|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
![]() Na razie to chyba na tyle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1322 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Uda się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny... czy można się przyłączyć?
stoję własnie na takim zakręcie - nie, nie rozstałam się z facetem - rozstałam się z dawną sobą - nieuważna, bezwolną, słabą, nie mającą siły na życie - bez pasji i celu w życiu dziewczyną stoję właśnie na zakręcie - przed sobą mam pełną wyboi drogę - jest zawiła i kręta, ale mimo to chce nią iść, bo wiem, że na jej końcu coś jest.. każdy jest kowalem swojego losu, mogę mieć to co chcę i być kim chcę.. i będę i osiągnę to na początek? okryję pasję - zawsze chciałam nauczyć się pole dance, ale nigdy nei miałam odwagi- jak tylko dostanę wypłatę zapisuję się po drugie ogarniam jedzenie, rzucam słodycze - będzie ciężko? bardzo - kocham jeść- w zasadzie to cierpię na BED, ale ... wiem,że dam sobie radę- mam wspaniałego TŻ, na którego mogę zawsze liczyć - tym razem powiem mu konkretnie jakiej pomocy, a nie tylko "nikt nie może mi pomóc" jak zawsze- przecież wiem, że On jako jedyny może.. na razie tyle ...
ćwiczę ![]() zdrowo się odżywiam ![]() dbam o siebie i swoich bliskich ![]() ZJEDZ TĘ ŻABĘ ! ![]() Edytowane przez polny mak Czas edycji: 2011-12-01 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() i bardzo dobrze, że się nie rozstałaś - tutaj jest nie tylko kółko osób po rozstaniu. Chodzi o wyjście z zakrętu, a że taki się zdarza... co zrobić. Widzę, że masz dużą motywację. To świetnie. Bez tego nawet nie da się ruszyć z miejsca. Dobrze, że masz kogoś, kto jest w stanie Ci pomóc. I życzę Ci tego, żebyś mu powiedziała, o co chodzi. Przecież nikt nie ma zdolności jasnowidzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Inspire wysle Ci w najblizszych dniach jakies stare dzieła
![]() znow sie pochorowałam wszystko mnie boli,masakra.. nawet nie mam siły nic tutaj czytac.. milego wieczorku zycze Dziewczynki ![]()
![]() |
#1327 |
Kuźnia inspiracji
|
Hmmm... po prostu staram się bardzo wyważać słowa. I zastanawiać się kilkanaście razy. I jak coś mnie wkurzy to oddycham i staram się to wypuścić z powietrzem
![]() Ssami, liczę na to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mnie to zaczyna dziwić ![]() Zrozumiałabym wszystko , nawet to gdyby sobie kogoś znalazł po 2 tyg ale nie po takich słowach, bo to oznacza tylko jedno, że jest perfidnym kłamcą .
. Edytowane przez tuliiipanek Czas edycji: 2011-12-02 o 23:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
High Quality Since 2007
|
Ohh ja słyszałam takie słowa, że potem naprawdę się mogłam tylko poczuć jeszcze gorzej... Gdy on się czuł wciąż świetnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
Cóż, w każdym bądź razie wiadomo, że na takie teksty sie już nie nabierzemy. Cytat:
W każdym bądź razie mozesz to tez tłumaczyć, że wiedział, że tak bardzo się pomylił, rozstając sie z Tobą że aż musiał zatopić smutki w innej ![]() A że jest kłamcą, to co zrobić... szkoda tylko tej dziewczyny. Tak btw to gratulacje, bo o ile dobrze widziałam to zdobyłaś coś w tym konkursie z banerkiem ![]() A i niech sie czuje tak dalej, przyjdzie dzień, w którym będzie sie czuł tak samo, a nawet gorzej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
High Quality Since 2007
|
Wiecie co, tak sobie napiszę odkrywczą myśl tutaj - życie nie jest proste, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Chciałam przez to powiedzieć, że zupełnie inaczej wygląda świat z punktu widzenia osoby, która podejmuje decyzję o rozstaniu, a zupełnie inaczej z perspektywy osoby, z którą się zrywa.
Rozstałam się z moim byłym jakiś miesiąc temu, a przedwczoraj poznałam świetnego chłopaka, nie mogę się już doczekać następnej rozmowy z nim. Wczoraj byłam na imprezie, też było świetnie. Teoretycznie ktoś też mógłby powiedzieć, że się już pocieszam i świetnie bawię, a przecież tak niedawno się z kimś dla mnie ważnym, rozstałam... Cały problem z mojej strony polegał chyba jednak na tym, że tak naprawdę było źle między nami już od kilku miesięcy i to rozstanie było dla mnie uwolnieniem się od wielu stresów, nerwów, przepłakanych nocy... Nie skarżyłam się wtedy aż tak, bo kochałam go i wierzyłam, że to wszystko da się naprawić. Po rozstaniu tak naprawdę poczułam wielką ulgę. Nie tęsknię za nim obsesyjnie. Dbam o siebie, robię wszystko to, czego mi brakowało, co miałam kiedyś i przed związkiem, a potem mi tego jednak brakowało. Czuję to najlepiej teraz, po rozstaniu. Wcześniej nie zdawałam sobie aż tak sprawy z tego, że przestałam dawać sobie samej małe przyjemności. Jasne, że różnica polega na tym, że nie mówiłam swojemu byłemu "tak bardzo cię kocham, ale muszę się rozstać", nie owijałam w bawełnę. Jasne, że są też takie rzeczy, których mi brakuje, które miał tylko on. Ale mimo wszystko też nie cierpię jakoś strasznie i więcej jest we mnie ulgi na ten moment. Tyle moich przemyśleń na dziś... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak zdobyłam, jestem na 14 miejscu ![]() ![]() W ogóle za dwa tyg eks ma urodziny i teraz nie wiem czy wysłać mu życzenia czy nie ![]()
![]() |
![]() |
#1334 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Wydaje mi się, że i tak na pewien sposób jest to pocieszenie, po prostu mimowolna reakcja obronna organizmu. Widocznie tak być musi. Ale czytając to, co jest niżej, to chyba była to dobra decyzja dla obu stron. Jeżeli były ma również takie mniemanie, to wszystko w porządku. Cytat:
Kurczę, faceta mi brakuje... nie eksa, ale innego. No i gdzie on jest? ![]() Cytat:
![]() Ja raczej przymierzam się do złozenia życzeń eksowi, ale że to dopiero w lutym, to chyba mogę się rozmyślić jeszcze. W każdym bądź razie co Ci szkodzi, napisać życzenia możesz. Przecież nie musi od razu sobie myśleć nie wiadomo co. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
High Quality Since 2007
|
Mój były z tego co widzę nie pogodził się z rozstaniem. Uważał, że wszystko jest w porządku, nie widział życia w ten sposób co ja, nie widział problemów tam, gdzie dla mnie były one ogromne i ciężkie. Dlatego na początku w ogóle nie uwierzył w to, że się z nim rozstaję.
Choć wiesz, życie bywa ironiczne. Być może to on szybciej z kimś będzie, a nie ja ![]() Ale mimo wszystko wierzę w to, że i Ty i ja - znajdziemy sobie kogoś fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja mam taką nadzieję. A może jest gdzieś blisko i go nie zauważam... w takim razie jeżeli mnie czyta w tym momencie to proszę się odezwać do mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
High Quality Since 2007
|
Hehehe, nie chcę Cię martwić, ale to głównie kobiece forum i jednak chyba musisz go olśnić gdzieś troszkę dalej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chyba wyślę te życzenia, ale takie "wszystkiego najlepszego " koniec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1339 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
A w szczególności ego tych dupków eksów
![]()
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Ja też, jak leci w tv ta reklama świąteczna to aż udziela mi się ta atmosfera
![]()
![]() |
#1343 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Kuźnia inspiracji
|
No i przycichło tak jakoś...
Podsumuję te kilka dni: bywało lepiej, ale nie jest źle. To wszystko chyba trochę przez pms, bo wszystko mnie wkurza. Dosłownie i w przenośni. A co do tematu-bumerang to wczoraj widziałam eska 9siedział niedaleko mnie) z nietęgą miną... chyba go dziewczyna wkurzyła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
High Quality Since 2007
|
U mnie kiepsko na różnych polach. Ale póki co naiwnie liczę na to, że potem nastąpi odbicie się od dna po prostu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
u mnie tak sobie.. nie potrafie zmienic myslenia, moze to przez ta pogode? bo wczoraj jak padal snieg to zaczelam nawet sprzatac w pokoju z OCHOTA :P chociaz byla 22 ;-) nie wiem, jakas taka jestem rozwalona... nie umiem sie zmotywowac :/ zeby nie jesc slodyczy, zaczac cwiczyc, dbac o siebie, mam tyle fajnych ciuchow a ja zakladam stare spodnie i byle jaka koszulke, paznokcie nie zrobione, wszystko takie mdle.. tak bym chciala sie zmotywowac i byc taka 'fajna' a nie umiem.. .wlasnie powinnam siedziec na zajeciach i prosze, nie poszlam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie też jakos tak nijako
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny możecie mi pomóc? poszukuję takiej spódnicy a nigdzie nie mogę znaleźć,może widziałyście gdzieś taką? 1.jpg A i wiecie co? ten mój eks nawet tych 4 miesięcy samotnie nie wytrzymał, podobno spotykał się z nią od razu po zerwaniu ze mną, nie zdziwiłabym się gdyby to ona też była przyczyną jego decyzji . Poza tym on w czasie tej przerwy naszej sam mi powiedział,że rozmawiał z nią gdzieś na jednej z imprez, niby tylko rozmawiał ale teraz już nic mnie nie zdziwi. Kretyn.
![]() |
#1348 |
Kuźnia inspiracji
|
ama4, opowiedz coś o tym, może zaradzimy
![]() kurde, u mnie też jest problem z niechciejstwem niestety. Tylko bym spała... boję się, że coś z organizmem mam nie tak ![]() tuliiipanku, jaki? Ten podobny do mojej nieudolnej próby rysunku? Kiecki nie widziałam, nawet nie chce mi się po sklepach chodzić. U mnie było to samo pewnie, tylko że zaczęło się prawdopodobnie wtedy, kiedy robił mi piekło. Faaajnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
High Quality Since 2007
|
Inspire, dzięki za chęci, ale obawiam się, że może być nieco ciężko
![]() ![]() Tuliiiipanek, spódnica śliiiiiiiiiiczna ![]() ![]() ckin2u, nie ma prostszego sposobu do zmuszenia się do ćwiczeń niż kupienie karnetu! Będzie Ci tak żal wydanych pieniędzy, że pójdziesz choćby skały srały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
w tym problem ze ja na typowa silownie czy fitness nie mam po prostu.. czasu !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.