![]() |
#1321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy z kielc 2013
senna łatwo idzie wymiana gondoli i fotelika, tylko do fotelika maxi cosi trzeba kupic adaptery za 50 zł. Na początku stelaż ciężko się składał, ale teraz już jest ok
![]()
![]() |
#1322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Zakupowy odwyk :)
|
trooskava jestem zdecydowana na luce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Zadomowienie
|
hej
My dziś z Natalka byłyśmy na szczepieniu, troszke tylko zapłakała przy ukłuciu. Na rota nieszczepie, bo lezac z mała w szpitalu na zakaźnym były też dzieci które miały rota pomimo wszesniehszego szczepienia...... W ubiegłym tyg robiliśmy usg małej główki, bioderek, brzuszka.....bylismy u pediatry z polecenia i on kazał nam zrobic to usg szczegółowe bo może wkońcu dowiemy sie czego mała tak płacze, ma bóle brzuszka i nieśpi całymi dniami....zobaczymy na kolejnej wizycie co powie..... Czarne ja mam bebetto luce, jestem zadowolona, lekki, zwrotny, stelarz łatwo sie składa, zbosze najpierw stelarz a potem mała w gondoli jak ide na spacer z 2 pietra, nosidełko tez spoko, sprawdził sie nawet po lesie czy po polnych drogach czy trawie w sadzie u rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
|
Atena564 jaki masz kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Zadomowienie
|
mam 207 kolor taki malinowy na białym stelarzu
![]() ![]() kupowałąm w aresie wózek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Raczkowanie
|
Mi się luca nie podobała z uwagi na ten materiał len. Nico ma te dodatkowe adaptery do podwyższania gondoli, które też można przyczepić do spacerówki
![]() ![]()
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
atena gdzie robilas usg bioderek i u jakiego lekarza?ja musze jutro podzwonic i sie umowic, bo mieli nam dac skierowanie ze szpitala na USG bioderek, bo podobno dzieci z polozenia miednicowego powinny byc jak najszybciej przebadane, a oni tylko w wypis dziecka wpisali ze do kontroli w rejonie za 6 tyg i zeby zrobic usg. Wiec musze prywatnie isc.
Witam sie Ja mam wozek po mojej mlodej navington cadet, jedyny minus w tym wozku - przednie kola piankowe. Do reszty sie nie moge przyczepic. Aleks slodki - moj kochany aniolek. Na cycu by co prawda wisial non stop, no ale wole karmic piersia niz MM, bo po Marysi mam porownanie ile kasy idzie.
![]() |
#1330 |
Zadomowienie
|
u mnie stoi duże opakowanie bebilona mąż kupił jak wychodzilam ze szpitala zeby maly mial co jesc
![]() dzisiaj fajna pogoda chlodek przed upalami Mamusiki codziennie wychodzicie na spacer z dziecmi? ja jak bylam u rodzicow to nawet dwa razy dziennie a teraz tylko balkon nam zostal i biedak leży w tym foteliku obawiam sie zeby sie nie pokrzywil od tego ale gondole mam w samochodzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
robiliśmy usg bioderek,brzuszka i główki u dr Partyki ul. Wawrzyńskiego 60 tel.602319515 jestem bardzo zadowolona bo miły lekarz, spokojnie wszystko mi tłumaczył |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, jestem z innego wątku ale mam pytanie jestem z Kielc i robiłam na Kościuszki badania prenatalne i test Pappy i czekam na niego już ponad 3 tyg, dzwoniłam tam i kazali czekać, czy wy też tak długo czekalyscie ? Z góry dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy z kielc 2013
Cytat:
![]() isia, niestety nie pomogę, bo badania robiłam na Prostej. Jeśli też jesteś z Kielc to zapraszamy na nasz wątek ![]()
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2013-07-26 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy z kielc 2013
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
|
Właśnie dziewczyny,bardzo tu cichutko
![]() My kupiliśmy wczoraj wózek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy z kielc 2013
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak juz jestem to napisze co u nas. Zarezerwowalismy termin na chrzciny, mamy 8 wrzesnia ![]() A no i za nami szalony spacer wczoraj, wyszlismy ok.19 i wrocilismy po 22 ![]() ![]() I przypominam Dziewczyny, meldowac sie na klubie bo nowy (obowiazkowy!) watek jest zalozony! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
|
Kupiliśmy bebetto luce na białym stelażu w kolorze 230 i fotelik maxi cosi citi.
Też jestem mało aktywna na forum,ale czytam na bieżąco. Tż wykańcza nowe mieszkanie a ja pakuje rzeczy w starym. Faktycznie,zacofanie ludzi czasami az nie mieści się w głowie....wczoraj np. byłam z moją mamą na zakupach i stałyśmy w kolejce pod telegrafem...a że moja mama to żartowniś to mówi głośno,żebym poszła bez kolejki. Jak te babki zaczęły się na nas patrzeć to szok. Ale żadna z nich nie wpadła na to,że można nas przepuścić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Zadomowienie
|
Odp: Mamy z kielc 2013
Czarne, bo u nas to trzeba sie po prostu wpychac i nie zwracac uwagi na ludzi. Mnie moze ktos ze 3 razy wpuscil przez cala ciaze.
No i ![]() ![]() My zaraz jedziemy za Kielce, moze uda mi sie w basenie wykapac, marze o tym! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Raczkowanie
|
Dziś mija termin mojego porodu a tu wielka cisza, nic się nie dzieje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
Esmeralda, ja mialam zakladany. Nieprzyjemne uczucie, ale da sie przezyc. Inna sprawa ze u mnie to nie zadzialalo jak powinno :P
A co do wywolywania to ja tez sie tego balam, a koniec koncow nie bylo tak zle, od kompletnego zera urodzilam w 6h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
|
Dziękujemy i wracamy do pakowania
![]() ![]() esmeralda007 trzymamy kciuki i głowa do góry! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ada ale poszlas z tymi chrzcinami to ja dopiero dzisiaj ide menu ustalac zaproszenia wstepnie wybralam takie ze zdjeciem i personalizacją już wyszukalam wierszyki jeszcze tylko mysle o podziekowaniach dla gosci i dla chrzestnych osobno a pochwal sie co wybralas z grubsza na to menu ![]() a skąd w ogole dowiedzialas sie ze Kaja ma problem z gardlem? lekarz ci powiedzial czy widzialas ze ma czerwone isia4891 3 tygodnie to wydaje mi sie nie tak dlugo bo tez chyba tyle czekalam wiec cierpliwosci ![]() a mnie w ciązy nigdy nikt nie przepuscil sama sie w przychodni wpychalam za to teraz jak przechodze z wozkiem przez pasy to prawie zawsze sie zatrzymuja samochody ale glownie sa to kobiety ![]() Jutro znikam znowu na tydzien do rodzico bede was oczywiscie podczytywac ale z tableta tez nie lubie pisac ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- wczoraj też karmilam na Sienkiewicza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Raczkowanie
|
Mnie raczej spotykały uprzejme reakcje ze strony ludzi tzn. w autobusie kobietka ustąpiła mi miejsca i w kolejce do kasy byłam kilka razy przepuszczana chociaż o to nie zabiegałam i muszę powiedzieć, że to właśnie najczęściej są młodzi ludzie
![]() ![]() ![]() Ja uprałam w tym tygodniu wszystkie rzeczy dla Franka i zabrałam się za prasowanie tzn. wyprasowałam połowę chyba we wtorek a reszta czeka na przypływ weny- strasznie mi się nie chce... aha!zapomniałam się zgłosić po zaproszenie do klubu więc się zgłaszam! Edytowane przez sierratequila Czas edycji: 2013-07-27 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Zadomowienie
|
Bacik 4 dzięki za info.
Gdyby jeszcze którąś pamiętała ile czekała na wyniki Pappa będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Zadomowienie
|
Becik, jesli chodzi o chrzciny to menu podobne do trooskavy, mam tylko inne zakaski, ale wiadomo, co kto lubi
![]() Jesli chodzi o gardelko to dowiedzialam sie o tym na wizycie szczepiennej ale podejrzewalam ze cos jest nie tak, bo Kaja nie chciala chwytac piersi i darla sie przy tym niemilosiernie, a nigdy nie mialysmy takiego problemu. Sierra, ![]() ![]() Isia, ja na Prostej czekalam tylko tydzien.
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2013-07-28 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Temet chrzcin nieco ucichł, a ja właśnie sie tym interesować zaczęłam. I mam pytanie: Ile kosztowały Was chrzciny w lokalu? Myśleliśmy zrobić w domu, ze względu na koszty właśnie, ale nie mam pojęcia skąd wziąć 16 krzeseł ^^ A w lokalu, wiadomo, dużo wygodniej i nie trzeba się niczym przejmować. Chcielibyśmy tak na szybko tylko zupa, drugie danie, szarlotka z lodami, kawa i do domu (bez żadnego tortu), ale nie wiem ile by to nas kosztowało. Jak liczyłam z cennika w Antresoli, to z 600zł bym pewnie musiała zapłacić. A nie bardzo mi się to uśmiecha. Tak do 500zł max by było jeszcze ok, ale czy znajdę coś na 16 osób (w tym trzy-, siedmio- i dziesięciolatek). Robiąc "imprezę" w domu na pewno bym się w tej kwocie zmieściła. Będę wdzięczna za jakieś informacje, bo nie mam za bardzo kiedy chodzić po lokalach i dopytywać. Chyba, że wiecie, skąc tanim kosztem wziąć te 16 krzeseł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny jak znosicie te upaly? pytam glownie te jeszcze "nie rozpakowane"bo mnie to strasznie denerwuja, a dodatkowo jeszcze mam malowanie niemal w calym domu wiec juz w ogole, nawet nie ma sie gdzie ruszyc...
ycnana nie mozesz pozyczyc od kogos z rodziny tych krzesel, napewno chetnie Cie wspomoga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Raczkowanie
|
Te upały są przeokropne- w dzień to jakoś sobie radzę ale najgorzej jest zasnąć wieczorem bo otwieranie okien na oścież nic nie daje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Raczkowanie
|
ja ledwo żyje przez ten upał. Leżałam praktycznie cały dzień na łóżku na przeciwko wiatraka. Wzięłam przed chwilą chłodny prysznic ale znów jestem cała mokra. Następne dziecko chcę rodzić zimą!
![]() |
#1350 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny współczuje wam... zresztą ja sama rodziłam w upały... dobrze, że na sali porodów rodzinnych była klima
![]() Mój mały markotny w te upały tragedia... ciągle by cycka bo pić mu się chce..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.