Wszystko o Avonie - Część II - Strona 445 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-30, 12:45   #13321
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Kurczę mam zamówienia(jutro będę składać zamówienie) na rzeczy do opalania i boję się, że źle mi policzą te promocję. Mam np na dwa kolorowe mleczka dla dzieci za 27,90zł i na dwa chłodzące spray'e po opalaniu. Chciałabym żeby policzyli mleczka razem jako w promocji a spray'e oddzielnie za 12,90 bo tak wyjdzie taniej. Ale np. jak wezmą razem w promocję(dwa za 34,90) kolorowe mleczko i spray do opalania to wyjdzie też taniej niż w cenach regularnych. Nie wiem jak oni to policzą. Jeszcze się okaże,że będę musiała ze swoich pieniędzy oddać jak policzą źle
Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
A tak wogóle jeszcze to pozłościło mnie to że tak avon nawija o tych trzech dostawach a katalog 10 nie jest na to przygotowany..bo z tyłu są jak zawsze tylko dwie rubryki..buumusiałam sama dopisywać trzecią
Na skanie katalogu 09 też chyba tak jest. Czyli co przez katalogi 08 do 10 to będę miała po dwie rubryczki a resztę mam sobie dopisywać :P Ciekawe czy chociaż później będą drukować 3.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 12:54   #13322
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam komplet biżuterii Tevya...Piękny!!
Nie myślałam, że naszyjnik będzie taki duży...suuper!

Nareszcie Avon się postarał
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
A nie mówiłam, że ładny

Kusi mnie ten krem na obtarcia do stóp. Pewnie go wezmę. 7ml to całkiem dużo jak na punktowe nakładanie.
Cytat:
to fakt Tevya jest rewelacyjnypolecam także ten naszyjnik Jalila....też efektowny
Kusicielki wstrętne
Muszę go w takim razie koniecznie na żywo obadać, bo na zdjęciach faktycznie mi się bardzo podoba, a skoro mówicie, że i na żywo jest ładny, tooo.... będziecie mieć mój pusty portfel na sumieniu

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
A ja mialam takie "cóś" - sztyft przeciw otarciom z Compeed i mówie wam rewelacja. Spisywał sie super. Niestety miesiac temu sie przeprowadzalam i mi sie gdzies "zapodział", jeszcze go nie zlokalizowałam, choc poszukiwalam usilnie bo mine wszystkie klapki na poczatku obcieraja. Teraz chodze oklejona plasterkami.
Wiec nie moge sie doczekac tej K10 bo na bank sobie kupie. Ten stary tez jest taki malutki ale teraz to bedzie jego trzecie lato (o ile go znajde) (ale pamietam ze juz sie konczy)
A jak on konkretniej działał? Zapobiegał tym otarciom czy je goił?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 12:56   #13323
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
i dzwonię wtedy pod AVON NON STOP tak;> pytam bo nigdy tak nie zamawiałam

tak
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 13:04   #13324
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Witam czy wiecie może co to jest 07 79285 PODW.ZEST.STARTOWY KR bez opustu 1 1 0,50 0,50 0,41 0,09 0,50 0 coś chyba z Klubu Róży ale co????
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 13:06   #13325
mmk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Kurczę mam zamówienia(jutro będę składać zamówienie) na rzeczy do opalania i boję się, że źle mi policzą te promocję. Mam np na dwa kolorowe mleczka dla dzieci za 27,90zł i na dwa chłodzące spray'e po opalaniu. Chciałabym żeby policzyli mleczka razem jako w promocji a spray'e oddzielnie za 12,90 bo tak wyjdzie taniej. Ale np. jak wezmą razem w promocję(dwa za 34,90) kolorowe mleczko i spray do opalania to wyjdzie też taniej niż w cenach regularnych. Nie wiem jak oni to policzą. Jeszcze się okaże,że będę musiała ze swoich pieniędzy oddać jak policzą źle
Ja gdzieś wyczytałam, ze te tańsze kosmetyki będą liczone normalnie, tj. po cenach z katalogu, a te które wychodzą drozej wg tek promocji - ale juz nie pamiętam gdzie to było.
mmk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 13:11   #13326
mmk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Witam czy wiecie może co to jest 07 79285 PODW.ZEST.STARTOWY KR bez opustu 1 1 0,50 0,50 0,41 0,09 0,50 0 coś chyba z Klubu Róży ale co????
To chyba jest ten starter nowej telefonii My Avon - a właściwie dwa.
mmk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 13:22   #13327
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmk Pokaż wiadomość
Ja gdzieś wyczytałam, ze te tańsze kosmetyki będą liczone normalnie, tj. po cenach z katalogu, a te które wychodzą drozej wg tek promocji - ale juz nie pamiętam gdzie to było.
Mi sie wydaje ze jedna dziewczyna o tym pisala, na tym forum ale nie pamietam dokladnie czy aby na pewno i kiedy to bylo, ale wiem, ze ja tez o tym czytalam
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-30, 13:24   #13328
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Mi sie wydaje ze jedna dziewczyna o tym pisala, na tym forum ale nie pamietam dokladnie czy aby na pewno i kiedy to bylo, ale wiem, ze ja tez o tym czytalam
Tak tylko jeśli połączą kolorowe mleczko ze spray'em po opalaniu to nie wyjdzie drożej niż 34,90. Nie wiem czy im się będzie tak chciało segregować te kosmetyki żeby wyszło jak najtaniej. Pokręcili trochę z tą promocją.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 13:29   #13329
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Tak tylko jeśli połączą kolorowe mleczko ze spray'em po opalaniu to nie wyjdzie drożej niż 34,90. Nie wiem czy im się będzie tak chciało segregować te kosmetyki żeby wyszło jak najtaniej. Pokręcili trochę z tą promocją.
Zgadzam sie z Toba ( a z tego co ja czytalam to chyba chodzilo o te pomadki) w kazdym razie nie wiadomo jak oni laskawie to policza ale mozesz zadzownic bo na @ chyba jest za pozno i zapytac sie co i jak bo to bedzie ciekawe. Wogole moim osobistym zdaniem te promocje w tym roku na te produkty sa gorsze niz te w tamtym roku a ta jest bardzo ale to bardzo zagmatwna
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 13:36   #13330
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Kusicielki wstrętne
Muszę go w takim razie koniecznie na żywo obadać, bo na zdjęciach faktycznie mi się bardzo podoba, a skoro mówicie, że i na żywo jest ładny, tooo.... będziecie mieć mój pusty portfel na sumieniu

Robiłam dziś zakupy w COKu

Kupiłam zestaw Tevya - naszyjnik dla mamy a kolczyki dla mnie

dla siebie wzięłam jeszcze błyszczyk AD Nude i pojemnik na waciki - reszta dla klientek

Widziałam wczoraj papierowy katalog nr 8 i spodobała mi sie ktoraś z tych 3 nowych wód ale nie pamietam która - chyba pokazana w katalogu jako ostatnia - bardzo podobna do wody z serii Nature coś tam która była pare ładnych lat temu o zapachu bazyli i limonki.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 13:44   #13331
kotka-migotka
Przyczajenie

Wcześniej nigdy nie używałam mleczek,sprayów do opalania ani tym podobnych rzeczy z Avonu.Zasadniczo nie lubię się opalać ( ),ale sądząc po pogodzie w tym roku to wydaje mi się,że będę musiała zainwestować w coś z wysokim filtrem,bo inaczej będę musiała się pożegnać z moją wypielęgnowaną skórą.W takim razie co mi radzicie?Czy aby na pewno się nie zawiodę, bo widząc ceny tych specyfików,aż mam dreszcz na plecach.
kotka-migotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-30, 13:54   #13332
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka-migotka Pokaż wiadomość
Wcześniej nigdy nie używałam mleczek,sprayów do opalania ani tym podobnych rzeczy z Avonu.Zasadniczo nie lubię się opalać ( ),ale sądząc po pogodzie w tym roku to wydaje mi się,że będę musiała zainwestować w coś z wysokim filtrem,bo inaczej będę musiała się pożegnać z moją wypielęgnowaną skórą.W takim razie co mi radzicie?Czy aby na pewno się nie zawiodę, bo widząc ceny tych specyfików,aż mam dreszcz na plecach.
no napewno nie z avonu - nie znajdziesz tu ani wysokich filtrów ani tym bardziej stablinych. Kup cos 'aptecznego" lub coś z watku który mam w popdisie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189956

Instagram

Stary 2007-05-30, 14:12   #13333
kotka-migotka
Przyczajenie

Hmm...muszę nad tym dogłębnie pomyśleć...
Avon ma tyle samo zwolenników co i przeciwników,więc trudno się na cokolwiek zdecydować.Ja już przetestowałam dosyć sporo tych kosmetyków i na niektóre mam wyrobioną opinię.Denerwuj e mnie to,że jak już Avon wprowadzi coś naprawdę fajnego to za niedługo to wycofa.
kotka-migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:18   #13334
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Kusicielki wstrętne

Ten który ja miałam to zapobiegał otarciom. Np nakładałam na piety i male palce. Generalnie w te miejsca co wiedzialam ze mnie dane buty tam lubia obcierac. Nakladalam przed wyjsciem z domu i mialam spokuj. Zadnych otarc zwłaszczaw upalne dni.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:29   #13335
...Skierka...
Zakorzenienie

Witam wszystkich Wlasnie wygralam dzis ten zestaw Spa z tego konkursu na kupony , a juz myslalam ze sie nie uda bo z 6 wyslalam i ten ostatni okazal sie szczesliwym

Mnie tez wczoraj Avon milo zaskoczyl, bo paczka miala byc dzisiaj a przywiezli mi ja wczoraj wieczorem, i tak mi to humor poprawilo...
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:29   #13336
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez mmk Pokaż wiadomość
To chyba jest ten starter nowej telefonii My Avon - a właściwie dwa.
dokładnie
to są 2 zesatwy startowe myavon
dostają je wszystkie konsultantki, których zmówienie z K07 przekroczyło 250 zł.
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:43   #13337
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Możliwe, że ja. Niedawno była podobna promocja (ale nie z Bronze tylko Planet Spa) i dzwoniłam się pytać, które kosmetyki będą liczone do 32,90zł. Dostałam odpowiedź, że te droższe.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:43   #13338
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

A ja wysłałam wczoraj i dobrze odpowiedziałam..no ale nie wygrałam
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 14:45   #13339
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Witam wszystkich Wlasnie wygralam dzis ten zestaw Spa z tego konkursu na kupony , a juz myslalam ze sie nie uda bo z 6 wyslalam i ten ostatni okazal sie szczesliwym

Mnie tez wczoraj Avon milo zaskoczyl, bo paczka miala byc dzisiaj a przywiezli mi ja wczoraj wieczorem, i tak mi to humor poprawilo...
gratuluję ja nie miałam takiego szczęścia

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-30, 14:52   #13340
...Skierka...
Zakorzenienie

A dziekuje bardzo

A jak to wlasciwie jest, chcialabym zamowic paczke na 2 termin z katalogu 07, ale to raczej takie niewielkie domowienia. Jaka musi byc minimalna wartosc zeby nie placic za dostawe paczki?
Stary 2007-05-30, 14:57   #13341
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

50 zl ;]
Stary 2007-05-30, 15:09   #13342
pAtiŚ
Zakorzenienie

własnie wysłałam 3 kupony, zobaczymy co z tego będzie... pewnie nie wygram, znając mojego pecha

Stary 2007-05-30, 15:18   #13343
littlevenus
Raczkowanie

PATIŚ codziennie kilka razy sprawdzam co tam nowego na moim najulubieńszym wątku wizażowym i zawsze jak zobaczę twój avatar i podpis, to tak jakoś uśmiech sam mi się na usta ciśnie Bardzo ładny!!

P.S. Aby nie było na temat, to już jutro będę miała w łapkach katalog 08 (o zgrozo, już dziesiątkę nawet widziałam) no i moje rzeczy z netto, z których niezmiernie się cieszę Pozdrawiam!
Stary 2007-05-30, 15:22   #13344
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
PATIŚ codziennie kilka razy sprawdzam co tam nowego na moim najulubieńszym wątku wizażowym i zawsze jak zobaczę twój avatar i podpis, to tak jakoś uśmiech sam mi się na usta ciśnie Bardzo ładny!!

P.S. Aby nie było na temat, to już jutro będę miała w łapkach katalog 08 (o zgrozo, już dziesiątkę nawet widziałam) no i moje rzeczy z netto, z których niezmiernie się cieszę Pozdrawiam!
dziękuję, bardzo mi miło

a co do katalogu 08 to ja będę miała go w łapkach dopiero we wtorek

Stary 2007-05-30, 15:28   #13345
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
no naprawdę to jest ciekawa sprawa... kiedy Ci fakturę wystawili?? bo mi dziś i mam dostać zaległe 2 sztuki...
wczoraj skladalam zamowienie i jeszcze do tej pory nikt mi nie odpisal ale jak dostane odpowiedz to dam znac
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 16:00   #13346
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka-migotka Pokaż wiadomość
Hmm...muszę nad tym dogłębnie pomyśleć...
Avon ma tyle samo zwolenników co i przeciwników,więc trudno się na cokolwiek zdecydować.Ja już przetestowałam dosyć sporo tych kosmetyków i na niektóre mam wyrobioną opinię.Denerwuj e mnie to,że jak już Avon wprowadzi coś naprawdę fajnego to za niedługo to wycofa.
Nie opowiadam sie tu jako zwolennik czy przeciwnik Avonu. Stwierdzam JEDYNIE (albo AŻ) fakt wynikający ze skladu chemiczego, że zastosowane filtry w kosmetykach do opalania z Avonu sa niestabilne - nie mają tinosorbów, więc ochrona zadna

Cytat:
A ja wysłałam wczoraj i dobrze odpowiedziałam..no ale nie wygrałam
ja tez wczoraj wysłałam i tez nie wygrałam - a wydawało mi sie że szybko odpowiedziałąm między godziną otrzymania pytania a smsem ze poprawnie odpowiedziałam jest roznica 20 sek, czyli odpowiedz moją mieli ok 15 sek po tym jak wysłali smsa z pytaniem - a jak to u was wygladalo? (u tych co wygrały )

Instagram

Stary 2007-05-30, 16:11   #13347
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

ja tez wczoraj wysłałam i tez nie wygrałam - a wydawało mi sie że szybko odpowiedziałąm między godziną otrzymania pytania a smsem ze poprawnie odpowiedziałam jest roznica 20 sek, czyli odpowiedz moją mieli ok 15 sek po tym jak wysłali smsa z pytaniem - a jak to u was wygladalo? (u tych co wygrały )
Ja wlasnie wczoraj jak dostalam smsa z pytaniem to przeczytalam tylko do a bo akurat byla poprawna i odeslalam od razu. Niedlugo to trwalo, ale jak wysylalam poprzednie to tez wydawalo mi sie ze odpowiedzialam szybko, a jednak nie udawalo sie.
Stary 2007-05-30, 16:13   #13348
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie wczoraj jak dostalam smsa z pytaniem to przeczytalam tylko do a bo akurat byla poprawna i odeslalam od razu. Niedlugo to trwalo, ale jak wysylalam poprzednie to tez wydawalo mi sie ze odpowiedzialam szybko, a jednak nie udawalo sie.
ja tez nawet nie doczytałam do końca w sumie to dopiero po wysłaniu odp przeczytałam dokładnie pytanie ---> i tak odpowiedziałam dobrze

Instagram

Stary 2007-05-30, 16:15   #13349
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:

A tam jakieś SPA, wysłałam tyle kuponów i nic, ale za to dzisiaj wygrałam w kaske w Radio ZET siła muzyki

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 16:17   #13350
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
A tam jakieś SPA, wysłałam tyle kuponów i nic, ale za to dzisiaj wygrałam w kaske w Radio ZET siła muzyki
gratuluje

ja jakies 2 tyg temu wygralam w Carrefourze bon o wartości 10 zł

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości