Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-18, 09:12   #1321
RiverOfDirt
Rozeznanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Fanpejcz Szarliz: https://www.facebook.com/charlizemystery

Prawdę powiedziawszy, mogłabym wymienić kilka rzeczy z tego fanpejcza, które mnie rozwaliły, ale chyba lepiej będzie sobie darować, coby nie zostać zawistnym Polaczkiem.

Hm, czy muffiny to teraz jakaś wyższa forma lansu, która zdeklasowała kubek ze Starbucksa? Pytam, bo ostatnio dość często je widzę w internecie, wcale nie na blogach kulinarnych.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )

Edytowane przez RiverOfDirt
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:21
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:16   #1322
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
fanpejdza
zalinkujcie!

fanpejdz

Ja myślę, że po prostu Charlize się w poprzewracało
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:21   #1323
siarka40
Szef ds. Wymianek

bardzo nie podobaja mi sie otoczki i same brodawki piersi tej Malwiny, kimkolwiek ona jest^^.

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Za używaną gumkę do włosów, która normalnie w sklepie kosztuje 14.90?
niestety, gumka nowka sztuka, nie uzywana - leee .

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
dzieki.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
dzieki rowniez .
Stary 2012-04-18, 09:24   #1324
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
fanpejdz

to już się chyba dawno stało, nie pierwsza taka akcja z jej strony a co do tej gumki.. myślę, że mój zdolny tatuś mógłby taką zmajstrować w parę chwil, nie warte to to 15 zł, a co dopiero 35zł ale co kto lubi. na tych załączonych zdj przy aukcji wygląda to zupełnie inaczej niż w rzeczywistości

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

tak fokle, przypomnialo mi sie, ze wczoraj caly dzien chodzilam w spodnicy dzinsowej z - tadam - ZARY .
wstydu nie masz! tak się obnosić i chwalić, że Cie na Zare stać
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:25   #1325
agneshelene
Raczkowanie

ależ proszę: https://www.facebook.com/charlizemystery
[uhuhu, nie ogarłam, że ktoś mnie srogo wyprzedził, wybaczcie]

Swoją drogą, dopiero na fanpejdżu widać, jak strasznie bierze wszystko do siebie - dziwne jak na kogoś, kto twierdzi, że osiągnął taaaki sukces...
Gumka jak gumka. 35 zł + przesyłka bym za nią nie dała.

Edytowane przez agneshelene
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:27
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:35   #1326
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn? Że na tym wątku są pełni zawiści i jadu polaczki?
niestety w wielu wypowiedziach mozna to odczuć

a wracając do tematu gumek, gdybym miala do nich dostep, pewnie tez bym rozkręciła biznes ze 100% marżą a co!

swoja droga w Niemczech takie procedery na ebayu sa jak chleb powszedni, zwlaszcza torebki z primark, w sklepie 12€, na ebayu 29,90€ kupujący są
Stary 2012-04-18, 09:40   #1327
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość

Swoją drogą, dopiero na fanpejdżu widać, jak strasznie bierze wszystko do siebie - dziwne jak na kogoś, kto twierdzi, że osiągnął taaaki sukces...
Gumka jak gumka. 35 zł + przesyłka bym za nią nie dała.
taa.. powinna w ogóle nie odpisywać na tego typu wypowiedzi i reakcje, wiele znanych bloggerek i osób tak postępuje i dobrze na tym wychodzą. w odwrotnej sytuacji sama siebie pokazuje w złym świetle, a każde słowo świadczy o tym, że właśnie nie jest profesjonalistką, która tylee osiągneła - jak sama twierdzi..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 09:40   #1328
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

a wracając do tematu gumek, gdybym miala do nich dostep, pewnie tez bym rozkręciła biznes ze 100% marżą a co!

swoja droga w Niemczech takie procedery na ebayu sa jak chleb powszedni, zwlaszcza torebki z primark, w sklepie 12€, na ebayu 29,90€ kupujący są
Wiesz, jeżeli chodzi o torebki, buty czy ciuchy to akurat jestem w stanie to zrozumieć Ale nie kurde gumkę do włosów z H&M
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:43   #1329
Vilqa
Zadomowienie

Toż i na naszym Allegro, Primark bije rekordy cenowe i jeszcze jeden z drugim pisze na aukcji, że Primark/Atmosphere to"doskonałej jakości, stylowa i świetnie uszyta odzież" - cytat dosłowny

Poza tym nie rozumiem też sprzedawców handlujących Zarą. Zara ma obecnie polski sklep online. Skoro ktoś kupuje na All, to ma internet i może kupić w Zarze. Skąd się biorą aukcje, gdzie sobie facet życzy 400 zł za spódnicę (z nowej kolekcji, żeby nie było, że unikat i stary), podczas gdy w sklepie internetowym Zary kosztuje ona 169zł?

Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo"

Edytowane przez Vilqa
Czas edycji: 2012-04-18 o 09:46
Vilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:45   #1330
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Fanpejcz Szarliz: https://www.facebook.com/charlizemystery

Prawdę powiedziawszy, mogłabym wymienić kilka rzeczy z tego fanpejcza, które mnie rozwaliły, ale chyba lepiej będzie sobie darować, coby nie zostać zawistnym Polaczkiem.

Hm, czy muffiny to teraz jakaś wyższa forma lansu, która zdeklasowała kubek ze Starbucksa? Pytam, bo ostatnio dość często je widzę w internecie, wcale nie na blogach kulinarnych.
Cytat:
fanpejdz

szczerze to nie myslalam ze jest taka ksiezniczka ktora na fejsie analizuje komenty pod ciuchami...

gumka brak slow
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 09:59   #1331
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
e tam, bez przesady powiem za siebie, że ja mam tutaj przede wszystkim niezły ubaw patrząc na to co poniektórzy ludzie wymyślają, ubierają itd. raz mnie to irytuje, drugi raz dziwi, a czasem tylko bawi - nie piszę tu nic, bo komuś zazdroszczę, bo niby czego mam zazdrościć w takim wątku jak ten nie wiem czemu niektóre osoby, w krytyce czegokolwiek doszukują się jedynie zawiści i jadu. powinny raczej poszukać przyczyn u tej drugiej,krytykowanej, strony takich jak np. głupota i wielu innych

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Wiesz, jeżeli chodzi o torebki, buty czy ciuchy to akurat jestem w stanie to zrozumieć Ale nie kurde gumkę do włosów z H&M
otóż to przecież to kawałek metalu i zwykła gumeczka za 3 zł tak naprawde
Stary 2012-04-18, 10:04   #1332
motyla
Zakorzenienie

dziewuszki, a jak to właściwie jest z tymi podatkami od sprzedaży? to nie jest tak, że z podatku zwolnione są tylko te rzeczy, które się użytkowało pół roku? z jednej strony czuję, że coś sobie ubzdurałam, ale z drugiej wydaje mi się, że coś w tu jest na rzeczy ciekawe czy Czarlizka prowadzi jakąś działalność
motyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:05   #1333
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
fanpejdz

Przeczytałam dyskusję, jaka Charlize jest bezczelna, nawet się z tym nie kryje

Btw przypomniało mi się, że do szału mnie doprowadza używanie w komentarzach słowa "Polaczki", najczęściej łączona z "zawistne" i "zakompleksione". Słowo jest obrzydliwe i mam wrażenie, że używający go obraża sam siebie przy okazji.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:08   #1334
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość

Btw przypomniało mi się, że do szału mnie doprowadza używanie w komentarzach słowa "Polaczki", najczęściej łączona z "zawistne" i "zakompleksione". Słowo jest obrzydliwe i mam wrażenie, że używający go obraża sam siebie przy okazji.
Nie "zakompleksione" tylko "pełne jadu"
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2012-04-18, 10:42   #1335
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:

mnie najbardziej rozwalają nie tylko jej chamskie komentarze, które mają na celu wywyższenie się, ale fakt, że w ogóle się nie przyznaje, że pochodzi spod Rzeszowa, z wsi pod ukraińską granicą, a wypisuje, że Wuppertal to jej rodzinne miasto, kiedy tam nawet liceum nie skończyła. Z zadartą głową zachowuje się jakby całe życie miała H&M pod nosem, a teraz zarabia na ludziach, w których otoczeniu żyła.
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:45   #1336
Wicked_Girl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Poza tym nie rozumiem też sprzedawców handlujących Zarą. Zara ma obecnie polski sklep online. Skoro ktoś kupuje na All, to ma internet i może kupić w Zarze. Skąd się biorą aukcje, gdzie sobie facet życzy 400 zł za spódnicę (z nowej kolekcji, żeby nie było, że unikat i stary), podczas gdy w sklepie internetowym Zary kosztuje ona 169zł?
Po 1 może to wynikać z sezonowych hitów- wszyscy mają, to ja też muszę mieć. W sklepie int. ów hit jest wyprzedawany, a na pewno są osoby, które orientują się co jest na 'topie', to potem wystawią na allegro, kupione wcześniej po normalnej cenie.

Po 2 czasami chęć kupienia wymarzonej rzeczy jest tak silna, że się dopłaca - a kto na tym zyska? Oczywiście sprzedający
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:48   #1337
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość
Po 1 może to wynikać z sezonowych hitów- wszyscy mają, to ja też muszę mieć. W sklepie int. ów hit jest wyprzedawany, a na pewno są osoby, które orientują się co jest na 'topie', to potem wystawią na allegro, kupione wcześniej po normalnej cenie.

Po 2 czasami chęć kupienia wymarzonej rzeczy jest tak silna, że się dopłaca - a kto na tym zyska? Oczywiście sprzedający
poza tym nie wszyscy mają kartę kredytową, którą jedynie można robić zakupy w sklepie internetowym ZARY
lakeithia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:48   #1338
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/hm-hair-cuff-gumka...284630037.html

Obgadana gumka...jak widać 4 osoby się skusiły...ale ale jeszcze jedna jest dostępna więc kto pierwszy ten lepszy
No i poszło wszystkie 5 gumeczek. Można? Można
Charlize na tym całym fanpejdżu niepotrzebnie się tłumaczy z tej aukcji. Chciała to sprzedała, następna partia będzie po 70 zł i też się sprzeda.

Najbardziej mnie śmieszy ta cała burza w komentarzach, wybaczcie ale to jest naprawdę śmieszne rzucać się na kogoś bo drogo gumki na allegro sprzedaje
Pośmiać się z tego można, ale żeby tak wyzywać Charlize-Karolinę? Ktoś tam napisał, że zaraz ją "zeżrą jak psy" no i trochę racji miał

Cytat:
Tzn? Że na tym wątku są pełni zawiści i jadu polaczki?
To akurat wiadomo nie od dziś Same tłuste, brudne baby z obdrapanymi paznokciami, które nie mają 35 zł na gumkę do włosów

Przepraszam, ale se musiałam ulżyć, chyba mi się okres zbliża
Stary 2012-04-18, 10:51   #1339
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
fanpejdz

oo tak!! nie lubię jej snobka z Paryża się znalazła
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 10:57   #1340
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Przepraszam, a co ona osiągnęła? Otworzyła własną firmę, odkryła lek na raka, czy dokarmia szczeniaczki? Póki co, to kojarzę ją tylko z bloga, gdzie pokazuje, jak to pije kawę, albo ubiera się niezgodnie z pogodą za oknem . Jeśli zarabianie na badziewiach i wyginanie się przed aparatem jest domeną sukcesu, to ja wolę jednak zostać kurą domową .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:01   #1341
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Przepraszam, a co ona osiągnęła? Otworzyła własną firmę, odkryła lek na raka, czy dokarmia szczeniaczki? Póki co, to kojarzę ją tylko z bloga, gdzie pokazuje, jak to pije kawę, albo ubiera się niezgodnie z pogodą za oknem . Jeśli zarabianie na badziewiach i wyginanie się przed aparatem jest domeną sukcesu, to ja wolę jednak zostać kurą domową .
Taak, rozwalające są te kariery niektórych blogerek, nie ma jak zarabiać tysiące za fotki ciuchów i kawy Ale lepiej się nie odzywać bo zaraz będziemy wyzwane od hejterów

A propos - Kamila coraz fajniejsze prezenty dostaje, fajnie sie ma

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:05   #1342
sensualangel
Wtajemniczenie

kogo nie stać na gumkę z H&M lub nie ma( ponieważ wszystkie zostały wykupione prze Charlize na waciki) niech zmontuje sobie drucianą
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:06   #1343
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Taak, rozwalające są te kariery niektórych blogerek, nie ma jak zarabiać tysiące za fotki ciuchów i kawy Ale lepiej się nie odzywać bo zaraz będziemy wyzwane od hejterów

A propos - Kamila coraz fajniejsze prezenty dostaje, fajnie sie ma
No tak, my zakompleksione i zaniedbane baby. Kobitki tu sobie zarabiają na czysto bez odprowadzania podatku, uważają się za mega gwiazdy, chociaż nic w życiu nie zrobiły takiego, a my je hejtujemy .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 11:19   #1344
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Wicked_Girl Pokaż wiadomość

ano. ja, jako stara Poznanianka, nie wyobrazam sobie tak przeplacac, ale oczywiscie, ja to nie caly rynek, wiec skoro jest popyt, dlaczego nie sprzedawac w zawyzonych cenach...

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
No i poszło wszystkie 5 gumeczek. Można? Można
Charlize na tym całym fanpejdżu niepotrzebnie się tłumaczy z tej aukcji. Chciała to sprzedała, następna partia będzie po 70 zł i też się sprzeda.

Najbardziej mnie śmieszy ta cała burza w komentarzach, wybaczcie ale to jest naprawdę śmieszne rzucać się na kogoś bo drogo gumki na allegro sprzedaje
zgadzam sie. jak napisalam wyzej - popyt rodzi podaz. i tak naprawde, jesli cos mozna tutaj zlosliwie skomentowac, to naiwnosc osob kupujacych przedrozone gumki^^. Charlize gratuluje smykalki do handlu .
Stary 2012-04-18, 11:33   #1345
LadyBeatta
Zadomowienie

ja rozumiem, kupic taniej, sprzedac drozej- ale cos unikatowego, a nie gumke do wlosow z haemu hmm... mam duzo frotek i innych pier.dolek do wlosow, moze zaczne je opychac?

drobna rozwalka z dzis- pani w szpilkach z czubem i bialych skarpetach
Stary 2012-04-18, 11:49   #1346
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez LadyBeatta Pokaż wiadomość
ja rozumiem, kupic taniej, sprzedac drozej- ale cos unikatowego, a nie gumke do wlosow z haemu hmm... mam duzo frotek i innych pier.dolek do wlosow, moze zaczne je opychac?
jednak to nie jest klasyczna "gumka", bo jest metalowa.
tak w ogole, przejrzalam posty na fanpejdzu i przyznam, ze nie odebralam wypowiedzi Charlize jakos negatywnie. ona tam zostala zwyczajnie zaatakowana^^. i napisala wprost, ze chce zarobic na tych ozdobach, wiec kompletnie nie widze w czym problem. przy okazji - jakas panna sie przyznala, ze puscila dwie za 69 zl.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-04-18 o 11:51
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:00   #1347
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
dziewuszki, a jak to właściwie jest z tymi podatkami od sprzedaży? to nie jest tak, że z podatku zwolnione są tylko te rzeczy, które się użytkowało pół roku? z jednej strony czuję, że coś sobie ubzdurałam, ale z drugiej wydaje mi się, że coś w tu jest na rzeczy ciekawe czy Czarlizka prowadzi jakąś działalność
Podejrzewam, że prowadzi - zyski z reklam można niby w normalnym PIT-35 bodajże rozliczać, ale myślę, że nie na taką skalę No i raczej w jakichś normalnych systemach bannerowych typu Google AdSense, a nie na takiej zasadzie, że konkretna firma płaci mi określoną sumę za to, że na mojej stronie wisi ich reklama. Firma się przydaje czasami. Ej, ale powiem Wam, że na tych blogach niektórzy naprawdę trzepią niezłą kasę - na moim marniutkim i biedniutkim blogasku przy jednej reklamie przez tydzień zarobiłam 4zł (wiecie, koleżanka mi kliknęła, siostra mi kliknęła sikam ze śmiechu. Chyba sobie zostawię ten bannerek ). Jak patrzę na niektóre popularne blogi i ilość reklam, to to muszą być pieniądze spokooojnie wystarczające na utrzymanie.

Nigdy nie podejrzewałam, że będę broniła Charlize, zważywszy na jej ostatnią akcję ze mną w roli głównej, ale z tymi gumkami... No cóż, jeśli może, to dlaczego nie? Mnie rozwalają koraliki Pandora/Trollbeads za 120zł/szt. czy te sznurkowe bransoletki Lilou, które, biorąc pod uwagę materiały, są warte jakieś 5zł. Ludzie to o dziwo kupują za kilkanaście razy tyle i zbierają tego tony, więc skoro jest popyt... No, ale to o samych gumkach, a postawa Charlize jak zwykle rozbrajająca.
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 12:10   #1348
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Podejrzewam, że prowadzi - zyski z reklam można niby w normalnym PIT-35 bodajże rozliczać, ale myślę, że nie na taką skalę No i raczej w jakichś normalnych systemach bannerowych typu Google AdSense, a nie na takiej zasadzie, że konkretna firma płaci mi określoną sumę za to, że na mojej stronie wisi ich reklama. Firma się przydaje czasami. Ej, ale powiem Wam, że na tych blogach niektórzy naprawdę trzepią niezłą kasę - na moim marniutkim i biedniutkim blogasku przy jednej reklamie przez tydzień zarobiłam 4zł (wiecie, koleżanka mi kliknęła, siostra mi kliknęła sikam ze śmiechu. Chyba sobie zostawię ten bannerek ). Jak patrzę na niektóre popularne blogi i ilość reklam, to to muszą być pieniądze spokooojnie wystarczające na utrzymanie.

Nigdy nie podejrzewałam, że będę broniła Charlize, zważywszy na jej ostatnią akcję ze mną w roli głównej, ale z tymi gumkami... No cóż, jeśli może, to dlaczego nie? Mnie rozwalają koraliki Pandora/Trollbeads za 120zł/szt. czy te sznurkowe bransoletki Lilou, które, biorąc pod uwagę materiały, są warte jakieś 5zł. Ludzie to o dziwo kupują za kilkanaście razy tyle i zbierają tego tony, więc skoro jest popyt... No, ale to o samych gumkach, a postawa Charlize jak zwykle rozbrajająca.
Jak już mówiłam dla mnie gumka za 35 zł to gruba przesada ... Co innego 20 zł ... to już nie dziwiłabym sie tak bardzo

Powiedz coś więcej o tej akcji

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2012-04-18 o 12:11
Stary 2012-04-18, 12:28   #1349
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
poza tym nie wszyscy mają kartę kredytową, którą jedynie można robić zakupy w sklepie internetowym ZARY
Pierwsze słyszę!! Nie można zrobić zakupów jak w każdym innym sklepie ibnternetowym? Tylko z wybraną kredytówką?
Elyta

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość

Cytat:

Powiedz coś więcej o tej akcji
Właśnie, właśnie !

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 12:34   #1350
szarri
Wtajemniczenie

W poprzednim wątku było - zadedykowała mi zdjęcie swojego obiadu, żeby mi udowodnić, że nie ma anoreksji ani puchliny głodowej

EDIT: Czyżby jakieś kochane duszyczki mi kliknęły w reklamę po tym, jak o niej napisałam? Dzięki!

EDIT II: Jeśli mi kiedyś odwali tak jak niektórym, to zobowiązuję Was do przyjechania do mnie i nakopania mi tyłka, co Wy na to?

Edytowane przez szarri
Czas edycji: 2012-04-18 o 12:41
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości