|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
a cos na 18 urodzinki bo w weekend obchodze
![]() proszee |
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pstryk i już nie ma mnie, czasem bardzo tego chcę. Przepraszam, że żyję. To się już więcej nie powtórzy... Umieranie to cząstka mojej natury. Mam tylko to, trzymaj się, będzie dobrze
![]() A pokój wciąż pachnie Tobą... W kieszeniach mam pełno chmur. Bezmiłość. Od stóp do głów. 'Patrzę jak nasza miłość maszeruje w naszych płaszczach.' Bo w dni takie jak ten marzę tylko o jednym. Nawet nie wiesz, ile razy Ci wybaczałam...
|
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
tworzę własną rzeczywistość.
brak mnie. wolny wybór jest zawsze atrakcyjniejszy od przymusu. uniesc się ku niebu. nie ma końca, nie ma początku. stalowe serce. oczy zapomną. serce będzie pamiętać zawsze. schowaj te łzy do kryształowej szkrzyni. zgubiła znowu się. i nie chce jej się nic. a coś o tym, że kontakt się zerwał? ![]() że rozmawiamy raz na tydzień, i to przez jakieś 3 minuty?
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo proszę o opisy,że każdy ma mnie gdzieś i mnie wszyscy olewają, tylko nie zbyt dosadnie. Chciałabym je jak najszybciej - jeśli można
|
|
|
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny Kochane, a coś o obojętności?..
Frizz, Kee, Anusia, Agatte i wszystkie inne, proszę was bardzo.. ;( Przyjaźń - to jest to co nas trzyma.. zapachniało powiewem jesieni.. To niepewność o tym, czy na pewno się ułoży. .. i choćbyś sensu nie czuł, musisz iść człowieku! i tak właśnie tu.. Tu jest moje małe niebo..
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
szkoda że w zoo nie mają klatek dla mężczyzn
|
|
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
* Nie martw się mogę być suką za nas dwoje.
* Wake up sweety... The bitch is back! * - Do you... like me? - Define "like". * - Mówią, że jeśli kogoś nie cierpisz, zatrzaśnij mu drzwi przed nosem. - Uwielbiam kiedy świntuszysz ![]() * Nigdy nie powinnam była pozwolić ci odejść. * To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące * Kiedy czegoś bardzo pragniesz cały wszechświat potajemnie stara się, aby udało ci się to osiągnąć. Cudne są te Wasze opisy
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1328 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co do Twojej prośby; Zostań dziś mym kolegą, porozmawiaj chwilę ze mną... Twoja podróż niech skończy się na tym krześle tu obok mnie... Ja mam wszystko czego ci brak być może uda się nam... I co z tego że masz piękne oczy, skoro tak rzadko patrzą w moją stronę... uważaj co mówisz. jak lep na muchy przyczepiam się do twoich słów... łaszę się do księżyca uwodząc cię coraz śmielej... I nie ważne jak daleko ode mnie oddychasz, jestes moim powietrzem i tak... nie wiem, czy to o to chodziło...;/ |
|
|
|
|
#1329 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
Reklama Twixa ![]() Zrobili mu z d*upy jesień średniowiecza ![]() - Dlaczego? - Tata mnie prosił
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa reklama Twix'a
![]() * Niewypowiedziane gorzkie słowa, wariują wśród nieprzyjaznych spojrzeń.
|
|
#1332 |
|
BAN stały
|
a ta reklama świetna jest. ^^
bez off; -dałaś mu? - no jasne. szczęście. <333 |
|
|
|
#1333 |
|
Rozeznanie
|
ja chce opisy o tym ze od jutra zaczne być studentka. mam pierwszy zjazd na uczelni itp. ze z jednej str. się ciesze, ale z drugiej nie bardzo...
|
|
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
To ja też coś mojego dorzucę:
![]() - pokażę Ci raj, pokażę Ci zło. - mów, tylko mów i spójrz jak... czas przed nami ucieka. - mam Cię przed oczmi. ![]() - zawsze zabraknie mi czasu, lub chęci. - źle nie jest. dobrze też nie... - przychyliłeś mi nieba... na krótko. - wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby. - so many boys, so little time! ![]() - you're a naughty boy! Go to my room... ![]() Na razie tyle.
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane
a coś o tym że żadna inna nigdy nie będzie mną ? i nigdy nie będzie lepsza ?tylko nie takie dosłowne, ale z aluzją ![]() i żeby nie było.. *wierz mi...ludzi poznasz po czynach, a nie po słowach... *i masz dosyć substytutów. *Ach, więc to już było... życie? *Mów mi wszystko to co chcesz ja słucham. *pragnę magii ! *mam juz tego dosc no po co , po co mi to wszystko? *Kto Ciebie kochac będzie umiał? *proszę Cię, uśmiechnij się! |
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Przybywa Nam dawnosci...
Dzbanki wypełnione miłoscia, wypite az do dna!.. <33 Mijamy sie na wiecznosc w domach towarowych! Zweglone belki...zerwane ogniwa! A ja mam prosbe jakies takie fajne krotkie miłosne o tym ze kocham i jest wspaniale ) takie namietne i rommantyczne
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
pie.rdol się i ode mnie też sie odpie.rdol.
moje myśli z plasteliny krew rozsadza serce wolno kapie z kranu moje przeznaczenie są takie chwile, kiedy serce bije nie tak nożyczki z tekturki tną serce na wiórki
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
No to może jeszcze:
- nie boję się jutra, bo widziałam wczora i podoba mi się dzisiaj. - bardziej niż wczoraj, mniej niż jutro. - nie mam nic bez Ciebie i bez Ciebie nie chce nic. - rozpływam sie, gdy na Ciebie patrzę.
|
#1339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o przepraszam postaram sie nie robic takich błedów. dziekuje za opisy kradne wszystkie :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym o takie prosiła :![]() A kochana, opisiki to masz boskie
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
śnieżka_
kochanica_szatana Proszę tu są opisy, o które (chyba) chodzi ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=125 Pozdrawiam
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1342 |
|
Przyczajenie
|
Radości słońce miejsca księżycowi ustąpiło...
Serce jak z lodu sopel - bezbarwne i zimne... Popsułeś mój uśmiech... Na mleczną droge wspomnień uczucie wkroczyło... Na ciebie czekam kolejny dzień Dni zlewają się w jedną rzekę... Muszę wierzyć że Kiedyś wreszcie wszystko zrozumiesz I wtedy będziesz kochać zawsze tylko mnie... Nauczę Cię Żyć Jak kochać i śnić Jak cieszyć się dniem Nocą prowadzić cie chcę... Nikt nie zabierze mocy którą w sobie mam... Bądź blisko przy mnie, Gdy z oczu mi spłynie łza... Nie zgubię swego dnia, Ludzi, którzy tak Blisko są. Daj sobie nadzieję Na oddech, na wyspę snów... Budzić się co dnia widzieć oczu twoich żar.. Musisz zrozumieć i pomóc mi z tym żyć O taki misz-masz...
|
|
#1343 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(Mi też się wizaż się tnie, tak samo jak nasza klasa) * Najpiękniejsze kwiaty, człowiek dostaje na swoim grobie. * Przepraszam, ja umieram. * Ostatnie serca bicia. * Gasnę jak świeczka. * Odchodzi cicho... * Gdzieś na dnie, ostatni dech. * Wierzyłam, że umiera się parami. * Jesteś mały jak iskra I gaśniesz do taktu. Cytat:
* Obojętność twa rozwala w sercu mym spokój. * To wszystko nie prawda, to tylko obojętność. * Tak obojętnie spojrzał na nią mimochodem. * Obojętny wzrok. * Ignoracja podawana z obojętnością. * Obojętności smak. Przykro mi, ale nie mam więcej pomysłów ![]() Opisy; * Błagam, zauważ mnie. Krzyczenie bez słów jest takie trudne. * Sempie miłości. * Przeglądałam się w jego oczach. * Przytuliła się do jego zapachu. * Szukam Cię -a gdy Cię widzę udaje że Cię nie widzę. Kocham Cię -a gdy Cię spotykam, udaje że Cię nie kocham. Zginę przez Ciebie - nim zginę krzyknę że ginę przypadkiem.... * Tak pięknie pachniesz, przechodząc pod moim oknem. * Rzeczywistości dotyk. * I myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu. * Nigdy w życiu. * Jeśli pocałunek byłby kroplą wysłałabym Ci deszcz. Jeśli przytulenie byłoby sekundą wysłałbym Ci godzinę. Jeśli szept słodki byłby wodą wysłałabym Ci morze. Jeśli miłość byłaby człowiekiem wysłałabym Ci siebie. * Czekam na cud, na jeden Twój znak. * Jak jest w Nibylandii?
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
|
|
|
#1344 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuję pomocy... pisze z takim fajnym chłopakiem no i chciałabym dać jakoś mu do zrozumienia, że mi sie podoba.. pomożecie?
![]() dorzucam swoje ![]() Podejdź jeśli się nie boisz.. Zaufaj jeśli potrafisz... ![]() Nie obiecuj gwiazdki z nieba... Nie potrafisz nawet do latarni doskoczyć... :P Zagubiona w myślach... zagubiona w marzeniach ale wiem gdzie szczęście śpi.. ma na imię tak jak Ty... ![]() A cząstki mej duszy swobodne lecą w przestrzeni, szukając kochania. trzeba się w końcu przyznać... znudziło mi się singlowanie Wolna lecz samotna. Jak ptak bez skrzydeł nieszczęśliwa. Daleko,wśród obcych ścian,pod niebem nie moich gwiazd... ![]() Bo czasem jest lepiej być obojętnym na wszystko... ![]() Ulecieć w górę i nie spaść w dół... można? <marzyciel> Chyba zaczynam bardziej nienawidzić niż kochać ![]()
|
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
Tych ranków jak febra...
Ale ze mnie su*a
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* móc w spokoju odejsc, spokojnie, na zawsze zasnac... * świat zwolnił, serce drży, wtedy gdy zamykam oczy. * Ulecieć ponad wszystko prosto w objęcia aniołów * stoje sama miedzy cisza a szeptem * powiedz raz, ale szczerze, kiedy mnie stad zabierzesz? * czasem mam dość i oddech przychodzi ciężko no nie wiem czy akurat dobrze trafiłam
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pragnienie jest połową życia; obojętność jest połową śmierci. odkryłam, że obojętność mnie boli. obojętność często wyrządza wiele krzyw. nie doprowadź do tego... nie chcę być Ci obojętna. świat staje się obojętny... nie pozostawaj obojętny/obojętna na to, co w życiu najdroższe. obojętność mnie nawiedza... możesz traktowac mnie obojętnie, ja tak nie potrafię... nie traktuj mnie z obojętnością. Burzliwe jest morze obojętności. "(...) nie rozumiesz, czym jest przyjaźń lub wrogość. Lubisz wszystkich, to znaczy, że wszyscy są ci obojętni." tyle tyle mam. pozdrawiam i miłej nocki życzę.
|
|
#1349 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1.ObojętnośĆ boli przez całe życie... 2.Nic tak bardzo nie rani jak obojętnośĆ 3.Chcesz mnie pogrążyĆ?Obojętnością Ci to świetnie idzie 4.I mam już dośĆ ludzi którzy mają mnie gdzieś 5.Myślisz że twój brak zainteresowania mnie wzruszy?Pudło ![]() 6.Ciężko ci idzie ta obojętnośĆ xD 7.Obojętny?Ojejuuu nie zes*aj sie ![]() 8.Mam dośĆ.Ile można byĆ olewanym? 9.Olewasz mnie?Normalnie ide skakaĆ z mostu ![]() masz tu ode mnie z troche ironicznych i smutnych może coś sie przyda ![]() Cytat:
![]() 2.Studia...czyli proces kujonizacji czas zacząĆ ![]() 3.Studia rozpoczęte...cieszyĆ sie czy rozpaczaĆ ![]() 4.No to rozpoczęłam studia ...smutek/stres i radośĆ w jednym5.[Twoje imie/ksywka] w krainie studentów.Szczęśliwa?Sie okaże... Tylko takie mi sie skojarzyły ![]() Cytat:
)a więc:1.Kotku...przykro mi,no ale to ja zawsze będe tą lepszą 2.Jestem wyjątkowa i niepowtarzalna i doskonale wiesz o tym 3.Mnie sie nie da zastąpiĆ mój miły 4.Ona mną?Żarcisz?Dobre sobie xD 5.Jestem oryginalna i jedyna w swoim rodzaju, przecież wiesz 6.Ona nie sprawi że zapomnisz,bo to ja jestem wyjątkowa 7.I nie myśl że mnie zastąpisz mała, jestem niepowtarzalna [czyt.lepsza ] EDIT: co do laski zwyczajnie : 1.Lepsza?weź no sie nie przeceniaj xD 2.Niektóre do pięt mi niedorastają xD 3.Żal mi was wszystkie, bo to ja jestem ta niepowtarzalna ![]() Może mało niedosłowne ale jeszcze bym popisała coś,no lecz czas spaĆ,a ciężko sie pisze z ledwo otwartymi oczami
|
|
#1350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Can't get me out of your mind, you're lost in your own fantasy. // Nie możesz wyrzucić mnie ze swoich myśli, jesteś zgubiony we własnej fantazji * Is it hard for you to realize? She'll never be me! // Czy to jest trudne do zrozumienia? Ona nigdy nie będzie mną! Takie mam, dosłowne, niestety. ___________ * Nasze sny odchodzą i nie wrócą już. * Gdy jest ciemno wracam tam, widze Ciebie, widze siebie, jak tamtego dnia. * Myślę o tym co minęło, czego nie ma, i dlaczego sen tak często się nie spełnia. * Teraz, gdy już masz swoje sprawy, ja odtwarzam świat zapomniany. * I dziś już nie ważne, że kochałam, że byłeś dla mnie wszystkim w co wierzyłam. * Rozsypana w środku, z zewnątrz niby nic. Nikt się nie domyśli co naprawdę we mnie tkwi. * Spotykam Ciebie wciąż w wyobraźni, Może czas Ci to kiedyś wyjaśni. I znów to samo nic się nie zmienia.. Spokój duszy, brak istnienia..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.