![]() |
#1321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
![]() __ był uroczym nicponiem niepoprawnym wielbicielem wina, kobiet i śpiewu, nie wspominając o mocniejszych używkach, które wpadały mu w ręce, nos czy żyły wiesz tak sobie myślę, że Indianie też nie byli wolni `nie miała pojęcia, co to znaczy, kiedy w piersi nosi się wielką, czarną dziurę po wyrwanym z korzeniami sercu, podczas gdy wszyscy oczekują, że będzie się normalnie żyć` nie powiem: nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość `-Nie ma już takich jak kiedyś. - Za dużo napompowanych sztucznych biustów. Ląduje taka na brzuchu i cyc jej strzela jak wytarta opona.Buch ! ` |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Raczkowanie
|
:*
'tak strasznie chciałabym mieć starszą siostrę, chociaż o rok, albo po prostu ją mieć. mówiłabym jej wszystko co leży mi na sercu, robiłybyśmy sobie nawzajem kolczyki w językach, w pępku i w ogóle. malowałybyśmy sobie paznokcie, chodziły razem na zakupy po słodkie różowe majtki, kochałabym ją strasznie. mówiłabym jej wszystkie moje tajemnice, a ona mi swoje. spałybyśmy na jednym łóżku oglądając różne filmy, ale nie wszystko można mieć, co nie?' ( słowa koleżanki )
czasami tak bywa, że lepiej byłoby zasnąć i już nigdy się nie obudzić, ale czasami tak nie można, bo co zrobi rodzina, przyjaciele? mama zapewne przeżyłaby załamanie nerwowe, a przyjaciel zamknąłby się w sobie. nie, czasami tak po prostu nie można.podążam do Celu, którego jeszcze tak naprawdę nie znam.. mimo wszystko, czekam na znak, który będzie oznaką czegoś nowego. czekam na pomocną dłoń, która przeprowadzi mnie przez to cholerne życie. siedząc obok ciebie na skejtowskiej ławce, uśmiechnąłeś się do mnie wystukując coś na telefonie. za sekundę dostałam sms'a o treści : Kocham Cię. Tak dzisiaj jest rok. Rok kiedy byłam chora najbardziej na świecie. przeanalizowałam minione dni i stwierdzam, że miłość jest okrutna.Mimo najszybszych samolotów, do wczoraj nie ma już powrotu.. Zniewaga zadaje wiecej ciosów niż Nadzieja.. przypomnij sobie jak było a jest teraz. Ufaj intuicji. Zdecyduj się działać, nawet jeśli wiesz, że spotkasz się z krytyką.Nie żyjesz w czasach lepszych niż inne, to złudzenie; przyzwyczaiłeś się jedynie.
#1323 |
Zadomowienie
|
Dorosłam. Pluszowe misie zamieniłam na mężczyzn. Colę na tanie wino. Zamiast sprawdzać czy w opakowaniu płatków jest zabawka, zaczęłam popalać papierosy przy ich jedzeniu. .... Za bardzo wrażliwa, za mało twarda, dziecinnie naiwna głupio uparta.
#1324 |
Zadomowienie
|
'You think You are the one who got me, boy. No, I got You..' myślisz, że jesteś jedyny, który mnie ma, chłopcze. Nie, ja mam Cię.. 'You gave me all control. I took Your heart and soul. I got You..' Oddałeś mi całą kontrolę. Wzięłam Twoje serce i duszę. Mam Cię.. 'I picked You out in a crowd of a thousand faces. Yeah, I found You..' Dostrzegłam Cię w tłumie tysiąca twarzy. Taaa, znalazłam Cię..
![]() |
#1325 |
Zadomowienie
|
;****************
dziękuję miśki, moja wspaniała trójeczka cmok-cmok-cmok
+ kamisha niewieszjaktesknie 3martyna3 Kofeina w RedBullach abunee MalutkaGwiazdka One for All ![]() Cholerycznaa -chodź ![]() pociągasz mnie,
#1326 |
Rozeznanie
|
_mandarynka, czekoladowe szczescie, abunee, nieliczylamwcalesie - kradnę <3
![]() Zrobiło się zimno, wpadłam w pułapkę czasu, złych wiadomości z tego nie da się wyjść wygranym. Kur#^wa nie chce uczuć, idźcie precz. Cześć tu śmierć, zabieram resztki Twojego szczęścia, nie masz prawa do zgłaszania skarg. Stała ubrana w bluzę firmy house, trampki z CCC i spodnie H&M, jednak nie sprawiało jej to frajdy, czuła się jak wyżuta guma przyklejona do owego trampka, jak najprymitywniejsza część człowieka, jak pusta paczka po papierosach - zbędna. To był test, test na to czy popłaczę się? Ostatnia sekunda na zapamiętanie tego co kiedyś napędzało cały świat, na zamrożenie uśmiechu. Zapakuj resztki swojej głupoty w walizkę i wynoś się z mojego życia. Nienawidzę, a chciał prawo do tego bym mówiła na niego przyjaciel. Mogłabym być jak Ty uśmiechnięta i radosna ciesząca się, że biedronka przysiadła mi na nosie, szukająca czterolistnej koniczynki, ale nie, to nie Ja. Mogłabym krzyczeć na każdego i rzucać przedmiotami, mogłabym bić słabszych i spać po klatkach, nie to nie ja. Ja muszę stać z boku płakać i kląć, palić i przyrzekać, że się zmienię by potem łamać te obietnice. Muszą mi łamać serce, a ja muszę ranić uczucia i tęsknić, tak cholernie tęsknić. Potrzebowała kogoś kto chwyci ją za dłoń i powie " nie powinnaś". Oszalałam, po prostu zebrało mi się na uczucia. Adoptowałam kraba nazywa się Książę i jest jedynym mężczyzną, który będzie mnie szczypał w żebra i sprawiał ból, nie złamie mi serca bo tak daleko jego szpony nie sięgną. Ważne, że próbowała, prawda? A teraz nadszedł czas by wszystkie smutki powyłaziły z pod łóżka.
#1327 |
Raczkowanie
|
a Ty popatrz w moje oczy i
zrozum ile jesteś wart. ♥
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
trafiłam do nieba - w samym środku piekła
- o Boże ! - co ? - och .. nic. wszystko. - co dokładniej !? - Ty mnie kochasz ! - oczywiście, że Cię kocham. kocham jak wariat. ! jesteś jak baterie - dajesz energie
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-09-07 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ ♥ ♥
Cytat:
![]() życie byłoby jak w bajce gdyby tylko zmienić zakończenie. jesienne zauroczenie. doskonale różni. nauczyłeś mnie latać. szkoda, że tylko w marzeniach. merci, że jesteś przy mnie każdego dnia, o każdej porze. nie bój się zmiany na lepsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Rozeznanie
|
Czekałam, gdy już nie było po co odeszłam.
Myślisz, że bez powodów? Mylisz się. |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zadomowienie
|
Zagapiona we łzy na stronach listów, których nigdy nie potrafiłam napisać...
Mam nadzieję Że gdy się obudzisz Po prostu będziesz o mnie pamiętał ![]() Budzę się rano zmęczona spaniem Biorę prysznic I ścielę samotnie łóżko Robię makijaż Mówię do lustra : ''jestem gotowa na nowy dzień, bez Ciebie''. Więc powiedz mi dlaczego wciąż czuję go na mojej skórze ?! Dwoje ludzi, przeznaczonych, by zderzyć się... Kamienne serca... Kwiaty już wypłowiały, razem z twoimi listami.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-09-07 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
![]() Okradzione: notcool & chocolaaate
#1333 |
Zadomowienie
|
z innej bajki - okradłam
![]() _________________
Tego dnia prawie w ogóle się nie uśmiechałam. Ogarniał mnie jakiś dziwny smutek i żal. Zauważyłeś to w szkole. Podszedłeś do mnie z pytaniem co mi jest - zawsze się mną interesowałeś, w końcu tyle razem przeszliśmy. Dziwnym trafem odpowiedziałam Ci, że nic i żebyś dał mi spokój - zdziwiłeś się. Po szkole jak zwykle poszłam na trening. Wracając ktoś mnie zaczepił, obróciłam się - to byłeś Ty. "śledziłeś mnie?" - zdziwiona i lekko oburzona zapytałam. Odpowiedziałeś śmiejąc się: "tak i możesz mnie nawet za to pobić, ale od tego są przyjaciele, by zawsze być blisko, nawet, gdy druha osoba tego nie chce, a widać, że potrzebuje pomocy". Uśmiechnęłam się. Zrozumiał, że nie jestem zła. Zabrał mnie na kawę, a ja wygadałam się za wszystkie czasy.
#1334 |
Zadomowienie
|
koniec zabawy. odłóż mnie na miejsce.
jedyne co mam to Twój zapach na karku.
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
Będziesz czy nie będziesz , wróżę sobie Twoją obecność.
Jego dłonie szukają mnie bezustannie . Czuje to samo co on,jeśli w ogóle można wiedzieć,co czuje ktoś drugi . Mogłabym stać całą noc i nic nie mówić,nic nie robić tylko czuć , że jest ze mną . Ta moja przeklęta słabość do łez. I znów zasypiam tym razem bez snów. Jego śmiech jest balsamem na moje sumienie .
![]() |
#1336 |
Zadomowienie
|
lubię myśleć, że bardziej jesteśmy do siebie podobni w doświadczeniach dobrych niż złych, że w rezultacie silniejsze jest to, co nas łączy, niż to, co dzieli. dokądkolwiek zaprowadzi Cię życie, będę zawsze w pobliżu w tej gęstej mgle coraz trudniej jest się zorientować co robić i czego się trzymać.
#1337 |
Zadomowienie
|
♥ Primadonna - dziękuję za różyczkę perełko. ;* ________________ Prosiła Boga o miłość i wiarę, bo nadzieja zrobiła z niej kretynkę.. Wieczorami siadała na parapecie z kubkiem miodowo-malinowej herbaty i upajając się jej słodkim aromatem, marzyła o jego cukrowych ustach.. Za oknem pojawiło się ciut więcej słońca, co miało się nijak do ilości opadów deszczu mijającego tygodnia. W niej ostatnio było tak samo: ciut słońca i nieustające nawałnice.. Płonęłi w chłodnym ogniu nielogicznych myśli.. Krzyczeli, kiedy wzajemnie zaszywali sobie usta. Na końcu milczeli, tylko milczeli.. Dłonie mieli opuszczone, serca zgaszone. Płaczesz Ty, płaczę ja.. Nad nami rozlane mleko. Chowali się samotnie po ciemnych kątach, byleby na siebie nie trafić.. Przysiadła na skraju własnej świadomości, zastanawiając się, gdzie przekroczyła granicę między miłością, a obsesją.. Gdyby ślepiec niespodziewanie odzyskał wzrok i popatrzył na ten świat, stwierdziłby pewnie, że ślepota wcale nie była taka zła.. Tonęła we wzburzonym morzu własnych myśli. Brakowało jej powietrza.. Lubiła czasem na złość chować się przed jego spojrzeniem.. Poznawali się intymnie przez oddzielającą ich szybę rzeczywistości.. Jesteś we mnie, jesteś w deszczu, w niepogodzie i powietrzu.. Spacerując po linie rzeczywistości, w dłoni trzymała dziurawą parasolkę.. Tak subtelnie, tak niespokojnie drżeli na wietrze, spowici dziwnym pląsem. Nienawiścią pokazywała, że kocha.. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-09-07 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Rozeznanie
|
Z łzami w oczach odeszłam od Niego. Podbiegł i złapał mnie za rękę. Rozpiął mi koszulę do połowy, położył swoją prawą dłoń pomiędzy moimi piersiami, lekko dotykając koronki biustonosza. Myliłaś się mówiąc, że już nic w Twoim życiu nie jest moje. To tam w środku, co teraz bije z zawrotną prędkością, zawsze będzie moje. - wyszeptał. 'I wish I could press RESET and feel that feeling again. I sit and press REWIND, watch us every night. Want to PAUSE it, but I can't make it stay.' Chciałabym móc wcisnąć RESET i poczuć to wszystko od nowa. Siedzę i naciskam PRZEWIŃ, oglądam nas każdej nocy. Chcę wcisnąć PAUZĘ, ale to nie może tak zostać. 'I just want to hold you, touch you, feel you. Be near you, I miss you Baby.' Chcę tylko trzymać, dotykać, czuć Cię. Być blisko Ciebie, potrzebuję Cię Kochanie.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-09-07 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zadomowienie
|
kłamiemy, bo ludzie, niezależnie od tego co mówią, nie chcą słyszeć prawdy.
kłam więc, bo robisz to tak pięknie, kłam mi o miłości. i wtedy mówisz "wszystko jest ok" by ukryć, jak to wszystko rozwala cię od środka piep*zone "ok" byś domyślił się jak jest źle.
![]() |
#1340 |
Raczkowanie
|
Nie zawszę potrafię mówić szeptem, wywoływać dreszcze i p*erdolić romantycznie jak to bardzo Cię kocham.
To nic, że miłość się skończyła. Historia lubi się powtarzać. Cisza jest piękna. Ale nie mogę jej znieść miedzy nami. oślepia mnie jej uroda. Nie spałam tej nocy. Siedziałam na parapecie, podczas gdy zimny wiatr otulał moje stopy. I tak mijały godziny. Diabeł, wiatr i moja dusza. "-Kochanie, a gdy umrę, to przyjdziesz na mój pogrzeb? -Nie.. -Eh.. czemu? -Skarbie, ja będę leżał obok Ciebie"
![]() |
#1341 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Dziękuję za pochwały, bo coś mi tam mignęło ![]() ______ ‘No me importa el destino, quiero estar conmigo’ Nie obchodzi mnie przeznaczenie, chcę być sama ‘Y voy a vivir los momentos Que desde hace anos los traigo guardados Y creo ser el momento de tomar riesgos de hacer todo a un lado y decir lo que siento’ Będę żyć tymi chwilami, których przez te lata przyszło nam strzec i myślę, że nadszedł moment by podjąć ryzyko by robić wszystko z tobą i zdecydować co czuję ‘Si ya te he encontrado no pienso de nuevo Llorar mi pasado, si es que ya te tengo’ Teraz kiedy cię spotkałam, nie chcę od nowa ronić łez nad przeszłością, teraz kiedy cię mam ‘My head is stuck in the clouds’ Moja głowa utknęła w obłokach ‘When the moon is low We can dance in slow motion And all your tears will subside All your tears will dry And long after I've gone You'll still be humming along And I will keep you in my mind The way you make love so fine’ Kiedy księżyc jest nisko możemy zatańczyć w wolnym tempie a wszystkie twoje łzy przeminą wszystkie twe łzy wyschną a później kiedy ja odejdę ty nadal będziesz nucić a ja o tobie będę pamiętał. Dzięki tobie miłość jest piękna. ‘Is that alright? yeah. Give my gun away when it's loaded is that alright? yeah. If you don't shoot it how am I supposed to hold it’ Czy to jest w porządku? Odbierz mi pistolet z rąk, gdy go załaduję czy to jest w porządku? Jeśli ty nie wystrzelisz, jak ja podołam
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-09-07 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, czy któraś z was mnie jeszcze pamięta?
jesli były jakies pochwały ( w co wątpie ) to dziękuje ; * wielkie mega <3 dla was wszystkich! Jedna krótka chwila z Tobą zmieniła całe moje życie. Mijamy sie na każdej przerwie między lekcjami - nienawidze szkoły. Przytulałes mnie tylko przez 2O minut ale to były najpiekniejsze minuty mojego życia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
Każda moja łza
dotyka Twego serca Ukryłam Cię pod powiekami Teraz widzę tylko to, co chcę zobaczyć tęsknię już kolejną sekundę rozszarpując stare rany wspomnieniami lecz nie chcę nie pamiętać Zniosę każdy ból o Tobie Był zbyt doskonały by zatrzymać mnie w sercu Nie zabijaj tamtych chwil to wszystko, co dziś jest w Nas Mógł zdobyć każdą z gwiazd lecz nie tą, którą chciał Nie pokochasz nic niczego w Tobie nie ma Kamisha <3
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ___ Dziękuję. Trochę się tego nazbierało. ![]() Jak większość dziewczyn będę się tu pojawiać rzadziej. Wiadomo - szkoła.
![]() |
#1345 |
Raczkowanie
|
boundlessly - zaszczyt.
![]() . . . . . . . . . . . . . . . i'm hungry. you're my chocolate. say that you miss me. czekając na wiadomość od Ciebie, non stop zadaję sobie jedno pytanie: czemu to tak wszystko skomplikowaliśmy? dlaczego, gdy do mnie napiszesz, automatycznie moja morda się śmieje? no, dlaczego? ''żyjmy długo i szczęśliwie, aż nas ktoś nie zabije..''
#1346 |
Raczkowanie
|
Kamisha, Frutellka xd, TwojaKokaina, Niewieszjaktesknie, Latin, xxgroszek07xx, i oczywisie Z Innej Bajki i Zuzka Z
![]() ![]() kiedy mnie już nie będzie usiądź a nią tak blisko... i przypomnij sobie jak siedziałeś tak ze mną. bo kiedy go widziała z daleka miała uśmiech tak duży, że czuła jak ludzie patrzą na nią ze zdziwieniem. tak, kiedyś Go kochałam. _________________________ _________________ Miłość zawodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Raczkowanie
|
Zabieraj Myszko ; *
Ze łzami w oczach wyczekuję momentu kiedy pójdę w odstawkę. Kwiatki w pokoju podlewam łzami. Bez Ciebie nawet ciemność jest zbyt czarna. Serce mi gniję, bez Ciebie. Pleśnią pokryte, zabliźniałe. Amarantowym płaszczem okryte, Dziurawym, przypalonym. Już nie biję. Słyszała w jego głosie że chce odejść. Spojrzała mu w oczy i przytuliła go. Nie chciała słyszeć jak wypowiada słowa, które były dla niej wyrokiem śmierci . Poczuła łzę na policzku. Nie chciała żeby ją zobaczył. Rzuciła krótkie; kochałam Cię, pamiętaj. Bądź szczęśliwy, żegnaj. Odeszła. Nawet nie kiwnął palcem, nawet się nie odwrócił....
#1348 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() MalutkaGwiazdka One for All xxgroszek07xx Siatkarka18-katastroficzna TwojaKokaina Paralogiczna naiwnie__ caroline060, Primadonna, , myCh panna_miodowa your blue eyes bajkowa otojest wielokrotnie was okradłam talenciary <3
Z oczu Twych kraść każde spojrzenie ;* Edytowane przez Cherry__lady Czas edycji: 2010-09-07 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Raczkowanie
|
Kto powiedział, że w życiu będzie lekko.. save me.. 'dziękuję Bogu że ktoś taki po świecie stąpa.' 'Wódka seks impreza już rozkręca się, Kto nie lubi seksu wódki ten poczuje nudy skutki'
#1350 |
Raczkowanie
|
PRIMADONNA dziękuję za wyróżnienie ![]() Cherry__lady miło ![]() sny za ciasne w głowie się nie mieszczą
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-09-07 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.