|
|
#1321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
dzieki za info, trudno trzeba jeszcze poczekac. A ja odkladam ostatnia historie jacea I aggie z sinnersow I zaczynam Pania Agnieszke Loniewska. Od czego zaczac ? Po koleii z listy czy cos innego polecacie w pierwszej kolejnosci?
|
|
|
|
|
#1324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam jaśniutką blondynką o długich włosach, byłam ciemny brąz, niemal czarna i marchewkowo ruda.. Średnio długie, któtkie, na chłopaka.. Niemal wszystko przerabiałam ![]() Sęk w tym, że najlepiej mi z grzywką, ale ona jest niepraktyczna niestety.. Muszę mieć ją mocno nalakierowaną żeby się jakoś trzymała, a to takie sztuczne jak wiatr dmuchnie. Poza tym na treningach czy imprezach pocę sie jak szczur, a wtedy to już w ogóle masakra.. Dlatego myślałam tym razem o czymś co poza tym, że fajnie by wyglądało, byłoby także praktyczne.. Cytat:
![]() No nic.. Idę szukać fotki
|
||||
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Nie skończę Fixed...
połowa książki i nic się nie dzieje, opisy powalająco długie i nudne![]() biorę się za Dangerous to know & love |
|
|
|
|
#1326 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wszystkim!
Właśnie niedawno skonczyłam czytać Greya i muszę przyznać że pomimo różnych mankamentów (m.in. ubogi język itp) jestem zafascynowana nie tyle książką co samym Panem Greyem zaczęłam czytać Crossa ale to chyba nie mój typ, przeczytałam ile dałam radę postów z poprzednich części i zaciekawiła mnie Ruda, wiem że pewnie macie dość wysyłania ale niezabardzo umiałam coś znaleść na necie wiec jakbycos to chętnie przygarnę pdfa ![]() monikaf18@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to zapomniałam się wyspowiadać z dzisiejszych ćwiczeń.. Przyznam się bez bicia, że miałam lenia koszmarnego.. Chciałam sie po pracy walnąć i zwyczajnie pójść spać.. Ale wzięłam się w garść i poszłam..
Za mną 1h body pump czyli treningu siłowego z obciążeniem na praktycznie wszystkie partie mięśniowe: nogi, plecy, barki, klatkę piersiową, biceps, triceps i brzuch ![]() Cieszę się, że dziś było już znacznie lepiej niż tydzień temu.. Pewnie bez zakwasów się nie obejdzie, ale chyba nie będę aż tak stękać.. ![]() Chyba siły dodał mi nowy trener ![]() Mówię Wam.. Ciacho takie, że aż mi się skupić było ciężko.. Lekko ciemniejsza karnacja, czarne włosy, delikatny zarost i do tego bardzo sympatyczny, uśmiechnięty.. Mmm.. Rozmarzyłam się normalnie.. ![]() Ps. Wygrzebałam dwie fotki.. Nie znoszę swoich zdjęć, więc łatwo nie było, no ale na tych dwóch wyglądam znośnie, to pokażę.. ![]() Jedna z imprezy, gdzie chyba nieźle widać twarz, druga w miarę aktualna.. Takie mniej więcej mam teraz włosy.. Czekam na Wasze sugestie odnośnie koloru i fryzurki
Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2014-04-17 o 20:58 |
|
|
|
|
#1329 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj mialam wolne, a dopiero usiadlam. Od 8 na pelnych obrotach ale zakupy juz zrobione, dopiero po swietach pojade do sklepu, obiady do soboty sa, w domu posprzatane, wokol domu tez, makowiec i bigos juz jest. Jutro tylko jeszcze 2 ciasta zrobie, a w sobote salatke i wolne czyli duzo czasu na czytanie
![]() Padam na pyszczek ale teraz relaks i zabieram sie za BŚ ![]() Co do Konstelnacji to jest to ksiazka, ktora dodalam do ulubionych, poniewaz tak bardzo mi sie podobala, wiec troche jestem zawiedziona, ze Was nie wciagnela dziewczyny. |
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Elu, to cos czuję że się nie zawiodę, mamy podobny gust
![]() |
|
|
|
|
#1331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra to od początku kochana, milo Cie zobaczyć super masz trenera,tylko pozazdrościć aaaa ) no a trening ja pierdziele podziwiam.. ja to tylko cardio ,ale daje rade co dziennie,wiec jest okej.sluchaj co do Twojej urody jestem niemalze przekonana,ze blond i ciemne beda Ci pasowac przynajmniej tak mysle.. a co do fryzury obstawiam dalej lekkiego klasycznego boba badz za brode na prosto podcięte ,za to z grzywka obstawiam ciut dłuższa.aby troche zapuścić ![]() a powiedz mialas kiedys blond ? jestem ciekawa
Edytowane przez mauskacom Czas edycji: 2014-04-17 o 21:16 |
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam.....
Książka jest cudna , musze ja mieć...
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
popieram pomysl z grzywka zapuscic na dluzsza natomiast wedlug mnie fajnie byloby CI w troszke dluzszych ale dosc mocno pocieniowanych tzn. Wydluzony tyl z krotszymi wlosami na gorze glowy. Moja szwagierka jakos tak nozyczkami trzymanymi w pionie scinala mi tak wlosy kiedys , efekt byl super I do ukladania tez latwo I spoko
|
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A żeby zobaczyć Twoje zdjęcie muszę laptopa odpalić ![]() A ja znowu miałam ambitne plany skończyć dziś pierwszy tom zakrętów a po fryzjerze pojechałam na zakupy i teraz weszłam do domu to zanim wszystko ogarnę to już będzie za późno na czytanie Wysłane z mojego I9505 |
||
|
|
|
|
#1335 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez ,ta obowiązkowo ! juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne ja kupowac rodzinie i przyjaciołom na prezenty..na gwiazdke siostrze kupilam Latwopalni i przyjaciółce i takie były zachwycone teraz czekam na imieniny ur którejś Madzia a był placz ? gdy czekala na Piotra na lotnisku?? bo ja kuzwa nie moglam za siebie tak wyłam |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, trzymam rękę na pulsie
![]() Po Ogierze bardzo na nią czekam . ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że blond i rozjaśnianie mocno niszczą włosy, a moje i tak są słabe, więc nie wiem czy to dobry pomysł.. Aktualnie od ponad pół roku nie farbuję, chciałam dać im odpocząć, ale coś niedługo będę musiała zrobić, bo mój naturalny kolor jest taki nijaki mysio bury.. |
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego I9505 |
|
|
|
|
|
#1340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to moze taki miedzy jasnymi a ciemnymi ,jakis sredni blond ,on i tak wyjdzie w odcieniu brazu ,ale nie beda takie ciemne a blond Ci pasuje ,ale to chyba taka uroda.ja np jestem naturalna brunetka ,a jak sie z blondu zrobilam na braz to nawet moi rodzice sie smiali ,ze z natury jestem ciemna ,ale kompletnie mi nie pasuja i strasznie mnie postarzają,ale mimo to chodzi za mna jakis srdeni braz.. bardziej naturalny ,ach z babami ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
yhm tez tak uważam. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- |
||
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, to może na tę okazję sobie jakiś fajny jasny balejaż strzelę.. Tylko na fryzurkę muszę się zdecydować.. Z jednej strony takie jak mam teraz są wygodne, bo na trening w króciutką kitkę je złapię, ale z drugiej średnio mi się układają.. Szlak by to trafił.. Nic tylko wieczne dylematy.. ![]() mauskacom, taki średni naturalny brązik ja osobiście bardzo lubię.. Skoro za Tobą chodzi to dlaczego nie? ![]() Może jakieś jaśniejsze refleksy skoro mówisz, że w ciemnych Ci źle? |
|||
|
|
|
|
#1343 | |
|
Raczkowanie
|
Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
Cytat:
Ja teraz odlozylam kindla .. Skonczylam czytac Bez przebacEnia i &€&&*%# jestem spocona i nerwowa , zabronilam mezowi wchodzic do sypialni bo mnie irytowal samym oddychaniem!!! Siedze i patrze w sufit, poszlam po czekolade - nie pomoglo ... Nie wiem co w najblizszej przyszlosci przebije ta ksiazke!! Kurka musze isc pod drugi prysznic!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny widzę że na tapecie fryzury i kolory....
Yasinisi miło Ciebie poznać ze zdjęcia a co do Twojej fryzurki to rzeczywiście w jaśniejszych lepiej....za mną od jakiegoś czasu chodzi zmiana koloru z blondu na taki karmelkowy, toffikowy... pewnie taki sobie niedługo zrobię ale boję się że potem będę jednak chciała wrócić do blondu...
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam W Zapomnieniu ....
Kolorowych snów słoneczka
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
A ja uciekam spać dobranoc
![]() Wysłane z mojego I9505 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę. Posty nadrobiłam, ale nie mam na nic siły. Po 22-giej wróciłam z zakupów i jeszcze jutro z rana jedna runda. Odezwę się jutro. Dobranoc
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego I9505 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

ale ciężko komuś doradzic nie wiedzac jak wygląda
mnie juz tez chodzi po glowie fryzjer, mam ochote tez na zmiane ,ale co ide to slysze od mojegro fryzjera,ze nic nie zmieni ,bo jest idealnie..
i ze jestem jego wizytówka