|
|
#1321 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 915
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Ja tam siê nie bojê, nawet jak mi poka¿e wiêcej to sama po sobie widzê jak ju¿ mi siê cia³o wyrabia, jestem wrêcz przygotowana na to, bo nie do¶æ ¿e jutro jeszcze bêdê w trakcie @ to na nogach mam miê¶nie, ¿e hoho. Jutro kupujê now± wagê! A co do komisjii to kiedy umiem to stres mam praktycznie zerowy, jak siê czasem w takiej sytuacji zestresujê to dla roz³adowania wybucham niekontrolowanym ¶miechem ale na szczê¶cie wiêkszo¶æ na to patrzy z przymru¿eniem oka, na ustnej z angielskiego ³zy mi lecia³y ze ¶miechu a dosta³am 95%
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-05 o 10:55 |
|
|
|
|
#1322 |
|
Raczkowanie
|
ArcymoneQ dopisa³am godziny posi³ków
![]() ¶niadanko: kajzerka z polêdwic± drobiow± 9.00 II ¶niadanie:ciastka owsiane popijane zielon± 12.00 obiad: kasza jaglana z piersi± kurczaka sma¿on± na oliwie 14.30-15.00 podwieczorek: koktajl truskawkowy 17.00 kolacja: mix salat z serem feta,truskawki na dopchanie 20.00 Kolacje jem pó¼no bo k³adê siê ok.23. Wyczyta³am gdzie¶,¿eby ostatni posi³ek je¶æ ok 3 godziny przed snem. A mam takie pytanie,co s±dzicie o diecie 8-mio godzinnej? Siostra T¯ jest na niej od 3 miesiêcy zrzuci³a ok 20 kg! Wszystko pod okiem dietetyka,jej waga startowa to ponad 120 kg- dok³adnie nie wiem,bo jako¶ nie chce siê tym chwaliæ Dodam,¿e nic nie æwiczy-aby nie obci±¿aæ stawów(zalecenie dietetyka)-i widaæ,¿e skóra zaczyna traciæ jêdrno¶æ na brzuchu i ramionach. Dziewczyny, a ja ju¿ dzi¶ siê zwa¿y³am i jest lepiej ni¿ tydzieñ temu.
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-05 o 11:12 |
|
|
|
#1323 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
bebemwlsWypróbuj pstr±ga "faszerowanego" ¶wie¿± bazylia,oregano kilkoma plasterkami czosnku i cebuli
Na sto procent wypróbuje przy najbli¿szej okazji jak z³owiê rybê w sklepie ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Ale 16 godzin bez jedzenia - za³ó¿my ¿e 8 prze¶pimy (marzenie ¶ciêtej g³owy) to i tak masz 8 godzinn± g³odówkê pod rz±d. Boje siê, ¿e po powrocie do "normalno¶ci" jo-jo nadrobi wszystkie spadki.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-05 o 11:49 |
|
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 408
|
Hej
Widzê, ¿e mówicie o IF, czyli oknie ¿ywieniowym. Metoda ma bardzo du¿o zwolenników. Sama przymierzam siê do spróbowania, z tym, ¿e moje okno ¿ywieniowe mia³oby zamiast 8/16 to 10/14
|
|
|
|
#1325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
siostra T¯ jest zadowolona i nie chodzi g³odna-mo¿liwe,¿e to zas³uga tego ¿e potrafi wypiæ prawie 5 litrów wody w ci±gu dnia raz widzia³am jak wci±gnê³a litr na raz-jeden zasys/³yk
|
|
|
#1326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo, no to tak ja te¿ potrafiê wypiæ ka¿d± ilo¶æ wody, kubek mleka kwa¶niego wci±gam w 30 sekund na raz bo go nie znoszê ![]() Za mn± pól godziny rowerku, za poltorej godziny muszê wyj¶æ a temperatura na zewn±trz 20 stopni. Nie ma sensu nawet siê malowaæ, bo zapewne wyjdê z tej sytuacji jako Joker ![]() Jeszcze mnie czeka ponad czterokilometrowa droga do domu ze szko³y w ten upa³. Nie mogê siê doczekaæ
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#1328 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 578
|
U mnie w cieniu 25 stopni, a ja w³a¶nie jestem po 3 km spacerku w pe³nym s³oñcu
![]() Dziewczyny napiszcie co¶ odno¶nie tej diety 8h bo mnie zaintrygowa³a. ![]() Ps. W³a¶nie zjadam kapu¶niaczek z wczoraj.
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabrania siê równie¿ spo¿ywania soków, napoi gazowanych i s³odzonej herbaty. Dozwolone s± przek±ski miêdzy g³ównymi posi³kami, ale tylko w ramach tych 8 godz.
|
|
#1330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Muszê wiêcej poczytaæ o tej diecie, bo zastanawia mnie czy mo¿na sobie pofolgowaæ czasami. ![]() Ps. W³a¶nie gotujê kalafior do wczorajszej rybki, dzi¶ bez ziemniaków! |
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te¿ my¶la³am nad t± diet±, ale bojê siê jo-jo ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Ja dzi¶ na obiadokolacje planujê omlet z truskawkami. Zaspokoi moje chciejstwo s³odkiego. Z ilu jaj robicie omleta?
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny byæ mo¿e znalaz³am antidotum na gorzk± herbatê - cukier brzozowy
Dla ciekawskich za³±czam linka http://kuchnia.wp.pl/kat,1037879,tit...?ticaid=112da7
|
#1334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() By³am na zakupach chcia³am kupiæ jakie¶ krótkie spodenki pla¿owe imituj±ce spódniczkê ale by³y same L
|
|
|
#1335 | |
|
Rozeznanie
|
Pomylilam sie, bylo wlasnie 25 w cieniu ale przy powrocie zaskoczy³ mnie bardzo mi³o deszczyk
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
pewnie na deche by³y szyte, nie przejmuj siê ;* Ja jutro mialam kupic spodnie, ale wolê poczekaæ a¿ sama my¶l o tej czynno¶ci nie bêdzie u mnie wytwarza³a gwa³townego marszczenia czo³a, kiwania siê i g³uchego warczenia.
|
|
|
#1336 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Powiedzcie mi, czy brak ¶niadañ/¶niadanie w formie owocu faktycznie mo¿e powodowaæ brak efektów? Bo jestem totalnie w kropce . Zaczynam mieæ do³a, bo siê spe³nia mój koszmar, czyli trzymam siê kalorii (ale nie makro, mo¿e to przez to ), æwiczê, a waga siê nie ruszy³a (nie mog³am dzi¶ wytrzymaæ i sprawdzi³am) od tygodnia. Nie wiem sama co mam zrobiæ ze sob±. Czy je¶æ 100% czysto? Ale wtedy nie ma szans, ¿ebym zrobi³a nawet 1000kcal ...
Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-05 o 23:31 |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze za krótkie spodenki siê nie biorê, liczê... a raczej moim marzeniem jest na pla¿ê ubraæ rozmiar 10 Melonade - mam podonie jak Ty, jak znowu bêdê sta³a w miejscu to nie wiem co zrobiê... kilogram na miesi±c to troszkê za ma³o :/ Dzi¶ bez æwiczeñ, jedynie 200 wio¶larzy, 3 km spacerkiem i godzinka koszenia. Kolacyjka to jajko sadzone. A tak w ogóle to za³atwiam sobie rower, jak na razie z marnym skutkiem bo chod¼ u te¶ciowej stoj± dwa nie ruszane ju¿ od dwóch lat, to jak zapyta³am czy po¿ycz± okaza³o siê, ¿e akurat teraz maj± zamiar ich zacz±æ u¿ywaæ Aaaa... wa¿ne! czwarty dzieñ bez fajki Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-05 o 21:22 |
|
|
|
|
#1339 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
A propos IF to ja chyba przez przypadek tak robiê.
Cytat:
Nie wiem co robiæ . Oczywi¶cie mam ochotê tym wszystkim pieprzn±æ, ale to by tylko pogorszy³o sprawê.Zamiast tego za³amujê rêce, ale æwiczenia przed chwil± zrobi³am, czwarty dzieñ za mn±. Tak¿e du¿o nas ³±czy . Gratulujê 4 dnia bez fajki! ¦wietnie Ci idzie. Cytat:
Panikujê i naprawdê nie wiem co robiæ.
Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-05 o 23:31 |
||
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#1340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, ¿e chod¼ siê staram to i tak nic siê nie zmienia. Od zesz³ego pi±tku nie zjad³am nic zma¿onego, nie wypi³am nawet ³yka s³odkiego napoju, chleb mas³em posmarowa³am tylko raz, zjad³am mo¿e w sumie z 7 ziemniaczków (po³ówek), za to zjad³am kupe warzyw i owoców pocz±wszy od sa³aty, przez rzodkiewki, szczypiorek, kapustê po truskawki i arbuzy, æwiczê wiêcej ni¿ wczesniej! - i co z tego bêdzie zobaczymy dzi¶.... ale jako¶ nie mam pozytywnego nastawienia. ![]() PS. Dzi¶ ¶niadanie to kromka chleba z wêdlin±, ¿ó³tym serem (pó³ plasterka) i szczypiorkiem. Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-06 o 05:15 |
|
|
|
|
#1341 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, a¿ nie wiem co Wam napisaæ dziewuszki. Bêdzie dobrze, pewnie to jest ten chwilowy zastój, przecie¿ ka¿da z Was ju¿ schud³a... Nie poddawajcie siê, nie mo¿e byæ za ³atwo...
|
|
#1342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mia³am 3 tygodniowy zastój, a teraz delikatnie ruszy³o i mam spadek 1 kg. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Proszê zanotowaæ 75 kg. ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziewczyny a co my¶licie o tym cukrze brzozowym, o którym pisa³am wcze¶niej? Bardzo mi zale¿y na Waszej opinii.
|
|
#1343 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
77,9 To wynik wczorajszego wa¿enia muszê zainwestowaæ w now± bo dzisiaj rano szala³a-mo¿e baterie sie wyczerpuj± ![]() Wyniki co miesiêcznego mierzenia: Biust: 95 cm ( -3cm) Pêpek: 100 cm ( -2cm) Biodra: 108 cm (-2cm) Uda: 56 cm ( bez zmian ) ma³o spektakularnie, na pocz±tku by³y wiêksze spadki cm ![]() Malinka_Malinka ten cukier brzmi ciekawie,opieram siê jedynie na opinii zawartej w tym artykulê ![]() http://www.medme.pl/artykuly/cukier-...lu,2974,1.html
Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-06 o 09:05 |
||
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
do tabelki 80,3
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
Ja ju¿ po czê¶ci rowerku, zaraz jadê dalej tylko przyjecha³am siê naje¶æ
Po po³udniu idê kupiæ wagê i teraz mam pro¶bê - Melonade bardzo CIê przepraszam, ale dla miarodajnego wyniku chcê siê zwa¿yæ jutro rano bez litra herbaty i ¶niadania - ogromnie przepraszam za robienie ba³aganu, ale nie mialam czasu wczoraj kupiæ wagi to jednorazowa sytuacja i g³upio mi Ciê prosiæ o naginanie zasad ![]() Swoj± drog±, dzi¶ jad±c na rowerze minê³am psa bez smyczy, wielko¶ci cielaka - prawie pomoczy³am siode³ko:O. Ludzie nie maj± wyobra¼ni. I to jeszcze na dzia³kach, gdzie bawi± siê dzieci!
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-06 o 10:15 |
|
|
|
#1346 |
|
Rozeznanie
|
Dziêkujê za s³owa otuchy dziewczyny, przyda³y siê. Dzi¶ jaki¶ feralny dzieñ, nie zrobi³am jeszcze nawet sztuki wio¶larza i nie wiem czy bêdê mia³a czas przynajmniej na 100.
![]() Ale mam te¿ dobre wie¶ci - to ju¿ pi±ty dzieñ bez fajecczki i ju¿ nawet wspomagacza nie potrzebujê... no i.... kilogram mniej "65" ![]() Gratulujê równie¿ wam, wszystkim którym uda³o siê utrzymaæ wagê lub zgubiæ choæby parê deko. ![]() Ps. Drugie ¶niadanie to kalafior z jajecznic± na odrobince mas³a i szczypiorkiem zamiast soli.
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 394
|
witajcie. znalaz³am stronê slank.pl. portal dla odchudzaj±cych siê. kto szuka czego¶ takiego niech zajrzy
ja dzi¶ siê warzy³am i mam 86,8 co¶ siê rusza
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja ju¿ po treningu. W ci±gu 5 dni wyje¼dzi³am 2200kcl na rowerze stacjonarnym-nie licz±c dywanówek
W przysz³ym tygodniu mam zamiar dobiæ do 2500 kcl.Ok ja lecê siê k±paæ i pakowaæ-na weekend mnie nie ma z Wami
|
|
#1349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluje kochana Ja ju¿ po zakupie wagi i po jezdzeniu, wyjezdzilam dzi¶ ³±cznie ponad 3 godziny Póki co moja waga pokazuje 99,3 kg, ale jestem jeszcze w trakcie @ i po ¶niadaniu. Ale i tak ruszam do przodu !
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

siostra T¯ jest zadowolona i nie chodzi g³odna-mo¿liwe,¿e to zas³uga tego ¿e potrafi wypiæ prawie 5 litrów wody w ci±gu dnia

za brak ¶niadañ (np wczoraj)