![]() |
#1321 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() ![]() W sumie możliwe że jeszcze Twój oprzytomnieje, ale pytanie czy Ty będziesz miała siłę do niego wrócić? Ja przeżyłam ze swoim wiele bolesnych kłótni i u nas już nie jest tak kolorowo jak na początku, czasami myślę czy to dobrze że nadal jesteśmy razem. Eh miłość ![]() A byliście wtedy w tej Pradze razem? ![]()
![]() |
![]() |
#1322 |
Wtajemniczenie
|
Byliśmy, ale to pogorszyło. Pamiętam, jak nie mogłam się doczekać tego wyjazdu. Boże, mam tyle nauki, a ja nie mam siły. Płaczę ciągle i czuję taki ścisk w żołądku. Oprzytomnieje? Przecież to moja wina...
Wczoraj TŻ jechał zmienić koła na zimowe do kolegi mechanika, no i powiedział, żebym zaczekała 20 min u niego w domu, a ja do niego: a nie mogę jechać z Tobą? Zaczął coś mówić, że po co, zmarznę, on wróci szybko, itd...Wreszcie się zgodził. Dziś chciałam napisać rano smsa do swojej mamy z jego telefonu, a tam sms ostatni do tego kolegi mechanika z wczoraj: będę z dziewczyną, bo mi truje dupę, że nie zostanie sama. A MNIE PO PROSTU COŚ W GARDLE ŚCISNĘŁO...A ten, że to głupota przecież i mogłam nie czytać jego wiadomości ;/ Tylko dzięki przeczytaniu tego widzę jak ładnie po mnie jeździ do swoich kolegów. Co w tym złego, że chciałam z nim jechać? Po co w ogóle mówi o tym koledze? To jakiś zakaz dziewczyn? Boli mnie to bardzo. Pamiętam jak mówił `no chcę byś jechała, ale zmarzniesz` taa, chciał... ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Dodam, że to on mi `truł dupę`, bym została dzień dłużej, olewając swoje obowiązki...więc skoro zaprasza mnie na jedną noc dłużej, to niby ja dupę truję? to mnie tak mocno zabolało...
![]() |
#1323 |
Raczkowanie
|
Carveza powiem Ci, że to w sumie dość błahy powód kłótni, w porównaniu np do moich, po których aż dziw że do siebie wróciliśmy. Ale czasami z małej chmury duży deszcz... Może nawarstwiły Wam sie jakieś poprzednie problemy. Ja z perspektywy czasu np, wolałabym nie wiedzieć co on o mnie gada/pisze z innymi np jak sie pokłócimy, albo ma jakiegoś focha, albo nawet w luźnych rozmowach z kolegami. Ja czasami też wylewam swoje żale na niego wszystkim, ale przecież chce z nim być, tylko czasami nie mam co zrobić z tymi negatywnymi uczuciami i trzba je gdzieś wypuścić. Nigdy bym nie chciała, żeby przeczytał co piszę o nim gdy jestem na niego zła... A co do zmiany kół, to w sumie mi by się nawet nie chciało jechać, wydaje mi sie to taka męska sprawa. Chociaż np nie rozumiem po co pisać smsa do 'kolegi bede z dziewczyną.' Z drugiej strony jak np ja bym sie umówiła z kolezanka i moj by mi truł że też chce iść, to też pewnie bym jej napisała smsa, żeby się psychicznie przygotowała na nie-babski wieczór. Nie wiem sama Carveza, może się jeszcze poukłada? A czy on wcześniej robił takie numery, że pisał do Twojej mamy że to koniec?
![]() |
#1324 |
Rozeznanie
|
Cerveza, coś czuję, że to nie był jedyny powód rozstania, hmmm? Bo nie wyobrażam sobie, że jest idealnie i po czymś takim od razu zerwanie. Wiadomo, było to baaardzo niemiłe i też bym się strasznie poczuła, ale chyba najpierw walnęłabym focha,a później pomyślała co z tym zrobię. Chociaż teraz tak się czuję, że to chyba byłby gwóźdź do trumny ehhh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Wtajemniczenie
|
Raczej żalił się mojej mamie na mnie ;/ To takie dziecinne. Po prostu nie widzimy się na co dzień i jak jestem już u niego to wypadałoby mnie nie zostawiać samej. Właśnie nie wiem dlaczego musi się spowiadać koledze. Moja obecność wprawić miała w takie zakłopotanie, czy co? Nie wiem, co robić...przykro mi cholernie, ale z drugiej strony nie mam pewności, jak o mnie mówi. Tyle razy obiecał, że nie będzie mówił o mnie źle do kolegów, tylko razem to załatwimy. Nie lubię, kiedy ktoś mówi o mnie źle do osoby, z którą potem mamy się zobaczyć wszyscy razem. I jeszcze na koniec smsa `;/` jakbym nie wiem co od niego chciała. Po co uprzedzał? I jeszcze zapierał się, że nie chce bym zmarzła, ale chce bym pojechała z nim. Niby błahostka, a jak można to interpretować, to ojej. No i najlepszy tekst, że mogłam nie czytać tego smsa, bo to głupota...i ma mnie w dupie. Uważa, że to ja przegięłam. Mam go może przepraszać? PFF.
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
Carveza_ powiem Ci tak tą sytuacje każdy z Was widzi inaczej. Ja wiem, że faceci mają miedzy sobą maja swoja machowska gadke. Eee ' że laska suszy mi głowe bleble, co ona znowu chce itd' Moge sie założyć ze nie raz na spotkaniu z kolegami coś takiego palnął. Ale tak naprawde każdy z nich osobna trzesie portki przed swoja dziewczyna i lubi ta delikatność która jest miedzy Wami. Ja z doświadczenia wiem że mój między niektórymi osobami zachowuje sie zupełnie inaczej niż ze mną sam na sam. O ile nie wyrządza mi tym specjalnej krzywdy tzn np bąknie sobie coś tam przy kolegach na swoją babe(tak jak ja czasami bąkne na niego
![]() ![]() Zresztą coś czuję że to nie jest definitywny koniec. Zbyt wiele takich 'rozstań' sama przeżyłam. Najdłuższe trwało jakieś 5 dni.
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-12-04 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Wtajemniczenie
|
Mam mętlik w głowie, a najbardziej boli ta cisza. Bo wiecie dziewczyny, prosi, bym została na jeszcze jeden dzień, a potem pisze do kolegi, że `truje mu dupę;/` no cholera...mógł mu tę informację inaczej przekazać...a nie w sposób taki, bym poczuła się jak piąte koło u wozu.
![]() |
#1328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Carveza ja kiedys miałam podobna sytuacje. Odpalił mi coś podobnego kiedy ja pojechałam do niego z Polski na weekend. Specjalnie ponad tysiac km na dwa dni, a on nie miał dla mnie czasu w pewnym momencie (nie chce mi się tego opisywać ![]() Noo cisza najbardziej boli. Ale można sobie wtedy też poukładać pewne sprawy.
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-12-04 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze odczuwam taki wewnętrzny strach, że On już się do mnie nigdy nie odezwie, że zerwie kontakt z dnia na dzień i koniec big love...wolę mieć sprawy wszystkie wyjaśnione...
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Kurde. Nie ogarniam facetów. Jak tam można, z dnia na dzień, zmienić wszystko. Uczucia, myślenie, nie ogarniam.
Cerveza_ w sumie nie wiem co napisać. Bo w sumie, skoro on odwala takie akcje, to czy jest sens być z kimś takim? Mam nadzieję, że pójdzie po rozum do głowy, a Ty nie zamartwiaj się tylko postaraj się nie myśleć.. ![]() magdish powiem jedno, Ci obcokrajowcy mają coś problemy z precyzowaniem czasu, mój nie lepszy.. ![]()
Żyj pełnią życia i nie bój się tego co Cię spotyka. Wszystko zawsze kończy się dobrze! ![]() Edytowane przez biedronka91 Czas edycji: 2012-12-04 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się co zamówiłaś i dla kogo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na Sylwka jestem z Miśkiem !! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Cytat:
PO DRUGIE - szczerze mówiąc dość błahy powód rozstania : ( PO TRZECIE - wiem, że mój tak nie robi i ja również nie... bo później sytuacje się naprawiają i zwyczajnie głupio wychodzi. Nigdy nie powiedziałam złego słowa na TŻta nawet jak się kłóciliśmy. Nigdy nie wylewałam łez face2face znajomym i nie oczerniałam go PO CZWARTE - On jest w związku z Tobą, a nie Twoją Mamą ! Dlaczego pisze do niej !? Co ją to obchodzi ?! PO PIĄTE - prawie nigdy nie ma tak, że wina jest po jednej stronie ... PO ... krótce - mam wrażenie, że może do siebie wrócicie... bo powód jest taki... hm... infantylny. Jeśli kochacie się serio, serio, to taka głupota nie powinna kończyć się rozstaniem. Edit.: a jeśli On skończył z Tobą tylko z tego powodu... to to nie jest prawdą. To tylko PRETEKST.
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-05 o 01:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z moim też spedzam sylwestra razem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1333 |
Raczkowanie
|
effulla w sumie źle to zabrzmiało, to nie tak że jak sie pokłócimy to go oczerniam przed wszystkimi. Po prostu mam takie myśli, że mam go dość. Np jak sie pożremy wchodze na jakieś czaty typu 'zabijcie mnie'
![]() ![]() ![]() Co do prezentów to wczoraj zamówiłam prezenty głównie dla siostry i dla mnie ![]() Dzisiaj byłam jeszcze w mieście i kupiłam dla mojego chlopaka na świeta darty elektroniczne, kalendarz i notatnik, wiec mam juz dla niego prezent z głowy. Szwagrowi kupiłam gre karciana Hobbit, coś bym jeszcze musiala dokupić. Jeszcze tacie musze kupic glosniki do komputera, bo sie zepsuly wiec mu sie przydadza. Nie mam pomyslu tylko na prezent dla mamy. Ehsss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zgubiłam się po drodze do miejsca, w którym teraz się znalazłam. Too much of nothing so why don't we give it try Too much of something we're gonna be living a lie... Edytowane przez magdish Czas edycji: 2012-12-05 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Własnie sobie uświadomiłam, że jest tyle sytuacji dnia codziennego, niby oczywistych, a jedna skomplikowanych i mogących wywołać kłótnie. No chociażby ta moja ostatnio- religia, później kwestia świąt, później urządzania mieszkania/domu (chyba jeszcze wczoraj zerknęłam na wątek o wizażance, której zaczęło się sypać wraz z postępem budowy), spory o dzieci, jakieś wydatki, pracę. I tak się zastanawiam... jak z Nas takie dwa osły uparte... jak to będzie ![]() Chora jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Ja muszę sobie sprawić hula hop z wypustkami ![]() Pochwal się ! ![]() Na rzęsy się umówiłam na 21 pierwszego ![]() Myślę nad woskiem bikini ale już tyle kasy przepuściłam, że zwyczajnie mi szkoda i zastanawiam się czy warto. U mnie z prezentem jest tak... jak kupię TŻtowi to co planowałam mu kupić to nie mam już KOMPLETNIE ani złotówki na prezenty dla innych, włącznie z moją rodziną / rodzicami/ bratem i tak dalej ![]() ![]() edit.: jeszcze wczoraj kupiłam sobie sukienkę ... ryłka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez effulla Czas edycji: 2012-12-05 o 14:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Legginsy takie jak widać w załączniku, zamarzyły mi się takie zimowe ![]() ![]() A co to za drogi prezent dla TŻ? ja tam zamknęłam się dla niego 100 zł, moze jeszcze jakaś koszulke mu dokupie i tyle, chociaż sama nie wiem ,czy on na to zasługuje ![]() Ja na woskowaniu bikini nigdy nie byłam, jakoś sama sobie radze ![]() A sukienka bardzo ładna szczególnie to wykończenie ze skóry na dole. U nas w mieście Ryłko tylko buty ma ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i my...spotykamy się dopiero od roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za☠☠☠ista kiecka ![]()
![]() |
![]() |
#1337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leginsy bardzo fajne! Norweskie wzory ![]() ![]() Dla Tżta chcę kupić zegarek od Armianiego, wyjściowo wiem, że podobał mu się ceramiczny ale jest aż o tysiąc złotych droższy (2500) a jak gdzieś mu spadnie i się uszkodzi to nie będzie podlegał gwarancji. Byłam pytać ostatnio o niego i Pan mówił, że nie ma opcji wymiany czy zwrotu jak ulegnie mechanicznemu urazowi. Wybrałam więc model z bransoletą nieceramiczną. Woskujesz się sama ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#1338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do depilacji bikini, to chyba trzebaby sie przenieść na inny wątek ![]() Apropo Tangle Teezer to ja też początkowo właśnie na tą wersję szczotki z nakładka byłam napalona. Potem jednak obejrzałam filmik porównujący obu wersji chyba niessi25 na YT. I przekonałam się że wolę wersję tradycyjną, bo w zasadzie i tak nie mam czasu rozczesywać sie w ciągu dnia. Czesze się rano i wieczorem, w dzień poprawki typu przeczesania palcami ![]() ![]() Dokładnie, spontaniczność jest najlepsza ![]() ![]() W ogóle gadałam przed chwilą ze swoim. Powiedział że śniło mu się że on przyjechał a ja akurat brałam ślub z kim innym. I że płakał tam w kościele a jak wychodziłam sobie w sukni, to powiedział mi tylko 'nie mogłaś na mnie poczekać? Ja sobie myśle w jakim życiu on tam siedział i płakał, on normalnie by zbił Pana młodego na kwaśne jabłko ![]() W ogóle fajnie tak jakoś, jeszcze 12-13 dni ![]() ![]() Carveza_ jak tam u Ciebie? Odzywaliście się do siebie?
![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
Hmm... jak dla mnie to lepiej by było jakby przyjechal dopiero 26tego,bo pozniej i tak czas spedzimy razem.Te kilka dni w tą czy w tą nie zrobią mi różnicy JEŚLI nie będe go widzieć
![]() ![]() Na szczęście nie jedzie od razu po sylwestrze - wtedy bym pewnie miała inne spojrzenie na tą sytuacje ![]() Ja mojemu kupiłam ksiązke - szukałam jej kilka tygodni,bo nakład nie dość że nie wznowiony to cały wyprzedany... a mój mi kupi prawdopodobnie perfumy - powiedziałam mu by je kupując wziął pod uwage nie to co mi sie moze podobac,ale by szukał takich której się JEMU będą podobać i chciałby bym nimi pachniała ![]() mam nadzieje,ze to nie bedzie zły pomysl ![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-12-05 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Zadomowienie
|
Pamiętacie mnie jeszcze Dziewczynki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...aaaaa wiem, wiem, że taki jest. Chyba zaraz się do niego dorwę bo serio szkoda mi kasy na kosmetyczkę tym razem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie, Carveza_ jak tam ? ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1343 |
Rozeznanie
|
No co tam Gizelka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Raczkowanie
|
Jasne
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1345 |
Zadomowienie
|
![]() Rozłąkowa niedługo też będę, za ponad miesiąc ![]() A tak poza tym to boję się zimy. Chodzę ubrana tak samo jakby było -10 a czasami to aż mnie przeszywa mróz, jak zawieje wiatr. Brrr. Szukałam płaszcza na zimę ale same cienkie albo kurtki puchowe świecące się jak już nie powiem co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Zadomowienie
|
Parkę też chciałabym kupić ale płaszczyka potrzebuję. W ogóle to przejrzałam szafę, zrobiłam listę rzeczy niezbędnych i tych mniej niezbędnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1348 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie przeginaj tak jak ja ... oddałam puchową kurtkę do prania, chodziłam w wiosennej, a teraz jestem taka chora, że nawet nie mam jak tej zimowej odebrać ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1349 |
Zadomowienie
|
Tzn mi chodziło właśnie o to, że ubrana jestem tak jakby były mrozy. Dokładnie tak samo a taaaaka przemarznięta chodzę. I nie latam z gołym tyłkiem ani z krótką kurtką do bioder
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Zadomowienie
|
Ja nie nawidze kupowac ubran,szczególnie dołu ;P
Mam coś pomiędzy gruszką,a klepsydrą? albo sama nie umiem okreslic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.