![]() |
#1321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Nie spałam od 3.10 do 5.30, później zasnęłam i do szkoły mały by się spóźnił ![]() ![]() ![]() Zaraz rozłożymy łóżeczko i pomału bierzemy się za przygotowywanie kącika dla małej ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty! Moja w sobotę dopiero...
#1323 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja też trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś ![]() rano lało tak, że hej, ale teraz już nawet słońce wyszło. Dziś dzień przedszkolaka, w piątek powiedziałam paniom w przedszkolu, że mogę coś upiec, bo jakaś tam inna mama też się zdeklarowała, no i wczoraj zapomniałam ![]() ![]() M. bez problemu dziś została rano, powiedziała, że chce zostać na leżakowaniu, aż ją ojciec odbierze ![]() ![]() idę trochę ogarnąć chaupę i wracam do interpelacji radnych mojego pięknego miasta. Zabiła mnie interpelacja w sprawie odkomarzania terenów zielonych ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
pamietam moje przerazenie jak w 1 ciazy zobaczylam kawalek czopa na wkladce- bylam przestraszona i tak codziennie po kawalku tego bylo
![]() a jakos tydzien pozniej urodzilam, bo mi sie 2 dni wody saczyly -moze to ze odszedl czop mialo wplyw na te wody i tez nie wiedzialam co to , wkladka byla sucha tylko po kazdym siku jak sie podcieralam to pamietam ze zuzywalam duzo papieru bo wciaz mokry byl az w koncu zadzwonilam do gina ze chyba wody mi sie sacza to kazal przyjechac i nie mylilam sie, zrobili badanie takim patyczkiem ph i rzeczywiscie to byly wody saczace sie z gornej parti brzucha....juz nie mialam wyjscia -podali oxy i na porodowke teraz wolalabym inny scenariusz- albo skurcze albo odejscie wod bo tak naturalnie ponoc mniej boli niz wywolywanie
#1325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Życzę udanych wizyt. Ja też dziś wizytuję, ale internistę, bo całą noc lewe ucho mnie bolało. O spaniu na lewej stronie nie było mowy, w ogóle o jakim spaniu ja mówię! Apap ledwo dawał radę, więc sobie niepospałam. Mały też się kręcił, co nie sprzyjało zaśnięciu. Chyba zaczynam też czuć migdałki. Pewnie jakieś piękne choróbsko mi się przyplątało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zadomowienie
|
Witam się w tą poniedziałkową okropną zgniliznę za oknem.
Jesień, jesień ach to Ty !!! ![]() Trzymam kciuki za Wszystkie wizyty dziś. Ja mam 3 USG ![]() Ciekawe ile waży dziubek ??? Powiem Wam że ta pogoda kiepsko na mnie wpływa... tak ziewam, że zaraz połknę lapka ![]() Rossalie to się nie naodpoczywasz przez tydzień ![]() Sweet zdrówka !! Co u Was?? Wychodzicie? Czekoladko pochwal się po wizycie u fryzjera jakas fotką ! Ten czop jest faktycznie fujjjjj ![]() Ide reszte doczytać jeszcze raz bo zapomniałam co czytałam ![]() Martwię się milczeniem Silesianny i Esti !!!!!!!!!!!!!!! Halo dziewczyny !!!!!!!
#1327 |
Zakorzenienie
|
a feee spojrzałam na ten czop
![]() no trzeba teraz uważać, nagle zimno się zrobiło... brrrr Coś mi aplikacja wizaż nie działa z telefonu, więc proszę nie pisać za dużo, bo ja na kompie wcale nie siedzę, zawsze przez telefon. Mam nadzieję, że szybko to naprawią.
#1328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas już od baaardzo dawna suszarka stoi z praniem praktycznie bez przerwy ![]() Ja w sobotę wyprałam białe/ jasne ciuszki w loveli do białego, miałam saszetkę i dzisiaj dopiero mogę zebrać, ta lovela w ogóle nie pachnie- przynajmniej mleczko/płyn... a białe pranie zajmuje całą suszarkę ![]() a jest to 1/3 jak nie 1/4 ubranek na 0-3m ![]() Też tak bym chciała bo też miałam wywolywany i myślę podobnie, że jak się samo naturalnie i stopniowo rozkręca to ból jest mniejszy, u mnie po podłączeniu oxy skurcze pojawiły się bardzo szybko i od razu były b.bolesne i króciutkie przerwy między nimi i tak 7 godzin... oczywiście w miarę upływu czasu było gorzrj i gorzej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wizyty !! ![]() Moja mała jest bardzo wciśnięta główką podobno na dół, jakoś nigdy tego nie odczuwałam, ale od wczoraj normalnie mnie boli i kłuje spojenie ![]()
![]() |
#1330 |
Rozeznanie
|
Napisałam sms do Silesianny, póki co nie odpisuje. Jak się odezwie dam znać
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żanet ja z tym bólem gardła to poszłabym do lekarza...
![]() |
#1333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki apetyt mi zrobiłyście na owsiankę, bo dawno nie jadłam, a lubię, a najbardziej z bananem. Ja się boję właśnie, że nie zauważę, że mi się te wody sączą. Któraś pisała chyba kiedyś w klubie, że z wizażu ją wywala i udało jej się tylko w klubie coś napisać to nie była Esti czasami?
![]() |
#1334 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() słoneczko - spokojnie, niech sobie chłopak jeszcze ze 3 tyg. posiedzi! Anetka, Kostka, Rosalie ![]() ![]() Kostka - dopiero dziś? Ja to już "rodzę" od dobrych kilku tygodni ![]() kilka snów było tak realistycznych, że jak się przebudziłam to nie byłam pewna czy nie jestem przypadkiem w szpitalu ![]() Rosalie - ja pamiętam jak obudziłam TŻ i mówię mu, że chyba jestem w ciąży, na co on biedny zaspany spojrzał na mnie półotwartym jednym okiem i wymruczał "daj mi spać", po czym się odwrócił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faaajne wspomnienia ![]() ela - a co tam u fryzjera robisz? Podcinasz, farbujesz? Ja chcę się zapisać na zwykłe podcięcie, ale ciachnę tak z 5-6cm żeby włosy odświeżyć ![]() czekoladka - u nas paciorkowiec to 40zł dla labo. (bo więcej jeśli gin jeszcze sobie coś życzy za pobranie) i w tym jest paciorkowiec z gr. B, rzęsistek oraz grzyby drożdżopodobne. aleksandretta - nieee, to raczej nie to ![]() ![]() ![]() Ja miałam wczoraj tyle wydzieliny takiej zbitej, że też zastanawiałam co z tym dalej, ale na szczęście na tym się skończyło. justana - ja ostatnio czuję się jak w I trymestrze - mam co rano mdłości, w dzień też mnie mdli na niektóre produkty, meeega problem z pobudką (a wieczorem spać nie mogę) i spałabym z 9h najchętniej. Do tego 0 siły ![]() Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-09-22 o 09:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
teraz to mnie gardło nie boli, tylko mi katar ścieka i czuję, że to w kaszel się może przerodzić :/ pójdę chyba jutro rano faktycznie do lekarza, jeśli się pogorszy...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 |
Zadomowienie
|
Ela to Ty się pochwal efektami po fryzjerze a nie Czekoladka
![]() grunt to czytać ze zrozumieniem ![]()
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do poinformowania męża o ciąży, to ja też to zrobiłam po wybudzeniu ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-22 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zadomowienie
|
Kiara a możesz mi przypomnieć gdzie te papierki kupiłaś? Gdzies mi w głowie dzwoni, że wspominałas o tym ale nie zarejestrowałam tego
![]() Mi się dziś sniło, że urodziłam zdrowego i różowiutkiego SYNKA ![]() ![]()
#1339 |
Wtajemniczenie
|
Zanet, paulina - o te kupiłam:
http://allegro.pl/papierki-paski-lak...608369288.html ![]() haha mi serducho waliło strasznie, tyle czasu nic, w kółko negatywy i jakoś tak od niechcenia ten test zrobiłam... mój TŻ też był zdezorientowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1340 |
Rozeznanie
|
Zanet wspolczuje kataru mi jak zaczyna sciekac to za chwile mam zapalenie oskrzeli :/
Kiara lacze sie z Tobą w bolu w nocy przez skurcze niemoglam dojwc do lazienki maz mnie musial holowac i mdlosci tez mam caly czas Ja za gbsa placilam 25zl ale jakby wyhodwali i robiliby antybiotykogram to drgie tyle musialabym doplacic Wczoraj Kolezanka moja urodzila miala mega ciezki porod bo coreczka wazyla 4, 5kg-pierwsze dziecko a ona taka drobna strasznie Edytowane przez GoniaaaS Czas edycji: 2014-09-22 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 3 mm...a teraz już takie niemałe wiercipiętki siedzą w nas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
4,5 kg ? to nie przez cc ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Rozeznanie
|
witam sie po ciezkiej nocy
![]() od 23 do godziny 3 nie spalam bo kuła mnie szyjka, mala mi glowa po pecherzu walila, mialam straszny bol krzyzy promieniujacy na podbrzusze... ;( myslalam ze zaczne rodzic... mama mi masowala plecy przez ten czas a moj kochany maz nie zauwazyl nawet ze mnie w lozku nie ma ![]() o 3 sie polozylam, bylam tak wykonczona ze zasnelam dosc szybko... wstalam o 10 ;/ no i jak chodze to bola mnie krzyze i to podbrzsze jest takie jakbym miala zakwsy a cala noc robila brzuszki ;/ wolalabym juz nie miec takich akcji ... ![]() ![]() i oficjalnie moge powiedziec po tej nocy ze mam fobie przed porodowa !
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie zbieram, chce jechac szybciej skoro gin szybciej przyjmuje, moze bede jedna z 1 , bo do tesco chce jeszcze na zakupu wejsc , no i musze zdazyc po corke do przedszkola, a jakbym jechala pozniej to pewnie znowu z zakupow nici , a musze wykorzystac ze malz ma na 16 do pracy, w tym tyg wolnego nie ma ![]()
![]() |
#1344 |
Rozeznanie
|
Hej! Dzieki za smsa
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- To od Silesianny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Wtajemniczenie
|
Ja za posiew w kierunku GBS płaciłem 25 zł w prywatnym labolatorium -diagnostyka. Wymaz mi pobrała moja gin na wizycie i dała mi ta probówki z podłożem transportowym ze bez problemu mogłam zawieź nawet na drugi dzien
![]() Dzis byłam na badania, mocz, morfologia, jeszcze raz kiła i anty hbs ![]() ![]() ![]() Mecz był wczoraj super ale do 2 w nocy wracali spod spodka i sie darli na osiedlu i pod blokiem ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Właśnie dawno nie było Esti i york pamiętacie ją?
#1347 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze wizaz na tel wariuje, nadrabiam, nadrabiam i jak biore sie za,pisanie i chce wyslac to wywala... ide zaraz na kompa to sie poodnosze
![]()
#1348 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dajcie linka do gemini na allegro bo nie moge znaleźć??
Polecacie jakieś torby do wózka?? bo też szukam mam już swój typ http://allegro.pl/babyono-torba-dla-...601874351.html ale może wy macie łądniejsze ![]()
#1349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zadomowienie
|
Kiara dziękuję
![]() ![]() Co do poinformowaniu o ciąży.... My się staralismy kilka lat... PCO dało się we znaki. Chodziłam od lekarza do lekarza i nic. Nawet przez ostatni rok leczyłam się ziołami u doktora z Mongolii. Pierwsze zmiany w moim organizmie nastąpiły własnie po tej kuracji ziołami... ale niestety "czegoś" brakowało i lekarz-Mongoł wysłał mnie do tradycyjnego lekarza twierdząc że teraz juz jestem GOTOWA... Jak to usłyszłam to się znowu załamałam bo przecież przez ostatnie lata lekarze nie dali mi nawet cienia nadziei, więc... Po dwóch miesiącach wypłakiwania się przyjaciółce i męzowi zgłosiłam się do kliniki leczenia niepłodności... Tam po raz pierwszy lekarz przebadał nas oboje od stóp do głów i zaczeliśmy od nowa starania. Ale od razu zadeklarowaliśmy chęc podejścia do In vitro po ew. 6 nieudanych cyklach. Pierwszy cykl monitorowania... dostałam Clo i... o dziwo po raz pierwszy od lat pęcherzyk dojrzał !!!!!! Po raz pierwszy od lat miałam owu ![]() I ruszyliśmy z koksem ![]() Jednak po jakimś tygodniu po owu zaczęło mnie potwornie boleć podbrzusze. Jak na @ ale tak masakrycznie że szok !!! Najadłam się p/bólowego Ketonalu bo nic innego nie pomagało. @ się znowu nie pojawiła więc znowu załamka... jesteśmy w punkcie wyjścia, pomyślałam ![]() Ale przyjaciółka mi poradziła zrobic test... Wzbraniałam sie bo bałam się znowu zobaczyć negatyw... tyle razy go juz widziałam przez ostatnie lata... ale w końcu mnie namówiła. Zrobiłam. I okazało sie że są dwie kreski ale rozmazane... więc uznałam ze to jest wynik negatywny. Moja przyjaciółka nie odpuściła i kazała mi zrobić jeszcze jeden. Zrobiłam. Na następny dzień obie kreseczki były juz wyraźniejsze... Zadzwoniłam do niej w amoku (mieszka w Irlandii) i kazałam aby mi powiedziała co oznaczają te dwie kreseczki ![]() ![]() Tego samego dnia miałam zaplanowaną wizytę u gina. Potwierdził fasolkę. Taką Maciupeńką.... jak ją zobaczyłam na monitorze to znowu w ryk ![]() W drodze do domu kupiłam maluteńkie skarpeteczki. Zrobiłam cannelloni i czekałam na męża. Pamiętam jak wszedł do domu i się zapytał co to za okazja, że do obiadu w środku tygodnia wino i świece (w kieliszki nalałam sok wiśniowy ![]() To był mega płaczliwy dzień ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.