a z 1980? - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-31, 17:56   #1321
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam
Dot.: a z 1980?

mmmm nie kuście mnie tu ciastem bo ja piec nie umiem tzn nie lubię ale uwielbiam się obżerać słodyczami, tego nigdy nie odmawiam nawet jak mnie mdli

CafeINKA co do buziek to jak piszesz swoje posty to obok ramki masz Uśmieszki i wybierasz, które chcesz, a jak chcesz inne buźki to pod tymi masz coś takiego WIĘCEJ i klikasz tam a potem odpowiednio na buźkę i gotowe

A jeśli chcesz mieć pod każdym postem podpis to musisz wejść u góry nad forum masz coś takiego po lewej stronie jak Ustawienia i w to klikasz a potem Ustawienia&Opcje a potem Edytuj podpis i wpisujesz co chcesz a potem pojawia Ci się to automatycznie pod każdym postem -

No a ja właśnie skończyłam 2 sałatki na weekend jedna wiosenna z pomidorkami, papryczką, pekińską, cebulką, rzodkiewką i ogóreczkiem a drugą z kukurydzą, pieczarkami, jajem i kalafiorem mmmm będzie wyżerka

No i dziś każda miała fajny dzień no i najważniejsze mamy WEEKEND

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 18:57   #1322
CafeINKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
mmmm nie kuście mnie tu ciastem bo ja piec nie umiem tzn nie lubię ale uwielbiam się obżerać słodyczami, tego nigdy nie odmawiam nawet jak mnie mdli

CafeINKA co do buziek to jak piszesz swoje posty to obok ramki masz Uśmieszki i wybierasz, które chcesz, a jak chcesz inne buźki to pod tymi masz coś takiego WIĘCEJ i klikasz tam a potem odpowiednio na buźkę i gotowe

A jeśli chcesz mieć pod każdym postem podpis to musisz wejść u góry nad forum masz coś takiego po lewej stronie jak Ustawienia i w to klikasz a potem Ustawienia&Opcje a potem Edytuj podpis i wpisujesz co chcesz a potem pojawia Ci się to automatycznie pod każdym postem -

No a ja właśnie skończyłam 2 sałatki na weekend jedna wiosenna z pomidorkami, papryczką, pekińską, cebulką, rzodkiewką i ogóreczkiem a drugą z kukurydzą, pieczarkami, jajem i kalafiorem mmmm będzie wyżerka

No i dziś każda miała fajny dzień no i najważniejsze mamy WEEKEND

tak juz wiem co i jak
u mnie mija piatek swetnie
jutro mnie nie bedzie wiec juz teraz duży BUZIAK
ide sobie zrobić PIKNE paluszki
CafeINKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 19:00   #1323
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

no to miłego weekendu życzę, tylko nie zamęcz męża

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

Stary 2009-08-02, 09:28   #1324
CafeINKA
Raczkowanie

Cytat:
no to miłego weekendu życzę, tylko nie zamęcz męża

juz po fakcie.
Wczorajszy dzień byl Boski. Każda sobote gdzieś jedziemy ostatnio napadło nas na Szlak Orlich Gniazd
rewelka, swetne widoki , ruiny zamków , piknik . NO i dzień bez gotowania obiadu
A dziś kolejny fajny tym razem jedizemy na Kraków na pizze
Miłego dzionka , do jutra
Stary 2009-08-02, 16:36   #1325
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

a my z mężem właśnie dochodzimy do siebie po firmowej imprezie i podwójnym urodzinowym grillu, łoo matko ciężko było , a dziś pełen relaks, opalamy się, butla zimnej coli obok nas i ładujemy akumulatorki bo ten tydzień będziemy mieli bardzo ciężki w pracy, same wizytacje zagranicznych gości i audyty - trzymajcie za nas kciuki

Stary 2009-08-02, 16:57   #1326
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CafeINKA Pokaż wiadomość
Wczorajszy dzień byl Boski. Każda sobote gdzieś jedziemy ostatnio napadło nas na Szlak Orlich Gniazd
rewelka, swetne widoki , ruiny zamków , piknik . NO i dzień bez gotowania obiadu
Moje okolice
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-02, 21:55   #1327
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

za mnie tez trzymajcie jutro kciuki!

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 07:27   #1328
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

dzień dobry

Stary 2009-08-03, 09:36   #1329
wilcza jagoda
Raczkowanie

Hej...

1. mam dzisiaj wolne...
2. mam gotowy pyszny obiadek na dzisiaj...
3. nie mam dzisiaj nic pilnego, więc mogę sobie organizować czas pod kątem własnych przyjemności...

MUSIAŁAM TO NAPISAĆ, BO MÓJ DZIEŃ ZACZĄŁ SIĘ FATALNIE!!!
Siedzę ze ściśniętym żołądkiem i czekam na wieści w pewnej sprawie... Najgorsze, że NIC nie mogę zrobić... po porannym koszmarnym telefonie... mogłam tylko wprawić w ruch pewne "trybiki" i czekać... najgorsza jest wymuszona bezczynność...

MamoNiny - - na życzenie

pozdrawiam

Arthur Conan Doyle
wilcza jagoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 11:38   #1330
CafeINKA
Raczkowanie

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
a my z mężem właśnie dochodzimy do siebie po firmowej imprezie i podwójnym urodzinowym grillu, łoo matko ciężko było , a dziś pełen relaks, opalamy się, butla zimnej coli obok nas i ładujemy akumulatorki bo ten tydzień będziemy mieli bardzo ciężki w pracy, same wizytacje zagranicznych gości i audyty - trzymajcie za nas kciuki
NO i jak przeczytałam ,że dochodzice... to ...hym. zaruzmieniłam sie
FAjnie że sie week udał
Tigresska ooooo a jakim miesicie mieszkasz ? wystrczy pierwsza literka
MamaNiny powodzenia
Wilcza Jagoda
badz dobrej myśli ... trzyma oby było OK

łeeeee ni eumiem jeszcze Wszystkich osob cytowac naraz

U mnie wczoraj też bło cudnie, Kraków a pozniej grilowanie
Dziś wstałam w swetnym humorze

Co mnie dizs fajnego spotkało ?
obejrzałam Sissi
zjadłam pysznego loda Magum ( mniam)
Zrobiłam sobie domowe SPA

A teraz robie ciasto z biszkoptem, galaertka i serkiem Pierwszy raz takie ...zawsze piekłam
Aniyam fajne te sałatki musze jakąs zrobić

Aaaaaaa znacie jakies fajne cwiczenie na uda i ramiona ???

pozdrawiam **

Ni e no ..załamka ( wyjasnijcie mi czemu zrobie normalne ciasto jak mazurek, serowiec itd a ciasto ( a raczej deser) ktory dzis chciałam zrobic nie wyszło ??????
Na spod tortownicy dałam biszkopty, zalałam to masa ( smietana z serkami homo i garletka -zmiksowane na mase ) i co ? biszkopty wypłyneły (
Wyglada to jak barszcz biały z jajkami (
szytko robone według przepisu krok po kroku
eh
chyba zrobie jabłecznik

Edytowane przez CafeINKA
Czas edycji: 2009-08-03 o 14:32
Stary 2009-08-03, 14:51   #1331
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

a ja jestem dzisiaj zmęczona, wycieńczona......itp w pracy tak mnie przemaglowali ale wszystko w pozytywnym znaczeniu, takie pozytywne zmęczenie i widać efekty mojej pracy i w ogóle jest fajnie

CafeINKA nie przejmuj się co do ciasta, mi nigdy żadne nie wychodzi więc od jakiegoś czasu w ogóle nie piekę, albo kupuję albo zlecam mamie lub teściowej hehehehe a co tam niech czuję się potrzebne

MamoNINY

Wilcza jagodo - będzie ok, powodzenia, jak będziesz wiedziała czy już wszystko ok to daj znać

A zapomniałam się pochwalić robiłam wczoraj rosołek na dzisiaj na obiadek i co.... i zapomniałam o nim... miąsko się przypaliło, wywar wygotował , ach ta brzydula na TVN-ie tak mnie zaabsorbowała ( albo Marek z Brzyduli ), że zapomniałam o bożym świecie. No trudno trzeba wykopać z zamrażalnika frytki i paluszki rybne tyż smacznie

CafeINKA widzę, że i podpisy pod postami się pojawiły - gratulacje!!

Edytowane przez aniyam
Czas edycji: 2009-08-03 o 14:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 19:47   #1332
wilcza jagoda
Raczkowanie

CafeINKA - mnie też kiedyś biszkopty wypłynęły... Może zbyt malo sztywna ta masa była...

Co do porannej sprawy... to się jeszcze będzie dla mnie ciągnęło latami... podłożyłam się dla kogoś, kto mnie kiedyś totalnie zawiódł... i nadal robi takie rzeczy, że włos się jeży...
Ale gdybym tego nie zrobiła, ten ktoś straciłby wszystko... dosłownie WSZYSTKO... a najbardziej boli mnie to, że nawet nie zdaje sobie sprawy, jakiego dramatu uniknął i jeszcze stroi fochy... Życie czasami daje popieprzone możliwości wyboru...

Moje dziecię pojechało na wakacje... Jak mi smuuuuutno...

Arthur Conan Doyle

Edytowane przez wilcza jagoda
Czas edycji: 2009-08-03 o 19:50
Stary 2009-08-03, 21:28   #1333
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Dzięki dziewczynki za kciuki nie było źle, dobrze też nie..cóż

Wilcza u mojego męża w rodzinie jest podobna sytuacja..cała rodzina ratuje jednego jej członka, a on spada na 4 łapy i pakuje się w kolejne tarapaty.. facet ma prawie 50 lat

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 21:46   #1334
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilcza jagoda Pokaż wiadomość

Co do porannej sprawy... to się jeszcze będzie dla mnie ciągnęło latami... podłożyłam się dla kogoś, kto mnie kiedyś totalnie zawiódł... i nadal robi takie rzeczy, że włos się jeży...
Ale gdybym tego nie zrobiła, ten ktoś straciłby wszystko... dosłownie WSZYSTKO... a najbardziej boli mnie to, że nawet nie zdaje sobie sprawy, jakiego dramatu uniknął i jeszcze stroi fochy... Życie czasami daje popieprzone możliwości wyboru...

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość

ja własnie z pracy wróciłam i w zasadzie zaraz zmykam pod prysznic i do łóżeczka bo jutro rano muszę wcześnie wstać - muszę iść do lekarza na badania kontrolne. Tak mi się chce że hej...
Stary 2009-08-04, 08:25   #1335
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31

Co mnie dizs fajnego spotkało ?
obejrzałam Sissi
zjadłam pysznego loda Magum ( mniam)
Zrobiłam sobie domowe SPA

A teraz robie ciasto z biszkoptem, galaertka i serkiem Pierwszy raz takie ...zawsze piekłam
Aniyam fajne te sałatki musze jakąs zrobić

Aaaaaaa znacie jakies fajne cwiczenie na uda i ramiona ???

pozdrawiam **

Ni e no ..załamka ( wyjasnijcie mi czemu zrobie normalne ciasto jak mazurek, serowiec itd a ciasto ( a raczej deser) ktory dzis chciałam zrobic nie wyszło ??????
Na spod tortownicy dałam biszkopty, zalałam to masa ( smietana z serkami homo i garletka -zmiksowane na mase ) i co ? biszkopty wypłyneły (
Wyglada to jak barszcz biały z jajkami (
szytko robone według przepisu krok po kroku
eh
chyba zrobie jabłecznik
wiem , ze ciasto już było, ale mnie kiedyś też biszkowpty wpypłynęły (a robilam wg nowego przepisu, wiec wszytsko tak jak pisało), ale mimo, ze ciasto miało odwrócone warstwy - znaczy najpierw ser, a potem biszkopty to i tak było dobre, a przy tym ogryginalne

Cytat:
CafeINKA - mnie też kiedyś biszkopty wypłynęły... Może zbyt malo sztywna ta masa była...

ech - czasem robimy cos i pozostaje miec nadzieje, ze w lepszym bycie bedzie nam to wynagrodzone, bo nie tu nie zostaje docenione

a dziecie wróci i znów bedzie szaleć
Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość

Wilcza u mojego męża w rodzinie jest podobna sytuacja..cała rodzina ratuje jednego jej członka, a on spada na 4 łapy i pakuje się w kolejne tarapaty.. facet ma prawie 50 lat
podobno w kazdej rodzinie jest czarna owca

a my powoli bierzemy sie za ostateteczne przygotowania dla Maleństwa - zostało 7 tygodni - a dopiero co Wam mówilam ze bedziecie ciociami
ogarnęlismy wszystko co dostalismy od znajomych, zrobilismy listę tego co jeszcze potrzbne i od wczoraj dzialamy - że też taki maluszek przeorganizowuje cale nasze życie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 09:06   #1336
wilcza jagoda
Raczkowanie

Hej

Dzięki za troskę

MamoNiny - żeby tak sprawy chciały rozwiązywać się tylko pozytywnie...

A wiecie... mój mąż ma takie coś, że nawet, jak wydaje sie, że wszystko się na niego uwzięło, to w efekcie wychodzi na tym dobrze - nawet jeszcze lepiej, niz poprzednio Mam teorię, że to ja przynoszę mu szczęscie

Katarzinka - poszło, jak burza Czeka Cię jeszcze etap "wicia gniazdka". Ja sobie cały czas wmawiałam, że tego nie robię - a tak na prawdę, jak taka nawiedzona, z brzucholem pod brodą, odsuwałam meble i szorowałam za nimi podłogę

Co do wypieków... ja robię tylko kombinacje na zimno, bo mój piekarnik (stary, gazowy) odmawia współpracy... tylko chlebek drożdżowy wychodzi... no i mięska, ale to inna bajka. A moja ulubiona kombinacja to taki typowy 3-bit, na herbarnikach

3 dobre rzeczy w dniu dzisiejszym:

1. Jestem do 15-tej sama w domu i zrobię sobie domowe spa

2. Pojadę sobie do miasta na zakupy - a planuję sobie kupić coś z bielizny... jakieś ekstra majtasy czy coś...

3. Wieczorkiem jestem zaproszona do znajomej - po raz pierwszy mam jej wyregulowac brwi... To nie jest typ kobiety, która podąża za tego typu rzeczami, więc jak mnie nie zamorduje za efekt - to też będzie pozytywna rzecz

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-08-04, 09:12   #1337
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Katarzinka - poszło, jak burza Czeka Cię jeszcze etap "wicia gniazdka". Ja sobie cały czas wmawiałam, że tego nie robię - a tak na prawdę, jak taka nawiedzona, z brzucholem pod brodą, odsuwałam meble i szorowałam za nimi podłogę

Co do wypieków... ja robię tylko kombinacje na zimno, bo mój piekarnik (stary, gazowy) odmawia współpracy... tylko chlebek drożdżowy wychodzi... no i mięska, ale to inna bajka. A moja ulubiona kombinacja to taki typowy 3-bit, na herbarnikach

1. Jestem do 15-tej sama w domu i zrobię sobie domowe spa

2. Pojadę sobie do miasta na zakupy - a planuję sobie kupić coś z bielizny... jakieś ekstra majtasy czy coś...

3. Wieczorkiem jestem zaproszona do znajomej - po raz pierwszy mam jej wyregulowac brwi... To nie jest typ kobiety, która podąża za tego typu rzeczami, więc jak mnie nie zamorduje za efekt - to też będzie pozytywna rzecz
yhm - wicie gniazdka - jak zaczne coś w tym guście robić to dam znac, na razie musiałam wyprac i wyczyścić te rzeczy po dzieciach znajomych, zeby wiedziec, czy się nadają do uzytku, a teraz pewnie sie zacznie
ciesze sie ze tak sporo dostalam, bo to co zostało do kupienia i tak bedzie pewnie kosztowac fortune, ale zawsze to mniejsza fortuna niz całosc wyprawki
tak widze, ze jak coś jest slubne, ciążowe lub dla dzieci to musi z urzędu posiadać jakies ceny z kosmosu
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-08-04, 09:31   #1338
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Hej

A wiecie... mój mąż ma takie coś, że nawet, jak wydaje sie, że wszystko się na niego uwzięło, to w efekcie wychodzi na tym dobrze - nawet jeszcze lepiej, niz poprzednio Mam teorię, że to ja przynoszę mu szczęscie

Mój ma to samo, nie wiadomo jak jest źle to zawsze mu wyjdzie to na dobre, w czepku urodzony!! Ale tak sobie tego nie tłumaczyłam, chociaż zawsze mu powtarzam, że ja jestem jego szczęściem

Stary 2009-08-04, 09:56   #1339
wilcza jagoda
Raczkowanie

Fakt... ubrania dla dzieci, to ogromny wydatek. Ja też preferuję takie "przesunięcia" towarzyskie No i bardzo lubię lumpeksy. W zasadzie baaardzo rzadko kupuję w normalnych sklepach, bo mnie to nie bawi... Mam naturę szperacza
A moje dziewczę jest drobne i baaaardzo wąskie w pasie... Ostatnio całe miasto zeszłam w tę i z powrotem za dżinsami dla niej... W końcu kupiłam jakieś dziwne żółte - z wciąganą gumką w pasie - za 40 zł. Ale zachwytu nie było. Oczywiście nie wspomnę, jak wyglądają po kilku praniach...
Za to nastepnego dnia poszłam do lumpka i kupiłam jej nówki-nierdzewki za 10 zł - idealnie leżące na jej chudym tyłku

Swoją drogą - w moim ulubionym lumpku od czasu do czasu bywają maleńkie ubranka po 1 zł, 2 zł. W idealnym stanie Moja znajoma przygotowała sobie już tam całą wyprawkę - jeśli chodzi o ciuchy

A Wy gdzie się ubieracie?

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-08-04, 10:52   #1340
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Fakt... ubrania dla dzieci, to ogromny wydatek. Ja też preferuję takie "przesunięcia" towarzyskie No i bardzo lubię lumpeksy. W zasadzie baaardzo rzadko kupuję w normalnych sklepach, bo mnie to nie bawi... Mam naturę szperacza
A moje dziewczę jest drobne i baaaardzo wąskie w pasie... Ostatnio całe miasto zeszłam w tę i z powrotem za dżinsami dla niej... W końcu kupiłam jakieś dziwne żółte - z wciąganą gumką w pasie - za 40 zł. Ale zachwytu nie było. Oczywiście nie wspomnę, jak wyglądają po kilku praniach...
Za to nastepnego dnia poszłam do lumpka i kupiłam jej nówki-nierdzewki za 10 zł - idealnie leżące na jej chudym tyłku

Swoją drogą - w moim ulubionym lumpku od czasu do czasu bywają maleńkie ubranka po 1 zł, 2 zł. W idealnym stanie Moja znajoma przygotowała sobie już tam całą wyprawkę - jeśli chodzi o ciuchy

A Wy gdzie się ubieracie?
no to rzeczywiście masz nosa

ja mam nosa do buszowania w sklepach - praktycznie w każdym sklepie teraz mają jakies wieszaki pt przecena - i w ten sposób ubralam się w orsayu i kapaalu (nie wiem jak to sie pisze dokładnie) ciążowo - kupowałam sukienki po 20zl i za cene jednej ciążowej w sklpeie dla ciężarówek miałam 5 , a ze mają w sklepach kiecki odcinane pod biustem to sie idealnie nadały jedyne co musiałam kupic ciążowe to były spodnie, ale te kupiiłam na alegro za 40 zl z wysyłką, co tez w sklepach cięzarowkowych jest nierealne
a wczoraj w realu polowalam na body dla Maleństwa w zawrotnej cenie 1,99 zl /sztuke
a to akurat były ubranka, których nie miałam w ogóle, więc interes udany i w ten sposob ubranka dla Maleństwa mam skompletowane, bo całą resztę dostałam
Zanim czas pokona nas"
Stary 2009-08-04, 11:09   #1341
wilcza jagoda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
no to rzeczywiście masz nosa

ja mam nosa do buszowania w sklepach - praktycznie w każdym sklepie teraz mają jakies wieszaki pt przecena - i w ten sposób ubralam się w orsayu i kapaalu (nie wiem jak to sie pisze dokładnie) ciążowo - kupowałam sukienki po 20zl i za cene jednej ciążowej w sklpeie dla ciężarówek miałam 5 , a ze mają w sklepach kiecki odcinane pod biustem to sie idealnie nadały jedyne co musiałam kupic ciążowe to były spodnie, ale te kupiiłam na alegro za 40 zl z wysyłką, co tez w sklepach cięzarowkowych jest nierealne
a wczoraj w realu polowalam na body dla Maleństwa w zawrotnej cenie 1,99 zl /sztuke
a to akurat były ubranka, których nie miałam w ogóle, więc interes udany i w ten sposob ubranka dla Maleństwa mam skompletowane, bo całą resztę dostałam
No to teraz zostało Ci tylko czekać (i szorować podłogi za meblami )
Teraz i tak jest większy wybór - jeśli chodzi o ubiory ciążowe. Jak ja byłam w ciąży, to sporo kombinowałam Bo raz, że takie ciuchy były raczej ciężko dostępne, niekoniecznie ładne - a jak już ładne - to po prostu drogie Chociaż może to ja po prostu dziwna jestem, jeśli chodzi o ubrania... A z drugiej ztrony - tak jak piszesz - sporo "normalnych" ciuchów sprzyja noszeniu brzuszka A kilka lat temu była inna moda...

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-08-04, 12:49   #1342
CafeINKA
Raczkowanie

Witam Witam piszecie w takim tepie ,że jak za 3 tyg. wyjade i wróce to bede siedzieć i czytać pół dnia )
Aniyam tez lubie brzydule ) Zacznie sie chyba od pierwszego września? jaaaaaaaa a ja bede nad morzem chyba mama bedzie mi relacje zdradzać. A to fajny rosołek zrobiłaś )
Wilcza Jagoda może warto z ta osoba pogadać ??
A dziecie raz dwa i wróci
Katarzinka jak ja Ci zazdroszcze ( w sensie pozytywnym) dzidzi ... też bymm chciała... tak bardzo
NA mnie też czekaja ubranka od szawgerki i koleżanki... tylko dzidzi brak.
To musi byc cudowne uczucie ... byc mama
Gdzie sie ubieramy ? ja zazwyczaj kupuje tam gdzie taniej :P kombinuje
Teraz musze kupić dobre dzinsy...tyle ze ja jestem waska w tali a szeroka w biodrach... no i jest problem zawsze ;/

Co do ciasta ...wyszło tyle ,że biszkopty na górze, masa a na końcu galertka
Ale ale zrobie znowu Wkońcu musi wyjść :P

Co mnie dziś fajnego spotkało ...
byłam u rodziców
zjadłam loda Magnum ( znowuuuuuuuuuu ) :P
WKOŃCU zaszczepiłam sie na żółtaczke ))))))))))))

Miłego dnia *
Ps. Jak zrobić aby zacytowac każda osoba?? bo jedna to wiem ...
Stary 2009-08-04, 13:00   #1343
wilcza jagoda
Raczkowanie

Cytat:
Wilcza Jagoda może warto z ta osoba pogadać ??
A dziecie raz dwa i wróci

Teraz musze kupić dobre dzinsy...tyle ze ja jestem waska w tali a szeroka w biodrach... no i jest problem zawsze ;/

Miłego dnia *
Ps. Jak zrobić aby zacytowac każda osoba?? bo jedna to wiem ...

Próbowałam rozmawiać... Miliony razy... I słyszy tylko to, co chce. Ponadto jest święcie przekonany, że WSZYSCY się go czepiają i chcą jego krzywdy... W życiu nie spotkałam kogoś, kto by tyle dostał a nie dawał z siebie zupełnie nic...

Co do dżinsow - znam ten ból... oj znam...

Żeby zacytować kilka postów - masz ikonkę w dolnym prawym rogu. Tę środkową - z taką jakby zapisaną kartką. Naciskasz ją po kolei przy każdym poście, który chcesz zacytować i na końcu normalne cytuj... Nie wiem, czy logicznie to wytłumaczyłam

Arthur Conan Doyle
Stary 2009-08-04, 13:01   #1344
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

ja zazwyczaj nie przejdę obojętnie koło kilku sklepów z czego z Bershki ZAWSZE coś kupię i to jest moje zboczenie a tak to różnie: Stradivarius, Orsay, Reserved, H&M, New Yorker, ZARA i obowiązkowo Bershka, czasami allegro. Szczególnie i tak poluje na wyprzedaże wtedy czuję się jak prawdziwa łowczyni. Zresztą i tak jestem zakupoholiczką, wszyscy mi to mówią

Stary 2009-08-04, 13:33   #1345
CafeINKA
Raczkowanie

Cytat:
Próbowałam rozmawiać... Miliony razy... I słyszy tylko to, co chce. Ponadto jest święcie przekonany, że WSZYSCY się go czepiają i chcą jego krzywdy... W życiu nie spotkałam kogoś, kto by tyle dostał a nie dawał z siebie zupełnie nic...

Co do dżinsow - znam ten ból... oj znam...

Żeby zacytować kilka postów - masz ikonkę w dolnym prawym rogu. Tę środkową - z taką jakby zapisaną kartką. Naciskasz ją po kolei przy każdym poście, który chcesz zacytować i na końcu normalne cytuj... Nie wiem, czy logicznie to wytłumaczyłam

no chyba dobrze
a co do tej osoby - no cóż..na pocieszenie... tez znam taka osobe...to juz taki charater. Wyglda na to ,że ma chyba komplkesy

Cytat:
ja zazwyczaj nie przejdę obojętnie koło kilku sklepów z czego z Bershki ZAWSZE coś kupię i to jest moje zboczenie a tak to różnie: Stradivarius, Orsay, Reserved, H&M, New Yorker, ZARA i obowiązkowo Bershka, czasami allegro. Szczególnie i tak poluje na wyprzedaże wtedy czuję się jak prawdziwa łowczyni. Zresztą i tak jestem zakupoholiczką, wszyscy mi to mówią
hehe ja jakos nie lubie chadzać na zakupy...chyba że kosmetyki ........mmmmmmmm perfumy

Lece robic spagetii
Stary 2009-08-04, 16:00   #1346
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

a ja jeszcze w pracy a powinnam wyjść o 15 i zapowiada się, że jeszcze dłuuuuuugo posiedzę i jutro też i jest mi z tego powodu przykro, dobrze, że chociaż obiad mi tu dali (((

ale za to piątek mam wolny ale muszę do dentysty iść i będzie mi poszerzała kanały w zębie - masakra jakaś

achh jakoś mi tak smutno

Stary 2009-08-04, 16:39   #1347
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
No to teraz zostało Ci tylko czekać (i szorować podłogi za meblami )
Teraz i tak jest większy wybór - jeśli chodzi o ubiory ciążowe. Jak ja byłam w ciąży, to sporo kombinowałam Bo raz, że takie ciuchy były raczej ciężko dostępne, niekoniecznie ładne - a jak już ładne - to po prostu drogie Chociaż może to ja po prostu dziwna jestem, jeśli chodzi o ubrania... A z drugiej ztrony - tak jak piszesz - sporo "normalnych" ciuchów sprzyja noszeniu brzuszka A kilka lat temu była inna moda...
no właśnie moda zmienną jest, ale jak ja oglądałam ciuszki ciążowe to tanie były szpetne, zaś ladne koszmarnie drogie, stąd kombinowanie z "normalnymi"ciuchami
jakoś zawsze mi szkoda wydawac fure kasy na 1 wdzianko, jak wiem ze poszperam tu i tam i za tą sama kasę kupie ze 4 sztuki

Cytat:
a ja jeszcze w pracy a powinnam wyjść o 15 i zapowiada się, że jeszcze dłuuuuuugo posiedzę i jutro też i jest mi z tego powodu przykro, dobrze, że chociaż obiad mi tu dali (((

ale za to piątek mam wolny ale muszę do dentysty iść i będzie mi poszerzała kanały w zębie - masakra jakaś

achh jakoś mi tak smutno
nie smutaj się - będziemy Cię duchowo wspierać

no i wrzucam przepis na ciacho z gruszkami
Soczyste z gruszkami
Ciasto: ok. 40 dag mąki, 20 dag cukru, 20 dag masła, 2 – 3 łyżki kandyzowanej skórki cytrynowej, 10 dag rodzynków, 4 łyżeczki proszku do pieczenia, 3 jaja, 3 łyżki rumu, szczypta soli
Nadzienie: 1 kg gruszek, pół cytryny kilka łyżek dżemu morelowego

Przelane wrzątkiem i osączone rodzynki zalać rumem, przykryć, odstawić. Masło utrzeć na puch. Nadal ucierając powoli wsypywać cukier. Gdy powstanie gładka masa, dodawać po jednym jaju. Następnie mieszając, powoli dosypać mąkę z proszkiem do pieczenia, solą i skórką cytrynową. Dodać rodzynki i wszystko wymieszać. Przełożyć ciasto do natłuszczonej formy. Gruszki obrać, pokroić na ćwiartki, usuwając gniazda nasienne, po czym każdą cząstkę pokroić w podłużne plastry, skropić świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny i ułożyć dachówkowato na cieście. Piec 35 – 40 min w temp. ok. 190oC. Po wyjęciu z piekarnika zostawić ciasto w formie aż całkiem wystygnie. Podgrzanym i zmiksowanym dżemem posmarować wierch ciasta i odstawić w chłodne miejsce, by glazura zastygła.
Zanim czas pokona nas"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 17:47   #1348
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

no i w końcu wylądowałam w domu niestety mąż nadal siedzi w pracy
od 7 prawie do 19 wnet 12 godzin i żeby choć ktoś pochwalił i jutro powtórka z rozrywki

dobrze, że od czasu do czasu można w pracy na wizaż wejść

a co do ciasta to już mi ślinka leci och ja taki łakomczuch obżartuch jestem na słodkie a przytyć nie mogę a tak bardzo bym chciała

Stary 2009-08-04, 18:29   #1349
CafeINKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
no właśnie moda zmienną jest, ale jak ja oglądałam ciuszki ciążowe to tanie były szpetne, zaś ladne koszmarnie drogie, stąd kombinowanie z "normalnymi"ciuchami
jakoś zawsze mi szkoda wydawac fure kasy na 1 wdzianko, jak wiem ze poszperam tu i tam i za tą sama kasę kupie ze 4 sztuki

nie smutaj się - będziemy Cię duchowo wspierać

no i wrzucam przepis na ciacho z gruszkami
Soczyste z gruszkami
Ciasto: ok. 40 dag mąki, 20 dag cukru, 20 dag masła, 2 – 3 łyżki kandyzowanej skórki cytrynowej, 10 dag rodzynków, 4 łyżeczki proszku do pieczenia, 3 jaja, 3 łyżki rumu, szczypta soli
Nadzienie: 1 kg gruszek, pół cytryny kilka łyżek dżemu morelowego

Przelane wrzątkiem i osączone rodzynki zalać rumem, przykryć, odstawić. Masło utrzeć na puch. Nadal ucierając powoli wsypywać cukier. Gdy powstanie gładka masa, dodawać po jednym jaju. Następnie mieszając, powoli dosypać mąkę z proszkiem do pieczenia, solą i skórką cytrynową. Dodać rodzynki i wszystko wymieszać. Przełożyć ciasto do natłuszczonej formy. Gruszki obrać, pokroić na ćwiartki, usuwając gniazda nasienne, po czym każdą cząstkę pokroić w podłużne plastry, skropić świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny i ułożyć dachówkowato na cieście. Piec 35 – 40 min w temp. ok. 190oC. Po wyjęciu z piekarnika zostawić ciasto w formie aż całkiem wystygnie. Podgrzanym i zmiksowanym dżemem posmarować wierch ciasta i odstawić w chłodne miejsce, by glazura zastygła.
Cytat:
no i w końcu wylądowałam w domu niestety mąż nadal siedzi w pracy
od 7 prawie do 19 wnet 12 godzin i żeby choć ktoś pochwalił i jutro powtórka z rozrywki

dobrze, że od czasu do czasu można w pracy na wizaż wejść

a co do ciasta to już mi ślinka leci och ja taki łakomczuch obżartuch jestem na słodkie a przytyć nie mogę a tak bardzo bym chciała

mniam musze zrobic

Aniyam eeee nie smuc sie
No Ty chesz przytyć a ja chce schudnąć

Mam pytanie dziołchy
ja lepeij jechac nad morzem pociagiem w nocy kuszetka?
czy w dzień?
Stary 2009-08-04, 21:36   #1350
tigresska
Zakorzenienie

hej!
mam dosyć dzisiejszego dnia... Do południa maraton po przychodniach - badanie okresowe - a potem do pracy... niedawno przyszłam - całe szczęście kolega mnie podwiózł.
A jutro powtórka z rozrywki - muszę sie znowu zrywać rano i jechac prze pół miasta bo dziś się nie dopchałam do labolatorium i muszę jutro jechać jeszcze raz... i odebrać przeswietlenie...
Ja juz chcę na urlop!!!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości