|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet ekonomiczny - kraków
ja miałam 183 na fir.
|
|
#1322 |
|
po prostu Em :)
|
W takim razie nie przejmuj się tym, co masz teraz napisane w WD, właściwe numeru grup pojawiają się tuż przed początkiem roku akademickiego.
|
|
|
#1323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na pewno dla Ciebie większa, ale gdzies na innym forum przeczytałam o osobie która miała 126 pkt i się dostała, czyli to już 3 pkt mniej niż w poprzednim roku. Jeszcze niech spadnie o 1 pkt z drugiego naboru to może i ja się dostanę
|
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki , to się nie martwię.
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
W wymaganych dokumentach jest KOPIA świadectwa. Może być ODPIS, który dostawaliśmy w szkole razem z oryginałem?
|
|
#1326 |
|
Wtajemniczenie
|
sądzę, że będzie najstosowniejszy. lepsze to niż ksero.
|
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie też mi się tak wydaje, tylko że trochę mylące jest to nazewnictwo.
Ćwiczenia na brzuch NIE istnieją! Edytowane przez Carame Czas edycji: 2012-07-13 o 00:41 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 |
|
Przyczajenie
|
ja tez sie dostalam na zarzadzanie na agh i na ekonomiczny i teraz naprawde nie wiem co zrobic, co wybrac ? Mialam 114 pkt na ekonomicznym czyli bez szalu ale wazne ze sie dostalam
moge tez powiedziec ze to oznacza ze tam akurat prog spadl bo w tamtym roku z pierwszej listy ostatni wynik to 116.
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
Zarządzanie wita
150 pkt. z pierwszego wyboru
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Przyczajenie
|
ja dostalam sie na zarzadzanie tez na uek i na agh i nie wiem co wybrac naprawde. mialam 114 pkt czyli bez szalu ale to oznacza ze prog zmalal bo w tamtym roku byl 116. Unfaithfull nie wolisz z tak dobrym wynikiem isc na finanse alb0 cos takiego ? Dlaczego ci tak zalezy na tym zarzadzaniu, chciala bym znac twoja opinie
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Rozeznanie
|
A mogę zapytać jakie masz plany na przyszłośc? Bo też na tym zarządzaniu jestem i wydaje mi się, że nie dość że to strasznie ogólny kierunek to jeszcze połowa ludzi w PL go studiuje bądź studiowała i kompletnie nie widzę po nim swojego dalszego zycia
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak z tą teczką! zastanawiam się czy mi dojdzie na czas. bo nie uśmiecha mi się specjalnie 400km jechać z papierami...
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teoretycznie wysłana 3 dni temu (zapłaciłam 6 dni temu), mam nadzieję, że dotrze do poniedziałku!
Ale wysyłasz kurierem nie pocztą? |
|
|
|
|
#1334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że to co dokładnie będę chciała robić wyklaruje mi się na studiach. Na pewno wiem, że nie usiedzę na miejscu i od października zacznę się angażować, gdzie się da Po różnych kołach studenckich, w organizacji SLOT Festu i co tam jeszcze się nawinie Idę na zarządzanie, bo chcę robić to co lubię. Jeśli nie znajdę pracy, no trudno. Będę dzielnie szukać i korzystać z zasiłku dla bezrobotnych. Aktualnie wydaje mi się, że mam większe doświadczenie w zarządzaniu niż niektórzy absolwenci tych studiów, którzy przesiedzieli 5 lat studiów nic nie robiąc. A co do Ciebie to jeśli tak uważasz to nie do końca rozumiem dlaczego wybrałaś ten kierunek, nawet jako alternatywny? Edytowane przez Unfaithfull Czas edycji: 2012-07-13 o 01:25 |
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
naprawdę imponujące a co do mnie.. Jakoś nie zastanawiałam się nad kierunkami alternatywnymi, wiedziałam, że na ekonomie przy pierwszym naborze nie mam szans ale liczyłam i liczę nadal na drugi. Po prostu wzięłam to co miało nieco niższy próg, ale żeby nie było to nic mało matematycznego, bo słyszałam, że na ueku te kierunki leżą. Ot, głupota i tyle Na 3 miejscu wzięłam analitykę gosp. i to chyba tam wolałabym być
|
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Przyczajenie
|
Idzie któraś z Was na Rachunkowość i Controlling?
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Wtajemniczenie
|
Może być odpis świadectwa, byle oryginalny, bo nie przyjmują potwierdzonych notarialnie.
A btw ja jestem z zarządzania, skończyłam trzeci rok, zaraz mam obronę, jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie tego kierunku to słucham. Edytowane przez kika17 Czas edycji: 2012-07-13 o 09:25 |
|
|
|
|
#1338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
Miałam 140 punktów, nie dostałam się na FiR, ale za to na informatykę stosowaną w języku angielskim.
Chyba jednak wybieram AGH.
|
|
|
#1340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- mnie w ogole nie wzieli pod uwage w rekrutacji, bo mam brak wpłaty i ze niby to moja wina, ze tego nie dopilnowalam, jakos na inne uczelnie wplaty doszly bez problemu... Mam dosc tej uczelni i nawet gdybym sie dostala chyba bym jej nie wybrala... A mialam 146 pkt.
|
|
|
#1341 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam takie pytanie:
Jeśli zastałam przyjęta na kierunek alternatywny (AG) a chcę startować z listy rezerwowej na (RiC) to wg regulaminu muszę potwierdzić chęć studiowania. Co jednak jeśli się nie dostanę z tej listy rezerwowej, a po prostu nie chcę studiować analityki? Można wtedy zrezygnować? |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1343 |
|
po prostu Em :)
|
Nie słuchaj koleżanki, będzie otwarte w sobotę.
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się pochwalę, że dostałam się na administrację
i przyznaje się bez bicia, że dłuższy czas śledze już wątek i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy ![]() Teraz tylko mam problem czy złożyć papiery na Uek czy na UP, ale wydaje mi się, że tak ogólnie to Uek jest lepszą uczelnią z tego co czytałam. A wy jak myślicie? Do tego są 2 języki, ale za UP przemawia do mnie specjalność e-administracja i nie wiem co zrobić
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
dla zainteresowanych gospodarką przestrzenną, dzwoniłam dzisiaj do dziekanatu i pani mi powiedziała, że jeżeli mam napisane tylko że dostałam się na studia GP bez napisu inżynier w nawiasie to znaczy że są to studia licencjackie.
jest ktoś kto się dostał na Gospodarkę Przestrzenną inżynierskie ? mógłby powiedzieć ile miał punktów
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wysyłałaś im kserokopię potwierdzenia? MI tłumaczyli, że można tak to rozwiązać...
|
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Rozeznanie
|
ja poki co ide zaniesc dokumenty na uek i zapisuje sie na liste rezerowa na ekonomie jesli sie nie dostane i pozostanie mi zarzadzanie to wyjme papiery i pojde na agh na zarzadzanie chociaz sama nie wiem mam metlik.. dobrze ze mozna sie przepisywac
Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2012-07-13 o 13:53 |
|
|
|
|
#1348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
To życzę Ci powodzenia!! Wydaje mi się, że miałaś sporo punktow, warto poczekac..
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

na pewno dla Ciebie większa, ale gdzies na innym forum przeczytałam o osobie która miała 126 pkt i się dostała, czyli to już 3 pkt mniej niż w poprzednim roku. Jeszcze niech spadnie o 1 pkt z drugiego naboru to może i ja się dostanę

Myślę, że to co dokładnie będę chciała robić wyklaruje mi się na studiach. Na pewno wiem, że nie usiedzę na miejscu i od października zacznę się angażować, gdzie się da 

jest ktoś kto się dostał na Gospodarkę Przestrzenną inżynierskie ? mógłby powiedzieć ile miał punktów