|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Tereskoo mam nadzieję, że wyzdrowiejesz z tej spuchniętej nogi
hehe, ale to dziwnie zabrzmiało hihi.Nie wiem, czy jeszcze M brać, chyba już będę musiała się obejść bez niej. Chociaż powinnam schudnąć jeszcze z 5kg. W sumie to chciałam więcej, ale żołądek mi na to nie pozwoli Hm, no moja siostra ma teraz problemy zdrowotne, to zapewne na razie nawet nie myśli o braniu M. Jak z Nią rozmawiałam, to mówiła, że M chciałabym zacząć brać jakoś niedługo. A nie wiecie, czy to nie jest niebezpieczne dla kobiet po ''cesarce'' ?? Pozdrawiam
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2008-08-07 o 10:46 Powód: a nic takiego |
|
|
|
|
#1292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także myślę, że lekarz wie co robi tzn. mam taką nadzieję pozdrawiam
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
Teresko ty to masz przygody;P Hihihi....Wracaj do zdrówka bo tęsknimy
Dziubko a Ty moja droga...to nie jesteś już za chuda ![]() Widziałam twoje foto...masz rączkę połowę mniejszą od mojej...jesteś szczupła ![]() A nawet bardzo szczupła Z czego Ty się moja droga chcesz odchudzać ![]() Chciałabym wyglądać tak jak Ty
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lekarz to tylko człowiek to nie on później będzie miał problemy z wątrobą czy sercem;] Ja na twoim miejscu już bym nie brała Ale oczywiście zrobisz jak uważasz ![]() Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a słyszałyście o takim leku, jak Linoloxa(nie mogę się do końca z recepty doczytać)? Dziś lekarka mi go przepisała jako najnowszy na rynku zamiennik Meridii, ale zastanawiam się jeszcze, co kupię.
Ale skoro wcześniej przy standardowym odchudzaniu (ruch, dieta, zdrowe jedzenie) przez prawie 2 m-ce nic mi prawie nie spadło, a teraz przy M10 po 1 opakowaniu juz ok 4 (oczywiście też ruch, dieta) to może zostać przy M, ale 15 zamiast 10 chyba tak po lekach raczej nie skakać....Tereskoo wracaj do zdrowia Dziuba85 też uważam, że to trochę za wcześnie po porodzie na M, ale chyba ginekolog się powinien wypowiedzieć ![]() A co tam u lekarza ?
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
do meridki organizm się przyzwyczaja, także proponuje 15 albo inny lek jako dokończenie kuracji. ja najpierw zażywałam 10 po tygodniu przestała działać, potem 15, działała półtora tygodnia i odstawiłam.
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna20
Oj ja mam taka budowę. Strasznie dziwna. Chude ręce, ale od łokcia do samych dłoni i z nogami tak samo, od kolana włącznie ze stopami Nie wiem czemu. Mam duże biodra i uda zbudowane. I z tego bym chciała schudnąć. Z resztą sporo osób mi mówi, że mam takie chudziutkie "łapki". No ale reszta niczego sobie;PBabcia powiedziała, że schudłam, ale jak się przytulisz to mięciutko;P hehe No nie wiem, czy mogę jeszcze dużo schudnąć. Moje marzenie to waga 63kg. No wiem, wiem że zaraz dostanę opierdziel. Ale nie wiedzieć czemu M, miała super wpływ na żołądek. I hamowała apetyt. Teraz jednak przez problemy z żołądkiem zrzucam powoli kilogramy. I nie myślę, aż tak realnie o M. telbuh Otóż- mój brzuch się wyjaśnił i ''gula'' na szyi. Mam zespół jelita drażliwego i całe życie będę na to cierpieć ;/ Dziś idę po receptę. A ''gula'' to torbiel na szyi, która powstała... właśnie nie wiedzieć czemu. Nie jest to niebezpieczne, całe szczęście hihi I jeśli chcę to mogę zoperować, ale nie muszę, bo będzie blizna. Zastanawiam się nad czymś. Jeśli moja siostra będzie miała operację, czy może brać M potem?? Za kilki miesięcy??? W sumie i tak będzie na diecie. Ale tak pytam się z czystej ciekawości.
|
|
#1298 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,biore meridie 10 juz dwa miesiace teraz zaczne brac meridie 15 bo 10 chyba juz przestała działac
dużo czytałam na temat skutków ubocznych i tego sie właśnie boję ale jak na razie nie zamierzam zrezygnowac z meridii...bo aż mi się chce życ gdy znajomi mówią jak ładnie wyglądam....
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Raczkowanie
|
skutki uboczne jakie ja miałam to potliwość (dobre przy ćwiczeniach), zawroty głowy, senność nadmierna... chyba tyle
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
ramona101 A ile masz lat? Ile ważyłaś? Ile schudłaś? I ile chcesz ważyć?
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziubku też mam właśnie problemik z udami ![]() Ogólnie już źle nie wyglądam poza tym,dzisiaj się ważyłam i waże 58 kilogramów a mam wzrostu 158cm,jężdze na basenik co drugi dzień Po pierwszym opakowaniu schudłam 10 kilo,no a teraz zaczęłam drugie już zjadłam chyba 3 tabletkę z tym że zjem tlyko połowę opakowania noi biorę co drugi dzień Co prawda na jedzenie za specjalnie apetytu nie mam ,nie jem jeśli nie musze albo coś skrobne czasami ale z wagi już nie spadam w ogóle jedynie widzę po sobie że w nogach powoli lecę...tak myślę że może to przez to że zaczęłam chodzić na basen od tygodnia czasu? i Mięsnie tak ważą? co o tym sądzisz? Bo już nie wiem sama nic już nie chudne a chciałabym ważyć 52 kg jak kiedyś A ty ile ważysz? i ile masz wzrostu? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: MERIDIA, co to jest?
Witam. Mam pytanie co do do leku Adipex. Pod koniec miesiąca jadę do Pragi. Piszą,że w Czechach jest sprzedawany normalnie w aptekach. Będę chciała go kupić,ale nie wiem czy jest na recepte czy nie. Wie któraś z Was? Jeśli tak to jak kupić w Czechach ten lek skoro nie będę miała tutejszej recepty?
Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, wiesz w odchudzaniu jest taki etap, ze niestety waga nie rusza, ale trzeba przetrzymac Wierze, ze Ci sie uda Nie poddawaj sie![]() Ja marze o 63-62 kg. Tylko teraz, to juz bez M
|
|
|
#1304 |
|
Raczkowanie
|
pozdrowionka,mam 25 lat 170 cm wzrostu waga 89kg nie wiem ile schudłam bo może to głupie ale sie nie ważyłam,efekty widze po ciuchach
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja mam do sprzedania Meridię 15. Pozostało mi 58 tabletek ktorych nie zażyłam! Orginalna niemieckiej firmy "Abbot" z hologramem, zakupiona w Czechach ( posiadam paragon) tak wiec,
żadne podróbki!Jeżeli któras byłaby zainteresowana piszcie! |
|
|
|
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1307 |
|
Wtajemniczenie
|
Już wcześniej leciały ostrzeżenia za próby sprzedaży. Zastanwów się czasem, zanim coś napiszesz. Poszło do Moderatora zgłoszenie
|
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja do swojego wzrostu a ty do swojego![]() No to trzymaj kciuki za mnie a ja bede za ciebie i za Tereske Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Od wczoraj biorę Meridię 10. Oczywiście przepisaną przez lekarza. Mam sporo kilogramów do zrzucenia- po ciąży. Urodziłam "już" ponad rok temu a kilogramy zostały. Owszem trochę schudłam, ale to i tak nic w porównaniu z tym jaka waga jest przez dietetyka mojego uznana dla mnie za prawidłową. Także trzymajcie kciuki. O swoich postępach i tolerancji tego leku (przez mój organizm) będę pisać.
Jak na razie czuję się dobrze. Wczoraj zjadłam lekkie śniadanie, obiadek=oczywiście dietetyczny. Dzisiaj będzie podobnie. PS Mam wsparcie najbliższych a to też pomaga. |
|
|
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
powodzenia
napewno się uda
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie----dzisiaj skończyłam pierwsze opakowanie Meridii 10 i jak czytam wasze opinie to jestem trochę zazdrosna----od 10 lipca jestem na ścisłej diecie --dziennie pływam i cały dzień jestem w ruchu i z wagi 103 spadłam tylko 3kg-----mnóstwo rzeczy sobie odmawiam i naprawdę się staram -brrrrrr dlaczego tak mało schudłam --pozdrawiam Was
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie Szkoda, że "tonący brzytwy się chwyta" ale trudno. Powiem, że i tak z 75 kg schudłam do 69, więc jak na mnie to sporo ale 3 miesiące to zrzucałam.;PDAMY RADę ![]() pozdrawiam
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GratulujęJa na razie stoję ale dietę prowadzę i widzę po nóżkach że spadam A co do ciebie to pisz co z tym żołądkiem Jak zostanę farmaceutą to cię wezmę w obroty:P
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
ja schudłam 10 kg na meridii ale zażywałam ją przez 3 tygodnie potem odstwiłam, mając skurczony żołądek mogłam dalej utrzymać dietę, oprócz tego maximum ruchu :/
|
|
#1316 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ojjj tak, ach ten sen.... u mnie roznie to bywa ze snem. w wiekszosci spie bez problemu ale zdazaja sie czasem pojedyncze noce kiedy budze sie w srodku nocy i krece....denerwuje bo mam swiadomosc ze bede potem niewyspana np dzisiejsza noc taka byla ale rano kawa zrobila swoje Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
Witam. To "już" mój czwarty dzień z M. Czuję się naprawdę bardzo dobrze. Czuję, że ten lek stworzony jest rzeczywiście dla otyłych ( czyli wg BMI for me) i może dlatego osoby bez otyłości gorzej znoszą jego dzialanie/przyjmowanie. Jak na razie stosuję dietę około 1000kcal czasem troszkę mniej, bo po prostu nie mam głodu. I bardzo dużo piję i... sikam
Jeśli chodzi o spanie to śpię normalnie - jak zawsze. O efektach napiszę gdy tylko się pojawią. Ale dzisiaj zdradzę Wam 0,5kg mniej (na całe 3 dni). Także idę w dobrą stronę- w dół. POZDRAWIAM WSZYSTKICH WALCZĄCYCH Z KILOGRAMAMI.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leki pomogły Niestety do końca życia będę miała ta przypadłość![]() Ech, miałam się wziąć za odchudzanie a tu dupcia Już nic mi nie spada. A ja chciałabym te 62 kg
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Właśnie jestem po arbuziku, mmmmmmm, jaki pyszny A tak w ogóle to - 5 kg
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie gratuluję.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

hehe, ale to dziwnie zabrzmiało
hihi.

pozdrawiam 

chyba tak po lekach raczej nie skakać....
?
hihi I jeśli chcę to mogę zoperować, ale nie muszę, bo będzie blizna.
dużo czytałam na temat skutków ubocznych i tego sie właśnie boję ale jak na razie nie zamierzam zrezygnowac z meridii...bo aż mi się chce życ gdy znajomi mówią jak ładnie wyglądam....

No Meridia to bardzo silny lek,tak więc trzeba uważać i kontrolować swój stan zdrowia podczas brania