIE jakby Wielkanoc nadchodziła, nie walentynki...Chociaż ostatnie Wielkanoce chyba śnieżne były i paskudne ![]() Nawet muchy się obudziły... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-02-12 o 11:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Konto usunięte
|
Kupiłam sobie na wiosnę już - bourjois lovely.
Śliczny delikatny zapach. ![]() Cena w ross-przesadzona, jak na bourjois, oczywiście, chyba 90 ![]() W empiku 25 zł ![]() Teraz tylko wiosnę poproszę. I ze dwa nowe ciuchy do tego zapachu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Konto usunięte
|
Widziałyście ostatnie fotki Umy Thurman ?
Nigdy nie była ładna, raczej interesująca. Na tych zdjeciach - nie do poznania, przebiła zmianą Zellweger, moim zdaniem.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
wcięło mi post, więc - po przerwie - pisze raz jeszcze. Zjadłam 0,5 pączka, ze sklepu eko, ma być domowy. chyba niezły, ale ja nie lubię pączków. zjedzenia wiekszei ilości sobie wręcz nie wyobrażam
![]() Kuchenka nadal na zapałki ![]() ![]() ![]() Dzis kolejny zabieg na włosy, mam nadzieje, ze się wzmocnią. we wtorek retinol arkany u kosmetyczki ![]() Od jakiegoś czasu maluje rzęsy regularnie, do pracy, tuszem miniatura givenchy Couture noir volume. nie jest zle, choć poprzednia wersja bardziej mi pasowała. ale po 2 godzinach - już mam smugi pod oczami. jak zetre - mam zacienione oczy. dziś pomalowałam się Wonder oriflame ( starą wersja). efekt podobny, robota podobna, zmywanie łatwiejsze, osypywania brak przez cały dzień, z fryzjerem włacznie ![]() Dziś pacjentka powiedziała mi...hm...chyba komplement. leczyłam jej dziecko, a ona mówi, ze dawno temu sama leczyła zęby u dentystki o takim samym nazwisku, jak ja. tu i tu. mówie, ze to u mnie. patrzy na mnie i pyta, czy moja mama tez jest dentystka. nie, to musiało być u mnie - ten czas i to miejsce...Wyraznie nie dowierzała. zatem albo teraz wyglądam tak młodo, albo wtedy wyglądałam tak staro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Rozeznanie
|
jeszcze dwie godzinki i bedziemy w komplecie yupiii...
pisalam wczesniej ze ide do fryzjera...bylam i zaluje...wiem ze odrosna ale co mi strzelilo do lba zeby tak bardzo cieniowac wlosy...nie podoba mi sie... buuuu ![]() paczek zjedzony w ilosci 1 ![]()
![]() |
#1310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kama, no nic nie kapujesz ![]() ![]() Właśnie skończyliśmy zebranie rodzinne na temat zmian w naszym odżywaniu. Został spisany protokół, który wisi na lodówce. ![]() ![]() Pączki zjedzone w ilości 3 (ale to było jeszcze przed zebraniem). Kończę 13 Stefkę. Niby mam już przesyt, ale jakoś mnie ciągnie do tych książek. Kupiłam w Biedronce "Domofon" Miłoszewskiego i najnowszą książkę Plebanek. Tak więc literatura na zbliżający się urlop zapewniona. Zamówiłam zegarek Gino Rossi i dziś dostałam przesyłkę. Bardzo jestem zadowolona. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta czy, któraś z Was ma doświadczenia związane z mezoterapią igłową i może podzielić się spostrzeżeniami, wnioskami, sugestiami?
![]() ![]() nie ma przeciwwskazań w przypadku chorób o podłożu immonologicznym, jednak opinie o efektach i zasadności zabiegu są bardzo zróżnicowane, żeby nie powiedzieć rozbieżne.... ![]() rzęsy konsultantki zrobiły dziś na mnie ogromne wrażenie, długie, pięknie rozczesane, ładny efekt przy jednoczesnym zachowaniu naturalności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Ilana, miałam igłowa i efekt widziałam, ale najpierw 2 tygodnie wyglądałam, jak ofiara przemocy domowej
![]() ![]() A, te psedo pączki serowe dobre, Magnolia, to do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Piątek
![]() ![]() ![]() Za oknem znowu zima -2 ![]() ![]() Kusi mnie, żeby zmienić fryzurę, kolor włosów.... Nie jest dobrze ![]() ![]() Juka- wow brawo ![]() Miszka- byłaś u neurologa z wynikiem ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Hej! Aussie mam namiary na tego lekarza we Wrocku.Wczoraj mąż przywiózł wytyczne,więc teraz tylko sie umówić
![]() Wiosennie za oknem ![]() Ilka mezo działa głębiej i napewno cos tam polepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A babcia Mazurowa zastanawiająca sie, czy kupić stringi - bezcenne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam w saszetkach nowość serum Chanel http://allegro.pl/chanel-hydra-beauty-micro-serum-0-75-ml-i5053425672.html Cena w miarę -jak któraś chce przetestować
![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-02-13 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() Chociaż w filmie grało wielu studentów, wiec i tak ci młodzi ludzie świetnie się spisali. Mój mąż pod choinkę kupił mi książkę, napisana na podstawie filmu, aż jestem ciekawa jak wypadnie. http://lubimyczytac.pl/ksiazka/230241/miasto-44 ![]()
![]() |
#1318 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Irenosława Pierwsza
|
A chyba nie do mnie
![]() pączków nie piekę, ale z cukierni nawet sie nie przyznam ile zjadłam ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1320 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kama, tez zrobiłam te pączki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.