Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-11, 22:40   #1321
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

tu sie spac nie da...
dzieci placza...
przyjecia jakie ciagle. oby nam nikogo do pokoju nie dali
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 22:44   #1322
machaj
Raczkowanie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Dziękujemy wszystkim ciociom wizażowym za życzenia!

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
no właśnie nie wiem ja grzecznie po 21 już spałam
hehe a wiesz że o tobie pomyślałam jak to pisałam!

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Machaj mam pytanie co do parawanu. Ja mam wanne profilowana i na oparciu jest lekko wyzsza,to wtedy ten parawan troche wyzej zeby na sciane go chowac,to przez ta luke nie bedzie lecialo?
U szklaza zamawialismy bo sklepowy wymiar mi mi nie pasowal,a niby da takie szklo ze dzieci nie zbija.ma byc dopiero za 2 tyg.
nie chcę cię zasmucać ale będzie leciało;/ chyba że taką szeroką uszczelkę założycie bo nasz parawan jest prosto z wanna, uszczelka jest taka mała a i tak czasami cieknie;/

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Kalinki

Tak mi się to imię podoba że jakby się kiedyś dziewczynka zdarzyła to będę ostro tz przekonywać
Lind dla ciebie też wszystkiego najlepszego!! żeby ta zmiana pierwszej cyfry przyniosła wam wiele zmian w życiu na lepsze

ostatnio u nas w ciucholandzie widziałam zasłony z strażakiem samem... jedna chyba 10zł kosztowała!
http://allegro.pl/zaslony-zaslonki-s...069060209.html takie tylko wydaje mi się że granatowe a nie jasne... chociaż już nie pamiętam...

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Iza ta masa maślana taka średnia w smaku, ale mój teść swierdził że najlepsza. Ja np jej nie zjadłam tylko zostawiłam. Bardzo łatwo się z niej robi te slimaczki i po wstawieniu do lodówki taka sztywna się robi. Przed krojeniem wystawiłam torta z lodówki na pół godziny
ja też miałam krem maślany na torcie i mi też nie smakował...

sto lat dla męża!

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
My w szpitalu
Mała miała skórę już taką, nie wracała do siebie
nie sikała, poszłam na kontrolę i dupa,
na szczęście krew, CRP wszystko ok.
Bakteryjne czy wirusowe, i leży myszka
Śpi sobie teraz
o matko jakie ona ma smutne oczęta... zdrówka dla małej...

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
ana, a ja ciągle zapominam zapytać-ty jeszcze studiujesz tą kosmetologię?
a wiecie że ja też ostatnio chciałam o to spytać bo ana nic ostatnio nie pisała o studiach a przecież sesja była

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

Muszę Wam opisać sprawę koszulek.
Mój Tz i jego brat przed Euro zamowilismy w sklepie internetowym koszulki reprezentacji. Było to jakieś 3 miesięczne przed Euro. Koszulki nie przyszły. Oczywiście zrobili przedplate. Po wielu mailach i telefonach koszulki w listopadzie w końcu dotarły. ale oni juz nie chcieli ich i prosili o zwrot pieniędzy. Sklep jednak sie nie odbywał. A teraz brat Tz został wezwany na policję właśnie w sprawie tego sklepu gdyż jest wiele ( tysiące) oszukanych osób. I właściwie to oni mieli szczęście ze dostali te koszulki. Tylko ze teraz policja je zarekwirowala jako dowód w sprawie. A więc dalej nie maja ani koszulek ani pieniędzy.
no to nieźle im się udało wybvrać
zdrówka dla dziewczynek i dla was!!

a my dziś do 10 pospaliśmy pojechaliśmy zrobić zdj bo ja potrzebuje do dyplomu, i przy okazji zrobiliśmy kali do dowodu... M. jej opowiadał że jak zrobimy zdjęcia i dowód to polecimy samolotem do ciepłych krajów... więc jak wróciliśmy do domu to mała nie chciała wysiąść z samochodu bo nie było samolotu... i ciągle marudziła że chce do ciepłych krajów...
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 23:04   #1323
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
Lind dla ciebie też wszystkiego najlepszego!! żeby ta zmiana pierwszej cyfry przyniosła wam wiele zmian w życiu na lepsze

ostatnio u nas w ciucholandzie widziałam zasłony z strażakiem samem... jedna chyba 10zł kosztowała!
http://allegro.pl/zaslony-zaslonki-s...069060209.html takie tylko wydaje mi się że granatowe a nie jasne... chociaż już nie pamiętam...
Dzięki
Kurcze że też ja takich cudów na trafiam, ale fakt w ciucholandzie to dawno nei byłam Jakbyś widziała kiedyś jeszcze w takiej cenie to bierz Oj Misiek by z radości skakał...
Pościel chciałam mu kupić ze strażakiem ale same małe są, nie ma takiej 160x200 dlatego dostał zygzaka z biedronki i też się cieszy...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-11, 23:13   #1324
monka23
Zakorzenienie

Nataszka hehe śmiać mi sie chce bo ja tez tak sie modlilam zeby tylko kogos nowego do salo nie dali - dali . Wyjścia nie ma , żal tych dzieciaków , np . twoje śpi inne płaczą ,ale nic nie zrobisz .

Libra Zjadlam grejfruta z imbirem ty nawet dobre to hehehe ,nie obrzydzilo mnie czy cus , jutro dodam wiecej .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 05:49   #1325
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

hehe a wiesz że o tobie pomyślałam jak to pisałam!

a wiecie że ja też ostatnio chciałam o to spytać bo ana nic ostatnio nie pisała o studiach a przecież sesja była

no to nieźle im się udało wybvrać
zdrówka dla dziewczynek i dla was!!

a my dziś do 10 pospaliśmy pojechaliśmy zrobić zdj bo ja potrzebuje do dyplomu, i przy okazji zrobiliśmy kali do dowodu... M. jej opowiadał że jak zrobimy zdjęcia i dowód to polecimy samolotem do ciepłych krajów... więc jak wróciliśmy do domu to mała nie chciała wysiąść z samochodu bo nie było samolotu... i ciągle marudziła że chce do ciepłych krajów...

a co ja mam pisać?Ty też o swoich nie piszesz to temat dzieciowy to na dzieciach się skupia człowiek,ewentualnie na ubraniach

Natasza jak po nocy biedulki?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 05:58   #1326
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
tu sie spac nie da...
dzieci placza...
przyjecia jakie ciagle. oby nam nikogo do pokoju nie dali
biedna małaale dobrze, ze ją nawodnią trzymaj sie tam dzielnie

Cytat:
Nataszka- jak trzeba to trzeba. W przypadku dzieci czasami nie ma wyjścia i nie da sie ich inaczej nawodnic jak kroplowka.
Pewnie ze 3 dni posiedzicie i wypuszcza.

My dzisiaj byliśmy na kontroli (to juz 4 kontrola). Oliwka ma sie dobrze i odstawiamy jej antybiotyk. Nataszka do piątku jeszcze bedzie brała. dowiedzialam sie ze szaleje różyczka wsród gimnazjalistów i musimy uważać na Natasze bo ona nie szczepiona. I szaleje jeszcze szkarlatyna.
u nas tez rózyczka w szkołach

Cytat:
tu moja dzielna dziewczynka
jeju jakie smutne oczka i jaka szczuplusia na buźce

Cytat:
Nataszka - Amelka wyglada cudnie, z tym smutkiem jej do twarzy

Ja to juz tyle wenflonow u dzieci przeżyłam ze mało mnie to rusza. Oliwka to ma takie zrosty ze po kilka razy sie wkluwaja i nie dają rady. Nataszka ma trochę mniej bo miała wklucie centralne przez pępek.

Muszę Wam opisać sprawę koszulek.
Mój Tz i jego brat przed Euro zamowilismy w sklepie internetowym koszulki reprezentacji. Było to jakieś 3 miesięczne przed Euro. Koszulki nie przyszły. Oczywiście zrobili przedplate. Po wielu mailach i telefonach koszulki w listopadzie w końcu dotarły. ale oni juz nie chcieli ich i prosili o zwrot pieniędzy. Sklep jednak sie nie odbywał. A teraz brat Tz został wezwany na policję właśnie w sprawie tego sklepu gdyż jest wiele ( tysiące) oszukanych osób. I właściwie to oni mieli szczęście ze dostali te koszulki. Tylko ze teraz policja je zarekwirowala jako dowód w sprawie. A więc dalej nie maja ani koszulek ani pieniędzy.
heheheheehe to sie nachodzili w koszulkach

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość

i uwaga ...pada u nas snieg.straszna pogoda.wieje,ze nikogo nawet na dworzu nie ma.

a co ty myślałaś, ze wiosne już będziesz mieć i plażować sie dowoli??? a dobrze Ci tak, cierp razem z nami jak oglądałam fotki z plaży to myślałam że mnie szlag trafi, u nas śnieg, deszcz, wiatr, zimnica, a ta na plaży z dziećmi! no jednak jest jakaś sprawiedliwość

Moja księżniczka zaczęła dzień o 6ej...zjadła i śpi dalej, małpa jedna a ja już na nogach do tego Kubuś sie obudził po2ej i musiałąm sie legnąć obok niego, wstałam po godzinie cała połamana, wracam do sypialni i co: moje miejsce zajęte przez tę małą glizdępołożyłam sie na skraju, poduszki rąbek pod ucho i drzemałam, bo spanie to to nie było ehhhh znowu mnie łeb będzie bolał z niewyspania

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 06:31   #1327
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Natasza tulam mocno.
P0P a u Ciebie jak na froncie walki? Ja Ty sie czujesz ?

Ja to wyrodna matka bo moj mlodszy jak mial zoladkowa i juz bylo trzeba do szpitala,to pojechalam podlaczyli kroplowke,a jak zleciala to wypisalam na wlasna odpowiedzialnosc. W razie jakby byla potrzeba pojechalibysmy jeszcze raz. Wolalam to niz ze mi do sali dokoptuja kogos z innym rodzajem wirusa i sie leczenie wydluzy.

A co do welflonow. To jak kiedys bylam z Erykiem w szpitalu,jeszcze jak malego nie bylo,to nie bylo problemu ze z nim poszlam do zabiegowego. Choc wiem dlaczego zabieraja same dzieci. Ja juz mialam problem zeby na wlasnych nogach z tamtad wyjs,po widoku pobieranej krwi,tak po kropelce do fiolek. A taka mocarna bylam jak tam wchodzilam,bo to czesto widzialam. Ale kazdy moze miec slabszy dzien,i wtedy dla dziecka wiekszy szok jak matka odlatuje na jego oczach

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 07:20   #1328
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki.
Nie mam jakoś ostatnio weny na pisanie, wczoraj dopiero was nadrobiłam, bo nawet czytać nie miałam kiedy. W sobotę byłam w pracy do 21 a potem szliśmy na nieplanowana imprezę. Tż zawiózł małą do rodziców, przyjechał po mnie, szybko sie umyłam, przebrałam i pojechaliśmy do miasta. Niestety to nie była dla mnie udana impreza, bo cały czas walczyłam ze snem. jako, że była to impreza urodzinowa tż to nie wypadało nam wyjść najwcześniej Wróciliśmy chwilę przed 4. Nie mogłam zasnąć jak zasnełam to obudziłam się o 9.30 i nie mogłam już spać. Poszłam więc do Werki, a tż jeszcze chrapał. Cały dzień spędziłam u dziadków. Byłam padnięta. Niestety moje dziecko nie daje nam odespac bo od ponad tygodnia budzi się o 6 w porywach do 6.30. Przyzwyczaiła nas do tego, że śpi do 7-7.30, a teraz jej się coś przestawiło
Wiem, nie powinnam narzekać ale tak już człowiek skonstruowany, że nie docenia tego co ma budziła się w nocy po kilka (naście) razy to marzyłam, żeby budziła się 1-2 razy. Budziła się raz, marzyłam o spaniu całych nocek. zaczęła przesypiać całe nocki do 5-6 zaczęłam marzyć by spała do 7. Spala do 7 marzyłam o 8 No ale człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego. Teraz mała śpi cale noce, nawet na siku nie woła, wiec powinnam skakać do sufitu. Ale nie potrafię- jak widzę na zegarku ledwo 6 godzinę to mnie nerw ogarnia chyba dopadło mnie przesilenie wiosenne
To tyle o nas...

nataszka- trzymajcie się tam... jak tam po nocce?? Biedna malutka, jakie ma smutne, chore oczka

sara- tort przepiękny jestem pod wrażeniem...

Życzenia dla wszystkich 3-latków którym nie miałam okazji złożyć życzeń!! 100 lat!!

lind- 100 lat starucho spełnienia marzeń!!

nie pamiętam co jeszcze miałam napisać...

A wiem- MAM DOŚĆ TEJ ZIMY I TEGO CHOLERNEGO BIAŁEGO CZEGOŚ!!

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

madzia- jesteś w stanie powiedzieć ile wyniesie was cały remont łazienki? mamy w planach tez zrobić. Na razie mamy przeznaczone 7,5 tyś i nie wiemy ile jeszcze odkładać. łazienka ma 1,5 na 1,5 m, kibelek to mała klitka. Planujemy wymienić płytki (ale nie do samego sufitu). Mamy zamiar znaleźć takie do 50zł za metr (marzą mi się białe z dodatkami szarymi- ale tylko jakiś paseczek ozdobny). Do tego wymiana wanny, szafki z umywalką, szklany parawan przy wannie, jakieś tam lustro i to wsio...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 07:33   #1329
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
My w szpitalu
Mała miała skórę już taką, nie wracała do siebie
nie sikała, poszłam na kontrolę i dupa,
na szczęście krew, CRP wszystko ok.
Bakteryjne czy wirusowe, i leży myszka
Śpi sobie teraz
biedna malutka, oby szybko jej przeszło

Cytat:
ja też miałam krem maślany na torcie i mi też nie smakował...

sto lat dla męża!
dziękuje napisałam wczoraj zyczenia dla małej i nie ma ich;/ Wszystkiego najlepszego dla Kalinki

Nataszka jak Amelka dzisiaj się czuje?
od razu przypomniało mi się jak Zosia miała welflon w tej malutkiej rączce

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 07:38   #1330
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Akurat wczoraj podliczalam wszyatkie f-ry to wszystko razem z zaprawami fugami,rurami itp wyszlo 3800 jeszcze dojdzie niecale 500zl za parawan u szklarza. Firma remontujaca (tynk +plytki)1500. Zaoszczedzilismy na elektryce i rurach bo moj tz zmienial z moim ojcem.tynki stare tez sami skowali. 3tyg bajzlu.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 07:45   #1331
evitka21
Zakorzenienie

pop, ale jaja z tymi koszulkami, najlepsze to wybieranie sklepu.
Ja też tak wybierałam sprzedawcę nożyków i końcówek do szczoteczek-i też podobnie dobrego wyboru dokonałam

ania
, to faktycznie farta masz
trzymam kciuki za sadystę

aga, ja się zebrać nie mogę na fotki rzeczy na sprzedaż, a co dopiero na robienie fotek na pokazywanie. Za dużo tego
Objawy stopowe podobne mamy

monka, fajny dzwonek

machaj,
samolotu nie było?

bao, jaki z ciebie pawlak normalnie

asia
, nie martw się, zaraz zmiana czasu i się będzie o 5 budziła

u nas śnieg i zimno jak cholera

nataszka
, jak amelcia dziś?

lind, jak sie czujesz?

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 08:08   #1332
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

Nataszka jak Amelka dzisiaj się czuje?
od razu przypomniało mi się jak Zosia miała welflon w tej malutkiej rączce
a tak wiesz, co chwilę budzą, bo kroplówkę podłączyć, odłączyć, temperatura...
ciągle ją budze a ona ciągle płacze, że chce do domu
i jeszcze ja dziś byłam 2 razy na ubikacji
tylko nie to...

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

nataszka- trzymajcie się tam... jak tam po nocce?? Biedna malutka, jakie ma smutne, chore oczka
wiosna tuż tuż wiec mam nadzieje, ze przesilenie pójdzie sobie od Ciebie
siusiu mała robić nie chciała prawie 20 godzin na szczescie pusciło...
Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
biedna małaale dobrze, ze ją nawodnią trzymaj sie tam dzielnie

u nas tez rózyczka w szkołach

jeju jakie smutne oczka i jaka szczuplusia na buźce
no już ma 12 kg a miała prawie 13

Cytat:
Natasza tulam mocno.

Madzia odważna byłaś z tym wypisaniem, ja bym się bała.
bo jak coś by się stało to bym sobie pluła w twarz, ale ja mało odważna w tej kwestii więc rozumiem.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

a co ja mam pisać?Ty też o swoich nie piszesz to temat dzieciowy to na dzieciach się skupia człowiek,ewentualnie na ubraniach

Natasza jak po nocy biedulki?

jak wyżej, ogólnie to już chcemy do domu

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Nataszka hehe śmiać mi sie chce bo ja tez tak sie modlilam zeby tylko kogos nowego do salo nie dali - dali . Wyjścia nie ma , żal tych dzieciaków , np . twoje śpi inne płaczą ,ale nic nie zrobisz .
na szczęście narazie same

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
pop, ale jaja z tymi koszulkami, najlepsze to wybieranie sklepu.
Ja też tak wybierałam sprzedawcę nożyków i końcówek do szczoteczek-i też podobnie dobrego wyboru dokonałam

ania
, to faktycznie farta masz
trzymam kciuki za sadystę

aga, ja się zebrać nie mogę na fotki rzeczy na sprzedaż, a co dopiero na robienie fotek na pokazywanie. Za dużo tego
Objawy stopowe podobne mamy

monka, fajny dzwonek

machaj,
samolotu nie było?

bao, jaki z ciebie pawlak normalnie

asia

nataszka
, jak amelcia dziś?

lind, jak sie czujesz?
wszystko napisałam wyżej, dziękuje że się martwicie.
Mała bajki ogląda na notebooku, dobrze, że chociaż to mamy
w telewizji nic nie ma a 2 zł na godzine wołają
Stary 2013-03-12, 08:11   #1333
monka23
Zakorzenienie

Cytat:

asia

nie ma jak dobre pocieszenie

Nataszka o kurde , moze cos weź i pij zeby cie całkiem nie zawaliło z nóg .
Stary 2013-03-12, 08:22   #1334
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
nie ma jak dobre pocieszenie

Nataszka o kurde , moze cos weź i pij zeby cie całkiem nie zawaliło z nóg .
pije pije...
Stary 2013-03-12, 08:28   #1335
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Evi- ty to potrafisz pocieszyc od razu mi lepiej

Nataszka- oby Ciebie nie zlapalo

Madzia- to malo. A po ile plytki kupowalas? No i mi dojdzie skuwanie starych bo nie usmiecha mi sie z tym bawic. Moj tz sie nie nadaje do tego

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Nataszka- łyknij sobie 50 tke

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-03-12, 08:30   #1336
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Evi- ty to potrafisz pocieszyc od razu mi lepiej

Nataszka- oby Ciebie nie zlapalo

Madzia- to malo. A po ile plytki kupowalas? No i mi dojdzie skuwanie starych bo nie usmiecha mi sie z tym bawic. Moj tz sie nie nadaje do tego

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Nataszka- łyknij sobie 50 tke
chętnie bym na to wszystko przyjela i 100
Stary 2013-03-12, 08:34   #1337
evitka21
Zakorzenienie

widzisz asia, w razie co uderzaj do mnie zawsze jak w dym
A serio, to wstaniesz wcześniej będziesz miała dłuższy dzień

Moja cały czas się bardzo wcześnie budzi. W tygodniu mi to nie robi, ja wstaję o 6 a ona czasem trochę przed czasem trochę po.
A w weekend jak się tak budzi to idzie z nią tż siku i mleko zrobić, włączamy jej bajkę, ona leży z nami i ogląda, a my na drugi bok . Tak już ma i nic się nie zrobi. Do tego, i mimo tego, często w dzień nie chce spać, w przedszkolu w sumie raczej wcale nie śpi, czasem jak się pomyli.
To mnie w sumie nie martwi, ale martwi mnie za to, że to mała jędza uparta, wszystko próbuje wymuszać i ze wszystkim dyskutować, nabieram podejrzeń, że to nie przedłużony bunt dwulatka tylko jej charakterek, o zgrozo

nataszka
, oby cię minęło

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 08:34   #1338
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat wczoraj podliczalam wszyatkie f-ry to wszystko razem z zaprawami fugami,rurami itp wyszlo 3800 jeszcze dojdzie niecale 500zl za parawan u szklarza. Firma remontujaca (tynk +plytki)1500. Zaoszczedzilismy na elektryce i rurach bo moj tz zmienial z moim ojcem.tynki stare tez sami skowali. 3tyg bajzlu.
a ile metrow ma łazienka?
Stary 2013-03-12, 08:38   #1339
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Moja cały czas się bardzo wcześnie budzi. W tygodniu mi to nie robi, ja wstaję o 6 a ona czasem trochę przed czasem trochę po.
A w weekend jak się tak budzi to idzie z nią tż siku i mleko zrobić, włączamy jej bajkę, ona leży z nami i ogląda, a my na drugi bok . Tak już ma i nic się nie zrobi. Do tego, i mimo tego, często w dzień nie chce spać, w przedszkolu w sumie raczej wcale nie śpi, czasem jak się pomyli.
To mnie w sumie nie martwi, ale martwi mnie za to, że to mała jędza uparta, wszystko próbuje wymuszać i ze wszystkim dyskutować, nabieram podejrzeń, że to nie przedłużony bunt dwulatka tylko jej charakterek, o zgrozo

nataszka
, oby cię minęło

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 08:39   #1340
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

nataszka
, oby cię minęło
mam taką nadzieje, ale wątpliwa sprawa...
co Ty mówisz, taka anielska buźka.... uparta? to się gryzie...
Stary 2013-03-12, 08:39   #1341
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Kazda sciana ma ok 1.5 m tak + -

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-03-12, 08:41   #1342
nataszka25
Zakorzenienie

nie wiem czemu ale emotiokonki mi sie nie ruszają, głupio to wygląda
u Was sie ruszają?
Stary 2013-03-12, 08:43   #1343
monka23
Zakorzenienie

Evi no to ci współczuje tak bardzo jak sobie , moj młody to jest hardcore , suty miękka cycki opadają . Teraz jeszcze ma jakiś bunt 6 latka który trwa i trwa , nie jest fajnie, wszystko jest na nie , i to z taka stanowczoscia ze aż w szoku jestem . Zastanawiam sie nad wysłaniem go do szkoły wojskowej ja nie daje rady powinnam mieć flegmatyczne dziecko do mojego charakteru .

Nataszka a mowili cos , kiedy was wypuszcza ? Kiedy obchod ?
Stary 2013-03-12, 08:43   #1344
sara 85
Zakorzenienie

Nataszka zeby tylko Ciebie nic nie wzięło

Zosia odkąd spi w swoim pokoju bez rolet zewnętrznych najdłużej spała do 8, a przeważnie wstaje o 6. Dzisiaj zrobiła nam pobudke 6.20
Coś mi się wydaje że biegiem będziemy zakładać rolety.

Jak wstaje o 6 to tak mi się dzien dłuży. Już mam wszytsko posprzatne, obiad zrobiony, poprasowane, a teraz siedze i się nudze.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 08:48   #1345
nataszka25
Zakorzenienie

nie mówia kiedy wyjscie, musi poprawa być...

Sara a co z Twoja praca? nie chodzisz już tam wcale gdzie chodziłaś?
Stary 2013-03-12, 08:49   #1346
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
lind- 100 lat starucho spełnienia marzeń!!
Młoda się odezwała Dzięki

Cytat:
lind, jak sie czujesz?
Lepiej... Dzięki. Mam w planie wyjść z domu i pozałatwiać kilka spraw... Tylko trzeba auto odkopać
Cytat:
Ej no co Wy, dla mnie to była najlepsza część remontu... skuliśmy te stare beznadziejne płytki i tynk... Najgorsze to wynoszenie gruzu. Ja się piszę jak coś

Nataszka buziaczki dla Małej... Też się trzymaj

Michaś
Stary 2013-03-12, 08:49   #1347
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Kazda sciana ma ok 1.5 m tak + -
Twoja czy Madzi?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Młoda się odezwała Dzięki

Lepiej... Dzięki. Mam w planie wyjść z domu i pozałatwiać kilka spraw... Tylko trzeba auto odkopać

Ej no co Wy, dla mnie to była najlepsza część remontu... skuliśmy te stare beznadziejne płytki i tynk... Najgorsze to wynoszenie gruzu. Ja się piszę jak coś

Nataszka buziaczki dla Małej... Też się trzymaj
przyda się
Stary 2013-03-12, 08:52   #1348
gianna
Wtajemniczenie

Cześć

Nataszka szybkiego powrotu do zdrowia dla Amelki i dużo sił i zdrowia dla Ciebie Na zdjęciu taka biedulka wymęczona
Madzia dzięki za opinię o rowerku. W tym tygodniu zamówię

WSZYSTKIM JUBILATOM ZALEGŁE STO LAT, STO LAT

W końcu wracam do świata żywych po urodzinach moich dzieci W sobotę przez nasz dom przeszło małe tornado - ok. 30 gości Cały ubiegły tydzień wypełniony przygotowaniami
Jula dostała od Teściów rybkę - bojownika (oczywiście bez konsultacji z nami ). Chyba zapomnieli, że mamy kota Już robi do niej podchody

W załączeniu foto z przygotowań i z dmuchania świeczki na torcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2043.jpg (67,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2047.jpg (132,6 KB, 45 załadowań)

gianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 08:56   #1349
lindsley
Zakorzenienie

Michał dziś wstał o 6, trochę potulił się ze mną w swoim łózku a potem latał raz w swoim pokoju gdzie ja drzemałam raz w salonie gdzie tz spał... Jakoś do 9 dociągnęliśmy

Michaś
Stary 2013-03-12, 08:57   #1350
monka23
Zakorzenienie

Gianna noo mała jest przeslodka , śliczna panienka , taka mała kobitka .
Tyle ładnie babeczki na stokrotki przyzdobilas i co to za salatka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości