![]() |
#1321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Buciki ślubne
mnie wpadly w oko dwa fasony z arte di roma
w Warszawie mierzylam jeden z nich, drugiego nie mieli (mogliby sprowadzic ale ja juz musialam wracac i nie zdazylabym ich zobaczyc) w Bielsku, tez mieli jeden, drugi sprowadza jak dam 20zl wiec szukam dalej.... ps ale za to kupilam bielizne, kolorystycznie idealnie pasuje do sukni ![]()
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zadomowienie
|
chociaz poczatkowo na podstawie katalogu zwrocilam uwage na inne fasony, to ostatecznie gdy zobaczylam je "na zywo" wybralam inne
ladnie na nodze wygladaja dwa modele obcas na 8,5 cm z linii MONACO nr 411 A lub B i to samo z obcasem na 5,5cm z linii SOFIA nr 211 A lub B z pelnym, okraglym przodem moj dylemat to to zapiecie i obcas, serce mowi mi 8,5cm a rozsadek 5,5cm ![]() maja jeszcze model z listkiem, ale biorac pod uwage moja suknie to ten pierwszy model bardziej mi pasuje ostateczna decyzja, ktore to beda, zapadnie po konsultacjach ze stylistka z salonu oraz moja siostra
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się podoba z lini Venezja 322, widziałaś na żywo bo ja na chwile obecną widziałam tylko na zdjęciu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
byc moze nie zwrocilam na niego uwagi, bo szukalam butow z okraglym przodem mozna zadzwonic do ktoregos z salonow i zapytac czy maja spis sklepow znajdziesz na necie
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
dziewczyny doradzcie mi prosze,jakie buty pasuja do white one 414..? z okraglymi noskami czy lepiej lekko w szpic? moze lekko wyciete na palcach? zupelnie nie wiem jakich szukac. w salonie przymierzalam lekko wyciete i panie z obslugi mowily ze pasuja ale jakos nie jestem przekonana.
Kolor sukienki to smiatanka wiec ciezko dobrac idealny odcien,moze byc jakby co bialy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tej sukni butki muszą byc delikatne i wydaje mi się że pasują tu jakieś wycięte na paluszkach, lub z zaokrąglonym czubkiem, ale decyzja należy do ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Raczkowanie
|
mi osobiscie wydaje sie ze okragle przody beda wygladac dobrze,choc modelka w katalogu ma buty z lekkim szpicem. juz sama nie wiem.. A kolor jest bardzo ciezki do dobrania bo sa wszedzie albo biale albo ekri,czasem kremowe a tu chodzi o lekko zlamana biel. coz pozostaje szukac i czekac na cud bo jestem wybredna i wszystko musi pasowac idealnie. pozdrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wydaje sie ze najblizsze idealowi sa buty w kolorze ivory z arte di roma (moj model to monaco 411 z okraglym przodem)
![]() |
#1330 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Przyczajenie
|
bardzo dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Rozeznanie
|
gdzie kupilas jezeli moge zapytac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Przyczajenie
|
Kurcze dziewczyny. A ja mam taki ogromney problem. Mój przyszły mąż jest NIŻSZY ode mnie o 2 cm. Więc nie mogę założyć wysokich butów. A dziś własnie byłam w Ryłko i widziałam przefantastyczne buty (niestety zdjęcia nie mam), obcas ma aż 7 cm (a ja sobie powiedziałam ze do 5 cm obcas max). Są przecudowne, takie jak ja chcę, czułenka z odkrytymi palcami, w kolorze ivory, satynowe. Jak myślicie czy jkabym je kupila daloby się skrócic obcas gdzies o 2 cm?? POzdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej! nie wiem czy obcas dałoby sie się skróci. Na pewno można wymienić cały obcas. Trzeba zapytać w sklepie z akcesoriami szewskimi albo u samego szewca. Ewentualnie przyszły małżonek może włoży takie specjalne wkładki do butów które dodadzą mu 2- 3 cm ![]() Ja na szczęście mogę szaleć z obcasami. Mam tylko 160cm a mój przyszły mąż 176cm wiec mam buty na 9cm obcasie. pewnie niektóre z was powiedzą ze to szaleństwo ale buciki są mięciutkie jak kapcie i takie śliczne, że nie mogłam się powstrzymać i wierzę ze przetańczę w nich cała noc. Tym bardziej ze jestem zaprawiona w bojach i wysokie obcasy mi nie straszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Przyczajenie
|
"Ewentualnie przyszły małżonek może włoży takie specjalne wkładki do butów które dodadzą mu 2- 3 cm ![]() A może wiesz gdzie można zlazeźć takie wkładki i jak one dokładnie się nazywają. Byłabym ci wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam[/quote] Edytowane przez nikola181 Czas edycji: 2009-02-19 o 13:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No nie wiem dokładnie jak takie wkładki się nazywają ale panie w sklepach obuwniczych na pewno będą wiedziały o co chodzi i powinny je mieć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Przyczajenie
|
To są moje buciki. Nie mogłam się powstrzymać. Musiałam je kupic. Mam tylko nadzieję że uda się zmniejszyć, lub wymienić obcas na mneijszy. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Przyczajenie
|
A te wkładki to są powiększające wkładki. Znalazłam je na allegro: http://allegro.pl/item560008979_nowo...yzszajace.html
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2009-02-20 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Przyczajenie
|
Tak tak, kupiłam je w Ryłko. Ogólnie na butach i na pudełku jest napisane CODE - to jest chyba jakaś kolekcja, lub firma butów. Cena tych butów to 79 zł. Wiec nie tak drogo. A strasznie mi się podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Raczkowanie
|
A ja mam takie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam! Takie wkladki nazywaja sie "PODPIETKI". Ja kupowalam w sklepie obuwniczym i placilam za nie ok 10 zl. ---------- Napisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oto one. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez ravserge80 Czas edycji: 2009-02-21 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
alutka czy kupowalas je przez neta ? z jakiej stronki jak cos ?
Tez zastanawiam sie nad butkami z growikara i zamowieniu ich przez neta, bo nie moge nigdzie znalezc z takim nizutkim obcasem. w sklepach tylko 6 i wiece cm... a a chce malutki obsacik. |
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no i jak ja kupowalam bylo duuuuzo roznych modeli w bieli i ecri takich tez podobnych do tych alutki ![]()
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do 1 maja musze miec buciki kupione bo musze je miec na pierwsza przymiarke sukni na pierwszy weekend maja! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.