![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Nie wiadomo kiedy ruszy polska edycja "How to look good naked", gdzieś mi mignęło że narazie nie mają licencji. (po co szukali juz uczestniczek skoro licencji nie maja?). Ale jestem ciekawa jak ta polska edycja bedzie wygladac...
A Gok Wan faktycznie był zaj***sty, uwielbiam tego gościa ![]()
![]() |
#1322 |
Zadomowienie
|
Z filcker
![]() Cmokasia sorry nie zauwazyłam... Edytowane przez Toogra Czas edycji: 2008-04-10 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Toogra - ślicznie 1 i 3, na fotce nr 2 sweterek wydaje się...nieco za duży :P No i brakuje czegos w żywszym kolorze, chocby korali czy kolczyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Ostatnie w deszczowa pogode smigalam tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
Hmmm coś mi w tej żółtej niepasuje...
Pierwszy zestaw fajniutki, ale dla 11-12 latki ![]() Ja kupiłam dziś czarną bluzkę, ale ma tak głęboki dekolt, że nadaje się tylko jako wierzchnia warstawa na coś innego ![]() Przy okazji wstawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe mam 4 lata wiecej, nie chce sie postarzac na sile ![]() ![]() Pokaz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Rozeznanie
|
Oleczka, nie obraz sie, ale mam wrazenie ze ta zolta bluzeczka jest nieco za obcisla....
Ja wczoraj podjelam dalsze proby zakupienia spodni - jakichkolwiek. I po prostu szlak mnie trafil na te rozmiarowki: 16 za duza, 14 za mala, jezeli nogawki "long" to takie long ze ja ciagalam po ziemii, a jesli "regular" to pijawki. Poza tym utwierdzilam sie w przekonaniu ze rurki nie dla mnie sa - wygladam w nich komicznie ![]() Na pocieszenie dorwalam czarna, sportowa kurteczke i przymiezylam sukienke, w ktorej wygladalm calkiem, calkiem, ale z kupnem jeszcze sie wstrzymam. Gastone, korzystasz z obecnych wyprzedazy? Ja malo nie umarlam jak zobaczylam ceny w River Island - kupilam sweterek przeceniony z 50 na 20 euro ![]()
![]() |
#1330 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Co do wyprzedarzy oczywiscie korzystam!!! Wspanialosci.Ale w River Island niestety nie ma nic w moim rozmiarze.16 sa wszedzie a 20-22 niestety a to moj rozmiar tez niestety.Ale kupilam sliczna bluzeczke bawelniana w Paco za 12 euro i sliczniutkie korale z kolczykami w komplecie, zielone drewniane.Byly przecenione z 35 na 7 euro.Kupilam tez idealnie lezace spodnie(takie letnio- wiosenne, z kieszeniami i wyszywana nogawka) w Evansie z 58 euro przecenione na 20.wiec super okazja. Ale jesli nie moge nic kupic dla siebie to szaleje z ciuszkami dla mojego maluszka bo jak sama wiesz okazje sa super. Szukam ciekawej spodnicy na wiosne.Narazie klapa.Wszystkie sa do pol lydki a ja nie niosze takich.Ale poluje dalej. Marthinisa jak zobaczysz cos w markowych sklepach w moim rozmiarze daj znac zobacze u siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Obiecuje ze bede sie rozgladac za Twoimi rozmiarami. Acha, no i zazdroszcze ubierania maluszka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
Cmoksia - starość nie radość
![]() Oleczka - hmm tak... ta bluzka ewidentnie jest za ciasna w okolicach brzucha. Powinna być trochę luźniejsza. No i gdzie zdjęcie przodu tej bluzki ![]() Ja w dalszym ciągu "walczę" z cyckonoszami! Ileż można! Cały świat nie ma miseczki B-C ! Pół damskiego świata ma D-..... Gdzie do cholery staniki 85 F ? Zaraz ktoś napisze, że w internetowych sklepach i serwisach znajdę, ale wolałabym przymierzyć, sprawdzić... Na allegro rzadko który sprzedawca jest tak miły, że pozwala na wymianę lub zwrot. A jak już są, to babcine, namioty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety obawiam się,ze w normalnych sklepach nie znajdziesz większych rozmiarów<tzn.większych niz DD..no czasami E się trafi..ale zazwyczaj wzór brzydki jak noc listopadowa ![]()
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty sie ciesz, ze wiesz jakiego rozmiaru szukasz ![]() ![]() mialam dzisiaj isc na zakupy bieliźniane (zachcialo mi sie czerwonych majtek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bluzka nie jest za mala
![]() Cmoksia ja to sie smieje jak mama mi kupila eleganckie spodnie na testy, no i zrobilam taki zestaw ![]() Pokazcie swoje zakupy ![]() ps. tylko sory za te skarpetki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Chilanes, u mnie w osiedlowym sklepie mają 85F
![]() Ale za to nigdzie nie znajde 75F ;/ A juz mi cycki sie przemieszczaja spod owbodu i niedługo pewnie bede potrzebowac 75G...ciekawe gdzie takowe znajde jak jedyne 75F kupiłam w lumpeksie... xD
![]() |
#1338 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj zaszalałam i buty sobie kupiłam, ciekawe tylko, do czego je ubiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Raczkowanie
|
Cmoksiu, obcas ma 10 cm. Zastanawiam się tylko, czy już za stara nie jestem na takie ekstrawagancje, mama mi cały czas truje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zazdroszcze wam ze potraficie chodzic w takich bucikach.Naprawde bym chciala, bo noga wtedy szczuplejsza..mam jeszcze jeden problem.Wybilama sobierok temu piete,(zachcialo mi sie skakania z murkow) i musze chodzic w butach bardzo miekkich, inaczej to umieram z bolu.Wiec obacasy juz nie dla mnie a szkoda, moze bym poszla na lekcje chodzenia hihih |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() Zawsze byłam zdania, że osoby mające parę nadprogramowych kg nie powinny nosić płaskich butów, ale zawsze na obcasie. Mama mi to wpoiła, kiedyś się buntowałam, bo chciałam adidaski do spodenek 3/4(co w swoim czasie pamiętam było modne) a jak teraz patrze na te zdjęcia to wyglądałam jak platfus, mały, kurduplowaty grubas ![]() Za to teraz nie mam ani jednej pary balerinek(chlip) ani adidasków.
![]() |
#1343 |
Zadomowienie
|
Do pooglądania .
Jesli bylo Cmokasia nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1345 |
Rozeznanie
|
To prawda Triumph ma spory rozrzut rozmiarów, ale tylko w sklepach stricte Triumpha - moja koleżanka znalazła taki sygnowany ich znakiem, ale to nie to już - nadal ładne wzory, ale rozmiarówka tylko taka "oklepana" jak 75 to B, jesli 85 to C...
Chadzidza śliczne buty - sama bym sobie takie sprawiła, ale ostatnio zaczynam wierzyć w te rady, że wieksze osoby powinny wybierać obcasy owszem wysokie, ale szersze, stabilne - lepiej to gra, przynajmniej z moimi nogami ![]() Za to dziś pani na bazarze, która o dziwo miała mój rozmiar bluzeczki, powiedziała że mam płaski brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
Triumpha szczerze nie polecam! Strasznie im się rozciągają obwody. Mam stamtad jeden stanik 80E - kupiony pól roku temu, noszony niebzyt czesto a juz miama mi muiłą scisniac obwód chcoiaz teraz znó bede musiałą to robic bo dalej sie rozciaga. wiec Triumpha nie polecam.
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
![]()
starosć nie radosć a młodość nie wiecznosć!!
![]() zesz w morde jeża jeżozwierza mam dosyć łażenia i szukania!!!siak mnie dziś babsztyl wredny pchnął myślałąm ze orła wywine aż mnie wśćiekłosć ogarnęła dodatlkowo i odechciało sie wszelkich łowów... ![]() a z tymi stanikami to naprawde same problemy chyba wezme i w końu do jakiejś gorseciarki zapłące ale mozę te wytrzymają na dłuzej ![]() jakiii obcaaass ![]() ![]() ![]() o a ja chciałam tez włąsnie w TRiumphie kupić bo był ładniuutkii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak ide na testy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Limonatka - świetnie, tyle, że na Triumpha mnie nie stać neistety i mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie wydać na stanik 100 zł
![]() synesthesia- tylko do Torunia troszkę mam daleko, ale to już coś, że takowe są! Co do wiedzy o rozmiarze, to raczej zgadywanie, bo dotychczas nosiłam 90-95 D-DD Oczywiście obwód za wielki, miski za małe. Teraz próbuję to zmienić. Dziś mierzyłam kolejne, kupiłam nawet 2 ale to w dalszym ciągu nie to... Kaszanka ! ![]() Ale "....kiedyś Cię znajdę....."....staniku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
ćwir ćwir
|
A znacie tą stronkę?
http://duzabielizna.pl/shop/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.