|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Że to jest możliwe w dzisiejszych czasach.. Przekonałam sie jak moja koleżanka niedawno miala identyczna sytuacje z tym ze miala byc dziewczynka, a urodził sie chłopczyk.
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ostatnio same koszmary, i to takie masakryczne. Do tego budze się cała obśliniona na buzi... Ma ktoś tak ![]() Cloche wiem, muszę bardzo uważać. Staram się często kontrolować mocz, i z dwóch ostatnich wyników nie było białka w moczu. No i jeżdże 2 razy w tyg do szpitala. Agata kciuki za wizytę ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
To jeszcze rozumiem, ale na odwrót ?? |
||
|
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
Sun dobrze ze z mala wszystko ok , niech rosnie pociecha
. I ty sie trzymaj cieplo i czekamy na fotki malutkiej
|
#1294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u nas trzeba ostrą artylerię na katar bo młoda ma zwęzone przewody słuchowe i idzie jej na uszy. do tego alergiczka więc te błony śluzowe ma bardziej przekrwione i strasznie się męczy Cytat:
". Albo ubiegnij teściową i zaproś ich na następną sobotę wyraźnie zaznaczając, że na kawę i ciasto ![]() a znajomi - mnie się wydaje, ze z wiekiem, z czasem, każdy zaczyna mieć swoje życie. praca, dzieci, zaczynają chorować rodzice. i znajomości się rozluźniają a wiele się rozpada. To jest przykre, zwłaszcza kiedy jedna strona się stara a druga olewa - ale to trochę weryfikuje te znajomości przy okazji. mnie się tak niefajnie posypał kontakt z przyjaciółką od piaskownicy, była moim świadkiem na ślubie. po studiach jakoś tak powoli oddalałyśmy się od siebie, nie było kłótni tylko takie rozluźnienie. Teraz w sumie rozmawiamy na święta i na urodziny. moja olga ma 4 lata, jej synek niecałe trzy i dzieci nigdy się nie widziały Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie nie wyobrażam sytuacji w której rodzi się dziecko innej płci niż ta określona na usg. Warunek: dobry sprzęt usg, a nie jakieś starocie. Mi na genetycznych w klinicie babka powiedziała że za wcześnie aby określic na co mój gin był zaskoczony (2 dni po genetycznych miałam wizytę u niego) i sam określił płec w 12 tygodniu, co potwierdzał dodatkowo jeszcze na kolejnych wizytach
Chyba bym na zawał zeszła jakby po porodzie położna powiedziała "jest chłopak"---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Albo nawet jakbym zrobiła wcześniej to i tak w terminie w którym on będzie przyjadą znów
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
My nadal ze szpitLNEGO łóżka ale mi dziś Córa napędziła stracha, o 4 rano ból podbrzusza myslalam ze od moczu ale nie dostalam 4h wczesniej magnez pomógł ale niewliele wiec leze podpieta pod kolejna kroplówkę.... KTG w normie najwiekszy skórcz na 70 ale byly 2 wiec ok... Sunshine Kochana Moja ! Gratuluje. Tak dużego uporu i siły! Opis cudowny bardzo sie ciesze że wszystko sie dobrze skończyło i że wróciłaś szybko do formy a to najwazniejsze. Trzymajcie sie zdrowo ![]() Wiele Przeszłąś ale teraz nagroda najpiekniejsza Twoja córeczka... Czekalam n Twój opis....
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
GGI trzymajcie się dzielnie, podziwiam wszystkie dziewczyny, które dają rade przebywać w szpitalach, ja bym psychicznie nie wytrzymala, no ale wszystko dla maluszkow, bo opieka ciągle pod ręką i w razie w zawsze szybko zareaguja
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie było i tak bedzie foch - u mnie trochę podobnie jest, też zawsze wszystko źle, ale młodą babcia uwielbia i z wzajemnoscią więc łatwiej to po mnie spływa
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
Jalas slaba jestem
nie bede jechac na jogę lepiej nie ryzykować. Musze tylko ubrac sie krew pójść oddać. Nawet was nie cytuje bo chyba jeszcze chwilkę poleze i dopiero wstane i sie ubiore
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
No to u mnie wybił 38tc, ale z rodzeniem chce się jeszcze wstrzymać, bo w tym tygodniu mam dużo planów i mi nie pasuje
A co do zmiany płci słyszałam, że często z dziewczynki robi się chłopak a nie na odwrót Ale bym się zdziwiła jakby u mnie tak było, teściowa była by wniebowzięta
|
#1301 |
|
Rozeznanie
|
GGI ile Leżysz w szpitalu już? Bo mi się wydaje ze jakoś długo....
Ja mam skurcze jak nic ale na razie nie P anikuje czekam może przejdzie samo czekam do wieczora...
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe lato miałam fazę na śniadanie - kanapki z kozim serkiem, pomidorem i rzodkiewką. Jak jeździliśmy do babci TŻta to specjalnie dla mnie kupowała ten serek... Aleeee się wyspałam Wstałam jak TŻ szedł do pracy o 6:00, bo byłam w wc chwilę wcześniej to żeby znowu nie zaspał poczekałam do budzika, wywaliłam go z łóżka i wróciłam spać. Obudziłam się przed 10!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
Tez bym chciala tak pospać, wstaje o 6 razem z TŻ a potem chodzę pól dnia nieprzytomna aż nie padnę na godzinna drzemkę. Mam mega spadek formy, leze w łóżku, bo jak siedze to mnie nawalają plecy i zebra, usiadłam na 3 minuty do laptopa ale nie dalam rady.
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
No co się wkurzyłam to tyle!!!!!!
Dostałam maila ze mój paczkomat jest przepełniony, ze kurier kilka razy próbował włożyć paczke i ze będzie do jutra w magazynie i jutro znów sprobuja włożyć. A 3 paczki mi idą do paczkomatu! Album i 2 x kosmetyki. No ładnie nie spotkałam sie jeszcze z czymś takim heh. Pobudzilo mnie to i idę do tego laba w koncu. Chyba kupie miód i czosnek i zastosuje moja kurację , bo naprawde sie slaba czuje. Agnessssa słuchaj intuicji, jak czujesz ze poczujesz sie bezpieczniej sprawdzając w szpitalu to nie wahaj się jedz
|
|
#1305 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Częste masz te skurcze? Oby przeszły. Cytat:
jak słabo się czujesz to może i to badanie dziś odpuść, masz jeszcze kilka dni do wizyty to zdążysz zrobić Cytat:
Co do płci to tez znamy od 13 tygodnia ale tyko jeden lekarz potwierdzal. Byłaby niespodzianka, tylko z imieniem najgorzej tak się już do Leona przyzwyczaiłam MaLoS u nas dziś 37 tydzień ☺ Dziś pamiętałam 😁 ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Obyś się jutro doczekala tych paczek ☺ |
|||||
|
|
|
#1306 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
aaaaaa ![]() Cytat:
Choć to tez zależy od samopoczucia jednak. Nie mam zamiaru po CC leżeć tydzień w szpitaluU mnie w odwiedziny takie jak u Ciebie pewnie też rodzice przyjdą jak wyjdziemy ze szpitala, ale nie na nasiadówe. No i pewnie cały tydzień pielgrzymki będą, ale mnie to nie przeszkadza o ile będą się ze mną umawiać Cytat:
Cytat:
nigdy tak nie miałam![]() Cytat:
No ale właśnie na genetycznym w 12 tc babka już widziała, że na 99% chłop i później 3 razy było to potwierdzone...
|
|
#1307 | |||
|
Rozeznanie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Cytat:
Haha niezle! Moze powiedz wprost, ze chcecie odpoczac i przez pierwszych pare dni nie otwieracie drzwi moja na bank nie przyjedzie. Zdziwię sie jak w szpitalu sie pojawi.. Nieee nie pojawi sie![]() Cytat:
Wyjdzie na to ze chce prezenty nie chodzi mi o nie. Chodzi mi o zainteresowanie i o życzliwy telefon. O głupie odwiedziny, o cokolwiek. A tak to siedzę sama całymi dniami, maz pracuje długo, często wraca po 20.. Dobrze ze mam psa, to zawsze jakies towarzystwo jak znajome rodziły to zawsze cos organizowałam z innymi dziewczynami i było miło, teraz nikt nie pomyśli. Cóż... Chyba trzeba sie przyzwyczaić do swojej rodziny ja, maz , maluch i pies a reszta? No cóż, nic na sile..Cytat:
Bardzo nieciekawie.. Ale mysle, ze to nie moze byc tak, ze nikogo nie wpuszczają. U mnie tez jest zakaz odwiedzin, bo grypa panuje, ale położne mówiły, ze przychodzą w odwiedziny tylko nie tłumami, max dwie osoby remont u mnie tez trwa, na porodówce i rodzi sie na salach zastepczych także łącze sie z Toba w bolu![]() Pykanie Pamiętacie jak pisalyscie, ze Wam "pyka" w brzuchu jak maluch sie przekręca? Wlasnie u mnie sie tak zaczęło dziać, dziwne uczucie
Edytowane przez kopycio Czas edycji: 2016-03-11 o 10:40 |
|||
|
|
|
#1308 |
|
Rozeznanie
|
Juz po wizycie!Zosia wazy 2650kg i zapowiada się mała księżniczka w okolicach 3200:p jazdaaa
![]() Główka do dołu jest, nie jest owinięta pępowina, przepływy ok... Widziałam nawet oczka i nosek ale na zwykłym USG to wiecie jak widać:p dwie dziury czarne i tyle... AAA no i Zosia na 100% jest Zosią:p Gina powiedziała,ze Zosi jest dobrze w brzuszku i nie zapowiada się nic by wczesniej go opuściła... AAA no i gina jak zobaczyła mój brzuch to sądziła ze dziecko minimum 4kg wazy:p yyyyy...slodyczą mówimy stop:p
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy dziękuję
chyba tak zrobię jak piszesz jest mi taaak zimno ze lepiej jak pójdę jutro lub w pon oddać ta krew.Dzieki bo jakos uwalilam do głowy ze musze dzis i w sumie nie brałam innej opcji pod uwagę.No właśnie! Tez pamiętam ze kurier wydawał bo byl przepełniony :P a nawet raz kurier mi zadzwonił ze nie zmieści paczki do żadnej skrzynki to mu powiedziałam ze jestem w domu i moze mi przywieźć i mi do domu przyniosl hehe ![]() Chłopak dziewczynka Rany Julek ja mam tyle różowych ubranek:O (jak się kupuje pake od kogoś to sie nie ma zbyt wpływu na kolory heh), do tego moja sesja zdjęciowa jest z różowymi bucikami hihi itp. (dalej nie mam zdjęć:P )No to byloby bardzo szalone hehe ![]() A jakie imie bym dala :O to jeszcze bardziej szalone ![]() Pije herbatkę i chyba znów pójdę drzemać bo bol glowki dolaczyl.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1310 | |||
|
Zadomowienie
|
Sunshine
Dobrze,że już jesteście w domku i wszystko dobrze się skończyło. Też pamietam jak zpokarmem walczyłam, mała traciła na wadze, tż w nocy w domu a ja jeszcze byłam cewnikowana. Wyglądałam jak zombie ![]() Co do cesarki to i tak wolę sn oczywiście jeśli nie wynikną komplikacje, wtedy liczy się tylko dzidziuś.Puchnięcie Nic z tych rzeczy, nosze normalnie obrączkę znajomi Nasze znajomości zweryfikował wyjazd a granicę.Przerzedziło się Jak byliśmy w PL to zawsze kogoś odwiedzamy, staramy utrzymac kontakty, ale teraz też nie każdy się zainteresuje co u nas. Swoje życie, dzieci to nie wymówka ![]() ser kozi Na początku ciąży to co chwila szamałam sałatkę serem kozim. Teraz raz na kaliś czas u tz w knajpiej. U nas tez można kupic tzw brunost czyli ciemny ser kozi w plastrach na słodko.agata ![]() Cytat:
Cytat:
ZawałCytat:
katar Moja młoda normalnie śpi z katarem nie wiem jak ona to robi. Kiedys, ja była malutka, tez mialam euphorbium, nic nie dało ( bo nieby co ma zdziałać woda ze sproszkowana kością świni). Potem tylko woda morka i katarek. U siebie, nasivin czy otrivin plus woda morska. Ja jeszcze w łóżku Tż sprzata kanciapę dzis mam leniwy dzień, tylko pazury muszę ogarnąć, bo odrost juz straszy
|
|||
|
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Agata super! Ulga co?
teraz mozna spokojnie przygotowywać sie dalej ️ Poli jakby jednak okazało sie, ze chłopak to podrzucisz mi zdjecia, ja Ci buciki na niebieskie przerobię ![]() Martinixxx nie wiem co gorsze, teście przez tydzien czy brak tesciow w ogole
Edytowane przez kopycio Czas edycji: 2016-03-11 o 10:44 |
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Kopycio wiesz co patrząc na moja mamę i i w sumie u mnie widze podobnie , to okres : Koniec studiów, praca, zakładanie rodziny, dziecko - jest okresem hmm 'zmiany znajomych'
Nie mowie ze wszystkich ale zostają tylko Ci najważniejsi, ktorym zalezy! Moja mama i tesciowa tez obydwie mi powiedziały ze znajomi i przyjaciele jakos tak poznikali w tamtym okresie. Ale pojawili sie nowi, bo dzieci miały kolegów i poznaly ich rodziców, bo na placu zabaw itp. Co lepiej - tesciowa opowiadala ze jak założyli własną działalność i zaczęli im sie lepiej zyc to dużo znajomych sie odsunelo. Tak samo od moich rodziców. NP tata mówi ze taki kumpel ciągle porownywal ze oni mogą to a on nie, i padla przyjaźń. Myśmy mieli taka super paczke jak mieszkałam w Rzeszowie. Ale właśnie potem do mnie dotarło ze ja ich 'trzymalam', bo to ja organizowałam spotkania, ja organizowalam każdemu urodziny, ja sie starałam. Jak odpuscilam to sie rozwalilo. Z wielu osob teraz został nasz przyjaciel, nim sie regularnie widzimy i mamy z mężem nadzieje ze przyjaźń z nim bedzie dluga ![]() Moja przyjaciółka od dzieciństwa - ale nie jest łatwo, bo mieszkamy daleko od siebie, często dzwonimy, wysyłamy zdjęcia ona mi swojego synka ja mojego brzucha, jak ona byla w ciszy to wysylala mi swój brzuch a ja jej sukienki ślubne które przymierzałam hehe Ale trzyma sie. Kolezanka co prezent mi wysłała. Mieszka z naszym kolega za granica, czasem pogadamy, jak przyjechała pare miesięcy temu to wzięłam wolne w pracy i pojechalam do Rzeszowa by sie z nią spotkać w koncu tak rzadko jest. I ona tez powiedziała ze wszyscy jej super znajomi ja olali. Przyjechała na 2 tyg z dzieckiem półrocznym, najlepsze przyjaciolki nie odpisaly na smsa, albo powiedziały ze dadzą znac i cisza.Tylko ja sie z nią spotkałam i jakas kolezanka ktora nigdy nie byla z nią taka kumpela najlepsza (bo ma dziecko i nie wychodziła na imprezy tak jak inne) Ja początkowo jak pisałam do znajomych ze jedziemy do Rzeszowa i czy się widzimy - a tu każdy nas olal to bardzo przeżywałam. Mąż ze mną dużo rozmawiam, ze to teraz tak będzie, ze tylko kilka osób zostanie w naszym zyciu. Miał racje. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Agata cudowne wieści!!! ![]() Martinix! No właśnie przeprowadzka bardzo weryfikuje przyjaźnie Ale ja mysle ze to dobrze, doszłam do wniosku ze cos się konczy cos się zaczyna ![]() Ostatnio poznałam kilka naprawde wspaniałych osób i wiem juz ze nie zamieniłabym tych nowych znajomości na nic innego. Dlatego pelen optymizm, banan na buzi i czekam co przyniesie każdy dzień a przynosi same cudowne rzeczy NP. Sms ze paczuszka w paczkomacie (jedna z 3 bo dzis wszystkie maja dojść kazda z innej strony Polski )A co do znajomych jeszcze, ja lubię dbać o bliskie mi osoby, ale jak jest to dbanie tylko z mojej strony to po pewnym czasie trzeźwieje i sie odsuwam. A najlepiej - przyzwyczaić innych ze sie o nich dba, ze oni nie muszą i potem to Ty jestes tą złą. Heh
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja płeć Bartka poznałam w 12 tyg, pamiętam ,że byłam pierwsza na wątku Jestem taka zła. Chciałam się zapisać do endokrynologa na kase chorych, bo dość mam łażenia prywatnie. Termin na kwiecień 2017 |
|
|
|
|
#1314 |
|
Rozeznanie
|
My też mamy problem ze znajomymi odkąd jesteśmy rodzicami... wcześniej co chwilę gdzieś wychodziliśmy, a teraz co. Znajomi są bezdzietni, i albo narzeczeni albo single. Umawiamy się z nimi żeby do nas przyszli, to co odwołują na ostatnią chwilę. A nie jest łatwo ogarnąć takie spotkanie z małym dzieckiem i w ciąży, przygotować wszystko itp. Już powiedziałam mężowi, że mogą mnie wszyscy w tyłek pocałować i już to olewam. Bo wyszło na to, że nam bardziej zależało na tych znajomościach niż im, trudno...
|
#1315 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana
Miałam skurcze i ogromne bóle jak na miesiączkę + bóle krzyżowe. W sumie to nadal mnie męczą. Sunshine dobrze, że byłaś pod opieką lekarzy, dzięki czemu z maleństwem jest wszystko dobrze. Polinezyjka do opryszczki przyłóż przekrojony ząbek czosnku, powinna szybciej się zagoić. |
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Wrr pisalam Wam wczoraj ze moj autobus mial pol godziny spoznienia? No to dzis nadrobil i byl wczesniej wiec na niego nie zdazylam
Nie ma to jak dobrze zaczac dzien dwa razy z rzedu Znalazly sie nasze zguby beth i Ineso Sunshine niezle sie musialas najesc strachu Jak dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo! Madziara, fajnie ze zalatwiliscie wozek Dobrze ze zeszla, bo inaczej to by se mogli ten rabat wsadzic.puchniecie Mi po calym dniu sie odbijaja skarpetki wiec chyba troche puchne, ale obraczke normalnie nosze A te jasne plamki tez mam na nogach i wlasnie sie zastanawialam co to jest ![]() inna plec Chyba by mnie z tej porodowki prosto na oiom przewiezli Widzialam siusiaka na wlasne oczy (co prawda tylko raz tak porzadnie) i nie ma innej opcji ![]() znajomi A jednak to normalne ze drogi sie rozchodza... Mnie tez to niestety spotyka. Smutne ale co zrobic
|
#1317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1319 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak znajoma para, bez dzieci przyszliw odwiedziny do Małego, to nic, ze mieli być o 17:00 a przyjechai ok 20:00, mały szczegół byli dokłądnie coś po 19:00 dziecko mi obudziło się, no karmienia cycem odstosowywałam do odwiedzin,a Ona wchodzi i do mnie: jakkk tooo??? To dziecko jeszcze o tej godzinei nie śpii??? ![]() A co do ciuszków ja tez wszystko ogarniaam sama, i dobrze, bo powiem Ci,ze mnie zakłopotanie brało jak ktoś mi dawał jakies ciuszki, bo o ile śpiochy to nie patrzyłam, ale jakieś dostawałam buty, czy koszule, które zupełnie mi nie pasowały i mi głupio było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wizyte
|
|||||||
|
|
|
#1320 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez ostatnio obejrzelismy buzie i nawet foto nam gin zrobił, ale tak jak mówisz na zwykłym niestety niewiele widac to nic jeszcze trochę i będziemy nasze maluszki na żywo oglądac ![]() masz termin dzien po mnie i też podobnie jak u mnie raczej nie zapowiada się na wczesniejsze rozwiązanie Cytat:
![]() na bank dziś coś z pogodą jest i pewnie ciśnienie niskie u mnie ból głowy całe szczęście odpuścił wiec oby i u Ciebie szybko przeszło co do zmiany płci to co tam ciuchy, maleństwu i tak wszystko jedno największy problem byłby z imieniem a co do znajomych to niestety czas i odległość bardzo weryfikują niektóre relacje miałam przyjaciółkę od podstawówki, teraz juz włąściwie nie mamy kontaktu ale jak zaczynałam studia i przyjeżdżalam na weekendy do domu to nie miała czasu się spotkać bo akurat wychodziła z chłopakiem, z którym i tak widywali się w ciągu tygodnia ostatnio już całkowicie nam się drogi rozeszły, strasznie się zmieniła przy obecnym chłopaku, nagle ma zupełnie inne podejście do życia, poglądy odwrócone o 180, próbowałam podtrzymać kontakt, ale kompletnie nie ma o czym gadac co wiecej mam poczucie ze gardzi takim poukładanym życiem rodzinnym, jest jeszcze na etapie imprez, picia i itp. mój ślub olała, nawet nie zadzwoniła z życzeniami... odezwała się parę miesięcy po jak gdyby nigdy nic, nawet nie miałam ochoty na rozmowę, o ciązy oczywiście też nie informowałam bo po co co najwyżej mogłabym usłyszeć, ze dziecko to koniec życia i ona broń Boże nie chciałaby przed 30 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

moja Hanka w terminie urodziła sie 2970 i 51 cm 

nasivin (edit: albo to otrivin byl? teraz czytam danike i tak se mysle, ze chyba pomylilam... a nasivin to tylko sol ewentualnie z pantenolem?) to coz... wysusza sluzowke, a to nie zawsze zdaje egzamin. i nie wolno z nim za czesto, za dlugo, bo niestety ale efekt bedzie kiepski. euphoribium jest za to bezpieczny i pamietam, ze fajnie sobie radzil z moimi chronicznie zawalonymi zatokami swego czasu
)
". Albo ubiegnij teściową i zaproś ich na następną sobotę wyraźnie zaznaczając, że na kawę i ciasto 

moja na bank nie przyjedzie. Zdziwię sie jak w szpitalu sie pojawi.. Nieee nie pojawi sie
nie chodzi mi o nie. Chodzi mi o zainteresowanie i o życzliwy telefon. O głupie odwiedziny, o cokolwiek. A tak to siedzę sama całymi dniami, maz pracuje długo, często wraca po 20.. Dobrze ze mam psa, to zawsze jakies towarzystwo
remont u mnie tez trwa, na porodówce i rodzi sie na salach zastepczych
także łącze sie z Toba w bolu

Jak byliśmy w PL to zawsze kogoś odwiedzamy, staramy utrzymac kontakty, ale teraz też nie każdy się zainteresuje co u nas. Swoje życie, dzieci to nie wymówka 
Na początku ciąży to co chwila szamałam sałatkę serem kozim. Teraz raz na kaliś czas u tz w knajpiej. U nas tez można kupic tzw brunost czyli ciemny ser kozi w plastrach na słodko.

czy moze to ja jakas dziwna jestem? No to sie wyzalilam..
️
Jak dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo! 

mam jednak nadzieje ze lekarz 21 marca wyznaczy mi termin CC i wtedy jej wybije z glowy. Wole zeby przyjechala do wnuka niz zwalala mi sie na glowe w swieta kiedy ja 10 minut w kuchni wystac nie moge.
zobacz jak zlecialo!
za wizyte