|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
A ja to z kolei po Meridce śpię jak suseł, nawet działa na mnie nasennie
![]() ![]() ![]() Blondyneczko moja kochana, koooope lat ![]()
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooo to super ![]() ![]() Nie marudź dobrze już wyglądasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Raczkowanie
|
mi też się po niej tylko chciało spać
![]()
![]() |
#1327 |
Raczkowanie
|
ja z poczatku miałam problemy z zasypianiem ale w miare uplywu czasu przeszlo i teraz spie nawet po poludniu ,właśnie wstałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Raczkowanie
|
witam...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To raz a dwa,owszem zgadza się organizm się bardzo szybko przyzwyczaja,ja schudłam 10 kilo na jednym opakowaniu 30 dniowym...teraz jak biorę drugie to schudłam dopiero pół kilo ,podczas brania też waga mi stawała w miejscu,nic się nie przejmuj ruszy,trzeba cierpliwości woda się zatrzymuje w organizmie to raz a dwa,to może masz napady głodu i jesz i wiesz rekompensujesz to co wcześniej nie jadłaś? Ja ci proponuje zrobić tak jak ja zrobiłam....przez 3 dni w ogóle nie brałam...a później już brałam normalnie ale co drugi dzień i do teraz tak biorę,i znów po zażyciu nie chce mi się jeść ![]() ![]() Spróbuj może pomoże pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
A u mnie się stało coś niesamowitego... przez 24 godziny mój organizm zrzucił 3,2 kg
![]() ![]() ![]() Aaaaa właśnie, ja biorę cały czas Meridię 10, ale mam też 15 i jak zaczynam zauważać, że ta nie działa to wezmę sobie raz 15 i wtedy taka 15 wystarczy raz na 5 dni a później 10 spokojnie daje radę ![]() ![]()
![]() |
#1333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
To chyba niestety tylko woda
![]() ![]() A jak u Ciebie Agatko z szaleństwem Meridiowym i spadkiem kilogramków? ![]()
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jakoś na razie bez rewelacji ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1337 |
Wtajemniczenie
|
Co do tych skutków ubocznych: zauważyłam ostatnio, że jak później, niż zwykle wezmę tabletkę to kiepsko się czuję - główa boli, mam lekkie mdłości - jakbym miała chorobę lokomocyjną (bez udziału pojazdów oczywiście). Miałyście tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Raczkowanie
|
Blondyna20 ja biorę M 15 i chyba faktycznie spróbuję zrobić tak jak Ty , krótkie przerwy i znowu wziąć
![]() ![]() idę do fryzjera zęby sobie poprawić nastrój nowa fryzurką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja biorę różnie czasami o 7 rano a czasami o 11...mnie to nie sprawia różnicy choć czuję się czasami naparwdę źle głownie to kręci mi się w głowie i słabo mi,może po prostu takie mają działanie ważne jest też to co zjem w dany dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
To pewnie wszystko przez ten basen:P Mam nadzieję że masz rację;* Też ci życzę dużego spadku i wytrwałości;* A co tam u Twojej mamy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyzny. Tez sie zastanawiam nad braniem meridii. Polecala mi ja kosmetyczka ktora ja stosowala. Po ciazy jest kilka kilo(tak z 7) do zrzucenia. Czy lekarze bez problemu wypisuja na nia recepte...Jaki jest koszt, jak dlugo sie to bierze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Raczkowanie
|
to zalezy od lekarza,a co do ceny ja zapłaciłam ok 150 zł za dwa opakowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() przeczytałam ten wątek i jutro się wybieram do lekarza po Meridię. Niestety dziś waga wskazała u mnie 66 kg przy 160 cm wzrostu i przy czym jestem osobą o drobnych kościach. Moja walka z wagą trwa od dawna. 6 lat temu ważyłam 48 kg i wyglądałam naprawdę dobrze i nie za chudo. Niestety wykryto u mnie wielką anemię i lekarze zaczęli mnie faszerować lekami, okazało się, że mój organizm wydala żelazo i musiałam brać też leki na podtrzymanie żelaza ![]() Od tych tabletek powiększył mi się apetyt do tego stopnia, że żarłam jak facet no i jest to co jest waga 66 kg ![]() Stosowałam już chyba każdą dietę od drastycznych po zdrowe i niestety chudnę trochę a później wraca. W internetowych licznikach BMI mam 25,78 ![]() ![]() Mam nadzieję, że Meridia mi pomoże ![]()
![]() |
#1345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a ja nie dam rady:/ Mam dwojke malych dzieci i niebardzo mam je z kim zostawic,a u lekarza sporo chorych ludzi. Musze jeszcze poczekac. Chyba,ze ktos ma recepte na zbyciu..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Raczkowanie
|
Całkowicie Cię popieram. Normalnie brak mi słów jak czytam pomysły innych... Szkoda naszych nerwów. I apeluję do kobiet, które tak napalają się na M: to jest LEK NA OTYŁOŚĆ i na receptę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny troszkę więcej zrozumienia!! Owszem ta pani która chce receptę bez badań to nie popieram...lecz jeśli chodzi o tą co waży 66 kg...to ja ją też rozumiem!
Dobrze wam się mówi jak każda z was ma jakiś normalny wzrost:/ Popatrzcie też na to z drugiej strony,ja np mam wzrost 158cm... i biorąc meridię ważyłam 68 kilo! Myślicie że dobrze się czułam jak obcierały mi się nogi do krwi!? Takie niskie osoby muszą ważyć mało aby wyglądały szczupło! Teraz jak schudłam 10 kilo po meridi to ważę 58 kilogramów i nadal nie jestem szczupła w udach! Ważyłam kiedyś 52 kilogramy i wtedy dopiero byłam w miarę szczupła ale do chudej było mi daleko. Nie sprowadzajcie każdego do jednego wora,to że wy macie wagę 90 kilo to nie oznacza że kobieta z wagą 66 kilo przy niskim wzroście czuje się lepiej niż wy. Fakt na pewno ma mniejszy problem ale same byście się odchudzały mając taki wzrost i wagę...Ja ją rozumiem w 100 procentach bo wiem jak sama wyglądałam ważąc 68 po prostu porażka! I to nie tylko ja to widziałam ,nawet lekarze mi dawali diety abym schudła... Dlatego też zastanówcie się czasem nad tym co piszecie...bo wyciągacie zbyt pochopne wnioski...Co innego jakby brała tego nie wiadomo ile,ja od 6 lat próbowałam schudnąć ...i nie mogłam a robiłam już wszystko...po Meridi schudłam i jestem wreszcie zadowolona...to tyle ode mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.