|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Jeso. Jak to gdzie. A gdzie nie?
Przecież w każdym poście masz wskazówki jak powinnaś się zachowywać, czym interesować, jak postępować na pierwszej randce, jak na drugiej, jak wobec kolegów, co możesz zamówić z karty jak jesteście gdzieś razem a co nie, jak należy się ubierać, jakie gesty wykonywać, jaki ton głosu jest dopuszczalny, jak się nie malować, kiedy wolno założyć obcasy & kiedy nie, czym powinnaś się interesować, o czym rozmawiać, czy&kiedy&w jakich okolicznościach możesz się spotykać z koleżankami, czy możesz mieć kolegów, o jakiej porze dnia powinnaś prasować i jak długo wolno siedzieć w łazience - każdy aspekt życia masz zagospodarowany, droga kobieto, ostrząca sobie zęby na wizażanka, a Ty pytasz gdzie?! ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1322 |
|
on tired little feet
|
Czyli po prostu moja psychika jest słaba. Jak tu wejdę i poczytam ze 2 wypowiedzi Zeva to smutno mi przez godzinę później. I fajek jakby więcej idzie.
Co tu jest smutnego to już dziewczyny Ci pisały po milion razy drogi Zevie.
|
|
#1323 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1325 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie przeszkadza mi to, lubię grę wstępną i palcówkę, więc nie jestem sfrustrowana z tego powodu (choć może powinnam? )zaraz Ci powie, że jego członki są za krótkie, żeby spętać ![]() czekam na kompilację ![]() od roku go molestuję, w końcu dotarło... Ceśka swoją wzgardę do plebejskości odkryła, gdy przyprowadziłam drugiego kota. najsłodsza & najgłupsza istotka wszech czasów. no i bawić się toto chciało. ale Cessna z plebsem się bawić nie będzie, więcej! plebs nie może zobaczyć, że ona takie haniebne czynności wykonuje. więc siedziała ze skrywanym ślinotokiem i obserwowała wędki, myszki i piórka. druga kota musiała zmienić dom, Cessna wróciła do polowania - hunter mode on choć gdzieś wzgarda została, bo jak psy się bawią, to te spojrzenia... ![]() mogę specjalnie zacytować tekścik stewardesy, żeby było, że moje Cytat:
ja się zastanawiam, czy by takiego poradnika nie stworzyć, nie założyć wątku na intymnym - 'jak być kobietą idealną według G.' i zdobyć perełkę wizażu ![]() link nie działa, więc nie sądzę. ale może kiedyś na seksie w porywach emocji... Cytat:
ranisz moje serce
|
|||||||
|
|
|
|
#1326 | |
|
BAN stały
|
Że w ogóle podejmujecie próbę leczenia.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1327 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
50- letni schorowany staruszek- singiel w szpitalu
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-03-15 o 16:45 |
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Konto usunięte
|
Nie podejmuję próby leczenia.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1329 |
|
BAN stały
|
Próbujesz wyleczyć z kompleksów, doradzasz jak pozbyć się kompleksów - zwał jak zwał.Bo Ty nic nie rozumiesz, to przenośnie są.
|
|
|
|
|
#1330 | ||||
|
Konto usunięte
|
Nie każdej chce się iść... otwierać... oczy na czytanie marnować
![]() Cytat:
Racja. Profilaktycznie trzeba jeszcze przebić nozdrza i zakolczykować jak buhaja, to będzie stał gdzie trzeba. Pierwsze bez związku z drugim. Cytat:
Ja mam i plebs i księcia jeszcze, ale w drogę sobie nie wchodzą. Księciu i plebs miewali ochoty na zabawy, ale się oduczyli pod pogardliwym wzrokiem Bogini. Aktualnie księciu też patrzy pogardliwie, plebsowi jeszcze trochę żal, ale też nie wypada. Cytat:
Cytat:
Bana przytulisz. Chyba, że masz plan jak błogosławieństwo złotego kawalera zdobyć. |
||||
|
|
|
|
#1331 | |||||||||||
|
Konto usunięte
|
Ważne że nie kogoś innego.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poprzez jej niezadowolenie? Cytat:
Jednorazowo. W porównaniu do 21-23? Jest dużo mniejszy. Taaaa... Sama jesteś. Cytat:
Yyyy... Warto, mam bogaty pakiet usług. Cytat:
A nie jest to śmiech z zakompleksionego frajera, który jeszcze bardziej się sfrajerzył bo uwierzył? Cytat:
Szkoda. Cytat:
Na pewno. Och, chodziło mi tylko o najprzyjemniejszą część bycia trutniem. Zrobię sobie powiększanie kwasem hialuronowym, usunę część tkanki tłuszczowej z okolic nasady, zacznę brać prochy na maksymalny wzwód + pompka przed każdym użyciem. Różnice między nami. Nic związanego z łóżkiem ale utrudniające codzienne funkcjonowanie. Nie przesadzaj. Cytat:
Był, ale nie był powodem do drwin i wstydu. Według Ciebie sam siebie nie lubię? Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
|
#1332 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1333 |
|
on tired little feet
|
Zev
smutno mi bo szkoda mi Ciebie i dostaję po prostu mega doła po przeczytaniu Twoich postów. Masz JEDEN idiotyczny kompleks któremu pozwalasz wpływać na swoje życie, samopoczucie, relacje z ludźmi. I jesteś w tym tak zaślepiony że żaden logiczny argument do Ciebie nie dotrze. To cholernie smutne.
|
|
#1334 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1335 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
proponuję microchip i bramkę rażącą prądem ![]() Cytat:
u mnie to się jeszcze przenosi na jaranie się mięsem. jak wyciągam surowiznę, to mam 4 ogony w kuchni, i kota oczywiście śpiewa do księżyca i wspina się po łydce. ale jak po chwili zakuma, jak bardzo kompromitują się psy, to w ramach podkreślania różnic międzygatunkowych siada na lodówce i udaje posąg. btw - masz trzy koty, a na kocim wątku fotka tylko jednej? ![]() Cytat:
Cytat:
ważne, że ktoś cierpi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w sensie brak codziennych ochów i achów? Cytat:
Cytat:
chciałbyś. brzmi jak reklama vectry ![]() nie no, samoakceptacja u Ciebie jest na poziomie 100%, nie mam zarzutów ![]() do kuchni idź, ugotuj coś, może Cię oświeci
|
|||||||||||
|
|
|
|
#1336 | |||||||||||
|
Konto usunięte
|
The best of Zev prawiący o partnerach seksualnych: ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
W tym przykładzie laska = Ty, reszta = wizje prawidłowo funkcjonującego związku. Cenię klasyczne, sprawdzone metody. Jeszcze znakowanie bydła żelazem. To temat skończy zamknięty. Ech, mnie to i konfitury domowe nie pomogą .
|
|||||||||||
|
|
|
|
#1337 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja, ważny? Eee. Z kobietą, pisałem o tym. Nie siedzę zamknięty w czterech ścianach i nie walę głową o jedną z nich. Cytat:
Cytat:
Nie. Co Ty próbujesz udowodnić? Widzę że sobie pogrzebałaś. Widzisz z czego wynikają te poglądy, którymi próbowałem się zasłaniać jeszcze jakiś czas temu? Na czym mi zależało i dlaczego w takim tonie wyrażałem się o kobietach, co "trochę więcej teges"? Czemu gloryfikowałem niedoświadczone laski? Trochę się pozmieniało, wyszło szydło z worka do końca. |
|||
|
|
|
|
#1338 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jak to się ma do Twoich wcześniejszych pytań retorycznych i wznoszeń oczu ku niebu mających podkreślić to, że Ty nie masz z kim tego seksu uprawiać i w ogóle kosmos nieosiągalny, chociaż w sumie to wystarczyłoby trochę odpuścić na imprezie, bo laski same się garną? Cytat:
Cytat:
Wlepiłam to tutaj, bo mi znowu macki opadły na widok tego wybitnie udanego kamuflażu jaki tam zastosowałeś. To szydło nawet nie widziało worka. |
||||
|
|
|
|
#1339 | |
|
Konto usunięte
|
Hih.
Cytat:
Całe szczęście z tym się nie trzeba obnażać. Mam za to lęk obnażania przed kimkolwiek. Do naga byłbym chyba w stanie rozebrać się tylko przy byłej. I w celach medycznych przed lekarzem, byle nie płci przeciwnej. Wiem że to po prostu lekarz ale mimo wszystko... (że tak dosłownie już potraktuję słowo obnażać) No tak. Cieszę się że możesz obserwować moje przemiany na przełomie miesięcy... Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-03-15 o 19:03 |
|
|
|
|
|
#1340 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Człowiek jest stworzeniem żyjącym w społeczeństwie, dlatego nie powinien kraść, niszczyć cudzych rzeczy, srać pod sklepem, włączać latarki w kinie i robić rzeczy, które obniżałyby jakość życia i krzywdziły otoczeni. Ale nie, że życie w społeczeństwie zobowiązuje do przestrzegania każdego pop*erdolonego prawidła, jakie większość miejsko-wiejskich głupków uzna za warte zachowania, kosztem własnego życia. Coś Ty kuśfa, komunista? Cytat:
No i czemu jesteś niegrzeczny? Meh. Co prawda uważam wysokie wyniki sprzedaży na dziale AGD za sukces życiowy i nie do końca czaję o co chodziło w obeldze "ty to byś bez problemu lodówkę sprzedała", ale słuchać tego w wolnych chwilach nie lubię, nie, nie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
Nie przesadzam. Cytat:
Pewnie, że nie. I nie dość, że nie lubisz, to jeszcze krzywdę sobie robisz, chcesz zrobić jeszcze większą, boisz się żyć i korzystasz z każdej okazji, żeby sobie dowalić na wszelki wypadek, byle nie zrobił tego nikt inny. ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
|
#1341 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No dobra, dobra. Czyli co, wypierdzielać na bezludną wyspę? Ona się zaczęła! ![]() To cóż to za śmiech? He-he-he. Ale szansa na posiadanie w końcu dobrego fiuta jest. Cytat:
Hm. To nie było w kontekście kolegów. Cytat:
Na początku byłem nieśmiały, to takie akcje były wyjątkowo rzadkie. Potem trochę nabrałem odwagi. Potem dziewczyna. Nasiliły się kompleksy jakoś w międzyczasie i voila. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2016-03-15 o 20:54 |
|||
|
|
|
|
#1342 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
kocham Cię za te kompilacje!
Cytat:
szkoda bydła... ![]() to może podłogi umyj? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a Ty pytać jeszcze musisz, żeby się upewnić? ![]() Cytat:
dumny jesteś z tego, że Ci ktoś wytknął manipulowanie za pomocą umniejszania własnej wartości i wywoływania współczucia/poczucia winy? Cytat:
![]() Cytat:
będzie kwitł! ![]() pewnie - czy się stoi, czy się leży, wielka pała się należy! kwitnie, nie przeszkadzaj. Cytat:
Terapia Zev, ja nie żartuję. Cytat:
jaki męski! Cytat:
czyli kompleksy miałeś zanim byłeś z dziewczyną i zanim wszedłeś na wątek o penisach. kiedy się pojawiły po raz pierwszy? |
||||||||||||
|
|
|
|
#1343 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ona się zawsze zaczyna. Zależy jak się trafi. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wniosek: boli mniej jak się nie wali. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Ależ masz dedukcję...Bo co? Rzucasz w ciemno, szalona... Nie po to. Cytat:
![]() Nie w tym samym. Cytat:
Co chcesz? Mężczyźni zawsze tak robią. |
||||||||||
|
|
|
|
#1344 | ||
|
Zakorzenienie
|
miałam ciężkiego klienta, to się na mózg mi rzuciło
bo faktycznie niewinne i cierpi. tak, ludzi mi nie szkoda. ja dziś odkurzyłam! w sumie to automatyczny odkurzacz odkurzył, ale liczy się - pojawiłam się w domu, kurz zniknął. Cytat:
![]() no dobrze - posunął się o dwa milimetry, bo zaczął na anonimowym forum mówić o swoim kompleksie wprost, gdy wszyscy o tym wiedzieli od dawna. Cytat:
dlatego mówię, że męski. |
||
|
|
|
|
#1345 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Taaa.
Nie w tym sensie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem, taka łobuzica z niej. Nie satysfakcjonuje mnie ta odpowiedź. Nie ma? Wielu mężczyznom się udaje. Ja nic nie tracę, nikt nic nie traci. Cytat:
![]() Hahaha, coś w tym jest. Nie takiej znowu systematycznej i codziennej... |
|||||||
|
|
|
|
#1346 | |
|
Konto usunięte
|
A nie traktuję zwierząt jako bezwolnych istot niższych, pozbawionych woli i charakteru, to i nie czaję tej ideologii. Tak samo jak i tej, że cierpienie niewinnej istotki jest bardziej bolesne niż winnej.
Poza tym bez przesady z tym cierpieniem przy znakowaniu. Jaranko jakoś specjalnie nie boli, a krowa ma grubszą skórę niż ja. Brawo! Cytat:
.Jak poniesie, to będzie już za późno. No ale po co mówisz oczywistość? |
|
|
|
|
|
#1347 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dokładnie tak.
toksyczny szef -> zmieniam pracę. matka jęczy -> nie odbieram telefonów. koleżanka obrabia mi tyłek za plecami -> mówię, że mi to nie pasuje i ucinam kontakt. z pozostawieniem gotowości na przyjęcie tych ludzi, gdy zechcą się zmienić i tworzyć relację jak równy z równym, bez przemocy. tak, jest taki etap, gdy nie ma się wokół siebie prawie nikogo - nie szkodzi. w życiu chodzi o jakość, nie ilość. dokładnie w tym. Cytat:
(tu powinna być buźka typu krzyk Muncha, ale z braku laku dobry kit).Cytat:
Cytat:
Cytat:
oczywiście, że ma. dawaj. Cytat:
![]() nie używaj tego terminu w kontekście mojej osoby grzecznie proszę. przecież Ty się prosisz o te szpilki. coś? tylko coś? Cytat:
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
i gdyby ktoś jej dał wybór, to raczej tego nie wybierze. jest to wbrew ich woli, więc mi się nie podoba. dziękuję! dlatego dawaj heads-up. jakiś system musimy opracować albo co. tajny kod, enigma, takie klimaty. bo się podnieciłam, że taki męski |
|||||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1348 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Stojącemu mam wbijać? Weś nie osłabiaj. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ależ on ma umysł... Cytat:
Btw. uwielbiam ten argument. Must have i obowiązkowe top3 argumentów przeciwko kastrowaniu psa czy kota. Bo sam/a by sobie nie wybrał/a. Zarzucajmy symbolicznym humbakiem. |
||||||||
|
|
|
|
#1349 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja je serio kocham...
Cytat:
i się nie szanuję, zdradzam, jestem łatwa... czym wizaż bogaty ![]() Cytat:
trafiłaś w me serce! |
||
|
|
|
|
#1350 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co mi z tego jak nikt inny nie będzie chciał. Do tego co teraz? Tyci. Dam potem, na PW. Znajdzie się nowy. Cytat:
Cytat:
Będzie potem na PW. Poświęcę się bez reszty mojemu hobby i pracy. Rezygnując z marzeń o miłości, seksie, rodzinie i gromadce dzieci. Wiem A co tracę? Możliwość wzwodu który mogę wykorzystać jedynie ręcznie? Cytat:
Ja też kocham przyrodę. Ale śmierć to naturalna sprawa. Tak samo normalne jest że niektóre zwierzęta zginą przez ludzi. Nieuniknione. Nie ma co lać łez, można się starać by było im lepiej i gatunki przetrwały. A jak już umarło to i tak jest ciekawe. |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

znowu szybki numerek jest ciężki do zrealizowania, ale nie niemożliwy
czasami mnie boli, dlatego mógłby być o cm mniejszy, ale ja lubię ból, więc 

)

proponuję microchip i bramkę rażącą prądem 

(tu powinna być buźka typu krzyk Muncha, ale z braku laku dobry kit).