Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-12, 20:27   #1321
taribari
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Tari, ja proszę o przepis na domowe flavo.
I muszę Ci powiedzieć, że odkąd zobaczyłam Twoje zdjęcie w klubie ciągle mam wrażenie, że pisze z gimnazjalistka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dobra to sie dziele tajemnica mlodego wygladu

Osoby o suchej skórze, mogą stosować Juvit C/ Cebion bezpośrednio na skórę dodając uprzednio na całą buteleczkę ok. 4 kapsułki witaminy E. Kilka kropli wystarczy na całą twarz i szyję. Najlepiej nakładać je na lekko wilgotną skórę. Juvit C można też stosować na całe ciało w oryginalnej formie, skóra ciała jest zazwyczaj bardziej przesuszona i lepiej przyjmuje ten tłusty roztwór, poza tym witamina C jest także polecana przy rozstępach, rozszerzonych naczynkach.☠

Serum z witaminą C 5% + E na bazie kropli JuvitC/Cebion - przepis na 10ml serum☠

Potrzebujemy:
☠- Mała buteleczka z ciemnego szkła z zakraplaczem lub dozownikiem kropel czyli identyczną lub mniejszą jak butelka z kroplami Juvit C. Buteleczka musi być wcześniej dokładnie umyta, sparzona, przepłukana wodą destylową i alkoholem, tak aby była czysta i sucha, gdy się zabieramy do robienia serum.☠
- Woda destylowana
☠- Alkohol etylowy lub izopropylowy
☠- Kapsułki z witaminą E np.☠* Vitole E-200 j.m. firma: Terpol lub☠* Tokovit E - 200 j.m firma: Hasco - Lek
☠- Kapsułki z lecytyną

Wykonanie:☠Jednorazowo wykonujemy małe ilości serum np. 10ml, gdyż jest ono bez konserwantow

☠- Odmierzamy 5ml Juvit C/cebion,☠
- Dodajemy 3-6 kropli alkoholu przy cerze suchej lub do 9 kropli przy cerze tłustej, jeśli ktoś chce alkohol może zostać pominięty.
☠- Otwieramy igłą kapsułkę witaminy E i dodajemy jedną przy cerze tłustej, przy cerze suchej można dodać dwie kapsułki witaminy E.☠
- Dodajemy kilka kropli lecytyny z kapsułki przekłutej igłą.
☠- Za każdym razem mieszamy cały płyn.☠- Dodajemy wody destylowanej do 10ml, wytrząsamy buteleczką.☠W ten sposób otrzymujemy serum z witaminą C, które zawiera 5% witaminy C oraz 1 lub 2% witaminy E.

Serum przechowujemy w lodówce, co przedłuży jego trwałość. Przed każdym użyciem mocno potrząsamy buteleczką, stosujemy je rano pod krem z filtrami lub wieczorem, najlepiej raz dziennie. Serum można stosować na całą twarz i okolice oczu oraz szyję, dekolt, dłonie. Serum będzie trwałe do ok. 2 tygodni, po tym czasie resztki wyrzucamy lub blisko końca 2 tygodnia wykorzystujemy serum do ciała.☠

Wszystko dostaniemy w aptece. Ja zamawiam z DOZ. Pl

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:28   #1322
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
dzięki któregoś dnia muszę powrócić do tej części i znaleźć swój pierwszy post do Was..jak to próbowałam się grzecznie wkupić w Wasze łaski
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post38080006

Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:29   #1323
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Karolajn też mam prawie identyko. Najbardziej dobija mnie to niespanie w dzień. A jak już to tylko na spacerach, ale ileż można łazić, a w domu wszystko stoi...
I czeka!
No właśnie -czas ogarnąć na szybko chatę i iść spać, by rano mieć siłę
No dokładnie. Dziennie laze po 4h zeby dziecko trochę pospalo. Nawet stanac nie mogę bo koniec spania. Odejmujac te godziny, czas na jedzenie, kąpiel i pielęgnację to na zabawy super duzo czasu nie zostaje

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-11-12, 20:31   #1324
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
1) Ha, ja dolaczylam w Sylwestra wczesniej tylko podczytywalam, a w Sylwestra Domi mnie dopisala do wątku

2) ...yyyyyyyyyyyyyyyy.
1) Dobrze, że nie dołączyłaś w Boże Narodzenie, bo bym pomyślała, że masz za mało roboty

2) SAMOGŁOSKA!! przepraszam..za dużo reklam w tv

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:34   #1325
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

TARI jakbys mogła wrzuć do klubu ten przepis

Zastanawiam się co te mamy lipcowe 2014 uwziely sie, aby mieć jeden miesiąc. Ja sobie nie wyobrażam wątku bez sierpniowek i wyczekiwania na ostatnie maleństwo Antka Sarny..

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Bo to niby taki tłok a potem inne etapy rozwoju..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:36   #1326
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Jakierka- przykro mi moze jak ochlonie trochę to sobie wszystko wyjasnicie?

Nie odniose sie do wszystkiego, bo jestem zmeczona : brzydal:
Ale nie moge nie wypowiedzieć sie na temat Domci i ogólnie sposobow postępowania z dzieckiem.
Nie wiem, zauważyłam ze u tych dzieci u których w domu jest duzo mamy i taty w większości jakos jest lepiej. Może przypadek.
Jak ktoras jest z dzieckiem non stop to ciezko nosic poprawnie, nie sadzac sobie na kolanach.
Ja nie mam czasu na lezenie z Hanią, czytanie książek,zostawienie jej na macie i patrzenie jak sie bawi. Oczywiście w miarę możliwości to robie, ale jesli od rana do nocy jestem sama i dziecko jest na mnie skazane to sila rzeczy domaga sie mojej uwagi.
I nosze na rekach, mimo ze jak Hania byla mlodsza to tego nie lubila, zasypiala na lezaco, teraz ma odwrotnie. Dodatkowo nigdy nie karmilam jej na siedzaco, tylko na lezaco
Sadzam w bujaczku bo tylko tak jestem w stanie zjesc, ugotowac i wysikac sie, bo dziecko musi mnie widzieć.
Jasne, jak jest tatus w domu to albo jedno albo drugie zajmuje sie tak jak niby sie powinno.
Dodatkowo Hania jest dzieckiem, które albo spi na spacerze albo przytwierdzone na rekach. Inaczej sie budzi, jest pospane a w efekcie dziecko marudne, wkurzone i w ogole be

Zazdroszczę tym, które maja tz w domu, bo i ja wtedy tez spedzalabym czas z dzieckiem inaczej

Karo lepiej bym tego nie ujęła
Gdyby nie to że mój mąż spędza dużo czasu z Mają (bo co innego być w domu ale dzieckiem sie nie zajmować i żonie nie pomagać bo i tacy tatusiowie są) nie byłabym taki chojrak. Dzięki temu że TZ dużo sie nią zajmuje mam czas sie stesknić i dlatego jestem potem 100% dla Mai

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Tylko kapnij się człowieku, ze np. metka uwiera

Dobranoc
Hahaha
Mamusia takiego wrażliwca miałaby ciekawie

Dziewczyny wszystkiego bym sie spodziewała ale nie kolejnego okresu idę szukać w poprzednim wątku kiedy miałam ostatnio @ bo oczywiście nie zapisałam sobie

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:36   #1327
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

A mój syn to chyba nie ma dzisiaj ochoty zasnąć..najpierw chciał namiętnie rozmawiać z rodzicami a teraz biegi w łóżeczku uskutecznia.

Galeria pazurkowa:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 20:37   #1328
arrabbiata
Zadomowienie

Domcia- a co do usypiania Sary- to nie wiem, czy pisałaś, może przeoczyłam, ale- próbowałaś ją może kłaść na brzuszek do spania?
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:40   #1329
dzoan
Zakorzenienie

jesteś bezbłędna! Widzę, ze jak zwykle się rozpisałam i pisałam 'dzidzia' na Małego.. dziwnie jakoś.. kejt jako pierwsza mnie powitała i urodziłyśmy w bliskich terminach

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Właśnie z mężem ustaliliśmy, że jedziemy do Trójmiasta! Ale się cieszę!
ale super kiedy wyjazd, na ile i co macie w planach?

Stary 2013-11-12, 20:40   #1330
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Piszecie o tym która kiedy dołączyła..a ja nie pamiętam. Wiem ze jakiś czas podczytywalam..

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-11-12, 20:42   #1331
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
TARI jakbys mogła wrzuć do klubu ten przepis

Zastanawiam się co te mamy lipcowe 2014 uwziely sie, aby mieć jeden miesiąc. Ja sobie nie wyobrażam wątku bez sierpniowek i wyczekiwania na ostatnie maleństwo Antka Sarny..

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Bo to niby taki tłok a potem inne etapy rozwoju..

Dodane w K

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Karo lepiej bym tego nie ujęła
Gdyby nie to że mój mąż spędza dużo czasu z Mają (bo co innego być w domu ale dzieckiem sie nie zajmować i żonie nie pomagać bo i tacy tatusiowie są) nie byłabym taki chojrak. Dzięki temu że TZ dużo sie nią zajmuje mam czas sie stesknić i dlatego jestem potem 100% dla Mai

Hahaha
Mamusia takiego wrażliwca miałaby ciekawie

Dziewczyny wszystkiego bym sie spodziewała ale nie kolejnego okresu idę szukać w poprzednim wątku kiedy miałam ostatnio @ bo oczywiście nie zapisałam sobie
Ty się ciesz że jest

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 20:42   #1332
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
o kurcze..współczuję po raz kolejny.. mam wrażenie, że całkiem niedawno pisałaś o pierwszym.. albo to mnie tak czas zapierdziela

Stary 2013-11-12, 20:43   #1333
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurcze..współczuję po raz kolejny.. mam wrażenie, że całkiem niedawno pisałaś o pierwszym.. albo to mnie tak czas zapierdziela
Spoko, ja juz miałam 2 razy

Stary 2013-11-12, 20:44   #1334
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Piszecie o tym która kiedy dołączyła..a ja nie pamiętam. Wiem ze jakiś czas podczytywalam..
Neni na pewno będzie wiedziała

Stary 2013-11-12, 20:45   #1335
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:

Misiaczka- zamiast szukac zapytaj Neni

Stary 2013-11-12, 20:45   #1336
misiaczka555
Wtajemniczenie

Mela zazdroszczę wyjazdu

"Cała Polska kibolska" padłam.
Oglądam wiadomości i pojąć nie moge co te świry zrobiły wczoraj z Warszawa. Bo po co mieć ładne zadbane miasto jak moźna zniszczyć

Elaine ja też nie rozumiem o co chodzi z tym jednomiesięcznym wątkiem i ogromnie sie cieszę że mamusie czerwcowe i lipcowe zechciały pisać ze mną mamusia późno sierpniową i że czekały na moją Majeczkę

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-11-12, 20:46   #1337
dzoan
Zakorzenienie

karolajn i Tobie też współczuję!..ja ciągle żyję nadzieją, że do mnie okres prędko nie powróci...a mam dużą szansę, bo karmię co 1,5-2h, czasami 3h

Stary 2013-11-12, 20:47   #1338
lachryma
Zakorzenienie

Tari, dzięki za przepis na młodsze ja A teraz ctrl C i ctrl v do klubu
DZIĘKUJĘ.
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :p

Stary 2013-11-12, 20:48   #1339
magolina
Wtajemniczenie

Hej.

My dzisiaj po szczepieniu. Jak zwykle Adaś płakał tylko przy wkłuciu potem już ok. Rehabilitacja na razie nie potrzebna, dostałam nowe ćwiczenie metodą Vojty, trudne bo Mały przy tym płacze ale ćwiczyć musimy a w następną środę na kontrolę.

Współczuje wszystkich kryzysów w związkach. U nas z Tż super, za to z moją rodziną relacje straszne, przez to mam doła i generalnie czuje się jak jakiś pie.szony wyrzutek popierdzielone to wszystko.

Idę spać.

Dobranoc.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-12, 20:50   #1340
iwona335
Zakorzenienie

Ha!! znalazłampierwszy wpis
dołączyłam 9 stycznia i byłam wtedy JUZ! w 14 t.c
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:01   #1341
lachryma
Zakorzenienie

Idę spać, jestem padnieta.
Dobranoc.

Stary 2013-11-12, 21:08   #1342
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej.

My dzisiaj po szczepieniu. Jak zwykle Adaś płakał tylko przy wkłuciu potem już ok. Rehabilitacja na razie nie potrzebna, dostałam nowe ćwiczenie metodą Vojty, trudne bo Mały przy tym płacze ale ćwiczyć musimy a w następną środę na kontrolę.

Współczuje wszystkich kryzysów w związkach. U nas z Tż super, za to z moją rodziną relacje straszne, przez to mam doła i generalnie czuje się jak jakiś pie.szony wyrzutek popierdzielone to wszystko.

Idę spać.

Dobranoc.
mam nadzieję, że ominą Adasia skutki uboczne

co do relacji z rodziną strasznie mi przykro, że pozwalają Ci tak się czuć

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Ha!! znalazłampierwszy wpis
dołączyłam 9 stycznia i byłam wtedy JUZ! w 14 t.c

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Ja też już uciekam....

Przespanych nocy życzę

Stary 2013-11-12, 21:09   #1343
tweedledee
Zakorzenienie

Hej kochane, my już po szczepieniu dzięki bogu
Misiaczka, dzięki za pamięć
Schudłam chyba z 5kg, bo nie pamiętam kiedy ostatnio się tak stresowałam Jeszcze dzisiaj Alik miał wyjątkowo dobry dzień, od rana wesolutki, gugał, uśmiechał się ciągle, a ja czułam się jak wyrodna matka wiedząc, co go później czeka
Ale zniósł te 3 kłucia, jak prawdziwy facet, przy trzecim najbardziej bolesnym strasznie się rozpłakał, ja prawie też zresztą, sama nie wiem, jak się opanowałam no, ale szybko go przystawiłam po szczepieniu i się uspokoił Klusek moj w domu dalej były uśmieszki, niedawno zaczął mi marudzić, ale sama nie wiem czy to ból, czy senność, bo dosc dlugo nie spał. Na wszelki wypadek dałam mu czopka i, co jest dla mnie hitem, położyłam mu koło twarzy zamiast tetry moja koszulkę, a on moze i nie zasnal, bo budzi go co troche wypadanie smoka, ale niezle sie wyciszyl jak lezal z tetra to nie mialam nawet jak odejść od łóżeczka, jestem w szoku, serio nie wierzyłam że to działa

Lachryma widziałam, że pytałaś o termin szczepień, 6 tyg to wyznaczone minimum, to, że jesteś zapisana później o niczym nie świadczy, nawet lepiej, bo tak jak któraś z was napisała (sorki, zapomniałam, która) organizm zdąży się oczyścić z poprzedniej dawki. My zapisaliśmy się na następną dawkę za 8tyg

En powiem ci, że jak czasami czytam co piszesz, to czuję się jakbym miala gdzieś klona Też nie rozumiem o co chodzi teściom, pal licho, że tobie zimno (sorry), no ale w domu jest maleńkie dziecko, za cholerę tego nie rozumiem teść z tego co mówiłaś chyba nie pracuje, to jaki to problem wlasnie chociaz kominek ruszyc?? Masakra, masz podobną sytuacje, jak ja w domu tesciowej, jak tam mieszkalam na poczatku ciazy to ciagle chodziłam w dwóch bluzach i grubym szlafroku, tak pizgało, do tego herbata stygła w parę minut dosłownie. Dom też nie ocieplony, a ona ostatnio dowalila mi i tztowi, żebyśmy wrócili hahaha Jasne, dawalismy jej ostatnio 700zł za mieszkanie, u niej na dole cieplo, u nas pizgawica, ze nie wspomne, jakie warunki sa w tym domu i ja mam tam z dzieckiem byc Takze uwierz, znam tą sytuację od podszewki. Wjechałabym tżtowi na ambicję, że skoro chce, żeby jego własny syn rozchorował się od takich warunków, to jaki z niego facet i dobrze myślisz, że wrócisz do rodziców, jeśli on nie będzie chciał się przeprowadzić do babci, za jaką karę masz się męczyć z tomaszkiem
Masz myslec o sobie i maluchu i tyle. A teściowie rzeczywiscie zabojczo wam wręcz pomagaja, skoro dajecie tyle za mieszkanie+dojazdy wierze, ze przekonasz tz, bo madryz niego facet, tylko musisz uderzyc odpowiednimi argumentami
Stary 2013-11-12, 21:15   #1344
fiazo
Zakorzenienie

wy o forum wspomnienia, a ja robie porządek na kompie i właśnnie przeglądałam foty z balu mgr, ale wspomnienia studenckie wróciły... tyle facetów i ja eh eh

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:23   #1345
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim śpiworku do fotelika? Cena fajna...
http://allegro.pl/spiworek-spiwor-do...679035538.html
To ten sam sprzedawca, co mój

Neni kupiłaś już śpiworek czy wklejać link do mojego?

Ja nie wiem, kiedy dołączyłam

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
perse ja tez sie z Toba nie zgodze...
zgadzam sie za to z En...
niemowlaki co maja po miesiac ew 1,5 max 2nie wymuszaja owszem..a dzieci takie jak nasze tzn Zuzia czy w podobnyn wieky sa swuetnymi wymuszaczami...jedne bardziej drugie mnien...

Zuzia jest grzecznym dzieckiem nawet bardzo ma rozne dni ale jednak nieraz potrafi sie drzec..nie plakac nie wkurzac sie popeostu sie drzec o to zeby ja na rece wziasc...
alno lezy na brzuchu przewraca sie na plecki i drze sie bo chce zebym ja dala na brzuch zeby sie mpgla krecic...

itp..oczywiscie starsze dzieci jak np szwahierki k tez wymusza ale to jest wymuszanie pt. dre sie i masz mi dac to co sobie ubzduram..a ma dopiero/az rok za msc...itp
wiec Perse nie zgodze sie wogole z Toba ze male dzieci nie wymuszaja i dopieto ok 2letnie
Dobrze, przecież nie kreuję się na autorytet w dziedzinie psychologii dziecięcej, każda z nas pisze ze swojego doświadczenia.
Artek niczego na mnie nie wymusza, on się jedynie czasami domaga - jedzenia, uwagi, snu. Zwykle uwagi i często mam do siebie pretensje, że za mało mu jej poświęcam. Ale pewnie są dzieci, które jeszcze bardziej się domagają czy też - wymuszają coś. Dla mnie takie pojęcie w stosunku do niemowlęcia, które nie ma jeszcze zdolności abstrakcyjnego myślenia i dopiero zaczyna pojmować proces przyczynowo-skutkowy nie istnieje, ale to dla mnie. Nie musisz się zgodzić. Ale swoje zdanie napisać może każdy.

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Perse- A próbowałaś Artusiowi puszczać swoją muzykę? Kubuś np lubi moją niezbyt delikatną muzę (A Lacrimosę słuchałam w czasach liceum )
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-12, 21:25   #1346
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam te same odczucia
Cytat:
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

Misiaczka- zamiast szukac zapytaj Neni

Neni jak tam?

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-11-12, 21:33   #1347
tweedledee
Zakorzenienie

A propos wymuszania - dla mnie też jest nielogicznym to, by taki maluch był w stanie cokolwiek wymusić Trochę wyolbrzymione słowo.
Alek często się czegoś domaga. Krzyknie, kiedy chce by z nim posiedzieć i pogadać, zaczyna marudzić, kiedy chce żebym do niego gugała koniecznie patrząc prosto w oczy, etc. Wydaje mi się, że to kwestia tylko źle dobranego słowa.
Jak dla mnie to logiczne, że skoro powiedzmy dziecku w danej chwili jest wygodnie w pozycji na brzuchu, a obróci się na plecki, to zacznie tą konkretną potrzebę sygnalizować. Ale nie demonizowałabym tego robiąc z naszych maluchów super wymuszaczy Podkreślam, to moje zdanie
Stary 2013-11-12, 22:08   #1348
ita83
Wtajemniczenie

Oki ja nie wiem jak wy ale ja ide spac

Dobranoc

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-11-12, 22:34   #1349
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dokopałam się do postu o moim okresie minęło 28 dni czyli ok. W sumie to przed ciążą nigdy nie miałam okresu co 28 dni tylko 36 a nawet 40. Pewnie dlatego tak szybko mi minęło

A tak w ogóle to kubki smakowe mi sie zmieniły. Jeszcze do niedawna nie tknelabym fasoli. A dzisiaj jedząc meksykańskie jedzonko wyjadlam najpierw czarną fasole chyba zrobię jutro fasolkę po bretońsku

Dobranoc

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-11-12, 22:48   #1350
ita83
Wtajemniczenie

No to pospalam...pierwsze tz. chyba bo maly zjadl 30ml i spi dalej...
Dezorjentuja mnie tylko takie akcje bo ze niby czasowo ok na karmienie...cos tam zjadl a ja nie wiem czy odciagac czy nie...zazwyczaj odciagam.....

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Uwaga odlozylam do lozeczka i spi....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości