![]() |
#1321 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Fanpejcz Szarliz: https://www.facebook.com/charlizemystery
![]() Prawdę powiedziawszy, mogłabym wymienić kilka rzeczy z tego fanpejcza, które mnie rozwaliły, ale chyba lepiej będzie sobie darować, coby nie zostać zawistnym Polaczkiem. ![]() Hm, czy muffiny to teraz jakaś wyższa forma lansu, która zdeklasowała kubek ze Starbucksa? Pytam, bo ostatnio dość często je widzę w internecie, wcale nie na blogach kulinarnych. ![]()
Wish it. Dream it. Do it. ![]() No rest is worth anything except the rest that is earned. (Aparatka od 28.02.2013 ![]() Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-04-18 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Raczkowanie
|
ależ proszę: https://www.facebook.com/charlizemystery
[uhuhu, nie ogarłam, że ktoś mnie srogo wyprzedził, wybaczcie] Swoją drogą, dopiero na fanpejdżu widać, jak strasznie bierze wszystko do siebie - dziwne jak na kogoś, kto twierdzi, że osiągnął taaaki sukces... Gumka jak gumka. 35 zł + przesyłka bym za nią nie dała. Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-04-18 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
niestety w wielu wypowiedziach mozna to odczuć
![]() ![]() a wracając do tematu gumek, gdybym miala do nich dostep, pewnie tez bym rozkręciła biznes ze 100% marżą ![]() swoja droga w Niemczech takie procedery na ebayu sa jak chleb powszedni, zwlaszcza torebki z primark, w sklepie 12€, na ebayu 29,90€ ![]() ![]()
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zadomowienie
|
Toż i na naszym Allegro, Primark bije rekordy cenowe i jeszcze jeden z drugim pisze na aukcji, że Primark/Atmosphere to"doskonałej jakości, stylowa i świetnie uszyta odzież"
![]() Poza tym nie rozumiem też sprzedawców handlujących Zarą. Zara ma obecnie polski sklep online. Skoro ktoś kupuje na All, to ma internet i może kupić w Zarze. Skąd się biorą aukcje, gdzie sobie facet życzy 400 zł za spódnicę (z nowej kolekcji, żeby nie było, że unikat i stary), podczas gdy w sklepie internetowym Zary kosztuje ona 169zł?
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2012-04-18 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() gumka brak slow ![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
e tam, bez przesady
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki, a jak to właściwie jest z tymi podatkami od sprzedaży? to nie jest tak, że z podatku zwolnione są tylko te rzeczy, które się użytkowało pół roku? z jednej strony czuję, że coś sobie ubzdurałam, ale z drugiej wydaje mi się, że coś w tu jest na rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Btw przypomniało mi się, że do szału mnie doprowadza używanie w komentarzach słowa "Polaczki", najczęściej łączona z "zawistne" i "zakompleksione". Słowo jest obrzydliwe i mam wrażenie, że używający go obraża sam siebie przy okazji. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 2 czasami chęć kupienia wymarzonej rzeczy jest tak silna, że się dopłaca - a kto na tym zyska? Oczywiście sprzedający ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Charlize na tym całym fanpejdżu niepotrzebnie się tłumaczy z tej aukcji. Chciała to sprzedała, następna partia będzie po 70 zł i też się sprzeda. Najbardziej mnie śmieszy ta cała burza w komentarzach, wybaczcie ale to jest naprawdę śmieszne rzucać się na kogoś bo drogo gumki na allegro sprzedaje ![]() Pośmiać się z tego można, ale żeby tak wyzywać Charlize-Karolinę? Ktoś tam napisał, że zaraz ją "zeżrą jak psy" no i trochę racji miał ![]() To akurat wiadomo nie od dziś ![]() ![]() Przepraszam, ale se musiałam ulżyć, chyba mi się okres zbliża ![]()
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, a co ona osiągnęła? Otworzyła własną firmę, odkryła lek na raka, czy dokarmia szczeniaczki? Póki co, to kojarzę ją tylko z bloga, gdzie pokazuje, jak to pije kawę, albo ubiera się niezgodnie z pogodą za oknem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() A propos - Kamila coraz fajniejsze prezenty dostaje, fajnie sie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Wtajemniczenie
|
kogo nie stać na gumkę z H&M lub nie ma( ponieważ wszystkie zostały wykupione prze Charlize na waciki) niech zmontuje sobie drucianą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zadomowienie
|
ja rozumiem, kupic taniej, sprzedac drozej- ale cos unikatowego, a nie gumke do wlosow z haemu
![]() ![]() drobna rozwalka z dzis- pani w szpilkach z czubem i bialych skarpetach ![]()
#1346 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() tak w ogole, przejrzalam posty na fanpejdzu i przyznam, ze nie odebralam wypowiedzi Charlize jakos negatywnie. ona tam zostala zwyczajnie zaatakowana^^. i napisala wprost, ze chce zarobic na tych ozdobach, wiec kompletnie nie widze w czym problem. przy okazji - jakas panna sie przyznala, ze puscila dwie za 69 zl ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-04-18 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy nie podejrzewałam, że będę broniła Charlize, zważywszy na jej ostatnią akcję ze mną w roli głównej, ale z tymi gumkami... No cóż, jeśli może, to dlaczego nie? Mnie rozwalają koraliki Pandora/Trollbeads za 120zł/szt. czy te sznurkowe bransoletki Lilou, które, biorąc pod uwagę materiały, są warte jakieś 5zł. Ludzie to o dziwo kupują za kilkanaście razy tyle i zbierają tego tony, więc skoro jest popyt... No, ale to o samych gumkach, a postawa Charlize jak zwykle rozbrajająca. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz coś więcej o tej akcji ![]()
![]() Edytowane przez Lady in Blue Czas edycji: 2012-04-18 o 12:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | ||
AGA :)
|
Cytat:
Elyta ![]() Cytat:
![]() Właśnie, właśnie ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Wtajemniczenie
|
W poprzednim wątku było - zadedykowała mi zdjęcie swojego obiadu, żeby mi udowodnić, że nie ma anoreksji ani puchliny głodowej
![]() EDIT: Czyżby jakieś kochane duszyczki mi kliknęły w reklamę po tym, jak o niej napisałam? ![]() ![]() ![]() EDIT II: Jeśli mi kiedyś odwali tak jak niektórym, to zobowiązuję Was do przyjechania do mnie i nakopania mi tyłka, co Wy na to? Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-04-18 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.