Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-17, 10:28   #1321
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Nie wiem. Jestem załamana i czuje sie winna że biorę te chemiczne specyfiki, ale próbuję metod naturalnych, męczę sie tydzień, a potem i tak antybiotyk.
Mam taki dół, ze czasem myślę - po co mi ta ciąża bo mam poczucie winy, że "truję" dziecko a przy okazji sama się straszliwie meczę chorując.
nie mysl w ten sposob, nie mozesz sie zadreczac, przeciez nie robisz nic zeby specjalnie zachorowac, za to robisz wszystko zeby sie tego dziadostwa pozbyc,
nie mozesz miec poczucia winy ze sie trujesz bo robisz to dla dobra dziecka i siebie, przemeczyc sie musisz i wykurowac raz a porzadnie. moze poprzednie choroby nie wyleczyly sie do konca i powracaja, ytzrymam kciuki, glowa do gory i nie smuc sie! dzidzia i tak bedzie cie kochala najbardziej na swiecie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:29   #1322
gosiak0512
Zakorzenienie

Kupilam kocyk szalu nie robi ale moze byc
Teraz juz na meza czekam w sadzie jeszcze jaja wyszly bo sie okazalo ze on ma dwie sprawy a na jedna tylko wezwanie dostal i gdyby nie kartka na drzwiach to bysmy pojechali po pierwszej juz.

MAJKA zdrowka!

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:45   #1323
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Mój mąż przestał w ogóle pić 2 miesiące zanim zaczęliśmy starania i nadal nie pije nic - nie chce nawet 1 piwa wypić bo gdyby mi się coś działo to kto by mnie zawiózĺ do szpitala czy gdzieś?
Rosario sytuacja nie jest ok bo Twoje myślenie zaczyna się kręcić wokół jego picia/ niepicia
Moj nie pije bo nie moze przez problemy z ulkadem pokarmowym.Loil duzo jako nastolatek, a jak sie poznalismy to juz praktycznie skonczyl, chyba wyczerrpal zyciowy limit. Czasami cos z tesciem minilalne ilosci, albo z kolegami z pracy jedno piwo bo wypada.

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

A wiecie, ze ja po ciazy(jeszcze zanim zaszlam w ta co jestem) wogole przestalam tolertowac alkohol, napilam sie moze ze 3 razy i za kazdy odchorowywwalam wieolka, okrutna migrena na drugi duzien. Raz to byla lampka wina, raz jedno piwo wiec nie wiele. a po weselu jak wypilam wqiecej to bylam nie do zycia przez 2 dni.
Dziwne nie, moze moj organizm stwierdzil, ze skoro mam male dziecko to chlac nie powinnam

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość

Ja wpadam z takim oto pytaniem Co myślicie o imieniu Emma? Pochodzi z języka germańskiego i w Pl chyba rzadko spotykane. Doczytałam że w styczniu 2014 było około 2,5 tyś kobiet o tym imieniu zarejestrowanych. Podoba mi się i się zastanawiam czy nie nastawiać już odpowiednio Tż
Bardzo ladne imie.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Nie wiem. Jestem załamana i czuje sie winna że biorę te chemiczne specyfiki, ale próbuję metod naturalnych, męczę sie tydzień, a potem i tak antybiotyk.
Mam taki dół, ze czasem myślę - po co mi ta ciąża bo mam poczucie winy, że "truję" dziecko a przy okazji sama się straszliwie meczę chorując.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Sylwia bardzo ladne imie wybralas
Unas jak by sie okazal jakims cudem chlopak to bedzie Benjamin.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:46   #1324
lekkaatletka
Zadomowienie

Majka myśl w ten sposób że właśnie dziecku pomagasz, bo jak dobrze wyleczysz antybiotykiem infekcję, to będzie bezpieczne Nie dołuj się
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:46   #1325
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
No to kochana wspolczuje ze musisz jechac. Ja mam karte stalego klienta do labu i sprawdzam w necie zawssze

ja czekam na legginsy,moze dzis przyjda?

Ja elancyl zamowie jak mi sie skonczy pharmaceris foliacti - bo tym sie od 3 dni rano smaruje. Ale nie mam pelnego bo dostalam od dalekiej znajomej ktorq niedawno rodzila.ten pharmaceris super tez skore zostawia gladka. A wieczorem oliwka babydream

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Mala to powodzonka w sklepach ja pojde moze dzis tez do roska bo eyeliner dokupir ten w sloiczku
oo fajny ten pharmaceris, ja miałam na istniejące już rozstępy i dawał radę

który eyeliner? ten z maybelline?
ja może po lakier do paznokci się wybiorę tzn dwa

Cytat:
Witam się po koszmarnej nocy, z resztą nie pierwszej już :/
Byłam u lekarza, mam kolejny antybiotyk na 10 dni, nawet osłuchowo są zmiany. Pani dr mnie spytała gdzie ja pracuję, ze tak mnie się wszystko czepia, a ja przecież jestem na L4 :/ Dała leki mówiąc, że muszę sie wyleczyć i to jest mniejsze zło Jestem podłamana, ale cóż, nie mam na to wpływu. bańki będę miała stawiane i mam się inhalować.
ojjj bidulka jesteś
dużo zdrówka !!!!!!!!
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:46   #1326
gosiak0512
Zakorzenienie

AGATRYCZE corka Liszowskiej ma tak chyba na imie. A imie ladne choc ja bym tak nie dala.

Stary 2014-11-17, 10:48   #1327
madzixx88
Zakorzenienie

patrzcie jakie super fotki
też takie zrobię swojemu maluchowi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjcie1.jpg (209,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dane Marysi 1.jpg (39,7 KB, 29 załadowań)
Stary 2014-11-17, 10:48   #1328
cashmere
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;48958360]dobry wieczór
też mam nadzieję być kwietniową mamusią (TP- 14.04.2015). Próbuje od kilku dni doczytać co piszecie i dowiedziec się cennych rzeczy, m.in. chciałam sie dopytac gdzie kupujecie cuchy ciązowe? bo u nie w mieście na żywo bieda straszna.
[/QUOTE]

Witaj! Mamy ten sam termin! Ja z ciążowych ciuchów narazie kupiłam jeasny z H&M. Śmigam też dużo w legginsach. W góry sprzed ciąży narazie się mieszczę, więc nie ma problemu. Dokupię sobie pewnie coś nowego na zimowych wyprzedażach

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Udało się dostać leki i ból trochę odpuścił. Dobrej nocy.
Dobrze że się udało z lekami i pomogły!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ten z Biedry? Jak z jego jakością? Ciepły czy raczej słabo?

Majka współczuje tych zdrowotnych przejść Ale niedługo na pewno lepiej się poczujesz! Trzymam kciuki żeby leki szybko zadziałały! I nie miej poczucia winy, przecież nie bierzesz tych leków dla przyjemności, siła wyższa!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:50   #1329
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Ale niedlugo moze spadnie snieg to maly moze bedzie mial co robic, no chyba, ze go to nie bawi.
O śnieg to go pewnie jeszcze będzie bawił
Ale to tylko w grudniu - o ile będzie cokolwiek bo od stycznia przedszkole więc tam już z dziećmi będzie szalał.

Majeczka - współczuję Ci bardz
Zdrowiej!

Ja byłam u rodzinnej po receptę na ten cholestil i odrazu mi wypisała na usg wątroby skierowanie nie wiem czy to w ciąży ma sens?/ i zrobienie aspatu i alatu.
Boli mnie nadal, ale już nie tak mocno.

A i wyleczyłam się z tamtego choróbska wszystko dobrze jest. Osłuchowo czyściutko

Do biedronki za tymi kocykami muszę podjechać. Warto je brać za 20zł?
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:52   #1330
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście super pomysł! Aż sobie je zapisałam

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:52   #1331
lekkaatletka
Zadomowienie

Madzix są antycellulitowe z Tołpy oraz Lirene będę mamą. Ale jak ze składami to nie wiem, bo się nie przyglądałam
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:52   #1332
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
No to kochana wspolczuje ze musisz jechac. Ja mam karte stalego klienta do labu i sprawdzam w necie zawssze

ja czekam na legginsy,moze dzis przyjda?

Ja elancyl zamowie jak mi sie skonczy pharmaceris foliacti - bo tym sie od 3 dni rano smaruje. Ale nie mam pelnego bo dostalam od dalekiej znajomej ktorq niedawno rodzila.ten pharmaceris super tez skore zostawia gladka. A wieczorem oliwka babydream

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Mala to powodzonka w sklepach ja pojde moze dzis tez do roska bo eyeliner dokupir ten w sloiczku
Ja muszę wyniki robić w labie szpitalnym bo w szpitalu do gina chodzę, a tam mają dziwne zasady. A że szlam dziś zrobić prywatnie tarczyce to od razu zrobiłam te przez gina zalecone badania żeby nie latać po różnych labach kilka razy...
U mnie jest wstrerna pogoda od rana pada, szaro, buro i ponuro :-(
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 10:59   #1333
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam u lekarza, mam kolejny antybiotyk na 10 dni, nawet osłuchowo są zmiany. Pani dr mnie spytała gdzie ja pracuję, ze tak mnie się wszystko czepia, a ja przecież jestem na L4 :/ Dała leki mówiąc, że muszę sie wyleczyć i to jest mniejsze zło Jestem podłamana, ale cóż, nie mam na to wpływu. bańki będę miała stawiane i mam się inhalować.

Witaj
Ja wchodzę w normalne ciuchy i jakiś ciepły dłuższy sweter kupie w zwykłym sklepie. Jeansy ciążowe mam z h&m i jeszcze jedne rurki ciążówki z c&a

Dobrze, że leki pomogły. Jak dzis się czujesz?
powinnas siedziec w domu i nie wychodzic, nie mozesz sie dolowac bo zachorowalas, kazdemu sie zdarza.
jak najwiecej odpoczywaj w domu, ubieraj sie cieplo i bron Boze nie wychodz na dwor. niech ukochany robi zakupy na obiad, Ty w domu badz.
grzej sie, herbatki z cytryna pij i nie laz po lidlach bo Ci dup.sko stluke!
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
dzieki, lece sie szykowac, bo sie zaraz pogoda popsuje eyeliner tez bym kupila, hhmm.. zbaczymy buzka
no to kochana kupuj, u nas tak mokro jest w powietrzu, leci tak troszke tzn tak siąpi .

Cytat:
Byłam w Lidlu po 9 i wszystko było a ludzi mało. Niestety te kombinezony to rozm.62/68 (2-6 m-cy ) i nie wzięłam bo byłby dobry w środku lata. Nieznajomość płci dzidzi sprawiła, że nie wziełam też bodziaków i spodenek welurowych a fajne były i nawet wrzucilam do koszyka ale potem wyjęłam bo stwierdziłam, ze nie będę kupować na rok na zaś. Synkowi kupiłam ogrodniczki, bo chcę go przebrać za robotnika-budowlańca na bal przedszkolny i kupiłam mu bieliznę zimową -getry+koszulka. Używamy tych zestawów jako piżamki i są super a pod spodnie te getry będą świetne do przedszkola.
dlatego mnie ta promka nie skusila, bo nasze dzieci niewiadomo wymiarowo jakie beda na jesien - znaczy mozna oscylowac i sie trafi spokojnie,ale wole kupic juz jak bedzie dzidzia,bede znala plec itd.
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dobry!

Zrobiłam sobie rano wyprawę do Biedronki, chciałam przy okazji zobaczyć te kocyki co są od dzisiaj, zajeżdzam a tam awaria i sklep nieczynny
Zabieram się za czytanie!
hehe ale numer!
Cytat:
Teraz juz na meza czekam w sadzie jeszcze jaja wyszly bo sie okazalo ze on ma dwie sprawy a na jedna tylko wezwanie dostal i gdyby nie kartka na drzwiach to bysmy pojechali po pierwszej juz.

MAJKA zdrowka!
no to dobrze ze zauwazyliscie;*
Cytat:
oo fajny ten pharmaceris, ja miałam na istniejące już rozstępy i dawał radę

który eyeliner? ten z maybelline?
ja może po lakier do paznokci się wybiorę tzn dwa

ojjj bidulka jesteś
dużo zdrówka !!!!!!!!
tak ten z maybelline chce
a lakierow nie kupuje, bo ....mam mnostwo a i tak nie maluje teraz bo mi sie mega nie chce ;p
no pharmaceris fajnie sie stosuje, nawet szczerze mowiac szybko sie wchlania i na necie nie est drogi.
Cytat:
hehe super sesja dla chlopca bardziej fajna chyba niz dla dziewuszki, bynajmniej w tych kolorkach
Cytat:
Ale to tylko w grudniu - o ile będzie cokolwiek bo od stycznia przedszkole więc tam już z dziećmi będzie szalał.

Zdrowiej!

Ja byłam u rodzinnej po receptę na ten cholestil i odrazu mi wypisała na usg wątroby skierowanie nie wiem czy to w ciąży ma sens?/ i zrobienie aspatu i alatu.

A i wyleczyłam się z tamtego choróbska wszystko dobrze jest. Osłuchowo czyściutko

kochana alat i aspat moga byc podwyzszone z samej racji ciazy, ale nie musza.
zrob usg watroby jak masz skierowanie,,ale prawde mowiac tylko biopsja watroby pokazalaby jej stan. badz ewentualnie fibroscan, ale tego w ciazy robic nie mozna;*
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze kochana i na usg nic sie nie pokaze;*
ja nie jade po kocyki chce teraz jakies cieplejsze, juz ta zyrafke mam ciensza, kupie jeszcze cos cieplejszego i moze jakis cienszy jeszcze ale to zobaczymy

ja dopiero jem sniadanie, wyszlam z psem i bylismy w miesnym i tyle nam zeszlo

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja muszę wyniki robić w labie szpitalnym bo w szpitalu do gina chodzę, a tam mają dziwne zasady. A że szlam dziś zrobić prywatnie tarczyce to od razu zrobiłam te przez gina zalecone badania żeby nie latać po różnych labach kilka razy...
U mnie jest wstrerna pogoda od rana pada, szaro, buro i ponuro :-(
no chyba ze wlasnie na nfz robisz niektore badanka.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:00   #1334
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
nie mysl w ten sposob, nie mozesz sie zadreczac, przeciez nie robisz nic zeby specjalnie zachorowac, za to robisz wszystko zeby sie tego dziadostwa pozbyc,
nie mozesz miec poczucia winy ze sie trujesz bo robisz to dla dobra dziecka i siebie, przemeczyc sie musisz i wykurowac raz a porzadnie. moze poprzednie choroby nie wyleczyly sie do konca i powracaja, ytzrymam kciuki, glowa do gory i nie smuc sie! dzidzia i tak bedzie cie kochala najbardziej na swiecie
Cytat:
MAJKA zdrowka!
Cytat:

Cytat:
Majka myśl w ten sposób że właśnie dziecku pomagasz, bo jak dobrze wyleczysz antybiotykiem infekcję, to będzie bezpieczne Nie dołuj się
Cytat:
ojjj bidulka jesteś
dużo zdrówka !!!!!!!!
Cytat:
Majka współczuje tych zdrowotnych przejść Ale niedługo na pewno lepiej się poczujesz! Trzymam kciuki żeby leki szybko zadziałały! I nie miej poczucia winy, przecież nie bierzesz tych leków dla przyjemności, siła wyższa!
Dziękuję, kochane jesteście

Cytat:

Zdrowiej!

Dobrze, że już jest lepiej. Ja w 1szej ciąży miałam takie bóle jakby pod prawym żebrem i wtedy mi gin spr.jakieś parametry związ. z wątrobą.
To synek mnie tak naciskał, bo po po rodzie przeszło. Gin.twierdziła, że to nie dziecko, bo te bóle zaczęly się w 5 m-cu i niby za wcześnie na taki ucisk dziecka
Stary 2014-11-17, 11:02   #1335
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście super pomysł! Aż sobie je zapisałam
tylko trzeba skompletować rekwizyty

Cytat:
Madzix są antycellulitowe z Tołpy oraz Lirene będę mamą. Ale jak ze składami to nie wiem, bo się nie przyglądałam
oki, dzięki za info jak będę w Rossku albo SP to się przyjrzę
Stary 2014-11-17, 11:05   #1336
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
powinnas siedziec w domu i nie wychodzic, nie mozesz sie dolowac bo zachorowalas, kazdemu sie zdarza.
jak najwiecej odpoczywaj w domu, ubieraj sie cieplo i bron Boze nie wychodz na dwor. niech ukochany robi zakupy na obiad, Ty w domu badz.
grzej sie, herbatki z cytryna pij i nie laz po lidlach bo Ci dup.sko stluke!
W tym tyg,mam 2 wizyty kontrolne u lekarzy z Młodym, ale może Tż pojedzie.
Stary 2014-11-17, 11:06   #1337
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

tak ten z maybelline chce
a lakierow nie kupuje, bo ....mam mnostwo a i tak nie maluje teraz bo mi sie mega nie chce ;p
no pharmaceris fajnie sie stosuje, nawet szczerze mowiac szybko sie wchlania i na necie nie est drogi.

hehe super sesja dla chlopca bardziej fajna chyba niz dla dziewuszki, bynajmniej w tych kolorkach

ja jakoś z eyelinerem się nie lubię, wydaje mi się, że głupio wyglądam w kreskach
ale podobno ten z maybeline jest super!
ja też mam mnóstwo, ale zawsze jakiś nowy odcień wpadnie w oko lubię mieć pomalowane pazurki
Stary 2014-11-17, 11:07   #1338
_Madison_
Zadomowienie

Sonia - gdy alat i aspat w ciąży przekracza swoje normy to jest podejrzenie cholestazy. Dla mnie za wcześnie na tę chorobę i myślę, że mi się znów te przewody żółciowe przytkały
I dlatego tak napier....
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-17, 11:08   #1339
gosiak0512
Zakorzenienie

CASHMERE MADISON jak dla mnie srednio cienki ten kocyk bo mam i cienszy i grubszy w domu, kolorystyka w miare, w dotyku milutki a material poliester. Taki na chlodne wieczory nawet w lato bedzie ok.

Stary 2014-11-17, 11:10   #1340
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
W tym tyg,mam 2 wizyty kontrolne u lekarzy z Młodym, ale może Tż pojedzie.
koniecznie!
Cytat:
ja jakoś z eyelinerem się nie lubię, wydaje mi się, że głupio wyglądam w kreskach
ale podobno ten z maybeline jest super!
ja też mam mnóstwo, ale zawsze jakiś nowy odcień wpadnie w oko lubię mieć pomalowane pazurki
hehe ja tez lubie ale teraz w ciazy mega drazni mnie zapach lakieru i zmywacza
w ogole tez sie nie perfumuje...
ja polecam ten z mayelline, tetraz po 4 latach mi wczoraj lekko przysechl bo go nie dokrecilam
a tak mialabym go jeszcze..
tylko pedzelek trzeba myc po kazdym uzyciu

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Sonia - gdy alat i aspat w ciąży przekracza swoje normy to jest podejrzenie cholestazy. Dla mnie za wcześnie na tę chorobę i myślę, że mi się znów te przewody żółciowe przytkały
I dlatego tak napier....
wspolczuje Kochana.
ja to mowie bo mam problemy z watroba i choruje..ale alat i aspat poki co mam w normie - tylko dzieki leczeniu, bo normalnie moze swirowac lekko..
tak samo jak inne wskazniki dot. watroby
Stary 2014-11-17, 11:14   #1341
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
koniecznie!

hehe ja tez lubie ale teraz w ciazy mega drazni mnie zapach lakieru i zmywacza
w ogole tez sie nie perfumuje...
ja polecam ten z mayelline, tetraz po 4 latach mi wczoraj lekko przysechl bo go nie dokrecilam
a tak mialabym go jeszcze..
tylko pedzelek trzeba myc po kazdym uzyciu

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

wspolczuje Kochana.
ja to mowie bo mam problemy z watroba i choruje..ale alat i aspat poki co mam w normie - tylko dzieki leczeniu, bo normalnie moze swirowac lekko..
tak samo jak inne wskazniki dot. watroby
zmywacz z Isany zielony polecam-wcale zmywaczem nie śmierdzi a wręcz ładnie pachnie
ja perfumy bez zmian używam, ale troche moje mi się już znudziły i myślę nad nowymi
Stary 2014-11-17, 11:14   #1342
_Madison_
Zadomowienie

Sonia - ja też kiedyś miałam problemy z wątrobą więc trochę na ten temat wie.
Ale od dawna był spokój.
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
Stary 2014-11-17, 11:17   #1343
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
zmywacz z Isany zielony polecam-wcale zmywaczem nie śmierdzi a wręcz ładnie pachnie
ja perfumy bez zmian używam, ale troche moje mi się już znudziły i myślę nad nowymi
hehe ja bym bafrdzo chciala hilfiger - flower - te fioletowe. to moje marzenie od dawna.
obecnie mam ck zolte, ck euphorie . jakiegos playboya.
Cytat:
Sonia - ja też kiedyś miałam problemy z wątrobą więc trochę na ten temat wie.
Ale od dawna był spokój.
ja niestety kochana sie teego nie pozbede,ale trzymam kciuki, aby Twoj bol minal..
Stary 2014-11-17, 11:27   #1344
aagatrycze
Raczkowanie

Hej
Dzięki dziewczyny za swoje opinie o imieniu Myślę że imię samo w sobie jest ładne i raczej się podoba, ale jest mało powszechne i ludzie nie są z nim osłuchani i czasem mogą dziwnie reagować. Ja mam taki problem, bo mieszkam w UK i chciałabym aby imię było łatwe do wymówienia dla anglików i nie było to imię typu jessica, angelika czy nikola, bo dla mnie są nie do przyjęcia My kiedyś pewnie wrócimy do Pl, ale nie wiem kiedy to będzie i nie wiem czy dzieci z nami wrócą, ale chciałabym aby imię było akceptowane w obu krajach. Ale chyba coraz bardziej się na nie nakręcam

Madison, Majka ale się was czepiło. Zdrówka życzę
Stary 2014-11-17, 11:31   #1345
FlightlessBird
Zakorzenienie

wróciłam
obkupiłam Paulę tak, że już nic nie kupuję czekam teraz na ciuchy, które mam dostać
Za całe 58 zł kupiłam prawie 4 kg ubrań cudne są
Pranie nastawione, potem drugie i będe robic listę czego ile z ubranek już mam

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:32   #1346
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
wróciłam
obkupiłam Paulę tak, że już nic nie kupuję czekam teraz na ciuchy, które mam dostać
o jak super! gratki!
Stary 2014-11-17, 11:32   #1347
gosiak0512
Zakorzenienie

Popieram zmywacz ten zielony z isany ladnie pachnie

Co do perfum to dostalam na urodziny od meza givenchy piekny zapach i mi sie skonczyly ale juz maz podpytywal co bym chciala dostac teraz na urodziny bo to niedlugo to mu napomknelam o nich ze trafione byly

Stary 2014-11-17, 11:34   #1348
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Dzia ale nie wiem czy warto bo jeszcze nie bylam
Emma fajne-moj M,by sie niezgodzil...
Ja o Amelke walczę ale chybą sie poddam i damy Oliwia bo Tż sie Amelia nie podoba ;(

Cytat:
Bidulko wspomagaj się miodem itd.

Cytat:
Mi tez, doslownie brocza krwia, troche pasta ziolowa pomaga.
JA mam to samo z dziąsłami ale to przez to że nasz organizm teraz więcej krwi produkuje i gdzięs ona musi ujść i przeważnie dziąsła nos itd

Cytat:
Czego to ludzie nie wymyślą

Cytat:
Dziękuję, kochane jesteście
Dobrze, że już jest lepiej. Ja w 1szej ciąży miałam takie bóle jakby pod prawym żebrem i wtedy mi gin spr.jakieś parametry związ. z wątrobą.
To synek mnie tak naciskał, bo po po rodzie przeszło. Gin.twierdziła, że to nie dziecko, bo te bóle zaczęly się w 5 m-cu i niby za wcześnie na taki ucisk dziecka
Ja mam bóle pod lewym cyckiem przeważnie na wieczór albo w nocy coś jakby żołądek?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-17, 11:39   #1349
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość
Hej
Dzięki dziewczyny za swoje opinie o imieniu Myślę że imię samo w sobie jest ładne i raczej się podoba, ale jest mało powszechne i ludzie nie są z nim osłuchani i czasem mogą dziwnie reagować. Ja mam taki problem, bo mieszkam w UK i chciałabym aby imię było łatwe do wymówienia dla anglików i nie było to imię typu jessica, angelika czy nikola, bo dla mnie są nie do przyjęcia My kiedyś pewnie wrócimy do Pl, ale nie wiem kiedy to będzie i nie wiem czy dzieci z nami wrócą, ale chciałabym aby imię było akceptowane w obu krajach. Ale chyba coraz bardziej się na nie nakręcam

Madison, Majka ale się was czepiło. Zdrówka życzę
Moja koleżanka mieszka w Stanach i ma 2 córeczki - Claudię i Isabellę i to drugie imię wg mnie super, bo w Polsce też jest Izunia i tam w USA też się sprawdza

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
wróciłam
Ale Ci się udało z tymi zakupami

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ja o Amelke walczę ale chybą sie poddam i damy Oliwia bo Tż sie Amelia nie podoba ;(

JA mam to samo z dziąsłami ale to przez to że nasz organizm teraz więcej krwi produkuje i gdzięs ona musi ujść i przeważnie dziąsła nos itd

Ja mam bóle pod lewym cyckiem przeważnie na wieczór albo w nocy coś jakby żołądek?
Mnie tak kłuło, że momentami aż słabo się robiło i najgorzej było w pozycji siedzącej. Uciążliwe były te bóle.
Kochana wspomagałam się wszystkim - miodem, malinami, cytryną, cebulą i nic
Stary 2014-11-17, 11:39   #1350
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram zmywacz ten zielony z isany ladnie pachnie

Co do perfum to dostalam na urodziny od meza givenchy piekny zapach i mi sie skonczyly ale juz maz podpytywal co bym chciala dostac teraz na urodziny bo to niedlugo to mu napomknelam o nich ze trafione byly
No to fajnie,ze bedziesz miala czym sie psikac

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość

oliwia tez.ladnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości