TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-02, 12:12   #1321
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Pop jak mnie prześwietliłaśJa czasami wpadał na intymne a tam to takie laski niektóre głupie,że aż się proszą o odpowiedni komentarz i powstrzymać się nie mogę
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ja przypuszczam,że te co więcej piszą nie mają problemu z odróżnieniem życia od wizażu.
I tak się zastanawiam po co wchodzisz i patrzysz kto,gdzie,co pisze?i jeszcze o tym piszesz tutaj...
Jeżeli uraziłam to przepraszam. JA tam nie zaglądam tylko wczoraj napisałaś że nie wiadomo czy czasem nie policzyłam innych wpisów bo Ty piszesz też gdzie indziej i to stąd się wzięło.

JA lubię sprawdzać jakie opcję oferuje dany portal czy program i to stąd a nie z ciekawości co do osoby a do programu.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

A co do uzależnienia to ja pod swoim adresem to napisałam. Przez te parę miesięcy trochę mnie tu za dużo było. Fakt ze byłam uziemiona w domu ale to nie zmienia faktu ze co chwila tu zaglądam. Zaczynam i kończę dzień wizazem. Nie chce mi sie czasem rozmawiać ze znajomymi przez telefon bo wolę z Wami siedzieć na Wizazu. I to mnie samą trochę przerażą. JA pracują na kompie więc i tak dużo czasu spędzam przed monitorem. Ale to nic noga sie mam nadzieję zrosła i zacznę znowu aktywnie spędzać czas. Piszę tu tylko i wyłącznie o sobie i swoich odczuciach.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:14   #1322
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jeżeli uraziłam to przepraszam. JA tam nie zaglądam tylko wczoraj napisałaś że nie wiadomo czy czasem nie policzyłam innych wpisów bo Ty piszesz też gdzie indziej i to stąd się wzięło.

JA lubię sprawdzać jakie opcję oferuje dany portal czy program i to stąd a nie z ciekawości co do osoby a do programu.
Po tym jak napisałaś o tych mężatkach itp.na mój profil zajrzało hurtem 7 osób i możliwe,że chodzą teraz po moim profilu i sprawdzają czy czasem nie mam jakiś małżeńskich problemów

Na każdym profilu mamy "pokaż wszystkie staty" i tam jest procentowa ilość postów pisanych na dzień-myślałam,że tak nas podliczasz

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Machaj bardzo podoba mi się Twój zestaw.Tż sam wybrał naszyjnik?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:20   #1323
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi w sprawie pościeli Dzisiaj sobie zamówię dwa komplety tylko z tż skonsultuję które
Te kołdry z ikea fajne tylko nie ma rozmiaru 220x200 największa to 200x200...

Mi się wydaje (ale nie wykluczone że się mylę) iż VAT na ciuchy dla dzieci skoczy z 8 na 23% ale tylko w przypadku ubranek dla dzieci do 12 mż .... Także ana nie musisz robić zapasów

Mi tam się podobają te rankingi i nie widzę w nich nic uszczypliwego Fajnie jest wiedzieć kto pisze najwięcej i jam rada że to właśnie anakazar

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-02 o 12:27
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:26   #1324
sara 85
Zakorzenienie

a my wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych, mają córeczke starszą od Zosi o rok, mała ma strasznie dużo zabawek. Zosia przez 2 godziny nie wychodziła z jej pokoju, byłam w szoku że tyle czasu bawiła się jej zabawkami a swoje ma w nosie i się wogóle nie bawi. Bardzo jej się podobały te drewniane zabawki z ikei

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:34   #1325
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
ana- bransoletkę też mam... srebrną... ja taki naszyjnik pierwszy raz zobaczyłam... bo zawsze te zawieszki okrągłe były na końcu naszyjnika i do nich bezpośrednio się przyczepiało charmsy... a ten który dostałam ma jeszcze przedłużenia... no i do tego tylko małe zawieszki pasują... bo naszyjnik jest delikatny... a bransoletka znowu duża i ciężka... tak to wygląda

Super prezent
Stary 2011-03-02, 12:42   #1326
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

http://allegro.pl/koldry-koldra-medi...484172549.html a co o tej kołdrze myślicie?? Ja nie lubie jakiś super puchowych i grubych, ale czy ta będzie ok??

Stary 2011-03-02, 12:48   #1327
agnieszka09
Wtajemniczenie

GMYRELKA ja sie na poscielach kompletnie nie znam
ale wiem,ze warto zainwestowac aby pozniej dobrze i przyjemnie sie spalo...tz kupil juz dwa lata temu poduszki same dwie sztuki za ponad 150 zl ale warte ceny super sa...i co najwazniejsze pierzemy je i nic z nimi sie nie dzieje

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

SARA bo swoje zna a te byly nowoscia dla niej...i dlatego tak zainteresowana byla...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 12:56   #1328
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cynamonkowa fajna ta stronka tak czytam o tych serkach i
cytuję " ocenę niedostateczną otrzymały serki: Mlekovita, Pilos, OSM Garwolin oraz Páturages"

kilka zdań dalej czytam
"Ocena sensoryczna badanych serków nie wykazała większych uchybień, jeśli chodzi o którąkolwiek z ocenianych cech. Wszystkie produkty oceniono jako dobre lub bardzo dobre. Najlepszymi właściwościami charakteryzował się serek Piątnica, który jako jedyny spośród badanych nie budził żadnych zastrzeżeń. Oceny bardzo dobre w tej kategorii uzyskały również serki: TIP, Mlekovita, Pilos i OSM Garwolin"

a teraz ogłaszam KONIEC bo za chwilę zaczniemy przepraszać,że wogóle cos piszemy,jak jeszcze któraś coś napisze w tym temacie to ja stąd znikam

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-03-02 o 13:02
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:11   #1329
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ja dzisiaj zadzwoniłam o termin składania podań do żłobka, bo chciałabym od września Marciego dać - bagatela 350 dzieci w kolejce czeka więc może jak skończy 5 lat to nastanie Jego kolej Polityka prorodzinna a żłobków brak

Stary 2011-03-02, 13:12   #1330
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

u mnie zrobiło sie znowu wiosennie pojde dzis na ndlugi spacer

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 13:18   #1331
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

A czym się różni klub malucha od żłobka?? Do klubu też może dziecko codziennie śmigać??

Stary 2011-03-02, 13:19   #1332
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Cynamonkowa fajna ta stronka tak czytam o tych serkach i
cytuję " ocenę niedostateczną otrzymały serki: Mlekovita, Pilos, OSM Garwolin oraz Páturages"

kilka zdań dalej czytam
"Ocena sensoryczna badanych serków nie wykazała większych uchybień, jeśli chodzi o którąkolwiek z ocenianych cech. Wszystkie produkty oceniono jako dobre lub bardzo dobre. Najlepszymi właściwościami charakteryzował się serek Piątnica, który jako jedyny spośród badanych nie budził żadnych zastrzeżeń. Oceny bardzo dobre w tej kategorii uzyskały również serki: TIP, Mlekovita, Pilos i OSM Garwolin"

a teraz ogłaszam KONIEC bo za chwilę zaczniemy przepraszać,że wogóle cos piszemy,jak jeszcze któraś coś napisze w tym temacie to ja stąd znikam
no ale to pod roznymi wzg oceniaja te serki i negatywe dostaly do sa konserwanty a ok bo np smakowo byly dobre
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:12   #1333
machaj
Raczkowanie

ana- marcin wszystko sam wybierał... bransoletke tez od niego dostałam... zamieniłam tylko vespe z lampa alladyna bo samochodzik i vespa lepiej do siebie pasują

i powiedział że na dzień kobiet kupi mi te beads's... to apartowy odpowiednik pandory... tylko z tego co widzę to o dużo tańszy... chociaż też nie są tanie.. chyba poproszę raczej o jakiś inny drobiazg

ehh a ja się dziś znowu jakoś gorzej czuję;/ głowa mnie zaczęła boleć... ide obiad robić za chwile mąż wróci z pracy
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:29   #1334
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
W załączeniu ranking. Dziewczynki to sie samo liczy wystarczy wiedzieć gdzie zajrzeć
Ja tylko na moment... bom w pracy a to niedozwolone

Ale jestem dumna, ze mimo wiecznego siedzenia w pracy i bardzo, bardzo mało wolnego czasu plasuje się tak wysoko... ja to jestem dopiero uzaleźniona, bo ja jak tylko mam chwilke wolnego (a mam rzadko) to wpadam do Was. Mój tz mnie też często ochrzania. Mówi, ze jestem "dzieckiem neostrady"
SUPER, ŻE JESTESCIE... WSZYSTKIE!!!!!!!!!! BEZ WYJĄTKU...

Uciekam pracować

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:46   #1335
dusiaka
Rozeznanie

A ja nie udzielam się chyba zbyt często, nie wiem, do której grupy należę i wcale mnie to nie obchodzi. Lubie tu byc i dlatego czasem piszę:

Nocka była fatalna. Wieczorem Ola zrobiła kolejną rzadką kupkę. Przed snem dałam jej trochę kaszki z marchewką, no i cycuś oczywiście. Do 3ej nad ranem wierciła się i jęczała przez sen, w końcu dostała gorączki
Dałam nurofen, ale jakoś byle jak - do rana spała w sumie ze trzy godziny, między 3, a 6tą. Rano dałam jej paracetamol w czopku. I żeby nie było tak lekko to rano wymiotowała moim mleczkiem. To nie było takie chlustające, jak podczas jelitówki, tylko takie słabsze, ale było

Tak wogole, to zauważylamw tych kupach skórki od pomidora, no i się wydało -wczoraj TŻ dał Oluni na obiadek słiczek Gerbera, w ktorym były pomidory. Tylko dlaczego ze skórkami, ja się pytam

Jak myślicie, czy ta gorączka i kupy moga być od tego pomidora?
Wczoraj podejrzewałam zęby, ale te skórki pomidora w każdej kupie...
Chyba pójde z nia wieczorem do lekarza, tylko nie chce znowu antybiotyku "na wszelki wypadek"

Muszę niestety zmykać, jestem jakby nie było w pracy, mam za chwilkę kolejne spotkanie, a potem biegiem do domu. Przeczytam Was jak wrócę od lekarza. Mam nadzieję, że lekarz mnie nie załamie kolejną jelitówką.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/

Edytowane przez dusiaka
Czas edycji: 2011-03-02 o 14:59
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 14:58   #1336
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
A ja nie udzielam się chyba zbyt często, nie wiem, do której grupy należę i wcale mnie to nie obchodzi. Lubie tu byc i dlatego czasem piszę:

Nocka była fatalna. Wieczorem Ola zrobiła kolejną rzadką kupkę. Przed snem dałam jej trochę kaszki z marchewką, no i cycuś oczywiście. Do 3ej nad ranem wierciła się i jęczała przez sen, w końcu dostała gorączki
Dałam nurofen, ale jakoś byle jak - do rana spała w sumie ze trzy godziny, między 3, a 6tą. Rano dałam jej paracetamol w czopku. I żeby nie było tak lekko to rano wymiotowała moim mleczkiem. To nie było takie chlustające, jak podczas jelitówki, tylko takie słabsze, ale było

Tak wogole, to zauważylamw tych kupach skórki od pomidora, no i się wydało -wczoraj TŻ dał Oluni na obiadek słiczek Gerbera, w ktorym były pomidory. Tylko dlaczego zes kórkami, ja sie pytam

Chyba pójde z nia wieczorem do lekarza, tylko nie chce znowu antybiotyku "na wszelki wypadek"
Skórki ? Moze trzeba do Gerbera napisać.
Może d lekarza idź ale nie podawaj antybiotyku gdybyś go dostała. Nie ma sensu tak na wszelki wypadek moze lepiej obserwować. Zęby to też mogą być
Stary 2011-03-02, 15:00   #1337
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość

Zaraz bedzie w DDTVN że nie wolno kawy z mlekiem.. ale do mnie to nie przemawia.. musze jeszcze raz posłuchac...
a czemu nie można? bo przegapiłam

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
MADZIWNIA ja tak samo i nie tylko
chyba oprócz zgagi po kubusiach mam to samo co ty

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Czyli 2 łyżeczki cukru

Polecam stronę protest - wystarczy w google wpisać i powinno wyskoczyć. Tam są wyniki testów. Niestety za wiekszość trzeba zapłacić ale jak Tż chce to warto.
Ja danonków nie kupuję bo dla mnie sa za słodkie a właśnie kiedyś facet z tej strony protest mówił że w badaniach się okazało ze więcej jest wapnia w plasterku żółtego sera niż w danonku.
Moze nie są bezwartościowe ale mają sporo niepotrzebnych maluchom składników

Już o tym kiedyś było ale warto sobie przypomnieć.
Kiedyś też słyszałam że picie kawy bez mleka i cukru moze odchudzać. Sprawdziłam (na rozpuszczalnej) i działa. Niestety jak ktoś ma słaby żołądek to moze być kiepsko.[COLOR="Silver"]

jak bym tak piła to na pewno byłabym chuda taka kawa ostro czyści mi jelita
Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam napisac .. że urodził sie juz synek wujkowi.. na imie ma Danielek.. 3900 i 56

ale słuchajcie jaki numer..
ok pólnocy odeszły jej wody miała cukrzyce ciązowa i bardzo duze probmelu z tarczyca.. do tego bardzo wyskokie cisnienie..
Pogotowie ok 1 w nocy dowiozło ja na porodówke.. i zamaist odrazu jej robic cesarke bo miała 110/180 i rosło.. to czekali do 6 rano az lekarz łaskawie sie obudzi.. bo przeciez w nocy nie beda na cesarke budzic..
a połozne powiedziały że cudem sie udało że dobrze sie skonczyło że z takim wysokim cisnieniem urodziła naturalnie. Mało tego jak dostała parte bo szybko to juz leżała na stole do cesarki ale nie zdazyli jej przygotowac.. nawet sie juz wbili ze znieczuleniem chyba czy jakos tak.. albo i nie udało sie po poozna to niby robiła.. a powinien anestezjolog.. wiec ogólnie mówiła że horror.

byłam tam.. łóżeczko dostali z mopsu od jakiejs pani fajne... nie ma poscieli ani nic.. wiec chyba wprezencie kupie jakis tanszy komplet z ochraniaczem na łóżeczko .. na szcześc ie karmi piersia i chce karmic dłzuej .. oby..
boszzzz co za opis. a co to ma być, że czekają do rana bo lekarza nie chcą budzić, a co on kur.... na wypoczynku tam jest

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czytam sobie watek wrzesniowo pazdziernikowy i wiecie co ...dziewczyna ma 22 miesieczna coreczke, 4 miesiecznego synka i zrobila test,ktory wyszedl pozytywnie lal
OMG, ale szybko le u tz mojego był on najstarszy, za 2 lata jego brat a za rok im się bliźniaki trafiły. Podobnie jak u tej dziewczyny, tylko że ostatnie to dwa, ale mamie tz'ta się upiekło, bo tz'ta ojciec powiedział, że będzie strzelał, póki dziewczynka się nie trafi, no i była ostatnia

Cytat:
nie ma mnie na żadnym

Cytat:
To w sobotę są imieniny Oliwii?

Aneczkka - a ten ranking to tylko tak dla oby dać do zrozumienia co poniektórym w tym mi ze życie to nie wizaż i nei ma sensu tyle czasu tu tracić. Ale ja niedługo wracam do pracy i mnie będzie mniej.
zobaczymy czy nie zatęsknisz

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Tak wogole, to zauważylamw tych kupach skórki od pomidora, no i się wydało -wczoraj TŻ dał Oluni na obiadek słiczek Gerbera, w ktorym były pomidory. Tylko dlaczego zes kórkami, ja sie pytam

ja ostatnio jadłam kukurydzę w puszce i mała wołała, więc jej trochę dałam w nocy stękała, widać było, że brzuch ją boli i kupę robiła z 10 razy i za każdym razem ta kukurydza była ale gorączki nie miała. Ja myślę, że kupy jak najbardziej od skórki mogą być
Stary 2011-03-02, 15:06   #1338
libra777
Zakorzenienie

A ja dzisiaj pojechałam poszaleć po lumpach , także Madziwnia nie będę Cię na razie niepokoić , bo znalazłam to co chciałam, kurtki na podwórko, spodnie , bluzy i gumowce , i teraz lata w nich po domu i nie chce ściągnąć.
Całą torbę rzeczy przyniosłam za 50zł , ja tam nie szukałam specjalnie jakichś firmówek , chciałam tylko coś na dwór żeby miał na przebranie bo mój brudasek straszny.

Dusiaka współczuję choroby , gorączka to raczej nie od pomidora
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:07   #1339
anakazar
Zakorzenienie

[QUOTE=dusiaka;25463866Tak wogole, to zauważylamw tych kupach skórki od pomidora, no i się wydało -wczoraj TŻ dał Oluni na obiadek słiczek Gerbera, w ktorym były pomidory. Tylko dlaczego ze skórkami, ja się pytam

.[/QUOTE]
Może być od skórkiNina się załatwiła tak skórką od kiełbaski.Wymiotowała i gorączke miała.Dzieciak przez ręcę mi się przelewał

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-03-02, 15:11   #1340
libra777
Zakorzenienie

Kawy z mlekiem nie można pić bo kofeina utrudnia trawienie białka w mleku
zresztą dużo tam produktów nie można łączyć np. pomidora i ogórka świeżego utrudnia przyswajanie wit.C
ziemniaków i jajek
sera i mięsa czerwonego
tyle zapamiętałam , acha i herbata utrudnia przyswajanie wapnia, wit. B i coś tam jeszcze

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Mi się wydaje że gorączka to jak jest zatrucie pokarmowe, zatrute jedzenie ale na 100% pewna nie jestem
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:15   #1341
anakazar
Zakorzenienie

Dzisiaj mucha nam wleciała przez okno i Lejdi namiętnie wszystko co fruwa to łapie.Upolowała tą muche,zabiła i zostawiła na podłodze-w ostatnim momencie ja zgarnęłam przed Niną,która chciała ją oczywiście włożyć do buzi

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje że gorączka to jak jest zatrucie pokarmowe, zatrute jedzenie ale na 100% pewna nie jestem
Ja wtedy zadzwoniłam do lekarza i powiedziałam,że mała wymiotuje skórą od kiełbasy i lekarka powiedziała,że to wszystko od zalegającej skóryZwymiotuje całą i będzie zdrowa jak ryba i rzeczywiście tak było.

Ja sama kiedyś się tak załatwiłam pomidorami właśnie-pół nocy wymiotowałam,gorączke też miałam-zgon jednym słowem.
Jak poszło wszystko to wróciłam do żywych.

Stary 2011-03-02, 15:22   #1342
agnieszka09
Wtajemniczenie

a mi Karinka przyniosla ksiazeczke do poczytania robi tak juz od ponad tygodnia

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-02, 15:23   #1343
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wrocilysmy z 3 godzinnego spacerku jaka pogodaaaaaa bozeeeee nigfy wiecej mrozu !
no i polazilam po sklepach ale nie zobaczylam NICZEGO co bym chciala Oliwce kupic, no chyba ze kurtka jedna ale cena 189zl wiec jeszcze mi sie nie pomieszało w mózgu.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:25   #1344
agnieszka09
Wtajemniczenie

na HBO2 leci bardzo fajny film,wlasnie sie zaczal...juz kilka razy go ogladalam,tylko nigdy od poczatku....

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

,,ciekawy przypadek benjamina buttona,, o chlopcu ktory urodzil sie staruszkiem i z roku na rok mlodnial az stal sie niemowlakiem

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-02, 15:34   #1345
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ogladalam, bardzo fajny.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:40   #1346
sidorcia
Rozeznanie

wiecie co, nie wiem czy to prawda ale jak byłam z Natalą w szpitalu na zabiegu, to każdy lekarz i lekarka mówili, że nie powinno mieszzać się czopków z syropkami przeciwgorączkowymi, nie wiem na ile to ;prawda ale tak mi się przypomniało po przeczytaniu dusiaczkowego posta
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:43   #1347
agnieszka09
Wtajemniczenie

SIDORCIA cos moze w tym byc...tak samo jak masci rozgrzewajacych z jakimis lekami przeciwbolowymi,bo moze nawet doprowadzic do smierci...takze ja zawsze czytam ulotki bardzo dokladnie i najlepiej jeszcze w aptece sie zapytac

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-03-02, 15:45   #1348
sidorcia
Rozeznanie

dlatego ja małej staram się nigdynie podawać na zmianę lub jakoś mieszac, bo lekarze wręcz przed rtym przestrzegali.

mała mi spację w laptopie oderwała i mam dotykowy klawisz :P
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:46   #1349
mloda1989
Zakorzenienie

fajny film tylko troche koncowke przekombinowali jak dla mnie
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-02, 15:47   #1350
agnieszka09
Wtajemniczenie

ja to wogole nie biore lekow nwet przeciwbolowych
czytalam artykul o szkodliwosci lekow przeciwbolowych...postara m sie znalezc ten artykul bo jest naprawde bardzo ciekawy

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości