|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Pozdrawiam Kobiety
w mojej głowie i życiu nadal bałagan , obiecuje , że kiedyś wrócę z wielką boooombą Tęsknie i całujee
|
#1322 |
|
Rozeznanie
|
Kobietki Kochane cały czas śledzę Wasze posty, tylko nie mam czasu napisac czegos dluzszego. Powiem tylko ze u Nas wszystko w porządku, szczerze super się układa teraz (ps. zeby nie zapeszyć)
Oczywiście witam nowe Kobietki ![]() A 'stare' gorąco pozdrawim
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
Ja też czytam na bieżąco, ale nie piszę bo u mnie nic się nie dzieję ciekawego:P
Justyna - daj znać jak było jak już wrócisz Mam nadzieję, że wszystko po Twojej myśli |
|
|
|
#1324 |
|
Zadomowienie
|
Ach. Powiem Wam, ze to nasze spotkanie miało się odbyć podczas mojego koncertu z okazji Dnia Matki (śpiewam w chórze). I spotkaliśmy się, nawet raz mnie delikatnie objął, nazwał Perełką
i odwiózł mnie do domu, do którego krążyliśmy pare razy, bo zawsze się zagadaliśmy i napisałam mu smsa, że jeszcze raz dziękuję za podwiezienie i miłą rozmowę. I czekam 10min 20min i nie odpisuje mi, wiec jak to ja panika, ze tak fajnie było a On mi nie odpisuje. i w końcu przysypiam, patrzę! dzwoni! i byłam w takim szoku, że nie odebrałam! a później bałam się oddzwonić. 20min myślałam sekunda po sekundzie, że powinnam głupia oddzwonić skoro nie odebrałam! i w końcu wcisnęłam klawisz dzwonienia, ale tak trzęsła mi się ręka, że jak tylko usłyszałam "halo" to się rozłączyłam! głupia! i On oddzwonił, odebrałam, miło sobie porozmawialiśmy i wyobraźcie sobie, że jesteśmy umówieni na jutro! czyli na dziś! nieee... ja nie wierzę, normalnie nie wierzę.
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka to super
![]() i udanej kolejnej randki
|
|
|
|
#1326 |
|
Przyczajenie
|
Znam to zdenerwowanie ! W zyciu jednak nie czulam czegos takiego to faceta w swoim wieku jak mialam 17 lat. Pamietam jak korespondowalam na czacie z 10 lat starszym znajomym kolezanki. Z dnia na dzien zauwazylem, ze coraz wiecej dla mnei znaczy i skonczylo sie to w koncu spotkaniem.. na ktorym co by nei robil chyba bym za nim szala.
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak się zwala to wszystko na raz. Właśnie się dowiedziałam że jutro mam rozmowę ws. pracy w Urzędzie. Tylko jest taki mały problem, że tam trzeba znać kilka jakiś ustaw czy uchwał, a ja nawet tego nie przeczytałam jeszcze. No nic, chyba wieczorem to nadrobię, bo jeszcze muszę licencjat pisać
i może może się jutro rano wybiorę na tą rozmowę Zobaczymy jeszcze ![]() Byłam wczoraj na Disco Robaczkach. Taki sobie film. Jakoś nie porwał mnie ![]() No nic...trzeba się zabierać za pracę Miłego dnia
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
ależ źle się dzisiaj czuję. nie dość, że mam okres, to jeszcze boli gardło i wymiotuję od rana. nie wiem czemu.
|
|
#1329 |
|
Rozeznanie
|
Moze to wirusowe albo przez okres te wymioty
|
#1330 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia Ja też dostałam okres i umieram A jeszcze miałam jakąś ciężką noc, śniło mi się,że byłam z K. w pubie i on do mnie z tekstem,że już go nie pociągam..i ja sobie poszłam
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie bijcie i w ogóle...eh za dużo się ostatnio dzieje i jakoś tak nie mogę się połapać w tym wszystkim.... zaczęłam się spotykać z R. wszystko byłoby super tylko, że sprawy z M. jak się okazało nadal są nie zamknięte, matka Julki niestety nie reaguje na leczenie i zostało jej około miesiąca, no więc bądź co bądź muszę pomagać M. ze względu na małą bo nie wiem jak ona to zniesie, tak więc na nic nie mam kompletnie czasu. Dzisiaj kończę 20 i powiem wam, że siedzę sama bo mam dosyć ludzi i wszystkiego....... eh jak to się czasem wszystko może poplątać
Behind- spóźnione życzenia urodzinowe ode mnie kochana mam nadzieję, że mi wybaczysz że dopiero teraz.Z tego co kojarzę , jeśli się mylę to wybaczcie to Foremka i Aivilo też chyba mają urodzinki więc wszystkiego najlepszego ![]() Postaram się wszystko nadrobić i napisać każdej coś
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
#1332 |
|
Rozeznanie
|
Behind sto buziaków , spóźnionych ale gorących
![]() ![]() ![]() ![]() i Besiio kochana dla Ciebie również , wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() ![]()
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
Solenizantkom wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! spełnienia marzeń dziewczyny..
Behind, ode mnie również niestety spóźnione życzenia urodzinowe. Samych pomyślności i pogodnych dni!
Zrzucę ciężar twych kłamstw, powtarzanych co dnia Zacznę wierzyć w to że żyć bez ciebie się da Obiecam otrzeć swe łzy, już wiem nie po to mam być By się zadręczać, do wnętrza, swój krzyk chować, nie tego chcę Dziś nie tego chcę. |
|
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
Behind (wybacz spoznienie
), Besio, Aivilo zycze Wam aby kazdego dnia usmiech goscil na Waszych twarzach No i ja tez dzis mam swoje 21 urodziny ale swietowanie zostawiam na weekend ![]() A wczoraj spotkalam sie z (ex?) tz . Mialo to potrwac chwile, a skonczylo sie tak, ze pojechal ode mnie dzis rano
|
#1335 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego co najlepsze! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aivilo, foremko - sto lat! Cytat:
Czyżby znów coś było?![]() Mnie dziś K. rozwalił porannym smsem pisząc co tam porabia jego śliczny uparciuch ![]()
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
foremka , Aivilo, besio - wszystkiego najlepszego dziewczynki, duzo milosci i przede wszystkim szczescia. spelnienia marzen! Wielki buziak
|
|
|
|
#1337 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam jutro!
Dziś jeszcze mam 20 lat! ![]() Ale dziękuję za wszystkie zyczenia ![]() I sama składam gorrrrrące pozostałym dziewczynkom, foremka, besio, po dwieście lat na każdą!
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja też się obowiązkowo dołączam do życzeń
![]() Stooo laaat Kochane ![]() A ja zabieram się za naukę na jutrzejszą poranną rozmowę...jeśli oczywiście zdążę wstać :P |
|
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
Zabijcie mnie... ;(
Nie mialam Internetu na mieszkaniu w Krk i prosze.. nie wiem co sie dzieje u moich Gwiazd, a dzis nie mam czasu, bo dopiero wrocilam z Krk,musze sie na wesele szykowac, bo jutro wyjazd.. Kochane, przeczytam jak wroce. Nie ide z M... ide z przyjaciolka ![]() Buzki!!!
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Nataluska
![]() dobrze, że dałaś znak życia Bo ja się zaczynałam martwić I udanej zabawy ![]() Ja właśnie skończyłam czytanie uchwał i ustaw, z małą przerwą na kawę z J.- przyjechał do mnie na kawę. I wiecie co? Nie wiem czy pójdę jutro na tą rozmowę. Nic a nic nie wiem o co chodzi...Kodeksu postępowania nawet nie otworzyłam, bo nie mam już siły i mi się nie chce...a poza tym nie mogę jakoś się skupić, bo mam na głowie licencjat. Jestem niestety w takich kwestiach perfekcjonistką i jeśli nie umiem czegoś na 100% to nie idę :P No ale jeszcze nie wiem czy wstanę rano w ogóle... ![]() No nic...dobrej nocy
|
|
|
|
#1341 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez malammi Czas edycji: 2012-03-19 o 16:39 |
|
|
|
#1342 |
|
Rozeznanie
|
malammi
Doskonale Cię rozumiem, bo mimo wielu przeciwności tez jestem z moim Skarbem a roznice wieku mamy większą bo 19 lat, ale szczerze nigdy w zyciu nie zamieniłabymm go na nikogo innego ![]() foremka ![]()
Edytowane przez _lato Czas edycji: 2010-05-28 o 11:27 |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
malammi ja też jestem a raczej byłam w podobnej sytuacji. Też większa różnica wieku między Nami była, moi rodzice jak się dowiedzieli, że się z Nim spotykam to zrobili mi dosłownie piekło w domu, kłótnie, krzyki, wyzywanie etc. Obecnie nie wiedzą, że się z Nim spotykam, tym bardziej, że Nasz związek jeśli jeszcze można nazwać to co jest między Nami związkiem, chyli się ku końcowi, ale i tak uważam, że w takiej sytuacji kiedy rodzice tego nie akceptują, a wiesz, ze to Ten to zamieszkać razem, wyprowadzić się, pokazać, że jest się szczęśliwą...Wiem, ze to nie jest proste i łatwe...no ale..
A ja zaspałam na test ws. pracy :P Może to i lepiej, bo i tak nie zdążyłam przeczytać ego wszystkiego, wczoraj w połowie się załamałam i nie miałam jakoś ochoty :P Zresztą jestem pochłonięta licencjatem...na jutro muszę jeszcze tyle rzeczy poprawić Miłego dnia ![]() Avilo stooo laaaat
|
|
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
AIVILO! tam w środku są dwa i!
![]() ![]() ![]() Hehehe, kurcze, wszędzie w necie wszyscy przekręcają mój nick, jest Aivilio, Avilo, Avilio, Avila (jak ten telefon, który zresztą mam) ;D A Aivilo to po prostu odwrócenie mojego imienia, Olivia ![]() Dziękuję za życzonka ja właśnie z mamą w szale gotowania, zupka chilli-pilli gotowa, tylko fasolkę pozostało wrzucić, a teraz się zabieramy za sałatkę Gyros ![]() Miś zorganizuje tort i to chyba bedzie moj pierwszy prawdziwy tort w życiu zawsze mialam jakieś Czarne Lasy z Carrefoura, bo tanie i w miarę dobre, i taki też miałam mieć dziś, a tu sie okazuje, że on zamówił... ![]() ![]() ![]() No, porobiłam zakupy, ustaliłam menu, zaprosiłam więcej gości, niż chciałam, tragedia 20 osob w małym mieszkanku. pociesza mnie fakt, że rok temu było ich ponad 40 i jakoś się zmieścili, w tym roku ma być skromniej, bo po śmierci ojca nie chce robić żadnych hucznych, pijańskich imprez, chce sie skupić w gronie bliskich osób ![]() Od mamy dostałam śliczny naszyjnik i bransoletki, ok 12 przyjezdża do mnie przyjaciółka, zeby mi pomóc w ogarnięciu tego wszystkiego... kurcze idę pranie wieszać,żeby ubranka zdążyły wyschnąć ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- kurcze, ciesze sie jak małe dziecko na te urodziny... nawet słoneczko świeci ![]() Kurcze, mam 21 lat
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Sorka, sorka
poprawiłam
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
malammi - ciężka sprawa..rozumiem,że nie chcesz stracić rodziców, a jednocześnie ukochanego..A rozmawiałaś z Nimi tak szczerze, na spokojnie? morenica - to powodzenia w zmaganiach z lic., ale też nie zaniedbuj nas za bardzo ![]() Cytat:
A imię masz świetne! Jeszcze raz sto lat A sałatkę gyros też będę robić,bo K. ma do mnie wpaść ![]() 20 osób,to i tak niezla gromadka Na pewno wieczór będzie udany, w końcu urodziny ![]() 21 lat..echh kiedy to było
|
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo ja kurde to jestem zbyt towarzyska i nawet najbliższych osob mam nieco wiecej. To wszystko przez to, że obracam się w wielu towarzystwach - uczelnia, szkoła muzyczna, osiedle, harcerstwo - już byłe, ale znajomości zostały, do tego liceum i gimnazjum, do tego strzelanie - no i sie nazbiera. A że jeszcze większośc ludzi teraz ma już pary, no to z partnerami trzeba zaprosić no i takie 20 to minimum, zresztą naprawdę bardzo okrojone...
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę,że powoli wracają do nas Dziewczyny,ale ostatnio coś mi tu Serpentine brakuje, jak tam Twój M.? Rozumiem,że już wrócił i jesteś baaardzo zajęta ![]() ![]() Ode mnie niedawno wyszedł K. Obejrzeliśmy sobie salę, w której będziemy się bawić na moim balu, a potem filmik ![]() Acchhh już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania ps. Właśnie sobie rozmawiamy na gg i jest faaajnie A i jutro do mnie wpada, zrobię coś fajnego na kolację-chociaż nie mam pojęcia co-i potem prosto do pracy,bo ma nockę;/ Na szczęście mam wolną chatę, także trochę luzu będzie ![]() Jeszcze mam mu zrobić kanapki do pracy, haha Do zamążpójścia mi nie spieszno, a już takie obowiązki no
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-05-29 o 01:11 |
|
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech, powiem tylko że impreza bardzo udana
spokój, cisza, więcej jedzenia i gadania niż alkoholu, czyli tak, jak chciałam, zeby było nie chciałam popijawy ![]() Na początku trochę drętwo, ale potem się rozkręciło, było naprawdę wesoło ![]() A ile sprzątaaaaania ![]() I dostałam prezenty, o których marzyłam, mimo ze ludzie mieli ich nie przynosić... dostałam od Misia puzzle 1000 - o0 których marzyłam, bo uwielbiam takie rozrywki. Dostałam od przyjaciółki i trzech bliskich koleżanek Scrabble, które też były moim marzeniem, dostałam śliczny obrazek, ogromną lilię, różyczkę od misia, trochę alkoholu, czekolad itd... kurcze, cieszę się
|
|
|
#1350 |
|
Konto usunięte
|
Aivilo, spóźnione życzenia urodzinowe
Twoje posty dostarczają mi wiele radości i wsparcia, nie wiem czemu tak jest ale tak jest ![]() Trzymaj się i szczęścia życzę Tobie i Miśkowi ![]() a tka BTW to gdize go poznałaś, jeśli można ??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

i może może się jutro rano wybiorę na tą rozmowę 

A jeszcze miałam jakąś ciężką noc, śniło mi się,że byłam z K. w pubie i on do mnie z tekstem,że już go nie pociągam..i ja sobie poszłam