|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Cytat:
JA lubię sprawdzać jakie opcję oferuje dany portal czy program i to stąd a nie z ciekawości co do osoby a do programu. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A co do uzależnienia to ja pod swoim adresem to napisałam. Przez te parę miesięcy trochę mnie tu za dużo było. Fakt ze byłam uziemiona w domu ale to nie zmienia faktu ze co chwila tu zaglądam. Zaczynam i kończę dzień wizazem. Nie chce mi sie czasem rozmawiać ze znajomymi przez telefon bo wolę z Wami siedzieć na Wizazu. I to mnie samą trochę przerażą. JA pracują na kompie więc i tak dużo czasu spędzam przed monitorem. Ale to nic noga sie mam nadzieję zrosła i zacznę znowu aktywnie spędzać czas. Piszę tu tylko i wyłącznie o sobie i swoich odczuciach.
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
![]() Na każdym profilu mamy "pokaż wszystkie staty" i tam jest procentowa ilość postów pisanych na dzień-myślałam,że tak nas podliczasz ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Machaj bardzo podoba mi się Twój zestaw.Tż sam wybrał naszyjnik?
|
|
#1323 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki za odpowiedzi w sprawie pościeli
Dzisiaj sobie zamówię dwa komplety tylko z tż skonsultuję które Te kołdry z ikea fajne tylko nie ma rozmiaru 220x200 największa to 200x200... Mi się wydaje (ale nie wykluczone że się mylę) iż VAT na ciuchy dla dzieci skoczy z 8 na 23% ale tylko w przypadku ubranek dla dzieci do 12 mż .... Także ana nie musisz robić zapasów Mi tam się podobają te rankingi i nie widzę w nich nic uszczypliwego Fajnie jest wiedzieć kto pisze najwięcej i jam rada że to właśnie anakazar
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-02 o 12:27 |
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
a my wczoraj wieczorem byliśmy u znajomych, mają córeczke starszą od Zosi o rok, mała ma strasznie dużo zabawek. Zosia przez 2 godziny nie wychodziła z jej pokoju, byłam w szoku że tyle czasu bawiła się jej zabawkami a swoje ma w nosie i się wogóle nie bawi. Bardzo jej się podobały te drewniane zabawki z ikei
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super prezent
|
|
#1326 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/koldry-koldra-medi...484172549.html a co o tej kołdrze myślicie?? Ja nie lubie jakiś super puchowych i grubych, ale czy ta będzie ok??
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
GMYRELKA ja sie na poscielach kompletnie nie znam
ale wiem,ze warto zainwestowac aby pozniej dobrze i przyjemnie sie spalo...tz kupil juz dwa lata temu poduszki same dwie sztuki za ponad 150 zl ale warte ceny super sa...i co najwazniejsze pierzemy je i nic z nimi sie nie dzieje ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- SARA bo swoje zna a te byly nowoscia dla niej...i dlatego tak zainteresowana byla...
|
#1328 |
|
Wtajemniczenie
|
Cynamonkowa fajna ta stronka tak czytam o tych serkach i
cytuję " ocenę niedostateczną otrzymały serki: Mlekovita, Pilos, OSM Garwolin oraz Páturages" kilka zdań dalej czytam "Ocena sensoryczna badanych serków nie wykazała większych uchybień, jeśli chodzi o którąkolwiek z ocenianych cech. Wszystkie produkty oceniono jako dobre lub bardzo dobre. Najlepszymi właściwościami charakteryzował się serek Piątnica, który jako jedyny spośród badanych nie budził żadnych zastrzeżeń. Oceny bardzo dobre w tej kategorii uzyskały również serki: TIP, Mlekovita, Pilos i OSM Garwolin" a teraz ogłaszam KONIEC bo za chwilę zaczniemy przepraszać,że wogóle cos piszemy,jak jeszcze któraś coś napisze w tym temacie to ja stąd znikam Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-03-02 o 13:02 |
|
|
|
#1329 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj zadzwoniłam o termin składania podań do żłobka, bo chciałabym od września Marciego dać - bagatela 350 dzieci w kolejce czeka więc może jak skończy 5 lat to nastanie Jego kolej
![]() Polityka prorodzinna a żłobków brak ![]()
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie zrobiło sie znowu wiosennie pojde dzis na ndlugi spacer
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
A czym się różni klub malucha od żłobka?? Do klubu też może dziecko codziennie śmigać??
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
ana- marcin wszystko sam wybierał... bransoletke tez od niego dostałam... zamieniłam tylko vespe z lampa alladyna
bo samochodzik i vespa lepiej do siebie pasują![]() i powiedział że na dzień kobiet kupi mi te beads's... to apartowy odpowiednik pandory... tylko z tego co widzę to o dużo tańszy... chociaż też nie są tanie.. chyba poproszę raczej o jakiś inny drobiazg ehh a ja się dziś znowu jakoś gorzej czuję;/ głowa mnie zaczęła boleć... ide obiad robić za chwile mąż wróci z pracy
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to niedozwolone Ale jestem dumna, ze mimo wiecznego siedzenia w pracy i bardzo, bardzo mało wolnego czasu plasuje się tak wysoko... ja to jestem dopiero uzaleźniona, bo ja jak tylko mam chwilke wolnego (a mam rzadko) to wpadam do Was. Mój tz mnie też często ochrzania. Mówi, ze jestem "dzieckiem neostrady" SUPER, ŻE JESTESCIE... WSZYSTKIE!!!!!!!!!! BEZ WYJĄTKU... Uciekam pracować
|
|
#1335 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie udzielam się chyba zbyt często, nie wiem, do której grupy należę i wcale mnie to nie obchodzi. Lubie tu byc i dlatego czasem piszę:
Nocka była fatalna. Wieczorem Ola zrobiła kolejną rzadką kupkę. Przed snem dałam jej trochę kaszki z marchewką, no i cycuś oczywiście. Do 3ej nad ranem wierciła się i jęczała przez sen, w końcu dostała gorączki Dałam nurofen, ale jakoś byle jak - do rana spała w sumie ze trzy godziny, między 3, a 6tą. Rano dałam jej paracetamol w czopku. I żeby nie było tak lekko to rano wymiotowała moim mleczkiem. To nie było takie chlustające, jak podczas jelitówki, tylko takie słabsze, ale było Tak wogole, to zauważylamw tych kupach skórki od pomidora, no i się wydało -wczoraj TŻ dał Oluni na obiadek słiczek Gerbera, w ktorym były pomidory. Tylko dlaczego ze skórkami, ja się pytam ![]() Jak myślicie, czy ta gorączka i kupy moga być od tego pomidora? Wczoraj podejrzewałam zęby, ale te skórki pomidora w każdej kupie... Chyba pójde z nia wieczorem do lekarza, tylko nie chce znowu antybiotyku "na wszelki wypadek" ![]() Muszę niestety zmykać, jestem jakby nie było w pracy, mam za chwilkę kolejne spotkanie, a potem biegiem do domu. Przeczytam Was jak wrócę od lekarza. Mam nadzieję, że lekarz mnie nie załamie kolejną jelitówką.
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2011-03-02 o 14:59 |
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może d lekarza idź ale nie podawaj antybiotyku gdybyś go dostała. Nie ma sensu tak na wszelki wypadek moze lepiej obserwować. Zęby to też mogą być
|
|
#1337 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba oprócz zgagi po kubusiach mam to samo co ty ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
le u tz mojego był on najstarszy, za 2 lata jego brat a za rok im się bliźniaki trafiły. Podobnie jak u tej dziewczyny, tylko że ostatnie to dwa, ale mamie tz'ta się upiekło, bo tz'ta ojciec powiedział, że będzie strzelał, póki dziewczynka się nie trafi, no i była ostatnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj pojechałam poszaleć po lumpach , także Madziwnia nie będę Cię na razie niepokoić , bo znalazłam to co chciałam, kurtki na podwórko, spodnie , bluzy i gumowce , i teraz lata w nich po domu i nie chce ściągnąć.
Całą torbę rzeczy przyniosłam za 50zł , ja tam nie szukałam specjalnie jakichś firmówek , chciałam tylko coś na dwór żeby miał na przebranie bo mój brudasek straszny. Dusiaka współczuję choroby , gorączka to raczej nie od pomidora |
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dusiaka;25463866Tak wogole, to zauważylamw tych kupach skórki od pomidora, no i się wydało -wczoraj TŻ dał Oluni na obiadek słiczek Gerbera, w ktorym były pomidory. Tylko dlaczego ze skórkami, ja się pytam
![]() Jak myślicie, czy ta gorączka i kupy moga być od tego pomidora? Wczoraj podejrzewałam zęby, ale te skórki pomidora w każdej kupie... Chyba pójde z nia wieczorem do lekarza, tylko nie chce znowu antybiotyku "na wszelki wypadek" ![]() .[/QUOTE] Może być od skórki
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Kawy z mlekiem nie można pić bo kofeina utrudnia trawienie białka w mleku
zresztą dużo tam produktów nie można łączyć np. pomidora i ogórka świeżego utrudnia przyswajanie wit.C ziemniaków i jajek sera i mięsa czerwonego tyle zapamiętałam , acha i herbata utrudnia przyswajanie wapnia, wit. B i coś tam jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Mi się wydaje że gorączka to jak jest zatrucie pokarmowe, zatrute jedzenie ale na 100% pewna nie jestem |
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mucha nam wleciała przez okno i Lejdi namiętnie wszystko co fruwa to łapie.Upolowała tą muche,zabiła i zostawiła na podłodze-w ostatnim momencie ja zgarnęłam przed Niną,która chciała ją oczywiście włożyć do buzi
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Ja sama kiedyś się tak załatwiłam pomidorami właśnie-pół nocy wymiotowałam,gorączke też miałam-zgon jednym słowem. Jak poszło wszystko to wróciłam do żywych.
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi Karinka przyniosla ksiazeczke do poczytania
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilysmy z 3 godzinnego spacerku
jaka pogodaaaaaa bozeeeee nigfy wiecej mrozu !no i polazilam po sklepach ale nie zobaczylam NICZEGO co bym chciala Oliwce kupic, no chyba ze kurtka jedna ale cena 189zl wiec jeszcze mi sie nie pomieszało w mózgu.
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
na HBO2 leci bardzo fajny film,wlasnie sie zaczal...juz kilka razy go ogladalam,tylko nigdy od poczatku....
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ,,ciekawy przypadek benjamina buttona,, o chlopcu ktory urodzil sie staruszkiem i z roku na rok mlodnial az stal sie niemowlakiem
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
ogladalam, bardzo fajny.
|
|
#1346 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co, nie wiem czy to prawda ale jak byłam z Natalą w szpitalu na zabiegu, to każdy lekarz i lekarka mówili, że nie powinno mieszzać się czopków z syropkami przeciwgorączkowymi, nie wiem na ile to ;prawda ale tak mi się przypomniało po przeczytaniu dusiaczkowego posta
|
|
|
|
#1347 |
|
Wtajemniczenie
|
SIDORCIA cos moze w tym byc...tak samo jak masci rozgrzewajacych z jakimis lekami przeciwbolowymi,bo moze nawet doprowadzic do smierci...takze ja zawsze czytam ulotki bardzo dokladnie i najlepiej jeszcze w aptece sie zapytac
|
#1348 |
|
Rozeznanie
|
dlatego ja małej staram się nigdynie podawać na zmianę lub jakoś mieszac, bo lekarze wręcz przed rtym przestrzegali.
mała mi spację w laptopie oderwała i mam dotykowy klawisz :P
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
fajny film
tylko troche koncowke przekombinowali jak dla mnie
|
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to wogole nie biore lekow nwet przeciwbolowych
czytalam artykul o szkodliwosci lekow przeciwbolowych...postara m sie znalezc ten artykul bo jest naprawde bardzo ciekawy
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

Ja czasami wpadał na intymne a tam to takie laski niektóre głupie,że aż się proszą o odpowiedni komentarz i powstrzymać się nie mogę
i jeszcze o tym piszesz tutaj...