Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 09:10   #1321
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
fuksja, jaką sukienkę?
Dopasowaną, z wycięciem na plecach, ale nie za dużym.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:14   #1322
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma może te legginsy (a może to są tregginsy, nie znam się ) z H&M, które wiszą normalnie na wieszakach jak spodnie? Leggi są zwykle zapakowane jak rajstopy a te wisiały właśnie jak spodnie na wieszaku, dodatkowo w pasie mają gumkę.
Ja szukam w H&M legginsów z zameczkami nad kostka Sa żwietne! Mam dwie pary-z złotym i srebrnym zameczkiem. Chciałam sobie kupic jedna pare na zapas ale nie moge ich znależć

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Mam ostatnio straszne parcie na zakupy ciuchowo-kosmetyczne, szkoda tylko że jak przychodzi co do czego to nic mi się nie podoba. Kupiłam jedynie wiosenną sukienkę, balerinki i zafarbowałam włosy na rudo.

Mogłybyście polecić mi jakiś bardzo odżywczy balsam do ciała albo masło?
Mnie ciągnie do zwiewnych sukienek maxi Niestety, troche jeszcze za zmino na nie
Stary 2011-03-14, 11:04   #1323
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Będę mieszkać na ul. Bulwarowej, to chyba gdzieś na obrzeżach Ale po pracy na pewno będę gdzieś w okolicach centrum

Bulwarowa to zdaje się gdzieś w Nowej Hucie? No to spory kawał, ale może do centrum to i ja dotrę, choć pewnie nie wcześniej jak na 16.00
.

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Ja szukam w H&M legginsów z zameczkami nad kostka Sa żwietne! Mam dwie pary-z złotym i srebrnym zameczkiem. Chciałam sobie kupic jedna pare na zapas ale nie moge ich znależć
Ja takich u siebie nie widziałam Sama szukam takich grubszych, właśnie jak spodnie. Może się w tym tygodniu przejdę do galerii i kupię te, o których pisałam. Kosztowały chyba 20 zł, więc nie majątek.
Stary 2011-03-14, 11:26   #1324
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

A poza tym, wiosna u mnie, nie tylko za oknem.
Może Emolium?

U mnie też

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 15:07   #1325
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja normalnych też wzięłam ten "brudny fiolet" I jeszcze złoty i granatowy Turkus i fiolet też mi się podobały ale mam już za dużo tych kolorów...
A ja z bazowych zażyczyłam sobie, przybrudzony jasny morski, kakao z mlekiem i złoty; z pękaczy czarny, brąz i latte
Na razie tylko zdenerwowały mnie pędzelki, bo były krzywe i musiałam dociąć cążkami, nie omieszkam wspomnieć tego w wątku A własnie, założyłyście już wątki? Ja nie wiem czy sie wyrobię dziś z pomalowaniem pazurków- sprzątam sobie wiosennie i porządkuję głębsze zakamarki szafek. Przy okazji muszę przysposobić nowy karton na lakiery przez tę akcję
Cytat:
Tyle razy jej tłumaczyłam, że cebula, kiszona kapusta i ocet powoduje u mnie bóle, ale jak grochem o ścianę [/COLOR]
Wywieś kartkę na lodówce
Cytat:
A ja dziś obroniłam mgr

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Kurcze, wiecie co mi się dziś przytrafiło... jechałam na spotkanie z koleżanką do Arkadii w tych czarnych, zamszowych botkach z zary. i coś czuję, ze mi jeden obcas ucieka do środka, i sobie myślę "co jest..". potem szłam po tym takim, gdzie są szczeliny i myślałam, że to może to, ale ledwo doszłam do arkadii, biorę stopę do góry, patrzę a tam.... ZŁAMANY OBCAS!!!!!! ale się wkurzyłam. wróciłam taksówką do mieszkania.

oddałam je już do reklamacji, przyjęli mimo, że nie miałam paragonu.

:|
Ojoj. Ja nadal żałuję, że nie mogłam ich kupić przez niepasujące rozmiar
Też bym kupiła jakieś buty na wiosnę ale nie mam zielonego pojęcia jakie
Cytat:
Zaliczyłam pierwszą wiosenną opaleniznę Mam na twarzy Antka 50+ więc spokojnie wystawiłam buźkę na kilka minut do słońca, a tymczasem jestem cała czerwona.
Ja też zaliczyłam- wygrzewałam się u TŻ na kanapie jak kot a słonko wpadało całe przez okno Filtra nie miałam więc głowę schowałam w cieniu framugi
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cześć ostatnio nie miałam za bardzo czasu pisać, ale starałam się być na bieżąco z wątkiem; w środę mam koszmarnie ważny egzamin i bardzo złe przeczucia i nie czuję się zbyt pewnie z wiedzą, więc staram się jeszcze nadrobić co nieco.

Ostatnio bardzo się zmartwiłam, bo widziałam że biała glinka Bielendy jest w CND. Szkoda, bo jak coś znika z Rossmanna to automatycznie robi się trudno dostępne.

Wrzucę jutro obiecane dawno fotki mojego mieszkania, niestety kiepskie i z bałaganem, ale są. Dzisiaj już mi się nie chce aparatu wyciągać, a jutro i tak trzeba lakiery obfotografować.
Trzymamy kciuki mocno!

Ona chyba w ogóle znika z rynku, bo w Tesco tez ją wyprzedają. Nie wiem jak w naszych, ale u Mag były po 1 zł (czeka na mnie 5 sztuk )

Tia, ja się boję tej akcji
Cytat:
Krakowianki, będę u Was w przyszłym tygodniu Dotrę tam we wtorek wieczorem i zostane do piątku, także w grę wchodziłoby spotkanie w środę lub czwartek. Jak stoicie czasowo ?
Mi pasuje, tylko fitness o 16:30 mam we czwartek
Cytat:
Będę mieszkać na ul. Bulwarowej, to chyba gdzieś na obrzeżach Ale po pracy na pewno będę gdzieś w okolicach centrum
Huta
Cytat:
Kupiłam jedynie wiosenną sukienkę, balerinki i zafarbowałam włosy na rudo.

Pokaz włosyyy

oliwkowy spa avonu, Dove- teraz w SP wszystkie kremy w słojach są za 15,99 a balsamy za 10 zł
Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Siostra moja je miała, pożyczałam, super były, ale kupiła dawno przecenione i juz nigdzie potem ich nie widziałyśmy

Isa co to są tregginsy?
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 15:12   #1326
rzyrafka
Zakorzenienie

Hosenko gadaj tu zaraz

Wyprałam pedzelki do twarzy
Stary 2011-03-14, 15:21   #1327
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko tregginsy to takie legginsy, ale właśnie stylizowane na spodnie Niektóre są np. w jeansowy wzór i dodatkowo mają naszyte kieszenie, a przynajmniej ja na zdjęciach takie widziałam.

Idę poćwiczyć chwilę, choć jakaś dziś jestem słaba i nie za bardzo mi się chce

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 15:57   #1328
rzyrafka
Zakorzenienie

Aha
Ja mam te zwykłe z Divided i są bardzo fajne
Stary 2011-03-14, 18:09   #1329
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś obroniłam mgr
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
ja też Karo obczaj nr 020 to coś dla Ciebie, podobny do MACa i Body Shopa
Coś bym Ci napisała, ale boję się bana
Na szczęście nie mam nigdzie w pobliżu Catrice
Ostatnio kupiłam w Naturze w Centrum jedną szminkę od nich i jestem zadowolona, świetny delikatny kolor. Ale róży albo tam nie ma, albo ja nie widziałam, bo właściwie wpadłam tylko i wypadłam.
Co z Benefitem paskudo?

Cytat:
Cześć ostatnio nie miałam za bardzo czasu pisać, ale starałam się być na bieżąco z wątkiem; w środę mam koszmarnie ważny egzamin i bardzo złe przeczucia i nie czuję się zbyt pewnie z wiedzą, więc staram się jeszcze nadrobić co nieco.
Będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wyprałam pedzelki do twarzy
Moim też by się przydało

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 18:16   #1330
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
w ogóle w Arkadii na dole stanęła choinka o_O nie wiem z jakiej okazji
No no, są pierwsi w tym roku, ciekawe, czy będzie stała do Świąt
Cytat:
Przy okazji muszę przysposobić nowy karton na lakiery przez tę akcję
Ja zamierzam sprzedać jakieś 10 lakierów, wtedy te będą miały miejsce w pudełku Stwierdziłam, że mam za dużo lakierów, którymi nigdy nie chce mi się malować paznokci...
Cytat:
Tia, ja się boję tej akcji
Nie martw się, ja też

Dobra, idę do sklepu po składniki na croissanty
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 19:48   #1331
bossy
Zakorzenienie

A ja umieram na okres :beczy:

a tak w ogóle to kupiłam nowy balsam garniera, ten w zielonej tubie, z olejkiem z mango, wygładzający. jestem już po 1 użyciu i jestem zadowolona ;> jeżeli chodzi o konsystencję i zapach.

Czekam nadal na wynik tej drugiej poprawki.. hm. i robię sobie jedzenie na jutro.

A w środę idę do fryzjera, a w czwartek na hennę brwi i rzęs i na masaż twarzy nie miałam nigdy henny brwi, ale postanowiłam coś ze sobą zrobić, żeby wyglądać świetnie. lub chociaż dobrze i fajnie..

i powiem Wam, że właśnie kończę tusz rimmela extra super lash, bo kupiłam jakiś czas temu zdradzając l'oreala bo miałam dużo wydatków... ;> i jestem naprawdę zadowolona. ale w tym tyg już wracam do l'oreala telescopa.
i nie wiem czy pisałam, że mam ten podkład maybelline 24h stay, i też jestem zadowolona. nom.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Ah i czy wiecie może jak wygląda reklamacja na etorebce?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 20:02   #1332
rzyrafka
Zakorzenienie

Ja tez chyba mam okres, tzn mam nadzieję że to okres

Wyszłam na wcześniejszy tramwaj na pilates, a tu nie jechał żaden przez 15 min i i tak się spóźniłam Ja nie wiem kto to głosował na nasze mpk, ze znów jest najlepsze w Polsce- chyba sami pracownicy

Mi sie ostatnio udało wymęczyc oliwkę Hipp (chyba ze 2 lata ją miałam jak nie dłużej, w sumie to nie wiem czemu tyle, lubiłam ją ) wynajduję jakieś resztki, odlewki i próbki teraz a potem zabiorę się za Eveline z pompką- jeszcze połowa została W podkładach też wzięłam się za próbki- dziś otworzyłam Toleriane Corrective foundation kolor 11. Za ciemny, ale na wieczór się nadał, bardzo fajnie kryje Jutro spróbuję w dzień, moze jednak nie będzie tak źle

Mnie też kusi jakis zabieg kosmetyczny na twarz, nie byłam nigdy. Jakiś mocniejszy piling by się przydał, ale zupełnie się na tym nie znam, a i w salonach kosmetycznych nie mam rozeznania. Nie chciałabym sobie zaszkodzić.

Siostra długo miała ten tusz, na niej był świetny. ale na mnie jak zwykle do kitu.

Ale sobie fajnie poćwiczyłam, pierwszy raz było z taką piłką "jajo dinozaura" taka dmuchana o kształcie i wielkości jak do rugby Chyba sobie coś poszperam o pilatesie i się sama bardziej wtajemniczę bo raz w tyg to mało. Zwłaszcza, że ten jest głównie na kręgosłup nastawiony

ósmomarcowy (ło jeżu jak to słowo wygląda ) tulipan tak pięknie mi się rozwinął wygląda jak słońce a nawet 3 słońca bo na jednej łodydze mam 3 kwiatki, żółte z czerwonymi paskami po środku

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Hmm, ja wiem jak wygląda od strony praktycznej- biorę ją do wora, idę na 25 minutowy spacer i oddaję do tej hurtowni. A za jakiś czas odbieram nową Chyba kiedyś MagJi załatwiałam
Stary 2011-03-14, 20:10   #1333
bossy
Zakorzenienie

Hm no ja nie zaniosę.

.supergirls just fly.
Stary 2011-03-14, 20:15   #1334
rzyrafka
Zakorzenienie

A co Ci się zepsuło?
Zadzwoń albo napisz do nich
Stary 2011-03-14, 20:44   #1335
bossy
Zakorzenienie

urwały się te takie od paska przez ramię i popękała w pewnych miejscach. zadzwonie jutro, wezme ja ze soba i wysle od razu kurierem tam

.supergirls just fly.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 21:41   #1336
sleepy
Zakorzenienie

Dziewczyny, ależ się za Wami stęskniłam!

Ostatnio brakuje mi czasu, a jak już mam czas żeby Was poczytać to brakuje sił i weny na pisanie. Jakieś wiosenne przesilenie mnie dopadło, rano nie mogę się dobudzić i wstać z łóżka.
Do tego ostatnie dwa tyg są bardzo niespokojne bo mój dziadek trafił do szpitala. Najpierw był w tragicznym prawie stanie, potem mu się polepszyło, a teraz znów gorzej

Kosmetycznie wszystko w normie. Z kolorówki kusi mnie jakiś róż(coś pomiędzy brzoskwinią a brązem) a z pielęgnacji właściwie nic bo niedawno uzupełniłam stan o wszystko co się kończyło. Skusiłam się na nowy krem Chronolys SVR, użyłam na razie tylko raz i wydaje mi się, że może być za lekki.
Stary 2011-03-14, 22:35   #1337
rzyrafka
Zakorzenienie

witaj sleepy
ja już nie mam żadnego z dziadziów, ale babcie nadal obie

testowałyście może te nowe matowe cienie manhattan?
Stary 2011-03-14, 23:33   #1338
iceflower
Przyjaciółka KWC

Madzia, egzamin, który zdaję w środę blokuje moją obronę od zeszłego roku akademickiego. A druga mgr będzie się niedługo pisać, przez remont nie miałam czasu.

A Bulwarowa jest głęboko w Hucie, ale jak na Hutę jest tam całkiem ładnie.

Po zastanowieniu pokażę wam jedno foto mojej niefotogenicznej ale bardzo wygodnej kanapy, na pozostałych jest nadmiar bałaganu. Za regałem jest nasza 'sypialnia'.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05157.jpg (52,6 KB, 66 załadowań)
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 05:57   #1339
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to kupiłam nowy balsam garniera, ten w zielonej tubie, z olejkiem z mango, wygładzający. jestem już po 1 użyciu i jestem zadowolona ;> jeżeli chodzi o konsystencję i zapach.
A czy on pachnie mango? Bo ja sama na niego mam chrapkę, ale najpierw muszę coś wykonczyć ze smarowideł.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ależ się za Wami stęskniłam!

Ostatnio brakuje mi czasu, a jak już mam czas żeby Was poczytać to brakuje sił i weny na pisanie. Jakieś wiosenne przesilenie mnie dopadło, rano nie mogę się dobudzić i wstać z łóżka.
Do tego ostatnie dwa tyg są bardzo niespokojne bo mój dziadek trafił do szpitala. Najpierw był w tragicznym prawie stanie, potem mu się polepszyło, a teraz znów gorzej

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Madzia, egzamin, który zdaję w środę blokuje moją obronę od zeszłego roku akademickiego. A druga mgr będzie się niedługo pisać, przez remont nie miałam czasu.

Po zastanowieniu pokażę wam jedno foto mojej niefotogenicznej ale bardzo wygodnej kanapy, na pozostałych jest nadmiar bałaganu. Za regałem jest nasza 'sypialnia'.
Będziemy trzymać kciuki za egzamin
Fajnie to mieszkanko się prezentuje, czekamy na więcej

Znowu dziś ledwo się zwlokłam z łóżka, chyba i mnie zaczyna wiosenne osłabienie dopadać. Wczoraj jakoś tak duszno było, dziś się zanosi na deszcz i tak mnie ta pogoda usypia...
Planuję dziś po pracy zajrzeć do Carrefoura, bo dawno tam nie byłam a jakieś zakupy żywnościowe do pracy poczynić muszę I muszę niedługo złożyć kolejne apteczne zamówienie. Wezmę jakiś treściwszy filtr niż fluid LRP (chyba kupię tę Avenkę, którą używałam zimą) i może któryś z Waxów na moje biedne włosy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 07:56   #1340
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Gratulacje
Dzięki
A Catrice faktycznie powinnaś się zainteresować, na szczęście ceny są bardzo przyjazne Efektem tego brzpskwiniowego różu jestem zachwycona, pięknie wygląda w wiosennym słońcu i wcale nie odbiega od wysokopółkowców
Cytat:

Mi pasuje, tylko fitness o 16:30 mam we czwartek
Cytat:

Ice, trzymam kciuki za egzamin
Co do spotkania to napiszcie gdzie Wam najlepiej pasuje to na pewno sie dostosuje

Ice, bardzo fajny ten regal, ja osobiscie lubie miec duzo polek na duperele

Ale wczoraj było pięknie Dziś już trochę gorzej, ale ważne, że wiosna sobie o nas przypomniała
Ścięłam wczoraj włosy i mocno je wycieniowałam, bo były w opłakanym stanie.

Dziewczyny, myślę nad jakimś matowym bronzerem. Co polecacie?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.

Edytowane przez madziarra
Czas edycji: 2011-03-15 o 08:01
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 08:22   #1341
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam Gosha i jestem bardzo zadowolona. Z tego co kojarzę to rzyrafka i Magja też mają i wypowiadały się o nim tylko pozytywnie
Stary 2011-03-15, 09:26   #1342
Estella
Zakorzenienie

Magda przypomniało mi się, że Deborah znowu będzie miała swój słynny bronzer tym razem część jest matowa, a część perłowa - ta druga jest dość mała.

Karo ale Catrice ma być tanim zamiennikiem Body Shopa mam go dziś na policzkach i mi się podoba

Garnier pachnie mango

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 10:00   #1343
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo mi się podoba podłoga
Cytat:
Co do spotkania to napiszcie gdzie Wam najlepiej pasuje to na pewno sie dostosuje

Klub jest praktycznie w samym centrum więc ja też mogę podskoczyć po fitnessie gdziekolwiek jeśli to byłby czwartek Tylko ja znów nie mam rozeznania w kawiarniach, bo nie bywam ostatnio

GOSH
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja mam Gosha i jestem bardzo zadowolona. Z tego co kojarzę to rzyrafka i Magja też mają i wypowiadały się o nim tylko pozytywnie
dokładnie

Catrice też ma 2 nowe całkiem matowe brązery
Cytat:
Magda przypomniało mi się, że Deborah znowu będzie miała swój słynny bronzer tym razem część jest matowa, a część perłowa - ta druga jest dość mała.
bronzer czy brązer

Zmykam na podforum IsaDory

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 10:32   #1344
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
bronzer czy brązer
Bronzer, ale puder brązujący.
Stary 2011-03-15, 10:40   #1345
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Garnier pachnie mango

No to chyba muszę go mieć.

Przeglądam właśnie forum z wątkami o lakierach Isa Dory. Kurka mogłam się zgłosić do konkursu, super wyglądają te pękające lakiery
Stary 2011-03-15, 10:45   #1346
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: wiosna na całego do tego stopnia, że w tamtym tygodniu oglądaliśmy pierścionki, a wczoraj obrączki i mierzyłam palec

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 11:18   #1347
truheart
Zakorzenienie

Heeeej!
Stęskniłam się za Wami więc postanowiłam zajrzeć co tam słychać u moich sióstr w nałogu słychać widzę, że ja się chyba najbardziej stoczyłam, u Was zużywanie, oszczędzanie, a u mnie wszystkie plany niekupowania czegokolwiek kosmetycznego legną w gruzach zawsze-prędzej czy później
Hosenko widzę, że się dobrz dzieje i niech tak zostanie!
Madziu, ja w zeszłym roku kupiłam matowy bronzer ArtDeco, byłam z niego bardzo zadowolona. Składał się dwóch odcieni, opakowanie "robione na" Guerlaina. Tylko nie wiem czy w tym roku też mają takie?
Ice gratuluję przeprowadzki!
Fuksjaa, ja zaryzykowałam z masłem Sephory w takim wielkim pudle, okazało się bardzo przyjemne i piekielnie wydajne - nie wiem kiedy to opakowanie zużyję teraz jest promołszyn w S - 3 produkty w cenie 2.
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 11:44   #1348
Estella
Zakorzenienie

Kurde napisałam posta i albo go nie wysłalam albo nie wiem co - Rzyrafko wg mnie puder brĄzujący, ale brONzer z angielskiego

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 12:11   #1349
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rzyrafko: wiosna na całego do tego stopnia, że w tamtym tygodniu oglądaliśmy pierścionki, a wczoraj obrączki i mierzyłam palec
Noooo, chcemy jakieś szczegóły

tru witaj

Ja też mam zawsze problem jak pisać bronzer czy brązer? Ale piszę bronzer, z angielskiego
Tak samo nie wiem nigdy czy pisze się Ziaji czy Ziai?

EDIT: Właśnie mi się ukruszył kawałek zęba No to wizyta u dentysty w końcu musi być zaliczona. Już i tak długo zwlekałam z jedną dziurą po wypadniętej plombie, ale była z tyłu, więc się nie przejmowałam. A dziś mi się ukruszył kawałek "piątki" i widać to

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-03-15 o 12:12
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 12:14   #1350
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:

Tak samo nie wiem nigdy czy pisze się Ziaji czy Ziai?
Ziai.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości