|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Fanpejcz Szarliz: https://www.facebook.com/charlizemystery
![]() Prawdę powiedziawszy, mogłabym wymienić kilka rzeczy z tego fanpejcza, które mnie rozwaliły, ale chyba lepiej będzie sobie darować, coby nie zostać zawistnym Polaczkiem. Hm, czy muffiny to teraz jakaś wyższa forma lansu, która zdeklasowała kubek ze Starbucksa? Pytam, bo ostatnio dość często je widzę w internecie, wcale nie na blogach kulinarnych.
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-04-18 o 10:21 |
|
|
|
#1323 | ||||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
.
|
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co kto lubi. na tych załączonych zdj przy aukcji wygląda to zupełnie inaczej niż w rzeczywistości ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
wstydu nie masz! tak się obnosić i chwalić, że Cie na Zare stać ![]()
|
||
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
ależ proszę: https://www.facebook.com/charlizemystery
[uhuhu, nie ogarłam, że ktoś mnie srogo wyprzedził, wybaczcie] Swoją drogą, dopiero na fanpejdżu widać, jak strasznie bierze wszystko do siebie - dziwne jak na kogoś, kto twierdzi, że osiągnął taaaki sukces... Gumka jak gumka. 35 zł + przesyłka bym za nią nie dała. Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-04-18 o 10:27 |
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
niestety w wielu wypowiedziach mozna to odczuć
![]() a wracając do tematu gumek, gdybym miala do nich dostep, pewnie tez bym rozkręciła biznes ze 100% marżą a co!swoja droga w Niemczech takie procedery na ebayu sa jak chleb powszedni, zwlaszcza torebki z primark, w sklepie 12€, na ebayu 29,90€ kupujący są
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie kurde gumkę do włosów z H&M
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
Toż i na naszym Allegro, Primark bije rekordy cenowe i jeszcze jeden z drugim pisze na aukcji, że Primark/Atmosphere to"doskonałej jakości, stylowa i świetnie uszyta odzież"
- cytat dosłownyPoza tym nie rozumiem też sprzedawców handlujących Zarą. Zara ma obecnie polski sklep online. Skoro ktoś kupuje na All, to ma internet i może kupić w Zarze. Skąd się biorą aukcje, gdzie sobie facet życzy 400 zł za spódnicę (z nowej kolekcji, żeby nie było, że unikat i stary), podczas gdy w sklepie internetowym Zary kosztuje ona 169zł?
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2012-04-18 o 10:46 |
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szczerze to nie myslalam ze jest taka ksiezniczka ktora na fejsie analizuje komenty pod ciuchami...gumka brak slow
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
||
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
e tam, bez przesady
powiem za siebie, że ja mam tutaj przede wszystkim niezły ubaw patrząc na to co poniektórzy ludzie wymyślają, ubierają itd. raz mnie to irytuje, drugi raz dziwi, a czasem tylko bawi - nie piszę tu nic, bo komuś zazdroszczę, bo niby czego mam zazdrościć w takim wątku jak ten nie wiem czemu niektóre osoby, w krytyce czegokolwiek doszukują się jedynie zawiści i jadu. powinny raczej poszukać przyczyn u tej drugiej,krytykowanej, strony takich jak np. głupota i wielu innych![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuszki, a jak to właściwie jest z tymi podatkami od sprzedaży? to nie jest tak, że z podatku zwolnione są tylko te rzeczy, które się użytkowało pół roku? z jednej strony czuję, że coś sobie ubzdurałam, ale z drugiej wydaje mi się, że coś w tu jest na rzeczy
ciekawe czy Czarlizka prowadzi jakąś działalność
|
|
|
|
#1333 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Btw przypomniało mi się, że do szału mnie doprowadza używanie w komentarzach słowa "Polaczki", najczęściej łączona z "zawistne" i "zakompleksione". Słowo jest obrzydliwe i mam wrażenie, że używający go obraża sam siebie przy okazji.
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 2 czasami chęć kupienia wymarzonej rzeczy jest tak silna, że się dopłaca - a kto na tym zyska? Oczywiście sprzedający
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Charlize na tym całym fanpejdżu niepotrzebnie się tłumaczy z tej aukcji. Chciała to sprzedała, następna partia będzie po 70 zł i też się sprzeda. Najbardziej mnie śmieszy ta cała burza w komentarzach, wybaczcie ale to jest naprawdę śmieszne rzucać się na kogoś bo drogo gumki na allegro sprzedaje ![]() Pośmiać się z tego można, ale żeby tak wyzywać Charlize-Karolinę? Ktoś tam napisał, że zaraz ją "zeżrą jak psy" no i trochę racji miał ![]() To akurat wiadomo nie od dziś Przepraszam, ale se musiałam ulżyć, chyba mi się okres zbliża
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, a co ona osiągnęła? Otworzyła własną firmę, odkryła lek na raka, czy dokarmia szczeniaczki? Póki co, to kojarzę ją tylko z bloga, gdzie pokazuje, jak to pije kawę, albo ubiera się niezgodnie z pogodą za oknem
. Jeśli zarabianie na badziewiach i wyginanie się przed aparatem jest domeną sukcesu, to ja wolę jednak zostać kurą domową .
|
|
|
|
#1341 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Ale lepiej się nie odzywać bo zaraz będziemy wyzwane od hejterów ![]() A propos - Kamila coraz fajniejsze prezenty dostaje, fajnie sie ma
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
kogo nie stać na gumkę z H&M lub nie ma( ponieważ wszystkie zostały wykupione prze Charlize na waciki) niech zmontuje sobie drucianą
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1344 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#1345 |
|
Zadomowienie
|
ja rozumiem, kupic taniej, sprzedac drozej- ale cos unikatowego, a nie gumke do wlosow z haemu
hmm... mam duzo frotek i innych pier.dolek do wlosow, moze zaczne je opychac ?drobna rozwalka z dzis- pani w szpilkach z czubem i bialych skarpetach
|
#1346 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.tak w ogole, przejrzalam posty na fanpejdzu i przyznam, ze nie odebralam wypowiedzi Charlize jakos negatywnie. ona tam zostala zwyczajnie zaatakowana^^. i napisala wprost, ze chce zarobic na tych ozdobach, wiec kompletnie nie widze w czym problem. przy okazji - jakas panna sie przyznala, ze puscila dwie za 69 zl .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-18 o 12:51 |
|
|
|
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i raczej w jakichś normalnych systemach bannerowych typu Google AdSense, a nie na takiej zasadzie, że konkretna firma płaci mi określoną sumę za to, że na mojej stronie wisi ich reklama. Firma się przydaje czasami. Ej, ale powiem Wam, że na tych blogach niektórzy naprawdę trzepią niezłą kasę - na moim marniutkim i biedniutkim blogasku przy jednej reklamie przez tydzień zarobiłam 4zł sikam ze śmiechu. Chyba sobie zostawię ten bannerek ). Jak patrzę na niektóre popularne blogi i ilość reklam, to to muszą być pieniądze spokooojnie wystarczające na utrzymanie.Nigdy nie podejrzewałam, że będę broniła Charlize, zważywszy na jej ostatnią akcję ze mną w roli głównej, ale z tymi gumkami... No cóż, jeśli może, to dlaczego nie? Mnie rozwalają koraliki Pandora/Trollbeads za 120zł/szt. czy te sznurkowe bransoletki Lilou, które, biorąc pod uwagę materiały, są warte jakieś 5zł. Ludzie to o dziwo kupują za kilkanaście razy tyle i zbierają tego tony, więc skoro jest popyt... No, ale to o samych gumkach, a postawa Charlize jak zwykle rozbrajająca. |
|
|
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz coś więcej o tej akcji
Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-04-18 o 13:11 |
||
|
|
|
#1349 | ||
|
AGA :)
|
Cytat:
Elyta ![]() Cytat:
![]() Właśnie, właśnie !
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
W poprzednim wątku było - zadedykowała mi zdjęcie swojego obiadu, żeby mi udowodnić, że nie ma anoreksji ani puchliny głodowej
![]() EDIT: Czyżby jakieś kochane duszyczki mi kliknęły w reklamę po tym, jak o niej napisałam? ![]() EDIT II: Jeśli mi kiedyś odwali tak jak niektórym, to zobowiązuję Was do przyjechania do mnie i nakopania mi tyłka, co Wy na to? Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-18 o 13:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

)

ale co kto lubi. na tych załączonych zdj przy aukcji wygląda to zupełnie inaczej niż w rzeczywistości 
wstydu nie masz! tak się obnosić i chwalić, że Cie na Zare stać 

- cytat dosłowny