|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. V
Aczka kciuki! Cokolwiek masz tam w planach, na pewno rozwalisz system
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
haaaha! no dzięki za wiarę! dam znac in da klab
|
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka ja dziś strzelam jajo na ryj :d zakochalam się w tej maseczce
![]() Aczka az mi 50centa przypomialas Mam nadzieję ze się udalo![]() A ja pomazylam o wolnym dlugim weekendzie majowym :/ 2 maja mam iść do pracy i zbijać baki bo nie ma dzieci ale mam w pracy być bo tak! A 3 maja mam się opiekować dziećmi na akademii w mieście w rynku, które przyjadą z rodzicami siec teoretycznie nie musze tam być ale mam być, bo tak.
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
namarelle - zasada ograniczonego zaufania do rodziców na tym rynku będzie obowiązywać czy co? po co Panie do opieki jak dzieci będą z rodzicami? ehhhh masakra, szkoda że weekend tak bez sensu wam skracają. a ja narzekałam na absurdy w urzędzie
![]() ![]() strzeliłam sobie dwie sukienki po 29 zł na all i 2 bluzeczki po dyszku ![]() a wszystko przez aczkę ![]() ![]() ale cokolwiek tam teraz wyczynia, niej jej się wiedzie! ![]() swoja dziewczyna w końcu
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
To nie fair
kciuki trzymałam. ..... poproszę o pw
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dzięki za kciuki!
no więc ten, kupy nic nie ruszy jak to mówią. na klike nie ma rady. nie udalo sie! linda, poka kiecki skoro jam winna ![]() namarelle, to Ci weekend majowy zafundowali ![]() co wy z tym jajem? na moja facjate tez by sie cos zdalo nalozyc. ale to jajo mnie brzydzi. jeszcze pochwalcie troche, to moze sie skusze ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- lilijko
|
|
|
|
#1297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w pracy nikt nie ma prawa mieć urlopu. Podobno w wakacje to dyrekcja rozdziela dni, można przynieść swoja propozycje ale ona zdecyduje czy da urlop czy nie. No czeski film.
Aczka czy nie wystarczy ci info ze od 2 tyg chodzę bez makijażu do pracy? jajo ma moc!
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
jajo czeka na you can dance
przekonalas mnie!---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- a jeszcze j3dno - do uat to jajo nir splywa? bo paw murowany. no i salomonella czyha |
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczka niech żałują! |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Jelonek ręce opadają!
Aczka buce! ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Aczka nie splywa ja troche bialko ubijam😊
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie sie podzialy jego piekne wlosy
![]()
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko co najgorsze to po matce
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no jak rodzice sa, to ja za opiekę nie bede robić. Jak się cos tanie, to już oni odpowiadaja1 chyba nie?
Dyra dziś się wydarła na koleżankę bo ta nie zgodziła się wieźć na konkurs w swoim samochodzie uczniów tylko załatwiła rodziców tych dzieci żeby ich zawieźli, rodzice na lajcie się zgodzili a ta na nia z pyskiem ze ma wieźć swoim autem. Ja bym się w życiu nie zgodziła, za duża odpowiedzialność cudze dzieci w samochodzie, no sorry.. Aczka białko ubijasz, najlepiej na gestaq piane ale może być po prostu na piane, ja cienką warstwę kładę i wcieram, tak by nie splynelo ![]() To gdzie ty bylas dzis kobieto dzis? Ale czuprynę ma Jasienty boską!!
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2016-04-27 o 19:10 |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
namarelle, moj maz tez pracuje w podobnej instytucji i wiele razy proszony byl o przewoz osob np. na jakis konkurs czy koncert prywatnym samochodem...
bo wiadomo $$$. nigdy nie wyrazil zgody. do budzetowki mnie wywialo ![]() mam jaja od babci od szczesliwych kurek. oby mi podeszlo, bo szkoda mi będzie tego jajeca.
|
|
|
|
#1306 |
|
Zadomowienie
|
Aczka - wysoki, szczupły po mamie ! no rzeczywiście same straszne rzeczy
![]() Namarele - no dobra, namówiłaś mnie na to jajo :P a Ja pewnie jakby mnie proszono o przewóz to głupia bym się zgodziła. Co do urlopu w majówkę to u mnie bitwa jest Ja w zeszłym tyg. załatwiłam sobie wolne a tu dzisiaj koleżanka którą zastępuje ( na innym stanowisku ) oświadcza mi, że za nią pracuje - na szczęście urlop mam podpisany to może mnie cmoknąć w ..... ![]() Linda daj znać co Ci wyjdzie ja bym rozjaśniła ale to chyba do profesjonalisty się przejde.
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. T u mnie byla wiec spompowana jestem jak nie wiem.
Zaczelam prasować ubranka dla młodego. Zapomniałam juz ile czasu przy tym schodzi... Jesli ktoras moze jeszcze używa - lovela niby w promo w Rossmannie po 18,99 a w biedrze po 8,99. Jelonek, na tusze jest do 3 maja o ile się nie mylę? Od wczoraj chyba. Aczka na ospę oddzielna szczepionka. Nas czekają jeszcze 3 szczepienia. Pneumo, meningo i dtp czy jakos tak. Zuza wazy 11rowne, a wazyla juz 11,600 ale albo kwestia wagi albo troche schudla.. A - mamy takie same włosy rano jak wstajemy 😂 pukiel siana i niczym tego nie ogarniesz. Jak sie troszkę spoci albo po drzemce juz się jakos ukladaja i z tylu fajne loczki jej sie robią Ja ostatnio jakies pechowe dni mam, albo taka sierota ze mnie. Wkladalam sloik do podgrzewacza i byl niedokrecony, jak runal, to szklo wszędzie,,@le najgorsze ze obiad na ścianie... Na szczęście sie zmylo ! Na drugi dzien rano zasiadam z płatkami w łóżku, postawiłam na oparciu, żeby sie przykryć, a platki runęły. Pościel, koldra, wszystko zalane ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Aczka - mi sie szybko włosy przetluszczaja a jednocEscnie bardzo plączą i bez odzywki nie rozczesze. Polecam szampon head&shoulders z mentolem i potem odżywkę pantene w piance - sa różne, do włosów cienkich tez. Nie obciąża i nie skleja włosów a delikatnie nawilża, na mnie ten zestaw najlepiej działa ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Co do majówki to tz jak pójdzie w sobotę do pracy tak do czwartku włącznie 9-19 w robocie wiec taka majowka, o. Mogłabym do mamy jechac ale chce pozamawiac dla młodego i bede musiała siedzieć i paczki odbierać. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Lilijka dobrze w sumie, ze diagnoza się nie potwierdzila. Oby teraz tylko szybko postawili wlasciwa ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Z lozeczkiem sie wkurzylam bo się okazalo, ze byla wadliwa seria i odeslali do po producenta i nie wiadomo kiedy by byly. Maja mi kasę zwrócić i muszę zamówić u innego sprzedawcy. |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
ewka, cmok! t nic znowu nie pomogla tylko sie goscila? ojoj
tez mam czasem takie pechowe dni... normalnie przeklenstwa sie cisna na usta. a jakie lozeczko zamawialas? co sie nie zgadzalo? paulina, jak ja sie ciesze ze nie musze sie uzerac o wolne i pol roku wczesniej wertowac kalendarza by zaplanowac urlop
|
|
|
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/elegancka-pikowana...850346320.html
http://allegro.pl/wyprzedaz-wyszczyp...865081582.html http://allegro.pl/bawelniana-gladka-...817627086.html aczka - proszę to moje nabytki. szału nie robi, nie za modne, kiepskiej jakości pewnie, ale najważniejsze że tanioooo się włoży ![]() namarelle, lilijka, jelonek - przyznam, tylko mnie nie bijcie że jeszcze kilka lat temu tkwiłam w stereotypie że nauczyciele, to mają super życie, zwłaszcza Ci w przedszkolach, młodych klasach. Jak wspominałam powyżej - nie bijcie ![]() co do tego przewożenia, to pamiętajcie że nie wolno, tak stanowi prawo, czegoś takiego się podejmować trzeba posiadać specjalne pozwolenie wydawane przez urzędników na taki przewóz osób paulineczka - aczka mnie postraszyła tą kupą, a mam ważne spotkanie rodzinne w wekend majowy, na które kilka lat czekałam , więc wolę z odrostem już niż z tą kupą. Ale po majówce chyba nie wytrzymam i zrobię tyle że ja ścięta jestem ala Szydło to w razie czego 3 miesiące - odrosną - zetnie się kupę w całości
08.05.2014 Jaś, Nasz Bączek ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-04-27 o 21:10 |
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Aczka, nie dostałam tego lozeczka. Zamowilam w piatek a w poń mi gościu napisal ze cofnal do producenta cala serie lozeczek bo jakies wady miały, wiec czekam na zwrot kasy.
Zwykle białe z szuflada ![]() Ściągnęłam hybrydy, dawno nie mialam takich długich paznokci, szok 😁 |
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
linda ładne ciuszki
aczka siedzisz z jajem? ![]() ewka a to cię pech prześladował ja dziś zrobiłam odrosty i włosy podciełam w niedziele komunia a ja jeszcze nie mam w czym isc i M tez
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
lindzia, taka klasyczna ta kiecuszka. do wynoszenia. czarna bralabym
![]() ewka, no przeciez ja mam biale z szuflada :p ewka, siedze, siedze uczucie ściągania skóry czuje. i pieczenie.licze na cud! |
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc!
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Linda większość ludzi ma nauczycieli za nierobów z furą urlopu, nikt nie wie ze czasami w pustych szkolach trzeba siedzieć, a papierów do wypelnienka tyle ze niejeden wieczor poświęcony.. Ale wdzięczność dzieci bezcenna, to chyba najbardziej wdzięczna praca
bo efekt to uśmiech dziecka i bezgraniczne 'kochanie Pani', dziś mi jeden przedszkolak przyniosl ciasteczka specjalnie dla mnie Ewka555 ja mam przed @ dni lecących rzeczy z rak, nawet jak myje gary to mi potrafią wypadać z dloni... Lozeczko to chyba jedyna rzecz która jak stanie w pokoju to już oznacza ze wielki dzień tuz tuz ![]() Aczka mnie nic nie piekli nie zapomnij o zoltku! ![]() Ja mam uklad z kotem, nakladam zoltko na twarz a co zostaje to od dopija na lśniące futro ![]() Kurczę mam sklep w okolicy z super tanimi kiecami, outlet. Zapomnialam o nim! Trzeba się przejechać tam po majówce
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2016-04-27 o 22:38 |
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Aczka ale co chcesz sprzedać serio?
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
namarelle, nie mowilas o zoltku!
chyba, ze przeoczylam ![]() :p ewka, ja bardzo chętnie. tylko mąż ma wciąż nadzieję, ze jednak Jasiek zamieszka kiedys 'u siebie'... takze kicha. stoi, zbiera kurz i udaje wieszak. |
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahha ok ! Bo ja myślałam, ze masz dwa lozeczka, nie wiem czemu 😁 |
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
ewka, kalafiorek
ewka2, czyli jednak zobacze stara aczke jutro w lustrze?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.