Mój instruktor jazdy - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-14, 07:41   #1321
vainilla
Zakorzenienie

Dot.: Mój instruktor jazdy

aha,przepraszam , zwracam honor autorce,moja przedokresowa irytacja mnie przerasta

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-14, 11:13   #1322
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crescendo Pokaż wiadomość
Przeczytałam caly ten wątek dlatego że mam pierwsze jazdy za tydzien z kawałkiem. Nie zeby instruktor mi sie podobał,nienie ma ok.40lat opowiada suchary no i generalnie,no wiecie Najzabawniejsze jest to ze to moj chlopak znalazl ten wątek i kazal mi to wszystko przeczytac dopytując sie co chwile czy napewno nie pociąga mnie ten mój łysiejący instruktor (co lepsze on sam robił u niego prawo jazdy).
Trus, moim zdaniem dobrze ze z nim nie jestes mimo ze historia interesująca ale ciekawi mnie co innego, jak tam dostałaś sie na arch pwr? bo ja wlasnie na 2 roku jestem
Nie, jestem na innym kierunku na Politechnice Architektura mnie przerosła
Stary 2008-11-22, 21:10   #1323
brzoza90
Przyczajenie

Weszlam dzisiaj na ta stronke w poszukiwaniu odpowiedzi na swoje durne pytania Wiecie co?! Kilka Waszych opisow to tak jakby kartki wydarte z mojego pamietanika ;] Naprawde ;] Zwracanie sie per sloneczko, piosenka " czemu ze wszytskich prganien .." ten sam znak zodiaku ;] wiek waszych instruktorow ;] No i stan cywilny ;/ heh... jaki ten swiat mały Szkoda tylko ze dla wieksozsci z NICH to tylko zabawa ;/ ale to chyba zycie

co robilyscie ze swoim instruktoprem w aucie?! Jedne z glupich rzeczy

Edytowane przez brzoza90
Czas edycji: 2008-11-22 o 21:33
brzoza90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 01:37   #1324
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzoza90 Pokaż wiadomość
Weszlam dzisiaj na ta stronke w poszukiwaniu odpowiedzi na swoje durne pytania Wiecie co?! Kilka Waszych opisow to tak jakby kartki wydarte z mojego pamietanika ;] Naprawde ;] Zwracanie sie per sloneczko, piosenka " czemu ze wszytskich prganien .." ten sam znak zodiaku ;] wiek waszych instruktorow ;] No i stan cywilny ;/ heh... jaki ten swiat mały Szkoda tylko ze dla wieksozsci z NICH to tylko zabawa ;/ ale to chyba zycie

co robilyscie ze swoim instruktoprem w aucie?! Jedne z glupich rzeczy
co robilysmy? jezu a co mozna robic? dziewczyno, ty sie zapisalas na kurs na prawko czy na platne randki z podstarzalym intruktorem?
proponuje skupic sie na jezdzie samochodem, bo pozniej strach jezdzic ulicami wiedzac, ze jedzie samochodem ktos kto na kursie zastanawial sie tylko co i jak robic z instruktorem
Stary 2008-11-23, 16:35   #1325
brzoza90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez srubka Pokaż wiadomość
co robilysmy? jezu a co mozna robic? dziewczyno, ty sie zapisalas na kurs na prawko czy na platne randki z podstarzalym intruktorem?
proponuje skupic sie na jezdzie samochodem, bo pozniej strach jezdzic ulicami wiedzac, ze jedzie samochodem ktos kto na kursie zastanawial sie tylko co i jak robic z instruktorem

Moze moj instruktor nie jest pdstarzaly?! Co to wogole za atak na dzien dobry? Masz okres czy menopauze? Po przeczytaniu 45 str dzialo sie u osob wypowiadajacych wiele rzeczy ! Za pytalam... i oczekuje odpowiedzi na pytanie, nie madrosci. A jeżdze dobrze- wiec daruj sobie ...

Edytowane przez brzoza90
Czas edycji: 2008-11-23 o 16:36
Stary 2008-11-23, 17:04   #1326
lalka81
Raczkowanie

GG do lalka81

spokojnie dziewczynki

instruktorzy maja to w sobie ze łatwo się nimi zauroczyć :P:P

ja dalej utrzymuje kontakt z dwoma ktorzy mnie uczyli ..bo taka znajomośc moz e sie przydac w przyszlosci ,podsyłam im klientow i wdzieczna jestem ze nauczyli mnie dobrze jeździć w tej miejskiej dżungli
lalka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 18:59   #1327
brzoza90
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lalka81 Pokaż wiadomość
spokojnie dziewczynki

instruktorzy maja to w sobie ze łatwo się nimi zauroczyć :P:P

ja dalej utrzymuje kontakt z dwoma ktorzy mnie uczyli ..bo taka znajomośc moz e sie przydac w przyszlosci ,podsyłam im klientow i wdzieczna jestem ze nauczyli mnie dobrze jeździć w tej miejskiej dżungli
Dziekuje^^ ;] Ja nadal jezdze ;] ale klientow i tak podsylam z tej okazji bede miala dodatkowe godzinki ;]
Stary 2008-11-23, 19:21   #1328
FallenAngel19
Przyczajenie

hej z zaciekawieniem przeczytałam cała historie Trusmilk i stwierdziłam niestety ze instruktorzy, nie są warci wzdychania do nich
jednak na początku mego kursu nie bylam taka mądra i zauroczyłam się w moim instruktorze, był miły , dowcipny, mówił do mnie piękna i wogóle było ach i och , ale szybko okazało sie ze do innych ma te same teksty i ze ma dziewczyne ;( dlatego postanowiłam, że się nie dam !! przed egzaminem zmieniono mi instruktora - młody 26 lat ,przystojny i wogole inny niz poprzedni ale ja calkowicie go zlewałam - wszystkie komplementy i checi rozmowy ucinałam krótko, a gdy on mowil mi co robie zle-obrazalam sie jak dziecko (w koncu nie musialam byc mila - jemu za to placa !) mialam z nim tylko 4 jazdy i na ostatniej przed ezaminem powiedzial ze jak zdam to zaprosze go na kawe na co ja,ze na pewno NIE :P - ogolnie to bylam pewna ze nie zdam dlatego nawet nie myslalam czy dojdzie do spotkania.Gdy zdałam a była to sobota napisalam mu czy mozemy sie spotkac dzis - ale nie mial czasu , pozniej minal tydzien i kolejny weekend - nie wytrzymalam - znowu napisalam pierwsza i on znowu nie mial czasu ;/ eh pamietam,ze przez caly ten tydzien chodzil mi po glowie ;/ czy to mozliwe ze mimo wszystko zalezy mi na tym spotkaniu ? czy moze z jego strony to byl zart a ja jako 19stka uleglam zludzeniu ze moge mu sie spodobac ;/
co o tym sadzicie drogie forumowiczki ??
FallenAngel19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 20:05   #1329
martital
Raczkowanie

Moja Droga, uwazam, ze naprawde powinnas dac sobie spokoj, instruktor musi byc mily!! bo w innym wypadku traci klientow, a to jego "walka o przetrwanie". Masz 19 lat, zapeno latwiej jest Ci sie zakochac "za" mile slowo. Nie mam najmniejszego zamiaru obrazania Cie, ale naprawde ja sadze ze nie powinno niszczyc sie czyjegos zwiazku i zawracac glowe kims kto juz bycmoze nie pamieta nawet jaki masz kolor wlosow.

martital jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 20:38   #1330
FallenAngel19
Przyczajenie

małe sprostowanie - ten drugi instruktor (czyli ten ktory mnie zaprosil) jest sam ;P
ale to i tak nie zmienia faktu że na pewno masz racje
no coż dzieki za rade- nie bede zyc złudzeniami
Stary 2008-11-23, 21:32   #1331
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzoza90 Pokaż wiadomość
Moze moj instruktor nie jest pdstarzaly?! Co to wogole za atak na dzien dobry? Masz okres czy menopauze? Po przeczytaniu 45 str dzialo sie u osob wypowiadajacych wiele rzeczy ! Za pytalam... i oczekuje odpowiedzi na pytanie, nie madrosci. A jeżdze dobrze- wiec daruj sobie ...
zaden atak na dzien dobry tylko sama piszesz, ze facet jest zonaty/kogos ma (wnioskuje na podst. stwierdzenia "No i stan cywilny ;/ heh") wiec skoro kogos ma to daj sobie spokoj, po co facetowi glowe zawracac etc. ciekawe jak ty bys sie czula, gdybys sie dowiedziala, ze ktos podrywa twojego meza/chlopaka

do twojej wiad. - okresu ani menopauzy nie mam troche kultury
Stary 2008-11-23, 21:37   #1332
martital
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FallenAngel19 Pokaż wiadomość
małe sprostowanie - ten drugi instruktor (czyli ten ktory mnie zaprosil) jest sam ;P
ale to i tak nie zmienia faktu że na pewno masz racje
no coż dzieki za rade- nie bede zyc złudzeniami

Wiesz moj narzeczony jest instruktorem. I z jednej strony mnie denerwuje a z drugiej smieszy postepowanie kursantek, moze to stad moja opinia na ten temat, wiec wybacz mam nadzieje, ze nie czujesz sie urazona . Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze czyjegos zwiazku nie nalezy rozbijac, ale jesli ten drugi jest wolny, to OK . Tylko znam zycie instruktorow "od kuchni", sa mili, kochani i taaacy wyrozumiali, a tak naprawde kursantki sa im bardzo obojetne. I to co one sobie wyobrazaja nie zawsze do konca jest PRAWDA. Pozdrawiam

Stary 2008-11-23, 21:44   #1333
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martital Pokaż wiadomość
Wiesz moj narzeczony jest instruktorem. I z jednej strony mnie denerwuje a z drugiej smieszy postepowanie kursantek, moze to stad moja opinia na ten temat, wiec wybacz mam nadzieje, ze nie czujesz sie urazona . Oczywiscie nie zmienia to faktu, ze czyjegos zwiazku nie nalezy rozbijac, ale jesli ten drugi jest wolny, to OK . Tylko znam zycie instruktorow "od kuchni", sa mili, kochani i taaacy wyrozumiali, a tak naprawde kursantki sa im bardzo obojetne. I to co one sobie wyobrazaja nie zawsze do konca jest PRAWDA. Pozdrawiam
Trafiłam na ten wątek przypadkeim i nie chcę się wtrącać, ale chyba nie ma co uogólniać
Claris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 23:07   #1334
FallenAngel19
Przyczajenie

Cytat:
Tylko znam zycie instruktorow "od kuchni", sa mili, kochani i taaacy wyrozumiali, a tak naprawde kursantki sa im bardzo obojetne. I to co one sobie wyobrazaja nie zawsze do konca jest PRAWDA. Pozdrawiam
własnie dlatego nic sobie nie wyobrażałam , byłam niemiła, nie starałam sie go podrywać, rozmawiać, zwierzać się ale to zaproszenie na kawe bardzo mnie zaskoczyło i zaczęlam sobie wkrecać, że może jest inny niż typowy instruktor? teraz juz nie wiem o co mu chodzi - jesli chce sobie wyrwac laske to widzialam wiele ladniejszych ode mnie w mojej grupie , jesli natomiast chcial naprawde spotkac sie tylko i pogadac to nie musial mi pisac jaka to byla ze mnie najzdolniejsza kursantka i ze bardzo mu zalezy na tym spotkaniu! jestem na siebie wściekła bo w ostatni weekend to ja pisałam i wyszlo na to ze mi jakos bardzo zalezy (a tak nie jest- nawet jesli jest- to nie lubie tego okazywac) :/ a obiecałam sobie ze nie dam sie wkręcić w taka udawaną sympatie ;/
Stary 2008-11-23, 23:45   #1335
srubka
Zakorzenienie

instruktorzy sa mili, bo musza byc mili. Pracuja a kursantki sa klientkami, wiec musi byc mily. To tak samo jak w sklepie etc. sprzedawca powinien byc ok (a jak jest to juz druga strona).
Stary 2008-11-24, 20:05   #1336
martital
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Trafiłam na ten wątek przypadkeim i nie chcę się wtrącać, ale chyba nie ma co uogólniać
Pewnie ze nie wszyscy sa tacy. Rozni sa ludzie, ale napisalam to na co moim zdaniem nalezy spojrzec skoro juz o tym wiem. Wszystko ma swoje jasne i ciemne strony, niektorzy sa mili bo chca, inni bo musza a jeszcze inni nie sa mili wcale, ale wlasciwie nie oszukujac sie zawod instruktora jest jednym z zawodow, w ktorym spedza sie wiekszosc swojego czasu w samochodzie sam na sam z jakas kobieta. Sila rzeczy poznaja ja, jej charakter, nawyki. A przy tym wlasnie Ci niektorzy wysluchuja problemow, pocieszaja, sa jednym slowem kochani. Chcialam tylko przestrzec przed tym nasza droga kolezanke, aby wiedziala ze to tak naprawde moze byc calkowicie falszywe..po to aby nie zakochala sie cierpiac przy tym.

Stary 2008-11-25, 22:51   #1337
FallenAngel19
Przyczajenie

Cytat:
Chcialam tylko przestrzec przed tym nasza droga kolezanke, aby wiedziala ze to tak naprawde moze byc calkowicie falszywe..po to aby nie zakochala sie cierpiac przy tym.
I dziekuje Ci za to , bo wlasnie chcialam obiektywnego spojrzenia na sprawe .
A propo - spotkalam sie z nim-znalazl czas - az godzine ;/ i mysle ze jednak w moim wypadku 7 lat roznicy to za duzo . W eLce wszystko naprawde wydaje sie inne niz w rzeczywistosci :Pprzy kawie pogadalismy o moim egzaminie, mojej szkole , troche o kursantkach , o pogodzie , i to wszystko - bylo milo i tyle - zadnej nadzieji juz wiecej ;p a co do niego - to teraz po tak dlugim okresie niewidzenia to nawet wydal mi sie smieszny i juz nie byl taki pociagajacy ;p ehh , glupia siksa ze mnie wiem ;p no coz:P (a co do wlosow to nie zauwazyl ze rozjasnilam o 3 odcienie) a jego numer usunelam zeby mnie nie kusilo napisac kiedykolwiek do niego co slychac :P
Stary 2008-11-26, 00:11   #1338
lalka81
Raczkowanie

GG do lalka81

dobrze ze usunelas numerek
Nie kusi cię,zapomnisz szybciej i nie bedziesz patrzec na jego imie w telefonie ..znam to skąs .
Zazwyczaj tak jest ze w ELCE jest inaczej,instruktor wydaje sie wspanialy pociagający,idealny ,jedyny w swoim rodzaju..ja wszystko rozumiem,a potem jak sie juz spotkacie to tak jest maly smutasik ..no ale dobrze zrobilas spotykajac sie z nim, wiesz juz na czym stoisz ..kto wie moze sam zadzwoni kiedys tego nie wie nikt nawet on sam

A to ze nie zauwazył nowego image..to nie pochwalam u niego bo na pewno sie starałas a tu nic.Powinien zauwazyc bo przeciez na bank było widac ale kto wie facetow nie da sie zrozumiec do konca. M oze się wstydzil i nie chciał sie tak angazowac,myślał co ty sobie pomyślisz jak zauwazy..itd

a dodając od siebie..nigdy nie byłam na kawie z instruktorem (poza razem jednym jak byla przerwa w jeździe bo zasypialam ale to sie nie liczy ),moj komentarz jest napisany w kontekscie ogolnym. ps .ja niesety mam pamiec do numerow tel i po wyslaniu paru smsow od razu pamietam ..ale bardzo dobrze zrobiłas ze usunełas
pozdrawiam i trzymaj sie ciepło odzywaj sie na wątku
lalka81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 00:53   #1339
morenica
Zakorzenienie

Widzę, że wątek na nowo ożył
Ja jestem zdania i zawsze je powtarzam, że nie wolno uogólniać..są różni ludzie, różne przypadki i historie. Ja dowiedziałam się od mojego, że on musi być miły, że odwala robotę i tyle...i że jak dotknie za nogę bo musi pokazać, że trzeba dodać gazu to robi to z konieczności...i że nic a nic go to nie rusza...
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 18:07   #1340
martital
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez FallenAngel19 Pokaż wiadomość
I dziekuje Ci za to , bo wlasnie chcialam obiektywnego spojrzenia na sprawe .
A propo - spotkalam sie z nim-znalazl czas - az godzine ;/ i mysle ze jednak w moim wypadku 7 lat roznicy to za duzo . W eLce wszystko naprawde wydaje sie inne niz w rzeczywistosci :Pprzy kawie pogadalismy o moim egzaminie, mojej szkole , troche o kursantkach , o pogodzie , i to wszystko - bylo milo i tyle - zadnej nadzieji juz wiecej ;p a co do niego - to teraz po tak dlugim okresie niewidzenia to nawet wydal mi sie smieszny i juz nie byl taki pociagajacy ;p ehh , glupia siksa ze mnie wiem ;p no coz:P (a co do wlosow to nie zauwazyl ze rozjasnilam o 3 odcienie) a jego numer usunelam zeby mnie nie kusilo napisac kiedykolwiek do niego co slychac :P

Wcale nie glupia, mysle ze to normalne ze ludzie ktorych z poczatku widzimy,poznajemy, wydaja nam sie inni niz pozniej, kiedy znamy ich juz troszke lepiej. Czasami to sa tylko pozory. Sadze tez ze dobrze zrobilas kasujac jego nr, gdyz np w chwili zalamiania, ciaglego myslenia o nim...itp moglabys znowu siegnac po jego nr i tym samym np upokorzyc sie, bo jak sie okaze w tym czasie spotkal sie z milionami innych dziewczyn, ok w tym momencie fantazjuje, ale mysle ze rozumiesz co mam na mysli. Pozdrawiam Cie serdecznie.

Stary 2008-11-26, 21:00   #1341
FallenAngel19
Przyczajenie

Cytat:
Sadze tez ze dobrze zrobilas kasujac jego nr, gdyz np w chwili zalamiania, ciaglego myslenia o nim...itp moglabys znowu siegnac po jego nr i tym samym np upokorzyc sie, bo jak sie okaze w tym czasie spotkal sie z milionami innych dziewczyn, ok w tym momencie fantazjuje, ale mysle ze rozumiesz co mam na mysli. Pozdrawiam Cie serdecznie.
Właśnie dlatego usunełam. Upokorzenie- tego balam sie najbardziej . Nie chciałam by opowiadał kolegom z pracy, czy kursantkom w eLce o jakieś napalonej małolacie która do niego wydzwania. Jesli bedzie chcial to sie odezwie - w koncu on nadal ma moj numer-ale nie licze juz na nic :P Czuje troszke zal , ale duma z siebie jest wieksza i przytlacza wszystkie smutki dziekuje za szczere odpowiedzi i pozdrawiam takze
Stary 2008-12-07, 02:20   #1342
puszek marniutki
Przyczajenie

Kurcze Dziewczyny a ja myślałam głupia że mój przypadek jest odosobniony;/
Miałam tylko dwie 1.5 godzinne jazdy z tym instruktorem. Wydawał mi sie bardzo sympatyczny, jak spotykałam go przed OSK zawsze uśmiechnięty, miły itp
Po pierwszej twierdziłam że jest najgorszym bufonem na jakiego mogłam trafić. Tak mnie zdenerwował, że nie mogłam przestać o nim myśleć do następnej jazdy. Był sarkastyczny. niemiły, jakiś taki..ze sie spinałam i nic mi nie szło. Nie chciałam go widzieć więcej na oczy, ale musiałam przeżyć jeszcze 1,5 godz w jego towarzystwie..A tu szok..najpierw bufon walnął jakiś żart..mimo że był śmieszny to twardo siedziałam bez cienia uśmiechu, ale po kilkunastu minutach mielismy małą kryzysową sytuację- ktoś nam wyjechał i by była mała stłuczka.Od tej chwili nie wiem czemu ale wszystko obróciło sie o 180 stopni...
puszek marniutki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-07, 02:22   #1343
puszek marniutki
Przyczajenie

Wszystko jednak jest przeciwko jakiemukolwiek rozwojowi tej sytuacji....a jeszcze jak sobie poczytałam Wasze posty, to ja sobie chyba jednak odwrócę to spowrotem...0 180..
Stary 2008-12-07, 17:51   #1344
FallenAngel19
Przyczajenie

hej co do Twojego instruktora - to ja mialam tak samo ;p na poczatku mnie strasznie irytowal <wrrrr> bylam taka wsiekla ze praktycznie o nikim innym nie myslałam.... ale pozniej on okazal sie na prawde bardzo mily - jednak nie chcialam sie dac zwiesc i zaczarowac zludzeniu . Dopiero gdy On zaproponowal kawe zaczelam robic sobie nadzieje- niepotrzebnie . Uwierz mi , w eLce wszystko jest inne . Gdy odebralam wymarzone prawo jazdy-jakos tak tydzien temu - zrozumiałam ze etap nauki jazdy i instruktorow ;p jest juz dawno za mna i nigdy juz nie wroci (poczujesz to tez (nie)stety ;p )

co do mojego instruktora to wydało sie jaki jest naprawde - wczoraj wyslał mi zyczenia mikolajkowe i chcial sie spotkac (dziwne akurat mial czas) ale ja bylam juz wczesniej umowiona na szalenstwa po klubach a wiec odmowilam . Jest sobota , wieczor - wraz z kolezanka odwiedzamy ktorys z kolei klub i nagle patrze iiii kogo widze ?? tak :P mojego instruktora-siedzi przy stoliku wraz z dziewczyna ktora kojarzylam z kursu ( wspomne tylko ze nie mam uprzedzen do solaro-tipsiarek farbowanych blondi z odrostami o idealnych wymiarach i piersiach XXL ;p tylko ze najgorsze bylo to ze on zawsze na wykladach zartowal sobie z niej (nigdy nic nie wiedziała - biedactwo ;P) a w elce mowil ze nie cierpi klubow, mocnego makijazu i ze podoba mu sie moj styl ) i poczulam sie wtedy taka yyyy.. zdradzona ? upokorzona ? nie to za duze slowa po prostu zrobilo mi sie przykro , a on pewnie mnie nie widzial - bo dzwonil dzis ale nie odbieralam . Nie wiem juz co robic . Zapomnialam o nim - przypomnial sie ;/ czy ktos z Was moze mi powiedziec o co mu chodzi?
Stary 2008-12-07, 22:30   #1345
puszek marniutki
Przyczajenie

Question Dot.: Mój instruktor jazdy

Widzisz...to może taka taktyka, żeby najpierw denerwować i zapaść w pamięci..no nie wiem... a ten "Twój" to też niezłe ziółko..ale masz przynajmniej jasną sytuację. Ja mam egzamin niedługo i myślałam że nasze drogi się alleluja rozejdą. Ale to nie takie proste. Prawdopodobnie bedziemy się widywali częściej, nie chcę pisać z jakiego powodu, jeszcze to ktoś niepowołany przeczyta W każdym razie nie z własnej chęci czy inicjatywy. Taki mi życie spłatało figielek.
CIekawa sprawa z tymi instruktorami. Wydaje mi się ze mają łatwą sytuację,bo:raz że jestemy "osłabione" bo sie denerwujemy, bo spędzamy z nimi kilka godzin gdzie jesteśmy pod ich "opieką" dwa, że nietypowe dla nas jest takie bliskie przebywanie z obcym facetem. Jeśli on w dodatku ma niezły bajer, który w dodatku może dowolnie ćwiczyć..to klops. A my głupie wpadamy w te ich sidełka..Śmieszne to dla mnie troszkę bo pierwszy raz pisze na takim forum i pierwszy raz tak mi ktoś zawrócił w głowie. Raczej sama zwykle decydowałam kto mi zwojuje serducho a kto nie.
A ten...ale sie skubany wyćwiczył;P
Wracając do Twojego ziółka, to wydaje mi się że koleś totalnie nie przebiera w tekstach. Wie co powiedzieć i kiedy...Tylko nie poszło mu jak k... w deszcz. Widział Cię w tym klubie? Mam nadzieję ze tak i że ma na tyle sumienia że jest mu głupio jak nigdy!!
Stary 2008-12-07, 22:32   #1346
puszek marniutki
Przyczajenie

acha, już doczytałam. Prawdopodobnie Cię nie widział...teraz tylko przydałoby się, żebyś mu dała do zrozumienia, że totalnie go nie pamiętasz i masz w d....to chyba najgorzej trafia w takich bufonów.."Jak ona mogła o mnie zapomnie c???"Przecież jestem taki za***isty..."
Stary 2008-12-08, 23:27   #1347
FallenAngel19
Przyczajenie

eh łatwo powiedzieć- olać go :/ aktualnie mam doła giganta- chłopak z którym chciałam iść na studniówke mnie olał ;( w sobote nikogo nie znalazłam na zastepstwo i jeszcze ten instruktor ktory chcial sie mną zabawić i o malo co a by mu sie udalo ;( na dodatek jestem przeziebiona , leze w lozku i rozpaczam - dochodzi do tego fakt ze za miesiac bede miec juz 20 lat zycie jest okrutne

ale powracajac do Twojego instruktora - to mam nadzieje ze On okaze sie inny i nawet jesli nic miedzy Wami nie zajdzie to zdabedziesz przyjaciela

a co do tego ze sytuacja w elce bardzo sprzyja zauroczeniu - to sama tez stwierdzilam ;/ a jednak tak mi dzis smutno buuu
moze jakis plan zemsty ?
pozd
Stary 2008-12-10, 18:39   #1348
puszek marniutki
Przyczajenie

tak...ja wiem że łatwo powiedzieć, a sama sobie to mówię sto razy dziennie i nic..
porozpaczaj ile Ci trzeba a potem weź się w garść, wyjdź gdzieś, baw się i nie nakręcaj się a chetnych na studniówkę będzie tylu, że bedziesz musiała zrobić casting co to wieku 20 lat, to piękny wiek i ciesz się nim jak najintensywniej, bo niedługo będziesz miała 24 jak ja :P

A co do zemsty ja uważam że nic tak nie boli jak totalna obojętność, bez cienia złości, z nutką służbowej uprzejmości zakrapiana lekką ironią ;P
Także ja proponuję zastosowac mu taka terapię, a jesli jeszcze będzie miał chęć zadzwonić tooo, umów się z nim, jak najbardziej, uciesz sie z nadchodzacego spotkania i NIE PRZYJDŹ. A jesli chcesz czegoś ostrzejszego to przyjdź z innym facetem w to miejsce nawet z dobrym kumplem

A jak Ci sie nie chce tyle kombinowac to po prostu zostań przy planie A
Takie moje zdanie, moze ktoś podsunie cos lepszego

Życzę powodzenia i pisz na bieżąco jak sie wszystko rozwija.

A co "mojego" instruktora to na razie zastój..moze i lepiej...co z oczu to i z serca;P
Stary 2008-12-10, 21:32   #1349
MickeyMouse
Przyczajenie

A ja kocham mojego instruktora i on mnie też Ale się dużo namęczyłam żeby do tego doszło..oj dużo. Ale warto było bo teraz nie umie beze mnie życ i ja bez niego też nie
MickeyMouse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 10:06   #1350
Aga19891989
Raczkowanie

a ja mam odmienną sytuacje. Mój TŻ właśnie robi sobie kurs na instruktora L. Modle się zeby nie zdał tego egzaminu bo chyba szlag by mnie trafił gdyby jego praca polegała na flirtowaniu z kursantkami. Ma 22 lata i wiem ze wzbudzalby zainteresowanie dziewczyn. Jest "miły" dla dziewczyn ktore czeto odczytuja to jako podrywanie z jego strony. aaa faceci powinni uczyc facetow a kobiety kobiety i tyle
Aga19891989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości