|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Na ich stronie widnieje taka informacja:
Zapraszamy do kontaktu przez gg: ArtFan Gadu-Gadu (1124168) lub przez biuro@artfan.pl (chwilowo zakładka kontak nie działa) ![]()
#1292 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
Podpowiem tylko, ze polecam gg. Zawsze odpowidają.
Nie przejmuj się czasem, poczta od Świąt działa jak pżal się boże. Przesyłkę nadaną 2.01 odebrałam wczoraj interweniując w paczkarni poczty Polsiej, gdzie sama dzwoniłam. Rzekomo przyszła dokładnie tego samego dnia - co ją odebrałam. A dzisiaj debrałam życzenia świąteczne wysąne przez bliską zajomą - data na stemplu to 18 grudnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy ktoras z Was wie moze kiedy bedzie dostawa w Koralowie? Qrcze...maja tyle fajnych rzeczy...ale niestety wiekszosci "chwilowo brak"
![]() A ja niedlugo lece do PL ![]() Robil ktos moze zakupy w art-bijou? Moze bym cos zamowila...ciekawe jak dlugo idzie przesylka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny
![]() Przesyłki z ArtFanu nadal nie dostałm. Z Qunsztu przyszła paczuszka dwa dni temu (dodam że zamówienia w tych dwuch sklepach robiłam w ten sam dzień) ![]() W ArtFanie zamówiłam narzędzia, chciałbym już coś porobić, ale nie mam czym ![]()
#1296 |
Raczkowanie
|
Napisz do artfanu na GG- poproś o numer nadania paczuszki i idź z nim na pocztę. Powiedz, że czekasz na paczkę priorytetową długo i żeby sprawdzili co się z nią obecnie dzieje.
P.S. moje leżały tydzień czasu na poczcie i nikt nie był łaskaw przynieść awiso:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wczoraj zostala wysłana.....a że to protytet to może już jutro przyjdzie...oby.... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Rozeznanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;3438432]Jutro raczej nie, bo jest sobota
![]() Aaaaaaa! faktycznie ![]() ![]() Ale i tak smutno mi się zrobiło jakos... |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Raczkowanie
|
Paranoja przecież poczta działa również w soboty, do mnie nie raz przyszły paczki właśnie w sobotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Phi. A ja mieszkam w akademiku i przez mądry i sprawnie działający system doręczania poczty studentom (jakaś 'sortownia') awiza przychodzą do mnie zwykle dwa tygodnie po tym jak odbiorę paczkę z poczty. Parę razy już się przeszłam na pocztę na darmo. Dziś idę bo czekam na 3-4 polecone... których nie było wczoraj.
Pół biedy z koralikami, ale jakby przyszło do mnie coś czego się nie spodziewam, to po tych dwóch tygodniach przesyłka jechała by już z powrotem do nadawcy.
#1302 |
Raczkowanie
|
Lawenda ja już robię tak samo- jak się spodziewam przesyłki to go na pocztę i pytam, bo ostatnio przez nich nie wyrobiłam się z zamówieniami:/ naszczeście koleżanki mi to wybaczyły<rotfl>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie może, który sklep wysyła za granicę? I w jaki sposób się wtedy płaci?
#1304 |
Zakorzenienie
|
na pewno qnszt, tylko trzeba zamówić za jakąś określną kwotę. coś mi się kojarzy że 100 euro. napisz do sklepów a na pewno odpowiedzą
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
100 euro to sporo...
Napisałam, ale też się spytałam tu, bo może ktoś już tak kupował i wie ![]()
#1306 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny, czy któraś was kupowała może szpilki w magrafie lub słyszała coś o nich? Jakie sa miekkie, akie grube itd....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Przyczajenie
|
Witam,
Jestem tu nowa ale zakupy w sklepach internetowych robie juz od dluzszego czasu i jeszcze sie nie zawiodlam. Pierwsze zamówienia robiłam w qnszcie. I tak jak wszyscy chwalę, dobra prezentacja produktów, szybka przesyłka. Zawsze kupuję tam pólfabrykaty, bali i szkło weneckie. Ostatnio zaczęłam kupować gdzie indziej i tak: www.koralowo.pl - fajne, oryginalne kamienie, chociaz teraz mają duże braki towarowe www.rajkorali.pl - tez super kamienie, chociaz kupowalam kiedys u nich rewelacyjny koral i teraz widze ze nie ma wiec tez maja braki www.korallo.pl - tutaj zawsze zaopatruje sie w metalizowane korale i srebrne rurki Nigdy nie musialam reklamowac towaru z zadnego z tych sklepow, przesylka nigdy sie nie spozniala. Często zamawiam jednocześnie w kilku albo nawet we wszystkich tych sklepach (tak to jest, w kazdym jest cos innego ciekawego, co potrzebuje ![]() i przesylki przychodzily w odstepach 1-2 dniowych Myślę, że spróbuję jeszcze w loopiku bo ładne są tam kamienie |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
to co prawda z allegro, ale powiedzcie mi, czy ta masa NIE WYGLĄDA na wadliwą?
![]() ![]()
#1309 |
Zadomowienie
|
![]()
Uu, jak dla mnie nie wyglada to zbyt ciekawie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Przyczajenie
|
a, jeszcze w korallo i raju korali daja gratisy, naprawde calkiem fajne i do wykorzystania, w koralowo jest rabat, ale niewielki 2% przy zakupach powyzej 100zł ale maja naprawde oryginlane korale
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
astari.pl -> polecam. szybka wysylka, swietne koraliki. sliczne mineraly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 |
Wtajemniczenie
|
ja uzupełniam - przyszła kolejna poracja paczek, więc raportuję
![]() astari - bardzo miła pani, szybka wysyłka, ładne koraliki, naprawde fajne gratisy, ale kilka koralików dostałam obtłuczonych. i były już takie, bo z koperty ani folii nie wypadły żadne okryszki [ani z woreczków].. no cóż. moje boje z qunszet - epizod drugi. tym razem nie zamawiałam kamyczków [się człek uczy na błędach w końcu], ale dużo różnych okrągłych crackle. kilka z nich było niemiłosiernie plaskatych, tak że nawet przy maksimum dobrej wolni nie można ich uznać okrągłymi. kicha. ale pisanie im o tym chyba sobie daruję... Artfan - wreszcie tu zamówiłam. cudne rzeczy, szybka przesyłka. zamówienie za 80 zł a jako gratis tylko długopis. chyba dlatego że było grudniowe i przesyłka na ich koszt. aktualnie testuję kilka malutkich sklepików i ŚK2... ![]()
#1315 |
Zakorzenienie
|
Darkling, reklamuj astari. Właścicielka sklepu pracuje do późnej pory i zawsze jak chodzę po koraliki to z nią chwilę pogadam i zawsze jest zmęczona
![]() ![]() ![]()
#1316 |
Zadomowienie
|
no to ja troszkę o qnszt.pl
dzisiaj przyszło ekspresowo wczoraj wysłane zamówienie. Kompletnie nie trafione ![]() ![]() ![]() A, no i większość kamyczków wygląda gorzej niż na zdjęciach, a w sieczce "nocy kairu" chyba jest jakiś inny kamień domieszany (może onyks?) nie chcę wymyślać, ale część kamyczków nie ma tych "kairowych" drobinek. Przynajmniej wiem, że kamienie z qnsztu odpadają, pozostaje chyba tylko srebro (narazie mam od nich jeden drucik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Qnszt nie łączy parami, ma gorszej jakości koraliki - ostanio zrezygnowali w ogóle z Jablonexu i dają jakiś kicz (dosłownie!) - nawet na zdjęciach widać niedoróbki i nierówności!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja tez zamawialam korale do metrowcow na Qunszcie. Zirytowalam sie, bo ladne zielone koraliki (spore) ktorych specjalmnie wzielam 2 paczki okazaly sie mocno porysowane. Co oni je tam z piachem przewoza? Rozdzielaja na papierze sciernym czy jak? Pierwszy raz mam porysowane korale... :/ A takie fajne, finezyjne...
#1319 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny, czy któraś was kupowała może szpilki w magrafie lub słyszała coś o nich? Konkretnei chodzi mi o ich grubość i twardość
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.