|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 | |||||
Zakorzenienie
|
dziewczynki koniec smutkow
![]() mam kiecke, buciki i torebke jednego dnia ![]() caly dzien zlazilam z sis ale znalazlysmy w lublinie wymarzony ideal- pozniej dam wam fotki w prywatnym miejscu w kiecce ![]() sukienka do przerobki bo za duza, nie znalazlam nic sensownego od reki w moim rozmiarze- do odbioru po poprawkach bedzie za okolo miesiac ![]() ale zdaze ze wszystkim- buty i torebka pod kolor ![]() troche musialam naruszyc budzet ale coz raz sie wychodzi za maz ![]() ![]() szczesliwa!!!!! ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczynki kocham was i dziekuje ze mi dalyscie nadzieje i wsparcie- wszystko jest cudownie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1323 |
Rozeznanie
|
Króliczku zawsze tak jest
![]() ![]() Mam do Was ogromną prośbę a mianowicie jako że jestem już z wami dobre 1.5 roku mogłabym liczyć na przyjęcie do tego "prywatnego miejsca"? ![]() ![]() ![]()
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozpatrzymy twoje przyjecie, ale wiesz ze to zalezy od jednoglosnosci wszystkich nas... a co do all. napisalam temu sprzedawcy ze chce dokonac zwrotu i w poniedzialek wysle kiecke. zobaczymy czy bedzie robil problemy. ja sie tak zawiodlam na tym jak niemiarodajnie byla aukcja opisana -chocby wymiary , do tego fotki nie wiem skad bo to nie ta sama sukienka itp ;/ podejrzewam ze sama bym ja dokladniej uszyla... nikomu juz zakupow na all nie polece i sama tez sie na tyle zrazilam ze ciucha na pewno wiecej nie kupie ![]() łudze sie ze ten zwrot lekko przejdzie ale moja sis mi dzis opowiadala o sporze na all jaki miala i ze poszlo tak na udry to mimo ze allegro sie wmieszalo to pelnej kasy nei dostala i ma negatywa od sprzedajacego za to ze dochodzila praw ![]() szok. trudno, wiecej kasy na mnie zgarnie chinczyk i bazarki- jak kiedys ![]() ![]() ja sie szarpac nie lubie.
![]() |
#1325 |
Konto usunięte
|
Bunny to super, że masz już sukienkę, i dodatki
![]() Wiecie co, byłam dzisiaj u fryz, żeby mi podcięła troszkę grzywkę, bo była już za długa. A ta mi tak ją opitoliła, że wyszłam stamtąd ze łzami w oczach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o Allegro to ja na szczęście z przedmiotami ktore zamawiałam jako takich problemów nie miałam ale zdarzyło mi się w drugą stronę - ktoś coś ode mnie kupił a później grobowa cisza ani kasy ani maila ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1327 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
bunny dzieki
![]() Ja na internecie nie kupuje nic , moze jestem zacofana ,ale lubie dana rzecz przymierzyc, dotnac czy powachac ![]() ![]() Dzis bylam na malym shoppingu w h&m kupilam spodenki i koszulke , ogarneli sie w tym roku i wiele ubran mi sie teraz podoba w tym sklepie ![]() ![]() Ale u mnie upal ![]()
![]() |
#1329 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zeżarłam dzisiaj cała paczke warzyw na patelnie z Biedronki...jestem potworem ![]() Cytat:
![]() ![]() Tyle sie biedna nadenerwowałas, przepłakałas wiec nawet jak naruszylas budzet to Ci sie to nalezalo ![]() ![]() A ja tam wiem jaki barwnik ![]() to jest zwykła płukana fioletowa z deli co w Rossie sa dostepne chyba za 6zl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pieniadze zwrocili mi z POK ![]() ale musialam na policje sprawe zglosic,żeby miec potwierdzenie dla Allegro,że zaszlo przestepstwo. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- słyszałyscie może o tabletkach anty Lesinelle? Zaczynam je od dzisiaj brac, bo jednak Regulon jest u mnie klapa ![]() Ma zmiejszona dawke hormonow, tzn mniejsza niz Regulon i niby nie powinny zatrzymywac wody ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super że sukienka kupiona!! na pewno śliczną kupiłaś ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A sukienkę mogę zobaczyć? Ja nie kupuję ciuchów na allegro, w ogóle bardzo rzadko kupuję coś przez internet. Wolę pójść do sklepu, pooglądać, podotykać i wtedy mam pewność, że to co kupiłam mi się podoba ![]() Cytat:
Jaki to człowiek głupi jest ![]() ![]()
Edytowane przez milka_m Czas edycji: 2013-06-07 o 19:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze bolesne miesiaczki, tak,że mnie az wykrecało, gdzie u mnie to jest naprawde ciezko, bo ja raczej nie jestem z tych "zwijajacych" sie podczas @ bole to juz na kilka dni przed @ mialam dosc mocne. Bardzo obfite @,musiałam uzywac podpasek tych maxi na noc, bo masakra byla,nigdy takich nie mialam, nawet jak nie bralam tabsow. Nie regularnosc @. Powinnam dostawac @ po ok. 2-3 dniach od przyjecia ostatniej tabletki, a ja dostawałam albo po 4 albo i po 6 dniach i nerwowka oczywscie. Cera mi sie nie poprawila, dostalam jakis czerwonych plam na twarzy i nie moge sie tego pozbyc ![]() Cellulitu u mnie nie spowodował ale ja nie mam problemow z cellulitem wiec nie wiem jak to sie bedzie u innych przedstawialo ![]() Bolesnosc piersi przed @ tak,że Tż to jak z jajkiem musial sie ze mna obchodzic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no delia ma czerwony i niebieski przy czym to powinno zielen blokowac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() bo moim klubowiczkom ide teraz pokaze w naszym miejscu ![]() mozecie mi maile na pw dac to wysle wam fotki tylko prosze o nie rozpowszechnianie ![]() ![]()
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz czekam w klubie na zdjecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
bylam
![]() ![]() Cytat:
![]() nie czuje glodu a wpieprzam za przeproszeniem ![]() a to parowka, a to kanapeczka, a to jabluszko,jogurcik i jeszcze co tam lodowka oferuje. ![]() tez tak wlasnie mysle, ze jutro zrobie sobie detoks i tylko wode bede piła, bo mam wolne i nie potrzebuje energii do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak Ty obiecuje sobie ,że bede jesc mniejsze porcje czy nie podjadac ale to sie nie da ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo z jedzeniem... Cytat:
![]() ja tez wpier*na potege ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- milka wyslalam ci maila ![]()
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz przegryzam suchary i zapiajm woda ale wiem,że w lodowce jest jeszcze jedna porcja galaretki wisniowej ![]() ![]() czuje,że tyje w oczach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1343 |
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() ![]() Powiem Ci, że będziesz śliczną panną młodą ![]() Właśnie pożarłam kanapkę, mimo że miałam nie jeść po 19.00 ![]()
#1344 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wiecie co mi wyszło w badaniach krwi i moczu!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki Bunny za odpowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() P.S. A dziś odrost zgładziłam ![]() ![]() VI.13.jpgVI.2013.jpg
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-06-07 o 22:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Konto usunięte
|
Bunny i ja poproszę o fotkę sukienki
![]() Dziewczyny, ja też jestem takim potworkiem jak wy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- shizaxa bardzo ładny kolor, jaśniutki ![]() Ja po leczeniu PCOS dostałam takiego cellulitu, że teraz nie mogę się go pozbyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
Obudzilo mnie..sloneczko
![]() Super pogoda tylko ciekawe na jak dlugo ![]() Mialam do miasta po utleniacz jechac autobusem ale jest taka pogoda,ze chyba sie przejde ![]() Mialam sie detoksowac...ide zjesc parowki na sniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale co ci wyszlo w moczu? bialkomocz? wysokie pH? nablonki? bakterie i sluz? krwinki wpw pow 5 tzn. erytrocyty czy leukocyty? to prawie nierealne zebys nie miala dolegliwosci...chyba ze jakas bakteria sie osiedlila i nic nie czulas- a w posiewie by wyszlo co to. ja staram sie nei brac antybiotykow- bo potem ze wzgl. na nerki mam gorzej, wole furaginum i w szpitalu zawsze tez mnie tym lecza... czym farbowalas? ładny kolorek taki swietlisty ![]() Cytat:
ooo a czym bedziesz farbowala teraz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bede robila c10 ale stara wersja ![]() Mam taka zajawke,ze chcialabym jeszcze jasniejsze wlosy na lato ![]() A tż juz widzial sukienke czy dopiero na slubie? ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Laski musicie to przeczytac ![]() blog pisze koles ktorego dziewczyna podczytuje rozne kosmetyczne blogi... tu wpis o wlosach ![]() Koles wymiata ![]() ![]() http://mojadziewczynaczytablogi.blog...soem.html#more |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Magda ;)
|
Hej u mnie też słoneczko
![]() ![]() Myślałam, że tylko ja tyle jem ostatnio ![]() ![]() ale w sumie i tak trochę schudłam to co mogę sobie teraz pojeść ![]() Bunny super, że wszystko się wyjaśniło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Bunny co sadzisz o oxy z Artego
http://www.fryzart.pl/product-pol-88...o-1000-ml.html jest roznica miedzy nim a tym z Profi, ktory kupuje w hurtowni? ( poza cena of course) ![]() http://zielonymagazyn.pl/produkt/pro...na-w-kremie-6/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.