![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
mamaNiny, Motylek
![]() Agusia, Justyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Motylek, to często.. Ja wczoraj spod szpitala wyjeżdżałam 40 minut.. Taki był korek.. Dzisiaj przyjechałam autobusem. Porażka.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#1293 |
Zakorzenienie
|
Co do klucia w Grazynie- to ja juz kiedys tu pisalam ze odczuwam czesto. Takie klucie, czasem mam takie uczucie jakby mi gdzies Zuzka uderzala w kosc lonowa, albo grzebala gdzies w srodku, jakby miala mi zaraz wypasc. Ale szyjka ok przy badaniu.
z Bartkiem miam tak samo, tez siedzial mi tak nisko i naciskal. o bolu pachwin to juz nie wspominam - taki dretwiejacy bol, najgorzej jak poleze czy posiedze i wstaje to jest koszmar przez chwile- takiego bolu z pierwszdj ciazy jie pamietam |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60243831]Agusia, Justynka
![]() Motylek ![]() ![]() Ja nie potrafię sie jeszcze spakowac :/ Niby mam część rzeczy już przygotowane, ale torba schowana ![]() ![]() Jutro wybieram sie do pepco kupię młodej kilka szt bodziaków na 56 bo w lidlu nie kupiłam bo mi się małe wydawały. W ogóle bardzo lubię ciuszki z auchana, in extenso czy jakoś tak firma. Moim zdaniem super jakość! I mają spory wybór takich rozpinanych na całej długości co było na początku dla mnie bardzo wygodne. Może uda mi się tam jt tez zajrzeć ![]() Wypłata przyszła i szaleję... ![]() pokaże Wam co wybrałam dla starszej ![]() http://pl.aliexpress.com/item/2015-S...ilNewVersion=2 No nie mogłam sie powstrzymać! Chcę jej jeszcze kupic torebkę, bo damulka sie z niej zrobiła, będzie to prezent od Hani ![]() Ja tez mam kilka ciuszków z Auchan body rozpinane rampersy skarpetuszki ![]() Polowałam jeszcze na buciki bo były trampki za 16 zł ale stwierdziłam ze po wszystkim na jesień dopiero cos kupie |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60243831]pokaże Wam co wybrałam dla starszej ![]() http://pl.aliexpress.com/item/2015-S...ilNewVersion=2 No nie mogłam sie powstrzymać! Chcę jej jeszcze kupic torebkę, bo damulka sie z niej zrobiła, będzie to prezent od Hani ![]() Ale ładne! Kurczę, muszę też kiedyś spróbować coś tam zamówić na próbę. agusia, justyna kciuki za dobre wieści z wizyt, motylek, MamaNiny kciuki za dobre zapisy z ktg ![]() Uwaga, uwaga.....ja idę prasować ![]() Tak w ogóle piękny dzień się zapowiada. U mnie już 20 stopni w cieniu. Stopy i dłonie będą cierpieć ale cóż ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zadomowienie
|
Mamaniny, ja tylko samochodem się ruszam, bo do przystanku to pewnie bym się nie doczłapała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Motylek, bo Ty podwójne szczęście dzwigasz
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1298 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, Dziewczyny
![]() Jestem dzisiaj z Młodym w domku, ale zaraz wybywamy do Mongolii, do fryzjera, bo już synek zarośnięty jest jak orangutan. ![]() Potem idziemy na lody do Barytona ![]() Ja dużo pieluch nie mam. 15 tetrowych ( w domyśle, bo wciąż czekam, aż mi ten rpp je dośle ![]() Torby też jeszcze nie mam spakowanej, czekam na koszulę do szpitala, i wtedy MOŻE spakuję. Jakby co, to przecież można spakować podczas skurczów, w niczym to chyba nie przeszkadza ![]() Australia, widzę, że ciągle masz nadzieję, że Marysia założy wszystkie ubranka ![]() ![]() Dobrze, że ja mam trochę takich małych, bo moja duża nie będzie ![]() dzanet, boskie to ubranko dla córki ![]() ![]()
![]() 2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4. 2019: 2 Edytowane przez Miqesi Czas edycji: 2016-05-12 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60243831]Agusia, Justynka ![]() Motylek ![]() ![]() Ja nie potrafię sie jeszcze spakowac :/ Niby mam część rzeczy już przygotowane, ale torba schowana ![]() ![]() Jutro wybieram sie do pepco kupię młodej kilka szt bodziaków na 56 bo w lidlu nie kupiłam bo mi się małe wydawały. W ogóle bardzo lubię ciuszki z auchana, in extenso czy jakoś tak firma. Moim zdaniem super jakość! I mają spory wybór takich rozpinanych na całej długości co było na początku dla mnie bardzo wygodne. Może uda mi się tam jt tez zajrzeć ![]() Wypłata przyszła i szaleję... ![]() pokaże Wam co wybrałam dla starszej ![]() http://pl.aliexpress.com/item/2015-S...ilNewVersion=2 No nie mogłam sie powstrzymać! Chcę jej jeszcze kupic torebkę, bo damulka sie z niej zrobiła, będzie to prezent od Hani ![]() Też lubię markę In Extenso z Auchan, dla siebie i męża basicowe t-shirty, z printem męskie są fajniejsze, piżamy, legginsy, biustonosze. Mąż włąśnie kupił też te rozpinane bodziaki, dziewczyna z obsługi mu poradziła. Mają też bardzo małe rozmiary, więc jak nasze okażą się małe po wyjściu ze szpitala to pojedziemy dokupić. I super ten zestaw dla małej.
Edytowane przez MariaFrancesca Czas edycji: 2016-05-12 o 09:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() My od wczoraj mamy 36 tc ![]() Dziś wizyta u gina ok 18. A co do kłucia, napierania czy uczucia jakby córcia miała wyjść to proszę mnie dopisać do listy, bo też to mam. W sumie już wcześniej je czułam, ale teraz częściej i mocniej. Nie ma żartów, trzeba torbę spakować ![]() Dzanet komplecik cudny ![]() A jak to wygląda u nich z płatnościami ??? Fajne rzeczy mają, chętnie bym się skusiła ![]()
#1301 |
Zadomowienie
|
Hej
Dzięki dziewczyny ![]() ![]() mamaNiny dobrze, że pojechałaś i wszystko u Was ok ![]() soffinka ![]() ![]() ania230 dobrze, że pomalutku wszystko się układa, gratki za nowy tc i fajne zakupy ![]() dzanet2108 jedziemy do Ustki, a ja jestem z centrum PL. Gratki za wizytę, pięknie Hanię utuczyłaś ![]() ![]() australia87 pięknie, że już wszystko gotowe, bierz się za torbę. Przypływy gorąca też mam,cały czas mi gorąco, aż dziwne bo ja jestem okrpony zmarźluch a teraz bez kołdry śpię. haneczkab92 teściowe temat rzeka, współczuję, że oprócz babci to jeszcze teściowa dorzuca do pieca i podnosi ciśnienie. Ja też mam taką kochaną, która wnuka nie widziała już 6 lat, a wnuczki wcale, a mieszka od nas 3km ![]() ![]() ![]() Veronique widzę, że i Ty zostałaś obdarzona cudowną ![]() Radena ![]() ![]() ![]() ![]() kiara92 przyszalałaś z praniem, a firany bardzo ładne, ja mam w sypialni kwiaciste z ikeii, ale sama musiałam je uszyć ![]() ![]() motylek1984 też mam takie kłucia, mało przyjemne doznania ![]() masuriangirl zdrówka ![]() elaine-blath dobrze, że się odezwałaś ![]() Weronia93 nie przejmuj się, też jestem okropna dla mojego tż-ta, żal mi go, wydaje mi się, że o wszystko się czepiam, ach te hormoniki, mam nadzieję, że po porodzie się uspokoję ![]() sliweczka85 miłego prasowania ![]() Agusia Justynka kciuki za wizyty, a Motylek i mamaNiny za KTG ![]() Miłego dnia, biorę się za robienie obiadu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Sliweczka mileho prasowania
![]() Evelinke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny głupie pytanie ale muszę zapytać czy jest możliwe mając założony krążek ze odpadł CZOP? Wydaje mi sie ze to czop ale noe jestem pewna hmm. Ale krążkiem założonym trochę mi sie to nie zgadza :/
#1304 |
Zadomowienie
|
Przyszła paczka z Hubi i lusterko do auta pęknięte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
Weronia zadzwoń do gina.
Będzie najpewniej.
#1307 |
Zadomowienie
|
elaine, Ty wyjątkowo masz już pozwolenie na rodzenie, bo do terminu niedaleko
![]() ![]() ![]() Ja mam termin na 18.06 ale sobie wymyśliłam, żeby urodzić albo 1 albo 6 czerwca ![]() ![]() ![]() ![]() Radena, uśmiałam się z faceta w kolejce ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60231231] Kurde do mnie właśnie dotarło ze Hania na ost wizycie dwa tyg temu ważyła 2200, a dziś 2900 ![]() [/QUOTE] Ja też wolę żeby synek nie był zbyt duży. Córka urodziła się malutka i może dzięki temu poród taki szybki i bezproblemowy i taką mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie. Ostatnio ważył ok.2 kg. O! I jakbyś wybrała jakąś torebkę dla starszej to pokaż. Też myślę o kupnie jakiejś dla Iguni, ale kurcze...60 zł na torebkę dla 2,5-latki to trochę przegięcie jednak... Uwielbiam taką pogodę, ale nie powiem, że po 20godzinnym spacerze z Igą to padam z nóg... Jeszcze zdałam sobie sprawę że czas goni, pokój nie skończony, tu jeszcze mnóstwo spraw do pozałatwiania. A w przyszłym tygodniu jeszcze oddajemy na tydzień auto do naprawy więc będę niemobilna. Jutro chcę podjechać do US po to zaświadczenie o dochodach co później do becikowego będzie potrzebne. Orientujecie się w końcu za który rok my musimy mieć to zaświadczenie? za 2015?
#1308 | |
Zakorzenienie
|
![]() Wstałam o 9 ![]() Obiad mam przygotowany ![]() Tata odbierze mi kuriera z bluzkami dla mnie ![]() Zastanawiam się czy nie wyłożyć się na balkon i cos promieni słonecznych złapać ![]() Cytat:
![]() Ale byłabym szczęśliwsza jakby wszystko było po mojej myśli... ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60243831]Agusia, Justynka
![]() Motylek ![]() ![]() Ja nie potrafię sie jeszcze spakowac :/ Niby mam część rzeczy już przygotowane, ale torba schowana ![]() ![]() Jutro wybieram sie do pepco kupię młodej kilka szt bodziaków na 56 bo w lidlu nie kupiłam bo mi się małe wydawały. W ogóle bardzo lubię ciuszki z auchana, in extenso czy jakoś tak firma. Moim zdaniem super jakość! I mają spory wybór takich rozpinanych na całej długości co było na początku dla mnie bardzo wygodne. Może uda mi się tam jt tez zajrzeć ![]() Wypłata przyszła i szaleję... ![]() pokaże Wam co wybrałam dla starszej ![]() http://pl.aliexpress.com/item/2015-S...ilNewVersion=2 No nie mogłam sie powstrzymać! Chcę jej jeszcze kupic torebkę, bo damulka sie z niej zrobiła, będzie to prezent od Hani ![]() Te pepcowe to mniejsze wypadają moim zdaniem, mam jednego pajaca na 62, a wielkościowo jest taki jak 56 ze Smyka ![]() Jaki fajny komplecik! ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje też już wołają o pomoc, masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde, już wiem czego nie kupiłam w sklepie - lodów ![]() Bardzo śmieszne! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ojej ojej, nie znam się na czopach i krążkach, może bardziej doświadczone koleżanki pomogą |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Piękna słoneczna pogoda, aż chce się więcej
![]() Zabieram się za prasowanie bo uzbierało się. Miłego dnia Mamuśki ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.mops.wroclaw.pl/formy-pom...zinne/becikowe Kupiłam truskawki ![]() ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-05-12 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Też lubie in.extenso. szczególnie ze maja szczupłe spodnie w sam.raz dla Galganka.
Pepco ma zanizona rozmiarowke ![]() Milego dnia!
![]() |
#1314 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Właśnie dziewczyny z tego in extenso maja rozm od 46 dla dzieci wiec jak cos to do Auchan ;-) z tym ze przed porodem moim zdaniem bez sensu takie maleńkie ciuchy kupowac ;-) Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zadomowienie
|
australia, właśnie dzwoniłam do MOPS-u i pani mi powiedziała, że oni teraz sami zaświadczenie z US ściągają, także my nic nie musimy zanosić. Wystarczy wniosek o becikowe i zaświadczenie od lekarza. Także nie muszę nigdzie jechać. Jupi! Jadę oglądać firany i zasłony a potem torbę pakować.
Ja dzisiaj na obiad czynię ryż na mleku z owocami i musem owocowym jakimś. Mniam mniam!
#1316 |
Ania
|
Dzień dobry!
![]() Witam się ostatni dzień na forum w domku..dzwoniłam do lekarza, jutro między 9.00 a 12.00 mam się zgłosić na ip i mnie przyjmie na oddział- wiecie co liczyłam się z tym, nastawiałam, a jakoś mi smutno ![]() No nic, idę ogarnąć co najpotrzebniejsze. ![]() Eleine- chyba każda z nas już myślała, że urodziłaś ![]() Dzanet- ubranko śliczne ![]() Weronia- co do czopa, krążka- nic nie wiem, najlepiej dzwoń do swojego lekarza. Śliweczka- by prasowanie szybko Ci poszło! ![]() Miqeusi- Ja nie wiem, prawie codziennie do Mongolii, taka to pożyje ![]() ![]() Co do pakowania torby podczas skurczów- no wiesz, pomiędzy czemu nie ![]() ![]() Majkela- dobrze, że z synkiem już ok, no i że Was bardzo nic nie złapało ![]() No tak, i babcia i teściowa i czasami jeszcze teść.. Ale szczerze, teściową się nie przejmuję w ogóle, im mniej uczestniczy w jakiś sposób w naszym życiu tym lepiej. ![]() A i widzę, że Ty również kolorowo nie masz.. jeszcze Ty jak Ty, ale szkoda w tym wszystkim dzieci, że nie znają babci... Soffinka- spokojnie ![]() ![]() Kciuki za wszystkie wizyty dziś! ![]() Co do mojeg tż- porozmawiałam z nim wczoraj i jest ok ![]() Także moje hormony najpierw myślą, każą mi się denerwować,płakać, a się okazuje, że nie ma powodu..no ale cóż ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
A dziękuję, już skończyłam! I tym samym oświadczam, że wszystko poprane, poprasowane i poukładane w szafce ![]() Brakuje mi jeszcze kilku pie.rdółek: cążków do paznokietek, aspiratora do nosa (waham się pomiędzy fridą a katarkiem), nakładek na sutki ( sama nie wiem czy kupować, bo wcześniej nie używałam) no i chyba póki co tyle... Cytat:
![]() ehh, a otworzyłaś paczkę przy kurierze i spisałaś protokół uszkodzenia? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() Neta ogarnęłaś? A z hormonikiem to tak już jest ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Zakorzenienie
|
Znowu mam laske z bliźniakami na sali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam Fridę, a nakładek na razie nie kupuję ![]() ![]() Wow ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.