|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
zaraz przesłucham te których nie znam i może coś dodam do playlisty ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostaję skrzydeł przy Avicii - Wake me up i One Republic - Counting stars
![]() dzisiaj 4,6 km
|
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po bieganiu, zajęło mi jakieś 45min więc wątpię żeby to było 6km bo naprawdę się wlekłam
ahh to ręczne wyznaczanie trasy
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja nie umiem tak wstać od rana
córka w nocy nie bardzo daje spać, ma 2,5 roku a nadal cuduje w nocy ja biegam tak 21-22 ![]() czasami o 23
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Kurczę, ja próbuję rano biegać, ale zawsze jestem tak słaba, że nie daję rady.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1327 |
|
Konto usunięte
|
ja też wole wieczorem
jak mi psina podrośnie to będę ją rano wyciągała na biego/spacery, żeby później demolki w domu nie było
|
|
|
|
#1328 |
|
Wtajemniczenie
|
też biegam wieczorem
jakoś nie mogę się zmotywować rano żeby wstawać wczesniej :P
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
A ja od jakiegoś czasu wstaję rano i teraz nawet nie mam z tym większego problemu, z tym że wiem, że jeśli nie wstanę rano to wieczorem na pewno się nie ruszę
Mi czasem też bywa słabo ale dopiero po powrocie do domu, jak biorę prysznic. Ostatnio odkryłam, że zależy to od tego czy jadłam kolację - jeśli tak to nie ma problemu, jak nie to jem coś przed bieganiem żeby nie zasłabnąć. Najbardziej motywujące dla mnie hasło (dzięki niemu wstaję o 7 albo i przed ): https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...02081173_n.jpgmalenstwo_83 jakiego masz pieska?
Edytowane przez redgramophone Czas edycji: 2013-08-14 o 18:50 |
|
|
|
#1330 |
|
Konto usunięte
|
Rozglądam się za nowym telefonem, który będzie śledził moje trasy
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
mam nadzieje ze mozna sie do was dolaczyc watek, w ktorym sie udzielalam umarl smiercia naturalna potrzebuje motywacji, bo chce sie pozbyc zbednego ciezaru, a bieganie ma mi w tym pomoc Wlasnie wracam z joggingu, przebieglam jakies 2km, wiem ze to malutko, ale jestem poczatkujaca. Biegam od 3 dni i zamierzam to kontynuowac. Na razie dobrze mi idzie, bo jeszcze sie nie poddalam, a musze przyznac, ze mam slomiany zapal ![]() Dodam jeszcze, ze biegam po plazy, podobno jest ciezej, bo trzeba odpychac piach, nie wiem czy to prawda biegam na boso, bo zapomnialam zapakowac adidasy, a tutaj sa takie ceny, ze sie odechciewa ![]() Pozdrawiam goraco i zycze milego biegania wszystkim buziaki
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
Ja biegam od 1,5 miesiąca, zaczynałam od 2km, i to byłam zmachana kompletnie, okropnie wysokie tętno itp... Teraz biegam już po 4-5km i jestem z siebie bardzo zadowolona, poprawiłam też tempo o ponad minutę
|
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
W Kauflandzie na dziale z rowerami,chyba po 29zl kupilam.
|
|
#1336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hejka
|
|
#1337 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() Na razie katuję się z telefonem w ręku. Mam kolejne pytanie, co z oddychaniem? Czytałam tak wiele opinii, że już kompletnie nie wiem. Ja wdycham przez nos, wydycham gardłem i ostatnio mnie przewiało, miałam straszne zapalenie. Na szyję zakładam prowizoryczny komin, ale to chyba nic mi nie daje. Kocham biegać i wściekam się, gdy jestem chora i nie mogę
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wdycham nosem i wydycham ustami. Tylko kiedy wypuszczam powietrze przez usta, to nie otwieram ich jakbym chciała ziewać (
), ale po prostu wydmuchuję je ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
komin na szyję o tej porze roku ?
ile jest stopni u Ciebie? ja biegam wieczorem około 22 i było dzisiaj 17 stopni ale odczuwalnie mniej miałam spodnie na 3/4 i bluzkę termoaktywną na długi rękaw i byłam mokra, owszem 4,2 km za mną dzisiaj
|
|
|
|
#1340 |
|
Rozeznanie
|
Ja biegałam wczoraj między 19 a 20 i cholera, było dosyć chłodnawo
Zrobiłam 8,5 km i prawie w ogóle się nie spociłam, dlatego zastanawiam się, czy trening cokolwiek warty. Choć nie powiem, całkiem miła odmiana po ostatnich upałach, w czasie których pot mi dosłownie oczy zalewał. Jutro chyba wezmę bluzę...
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
ja biegałam wczoraj od 19 do 20 ,przebiegłam 8,5 km i powiem wam że strasznie zmarzłam,fakt mieszkam w górach i biegam pod Śnieżnikiem ale kurcze przecież jest lato sierpień a już tak zimno,jutro biorę długi rękaw,niestety nie mam jeszcze długich spodni
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wam zimno to przyspieszcie
|
|
#1343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzisiaj ocieplenie, aż 18 ![]() Mam wrażliwe gardło, łyk zimnej wody i zapalenie więc montuję coś na szyję, żeby nie narobić sobie większej biedyTo to na pewno! |
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
no przy 10 stopniach to rozumiem
no niestety robi się chłodno wieczorami a przecież jest sierpień! ![]() dzisiaj też idę pobiegać wy tu po 9 km lecicie ja na razie 4-5 i to z małymi przerwami n szybki marsz, ale naprzemiennie, idzie mi co raz lepiej dzisiaj moze do tych 5 dociągnę |
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Ja próbowałam przyspieszyć i niby kondycyjnie nie mam już z tym problemów, ale łydki się buntowały, więc wolałam się nie forsować.
|
|
#1346 |
|
Konto usunięte
|
jak wam zimno, to zapraszam do Wloch. pobiegacie sobie po zachodzie slonca przy 30° i wilgotnosci ok 80%. a komary beda wam wpadac do oczu i nosa
ja jestem teraz w PL. jeszcze tydzien mi zostal i jestem bardzo zadowolona z biegania tutaj, bo wlasnie chlodniej jest i mogloby byc jeszcze chlodniej, a biegam w krotkich spodenkach i koszulce bez rekawow zal bedzie odjezdzac ...
|
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
Melduje wykonanie dzisiejszych biegow
strasznie przyjemna pogoda, dlatego polecam wszystkim leniuchom zebrac sie juz teraz ![]() Buziaki ;* |
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
wiajcie mam pytanie
z gory przepraszam za literówki ale mam palec w bandazu![]() od polowy kwietnia do mniej wiecej poczatku czerwca intensywnie<jak na mnie> biegalam. Co oznacza wg mnie intensywnie?:P otóz biegalam 6razy w tygodniu zaczynajac od 18minut konczac na godzinie biegania bez przerwy srednim tempem. No i zaczely sie schody jak sadze na poczatku lipca. zaczal mi schodzi paznokiec z duzego palca u lewej stopy;/ dramat. od ok 3 tyg zauwazylam to samo na prawym mimo ze juz nie biegam. buty mam typowo do biegania, wieksze niz normalnie. tzn jesli dobrze pamietam to jest to rozmiar 41 podczas gdy ja nosze zazwyczaj 40 <rzadko 39> . PRzestalam biegac bo wybieram sie na wakacje i chce miec paznokcie na plazy od wrzesnia znowu zachcialam biegac ale pozniej ide na wesele -_- i bede miec odkryte buty....i boje sie ze nie bede miec paznokci a przynajmniej nie w calosci....znacie jakis sposob albomoze powod czmu mi sie tak dzieje? gdy pare lat temu mialam inne buty i mi schodzil paznokiec kolega mnie uswiadomil ze to moze przez to ze to byl "moj" rozmiar a nie ciut wiekszy. wiec kupilam inne buty. czy ktoras z Was miala taki problem/? jak soboie poradzilyscie?edit: teraz sprawdzilam. mam buty rozmiar 40 2/3
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2013-08-17 o 11:36 |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Paznokcie czarnieja od za malych butow. Stopa przy biegu i puchnie i sie splaszcza. U niektorych jest to 0,5 numera u innech 1,5numera. Moze tez masz model z za plaskim przodem.moje nike taki maja niski i u niektorych moze to byc problem.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

Wybieram je zależnie od pogody, nastroju i tempa 

)

watek, w ktorym sie udzielalam umarl smiercia naturalna
potrzebuje motywacji, bo chce sie pozbyc zbednego ciezaru, a bieganie ma mi w tym pomoc

Zrobiłam 8,5 km i prawie w ogóle się nie spociłam, dlatego zastanawiam się, czy trening cokolwiek warty. Choć nie powiem, całkiem miła odmiana po ostatnich upałach, w czasie których pot mi dosłownie oczy zalewał.