![]() |
#1321 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
uwaga właśnie grzeszę, co to ja o zasadach rano pisałam???
śliczne babeczki ![]() do napisania później
![]() |
#1322 |
Raczkowanie
|
ja juz 30 min na rowerku i wyciagnelam z szafy
![]() ale boje sie zwazyc bo cos mi sie zdaje ze waga pewnie w miejscu stoi ..piatek pokaze prawde ![]() a za mna tak slodkie chodzi ze robie sobie budyn SB ..taki sobie jka dla mnie ale chociaz mozna siebie troszku oszukac ![]() aneskazostajesz rozgrzeszona az wstyd byloby od malego kucharzyka nic nie zjesc ![]() wiolkaoj maraton po sklepach..mozn niezle kalorii zgubic...u mnie byla sis przez 3 dni i te 3 dni od 10 do 18 po sklepach ..super tylko w miedzy czasie bylo ciasteczko, a na kolacje tez duzo za duzo..i jak pojechala to wlasnie postanowilam sie wziasc za siebie ![]() niutkaposzukaj wagi to moze bedziesz spokojniejsza bettixoj satysfakcja jest zwlaszcza chociaz czasem sily i checi brak ale sie nie poddaje ![]() a tlusty czwartek- na szcescie tutaj nie obchodza i na szcescie juto na caly dzien do pracy zmykam melkasa ja juz 7 lat staram sie o potomstwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Raczkowanie
|
Wioluś... Wracaj tu natychmiast!!! I więcej coś nasmaruj
![]() A_gneska... ślicznie smakowite te babeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko... ![]() ![]() ![]() ![]() Gigosiu... No tak, łatwo się gada, a i tak każdy musi swoje przeżyć ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
BAN stały
|
Melkas - mój kucharzyk ma 8,5 roku i przygotowyje te pyszności na jutro do szkoły na "tłusty czwartek" - maja małą imprezę
![]() A wagowo - rzeczywiście w tym tygodniu mi poszło całkiem nieźle ale tak ogólnie jakoś jestem szczęśliwa, wszytko super mi się układa i wogóle mam taki zapał do wszystkiego, że ... ![]() ![]() ![]() ![]() Gigosiu - podziwiam cie za te ćwiczenia dwa razy dziennie, super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Zadomowienie
|
Melkas, my też mamy HOPLA na punkcie świeczek zapachowych, tylko że ich nie zbieramy, a zużywamy podczas kąpieli bąbelkowej. Do tego kadzidełko i super relaksik 30 min co sobotę
![]() Bardzo pomaga w zimie na poprawę humorku ![]() Ach te nasze mamuśki ![]() My też idziemy jutro do mojej na domowe pączki, lepszych w życiu nie jadłam. Nawet na drugi dzień są pyszne i zachowują świeżość. Ja nigdy nie robiłam. Za to dzisiaj zrobimy z mężulkiem faworki ![]() Pewnie z 2 porcji, bo muszę obdarować soich rodziców i teściową, a także spakować do pracy dla siebie i TŻ. U mnie w pracy pewnie będą królowały pączki, jak zwykle, ale i tak moje faworki znikną pierwsze ![]() Wiolu, też zakochałam się w tym komplecie, ale mam już jeden serwis obiadowy i na razie nie ma sensu kupować drugiego. Poczekam, aż ten co mam się zniszczy, ale mogę czekać kilkanaście lat, bo też z Ćmielowa jest ![]() ![]() A tak w ogóle to widzisz jak dziewczyny tęsknią za Tobą, nawet się " awanturują" ![]() A_nesko, ładny avatar, taki milusiński ![]() To są muffinki? Ale masz czarodzieja pod ręką ![]() ![]() Ja nie wiem jak przy takich wypiekach udaje Ci się schudnąć ![]() Gigosiu, nam 5 lat stuknie w marcu... i niby wszystko ok. Najważniejsze to się nie załamywać i iść przed siebie, a co ma być to będzie ![]() Wiecie co, normalnie pani w sklepie kosmetycznym rozłożyła mnie na łopatki ... Kupiłam mężowi na Walentynki wodę po goleniu + wodę taoletową MEXX Fly High Man i pani obdarowała mnie suwenirami: próbka zapachu MEXX dla kobiet (to akurat oki), próbka kremu niwea p/ zmarszczkowego, próbka kremu pod oczy - dla kobiet po 45roku życia ![]() ![]() Chciałam jeszcze kupić walentynkowe bokserki, ale nie było niczego ciekawego, nowa dostawa ma być w piątek, więc może jeszcze upoluję coś ![]() Moje menu: 7,00 dwie kromki razowca z polędwicą wędzoną, kawa czarna 11,15 kefir (400g) bez Pano - bo nie wzięłam z domu 13,00 kapuśniaczki (2szt) to właśnie jest rozpusta tego tygodnia, ale ostatnie ![]() 15,30 gołąbki z sosem (2szt) - od teściowej Wieczorkiem biegańko i brzusie, trzeba się poruszać, bo wstręciucha @ mnie zaatakowała i trzeba podnieść sobie ciśnienie, co by brzusio nie bolał ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-10 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Bettix... Hihihi, ja kupiłam swojemu MEXX Pure Life! Ale jaja, 'piąteczka'
![]() ![]() hm, ja odziedziczyłam talent do pieczenia ciast po mamuśce (dobrze, że tego nie słyszy ![]() ![]() ![]() ![]() A_neska... O, duży chłopak! Pozdrów ode mnie kucharczyka i pogratuluj talentu - koniecznie ![]() Ale Ty energetyczna jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Raczkowanie
|
melkaja wiem ze kazdy musi swoje przezyc tylko czasem ma sie juz tego dosc
bettixmy tez swiczki zapachowe lubimy..zima u nas idzie full ..az lzej na duszy sie robi jak sie zapala i czuje relaksik kto mi wysle paczka? ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- a_neskaja 2 razy dzinnie nie cwicze...tylko dzis bo mam wolne...nie martw sie ja na chama sie zmuszam ![]() ![]() to kiedy te wazenie jutro czy w piatek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Zadomowienie
|
Melkas, "piąteczka"
![]() A pani na żartownisię mi nie wyglądała ![]() ![]() Gigosia, dawaj adres ![]() Ważenie jutro ![]() ![]() Ja nie bardzo oszukam, bo waga znowu będzie na plusiku przez moją wredotę "@" i kapuśniaczki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Raczkowanie
|
lo matko jak mi paczkami zpachnialo..a teraz siedzialam i wyszukiwalam w necie przepisy ...ah..
![]() ja juz odbebnilam 30 min na roweku czyli dzis 1godz i starczy..jeszcze brzuszki i HH...najwyzej padne ![]() dziewczyny jakiego wy ryzu i makaronu uzywacie? bettixczyli jutro..heheh...niech wam bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() dziekuje dziewczynki za takie miłe słowa, jestem w szoku az nie wiem co powiedziec. to bardzo budujace ![]() a tak na marginesie to tylko twarz szczupła hehe im blizej kolan tym coraz grubiej ![]() alez mnie dzis głowa boli siet ![]() agika ja mam skore odwodniona pod oczami. wygłada jak szary papier toaletowy ![]() ![]() skora odwodniona to tez taka ktora jest czerwona i sie łuszczy. nie tylko skora sucha moze byc odwodniona ale tez mieszana czy tłusta. bettix - ja tez uzywałam kiedys tej kolastyny i tez tej zielonej wyszczuplajacej -bosskie były szkoda tylko ze je pozmieniali ![]() a co do zdjecia tzta to jak znajde chwilke to poszukam na kompie i wkleje ![]() melkas kochana alez mi posłodziłas ![]() ![]() powaznie to szalenie miłe nie spodziewałam sie takiej reakcji ![]() Po uzyciu balsamiku myje rece i nie zostawia sladow a raz w tyg robiłam peeling całego ciałka. w ogole przed pierwszym zastosowaniem trzeba zrobic dobry peeling zeby skora była gładka. a balsamik brazuje stopniowo dopiero na 3-4 dzien widac ładny efekt ![]() buziaki dla twojedo aniołka za pozdrowienia ![]() niutka a jak ty te kiełki sadzisz? gdzie kupujesz i jakie ? i w ogole napisz cos o nich wiecej prosze bo ja uwielbiam roslinki jesc ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-10 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Raczkowanie
|
olunek a gdzie ciebie mozna zobaczyc ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Zadomowienie
|
Ale ja żałuję, że nie mogę wpadać na wizaż w pracy, bo potem jak przychodzę do domu, to mam tyle do nadrabiania, że nie mogę ogarnąć wszystkich tematów
![]() No więc Bettix, Melkas, Agika w nowym stroju na razie się nie pokażę, bo jeszcze go nie mam, zamawiałam przez Internet i czekam na przesyłkę. Poza tym nie wiem, czy zauważyłyście, ale kupiłam nową torbę, buty i bluzę, nowych spodni nie mam... więc może zdjęcia na priva ![]() ![]() Jeśli chodzi o wczorajsze podjadanie, to było nieźle, tylko 5 nadprogramowych orzeszków, więc jestem zadowolona i dzisiaj walczę dalej, chyba coraz lepiej mi idzie. Chociaż gdybym zobaczyła faworki Bettix, na pewno bym sie skusiła ![]() ![]() Gigosia pięknie ćwiczysz, tak trzymać ![]() ![]() ![]() Niutka rzeczywiście to nie najlepszy czas na odchudzanie, bo organizm potrzebuje tłuszczyku do ogrzania, ale z drugiej strony nie ma co szukać wymówek. Ja to jestem specjalistą w wymyslaniu powodów, żeby cos dobrego zjeść. Np. nie przepadam za pączkami, ale jutro pewnie zjem kilka, bo to przecież tłusty czwartek i trzeba pielęgnowac tradycje, i w ogóle raz w roku mozna, a nawet trzeba itp. ![]() A waga... no cóż, moja tez ostatnio szwankuje ![]() Agika masz super siostrę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1333 |
Zadomowienie
|
mam w albumie na moim profilu
![]() ![]() lenka ja chce zobaczyc serek ![]() ![]()
![]() |
#1334 |
Zadomowienie
|
Olunek jak przyjdzie paczka, to porobię zdjęcia specjalnie dla was, ale nie licz na chudy twaróg, bo ja może nie ważę tak duzo, ale mam takie flakowate ciało i naprwdę jest co poprawiać. A patrząc na Twoje zdjęcia też wnoskuję, że raczej nie masz za bradzo z czego chudnąć i chyba jesteś z nami, bo nas bardzo lubisz
![]() ![]()
![]() |
#1335 |
Zadomowienie
|
kochana lenko ja mam to samo sflaczałe ciało bleeeee a w wiekszosci ubran wygladam jak baleronik
![]() ![]() ostatnio robiłam porzadek w szafie i powiem ci ze musze schudnac bo mam tyle fajnych ubran a brakuje mi tych kilku cm zeby sie zapiac , nowych nie kupie bo by mnie tzt wygnał z domu -juz nigdzie miejsca nie ma na ubrania moje ![]() ![]() a to ze was baaardzo lubie to swoja droga ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-10 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
olunek milo cie poznac
![]() ![]() lenkaplease o zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi zwykła- nie elektryczna a na 6 zdjęciu od lewej wyswietlaja sie nasiona, jakich uzywam, jak poklikasz na te obrazki, to rózne firmy wyskocza, gdzie mozna kiełkownicę i kiełki kupić, ja kupowałam na allegro kiełkownicę, okazyjnie trafiłam, ale one w ogóle sa niedrogie, najczęściej dodają do nich zestaw kiełków gratis, kiełki kupuje albo w tesco, albo bezpośrednio na stronie PNOS- czyli producenta nasion, nasiona na kiełki sa inne niz zwykłe, bo nie są chemicznie zabezpieczane przed robalami itd... nie kupuj zwykłych nasion, tylko wyłącznie z napisem" na kiełki" z kiełkownica jest dołączona instrukcja, ale to bardzo proste: nasiona namaczasz na godzinke w letniej wodzie wodę odlewasz, nasiona wsypujesz na półki kiełkownicy na górna półke nalewasz wodę około 1,5- 2 szklanki zakrywasz przykrywka jak woda zleje sie do zbiornika na dole odlewasz ją ( nadaje sie do podlewania kwiatów) i tak podlewasz co 3-5 godzin ( w zalezności od pory roku) w nocy oczywiście dajesz sobie spokój zmieniaj co jakis czas, np 1 raz dziennie położenie półek, tak by na przemian nasionka raz te z dołu były najwyżej, innym razem te ze środka- wtedy ładniej kiełkują jak zmieniasz wodę, to podnoś tez przykrywke i półki na 3 sekundy- odparują gazy wytwarzane przez nasiona zazwyczaj kiełki sa gotowe na 3-4 dzien po wysianiu, zalezy co wysiałaś i jak długie chcesz miec/ lubisz kiełki fajna strona o kielkach: są tez podane sposoby hodowli bez kiełkownicy http://www.kielki.info/hodowla.html moje ulubione to: soczewica, soja, fasolka mung, groch zielony, słonecznik, a latem kiełki rzodkiewki- szczypiące nieco jak rzodkiewka, ale pyszne lucerna jest bardzo zdrowa, ale dla mnie bez smaku, podobnie brokuł i pszenica, ale po wymieszaniu z innymi sa ok. rzezucha jest pyszna, ale nie udało mi sie jej hodowac w kiełkownicy, dużo lepiej na zwykłym talerzu z ligniną smacznego ![]() a ja własnie pożarłam 3 gofry, w tym 2 z dżemem, ah te dzieciaki zawsze coś chca i potem nie moge sie oprzeć by tez nie zjeść, a gofry sama robiłam... ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-10 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Zadomowienie
|
niutko dziekuje ci bardzo za tak obszerna odp w sprawie kiełkow
![]() ja pozarłam 3 racuchy z jabłkiem z tych samych powodow co ty ![]()
![]() |
#1339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Olunek no to możemy sobie ręke podać ![]() a raczej sobie nawzajem ty.ki sprać ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
dawaj niutko nalezy mi sie
![]() a ze nie jestes bez grzechu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a masz, a masz... ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Zadomowienie
|
No Niutka ja też dziękuję za info o kiełkach, bo miałam pytać. Kiedyś wysiałam w słoiku mieszankę zgodnie z przepisem na opakowaniu, ale nic z nich nie wyszło. Mam jeszcze nasionka to spróbuję. W kiełkownice nie będę inwestować, bo aż tak wielką fanką nie jestem, ale lubię do sałatek.
Olunek i Niutek baty ![]() ![]() Ja tam Lenkę to nawet bez spodni mogę oglądać, a nawet bardziej do mnie to przemawia i po coś ty tą bluzę kupiła ![]() ![]() ![]() ![]() 5 orzeszków jest ci wybaczone. Dziewczyny, o jakiej wy satysfakcji mówicie ![]() ![]() Olunek moja chyba nie odwodniona tylko przesuszona, chyba, że to to samo jest. Czegoś jej brak. ![]() A ciebie Bettix nieźle załatwiła ta babka ze sklepu. ![]() Gigosia ![]() ![]() Melkas rzeczywiście głodnemu chleb na myśli, sama się z siebie śmiałam ![]() Witaj Wiolka - gdzie ty bywasz kochana? W galeriach zamiast tu nam się meldować? No dobra zmusiłam się: HH 26 min, brzuszki 2x50, 4x20 ![]() moje jutrzejsze menu: śniadanie: 2 kromki razowca z pasztetem, sałatą, ogórkiem przekąska; pączek lunch pączek przekąska 2: pączek kolacja, hmm może faworki? jutro z ranca ważenie. Ważne - przed pączkami Ps. może ktoś słyszał o pączkach SB? ![]()
![]() |
#1343 |
Raczkowanie
|
"Gruby biały ser" - aleś walnęła przy Twoich kilogramkach jaki gruby, no może biały, ale nie gruby
![]() ![]() Niutka, Olunek... Ale sobie kobietki dogadzają, nonono ![]() ![]() Agika... Ładne to Twoje jutrzejsze menu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja uciekam na ćwiczonka i zabieram się do paznokci, bo aż wstyd chodzić ![]() miłej nocki ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() a ja nie bede miala paczkow ![]() o paczki SB poprosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wątek dla masochistek jest na intymnym ![]() jutro pączka zjem, basta ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o te czary to proszę ... ![]() Adin - jesteście rozluźnione ..., zamykacie oczy ![]() Dwa - marzycie, marzycie, marzycie ... ![]() Tri - jesteście szczęśliwe ..., silne ..., piękne ..., pełne energii ... ![]() Cietyrie - teraz wszystko jest w waszych rękach ... ![]() Piat - możecie zrobić wszystko co tylko chcecie ... ![]() Sziest - wasz cel jest już w zasięgu ręki ... ![]() Siedem - już tak blisko, blisko ... ![]() Wosiem - jeszcze tylko pare kroków ... ![]() No - odwaliłam za was prawie całą robotę, zostało wam tylko to pare kroczków więc kobiety ... do roboty, dacie radę, przecież już prosta droga. No ........ RUSZAJCIE ![]() ![]() I na koniec jeszcze trochę mocy i siły na drogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Staję więc do raportu: śniadanko: 2 kromki razowca z żółtym serem i pomidorki II śniadanie: baton mussli i danio obiad: zupa pieczarkowa przekąska: garstka orzechów nerkowca, 2 plasterki hochlanda kolacja: makrela wędzona i brokuł Czy ja nie jem za dużo ![]() 4o minut na rowerze i 100 x brzuszki Agika Twoje jutrzejsze menu mnie rozwaliło, ale moje będzie takie samo ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A moje pewnikiem nie będzie lepsze ![]() Dopiero skończyliśmy piec faworki, pochłonęłam ok. 10szt - jak to w wigilię tłustego czwartu ![]() Lenko, nie sądzę abyś jadła za dużo ![]() ![]() Zapraszam na degustację naszych faworków (piszę naszych, bo M wszystkie usmażył): Załącznik 2859378 Częstujcie się dziewzęta, napewno nie braknie: Załącznik 2859379 Cytat:
![]() ![]() ![]() Cholerka A_neska Twoje czary działają!!! Zmykam się przebierać i idę męczyć bieżnię ![]() Buziaki dziewczęta ![]() ... Melduję, że ćwiczonka wykonane: dystans 6,5km + 2x50 brzuszków ![]() Teraz zmykam kąpciu... a mój M dalej się męczy na bieżni, a koniec bedzie miał o godz. 23.56 Podziwiam, że mu się chce o tej porze ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-10 o 22:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Rozeznanie
|
Melduję się po pracy, pewnie większość z Was już smacznie śpi
![]() ![]() Melkas moja intuicja dobrze mi podpowiedziała, żeby skrobnąć coś jeszcze na forum mimo ogromnego zmęczenia ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1350 |
Raczkowanie
|
hello
no to ja stanelam na wadze ![]() ![]() ciekawe jak wlacze duzo do jadlospisu jak to bedzie spadac ![]() a wczoraj z tymi brzuszkami to przesadzilam bo na tym krzeselku zrobilam 150 w ciagu dnia a dzis mnie zebra bola ![]() a_neskaty czarodziejko ![]() lenka za duzo chyba nie jesz, zobacz pozniej cwiczysz wiec trzeba miec z czego gubic kalorie ![]() bettix znecasz sie nade mna...tymi faworkami ![]() ![]() Wiolka moje ciuchy tez sie skurczyly ![]() zycze wam dzis smakowitosci ..och zazdraszczam paczkow ![]() milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.